סגל לעונה הבאה 2025-2026
- רועי גווארה
- קיבל.ה 375 לייקים
למרות שהאשכול על יפתח זיו נמחק, נברך כאן "Game Over" לרגל נישואיו!
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 375 לייקים
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
הסגל ממש לא מנופח ועדיין חסרים שחקנים ישראלים וזרים. אנחנו הולכים לעונה עם כמות משחקים מטורפת והמון טיסות. שבוע של שלושה משחקים פלוס טיסות זה לא צחוק ועוד יהיה חלון נבחרות שהישראלים בטח ירצו לצאת אליו קיצור חגיגה
- הפועל
- קיבל.ה 1817 לייקים
- יצירת קשר:
מה לא מנופח? אנחנו בדרך לסגל הגדול בתולדות הכדורסל הישראלי, עם כמות זרים שעוברת בקבוצות אחרות בעונה שלמה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
לא חושב שיהיו 20. שנה שעברה היינו עם 14 שחקני רוטציה כולל בברלי, וסגל (שהוכח עובדתית) קצר מדי בסוף העונה ועל זה הפסדנו.הפועל כתב:מה לא מנופח? אנחנו בדרך לסגל של 20 שחקנים, עם כמות זרים שעוברת בקבוצות אחרות בעונה שלמה
בעונה הבאה פי 2-3 משחקים, סגל של 17-18 שחקנים לא נשמע מנופח מדי. קצת הזוי אבל זה המצב
-
- קיבל.ה 375 לייקים
קבוצת כדורסל זה לא משחק מחשב. יש היררכיות ורוטציות וניהול סגל, ואי אפשר סתם ככה להגיד חצי סגל ישחק פה והחצי השני שם. אז ברור שבסיטואציה שלנו סגל של סביבות 15 שחקנים בכירים זה דבר סביר, אבל סביבות 20 שחקנים נשמע משהו שקשה מאוד לנהל ולמצוא זמן ברוטציה לכולם כדי לשמור על סגל בריא ולא מלא מתחים ומרמור. נראה לי שעשרה זרים, 2 בכל עמדה ( חוץ מהסטיה הלא מובנת של שלושה זרים ב5 ואחד ב4 ) זה סבבה לגמרי, מביא עוד לוני ווקר כזה ואם יש שחקן טוב יותר מקבוקלו, משחרר את איש וזהו.porthos כתב: ↑11 יולי 2025, 09:44 וואלה אני לא מבין את הטענות לסגל מנופח.
שנה שעברה אמרנו בול אותו דבר אפילו לקראת סוף העונה ועדיין היינו ממש קצרים בטח ביחס לי-ם.
כאשר יש ריבוי טיסות "המנוחה" של השחקן חלקה היא בטיסה, וכל מי שטס פה פעם יודע כמה שזה לא בידיוק מנוחה גם אם אתה לא מטיס את המטוס.
ריבוי הטיסות והמשחקים זה מתכון בטוח לריבוי פציעות, יש 10 שבועות כפולים ביורוליג פלוס משחק ליגה. משחקים בשבת, בשלישי ובחמישי.
בהתחשב בעובדה שכל העונה שלנו ביורוליג הולכת להיות do or die אז הגיוני שרוצים אקסטרה ליתר ביטחון.
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
-
- קיבל.ה 375 לייקים
בפועל היינו 13 והוא לא היה קצר אלא בנוי ומנוהל לא נכון, והפסדנו על זה שהיינו בלי רכז, בלי 3 נורמלי, צבע רכרוכי וגם ניהול משחק נוראי של איטודיס. בניה נכונה יותר של סגל ו13 שחקנים היו מספיקים גם לאליפות.ranjef כתב: ↑11 יולי 2025, 11:37לא חושב שיהיו 20. שנה שעברה היינו עם 14 שחקני רוטציה כולל בברלי, וסגל (שהוכח עובדתית) קצר מדי בסוף העונה ועל זה הפסדנו.הפועל כתב:מה לא מנופח? אנחנו בדרך לסגל של 20 שחקנים, עם כמות זרים שעוברת בקבוצות אחרות בעונה שלמה
בעונה הבאה פי 2-3 משחקים, סגל של 17-18 שחקנים לא נשמע מנופח מדי. קצת הזוי אבל זה המצב
-
- קיבל.ה 375 לייקים
יש 15 שחלקם רואים דקות רק אם יש גארבג' טיים או פציעות וסבבה עם זה, רוב הזמן עסוקים בלהיות מעודדות מהספסל. בנוסף יש TW שמשחקים בG LEAGUE. זה לא מצב שלנו כשכל הסגל מצפה לשחק.
