חלון העברות 2026
-
אדום לבן
- קיבל.ה 112 לייקים
אצל המחלה
עוד כמה ימים יוצאים למחנה אימונים כבר
עוד חודש משחק מוקדמות אירופית
כל הזרים, דור פרץ ורביבו כנראה בחוץ
לא הביאו עדיין רכש(ברור שיביאו בהמשך).
ואין שם פאניקה כמו אצלנו על החתמות
למרות שהם צריכים להחתים הרבה יותר שחקנים מאיתנו במצב הנוכחי.
עוד כמה ימים יוצאים למחנה אימונים כבר
עוד חודש משחק מוקדמות אירופית
כל הזרים, דור פרץ ורביבו כנראה בחוץ
לא הביאו עדיין רכש(ברור שיביאו בהמשך).
ואין שם פאניקה כמו אצלנו על החתמות
למרות שהם צריכים להחתים הרבה יותר שחקנים מאיתנו במצב הנוכחי.
-
adom4
- קיבל.ה 897 לייקים
לא רוצה לדמיין מה היה הולך פה אם היינו מתנהלים כמו מכבי בשנתיים האחרונות
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 156 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6330 לייקים
כל הזרים בחוץ? הזר היחיד שכרגע לא ממשיך שם זה סהיטי ובכל אופן גם בלעדיו יש להם 8 זרים חתומים לעונה הבאה כי ניקולסקו שנפצע לא נרשם מאז ינואר.
לא יודע מאיפה אתם מביאים את ההמצאות האלה.
הם כנראה כן יחליפו חלק מהזרים במהלך הקיץ כי אולי ימכרו את אסנטה ואחרים כי הם שואפים להשתדרג בניגוד למה שכרגע קורה אצלנו.
-
adom4
- קיבל.ה 897 לייקים
כל כך שואפים להשתדרג שהם הולכים לאבד את הישראלי הכי טוב שלהם (אולי חוץ מרביבו) קיץ שני רצוף בגלל 100 אלף דולר?רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:34כל הזרים בחוץ? הזר היחיד שכרגע לא ממשיך שם זה סהיטי ובכל אופן גם בלעדיו יש להם 8 זרים חתומים לעונה הבאה כי ניקולסקו שנפצע הוקפא.
הם כנראה כן יחליפו חלק מהזרים במהלך הקיץ כי אולי ימכרו את אסנטה ואחרים כי הם שואפים להשתדרג בניגוד למה שכרגע קורה אצלנו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6330 לייקים
כרגע הוא לא חתם בשום מקום אחר ואם לא תהיה לו הצעה רצינית מאירופה אין לי ספק שהוא ימשיך שם בסוף, בארץ הוא לא ישחק במועדון אחר.adom4 כתב: ↑18 יוני 2026, 11:36כל כך שואפים להשתדרג שהם הולכים לאבד את הישראלי הכי טוב שלהם (אולי חוץ מרביבו) קיץ שני רצוף בגלל 100 אלף דולר?רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:34כל הזרים בחוץ? הזר היחיד שכרגע לא ממשיך שם זה סהיטי ובכל אופן גם בלעדיו יש להם 8 זרים חתומים לעונה הבאה כי ניקולסקו שנפצע הוקפא.
אנחנו איבדנו את השחקן הכי טוב שלנו מנגד בוודאות.
-
adom4
- קיבל.ה 897 לייקים
אני לא יודע איך מכבי תהיה בסוף העונה אבל ההתנהלות שם הקיץ היא ביזיון מטורף. אין להם עוד מאמן, לא מוכנים לשדרג למלך השערים שלהם, וזה מהקיץ שעבר אבל גם התקמצנו להשאיר את למקין וקניקובסקי כשהם ועוד איך יכלו, ובכללי היו שם אינספור תקריות.רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:38כרגע הוא לא חתם בשום מקום אחר ואם לא תהיה לו הצעה רצינית מאירופה אין לי ספק שהוא ימשיך שם בסוף, בארץ הוא לא ישחק במועדון אחר.adom4 כתב: ↑18 יוני 2026, 11:36כל כך שואפים להשתדרג שהם הולכים לאבד את הישראלי הכי טוב שלהם (אולי חוץ מרביבו) קיץ שני רצוף בגלל 100 אלף דולר?רדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:34
כל הזרים בחוץ? הזר היחיד שכרגע לא ממשיך שם זה סהיטי ובכל אופן גם בלעדיו יש להם 8 זרים חתומים לעונה הבאה כי ניקולסקו שנפצע הוקפא.
