tormenta כתב: ↑31 מאי 2025, 13:54
L.S כתב: ↑31 מאי 2025, 11:53
tormenta כתב: ↑31 מאי 2025, 11:19
מה לאן עפנו? תגיד לי אתה רציני? מקום רביעי בליגת פח הזאת אתה לא יכול לסיים? מי יש לך? רק ביתר? אתה לא יכול לעקוף את נתניה והפועל חיפה שמתפרקת?
בוא אני אגיד לך יותר מזה אם ספרא לא מכוון השנה למקום רביעי זאת בושה וחרפה. הקבוצה הזאת צריכה וחייבת לסיים במקום 5-4 במקסימום. אין שום קשר לזה שעלינו ליגה עכשיו. צריך להילחם על שחקנים ולהיות קצת רעים. ספרא לא נלחם על בן הרוש, ויתר כמו כלום, היה מציע הצעה גבוהה ושחקנים ויש סיכוי שהיה נענה בחיוב. אבל ויתר כמו חמאה.
אין לך מושג. מצטער. אני לא אומר את זה כדי לפגוע בך.
ובקשר להישגיות בעונה הקרובה ובהמשך למה שרשמת על הויתור שלו. להפוך לקבוצה הישגית שמביאה מקום באירופה בעונה הראשונה שלה בליגת על, אחרי החלפת סגל שחקנים מלא, זו משימה אפשרית, אבל צריך שכל הכוכבים בשמים יתחברו לנו וכל המזל יהיה בצד שלנו העונה.
להפוך מקבוצת לאומית לקבוצה מנצחת וחזקה בליגת העל זו משימה אפשרית באחוזים כל כך נמוכים אלה אם אתה משחק מנג׳ר.
לא כל שחקן שתרצה ותוכל לעמוד כלכלית במספרים שלו יגיע אליך.
זו גישה וחשיבה ילדותית. מצטער.
במשך עשור כשאנחנו היינו כל כך לא רלוונטים קבוצות כמו מכבי וב״ש עבדו כל כך חזק פוליטית מאחורי הקלעים בענף הזה. אם אתה חושב שתוך כמה חודשים שספרא נמצא פה זה ישתנה בגלל כמה שקלים, אתה לא מחובר ידידי היקר.
אז אני ארשום לך בחזרה - אין לך מושג.
לא מסכים איתך בכלל בכלל.
אתה משחק בליגה פח. יש לך בעלים עם יכולת כלכלית מפחידה, מאמן טוב, קהל ענק, חוץ מביתר שמאיימת על המקום ה4, אם שנה הבאה אתה לא עובר קבוצות כמו נתניה והפועל חיפה. אתה כישלון 100%. כמו שאמרתי מקום 4-5. כל הסיפורים של מעבר לא מעניינים.
בתיאוריה אתה צודק וזה נחמד ויפה.
אבל אנחנו לא חיים בעולם תיאןריות.
לפי מה אתה קובע שאנחנו ״חייבים״ להיות מקום 4?
מה סגל השחקנים שלנו? אין לנו 11 שחקנים עדיין אתה מבין את זה?
תביא עוד 6 זרים, טובים ככל שיהיו, בלי ישראלים טובים לא נגשים את המטרה הזו.
אני מזמין אותך לגשת לכתבה שצנצי פרסם היום, כדי שתבין שכסף, זה לא הכל, וכרגע כל בעלי הקבוצות עושות הכל כדי שלא נתחזק בישראלים טובים, או זרים שנמצאים בשוק הישראלי כבר ואז אולי תבין שתאוריה שלך יש כסף וזה נחמד, אבל צריך גם שיהיה מישהו שמוכן למכור לנו.
אתה יודע מה אני אתן לך דןגמאות כי אתה ככ נחוש בדעתך:
הפועל רוצה את כנען, מוכנה לשלם ארגז, אבל כנראה שג׳קי ואלונה שכבר ביחסים יסגרו ביניהם קומבינה
אותו כנל לגבי רועי לוי באשדוד עם ברק אברמוב
הם כבר יסגרו איזה קומבינה ביניהם מאחורי הקלעים
אותו הדבר קרה עם בן הרוש ומכבי
יקח זמן עד שנהיה פוליטית במגרש הקומבינות
זה לא קורה בקיץ אחד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.