נגד קש לא הגיע לנו פנדל.
נגד ביטר כן.
על הפנדל שלא הגיע לנו נגד קש כל פועל בניין מסין שעובד פה שמע בכמה שעות שאחרי.
איפה התלונות של שי ברדה? ככ כאב לו שם באוגוסט.

שאר הליגה 25/26
- 
				קובי
- קיבל.ה 344 לייקים
עם הסדר טיעון: העונשים של מכבי ת"א על הדרבי
https://www.one.co.il/Article/25-26/1,1 ... tml?ref=hp
הנהלת מכבי ת”א פנתה לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בבקשה להעניש את המועדון
בגין קריאות גזעניות בסך של 15,000 ש”ח בפועל ועוד קנס של 15,000 ש”ח על תנאי לשנה
בכל מקרה של קריאות גזעניות, עוד קנס של 16,000 ש”ח בגין התפרעות אוהדים
(4,000 ש”ח על כל אמצעי פירוטכני שנזרק) ובגין השלכה לכיוון המגרש עונש של איסור כניסת קהל חוץ למשחק אחד.
הסדר הטיעון אושר ואף הוקל, כאשר העונשים לבסוף הם: 10,000 ש”ח על קריאות גזעניות
ועוד 15,000 ש”ח על תנאי, 5,000 פחות מהבקשה, 16,000 ש”ח על התפרעות אוהדים
לפי הבקשה ועונש של איסור כניסת קהל חוץ למשחק אחד בגין השלכה לכיוון המגרש לפי
הבקשה. אגב, משחק החוץ שבו אוהדי מכבי ת”א לא יוכלו להיות בו זה נגד הפועל ב”ש בטרנר.
בנוהל.

https://www.one.co.il/Article/25-26/1,1 ... tml?ref=hp
הנהלת מכבי ת”א פנתה לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בבקשה להעניש את המועדון
בגין קריאות גזעניות בסך של 15,000 ש”ח בפועל ועוד קנס של 15,000 ש”ח על תנאי לשנה
בכל מקרה של קריאות גזעניות, עוד קנס של 16,000 ש”ח בגין התפרעות אוהדים
(4,000 ש”ח על כל אמצעי פירוטכני שנזרק) ובגין השלכה לכיוון המגרש עונש של איסור כניסת קהל חוץ למשחק אחד.
הסדר הטיעון אושר ואף הוקל, כאשר העונשים לבסוף הם: 10,000 ש”ח על קריאות גזעניות
ועוד 15,000 ש”ח על תנאי, 5,000 פחות מהבקשה, 16,000 ש”ח על התפרעות אוהדים
לפי הבקשה ועונש של איסור כניסת קהל חוץ למשחק אחד בגין השלכה לכיוון המגרש לפי
הבקשה. אגב, משחק החוץ שבו אוהדי מכבי ת”א לא יוכלו להיות בו זה נגד הפועל ב”ש בטרנר.
בנוהל.
- 
				טכנית לארז
- קיבל.ה 2340 לייקים
חח קנס על כל אמצעי פירוטכני שנזרק.
העיקר שאצל כל קבוצה אחרת עם קהל זה תוך פעם-פעמיים כבר מינוס נקודות.
כן הנחתי שיש קאצ'. לא סתם הם הסכימו לשחק בבש ללא קהל.

העיקר שאצל כל קבוצה אחרת עם קהל זה תוך פעם-פעמיים כבר מינוס נקודות.
כן הנחתי שיש קאצ'. לא סתם הם הסכימו לשחק בבש ללא קהל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
			- 7even
- קיבל.ה 3441 לייקים
לדעתך. אין בעיה. זה סובייקטיבי הרי.
לדעתי שניהם יכלו גם לא להישרק.
יחד, רק יחד!  

- 
				Xavi
- קיבל.ה 1257 לייקים
לא רואה קבוצה אחרת, בטח שלא הפועל, שתקבל על זה פנדל אבל נחיה ונראהjoshsoos כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 12:05די נו, אנחנו בליגה שכמעט כל משחק שורקים בה לפנדל, גם על זהXavi כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 11:58עכשיו ראיתי. יש רק קבוצה אחת בליגה וקבוצה אחת בלבד ששורקים לה את הפנדל הזהטכנית לארז כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 22:27 שי ברדה הלין על הפנדל שנשרק נגדו היום כמו שהלין לפני חודשיים איתנו?
- 
				טכנית לארז
- קיבל.ה 2340 לייקים
טוב טעיתי עם ה-22. נראה יותר לכיוון ה-40.טכנית לארז כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 11:36 אין אצלם דבר כזה "פגיעים" כשכל הענף מוטה לטובתם.
אז יקבלו 22 פנדלים ולא 16 וליריבה יפחיתו 6 נקודות ולא 4.
בפועל אין לזה חשיבות.
			- 
				עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 623 לייקים
תגידו רגע, מכבי תופסים בכלל מהקמארה הזה?
שמתי לב שיש להם שיטה להיפטר משחקנים שהם לא מרוצים מהם. פשוט מלבישים עליהם איזה אירוע כדי להגיע להסדר ולשחרר. מי יודע מה הסטטוס שלו שם?

