Segev כתב: ↑10 אפריל 2026, 23:07
מה בדיוק עשית כאן? הרי כמות התרחישים היא לא רק שתיים בחזקת מספר המשחקים, יש לך את ההפרשים שיכולים עדיין להיקבע
מזה התחלתי בצהריים , שכמות המשחקים הכללית בשילוב עם כמות המשחקים שההפרש המדוייק בהם ישפיע על התוצאות ירדו לכמות סבירה שאפשר להריץ את כל האפשרויות.
בתחילת היום היו שלושה משחקים שהתוצאה בהן היתה חשובה לשוברי השיווין , שניים מהם הסתיימו (אחד גם לא היה מעניין בין בסקוניה לוירטוס).
בנוסף, זה לא שהתצואה המדוייקת חשובה , יש 3 אפשרויות לכל משחק , שהקבוצה שנצחה בסיבוב הראשון תנצח , שהקבוצה שהפסידה תנצח בפחות ממה שהפסידה , ושתנצח ביותר ממה שהפסידה.
האמת? יש עוד מקרי קצה של שיוויון בשני המשחקים ומעבר לשוברי שיוויון נוספים, הזנחתי את זה...
מממ זה לא מדוייק שיש 3 אפשרויות. כי אם נכנסים לבית משולש ומרובע אז יש גם חשיבות לעוד הפרשים.
למשל, מונאקו ואנחנו יש חיתוך ב8 כמובן, אבל למשל בבית משולש עם מונאקו ופנאתייקוס, יש חיתוך נוסף ב5 הפרש
Segev כתב: ↑10 אפריל 2026, 23:07
מה בדיוק עשית כאן? הרי כמות התרחישים היא לא רק שתיים בחזקת מספר המשחקים, יש לך את ההפרשים שיכולים עדיין להיקבע
מזה התחלתי בצהריים , שכמות המשחקים הכללית בשילוב עם כמות המשחקים שההפרש המדוייק בהם ישפיע על התוצאות ירדו לכמות סבירה שאפשר להריץ את כל האפשרויות.
בתחילת היום היו שלושה משחקים שהתוצאה בהן היתה חשובה לשוברי השיווין , שניים מהם הסתיימו (אחד גם לא היה מעניין בין בסקוניה לוירטוס).
בנוסף, זה לא שהתצואה המדוייקת חשובה , יש 3 אפשרויות לכל משחק , שהקבוצה שנצחה בסיבוב הראשון תנצח , שהקבוצה שהפסידה תנצח בפחות ממה שהפסידה , ושתנצח ביותר ממה שהפסידה.
האמת? יש עוד מקרי קצה של שיוויון בשני המשחקים ומעבר לשוברי שיוויון נוספים, הזנחתי את זה...
מממ זה לא מדוייק שיש 3 אפשרויות. כי אם נכנסים לבית משולש ומרובע אז יש גם חשיבות לעוד הפרשים.
למשל, מונאקו ואנחנו יש חיתוך ב8 כמובן, אבל למשל בבית משולש עם מונאקו ופנאתייקוס, יש חיתוך נוסף ב5 הפרש
המשחק שלנו מול מונאקו הוא המשחק היחיד שנשאר שההפרש בו משמעותי.
אם זה ירגיע אותך , עכשיו שנשארו 11 משחקים, אם אבדוק למשחק הזה כל אופציה של הפרשים מנקודה הפרש ועד 20 הפרש, זה עדיין יהיה זמן ריצה קצר.
אני מניח שכל אוהד שואל את עצמו את השאלות האלו הערב:
1.מקומות 4 עד 8 (או 9?) אילו תוצאות צריכות לקרות במשחקים שנותרו כדי לסיים בכל אחד מהמקומות הנ"ל?
2.הפועל ביחס למונאקו. מה צריך לקרות כדי לסיים מעל מונאקו כדי להשיג את הכרטיס לעונה הבאה ביורוליג (בסיום הפלייאין או העונה הסדירה?)
תודה
המשחק שלנו מול מונאקו הוא המשחק היחיד שנשאר שההפרש בו משמעותי.
אם זה ירגיע אותך , עכשיו שנשארו 11 משחקים, אם אבדוק למשחק הזה כל אופציה של הפרשים מנקודה הפרש ועד 20 הפרש, זה עדיין יהיה זמן ריצה קצר.
אחי הכל באהבה, מעריך מאוד אותך על העבודה, סתם אוהב דקויות מתמטיות
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
נשארו 3,072 תרחישים, אולי קצת יותר אם לוקחים בחשבון את האפשרות שמונקו תנצח אותנו בדיוק ב8 הפרש.
לא צריך 50 אלף סימולציות לעבור על כל האפשרויות.
29.2% מהתרחישים האלה , מוצאים אותנו במקומות 7-8, זה צריך להתחיל מזה שנפסיד את שני המשחקים , וגם אז עדיין יהיה לנו סיכוי למקומות 5 או 6.
זה לא מחשב כמו שצריך מצבים של שיוויון פנימי, וזה דברים נשברים. זה היה לזה בילתי אפשרי לחשב את המצבים כמו שצריך עד עכשיו, אבל עכשיו יש סיכוי.
אני בדיוק יושב על זה, לנסות לתקן.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
אם אתה רוצה , דבר איתי , יש לי את הקוד שמחשב רקורסיבית שוברי שיווין של כל תת קבוצה של קבוצות...