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
אני עדיין לא חושב ש17 שחקנים זה מוגזם בטח בסיטואציה שנארח את משחקי הבית שלנו באירופה. הרי יהיו פציעות במהלך העונה ואני לא חושב ששגב ואודיאסיה למשל יקבלו פירורי דקות כמו רוינה. כנ״ל אניס שבכלל לא ברור מה מצב הברך של ים מדר
אתם שוכחים שחלק מהזרים בכלל לא יבואו לארץ. הכיוון הוא קבוצה לליגה קבוצה ליורוליג עם כמה שזה הזוי
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
בטוויטר מדווחים שאולימפיאקוס מציעים לו 6 מיליון יורו לעונה
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
זה חוכמות של בדיעבד. בתחילת העונה זה היה נראה מנופח ויותר מדי, ובסוף התברר כקצר מדי.joshsoos כתב:בפועל היינו 13 והוא לא היה קצר אלא בנוי ומנוהל לא נכון, והפסדנו על זה שהיינו בלי רכז, בלי 3 נורמלי, צבע רכרוכי וגם ניהול משחק נוראי של איטודיס. בניה נכונה יותר של סגל ו13 שחקנים היו מספיקים גם לאליפות.ranjef כתב: ↑11 יולי 2025, 11:37לא חושב שיהיו 20. שנה שעברה היינו עם 14 שחקני רוטציה כולל בברלי, וסגל (שהוכח עובדתית) קצר מדי בסוף העונה ועל זה הפסדנו.הפועל כתב:מה לא מנופח? אנחנו בדרך לסגל של 20 שחקנים, עם כמות זרים שעוברת בקבוצות אחרות בעונה שלמה
תמיד יש נפילות ואכזבות משחקן מסויים, או חוסר כימיה עם המאמן כמו שקרה עם רגלנד.
והשנה יש פי 2 משחקים מאשר שנה שעברה, עם עצימות של פי 3 במשחק עצמו באירופה
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
זה מתחיל להרגיש כמו מכירה פומבית בלונדון.Red_man כתב:בטוויטר מדווחים שאולימפיאקוס מציעים לו 6 מיליון יורו לעונה
שייקחו אותו בסוף תמורת 27 מיליון יורו לעונה
- 7even
- קיבל.ה 2984 לייקים
-
- קיבל.ה 789 לייקים
א. הסגל לא הושלם עדיין. כל מיני שחקני "שמועות" טרם הוכרזו רשמית, כך שמוקדם לקבוע.
ב. כאוהד, אני מצפה מהנהלת המועדון להבהיר מהר ככל האפשר את השמועות על 2 קבוצות ואיך מתכוונים להיערך לנוכח העומס גם ב יורוליג וגם בארץ. אני משוכנע שנקבל הסבר, אולי חלקנו לא ישתכנע, אבל אני חושב שצריך עוד קצת סבלנות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 172 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2984 לייקים
הסגל הנוכחי עדיין לא מספיק שלם למטרה הזו שלשמה הוא בנוי, וחסר עוד שחקן בכיר מאד אחד
למי שפספס, הסגל הזה צריך לסיים טופ 8 בליגה הכי חזקה באירופה כשזה רק הטופ 10 בליגה + ולנסיה שהתחזקה, ודובאי:

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1446 לייקים
צודק סליחה, פספסתי שזה לשלוש שנים. עושה רושם שההצעה שלנו היא עדיין הכי גבוהה והוא עדיין לא רוצה לבוא, לא עדיף פשוט לשחרר ולהתקדם הלאה?
-
- קיבל.ה 172 לייקים
בעיניי מזמן היה צריך לשחרר ולהתקדם הלאה.
עושה רושם שהשחקן מעוניין "לקחת את הזמן" ועדיף שנסגור אופציות אחרות ראויות לעמדה כדי לא להישאר בידיים ריקות.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 650 לייקים
אגב עופר העלה תמונה של ליגת הקיץ בארה״ב
-
- קיבל.ה 110 לייקים
קשה לי להאמין שמחכים רק למיציץ ושמים את כל שאר האפשרויות בצד. בטוח יש תכניות נוספות.
בסוף, אין הציע בשוק של רכזים שמתקרבים לרמה של מיציץ. וגם אם לוני ווקר יגיע במקומו, לא בטוח שלא נרגיש את הפגיעה בהיעדר רכז ברמה גבוהה בסגל.
אז כן, כל עוד יש את האופציה להביא את מיציץ, צריכים להיות סבלניים ולהיות חלק מהמשחק הזה של מו״מ. בטח כשאנחנו עוד לא באמצע יולי.
ואגב לדעתי לאולימפיאקוס יהיה קשה להציע לו שכר גבוה יותר, בעיקר בגלל היררכיית כוכבים עם השכר של וזנקוב ופורנייה.
