עונת המלפפונים 25/26
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 955 לייקים
אם ההנהלה הזו
לוקחת את החוזה השמן של חזיזה
במקום בוסקילה וזר או ניסיון לשלם וללכת על איכות בדמות חמודי כנען וזר (אפילו ללא בוסקילה)
אז היא פשוט חסרת מושג ברמות הכי גבוהות שיש
לא למדו כלום מטעויות עבר?
בשביל מה לקחת שחקנים בפרופיל הזה?
זה הקטגוריה של בוזגלו וצ׳יבוטה
בשביל מה לקחת שחקנים שהם כאילו בכירים אבל בפועל הם בירידה תלולה ובעיקר שבעים
חוסמים אותנו?
אז תצאו לתקשורת תדליפו ותעשו בלאגן מחירים בשוק
מה זה הנרפות הזו
איך אנחנו לא בסביבה של חמודי כנען
אם זה לא הפרופיל, מה הפרופיל?
במקום בוסקילה וזר או ניסיון לשלם וללכת על איכות בדמות חמודי כנען וזר (אפילו ללא בוסקילה)
חוסמים אותנו?
מה זה הנרפות הזו
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 01 יוני 2025, 18:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
מסכים לגבי חזיזה.
פרש מכדורגל.
פרש מכדורגל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
הפרופיל הישראלי זה 250-300 אלף יורו שכר
וזה הטופ שאפשר למתוח מניח לשוק הישראלי מבחינת הפועל(אולי ומקווה שלזרים הם יתנו יותר)
ככה שכל שחקן שבאר שבע חיפה או מכמבי ירצו מאוד- ישחק שם
אנחנו נקח שחקנים שהם לא היו מוכנים להציע להם יותר מ250-300
וזה הטופ שאפשר למתוח מניח לשוק הישראלי מבחינת הפועל(אולי ומקווה שלזרים הם יתנו יותר)
ככה שכל שחקן שבאר שבע חיפה או מכמבי ירצו מאוד- ישחק שם
אנחנו נקח שחקנים שהם לא היו מוכנים להציע להם יותר מ250-300
-
- קיבל.ה 404 לייקים
מה לעשות, לא כולם זה עופר ינאי ששבר את השוק בדקה וחצי. גם אם לספרא יש 74738939303 מיליארד דולר, זה לא אומר שהוא יתחיל לשפוך פה. אנשים חייבים להפנים את זה, אחרת יהיו מבואסים לחינם.
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
התאריך הוא ה1.6 הפועל החתימה שלושה שחקנים. שניים מהם אחרי עונה מצוינת ואחד הימור סביר. הקהל של הפועל ספרא זה ניסנוב עם מבטא
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
לא יודע אם אפשר לקבוע בוודאות שכל שחקן שאנחנו או בש נרצה מאןד יבחר בבש על רקע כסף.
נמתין להמשך הקיץ.
נמתין להמשך הקיץ.
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
הפועל מינואר מנסים לסגור עסקה על כנען ובסכומים לא מבוטליםצ'ימבויקה כתב: ↑01 יוני 2025, 18:19 אם ההנהלה הזו
חוסמים אותנו?
מה זה הנרפות הזו
משולש האהבה ג׳קי- אלונה - אברמוב חזק מאוד
אין מה לעשות
לא תמיד כסף מנצח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 103 לייקים
עזוב את כנעאן.אם חזיזה מגיע במקום בוסקילה ודיארה זה מדכאL.S כתב: ↑01 יוני 2025, 18:45הפועל מינואר מנסים לסגור עסקה על כנען ובסכומים לא מבוטליםצ'ימבויקה כתב: ↑01 יוני 2025, 18:19 אם ההנהלה הזו
חוסמים אותנו?
מה זה הנרפות הזו
אין מה לעשות
לא תמיד כסף מנצח
איכס איזה דיבר מסריח יש לך מה זה? מי אתה בכלל שתבקש להעיף מפה אוהד הפועל בגלל שהוא רוצה שחקנים כאלה ואחרים?