שמתי לב שיש להם שיטה להיפטר משחקנים שהם לא מרוצים מהם. פשוט מלבישים עליהם איזה אירוע כדי להגיע להסדר ולשחרר. מי יודע מה הסטטוס שלו שם?
- 
				D&3
- קיבל.ה 1460 לייקים
כבוד לרז שלמה שיוכל עכשיו לכתוב בקורות חיים שהוא חטף סנוקרת ממוחמד עליfidel כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 09:35 קמארה הוריד לרך שלמה עם הצד המעליב?
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=523091
- 
				טכנית לארז
- קיבל.ה 2340 לייקים
בעיקרון ברמת ה"ליגה" פה לדעתי אין שום חשיבות, גם מבחינתם, לפגעו או נפלו עם שחקן.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:32 תגידו רגע, מכבי תופסים בכלל מהקמארה הזה?
יש מורן, יש פנדלים, יש נצחונות טכנים, הפסדים טכנים ליריבות, מינוסים ליריבות. הכל בסדר.
רק אתמול פנדל מאירי סידר להם ניצחון.
באירופה אין את הרמאויות, אז כל פעם שבאה להם איזה קבוצה מדנמרק, קרואטיה או נורבגיה או משהו בסגנון זה נגמר בכמה סטירות קלות ונשאר להם התעמולה של השופרות שהם שיחקו טוב.
					נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 28 אוקטובר 2025, 13:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.

- 7even
- קיבל.ה 3441 לייקים
עד שבוע הבא תשמע על פרשיית סמים. בכדורסל הם הפכו את זה למומחיות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 13:32 תגידו רגע, מכבי תופסים בכלל מהקמארה הזה?
להפועל כדורסל מלבישים את זה על השחקנים הכי טובים, למכבי על השחקנים שרוצים לשחרר ולחסוך ת'ביטוח

יחד, רק יחד!  

- 
				ההוא מפעם
- קיבל.ה 304 לייקים
@טכנית לארז מעניין שאתה ממשיך להתחמק לעמוד מאחרי ההצהרות והמילים שלך.ההוא מפעם כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 23:30בוא נתערב על חודש הרחקה עצמית מהפורום שבית"ר לא מקבלים עונש לא להביא קהל נגד מכבי במקרה הזה
אז מי באמת פחדן, מי שלא עומד ולא מוכן להתערב על הדברים שהוא עצמו אומר או מי שלא מתערב על השטויות חסרות הפרופורציות שאתה אומר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
			- 
				טכנית לארז
- קיבל.ה 2340 לייקים
שמתי אותך בנודניקים ולכן לא ראיתי את ההצעה להתערבות.
עכשיו קפץ לי נוטיפיקיישן שתייגת אותי אז הלכתי לראות במצב לא מחובר מה כתבת.
כבר לא רלוונטי מן הסתם (נראה שהאוהד שפרץ מוסמס, אני הנחתי שיסדרו להם באמת בלי קהל נגד הרמאים, זה היה תירוץ טוב).
פעם הבאה נתערב על אגודת הרמאים אם לא תשתפן כמו פעם קודמת.
אבל מה קרה שקפצת כזה גיבור לפני שבוע "בוא נתערב" ושתקת כשהצעתי אז את ההתערבות עם החפץ שפגע בגרינפלד?
אתה קופץ כשנוח לך?

כבר לא רלוונטי מן הסתם (נראה שהאוהד שפרץ מוסמס, אני הנחתי שיסדרו להם באמת בלי קהל נגד הרמאים, זה היה תירוץ טוב).
אבל מה קרה שקפצת כזה גיבור לפני שבוע "בוא נתערב" ושתקת כשהצעתי אז את ההתערבות עם החפץ שפגע בגרינפלד?
אתה קופץ כשנוח לך?
			- 
				ההוא מפעם
- קיבל.ה 304 לייקים
תנסה פעם הגיון בסיסי, זה לא כואבטכנית לארז כתב: ↑29 אוקטובר 2025, 14:28 שמתי אותך בנודניקים ולכן לא ראיתי את ההצעה להתערבות.
אתה קופץ כשנוח לך?
אני הצעתי לך להתערב על דברים שאתה אמרת , ואתה סירבת להתערב ולעמוד מאחרי הדברים שאתה אמרת.
אתה הפוך, אתה מעלה איזה הזיה ואומר לאנשים בוא נתערב שלא יתנו להם עונש הזוי וקיצוני שאתה בדית מההזיות שלך.
אפילו אתה מסוגל להבין את ההבדל
כשתציע לי לעמוד מאחרי הדברים שלי כמו שאני הצעתי לך תקבל תשובה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב