באחד הסרטונים ציינו את זה לטובה, מצד אחד אני בטוח ודי ברור שזו לא הסטטיסטיקה המייצגת שלו אחרת הוא היה נשאר ב.נ.ב.א, מצד שני, עדיין, ב7 משחקים הוא מציג יכולת ריבאונד גבוהה, אחוזים טובים מ3 ומהשדה.
[
Sent from my 22101320G using Tapatalk

באחד הסרטונים ציינו את זה לטובה, מצד אחד אני בטוח ודי ברור שזו לא הסטטיסטיקה המייצגת שלו אחרת הוא היה נשאר ב.נ.ב.א, מצד שני, עדיין, ב7 משחקים הוא מציג יכולת ריבאונד גבוהה, אחוזים טובים מ3 ומהשדה.
זה מה שכתבתי מעליך, מסכים בדיוק.איש גדול כתב:לא הבנתי אם מחפשים 4 במקום קאבוקלו או בנוסף
אם זה בנוסף לקאבוקלו זאת אחלה החתמה יכולה להיות אם זה במקומו זה לא מספיק
הלואי. אבל הוא לא הוכיח את זה עד היום.איש גדול כתב:בכללי אני מאןד מאמין בקאבוקלו
חושב שהוא יכול להיות 4 מהטובים ביורוליג
נעשה לו עוול שהתעקשו לשחק איתו 5 העונה
הוא כל השנה נראה חסר בטחון וחסר חשק, למה שזה ישתנה בשנה הבאה?
הוא שחקן שמשחק יותר גבוה מהגובה שלו בזכות האתלטיות, הידיים הארוכות והטיימינג המצוין בהגנה, אבל זה עדיין משאיר אותנו אנדרסייזד כמעט בכל עמדה על המגרש (לפחות עד שנדע מי הגארד הנוסף).גביזון כתב: ↑11 יולי 2025, 15:19אשכרה ביחד עם מלקולם זיהית יפה!
ביחד עם קבוקלו (תומר לליגה בארץ) הוא לא יכול להיות אחלה 4 ליד הסנטרים שלנו? סבבה אנדרסייזט (ואני רגיש לסייז), אבל הוא לא ריבאונדר פראייר נכון? 5.2 ריבאונד בני.ב.א.
גם צי'מה מונקה אנדרסייד הרבה יותר ממנו לעמדה 4.
מה דעתך?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אתה זוכר לו רק תנפילה אבל את זה שהוא היה מצויין במשחק הזה בדקות שקיבל שכחת.Niro כתב: ↑11 יולי 2025, 22:40הוא כל השנה נראה חסר בטחון וחסר חשק, למה שזה ישתנה בשנה הבאה?
אם הכדור לא מגיע בנס לפוסטר תוך כדי הנפילה השלומיאלית שלו, היה פה קונצנזוס שהוא לא צריך להמשיך.
הסיבה היחידה להשאיר אותו היא כי המצב בחוץ בעמדה 4 לא להיט. אני אישית הייתי מעדיף 4 פחות מוכשר מברונו אבל שיוכל לתת הגנה טובה ולקחת ריבאונד.
אני לא מדבר על העונה האחרונהאיש גדול כתב:הוא לא קיבל כמעט הזדמנויות להוכיח את זה
הוא בקושי שיחק 4 העונה
לא מסכים איתך לגבי ולנסיה אבל זה באמת שולי.איש גדול כתב: ↑11 יולי 2025, 23:05אתה זוכר לו רק תנפילה אבל את זה שהוא היה מצויין במשחק הזה בדקות שקיבל שכחת.Niro כתב: ↑11 יולי 2025, 22:40הוא כל השנה נראה חסר בטחון וחסר חשק, למה שזה ישתנה בשנה הבאה?
אם הכדור לא מגיע בנס לפוסטר תוך כדי הנפילה השלומיאלית שלו, היה פה קונצנזוס שהוא לא צריך להמשיך.
הסיבה היחידה להשאיר אותו היא כי המצב בחוץ בעמדה 4 לא להיט. אני אישית הייתי מעדיף 4 פחות מוכשר מברונו אבל שיוכל לתת הגנה טובה ולקחת ריבאונד.
גם נגד ירושלים בדקות המעטות שקיבל הוא היה טוב ואז נשכח על הספסל
אבל אמרת פה הכל , הוא צריך מאמן שיאמין בו ויתן לו ביטחון.