מותר לבן אדם לרצות להביא שחקנים כאלה. לא טוב לך בעין כנס למטבח שלך ושתה מים קרים חוצפן
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
ממה שאני יודע לא היתה שום פניה אליו.arik89 כתב: ↑01 יוני 2025, 19:53עזוב את כנעאן.אם חזיזה מגיע במקום בוסקילה ודיארה זה מדכאL.S כתב: ↑01 יוני 2025, 18:45הפועל מינואר מנסים לסגור עסקה על כנען ובסכומים לא מבוטליםצ'ימבויקה כתב: ↑01 יוני 2025, 18:19 אם ההנהלה הזו
חוסמים אותנו?
מה זה הנרפות הזו
אין מה לעשות
לא תמיד כסף מנצח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 340 לייקים
אני כמעט משוכנע שאתה והוא הם טרולים משועממים שבאו לכאן מפורום הזונה ה12.
תחזרו לחור הגרמני שממנו יצאתם.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
אני נגד ההשתקות האלה.
שכל אחד יכתוב מה שבא לו כל עוד זה לא פוגעני.
אפשר תמיד לשים בנודניקים, ואם לא אז כשמישהו מספר על "אופי מכביסטי" וזה נשמע לכם מגוחך אז אפשר לנהל דיון תרבותי על דוראדו פרז הסדרן גונדולות או על עידו שחר אגדת אולימפיאקוס ועוד.
אפשר תמיד לשים בנודניקים, ואם לא אז כשמישהו מספר על "אופי מכביסטי" וזה נשמע לכם מגוחך אז אפשר לנהל דיון תרבותי על דוראדו פרז הסדרן גונדולות או על עידו שחר אגדת אולימפיאקוס ועוד.
מסכים איתך 100 אחוז בגלל זה יצאתי על הבן אדםטכנית לארז כתב: ↑01 יוני 2025, 21:14 אני נגד ההשתקות האלה.
לא רק מאונן, מוכן לתרום אברים גם שיגיעו, זהבי ויונתן כהן זה שחקנים ווינרים, תמשיך לסגוד לעמרי אלטמנים, שובל גוזלנים וים קנצפןלסקים כל מיני שבורים שעברו אצלנו בשנים האחרונות. אני רוצה לנצח , רוצה שחקנים ערסים ורעים שיריבו עם השןפט, שישימו גול ויעשו זין לקהל , ככה מנצחים בכדורגל .
אדמין, אם כבר תעיף חלאה כזה מהפורום, שחושב שהוא יקבע מי יגיד מה. כל אחד נהיה אבו עלי פה.
-
- קיבל.ה 103 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2825 לייקים
אתה יודע מה.. מקבל את מה שאתה אומר ולא התכוונתי להעליב.tormenta כתב: ↑01 יוני 2025, 21:29מסכים איתך 100 אחוז בגלל זה יצאתי על הבן אדםטכנית לארז כתב: ↑01 יוני 2025, 21:14 אני נגד ההשתקות האלה.
בתור מי שסבל מזהבי כל כך הרבה שנים זה נגע בנקודה רגישה כנראה

תמשיך לאונן על מכביזם אני לא אשתיק אותך @yoni143 , רק לא בטוח שאתה בפורום הנכון
-
- קיבל.ה 209 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4853 לייקים
לקבוצה טורקית? הייתי בטוח שבגלל שריימס ירדו ליגה הוא חוזר ישר להרכב שלהם

אז אתה אומר שאנשים פה סתם עקבו אחרי מסע הירידה המפואר של ריימס? לא נכון, באמת?
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
ס5
לא יחזור לישראל? האתר "אפריקה פוט" מדווח הבוקר (שני) כי טרבזונספור הטורקית במגעים מתקדמים עם תיאמוקו דיארה, בעונה האחרונה בהפועל חיפה ומי שחזר לריימס.
