שיכינו כבר סעיף חדש בתקנון שכל דרבי אנחנו מפסידים להם טכנית וזהו.
לפחות נסיים עם הקטע הזה של דרבים, חבל על הבריאות.
שאר הליגה 25/26
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2342 לייקים
הרמאים בליגת מאירי: 8 משחקים, 8 פנדלים
הרמאים באירופה: 9 משחקים, 0 פנדלים
מין מקריות שכזו.
הרמאים באירופה: 9 משחקים, 0 פנדלים
מין מקריות שכזו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
fidel
- קיבל.ה 135 לייקים
הם בקצב של 60 .. לא ייאמןטכנית לארז כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:02טוב טעיתי עם ה-22. נראה יותר לכיוון ה-40.טכנית לארז כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:36 אין אצלם דבר כזה "פגיעים" כשכל הענף מוטה לטובתם.
אז יקבלו 22 פנדלים ולא 16 וליריבה יפחיתו 6 נקודות ולא 4.
בפועל אין לזה חשיבות.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 568 לייקים
סעיד בסול עכשיו נותן ראיון ענק.
"הריקבון באיגוד השופטים"
"למה לייבוביץ לא בעט את הפנדל?"
"הריקבון באיגוד השופטים"
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 663 לייקים
כמו שצריך.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 21:48 סעיד בסול עכשיו נותן ראיון ענק.
"הריקבון באיגוד השופטים"
חבל שהמאמן שלנו לא בא ומדבר דוגרי ככה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2342 לייקים
חרטה.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 21:48 סעיד בסול עכשיו נותן ראיון ענק.
"הריקבון באיגוד השופטים"
כל עוד כולם בשקט ומפחדים להגיד את האמת שברורה לכולם זה הכל הליכות מסביב.
אני מקווה שיתחילו לפוצץ משחקים מכורים
לא מבין עד היום איך לא ירדנו מהמגרש אחרי הפסילה של השער של אייזן בגמר גביע
לא מבין עד היום איך לא ירדנו מהמגרש אחרי הפסילה של השער של אייזן בגמר גביע
- פוגודין
- קיבל.ה 199 לייקים
כשאותם נהנים ואותם נפגעים,זו כבר לא טעות זו מדיניות,נותר רק לקוות שיום אחד האור ייכנס גם לחדרים הסגורים.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2342 לייקים
אין לליגה הזו ערך ספורטיבי.
עצוב ומביך שהרעש הראשון שמישהו עושה מגיע מקבוצה קטנה. וגם זה סתם חרטה ולא באמת להגיד משהו עליהם.
עצוב ומביך שהרעש הראשון שמישהו עושה מגיע מקבוצה קטנה. וגם זה סתם חרטה ולא באמת להגיד משהו עליהם.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 01 נובמבר 2025, 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 568 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2111 לייקים
גם חיפה קבלה עד עכשיו 8 פנדלים.
יכול להיות שמאירי לא סגור על מי זאת מכבי האמיתית
יכול להיות שמאירי לא סגור על מי זאת מכבי האמיתית
-
יאללהפועלמלחמה
- קיבל.ה 41 לייקים
למה אחד לא מדבר על זה שמכבי הדליקו רימוני עשן וזיקוקים ושום כותרת על זה מלבד שורה מסכנה בצ'אט הכתבים של ספורט5??
כלכך מרתיח החוסר אחידות הזו.
רק היום הייתה כתבה לפני המשחק של מכבי חיפה שאם יופעל אמל"ח המשחק יופסק מיידית.
במקום הפועל, אני מפמפם את זה בכל מקום ומתאבד על זה שלא יפחיתו שום נקודות ולא יהיה טכני. פשוט בזיון.
כלכך מרתיח החוסר אחידות הזו.
רק היום הייתה כתבה לפני המשחק של מכבי חיפה שאם יופעל אמל"ח המשחק יופסק מיידית.
במקום הפועל, אני מפמפם את זה בכל מקום ומתאבד על זה שלא יפחיתו שום נקודות ולא יהיה טכני. פשוט בזיון.