בסוף, אין הציע בשוק של רכזים שמתקרבים לרמה של מיציץ. וגם אם לוני ווקר יגיע במקומו, לא בטוח שלא נרגיש את הפגיעה בהיעדר רכז ברמה גבוהה בסגל.
אז כן, כל עוד יש את האופציה להביא את מיציץ, צריכים להיות סבלניים ולהיות חלק מהמשחק הזה של מו״מ. בטח כשאנחנו עוד לא באמצע יולי.
ואגב לדעתי לאולימפיאקוס יהיה קשה להציע לו שכר גבוה יותר, בעיקר בגלל היררכיית כוכבים עם השכר של וזנקוב ופורנייה.
- גביזון
- קיבל.ה 3296 לייקים
של דניאלי וחינאס יושבים ביציע עם מחברות...מחפשים לנו 4 עם יד מבחוץ?shaolin232 כתב:אגב עופר העלה תמונה של ליגת הקיץ בארה״ב
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3296 לייקים
כל מילה.Maor כתב:קשה לי להאמין שמחכים רק למיציץ ושמים את כל שאר האפשרויות בצד. בטוח יש תכניות נוספות.
יש מערך סקאטינג משובח, יש מאמן על, יש צוות לקבוצה, מי שחושב שרק מחכים למיציץ' ואין עבודה על שחקנים אחרים לא מבין מה נהייתה הפועל.
מוסכים גם שלגבי מיציץ' שווה להיות סבלני, שיש עוד זמן. זה שהפועל החתימה כל כך הרבה שחקנים איכותיים כבר עכשיו מראה כמה עבודה נעשית תוך כדי העונה.
כל מי שניהל מו"מ בחייו יודע שמי שרוצה להשיג תמורה גבוהה יותר מנופף כלפי הצד שעימו הוא רוצה להתקשר בהצעות גבוהות יותר ממתחרים שעימם אין לו שום כוונה להתקשר בין אם הן אמיתיות או מדומינות
אז ככה מיציץ / הסוכן שלו עושה כרגע
לו הדבר בידי הייתי מודיע לו שילך לעזאזל ושיצפה לתביעה לקבלת אחוזים מתוספת השכר שיסחוט בסופו של דבר ממי שיזכה בשירותיו
מאחר שהדבר לא בידי אסתפק באיחול המקובל במקרה כזה : "רק בריאות"
אז ככה מיציץ / הסוכן שלו עושה כרגע
לו הדבר בידי הייתי מודיע לו שילך לעזאזל ושיצפה לתביעה לקבלת אחוזים מתוספת השכר שיסחוט בסופו של דבר ממי שיזכה בשירותיו
מאחר שהדבר לא בידי אסתפק באיחול המקובל במקרה כזה : "רק בריאות"
- covid bryant
- קיבל.ה 76 לייקים
צומה אוקקה מועמד להפועל תל אביב
ס5
ס5
- גביזון
- קיבל.ה 3296 לייקים
נבחר לחמישה השלישית בג'יי ליגגביזון כתב:של דניאלי וחינאס יושבים ביציע עם מחברות...מחפשים לנו 4 עם יד מבחוץ?shaolin232 כתב:אגב עופר העלה תמונה של ליגת הקיץ בארה״ב
צ`ומה אוקקה מועמד להפועל תל אביב
האדומים בדרך לחיזוק נוסף? הפורוורד ששיחק בקליבלנד עשוי לחזק את הסגל
-
- קיבל.ה 1147 לייקים
-
- קיבל.ה 6181 לייקים
אם זה קורה בנוסף למלקולם אני גוזר 5 אחוז.
- גביזון
- קיבל.ה 3296 לייקים
אשכרה ביחד עם מלקולם זיהית יפה!הוקיץ' כתב:אם זה קורה בנוסף למלקולם אני גוזר 5 אחוז.
ביחד עם קבוקלו (תומר לליגה בארץ) הוא לא יכול להיות אחלה 4 ליד הסנטרים שלנו? סבבה אנדרסייזט (ואני רגיש לסייז), אבל הוא לא ריבאונדר פראייר נכון? 5.2 ריבאונד בני.ב.א.
גם צי'מה מונקה אנדרסייד הרבה יותר ממנו לעמדה 4.
מה דעתך?
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אם אנחנו מציעים למיציץ' 5 מיליון, ומאחורינו אולימפיאקוס מציעים 3.5, והוא עדיין מתמקח, עדיף שיחתום במקום אחר. אנחנו צריכים שחקנים עם רעב, שמבינים את הפרויקט, ורוצים עוד להוכיח את עצמם. אם הוא רוצה חבילת פרישה מוקדמת שיקח אותה במקום אחר
- 7even
- קיבל.ה 2984 לייקים
תומר מצדי שישחק 40 דקות נגד נס ציונה.גביזון כתב: ↑11 יולי 2025, 15:19אשכרה ביחד עם מלקולם זיהית יפה!