האתר טען כי דיארה קרוב לסיכום על הטענים האישיים שלו, כאשר ריימס בשלב זה מאשרת את המעבר, למרות שלא ברור האם מדובר בהשאלה או בהעברה קבועה מצד המועדון שמשחק בליגת המשנה
לא יחזור לישראל? האתר "אפריקה פוט" מדווח הבוקר (שני) כי טרבזונספור הטורקית במגעים מתקדמים עם תיאמוקו דיארה, בעונה האחרונה בהפועל חיפה ומי שחזר לריימס.
האתר טען כי דיארה קרוב לסיכום על הטענים האישיים שלו, כאשר ריימס בשלב זה מאשרת את המעבר, למרות שלא ברור האם מדובר בהשאלה או בהעברה קבועה מצד המועדון שמשחק בליגת המשנה
-
- קיבל.ה 1465 לייקים
עוד חצי שנה- דיארה מחפש להתיר את חוזהו בקבוצתו התורכית, שחייבת לו 4 משכורות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 297 לייקים
שמועות שלפניי הכרזת המנויים נאתכו חותם
לא יודע לבסס את זה
אני אישית לא חושב שזה יקרה
והאמת שאני מקווה שזה לא יקרה
לא יודע לבסס את זה
-
- קיבל.ה 331 לייקים
נאתכו נתן שנה אחרונה מעולה בפרטיזן
מוכן לקחת אותו לעונת פרישה
מוכן לקחת אותו לעונת פרישה
הסיבה שאני רוצה שחקנים רעים , כי נמאס לי מכל הרכרוכיים והמתוקים שהיו אצלנו בשנים האחרונות, שחקנים שלא עולים למשחקים מכריעים כי הם עם פייק פציעה, שחקנים שלא יודעים לרוץ לשופט ולקבל צהוב, שלא יודעים לבןא דקה 90 ולנצח משחקים. נתתי את זהבי ויונתן כהן בתור דוגמא, אבל גם דולב חזיזה וז'וסאווה למשל זה שחקנים רעים שהייתי רוצה אצלנו. רק ככה נהיים קבןצה תחרותית. אגב יונתן כהן ממש לא מסמפט את מכבי אחרי שיובש בספסל בקדנציה האחרונה שלו והעיפו אותו , מאמין שאם יהיה אצלנו יתן את הדם שלו במיוחד מולם כדי להוכיח .cholo כתב: ↑02 יוני 2025, 09:51אתה יודע מה.. מקבל את מה שאתה אומר ולא התכוונתי להעליב.tormenta כתב: ↑01 יוני 2025, 21:29מסכים איתך 100 אחוז בגלל זה יצאתי על הבן אדםטכנית לארז כתב: ↑01 יוני 2025, 21:14 אני נגד ההשתקות האלה.
בתור מי שסבל מזהבי כל כך הרבה שנים זה נגע בנקודה רגישה כנראה![]()
תמשיך לאונן על מכביזם אני לא אשתיק אותך @yoni143 , רק לא בטוח שאתה בפורום הנכון
-
- קיבל.ה 182 לייקים
שמע עד עכשיו הוכחת את עצמך עם התחזיותאנחנו בתהליך כתב: ↑02 יוני 2025, 15:56 שמועות שלפניי הכרזת המנויים נאתכו חותם
לא יודע לבסס את זה
אם הוא שחקן מחליף / משלים זה ממש אחלה בעיני.
אם בונים עליו ל-11, בעייתי.
כך או אחרת זה שחקן מרגש, וכנראה שגם עדיין יש לו איכויות על הדשא למרות גילו (לא ראיתי אותו השנה, אבל המספרים מדברים). אישית אני מקווה שהוא יבוא כשחקן משלים / מחליף ושגם הוא מבין את זה כך שלא יהיה רעל בחדר הלבשה.
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
פחות לחשוב על תרומה למנויים ויותר תרומה מקצועית
-
- קיבל.ה 2359 לייקים
הלוואי נאתכו יגיע גם מעבר ליכולת המקצועית שלו
-
- קיבל.ה 297 לייקים
זה לא אותו בן אדם שאמר לי על צור,ליידנר, מאיימבו ובוסקילהקפבלנקה כתב: ↑02 יוני 2025, 16:40שמע עד עכשיו הוכחת את עצמך עם התחזיותאנחנו בתהליך כתב: ↑02 יוני 2025, 15:56 שמועות שלפניי הכרזת המנויים נאתכו חותם
לא יודע לבסס את זה
כך או אחרת זה שחקן מרגש, וכנראה שגם עדיין יש לו איכויות על הדשא למרות גילו (לא ראיתי אותו השנה, אבל המספרים מדברים). אישית אני מקווה שהוא יבוא כשחקן משלים / מחליף ושגם הוא מבין את זה כך שלא יהיה רעל בחדר הלבשה.
הוא הביא ממנו את הידיעה
ככה שאני לא בטוח בזה בכלל
הייתה לי תחושה(אפילו רשמתי אותה פה)אנחנו בתהליך כתב: ↑02 יוני 2025, 15:56 שמועות שלפניי הכרזת המנויים נאתכו חותם
לא יודע לבסס את זה
-
- קיבל.ה 169 לייקים
מצטרף לתקוות שלך. וברמה המקצועית דווקא - הוא אמנם חגג לפני כמה חודשים 37, אבל המספרים שלו גם בגיל הזה עדיין משוגעים. שיחק העונה 29 משחקים, נתן 10 שערים ו- 12 בישולים. ועשה את זה בליגה חזקה יותר מליגת הפח שלנו.
אני שותף למשפט הראשון שלך לחלוטין - אני אגב ממש לא חסיד של אלטמן ומעולם לא הייתי.yoni143 כתב: ↑02 יוני 2025, 16:26הסיבה שאני רוצה שחקנים רעים , כי נמאס לי מכל הרכרוכיים והמתוקים שהיו אצלנו בשנים האחרונות, שחקנים שלא עולים למשחקים מכריעים כי הם עם פייק פציעה, שחקנים שלא יודעים לרוץ לשופט ולקבל צהוב, שלא יודעים לבןא דקה 90 ולנצח משחקים. נתתי את זהבי ויונתן כהן בתור דוגמא, אבל גם דולב חזיזה וז'וסאווה למשל זה שחקנים רעים שהייתי רוצה אצלנו. רק ככה נהיים קבןצה תחרותית. אגב יונתן כהן ממש לא מסמפט את מכבי אחרי שיובש בספסל בקדנציה האחרונה שלו והעיפו אותו , מאמין שאם יהיה אצלנו יתן את הדם שלו במיוחד מולם כדי להוכיח .
יונתן כהן בן 28 ולגמרי שווה נסיון להביא - השאר שציינת בעייני די גמורים
-
- קיבל.ה 6037 לייקים
זה רק מה שהוא עשה בעונה הסדירה. אחר כך היה עוד פלייאוף עליון.
סיים את העונה עם 15 שערים ו-15 בישולים ב-35 הופעות.
-
- קיבל.ה 1026 לייקים
עזוב מקצועית, לטעון שביבראס יכול להיות רעל בחדר הלבשה זה הדבר הכי מופרך שקראתי פה.קפבלנקה כתב: ↑02 יוני 2025, 16:40שמע עד עכשיו הוכחת את עצמך עם התחזיותאנחנו בתהליך כתב: ↑02 יוני 2025, 15:56 שמועות שלפניי הכרזת המנויים נאתכו חותם
לא יודע לבסס את זה
הכדורגלן הכי גבר ומקצוען שיצא ממחלקת הנוער שלנו. לא רק שאין שום סיכוי שהוא יהיה "רעל" בחדר הלבשה, כל שחקן בהפועל הנוכחית יכול ללמוד ממנו המון.
- סומך
- קיבל.ה 1356 לייקים
וואו, הוא היה מעורב כמעט ביחס של שער למשחקהוקיץ' כתב: ↑02 יוני 2025, 18:46זה רק מה שהוא עשה בעונה הסדירה. אחר כך היה עוד פלייאוף עליון.
סיים את העונה עם 15 שערים ו-15 בישולים ב-35 הופעות.
מדהים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה