שאר הליגה 25/26
-
אדום
- קיבל.ה 1104 לייקים
מאירי מנסה להחיות את חיפה לקראת המשחק שלהם נגדנו חודש הבא?
-
L.S
- קיבל.ה 1730 לייקים
לא ראיתי את הראשון אבל הפנדל השני רך וגבולי לא פחות מהעבירות שביצעו על לויזו ברחבה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
אני די בטוח כבר שסיפור הפנדלים של חיפה נועד לנרמל את ערימת הפנדלים החשובה באמת בסיפור הזה.
בהתחלה לא ככ הייתי בטוח, עכשיו זה ברור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
אדום
- קיבל.ה 1104 לייקים
מת.טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:54 אני די בטוח כבר שסיפור הפנדלים של חיפה נועד לנרמל את ערימת הפנדלים החשובה באמת בסיפור הזה.
איזה גול גדול של עדן שמיר
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 594 לייקים
ונתניה ממשיכה לנצח
שוב דקה 92
איך אשכרה הוצאנו אותם לרצף של 4 ניצחונות רצוף ועכשיו אנחנו בפער 3 עליהם
שוב דקה 92
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 657 לייקים
אחרי הפגרה יגיע התור של חיפה לצאת לדרך חדשה.
-
אדום
- קיבל.ה 1104 לייקים
אבוקסיס הוא גווארדיולה בקבוצות אמצע טבלה האלהאנחנו בתהליך כתב: ↑08 נובמבר 2025, 20:24 ונתניה ממשיכה לנצח
שוב דקה 92
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
ריינה אחרונה עם נקודה שהשיגה מולנו.
קטמון עם 4 נקודות, אחת מהן נגדנו..
כמה חבל
קטמון עם 4 נקודות, אחת מהן נגדנו..
כמה חבל
-
אלון1
- קיבל.ה 234 לייקים
יש בלאגן רציני בסכנין
דקרו אוהדי חיפה
שמועה על פצוע אנוש
שמועה
דקרו אוהדי חיפה
שמועה על פצוע אנוש
שמועה
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
אגב, במשחק של חיפה בסכנין אני ראיתי את אוהדי חיפה זורקים איזה מוט על שוטר. למה לא עצרו והפסיקו את המשחק?
- בן לוז
- קיבל.ה 420 לייקים
-
אדום
- קיבל.ה 1104 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 1783 לייקים
-
אלון1
- קיבל.ה 234 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 420 לייקים
לראות את יוגין אנסה ולהבין שאנחנו עם שאנדה סילבה ולדפוק תראש בקיר
- shai.m
- קיבל.ה 148 לייקים
מדהים ששבוע אחרי שבוע מדליקים בליגה אבוקות וזיקוקים ואין העמדות לדין. איך רק אצלנו יש?
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 309 לייקים
מה שקורה במכבי חיפה זה הרבה מעבר לכדורגל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
בני12
- קיבל.ה 2146 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:54 אני די בטוח כבר שסיפור הפנדלים של חיפה נועד לנרמל את ערימת הפנדלים החשובה באמת בסיפור הזה.
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 390 לייקים
באמת יש פגרה של 3 שבועות עכשיו בליגה?
על מה ולמה?
הזוי. העיקר אוהדי מאירי טענו ש"אין לנו מקום בלו"ז לדרבי חוזר, יש לנו עומס מטורף בגלל אירופה!"
יש להם אחרי היום 16 ימי מנוחה עד המשחק הבא שלהם באירופה. קהל של תעמולנים שקרנים אחד אחד. זה מושרש שם מהאוהד הכי קטן, דרך העיתונאי השופר עד לעורכת דין שבאה לבתי דין לבקש נצחונות טכניים.
על מה ולמה?
הזוי. העיקר אוהדי מאירי טענו ש"אין לנו מקום בלו"ז לדרבי חוזר, יש לנו עומס מטורף בגלל אירופה!"
יש להם אחרי היום 16 ימי מנוחה עד המשחק הבא שלהם באירופה. קהל של תעמולנים שקרנים אחד אחד. זה מושרש שם מהאוהד הכי קטן, דרך העיתונאי השופר עד לעורכת דין שבאה לבתי דין לבקש נצחונות טכניים.
את הסם הכי גדול
- Mr.china
- קיבל.ה 223 לייקים
פגרת שיזרוע, תמיד יש את החרא הזהקוקאין ואלכוהול כתב: ↑09 נובמבר 2025, 08:19 באמת יש פגרה של 3 שבועות עכשיו בליגה?
על מה ולמה?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
שבוע זה פגרה נבחרות ועוד שבוע לשזרועקוקאין ואלכוהול כתב: ↑09 נובמבר 2025, 08:19 באמת יש פגרה של 3 שבועות עכשיו בליגה?
על מה ולמה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5808 לייקים
הודעה מדהימה - איך סעיד בסול אמר? לבינתאון.בני12 כתב: ↑09 נובמבר 2025, 07:18טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:54 אני די בטוח כבר שסיפור הפנדלים של חיפה נועד לנרמל את ערימת הפנדלים החשובה באמת בסיפור הזה.
בהתחלה לא ככ הייתי בטוח, עכשיו זה ברור.![]()
![]()
![]()
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 347 לייקים
ושוב שלט פוליטי הפעם גיא פלג לא רצוי ביציעים של חיפה
בקיצור הכל מותר, חוץ מכמובן לקלל שוטרים ואז הם נכנסים ליציע לפרק אותך
בכלל מטורף מה שאני שומע על מה שקרה אתמול בסכנין
אוהדי חיפה נכנסו למסעדה והתחילו בפוגרום (אוהבים את המילה הזאת אצלנו לא?) נגד אנשים שלבשו חולצות של סכנין ואפילו כאלה שלא קשורים כלומר אזרחים
איך מקרה כזה לא מזעזע את התקשורת?
אוהדי חיפה נכנסו למסעדה והתחילו בפוגרום (אוהבים את המילה הזאת אצלנו לא?) נגד אנשים שלבשו חולצות של סכנין ואפילו כאלה שלא קשורים כלומר אזרחים
איך? כל התכלית של התקשורת זה לפגוע בהפועלספרא טבא כתב: ↑09 נובמבר 2025, 18:06 ושוב שלט פוליטי הפעם גיא פלג לא רצוי ביציעים של חיפה
אבל הכי גרוע זה שיש אוהדי הפועל אוטואנטישמיים שמשתפים פעולה עם הרדיפה, מצדיקים אותה, תוקפים את מי שמתקומם נגדה ומסכלים כל אפשרות לעמידה נחושה מולה
מדובר בדיוק באותם אנשים שמטנפים על השחקנים, על המאמן, על ההנהלה ועל קהל האוהדים
הם האויב מבפנים שהוא יותר גרוע מכל אויב חיצוני
לשתיהן יש bias ברור לטובתן, אבל במשחקים ביניהן ברור מי פה השטן הגדול ששולט בהכל מאחורי הקלעיםטכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:54 אני די בטוח כבר שסיפור הפנדלים של חיפה נועד לנרמל את ערימת הפנדלים החשובה באמת בסיפור הזה.
קטע ענק מתוך הכתבה ב-one על הפוגרום של אוהדי חיפה כאשר ראיינו את קצין המשטרה:
לאחר המשחק בין מכבי חיפה לבני סכנין אתמול (שבת), קטטה אלימה פרצה במסעדת “אמיגוס” הנמצאת בסמוך לאצטדיון דוחא. על פי הטענות של סכנין, כ-40 אוהדים של מכבי חיפה הגיעו למסעדה והתקוטטו עם העובדים שהיו במסעדה. הם הוסיפו כי יש עצורים בעקבות המקרה, כשלקוחות, ביניהם גם נשים, נפצעו במסעדה. נצ"מ ניר יונה, מפקד מרחב הגליל במשטרת ישראל, עלה לדבר על הנושא בתוכנית “שיחת היום” של ONE בחסות ‘ישראייר’.
מה אתה יכול לספר מהצד המשטרתי על האירוע?
”קודם כל, אני לא יכול שלא להביע את ההזדעזעות שלי על הכיתוב של אוהדי הפועל תל אביב נגד משטרת ישראל. זה אלים וברוטאלי, אין לזה מקום וכל הגורמים צריכים לגנות את זה”.
בכל ההיסטוריה לא הייתה רדיפה יותר ברורה
בואו תצדיקו גם את זה מרעילי בארות ארורים
לאחר המשחק בין מכבי חיפה לבני סכנין אתמול (שבת), קטטה אלימה פרצה במסעדת “אמיגוס” הנמצאת בסמוך לאצטדיון דוחא. על פי הטענות של סכנין, כ-40 אוהדים של מכבי חיפה הגיעו למסעדה והתקוטטו עם העובדים שהיו במסעדה. הם הוסיפו כי יש עצורים בעקבות המקרה, כשלקוחות, ביניהם גם נשים, נפצעו במסעדה. נצ"מ ניר יונה, מפקד מרחב הגליל במשטרת ישראל, עלה לדבר על הנושא בתוכנית “שיחת היום” של ONE בחסות ‘ישראייר’.
מה אתה יכול לספר מהצד המשטרתי על האירוע?
”קודם כל, אני לא יכול שלא להביע את ההזדעזעות שלי על הכיתוב של אוהדי הפועל תל אביב נגד משטרת ישראל. זה אלים וברוטאלי, אין לזה מקום וכל הגורמים צריכים לגנות את זה”.