אנחנו איבדנו את השחקן הכי טוב שלנו מנגד בוודאות.
השוק הישראלי ישפיע עליהם לא פחות משאר הקבוצות, אין ישראלים ברמה שיכולים להחליף את רביבו ופרץ אם הם יעזבו, זה תקופה שאני לא זוכר אצלהם אף פעם מאז שקרויף הגיע.
- RedDrifter
- קיבל.ה 898 לייקים
אתה טועהadom4 כתב: ↑18 יוני 2026, 11:44אני לא יודע איך מכבי תהיה בסוף העונה אבל ההתנהלות שם הקיץ היא ביזיון מטורף. אין להם עוד מאמן, לא מוכנים לשדרג למלך השערים שלהם, וזה מהקיץ שעבר אבל גם התקמצנו להשאיר את למקין וקניקובסקי כשהם ועוד איך יכלו, ובכללי היו שם אינספור תקריות.
השוק הישראלי ישפיע עליהם לא פחות משאר הקבוצות, אין ישראלים ברמה שיכולים להחליף את רביבו ופרץ אם הם יעזבו, זה תקופה שאני לא זוכר אצלהם אף פעם מאז שקרויף הגיע.
התנהלות של מכבי סוף סוף שפויה.
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6330 לייקים
אם לפרץ יש הצעה על סך 750 אלף יורו מזאגרב זה לא משהו שהם רוצים להשוות בכל אופן, זה סכום מטורף לשחקן ישראלי.adom4 כתב: ↑18 יוני 2026, 11:44אני לא יודע איך מכבי תהיה בסוף העונה אבל ההתנהלות שם הקיץ היא ביזיון מטורף. אין להם עוד מאמן, לא מוכנים לשדרג למלך השערים שלהם, וזה מהקיץ שעבר אבל גם התקמצנו להשאיר את למקין וקניקובסקי כשהם ועוד איך יכלו, ובכללי היו שם אינספור תקריות.
לגבי המאמן זה נכון אבל הם כבר היו קרובים להחתים אחד וגם מגן שמאל, זה לא שהם יושבים ומגרבצים.
בסופו של דבר למרות העונה הרעה שהייתה להם סיימו לפנינו ולקחו גביע והם תמיד פעילים בשוק הזרים, אני לא דואג להם.
-
אדום לבן
- קיבל.ה 112 לייקים
על הנייר סיימו מעלינורדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:56אם לפרץ יש הצעה על סך 750 אלף יורו מזאגרב זה לא משהו שהם רוצים להשוות בכל אופן, זה סכום מטורף לשחקן ישראלי.adom4 כתב: ↑18 יוני 2026, 11:44אני לא יודע איך מכבי תהיה בסוף העונה אבל ההתנהלות שם הקיץ היא ביזיון מטורף. אין להם עוד מאמן, לא מוכנים לשדרג למלך השערים שלהם, וזה מהקיץ שעבר אבל גם התקמצנו להשאיר את למקין וקניקובסקי כשהם ועוד איך יכלו, ובכללי היו שם אינספור תקריות.
לגבי המאמן זה נכון אבל הם כבר היו קרובים להחתים אחד וגם מגן שמאל, זה לא שהם יושבים ומגרבצים.
בסופו של דבר למרות העונה הרעה שהייתה להם סיימו לפנינו ולקחו גביע והם תמיד פעילים בשוק הזרים, אני לא דואג להם.
קיבלו נצחון טכני
לנו הורידו 2 נק' ומשחק חסר
וכל זה שרק עלינו ליגה בלי ישראלים טובים כמו שיש למכבי.
וזה גם לא האישו למה שהתכוונתי שהשוותי למכבי ברמת פאניקה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6330 לייקים
מראש הטענה שלך ״אין פאניקה שם על החתמות כמו אצלנו״ היא כנראה משהו שהפרחת באוויר כי לא נראה לי שאתה יושב בפורום השחקן כל יום ועובר שם על מדד הפאניקה, תקן אותי אם אני טועה.אדום לבן כתב: ↑18 יוני 2026, 12:01על הנייר סיימו מעלינורדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:56אם לפרץ יש הצעה על סך 750 אלף יורו מזאגרב זה לא משהו שהם רוצים להשוות בכל אופן, זה סכום מטורף לשחקן ישראלי.adom4 כתב: ↑18 יוני 2026, 11:44
אני לא יודע איך מכבי תהיה בסוף העונה אבל ההתנהלות שם הקיץ היא ביזיון מטורף. אין להם עוד מאמן, לא מוכנים לשדרג למלך השערים שלהם, וזה מהקיץ שעבר אבל גם התקמצנו להשאיר את למקין וקניקובסקי כשהם ועוד איך יכלו, ובכללי היו שם אינספור תקריות.
קיבלו נצחון טכני
לא חושב שאצלנו יש דאגה (תרשה לי לא להשתמש במילה המפוצצת פאניקה) לא פרופורציונלית אגב.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 46 לייקים
כל פורום אוהדים וכל סושיאל של אוהדים של כל קבוצה בעולם בערך מתנהל בדיוק אותו דבר:
או פאניקה בהפסדים וכשאין החתמות
או שהכל מעולה ו-ורוד בנצחונות וכשיש רכש טוב
* יכול להיות רכש טוב, רצף נצחונות ואז איזה הפסד. במקרה כזה אופציה 1 תמיד משתלטת על השיח.
או פאניקה בהפסדים וכשאין החתמות
או שהכל מעולה ו-ורוד בנצחונות וכשיש רכש טוב
* יכול להיות רכש טוב, רצף נצחונות ואז איזה הפסד. במקרה כזה אופציה 1 תמיד משתלטת על השיח.
- RedDrifter
- קיבל.ה 898 לייקים
מכבי עושה את האופציה המתבקשת וזה להתחיל לקצץ את השכר לשחקן הישראלי. לכם זה נראה כמו התנהלות רעה לדעתי זה התנהלות מצוינת שלהם
לטווח הקצר הם יפגעו, לטווח הרחוק זה ישפיע על כל שוק הישראלים לטובה וגם יגרום לגולדהאר להוציא פחות כסף על כלומניקים.
רק שבוע שעבר פורסם שעידו שחר רוצה 450,000 אלף אירו. על מה ולמה? אני אגיד לכם למה - כי הוא רואה את החברים שלו שעושים בוחטות של כסף על הספסל של מכבי, ביציע וגם על הדשא והוא גם רוצה
גולדהאר רוצה לסיים את הבית זונות הזה ובצדק, זה טוב לכולם (כולל להפועל שתוכל להוות תחרות ליותר שחקנים)
לטווח הקצר הם יפגעו, לטווח הרחוק זה ישפיע על כל שוק הישראלים לטובה וגם יגרום לגולדהאר להוציא פחות כסף על כלומניקים.
רק שבוע שעבר פורסם שעידו שחר רוצה 450,000 אלף אירו. על מה ולמה? אני אגיד לכם למה - כי הוא רואה את החברים שלו שעושים בוחטות של כסף על הספסל של מכבי, ביציע וגם על הדשא והוא גם רוצה
גולדהאר רוצה לסיים את הבית זונות הזה ובצדק, זה טוב לכולם (כולל להפועל שתוכל להוות תחרות ליותר שחקנים)
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 18 יוני 2026, 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1198 לייקים
מכבי בשנה שעברה עברה עונה מסויטת וחד פעמית בחוסר המזל שהיה בה.אדום לבן כתב: ↑18 יוני 2026, 12:01על הנייר סיימו מעלינורדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:56אם לפרץ יש הצעה על סך 750 אלף יורו מזאגרב זה לא משהו שהם רוצים להשוות בכל אופן, זה סכום מטורף לשחקן ישראלי.adom4 כתב: ↑18 יוני 2026, 11:44
אני לא יודע איך מכבי תהיה בסוף העונה אבל ההתנהלות שם הקיץ היא ביזיון מטורף. אין להם עוד מאמן, לא מוכנים לשדרג למלך השערים שלהם, וזה מהקיץ שעבר אבל גם התקמצנו להשאיר את למקין וקניקובסקי כשהם ועוד איך יכלו, ובכללי היו שם אינספור תקריות.
קיבלו נצחון טכני
השחקן היקר ביותר שלהם רב עם המאמן וגמר את העונה מוקדם, בליץ׳ שהתחיל מדהים החל להפצע כל רבע שעה (לא ייקרה לו השנה), דוידה בעונת בלהות הזויה, הבלגן סביב לאזטיץ׳ ורוני.
אני חושב שאם הם שומרים על אחד מבין פרץ או רביבו, משחררים את שלמה ומביאים זר או שניים.
אין שום סיבה שהם לא ירוצו חזק על האליפות. על אחת כמה וכמה אם ב״ש תשחק באירופה או תאבד את אחד משני הכוכבים שלה.
-
adom4
- קיבל.ה 897 לייקים
לא חושב שהיה להם יותר חוסר מזל משאר הקבוצות, בליץ' עוד בעונה שעברה פספס חצי עונה בגלל פציעות אז זה לא משהו חדש.צ'ימבויקה כתב: ↑18 יוני 2026, 12:16מכבי בשנה שעברה עברה עונה מסויטת וחד פעמית בחוסר המזל שהיה בה.אדום לבן כתב: ↑18 יוני 2026, 12:01על הנייר סיימו מעלינורדפוקס כתב: ↑18 יוני 2026, 11:56
אם לפרץ יש הצעה על סך 750 אלף יורו מזאגרב זה לא משהו שהם רוצים להשוות בכל אופן, זה סכום מטורף לשחקן ישראלי.
קיבלו נצחון טכני
השחקן היקר ביותר שלהם רב עם המאמן וגמר את העונה מוקדם, בליץ׳ שהתחיל מדהים החל להפצע כל רבע שעה (לא ייקרה לו השנה), דוידה בעונת בלהות הזויה, הבלגן סביב לאזטיץ׳ ורוני.
אני חושב שאם הם שומרים על אחד מבין פרץ או רביבו, משחררים את שלמה ומביאים זר או שניים.
אין שום סיבה שהם לא ירוצו חזק על האליפות. על אחת כמה וכמה אם ב״ש תשחק באירופה או תאבד את אחד משני הכוכבים שלה.
בלי קשר המנהל המקצועי שהם הביאו נראה טוב (הצליח לדחוף להם את הייטור
- RedDrifter
- קיבל.ה 898 לייקים
פורסם בספורט 1/וואלה שגורפינקל מחכה גם הוא לתשובה מעוד קבוצה/ות ויחזיר תשובה סופית בקרוב אם יצטרף או לא
מקווה שנראה אותו אצלנו בקרוב. לא רואה מישהו אחר בשוק שיכול למלא את המשבצת הזאת
אף לא צעד לאחור 
-
dino
- קיבל.ה 3244 לייקים
איך להגדיר את השקט
יחס הודעות הפועל סל מול הפועל רגל- 1-8
על כל 8 כותרות על הסל, יש אחת בכדורגל
לעומת זאת מביטר עם אברמוב שכל מי שהוא רוצה מגיע מהר לכדי ידיעות, אנחנו יותר צמודים, בערך על כל 5 של ביטר, אחת של הפועל.
מול הטרו סושיאל של טראמפ- על כל 25 ציוצים של דונלד, יקיר העם פה, ידיעה אחת של הפועל
פרימור לב לב לב
**על פי תחושתו של הכותב, ללא שום מחקר תומך
יחס הודעות הפועל סל מול הפועל רגל- 1-8
על כל 8 כותרות על הסל, יש אחת בכדורגל
לעומת זאת מביטר עם אברמוב שכל מי שהוא רוצה מגיע מהר לכדי ידיעות, אנחנו יותר צמודים, בערך על כל 5 של ביטר, אחת של הפועל.
