ממשלת נתניהו (ימין על מלא) השישית
-
D&3
- קיבל.ה 1462 לייקים
עם כל הכבוד להדלפות כאלה ואחרות, החלק של ההדלפה הוא הפחות חמור בסיפור הזה
- הפועל
- קיבל.ה 2020 לייקים
- יצירת קשר:
ההדלפה היא סיפור. החיפוי עליה סיפור ענק.
אבל הסיפור האמיתי שהמערכת הציבורית כולה (פרקליטות צבאית במקרה הזה) נמצאת במצב בלתי אפשרי של ממשלה שמבקשת ממנה לפעול בניגוד לתפקיד המוצהר שלה - לחקור חיילים על פשעי מלחמה במקרה הזה - ומתייחסת לאנשיה כאויבים ופושעים במקרה שהם מבצעים את תפקידם.
אין שום דרך טובה לצאת מזה. התהליך הזה כבר עבר על רוב שירות המדינה, ופלט ממנו החוצה אנשים שאינם יסמנים חדלי אישים או חרד"לים (לפעמים גם וגם).
זה עכשיו עובר על הצבא.
אבל הסיפור האמיתי שהמערכת הציבורית כולה (פרקליטות צבאית במקרה הזה) נמצאת במצב בלתי אפשרי של ממשלה שמבקשת ממנה לפעול בניגוד לתפקיד המוצהר שלה - לחקור חיילים על פשעי מלחמה במקרה הזה - ומתייחסת לאנשיה כאויבים ופושעים במקרה שהם מבצעים את תפקידם.
אין שום דרך טובה לצאת מזה. התהליך הזה כבר עבר על רוב שירות המדינה, ופלט ממנו החוצה אנשים שאינם יסמנים חדלי אישים או חרד"לים (לפעמים גם וגם).
זה עכשיו עובר על הצבא.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1509 לייקים
סיכום מעולההפועל כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:13 ההדלפה היא סיפור. החיפוי עליה סיפור ענק.
זה עכשיו עובר על הצבא.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1509 לייקים
הרקבון בצה״ל הוא עוד סימפטום לקרבון במדינהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑31 אוקטובר 2025, 16:22 הסמרטוטה בסך הכל רצתה לרצות את הבוסים הוקסנרים שלה ואולי לקבל איזה תואר אבירת זכויות אדם על הדרך, על חשבון חיילי צה״ל והתעללות בחטופים. זה לא כלא, זה צינוק.
יש הרבה ריקבון בצה״ל, ואני לא חושב שמישהו יתפלא בעתיד שהיתה העלמת עין (במקרה הטוב) או שיתוף פעולה עם האויב (במקרה הפחות טוב) ב-7/10 ומה שקדם לו.
ביבי לא המציא את זה אבל הוא לקח את זה לרמות מפחידות.
אנחנו בשפל מוסרי היסטורי
-
dino
- קיבל.ה 2935 לייקים
נורא ואיום
כמה גועל, כמה רוע, כמה המדינה הזו(בעיקר גדול הצד הימני של המפה) איבדו כל צלם אנוש. והם לא יודעים, לא מודעים.
העיקר הפוליטיקה, העיקר תיאוריות הקונספירציה, אין לב. איבדנו(בעיקר הימין) את הלב.
גם זה, גם צריך לראות עכשיו ולהזכר ביגאל עמיר החתיכת זבל בן זבל הזה. כמה דרעק ורעל.
כמה גועל, כמה רוע, כמה המדינה הזו(בעיקר גדול הצד הימני של המפה) איבדו כל צלם אנוש. והם לא יודעים, לא מודעים.
העיקר הפוליטיקה, העיקר תיאוריות הקונספירציה, אין לב. איבדנו(בעיקר הימין) את הלב.
גם זה, גם צריך לראות עכשיו ולהזכר ביגאל עמיר החתיכת זבל בן זבל הזה. כמה דרעק ורעל.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 573 לייקים
הפצרית התאבדה.
תנחומים למשפחה
הייתה צריכה להירקב בכלא כל חייה
מעניין על מי הדיפ סטייט מגן עכשיו, כי אין לי ספק שאת מעשי הבגידה שלה היא לא עשתה לבד וקיבלה הוראות ספציפיות.
עוד לא מאוחר ליועמשית ושאר הבוגדים שהובילו ל7 באוקטובר להתפכח ולהתעורר.
תנחומים למשפחה
מעניין על מי הדיפ סטייט מגן עכשיו, כי אין לי ספק שאת מעשי הבגידה שלה היא לא עשתה לבד וקיבלה הוראות ספציפיות.
-
dino
- קיבל.ה 2935 לייקים
שמע תפנה לעזרה. באמתאנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:36 הפצרית התאבדה.
תנחומים למשפחה
אתה חי על אשליות, תיאוריות. אני מקווה שעוד מבדיל בין מציאות לדמיון
מה מבדיל אותנו משאר החיות תגיד?
הקלות הזו שבנאדם מתייחס לזה, פשוט זה מה שמדאיג אותי להמשך קיום המדינה הרבה יותר מחרדים מתגייסים כן או לא
המדינה הזו הולכת פייפען
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 573 לייקים
זוהי דעתי, כמו שלך יש דעה ואני מכבד אותה.dino כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:37שמע תפנה לעזרה. באמתאנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:36 הפצרית התאבדה.
תנחומים למשפחה
הקלות הזו שבנאדם מתייחס לזה, פשוט זה מה שמדאיג אותי להמשך קיום המדינה הרבה יותר מחרדים מתגייסים כן או לא
אני הייתי בצוק איתן, בעמוד ענן, בלבנון ובחרבות ברזל.
ועלילת הדם שהיא הוציאה לחיילי צה"ל (בתמיכת היועמשית) הייתה בלתי נתפסת.
לא שאני מצדיק מה שחיילי צה"ל עשו כן?
תכניסי אותם לחדר, תני להם בראש ואם צריך תכניסי אותם לכלא.
למה לעשות פיגוע הסברתי למדינת ישראל?
וזה עוד לא קצה הקרחון של מה שהאנשים האלו עשו.
אבל הם רק בובות באלו ששולטים באמת למעלה
ופה זה לא שמאל וימין, כי ב2 הצדדים יש מושחתים לא מהעולם הזה.
ביבי עשה מיליון טעויות לפני ה7 באוקטובר ועוד עשה ויעשה
אבל ב48 שעות שקדמו ל7 באוקטובר הייתה פה וואחד בגידה מבפנים, כאחד שעצר אסירים ביטחוניים והיה מאות פעמים על הגדר, תמים ועל גבול הטיפש מי שחושב שארגון טרור כמו חמאס יכול להוציא מתקפה כזאת מבלי עזרה מהבית.
וגם אנשים מהימין והשמאל צריכים לשלם על הבגידה הזאת, אני לא מאחל לה ולשאר האנשים מוות, אני רוצה חשיפת אמת ועונש מתאים.
עכשיו כל החרא מתחיל לצוף, אבל זה קצה הקרחון.
אני מקווה שיצטטו אותי בעוד כמה חודשים שנים שהכל יתגלה
-
בני12
- קיבל.ה 2112 לייקים
אנחנו עדיין מחכים למעצר של ברק אובמה אז כמה חודשים זה קטן עלינו.אנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:42זוהי דעתי, כמו שלך יש דעה ואני מכבד אותה.dino כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:37שמע תפנה לעזרה. באמתאנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:36 הפצרית התאבדה.
תנחומים למשפחה
אני הייתי בצוק איתן, בעמוד ענן, בלבנון ובחרבות ברזל.
ועלילת הדם שהיא הוציאה לחיילי צה"ל (בתמיכת היועמשית) הייתה בלתי נתפסת.
לא שאני מצדיק מה שחיילי צה"ל עשו כן?
תכניסי אותם לחדר, תני להם בראש ואם צריך תכניסי אותם לכלא.
למה לעשות פיגוע הסברתי למדינת ישראל?
וזה עוד לא קצה הקרחון של מה שהאנשים האלו עשו.
אבל הם רק בובות באלו ששולטים באמת למעלה
ופה זה לא שמאל וימין, כי ב2 הצדדים יש מושחתים לא מהעולם הזה.
ביבי עשה מיליון טעויות לפני ה7 באוקטובר ועוד עשה ויעשה
אבל ב48 שעות שקדמו ל7 באוקטובר הייתה פה וואחד בגידה מבפנים, כאחד שעצר אסירים ביטחוניים והיה מאות פעמים על הגדר, תמים ועל גבול הטיפש מי שחושב שארגון טרור כמו חמאס יכול להוציא מתקפה כזאת מבלי עזרה מהבית.
וגם אנשים מהימין והשמאל צריכים לשלם על הבגידה הזאת, אני לא מאחל לה ולשאר האנשים מוות, אני רוצה חשיפת אמת ועונש מתאים.
עכשיו כל החרא מתחיל לצוף, אבל זה קצה הקרחון.
אני מקווה שיצטטו אותי בעוד כמה חודשים שנים שהכל יתגלה
הפרקליטות הצבאית היא הטייח הגדול במדינה.
כמות המקרים שהיא "חוקרת" לעומת מה שקורה והעונשים שמתקבלים לא קשורים למציאות
בדיוק כמו במקרה אלאור עזריה, ההד התקשורתי הגדול שהימין יצר הכריח את המערכת לפעול במקום לטייח
- רווי
- קיבל.ה 1066 לייקים
שמעע אתה גנובאנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:36 הפצרית התאבדה.
תנחומים למשפחה
OMG עווופררר
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1509 לייקים
הוא לא גנוב הוא נפגע כתרווי כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:54שמעע אתה גנובאנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:36 הפצרית התאבדה.
תנחומים למשפחה
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 573 לייקים
מאחל לך לתרום רבע ממה שתרמתי למדינהאוגוסטוס היל כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:57הוא לא גנוב הוא נפגע כתרווי כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:54שמעע אתה גנובאנחנו בתהליך כתב: ↑02 נובמבר 2025, 18:36 הפצרית התאבדה.
תנחומים למשפחה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 639 לייקים
מעניין מה עצר אותה. אומרים שהשאירה שני מכתבים.
-
Xavi
- קיבל.ה 1258 לייקים
כלום הכל הצגה
*רק אציין שאני חושב שמכונת הרעל אמיתית לגמרי ואני שונא את שני הצדדים