למרות שזה בנוי בצורה די תפורה למבנה נתונים וclasses שכתבתי...
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 11 אפריל 2026, 01:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
its-sick כתב: ↑11 אפריל 2026, 01:21
הכנסתי הפסד בדרבי ותבוסה למונקו, ואכן יש תרחישים רעים לנו
הנבלות 6% בפנים
لا إله
נשארו 3,072 תרחישים, אולי קצת יותר אם לוקחים בחשבון את האפשרות שמונקו תנצח אותנו בדיוק ב8 הפרש.
29.2% מהתרחישים האלה , מוצאים אותנו במקומות 7-8, זה צריך להתחיל מזה שנפסיד את שני המשחקים , וגם אז עדיין יהיה לנו סיכוי למקומות 5 או 6.
יש אפילו פחות תרחישים מזה, כי אנחנו נגד מונאקו זה המשחק היחיד שההפרש המדוייק עוד משפיע, והוא משפיע רק אם הם מנצחים.
אבל מה שהוא העלה (ועזוב שניה שזה שבור, אני מנסה לתקן את זה) מדבר על הסתברות דרך מונטה קרלו, לא על מספר תרחישים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
מילפורד כתב: ↑11 אפריל 2026, 01:19
אם אתה רוצה , דבר איתי , יש לי את הקוד שמחשב רקורסיבית שוברי שיווין של כל תת קבוצה של קבוצות...
בניתי את זה גם אצלי כבר (ותודה לעבודה שמשלמים על קלוד קוד), אבל תודה!
- עומר חרמש ז״ל
אגב, יש גם לציין , שאנחנו תלויים בעצמנו , שני נצחונות ואנחנו בודאות עם יתרון ביתיות בפלייאוף.
בסבירות גבוהה נגד זלג'יריס , אם עוד אפשרויות לא זניחות כמו הכוכב האדום (או כל מי שתעלה מהפלייאין) או פנרבחצ'ה.
לזה כמובן יד עוד שלל אפשרויות , אבל קודם כל , שננצח ביום ראשון.
מילפורד כתב: ↑11 אפריל 2026, 01:19
בניתי את זה גם אצלי כבר (ותודה לעבודה שמשלמים על קלוד קוד), אבל תודה!
גם לי יש קלוד מהעבודה , אבל דברים פרטיים , לא מרגיש לי נוח להשתמש בזה , כתבתי את זה עם הצ'ט, שבאופן כללי , יש לי חיבור טוב איתו , או מבין מה אני רוצה הכי מהר וכותב את זה גם בסיגנון שאני אוהב.
its-sick כתב: ↑11 אפריל 2026, 01:21
הכנסתי הפסד בדרבי ותבוסה למונקו, ואכן יש תרחישים רעים לנו
הנבלות 6% בפנים
זה לא הגיוני שבשני הפסדים שלנו צץ סיכוי למקום שלישי. כנראה כל החישובים שם לא נכונים
لا إله
עם שני הפסדים אנחנו בין מקום 6 ל8.
יש לו באגים שם , מכבי מתמטית בחוץ.
הקוד שלי לא מבוסס סימולציות , הוא בודק את כל האפשרויות שנשארו (עד כדי דיוק ההפרש במשחק שלנו נגד מונאקו , אני מתייחס שם רק לאפשרות של מעל מתחת 8 הפרש, אבל זה לא יכול לעזור למכבי יותר , הם לא יהיו חלק מבית איתנו ומונאקו).
hapoel15 כתב: ↑11 אפריל 2026, 00:38
כדי לא להיות בכלל בפלייאוף אנחנו צריכים להפסיד עכשיו ארבע פעמים (מכבי, מונאקו ו2 משחקים בפלייאין)
הפסד למכבי והפסד מעל 8 למונאקו במצב טוב מביא אותנו למקום 9
אתה יכול לפרט את התרחיש הזה?
המחשבון שלי לא מוצא אופציה שאנחנו מתחת למקום 8 , גם אם אני שם למונקו ניצחון ב9 נקודות עלינו...
אפשר למעשה לציין למי שהיה מודאג מזה היום , שגם אם ניפול לפלייאין, וגם אם נפסיד משחק אחד בפלייאין , תהיה לנו הזדמנות לתקן.
אתה צודק כנראה, אמרתי את זה מתחושה ולא מבדיקה. אבל שאלה אחרת - תרחיש שאנחנו מקום 8 ומונאקו 7, יש? או שאנחנו 7-8 אבל מונאקו 6?
כי אז זה נכון שצריך להפסיד 4 משחקים רצוף כדי לא להיות בפלייאוף, אבל מצד שני להיות בפלייאוף לא מבטיח שנישאר ביורוליג
המלצה לתיקון - ברגע שנתת מעל 25 אחוז למקומות 7-8 זה אומר שחישבת תרחישים הכי נקי שיש. זה בסדר, אבל במשחקים שההפרש חשוב אי אפשר לדעתי לחלק את זה ישר. תעשה שיש 50 אחוז לנצח במונאקו, 25 אחוז להפסיד עד 8 ו25 אחוז להפסיד יותר מ8, ולא שליש-שליש-שליש.
הסיכוי הישר שלנו להפסיד פעמיים הוא 25 אחוז. אצלך הוא הופך למעשה ל33 אחוז… 50 אחוז להפסיד למכבי כפול שני שליש להפסיד למונאקו.