יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

כולם הרי בעד להגדיל את בסיס האוהדים וכולם רוצים אולם גדול שהוא לא יד אליהו.
עד שכל זה יקרה, איפה אנחנו אמורים לארח? אני בטוח שאנשי האולטראס מעדיפים בירושלים כי באמת לא אכפת להם מזמן הנסיעה אלא מהעקרונות, אבל לכלל האוהדים אכפת ולנסוע לירושלים זה לא ריאלי.
תעלו בפנינו את אפשרות ההצבעה ונסגור את הסיפור הזה אחת ולתמיד.
הנושא הזה סתם נשאר באוויר בלי החלטה רשמית.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

גביזון כתב:
טכנית לארז כתב:מה עושים אגב אם ינאי מחליט שנמאס לו והוא מפסיק להשקיע בקבוצה?
מנורה עם 1200 איש או הדר יוסף?
לכו עד הסוף ואל תקחו שבויים, אולי בסוף זה ימאס לו תוכלו להגיד אמרנו לכם.
על הזין הפועל.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
בדיוק!
ימררו לו את החיים, יסכלו יוזמות שלו ופשוט יגרשו אותו.
ואז יגידו - "אתם רואים? צדקנו! הנה, הוא עזב. איזה מזל שנשארנו עם העמותה והדרייב אין הקטן"
וככה נוכל לחזור לעונות "המרגשות" של פעם עם זרים של 90 אלף דולר לעונה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

אני מנסה רגע להבין את מי שמתנגד למעבר הזמני ומוכן גם שלא יגדילו את הדרייב אין רק כי הוא ביתי(וכי יש לו מנוי ולאחרים אין), ועל זה מוכן לשבור את כל הקבוצה.

נגיד שחצי מהקהל בדרייב אין רווקים. זה אומר שיש כ-1700 רווקים. יום אחד לרווקים האלה, לרובם המוחלט כנראה, יהיו ילדים.
נגיד שלא מגדילים ולא עוברים והקבוצה ממשיכה להצליח באופן יחסי. זה בעצם אומר שלילדים שלהם לעולם לא יהיה מנוי (כי אין) והם גם לעולם לא יגיעו למשחק חוץ (כי זה כרטיסים שמורים לאולטראס).
ככה אתם רוצים את הפועל שלכם? מרחוק? ככה מגדילים בסיס אוהדים?

אני חוש שהדרייב אין האולם הכי טוב בארץ. אני בטוח שהמעבר הזמני הזה יעיף את הפועל למעלה בצורה פסיכית. לא חושב. בטוח.
בהצלחה המקצועית, בסיקור, וכן כן...אפילו בחשבונות שידפקו לה השופטים במשחקים גדולים.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

זה מעצבן אבל יש פה אןהדי מכבי שמתחזים ככה נראה , כמובן שבניצחונות של הקבוצה הם בחיים לא יגיבו , מראה מצויינת לחלק מאלה שמתנגדים למעבר
Idan7244
קיבל.ה  74 לייקים

אין לי כבר כוח לריב הזה יותר. תעדכנו בסוף מה נגמר.
למי ששכח במלחמה אין מנצחים.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

העמותה חולקת על יצחק שדה, לטענתם:

"הספורט לאלופים" - עדיפות לאליפות ליגה ב' מול 450 אוהדים בהדר יוסף מאשר לשחק ביורוקאפ וביורוליג.
"ולא לאלפים" - לאלפי אוהדי הפועל שרוצים לרכוש מנויים וכרטיסים באולם גדול ומרשים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

גם נדב ושחר ומתן קפלן וצחי שדה ואבי זיידנברג? כולם כולם רוצים לשחק בהדר יוסף מול 400 איש?
אולי עדיף שעופר יתחיל להקשיב לאנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם ולא ללייקים ואנשים רנדומליים מהרחוב
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

הפועל כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:16 גם נדב ושחר ומתן קפלן וצחי שדה ואבי זיידנברג? כולם כולם רוצים לשחק בהדר יוסף מול 400 איש?
אולי עדיף שעופר יתחיל להקשיב לאנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם ולא ללייקים ואנשים רנדומליים מהרחוב
אולי אנשים בעלי אינטרס הטעו אותך, מספיק לקרוא בין השורות להבין שזה עניין של כוח ושליטה ומה לעשות שאין פראייר בעולם שמכיסו ישים את כל הכסף ויתן למישהו אחר להחליט
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

אולי. אני מחזיק מעצמי בנאדם לא נאיבי וחשדן מטבעי. למעשה הייתי פה בין הבודדים שלא התייחס למכירה לעופר כמתנה משמיים.
אני מדבר עם אנשים שאין להם שום אינטרס חוץ מטובת הפועל. והם חד משמעית אומרים שעופר מתנהל בצורה הזויה, ולא סתם כל האנשים האלו מתפטרים ועוזבים
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

https://www.one.co.il/Article/474580.html
"אולי אפשר להגיד שזה טובה" על זה שעופר ינאי שם יותר מ50 מיליון "טובה" זה פשוט מרגיז בקטע אחר....מה זה הפועל להשתמש במישהו עשיר ולזרוק????? בנאדם שם מעל 50 מיליון זה "אפשר לומר שזה טובה אפשר לומר שלא"
אפשר להגיד שאדון רמי כהן עשה המון המון בשביל הפועל אפשר גם לומר שלא אבל הגיע הזמן להגיד תודה רבה החזרתה את הפועל למקומה, עופר כבר ימשיך מכאן.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

סומך כתב: 09 אוקטובר 2024, 13:25
הלך המומנטום כתב: 09 אוקטובר 2024, 13:19 בשם עקרונות שכיום הם לא רלוונטיים מותחים את החבל ואני מקווה מאוד שהוא לא ייקרע.
יש פה הזדמנות היסטורית לקבל אולם חדש, לראות שנה אחרי שנה קבוצות תחרותיות שיילחמו על תארים והעמותה אשכרה מבצעת צעדים שההשלכות הראליות שלהם היא עצירת הסיכוי הזה.

הקבוצה קמה ב-2007, לפני כמעט 20 שנה, בכמה תארים זכינו בתקופה הזאת?
מתי הקבוצה לקחה תואר לאחרונה (בגלגולה הקודם)? שלא לדבר על אליפות.

זה מועדון שהאנשים שמנהלים אותו יותר אכפת להם מעקרונות מטופשים מאשר מהצלחה
שאקו יסביר לך שהיינו מרחק שלשה מאליפות ולכן קבוצה צנועה ומרגשת זה הדבר
הקבוצה הזאת גם מומנה בחלקה על ידי עופר ינאי.
אם כבר אז היינו מרחק מאירסון מגביע.
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

אני הייתי שמח לשמוע מה זו ההתנהלות ההזויה שעליה מדובר. שמעתי כבר כמה פעמים, במקומות שונים, שעופר משקר, שעופר רמאי ועכשיו שעופר מתנהג בצורה הזויה, ולמרות זאת לא דוגמאות למה מדובר עוד לא קיבלתי.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אנשים שמקשרים בין "סירוב לארח ביד אליהו" לבין "רצון לשחק בהדר יוסף עם 300 אוהדים",
לא רק שאתם טועים, אתם בעיקר מזיקים לקהילה כולה.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

באמת מעניין איזה צד מזיק לקהילת הפועל תל אביב לאחרונה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

זו תהיה התוצאה בפועל של העזבת הבעלים.
וגם אם יהיו 1000 איש זה לא ישנה שום דבר , כי אוהדים שצופים בכל משחק בטלוויזיה לא יצפו בקבוצה הלא תחרותית הזו.כולל צעירים.
כך שהמועדון עצמו לא יגדל ולא יצמח.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

עידן סרור כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:47 אנשים שמקשרים בין "סירוב לארח ביד אליהו" לבין "רצון לשחק בהדר יוסף עם 300 אוהדים",
אי אפשר להתעלם מהעובדה שאינטרס המעבר לאולם גדול הוא של אלפי האוהדים שאין להם מנויים. לחברי העמותה (שלרובם המכריע) היה מנוי בדרייב-אין וגם יהיה להם מנוי אם יישארו בדרייב-אין, אין הרבה אינטרס לעבור לאולם אחר, הכסא שלהם יישאר, בהצבעתם על המעבר הם סובייקטיבים.
לפני כמה חודשים הצעתי לעופר ולרמי הצעה כיצד להתגבר על המכריעים הסובייקטיבים: רמי הסביר לי על בעיית הצעתי ועופר אהב.
(גילוי נאות: הייתי בדרייב אין בכל משחקי הפועל בשנים האחרונות)
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

nirgo כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:55
עידן סרור כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:47 אנשים שמקשרים בין "סירוב לארח ביד אליהו" לבין "רצון לשחק בהדר יוסף עם 300 אוהדים",
אי אפשר להתעלם מהעובדה שאינטרס המעבר לאולם גדול הוא של אלפי האוהדים שאין להם מנויים. לחברי העמותה (שלרובם המכריע) היה מנוי בדרייב-אין וגם יהיה להם מנוי אם יישארו בדרייב-אין, אין הרבה אינטרס לעבור לאולם אחר, הכסא שלהם יישאר, בהצבעתם על המעבר הם סובייקטיבים.
לפני כמה חודשים הצעתי לעופר ולרמי הצעה כיצד להתגבר על המכריעים הסובייקטיבים: רמי הסביר לי על בעיית הצעתי ועופר אהב.
(גילוי נאות: הייתי בדרייב אין בכל משחקי הפועל בשנים האחרונות)
אני לא אומר שאתה טועה במה שאתה רושם.
עדיין אין קשר בין סירוב לארח ביד אליהו לבין אידאולוגיה לוזרית שהקבוצה לא תצליח ותשחק בהדר יוסף מול 300 אוהדים
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

ranjef כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:51 באמת מעניין איזה צד מזיק לקהילת הפועל תל אביב לאחרונה.
בעיקר הצד שמטנף על המקלדת
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

טכנית לארז כתב: 09 אוקטובר 2024, 19:30
תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2024, 19:27
טכנית לארז כתב: 09 אוקטובר 2024, 19:11

אל תשווה בין הקהל של הכדורגל לכדורסל.
הטענה שלי היא קצת יותר מהשערה, כי את כמות המנויים שבאו לדרייב אין בימי גייב יורק ראינו במשך שנים, לא צריך אותי בשביל זה.
אם אתה משווה בין הכדורגל לכדורסל,מדוע לדעתך הדרייב אין היה חצי ריק באופן קבוע כשהקבוצה שלנו נשענה על טיילור באטל?
איפה היו ה9000 מהכדורגל?

קיצר, גניבת דעת.
1. המעבר למנורה זו חתונה קתולית? הרי אפשר לעבור לאולם אחר אם הוא יעזוב, כולל הדרייב אין
2. בלומפילד מתאים למשחקים נגד כפר שלם ורעננה? כי אם השוואה, גם זו השוואה לגיטימית. אין מצב שממלאים את 5, 7 ו2 כאילו זה דרבי, ביתר או חיפה. אפילו לא נתניה
3. אחרי שירחיבו את הדרייב אין הוא יגדל- גם נעבור אולם כי זה לא למידות שלנו? מה בעצם המידה הרצויה?
1. לאן תעבור? הדרייב אין הרוס. מה נשאר לך? הדר יוסף?
וכשיהיה דרייב אין, בתכנון עוד כמה שנים, תכולתו תהיה כמו מנורה
2. שוב אם אתה לוקח אינדיקציה את הקהל בכדורגל, למה אצל טיילור באטל באו 1000 איש ולא 8000 כמו נגד רעננה?
3. לדעתי הכי מתאים לנו אולם של 6-7.
אני לא לוקח הקהל בכדורגל ביחס לסל אלא קהל בליגת על מול ליגה לאומית. לפי הרציונל שאתה מציע - אנחנו אמורים לשחק באיצטדיון בראשל"צ. גג במושבה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

עידן סרור כתב:
ranjef כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:51 באמת מעניין איזה צד מזיק לקהילת הפועל תל אביב לאחרונה.
בעשרות תגובות מאורגנות לפייסבוק הרשמי כן?

Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

טכנית לארז כתב:
גביזון כתב: 09 אוקטובר 2024, 18:56
טכנית לארז כתב:מה עושים אגב אם ינאי מחליט שנמאס לו והוא מפסיק להשקיע בקבוצה?
מנורה עם 1200 איש או הדר יוסף?
לכו עד הסוף ואל תקחו שבויים, אולי בסוף זה ימאס לו תוכלו להגיד אמרנו לכם.
על הזין הפועל.

כמה ביביזם.
לענות לעניין אתה יודע, או שהדבר היחיד שיש לך בארסנל זה שאני סמולני בוגד?
דווקא ההתנהלות שלך מזכירה את ביבי- לקחתם אולם כדורסל שעוד אין לו 20 שנים והפכתם אותו לבית מקדש (בדיוק כמו ביבי וציר פילדלפי). חלאס. לא כולם מטומטמים לאכול את הלוקש הזה.

Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

הפועל כתב:אולי. אני מחזיק מעצמי בנאדם לא נאיבי וחשדן מטבעי. למעשה הייתי פה בין הבודדים שלא התייחס למכירה לעופר כמתנה משמיים.
אני מדבר עם אנשים שאין להם שום אינטרס חוץ מטובת הפועל. והם חד משמעית אומרים שעופר מתנהל בצורה הזויה, ולא סתם כל האנשים האלו מתפטרים ועוזבים
נראה שחלקם דווקא בחרו בשלושת הכ׳, בעיקר ידידינו רמי כהן.

בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

גביזון כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:10
עידן סרור כתב:

התגובות כל כך תואמות שזה נראה עדר של בוטים
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

הפועל כתב:גם נדב ושחר ומתן קפלן וצחי שדה ואבי זיידנברג? כולם כולם רוצים לשחק בהדר יוסף מול 400 איש?
נראה לי שעופר ינאי הצליח בדבר או שניים בחיים שלו, וקצת יותר מאלה שציינת.
הוא בעל המאה, הוא בעל הדעה ובדיעבד, חבל שנתן לעמותה ולועד המנהל במה.

Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

7even כתב:אני מנסה רגע להבין את מי שמתנגד למעבר הזמני ומוכן גם שלא יגדילו את הדרייב אין רק כי הוא ביתי(וכי יש לו מנוי ולאחרים אין), ועל זה מוכן לשבור את כל הקבוצה.

נגיד שחצי מהקהל בדרייב אין רווקים. זה אומר שיש כ-1700 רווקים. יום אחד לרווקים האלה, לרובם המוחלט כנראה, יהיו ילדים.
נגיד שלא מגדילים ולא עוברים והקבוצה ממשיכה להצליח באופן יחסי. זה בעצם אומר שלילדים שלהם לעולם לא יהיה מנוי (כי אין) והם גם לעולם לא יגיעו למשחק חוץ (כי זה כרטיסים שמורים לאולטראס).
ככה אתם רוצים את הפועל שלכם? מרחוק? ככה מגדילים בסיס אוהדים?

אני חוש שהדרייב אין האולם הכי טוב בארץ. אני בטוח שהמעבר הזמני הזה יעיף את הפועל למעלה בצורה פסיכית. לא חושב. בטוח.
בהצלחה המקצועית, בסיקור, וכן כן...אפילו בחשבונות שידפקו לה השופטים במשחקים גדולים.
אם הדרייב אין הוא האולם הכי טוב בארץ, אז חולדאי גבר גבר?
דווקא המשפט הזה שכתבת מראה בדיוק איך התקדמנו בענק, כי כשהרסו את אוסישקין (שבינינו היה חרא אולם), אנשים היו בטוחים שזה הסוף של הפועל תל אביב.

סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

עידן סרור כתב:

הכוונה היא למי שמסלף ובוחר לפלג ולהגדיל את הקרע בסיטואציה שנוצרה.
בפייסבוק/בפורום/בטוויטר/בביפר

האם כל אוהד שבעד המעבר הוא טרמפיסט שיפסיק להגיע אם עופר ילך? לא.
האם כל אוהד שנגד המעבר רוצה שהמועדון ייכשל, לא יצמח ולא יזכה בתארים? לא.

הוויכוח הוא על מעבר ליד אליהו בין אוהדים שרוצים בטובת המועדון וחשוב לזכור את זה.
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:30 אני הייתי שמח לשמוע מה זו ההתנהלות ההזויה שעליה מדובר. שמעתי כבר כמה פעמים, במקומות שונים, שעופר משקר, שעופר רמאי ועכשיו שעופר מתנהג בצורה הזויה, ולמרות זאת לא דוגמאות למה מדובר עוד לא קיבלתי.
ממש בגדול, הייתה ישיבת עמותה לפני שנה וחודשים שבה עופר דיבר על איך ינהל את הקבוצה, איך העמותה ואבי יישארו מעורבים בקבלת ההחלטות, שהוא מאמין שהקבוצה הולכת בכיוון טוב ושהוא לא מתכנן מהפכים גדולים.
עברו שנה וחודשים ושום דבר מזה לא קרה, לא סתם כל האנשים עזבו את הפועל, כולל אנשים של עופר.
לכן, ברור שלרמי אין אמון בהבטחות של עופר ולכן הוא רוצה להסדיר גם את הבטחת שיפוץ האולם וגם את מעמד העמותה בהקשר של הקבוצה הבוגרת.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

עזוב נו, אנשים איבדו את זה לחלוטין.
כמו כל דבר בחברה שלנו הכל נהיה שחור לבן ויש אפס רצון להבין שיש נושאים מורכבים.
לכל צד יש טענות לגטימיות לחלוטין ולצייר את כל מי שבעד כטרמפיסט מכביסט שיעזוב עוד שבועיים או יגיע רק למשחקים גדולים זה לא לעניין בדיוק כמו שמנסים לצייר כל אחד שמביע דעה נגד המעבר כמחריב הפועל שלא רוצה קבוצה שאפתנית.
בסוף כולנו רוצים הפועל במצב טוב יותר, אם זה יותר קהל, אם זה להבטיח אולם משופץ, אם להתעקש על יתרון הביתיות של הדרייב אין ואם זה פשוט הרצון לא לשחק במקום שהכל בו בצבעי כחול צהוב עם מוזיאון של מכבי וחנות של מכבי.
לצערנו עופר והעמותה בחרו לאורך הדרך לפעול בדרכים מנוגדות בלי קשר לדעה. צד אחד תיקשר את דעותיו ועשה מהלכים כוחניים (גם אם זה בנחמדות) והצד השני החליט לשתוק, לא לדבר ואולי גם לסחוב רגליים עד שהכל התפוצץ לקהל הרחב בפנים. ההתנהלות הזאת גרמה לקרע לגדול ולכל צד בקהל להתבצר בדעותיו בלי היכולת להבין שיש דברים שאפשר לסדר בדרך לפשרה כלשהי.

נקווה שלפחות שני מנהלי ההצגה יצליחו לפתור את העניינים בינהם בעזרת יזהר שי ושנוכל לחזור להתעסק במחריבים מבחוץ ולא לחפש מחריבים מבפנים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

Asafasraf כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:27
הפועל כתב:גם נדב ושחר ומתן קפלן וצחי שדה ואבי זיידנברג? כולם כולם רוצים לשחק בהדר יוסף מול 400 איש?

אה סליחה. שכחתי לרגע באמת שאם בנאדם הוא מיליארדר אז הוא בטוח יותר חכם מכולם ומבין בהכל יותר מכולם, כולל בניהול מועדון וקהילות ספורט.
טיפש שכמוני.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

הוא קצת יותר חכם מהאולטראס, וזה נכון לגבי רוב היצורים החיים בכדור הארץ
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

עידן סרור כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:30
עידן סרור כתב:

הכוונה היא למי שמסלף ובוחר לפלג ולהגדיל את הקרע בסיטואציה שנוצרה.
בפייסבוק/בפורום/בטוויטר/בביפר

האם כל אוהד שבעד המעבר הוא טרמפיסט שיפסיק להגיע אם עופר ילך? לא.
האם כל אוהד שנגד המעבר רוצה שהמועדון ייכשל, לא יצמח ולא יזכה בתארים? לא.

הוויכוח הוא על מעבר ליד אליהו בין אוהדים שרוצים בטובת המועדון וחשוב לזכור את זה.
זה בדיוק הביביזם שלהם.
מי שנגד המעבר, הם קובעים לו שהוא רוצה שהפועל תפסיד.
ממש קוראי מחשבות ורגשות. תכף גביזון יגיד לי על מה אני גם הולך לחלום הלילה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
ואן גוך
קיבל.ה  156 לייקים

לא יודע מה יותר - מעצבן או מכעיס כל הסיטואציה הזאת.
נולדנו לסבול, גדלנו כבינוניים וכנראה שנזדקן כמפגרים.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

ואן גוך כתב:לא יודע מה יותר - מעצבן או מכעיס כל הסיטואציה הזאת.
ממש ככה. אם גם בן אדם כמו עופר ינאי יברח - אין תקנה או עתיד למועדון הזה והוא בעיקר יבייש את עברו. לא היה ולא יהיה בעלים כמו עופר, גם בכדורגל. ושם כבר רואים את ההרס המפואר שנעשה ב-15 שנה האחרונות.
הפועל היתה מקום המדינה קבוצת פאר, הכי טובה בארץ או השנייה הכי טובה. עופר רוצה לשבור את כל השיאים, ומי שמרביץ לו עם שוט בגב זה אוהדי הפועל עצמם.

טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

כלומר אם אני מבין נכון, הסיבה היחידה בגינה יש מצב שינאי יום אחד יילך היא אוהדים מסויימים כן?
לא שסתם נמאס לו נניח, או שהוא מלכתחילה בא בשביל איזה אינטרס שטרם ידוע לנו עליו.
בוודאות זה יהיה באשמת כמה אוהדים כן?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ranjef כתב: 09 אוקטובר 2024, 23:13
ואן גוך כתב:לא יודע מה יותר - מעצבן או מכעיס כל הסיטואציה הזאת.
ממש ככה. אם גם בן אדם כמו עופר ינאי יברח - אין תקנה או עתיד למועדון הזה והוא בעיקר יבייש את עברו. לא היה ולא יהיה בעלים כמו עופר, גם בכדורגל. ושם כבר רואים את ההרס המפואר שנעשה ב-15 שנה האחרונות.
הפועל היתה מקום המדינה קבוצת פאר, הכי טובה בארץ או השנייה הכי טובה. עופר רוצה לשבור את כל השיאים, ומי שמרביץ לו עם שוט בגב זה אוהדי הפועל עצמם.
יאללה שחרר אותנו, אנשים רוצים להבטיח שבניית האולם תקרה בלי קשר לעופר.
הוא עשה מספיק צעדים בעייתים כדי שהחשדנות כלפיו תהיה לגיטימית. מנסים להבטיח את שיפוץ הדרייב אין בעיקר שכשהוא יעזוב (פוליטיקה וזה) יהיו אנשים אחרים שיירצו מועדון אטרקטיבי עם בסיס קהל ואולם חדש.
בסוף נגלה שאתה היצור שסוגד לאלי טביב בכל מקום ולא מבין למה רצו לגרש אותו.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

הפועל כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:24 אולי. אני מחזיק מעצמי בנאדם לא נאיבי וחשדן מטבעי. למעשה הייתי פה בין הבודדים שלא התייחס למכירה לעופר כמתנה משמיים.
קודם כל, אני מסכים. בדרך כלל אין עשן בלי אש ואם הרבה אנשי הפועל עוזבים זה כנראה מעיד דברים לא טובים על ההתנהלות.
יחד עם זאת, אני גם יודע שאנשים הרבה פעמים לא אוהבים שמזיזים להם את הגבינה. הייתי מצפה שבוועד המנהל יגידו לי איזה סעיפים ספציפיים בהסכם עם עופר הופרו. כל הרמיזות והלכלוכים בתקשורת הם לא לעניין.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

הפועל כתב:
Asafasraf כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:27

אה סליחה. שכחתי לרגע באמת שאם בנאדם הוא מיליארדר אז הוא בטוח יותר חכם מכולם ומבין בהכל יותר מכולם, כולל בניהול מועדון וקהילות ספורט.
טיפש שכמוני.
אם זו התשובה שלך באמת, אז יש מצב שאתה טיפש (לא באמת תמונה).
מחזיק מעופר ינאי בניהול קצת יותר מאשר חברי האולטראס ונציגיהפ בעמותה.
אתה כנראה שכחת שהפועל גררה גירעון בגודל חתי מהתקציב שלה במשך כמה עונות, עד שעופר כיסה אותו, אז כנראה שגם העמותה והועד המנהל לא התנהלו הכי טוב.

Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

הוקיץ' כתב:
הפועל כתב: 09 אוקטובר 2024, 21:24 אולי. אני מחזיק מעצמי בנאדם לא נאיבי וחשדן מטבעי. למעשה הייתי פה בין הבודדים שלא התייחס למכירה לעופר כמתנה משמיים.
קודם כל, אני מסכים. בדרך כלל אין עשן בלי אש ואם הרבה אנשי הפועל עוזבים זה כנראה מעיד דברים לא טובים על ההתנהלות.
יחד עם זאת, אני גם יודע שאנשים הרבה פעמים לא אוהבים שמזיזים להם את הגבינה. הייתי מצפה שבוועד המנהל יגידו לי איזה סעיפים ספציפיים בהסכם עם עופר הופרו. כל הרמיזות והלכלוכים בתקשורת הם לא לעניין.
הם מפחדים שהאינטרס האמיתי והפרצוף המכוער של רובם יתגלה.

סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

לי חבל שכל הדבר הזה מתפוצץ עכשיו על העניין השולי והילדותי הזה של יד אליהו, אם העמותה מנצחת לתפיסתי הם דפקו לנו את העתיד, אם עופר מנצח נגיע עוד שנה שנתיים למצב שהוא משריין אותנו ביורוליג ולא נשמע על זה מילה, חוץ מכמה אנשי אולטראס אבל למי יהיה כוח להקשיב להם כבר.
שליחת תגובה