מול הטרו סושיאל של טראמפ- על כל 25 ציוצים של דונלד, יקיר העם פה, ידיעה אחת של הפועל
פרימור לב לב לב
**על פי תחושתו של הכותב, ללא שום מחקר תומך
-
Niro
- קיבל.ה 2891 לייקים
מחכה לתשובה מעוד קבוצה? יהב גורפינקל? שיגיד תודה שהוא לא בא למבחניםRedDrifter כתב: ↑18 יוני 2026, 12:40 פורסם בספורט 1/וואלה שגורפינקל מחכה גם הוא לתשובה מעוד קבוצה/ות ויחזיר תשובה סופית בקרוב אם יצטרף או לא
- RedDrifter
- קיבל.ה 898 לייקים
רמזי ספורי טוען ב103 fm שהפועל לא פנתה אליו אפילו לכל אלה שחלמו עליו
אף לא צעד לאחור 
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 467 לייקים
כן תענוג
נעלה לאירופה עם פרבר ובואטנג
נראה להם שהפועל חזרה
-
dino
- קיבל.ה 3244 לייקים
לפחות לטובה, יכול להעריך שהסיפור עם דיארה יגמר לכאן או לכאן עד שבוע הבא, ככה שלפחות נדע אם להוריד אותו מהרשימה או לא. לא מאמין שהפועל יחכו לו יותר מזה וטוב שכך, אנחנו עלולים להפסיד שחקנים אחרים אם נמתין לו יותר מידי, כשמי מבטיח שבסוף ההמתנה זה יהיה לטובה(אני חושב שלא, לתחושי בלבד הוא מחכה למשהו אחר וריימס לא מקבלת את הסכום הנכון מהמישהו אחר)
-
KingZivos
- קיבל.ה 324 לייקים
בין כה וכה זה מה שהיית עולה לשחק משחקים ראשונים. אתה בונה סגל במחשבה על עונה לא על האם תעלה לאירופה. לא צריך להחתים שחקנים בכוח כי יש משחק עוד חודש.
צר לי לבאס את הפנטזיה של הרבה אוהדי הפועל- אירופה השנה זה טיול, קפיצה להזכיר נשכחות. עם חיזוקים מתאימים, אפשר לדבר על אירופה בתור קמפיין אולי עונה הבאה
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1632 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 981 לייקים
אני אגיד שגם אני אוהב את השקט, באמת, וזה כן מראה על רצינות.
אבל לצד המחמאה, שקט זה ואקום. ובתוך הואקום הזה עוברות מחשבות באופן טבעי. כמו הספק (ספק, לא ודאי) שמתחילים את חלון ההעברות של הקיץ בקיץ, ולא במרץ-אפריל כמו שזה אמור להיות בעיני. אז אולי בגזרת הזרים מחכים להזדמנויות ושאריות מכל מיני ליגות, זה מאוד סביר, ככה גם הביאו לפה את קאנגווה.
אבל בגזרת הישראלים לא קורה כלום בינתיים. חשבנו שמדברים עם מרדכי, עד שחתם במקום אחר ופורסם שמעולם לא התעניינו בו. או ספורי שחשבנו שמנהלים איתו איזה מו״מ ואז הוא מתראיין ואומר שלא החליפו איתו מילה. כנ״ל תומר יוספי. וישראלים זה שוק מצומצם, ואין פה איזה שם שאף אחד לא שמע עליו.
אז בואקום המחשבתי הזה אני כן קצת מודאג.
אבל לצד המחמאה, שקט זה ואקום. ובתוך הואקום הזה עוברות מחשבות באופן טבעי. כמו הספק (ספק, לא ודאי) שמתחילים את חלון ההעברות של הקיץ בקיץ, ולא במרץ-אפריל כמו שזה אמור להיות בעיני. אז אולי בגזרת הזרים מחכים להזדמנויות ושאריות מכל מיני ליגות, זה מאוד סביר, ככה גם הביאו לפה את קאנגווה.
אבל בגזרת הישראלים לא קורה כלום בינתיים. חשבנו שמדברים עם מרדכי, עד שחתם במקום אחר ופורסם שמעולם לא התעניינו בו. או ספורי שחשבנו שמנהלים איתו איזה מו״מ ואז הוא מתראיין ואומר שלא החליפו איתו מילה. כנ״ל תומר יוספי. וישראלים זה שוק מצומצם, ואין פה איזה שם שאף אחד לא שמע עליו.
- RedDrifter
- קיבל.ה 898 לייקים
גורפינקל?Mendelson כתב: ↑19 יוני 2026, 14:46 אני אגיד שגם אני אוהב את השקט, באמת, וזה כן מראה על רצינות.