ביחד עם קבוקלו (תומר לליגה בארץ) הוא לא יכול להיות אחלה 4 ליד הסנטרים שלנו? סבבה אנדרסייזט (ואני רגיש לסייז), אבל הוא לא ריבאונדר פראייר נכון? 5.2 ריבאונד בני.ב.א.
מה דעתך?
נגד מכבי-ירושלים הוא צריך בעיקר לראות את הגבוהים שלנו משחקים. לא חסר ישראלים חמישייה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 477 לייקים
אם הבן אדם הזה יביא לי אליפות וגביע/ים + מעמד גבוה ביורוליג, שייתנו לו גם 8 מיליון דולר. למי פאקינג אכפת?feigenbaum99 כתב:אם אנחנו מציעים למיציץ' 5 מיליון, ומאחורינו אולימפיאקוס מציעים 3.5, והוא עדיין מתמקח, עדיף שיחתום במקום אחר. אנחנו צריכים שחקנים עם רעב, שמבינים את הפרויקט, ורוצים עוד להוכיח את עצמם. אם הוא רוצה חבילת פרישה מוקדמת שיקח אותה במקום אחר
- גביזון
- קיבל.ה 3296 לייקים
כתבתי את זה כי בפוסט פוטנציאלים הוקיץ' יבדל"א ציין את היותו כאנדרסייז7even כתב:תומר מצדי שישחק 40 דקות נגד נס ציונה.גביזון כתב: ↑11 יולי 2025, 15:19אשכרה ביחד עם מלקולם זיהית יפה!הוקיץ' כתב: אם זה קורה בנוסף למלקולם אני גוזר 5 אחוז.
מה דעתך?
נגד מכבי-ירושלים הוא צריך בעיקר לראות את הגבוהים שלנו משחקים. לא חסר ישראלים חמישייה.
-
- קיבל.ה 1147 לייקים
שחקן ל4 שיש לו סרטון היילייטס של מהלכים הגנתיים? קניתי
-
- קיבל.ה 559 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3296 לייקים
ראיתי כמה סרטונים שלו, אכן הוא נמוך ביחס לתפקיד וגם מציינים את זה, אבל שחקן הגנה טוב מאד, וריבאונדר לא רע בכלל ביחס לגודל.
בדומה להורד נראה (ממה שאפשר להבין מהסרטונים וזו לא אינדיקציה רצינית, אבל בכל זאת) שיש לו יכולת טובה לשמור על שחקני חוץ בחילופי פיק אנד רול.
במידה ומשאירים את קבוקלו לתפקד כ4 ( אני מאד בעד, רק כ4, יש מספיק חמשים) כ4 גבוה, להביא עוד 4 שונה ממנו כמו אוקקה יכולה להיות בחירה משכילה מעניינת והגיונית.
לציין שהוא מעולם לא שיחק מחוץ לארה"ב, אבל שחקן אחד כזה בסגל זה בסדר גמור.
מה שכן, אם מביאים אותו או 4 אחר, קבוקלו נשאר, ומקולם ובריינט יהיו בעמדת ה3 שלנו, צריך להפרד אחושרמוטה מויינרייט.
בדומה להורד נראה (ממה שאפשר להבין מהסרטונים וזו לא אינדיקציה רצינית, אבל בכל זאת) שיש לו יכולת טובה לשמור על שחקני חוץ בחילופי פיק אנד רול.
במידה ומשאירים את קבוקלו לתפקד כ4 ( אני מאד בעד, רק כ4, יש מספיק חמשים) כ4 גבוה, להביא עוד 4 שונה ממנו כמו אוקקה יכולה להיות בחירה משכילה מעניינת והגיונית.
לציין שהוא מעולם לא שיחק מחוץ לארה"ב, אבל שחקן אחד כזה בסגל זה בסדר גמור.
מה שכן, אם מביאים אותו או 4 אחר, קבוקלו נשאר, ומקולם ובריינט יהיו בעמדת ה3 שלנו, צריך להפרד אחושרמוטה מויינרייט.
לא הבנתי אם מחפשים 4 במקום קאבוקלו או בנוסף
אם זה בנוסף לקאבוקלו זאת אחלה החתמה יכולה להיות אם זה במקומו זה לא מספיק
אם זה בנוסף לקאבוקלו זאת אחלה החתמה יכולה להיות אם זה במקומו זה לא מספיק