בכל ההיסטוריה לא הייתה רדיפה יותר ברורה
בואו תצדיקו גם את זה מרעילי בארות ארורים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2358 לייקים
חיפה באופן מוצהר ורשמי תומכת ברמאים בהכל בערך. אבל כן ברור שבראש בראש חיפה תאכל מאירי (מינוסים, הפסדים טכנים מולם, שיפוט מוטה) ושחר הסמרטוט יריע לזה.Red-Pride כתב: ↑09 נובמבר 2025, 19:14לשתיהן יש bias ברור לטובתן, אבל במשחקים ביניהן ברור מי פה השטן הגדול ששולט בהכל מאחורי הקלעיםטכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:54 אני די בטוח כבר שסיפור הפנדלים של חיפה נועד לנרמל את ערימת הפנדלים החשובה באמת בסיפור הזה.
אין להם עתיד איתו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רווי
- קיבל.ה 1082 לייקים
כמות האמלח שנתפסה עכשיו רגע לפני המשחק בין המחלה לבטר לא מסכנת את שלום הציבור? שלא יהיה משחק.
הלוואי שהבבונים יהיו טיפשים ויזרקו בתחילת המשחק ואז נראה את המשטרה שלנו מפוצצת להם תמשחק ואת בין הדין נותן הפסד טכנית. ושהמחלה תיקח אליפות רק בגלל הטכניים האלה כמו שהם אוהבים.
הלוואי שהבבונים יהיו טיפשים ויזרקו בתחילת המשחק ואז נראה את המשטרה שלנו מפוצצת להם תמשחק ואת בין הדין נותן הפסד טכנית. ושהמחלה תיקח אליפות רק בגלל הטכניים האלה כמו שהם אוהבים.
OMG עווופררר
-
L.S
- קיבל.ה 1730 לייקים
לא הפועל לא מענייןרווי כתב: ↑09 נובמבר 2025, 20:06 כמות האמלח שנתפסה עכשיו רגע לפני המשחק בין המחלה לבטר לא מסכנת את שלום הציבור? שלא יהיה משחק.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
גם אם אוהדי בית"ר יירו טילי לאו מיציע ליציע, המשטרה לא תפוצץ את המשחק ותתן להם הפסד טכני
איפה אתם חיים?
איפה אתם חיים?
-
L.S
- קיבל.ה 1730 לייקים
טוב ראיתי את התמונה של ה״אמלח״ ש״נתפס״רווי כתב: ↑09 נובמבר 2025, 20:06 כמות האמלח שנתפסה עכשיו רגע לפני המשחק בין המחלה לבטר לא מסכנת את שלום הציבור? שלא יהיה משחק.
חרטה מארץ החרטות
המציאו. לא תפסו ולא נעליים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- SickleCell
- קיבל.ה 597 לייקים
כי אף אחד בתקשורת לא רוצה שיחשדו בו שהוא ״אוהב ערבים״. מדינה גזענית עם תקשורת ומערכת ציבורית שמועלות בתפקידן לחנך ולקדם את החברה.ספרא טבא כתב: ↑09 נובמבר 2025, 18:06 ושוב שלט פוליטי הפעם גיא פלג לא רצוי ביציעים של חיפה
- בז'רנו
- קיבל.ה 838 לייקים
מכבי-ביתר זה המשחק היחיד שכל תוצאה בו תבאס אותי
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 347 לייקים
טינופות שאין דברים כאלהSickleCell כתב: ↑09 נובמבר 2025, 20:50כי אף אחד בתקשורת לא רוצה שיחשדו בו שהוא ״אוהב ערבים״. מדינה גזענית עם תקשורת ומערכת ציבורית שמועלות בתפקידן לחנך ולקדם את החברה.ספרא טבא כתב: ↑09 נובמבר 2025, 18:06 ושוב שלט פוליטי הפעם גיא פלג לא רצוי ביציעים של חיפה
בכל משחק גדול בטדי שמושך את נערי הגבעות יש סרטון של נהג אוטובוס ערבי חוטף כאפות
מדינה שבדרך לאבדון
-
L.S
- קיבל.ה 1730 לייקים
שבוע שעבר אוהדי ביתר רגמו באבנים אוטובוס של אוהדי ב״שספרא טבא כתב: ↑09 נובמבר 2025, 18:06 ושוב שלט פוליטי הפעם גיא פלג לא רצוי ביציעים של חיפה
אתה שמעת על זה בכלל בתקשורת?
עצוב מאוד אבל הכל פוליטי כאן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רווי
- קיבל.ה 1082 לייקים
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 347 לייקים
האמת שלא שמעתי על זה עד עכשיוL.S כתב: ↑09 נובמבר 2025, 21:00שבוע שעבר אוהדי ביתר רגמו באבנים אוטובוס של אוהדי ב״שספרא טבא כתב: ↑09 נובמבר 2025, 18:06 ושוב שלט פוליטי הפעם גיא פלג לא רצוי ביציעים של חיפה
אתה שמעת על זה בכלל בתקשורת?
עצוב מאוד אבל הכל פוליטי כאן
הזוי
- בז'רנו
- קיבל.ה 838 לייקים