אף לא צעד לאחור 
-
dino
- קיבל.ה 3244 לייקים
ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
לערוץ הספורט נודע כי הפערים קטנו בימים האחרונים באופן משמעותי. "יש התקדמות במו"מ", אמר גורם המעורה בפרטים. "עד שזה לא חתום - זה לא סגור. המצב טוב יותר משהיה לפני מספר ימים". בקבוצה מעריכים כי דיארה יחתום על חוזה ארוך טווח כבר בימים הקרובים, לאחר שכבר הושג סיכום עם ריימס על העברתו בגובה מיליון וחצי יורו.
דיארה הוא הזר היחיד שצפוי להגיע לקבוצה של אליניב ברדה בחלון הקרוב. רק אם ימצא זר שישדרג באופן משמעותי, האדומים יחשבו על ביצוע שינוי במצבה הקיימת לקראת העונה הקרובה
לערוץ הספורט נודע כי הפערים קטנו בימים האחרונים באופן משמעותי. "יש התקדמות במו"מ", אמר גורם המעורה בפרטים. "עד שזה לא חתום - זה לא סגור. המצב טוב יותר משהיה לפני מספר ימים". בקבוצה מעריכים כי דיארה יחתום על חוזה ארוך טווח כבר בימים הקרובים, לאחר שכבר הושג סיכום עם ריימס על העברתו בגובה מיליון וחצי יורו.
דיארה הוא הזר היחיד שצפוי להגיע לקבוצה של אליניב ברדה בחלון הקרוב. רק אם ימצא זר שישדרג באופן משמעותי, האדומים יחשבו על ביצוע שינוי במצבה הקיימת לקראת העונה הקרובה
-
htafan99
- קיבל.ה 192 לייקים
חייבים אותו בשביל אירופה
-
שחר
- קיבל.ה 1865 לייקים
דיארה הוא הזר היחיד שצפןי לחתום, אלא אם יגיע זר נוסף או יותר. איזה כסת"ח עיתונאיdino כתב: ↑20 יוני 2026, 09:57 ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
- בונדר
- קיבל.ה 430 לייקים
הם בטעות העלו את התסריט של אלי אוחנה בבובה של לילהשחר כתב: ↑20 יוני 2026, 12:02דיארה הוא הזר היחיד שצפןי לחתום, אלא אם יגיע זר נוסף או יותר. איזה כסת"ח עיתונאיdino כתב: ↑20 יוני 2026, 09:57 ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
דיארה הוא הזר היחיד שצפוי להגיע לקבוצה של אליניב ברדה בחלון הקרוב. רק אם ימצא זר שישדרג באופן משמעותי, האדומים יחשבו על ביצוע שינוי במצבה הקיימת לקראת העונה הקרובה![]()
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
- רדפוקס
- קיבל.ה 6330 לייקים
הבן אדם הכי מקורב כנראה שכותב פה בפורום אמר את אותם דברים לפני כמה שבועות.שחר כתב: ↑20 יוני 2026, 12:02דיארה הוא הזר היחיד שצפןי לחתום, אלא אם יגיע זר נוסף או יותר. איזה כסת"ח עיתונאיdino כתב: ↑20 יוני 2026, 09:57 ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
דיארה הוא הזר היחיד שצפוי להגיע לקבוצה של אליניב ברדה בחלון הקרוב. רק אם ימצא זר שישדרג באופן משמעותי, האדומים יחשבו על ביצוע שינוי במצבה הקיימת לקראת העונה הקרובה![]()
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 846 לייקים
לצערי זה נכוןשחר כתב: ↑20 יוני 2026, 12:02דיארה הוא הזר היחיד שצפןי לחתום, אלא אם יגיע זר נוסף או יותר. איזה כסת"ח עיתונאיdino כתב: ↑20 יוני 2026, 09:57 ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
מנסים גם ללכת על וייסמן אבל הוא רוצה ביתר או מכבי
והפועל לא מציעה מספיק
-
dino
- קיבל.ה 3244 לייקים
אם לכאורה הפועל לא מציעה מספיק והוא רוצה ביטר שמציעה לו גם, אז מה מונע ממנו ללכת לאהבת חייו? הדרך לאברמוב פתוחה בשבילו.אנחנו בתהליך כתב: ↑20 יוני 2026, 15:38לצערי זה נכוןשחר כתב: ↑20 יוני 2026, 12:02דיארה הוא הזר היחיד שצפןי לחתום, אלא אם יגיע זר נוסף או יותר. איזה כסת"ח עיתונאיdino כתב: ↑20 יוני 2026, 09:57 ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
והפועל לא מציעה מספיק
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 846 לייקים
אין לי שמץdino כתב: ↑20 יוני 2026, 15:45אם לכאורה הפועל לא מציעה מספיק והוא רוצה ביטר שמציעה לו גם, אז מה מונע ממנו ללכת לאהבת חייו? הדרך לאברמוב פתוחה בשבילו.אנחנו בתהליך כתב: ↑20 יוני 2026, 15:38לצערי זה נכון
והפועל לא מציעה מספיק
וכמובן מטיל בספק כל מה שאומרים לי
למרות שאותו סוכן שמדבר איתי דיי הוכיח את עצמו
-
amorphis
- קיבל.ה 344 לייקים
היום שקראתי עוד כתבה על דיארה מתקרב, ניסיתי להזכר במערכון הזה של החמישיה הקאמרית שאחד מהם חייל שיוצא ויותר טרמפים ומחכה מלא זמן בתסכול ואז שמישהו עוצר הוא מקלל אותו אומר לו לעוף מפה.
נשבע שאני כבר לא יכול לשמוע יותר את השם דיארה בלי שאני רואה את זה ליד מעמד חתימה
נשבע שאני כבר לא יכול לשמוע יותר את השם דיארה בלי שאני רואה את זה ליד מעמד חתימה
נערך לאחרונה על ידי amorphis ב 20 יוני 2026, 16:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6330 לייקים
במקום ללכת על וייסמן שילכו על ספורי.אנחנו בתהליך כתב: ↑20 יוני 2026, 15:38לצערי זה נכוןשחר כתב: ↑20 יוני 2026, 12:02דיארה הוא הזר היחיד שצפןי לחתום, אלא אם יגיע זר נוסף או יותר. איזה כסת"ח עיתונאיdino כתב: ↑20 יוני 2026, 09:57 ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
והפועל לא מציעה מספיק
- בן לוז
- קיבל.ה 733 לייקים
עם קוקו יצא לנו המיץ? ממש לא
הייתה סאגה מאוד קצרה איתו ומהר מאוד הובן שהוא לא יגיע כי חושש מהמלחמה
עם דיארה אתה מקבל היום את אותה הכתבה שקיבלת כבר קיץ קודם, בפעם ה7865 בערך
בהפועל אופטימיים
-
שחר
- קיבל.ה 1865 לייקים
למיטב זכרוני זה לא בדיוק מה שהוא אמר ובכל מקרה, אני מוכן להתערב איתך שעד סוף חלון העברות יגיע לפחות עוד זר אחד.רדפוקס כתב: ↑20 יוני 2026, 14:59הבן אדם הכי מקורב כנראה שכותב פה בפורום אמר את אותם דברים לפני כמה שבועות.שחר כתב: ↑20 יוני 2026, 12:02דיארה הוא הזר היחיד שצפןי לחתום, אלא אם יגיע זר נוסף או יותר. איזה כסת"ח עיתונאיdino כתב: ↑20 יוני 2026, 09:57 ס5 עם עדכון לא משמעותי לגבי דיארה
רוצה להתערב?
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 165 לייקים
קודם כל הלוואי ודיארה יבוא
אחלה שחקן ,ברמה הכי גבוהה שיש ביחס לליגת פח שלנו.
מה שבאמת חשוב זה לאיזה עמדה הוא יבוא
אם במקום לואיזו ושאר מצבת הזרים נשארת
ובלי שידרוגים ישראליים
אנחנו נדרוך במקום בלי יכולת להתקדם מעבר למקום 4.
אחלה שחקן ,ברמה הכי גבוהה שיש ביחס לליגת פח שלנו.
מה שבאמת חשוב זה לאיזה עמדה הוא יבוא
אם במקום לואיזו ושאר מצבת הזרים נשארת
ובלי שידרוגים ישראליים
אנחנו נדרוך במקום בלי יכולת להתקדם מעבר למקום 4.