- SickleCell
- קיבל.ה 595 לייקים
תסתכל על זה שוב תראה שפרץ בכלל בועט בשי. חיסלו לו את הקריירה על הדרך. חלאות.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2342 לייקים
בעונה הזו של אייזן אגב חיפה לקחה עליהם אליפות למרות הטיות שיפוט ברורות ובוטות שכמובן לא זכו לשום הד ושום כלום.
כמובן שגם "בית הדין" נתן שם את שלו.
כמובן שגם "בית הדין" נתן שם את שלו.
- רווי
- קיבל.ה 1064 לייקים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עזוב שלא הייתה עבירה, אני שם איתך כסף על זה שאין מגע בכלל.
OMG עווופררר
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 568 לייקים
כן אין ספק שאין פה עבירהרווי כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:41חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עזוב שלא הייתה עבירה, אני שם איתך כסף על זה שאין מגע בכלל.
חאלס, תהיו כבר מציאותיים והוגנים ולא מעוורים משנאה

- רווי
- קיבל.ה 1064 לייקים
אני חוזר שוב, שם כסף שלא היה מגע. דור פרץ אפילו התפתל פעם באיזה ראיון ששאלו אותו את זה.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:46כן אין ספק שאין פה עבירה
![]()
OMG עווופררר
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 568 לייקים
מה לא היה מגע מה אתה עיוור?רווי כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:54אני חוזר שוב, שם כסף שלא היה מגע. דור פרץ אפילו התפתל פעם באיזה ראיון ששאלו אותו את זה.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:46כן אין ספק שאין פה עבירה
![]()
או שאתה סתם מטריל
רואים בבירור שהרגל של אייזון פוגעת בפרץ מה יותר מזה?
ואם זה היה הפוך גם היית אומר שאין כלום?
- פוגודין
- קיבל.ה 199 לייקים
חבל שלא גמר לו את הקריירהאנחנו בתהליך כתב: ↑01 נובמבר 2025, 23:46כן אין ספק שאין פה עבירה
![]()
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
- רווי
- קיבל.ה 1064 לייקים
אני לא עיוור אבל כבר למדנו לא פעם ולא פעמיים שתמונת סטילס אחת יכולה להטעות שופטים. יש מספיק זוויות שמראות (כולל תנועת הכדור) שאין פה קייס לשריקת עבירה.
מה עוד שהתמונה שהבאת עוד יותר מחזקת את זה. יותר מחצי כף רגל של שי לא נראת בתמונה וזה לא נראה שהרגל של פרץ בדרך להישבר. לא מבין איך אפשר לחשוב שיש מגע בכלל איך מה שרואים פה... אני סיימתי להתווכח זה סתם טחינת מים.
מה עוד שהתמונה שהבאת עוד יותר מחזקת את זה. יותר מחצי כף רגל של שי לא נראת בתמונה וזה לא נראה שהרגל של פרץ בדרך להישבר. לא מבין איך אפשר לחשוב שיש מגע בכלל איך מה שרואים פה... אני סיימתי להתווכח זה סתם טחינת מים.
OMG עווופררר
- רדפוקס
- קיבל.ה 5772 לייקים
אגב ראיתי עכשיו תקציר בשער השבת של מכבי נגד ריינה.
הפנדל הראשון יש מצב שמחוץ לרחבה אבל בהחלט הייתה שם עבירה, הבלם הזר של ריינה פשוט תפס עם היד ומשך את דוידה.
הפנדל השני, 200% פנדל, הקשר הזר של ריינה פשוט הפשיט את רז שלמה מהחולצה במשיכה עם היד.
הצהוב השני שקיבל זר של ריינה מוצדק.
ועוד מילה על ריינה באופן כללי, חשבתי שעל הנייר הביאו זרים טובים יחסית ושהם ירוצו אפילו לכיוון הפלייאוף לפני שהעונה התחילה.
אבל לא רק שהזרים שלהם לא טובים, זה לפעמים נראה שהם מוכרים את המשחק, כמעט כל תקציר שלהם שראיתי יש איזה זר שעושה דברים הזויים.
לא ברור מה הולך בקבוצה הזאת אבל הם כבר רגל וחצי בלאומית, חבל שאיבדנו שם שתי נקודות.
הפנדל הראשון יש מצב שמחוץ לרחבה אבל בהחלט הייתה שם עבירה, הבלם הזר של ריינה פשוט תפס עם היד ומשך את דוידה.
הפנדל השני, 200% פנדל, הקשר הזר של ריינה פשוט הפשיט את רז שלמה מהחולצה במשיכה עם היד.
ועוד מילה על ריינה באופן כללי, חשבתי שעל הנייר הביאו זרים טובים יחסית ושהם ירוצו אפילו לכיוון הפלייאוף לפני שהעונה התחילה.
אבל לא רק שהזרים שלהם לא טובים, זה לפעמים נראה שהם מוכרים את המשחק, כמעט כל תקציר שלהם שראיתי יש איזה זר שעושה דברים הזויים.
לא ברור מה הולך בקבוצה הזאת אבל הם כבר רגל וחצי בלאומית, חבל שאיבדנו שם שתי נקודות.
- רווי
- קיבל.ה 1064 לייקים
דרך אגב מה שאני כן מוכן לקבל זה שריקה על משחק מסוכן. אבל בוא אם זה היה הפוך ונגד המחלה, בדקה 117 לשרוק דבר כזה, ועוד בגמר גביע, אני רוצה לראות את השופט שהיה לוקח להם תגול.
OMG עווופררר
- Red Wolf
- קיבל.ה 1229 לייקים
אני מבין שהפירו שמכבי לא זרקו בדרבי ימשיך איתם לכל העונה
אגב אני יודע שאתם חושבים שהמשחק בוטל על ידי המשטרה
אבל באופן מפתיע הוא שוחק
אגב אני יודע שאתם חושבים שהמשחק בוטל על ידי המשטרה
אבל באופן מפתיע הוא שוחק
-
adom4
- קיבל.ה 589 לייקים
נפלו חזק שם כמעט עם כולם, הבלם הזר בעיקר מחריד. ברגע שאנטוניו ספר נפצע שם הלך שם הסיכוי היחיד שלהם לנצח.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 00:01 אגב ראיתי עכשיו תקציר בשער השבת של מכבי נגד ריינה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5772 לייקים
יש להם שני בלמים זרים סרבי וניגרי, שניהם גרועים אבל הניגרי ממש טרול, לדעתי קיבל כבר שני אדומים ואחראי לפחות לאיזה שני פנדלים ועוד כל מיני טעויות.adom4 כתב: ↑02 נובמבר 2025, 00:09נפלו חזק שם כמעט עם כולם, הבלם הזר בעיקר מחריד. ברגע שאנטוניו ספר נפצע שם הלך שם הסיכוי היחיד שלהם לנצח.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 00:01 אגב ראיתי עכשיו תקציר בשער השבת של מכבי נגד ריינה.
-
adom4
- קיבל.ה 589 לייקים
גם הקשר האחורי שהם הביאו הזייה.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 00:12יש להם שני בלמים זרים סרבי וניגרי, שניהם גרועים אבל הניגרי ממש טרול, לדעתי קיבל כבר שני אדומים ואחראי לפחות לאיזה שני פנדלים ועוד כל מיני טעויות.adom4 כתב: ↑02 נובמבר 2025, 00:09נפלו חזק שם כמעט עם כולם, הבלם הזר בעיקר מחריד. ברגע שאנטוניו ספר נפצע שם הלך שם הסיכוי היחיד שלהם לנצח.רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2025, 00:01 אגב ראיתי עכשיו תקציר בשער השבת של מכבי נגד ריינה.
מצד שני יש להם את השחקן עם השם הכי טוב בליגה בפער, זה טורבו