אני כל הזמן אומר את זה, איך זה הגיוני שהתפרקנו בשביל להפטר מהחובות וכל הזמן יש חובות חדשים וזה עוד אחרי שמכרו ליטרלי את כל השחקנים הטובים במיליוני שקלים אם לא יותר???? ועוד לנו יש קהל עם מנויים שמכניס וספונסרים איך זה הגיוני? למה לשאר הקבוצות אין חובות כשהן בלי אוהדים וספונסרים ובעלים? זה לא גם שקנינו שחקנים בכסף מטורף זה פשוט לא הגיוני וצריך חקירה פלילית כי מישהו גנב פה עשרות מיליוניםבר קולמוסא כתב: ↑02 יוני 2024, 18:24 אני באמת לא מצליח להבין את זה. למה אנחנו צוברים חובות בקצב לא פרופורציונלי? רואים כדורגל חרא כבר עשור ושורת ההוצאות נראית כמו של מועדון שרץ לאליפות? איפה אשדוד, חדרה, הפועל חיפה, נתניה, סכנין, איך להם אין חוב 12 מיליון למס הכנסה ותביעות עומדות על שחקנים? מה זה הדבר הזה?
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 232 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
חובות נוצרים כשלא משלמים.
זה עיקרון מאוד פשוט.
זה עיקרון מאוד פשוט.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
זה מועדון שמנוהל רק ע"י ניהול התזרים ולא שם לב לחובות שמצטברים.
כמו חצי מדינה
כמו חצי מדינה
הפועל זה מותג ששווה כסף, ליגה א זה מועדון מפואר. ליגה שניה זה שנה אחת של ניהול נכון. לא הכל בחיים זה שחור ולבן.סומך כתב: ↑02 יוני 2024, 18:56חחחח, אז תחשוב כמה אטרקטיבית קבוצה בליגה א'!!! יותר זולה, אפשר לעלות עם הנוער, עלויות נמוכות...Vieri כתב: ↑02 יוני 2024, 18:54לא בטוח שזה נכון.אנחנו בתהליך כתב: ↑02 יוני 2024, 18:45 לא יודע מה יהיה בעוד חודש
מה שאני יודע שזה הכי קרוב אי פעם לבעלים רציני
ושכל הצדדים רוצים שזה יקרה
מה שבוודאות אני יודע שאם היינו נשארים בליגה מזמן ספרא היה הבעלים שלנו.
קבוצה בליגה שניה עולה חצי מחיר, אפשר להריץ צעירים עם חיזוק טוב.
בזכות העליות הנמוכות אפשר למכור מנויים בזול לצעירים ולבנות דור המשך .
בתור רוכש זה לא היה מרתיע אותי.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
כי על כל שחקן שאתה מוכר אתה מביא 500 קילו טמבדואיםASAFABADI כתב: ↑02 יוני 2024, 22:11
אני כל הזמן אומר את זה, איך זה הגיוני שהתפרקנו בשביל להפטר מהחובות וכל הזמן יש חובות חדשים וזה עוד אחרי שמכרו ליטרלי את כל השחקנים הטובים במיליוני שקלים אם לא יותר???? ועוד לנו יש קהל עם מנויים שמכניס וספונסרים איך זה הגיוני? למה לשאר הקבוצות אין חובות כשהן בלי אוהדים וספונסרים ובעלים? זה לא גם שקנינו שחקנים בכסף מטורף זה פשוט לא הגיוני וצריך חקירה פלילית כי מישהו גנב פה עשרות מיליונים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אבל מה, רק אנחנו? מי בכלל הבעלים בחדרה, איך הם מצליחים לשלם הכל? סכנין? הפועל חיפה? אשדוד? בית״ר?אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יוני 2024, 22:19 זה מועדון שמנוהל רק ע"י ניהול התזרים ולא שם לב לחובות שמצטברים.
כמו חצי מדינה
למה רק אלינו רק חובות וחובות כל שנה. זה באמת הזוי
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
זה מה שקורה כשמבטלים חוזים בטענות מגוחכות בשביל לחסוך כסף בטווח הקצר.בר קולמוסא כתב: ↑02 יוני 2024, 23:47אבל מה, רק אנחנו? מי בכלל הבעלים בחדרה, איך הם מצליחים לשלם הכל? סכנין? הפועל חיפה? אשדוד? בית״ר?אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יוני 2024, 22:19 זה מועדון שמנוהל רק ע"י ניהול התזרים ולא שם לב לחובות שמצטברים.
כמו חצי מדינה
אוכלים אותה בטווח הארוך.
-
- קיבל.ה 389 לייקים
מסתבר שההון של ינאי לא רחוק כמו שחשבתי מההון של ספרא, אז שיקח אותנו בכיף. אבל בלי קשר ההחתמה של דגו לדעתי אומרת הרבה, כנראה מנסים למצוא פיתרון לחובות ותהיה עסקה. ניסנוב ומינצברג יודעים טוב מאוד מה מחכה להם אם זה יפול.
-
- קיבל.ה 1766 לייקים
מאותו/ם מקומות שכתבו בשבוע שעבר שספרא בדרך לארץ.יהלום14אדום כתב:
כל אחד זורק מספר? מאיפה הגיעו 26?
כל אחד ממציא מה שבא לו.
-
- קיבל.ה 963 לייקים
בחוזה בין האמריקאים לניסנובים הוסכם שביוני 24 תהיה התחשבנות סופית לגבי חובות/מניות. הדו״ח הגיע והניסנובים שמים עליו זין ולא מוכנים לשלם.
הבנתי נכון?
הבנתי נכון?
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
הדוח הוזמן לבקשת מינצברג עי מישהו שמינצברג שילם לו. הניסנובים אומרים בצדק מוחלט מבחינתם שהם לא מקבלים את מסקנות הדוח
בשביל להחליט מה באמת נכון ומה לא ( בהנהח בכדורגל אפילו אני יכול להעביר 10 מיליון מפה לשם בקלות ) צריך בורר שיחליט
הבורר החליט שדווקא ניסנוב צודקים אז מינצברג ביטל את הבוררות
כמובן שזו נבלה וזו טרפה אבל הדברים פה לא מוחלטים, אין פה צדיקים ורשעים שחור ולבן.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
כשאתה אומר "לא רחוק" זה אומר שיש לך באמת מושג כמה ספרא שווה ? אשמח לדעת סוף סוף כמה
-
- קיבל.ה 1563 לייקים
הבורר לא החליט כלום כי לא היתה בוררות
דר"א הבורר שלא החליט זה מורן מאירי
דר"א הבורר שלא החליט זה מורן מאירי
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
רק שכחת לציין שהם בעצמם הסכימו שדלויט יערכו את הבדיקה, שהם רוצים לגרור את מינצברג למאבקים משפטיים ארוכים ולמשוך אותם עד שיצליח למכור את המועדון והם לא יצטרכו לשלם את 9 המיליון שקלים שהם אחראים עליהם לפי הדו״ח.ההוא מפעם כתב:הדוח הוזמן לבקשת מינצברג עי מישהו שמינצברג שילם לו. הניסנובים אומרים בצדק מוחלט מבחינתם שהם לא מקבלים את מסקנות הדוח
בשביל להחליט מה באמת נכון ומה לא ( בהנהח בכדורגל אפילו אני יכול להעביר 10 מיליון מפה לשם בקלות ) צריך בורר שיחליט
כמובן שזו נבלה וזו טרפה אבל הדברים פה לא מוחלטים, אין פה צדיקים ורשעים שחור ולבן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
למה השאירו כזה בור חובות שהם לא שילמו הניסנובים?ההוא מפעם כתב: ↑03 יוני 2024, 09:04הדוח הוזמן לבקשת מינצברג עי מישהו שמינצברג שילם לו. הניסנובים אומרים בצדק מוחלט מבחינתם שהם לא מקבלים את מסקנות הדוח
סבתא של מינצברג היתה צריכה לשלם למס הכנסה או סבתא שלו פיטרה את ג׳ראפי?
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
באמת מעניין מה האינטרס של "אנשי העסקים" הנוכלים שהיו בעלים של המועדון שלנו להציג "השקעה" כ"הלוואה" ו"חוב" לרשויות המסGili כתב: ↑03 יוני 2024, 01:17זה מה שקורה כשמבטלים חוזים בטענות מגוחכות בשביל לחסוך כסף בטווח הקצר.בר קולמוסא כתב: ↑02 יוני 2024, 23:47אבל מה, רק אנחנו? מי בכלל הבעלים בחדרה, איך הם מצליחים לשלם הכל? סכנין? הפועל חיפה? אשדוד? בית״ר?אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יוני 2024, 22:19 זה מועדון שמנוהל רק ע"י ניהול התזרים ולא שם לב לחובות שמצטברים.
כמו חצי מדינה
אוכלים אותה בטווח הארוך.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1563 לייקים
אל תפריע עם עובדות.שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 09:22רק שכחת לציין שהם בעצמם הסכימו שדלויט יערכו את הבדיקה, שהם רוצים לגרור את מינצברג למאבקים משפטיים ארוכים ולמשוך אותם עד שיצליח למכור את המועדון והם לא יצטרכו לשלם את 9 המיליון שקלים שהם אחראים עליהם לפי הדו״ח.ההוא מפעם כתב:הדוח הוזמן לבקשת מינצברג עי מישהו שמינצברג שילם לו. הניסנובים אומרים בצדק מוחלט מבחינתם שהם לא מקבלים את מסקנות הדוח
זה לא ההוא מפעם,זה ההוא מטעם
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 03 יוני 2024, 09:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 963 לייקים
כן, אני מניח בזהירות שגם הוסכם מי יערוך את הדו"ח ולא השאירו דבר כל כך מהותי באוויר.שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 09:22רק שכחת לציין שהם בעצמם הסכימו שדלויט יערכו את הבדיקה, שהם רוצים לגרור את מינצברג למאבקים משפטיים ארוכים ולמשוך אותם עד שיצליח למכור את המועדון והם לא יצטרכו לשלם את 9 המיליון שקלים שהם אחראים עליהם לפי הדו״ח.ההוא מפעם כתב:הדוח הוזמן לבקשת מינצברג עי מישהו שמינצברג שילם לו. הניסנובים אומרים בצדק מוחלט מבחינתם שהם לא מקבלים את מסקנות הדוח
-
- קיבל.ה 389 לייקים
בהנחה שמה שרשמו ברוב האתרים נכון ההון של ספרא הוא באזור ה2 מיליארד דולר, של ינאי באזור ה2 מיליארד שקל (נתון מלפני חצי שנה, הצמיחה של ינאי גבוהה הרבה יותר סביר להניח שעכשיו ההון שלו גם גדול יותר). אז ברור שעדיף את ספרא, אבל בגדול גם ינאי יכול להשקיע סכומים מכובדים בקבוצה.
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
צנצ חושב שבהקשר של ינאי מדובר על שותפות עם מינצ
תחשב הפועל ת"א, יניב משולם, העביר בימים האחרונים לבקשת דייויד מינצברג מסמכים רשמיים רבים של המועדון לטובת בדיקת הנאותות שמבצע בעלי קבוצת הכדורסל של המועדון, עופר ינאי. בקבוצה מגדירים כי ההתקדמות, כולל השיחות שמתנהלות בין הצדדים, משמעותית יותר בשלב הזה מאשר המו"מ מול אדמונד ספרא. כזכור, ספרא השהה את המגעים עד לתשלום החובות על ידי הבעלות הקודמת, אולם עדיין מעוניין ברכישת הקבוצה שירדה ללאומית.
במועדון אישרו את קיום המגעים מול ינאי שמוערך מאוד על ידי המועדון והאוהדים. "המטרה היא להעביר לספרא או ינאי את הקבוצה", הסבירו במועדון, "זה יכול להיות תהליך מהיר מאוד אם מאיר תושב ישלם את מה שהוא התחייב, או שזה ייקח עוד כמה שבועות".
אתמול הופק הדוח הסופי של דלויט, שעל פי החוזה בין מינצברג לקבוצת הבעלות הקודמת יהווה את האסמכתא לגובה חובות העבר. בקיזוז דילול המניות עליהן שילם מינצברג שני מיליון שקל, יחד עם 8.5 המיליון שהועברו לבעלים הקודמים אחרי שהתקבל התשלום השני בעבור המכירות של דורון ליידנר ואושר דוידה, נראה כי יהיה מדובר בחוב של כ-15 מיליון שקל.
בהפועל אישרו את העברת המסמכים לינאי לטובת בדיקת הנאותות שהוא מבצע בתקופה האחרונה וגם את השיחות שהוא מקיים מול מינצברג. על פי המתווה שנבחן ינאי יקבל 65 אחוז מהבעלות על המועדון, קבוצת המשקיעים של מינצברג תישאר עם 35 אחוזים ותהיה אחראית בין היתר על גיוס משקיעים בארה"ב. מנגד, יש את ספרא שעדיין ממתין להסדרת חובות העבר על ידי מאיר תושב ועדיין מעוניין ברכישת המועדון אחרי שחתם על מזכר הבנות
תחשב הפועל ת"א, יניב משולם, העביר בימים האחרונים לבקשת דייויד מינצברג מסמכים רשמיים רבים של המועדון לטובת בדיקת הנאותות שמבצע בעלי קבוצת הכדורסל של המועדון, עופר ינאי. בקבוצה מגדירים כי ההתקדמות, כולל השיחות שמתנהלות בין הצדדים, משמעותית יותר בשלב הזה מאשר המו"מ מול אדמונד ספרא. כזכור, ספרא השהה את המגעים עד לתשלום החובות על ידי הבעלות הקודמת, אולם עדיין מעוניין ברכישת הקבוצה שירדה ללאומית.
במועדון אישרו את קיום המגעים מול ינאי שמוערך מאוד על ידי המועדון והאוהדים. "המטרה היא להעביר לספרא או ינאי את הקבוצה", הסבירו במועדון, "זה יכול להיות תהליך מהיר מאוד אם מאיר תושב ישלם את מה שהוא התחייב, או שזה ייקח עוד כמה שבועות".
אתמול הופק הדוח הסופי של דלויט, שעל פי החוזה בין מינצברג לקבוצת הבעלות הקודמת יהווה את האסמכתא לגובה חובות העבר. בקיזוז דילול המניות עליהן שילם מינצברג שני מיליון שקל, יחד עם 8.5 המיליון שהועברו לבעלים הקודמים אחרי שהתקבל התשלום השני בעבור המכירות של דורון ליידנר ואושר דוידה, נראה כי יהיה מדובר בחוב של כ-15 מיליון שקל.
בהפועל אישרו את העברת המסמכים לינאי לטובת בדיקת הנאותות שהוא מבצע בתקופה האחרונה וגם את השיחות שהוא מקיים מול מינצברג. על פי המתווה שנבחן ינאי יקבל 65 אחוז מהבעלות על המועדון, קבוצת המשקיעים של מינצברג תישאר עם 35 אחוזים ותהיה אחראית בין היתר על גיוס משקיעים בארה"ב. מנגד, יש את ספרא שעדיין ממתין להסדרת חובות העבר על ידי מאיר תושב ועדיין מעוניין ברכישת המועדון אחרי שחתם על מזכר הבנות
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
כל פתרון שלא יעביר את המועדון במאה אחוז לידיים של מישהו אחד הוא פלסטר שימשיך לגרור אותנו בכל קיץ לזוועות האלה.
זה נראה כאילו אין ספרא ומנסים לעטוף את זה עם השם של עופר ינאי כדי להמנע מחרם מנויים.
זה נראה כאילו אין ספרא ומנסים לעטוף את זה עם השם של עופר ינאי כדי להמנע מחרם מנויים.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
הפוסל במומו פוסל.El dudernio כתב: ↑03 יוני 2024, 09:54אל תפריע עם עובדות.שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 09:22רק שכחת לציין שהם בעצמם הסכימו שדלויט יערכו את הבדיקה, שהם רוצים לגרור את מינצברג למאבקים משפטיים ארוכים ולמשוך אותם עד שיצליח למכור את המועדון והם לא יצטרכו לשלם את 9 המיליון שקלים שהם אחראים עליהם לפי הדו״ח.ההוא מפעם כתב:
הדוח הוזמן לבקשת מינצברג עי מישהו שמינצברג שילם לו. הניסנובים אומרים בצדק מוחלט מבחינתם שהם לא מקבלים את מסקנות הדוח
זה לא ההוא מפעם,זה ההוא מטעם
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אשכרה הניסנובס לא הוציאו מהכיס אגורה שחוקה על
הקבוצה. אחרת איך חובות כאלה איך?!
אני מאמין שרק מאיר תושב באמת תרם לקבוצה כסף.
הוא נראה פראייר לגיטימי בתוך החבורה.
הכל לכאורה כמובן.
גמרו את המועדון.
הכל לכאורה כמובן.
גמרו את המועדון.
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
זה ברורתעיף ליציע כתב: ↑03 יוני 2024, 10:17 אשכרה הניסנובס לא הוציאו מהכיס אגורה שחוקה על
לכאורה.
גמרו את המועדון.
בגלל זה לא הבנתי מאיפה היתה החוצפה של האחים ניסנוב להיות בפרונט כאילו הם קובעים הכל
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
אל דוד גם אוהד את הפועל מינצברג?קובי כתב: ↑03 יוני 2024, 10:14הפוסל במומו פוסל.
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
ינאי,בסוף,אם יחליט לקחת את הקבוצה,יצטרך לבחור בין הכדורגל לכדורסל.
הוא לא כזה גולדהאר שיוכל לאורך זמן להחזיק את 2 הקבוצות
הוא לא כזה גולדהאר שיוכל לאורך זמן להחזיק את 2 הקבוצות
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שחר אתה יכול לאמלק למי שאין כוח לקרוא מלא מילים מכובסות?
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
מדהים הפוזיציה שרביב לקח. מלא מלא
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מיננצברג אשם, תוקע את העסקה. תושב ניסה להציל את הכל (ע"י שליחת סמס לכתבים שמסקרים את הפועל).
בגלל שמינצברג ה"נוכל" צריך לשלם משכורות לעובדים ב10 לחודש בשווי 2 מיליון ש"ח ובגלל שספרא עדיין כאן וכולם רוצים שזה יקרה, אז לדעתו תהיה עסקה בסוף.
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
הוא אופטימי רק על סמך התיאוריה שלו שלמיצברג יש רק ברירה אחת גרועה מאוד ואחת גרועה פחות. אולי הוא מפספס משהו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הבנתי.
להיות שופר של תושב וניסנוב זה באמת תחתית שרשרת המזון.
עצוב.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
אותי תפס משפט אחד שמסכים דיי הכל:שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 12:03 השופר של ניסנובס\תושב אופטימי
https://dbl.news/fb/fb-hapoel-tel-aviv/ ... v_safra33/
ואת זה כותב מקורב של תושב&ניסנוב, הוא כותב במפורש שבהסכם נקבע שדליוט יכריעו."למרות שבהסכם המקורי נקבע כי דלויט תהיה הגורם שיקבע את גובה החובות, עולות טענות רבות מהצד של הניסנובים על הפוזיציה שבה מצויה החברה."
אחרי שדליוט הכריעו, פתאום לניסנוב יש תלונות על כך...
לא צריך להיות משפטן דגול כדי לדעת שהסכמים יש לקיים, במיוחד כאשר מדובר באנשי עסקים מנוסים.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
נו, בפעם הקודמת הוא כתב ש"פתאום צץ סעיף הזוי" בחוזה שכולם עברו עליו כולל משפטנים.לירון האדום כתב: ↑03 יוני 2024, 12:21אותי תפס משפט אחד שמסכים דיי הכל:שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 12:03 השופר של ניסנובס\תושב אופטימי
ואת זה כותב מקורב של תושב&ניסנוב, הוא כותב במפורש שבהסכם נקבע שדליוט יכריעו."למרות שבהסכם המקורי נקבע כי דלויט תהיה הגורם שיקבע את גובה החובות, עולות טענות רבות מהצד של הניסנובים על הפוזיציה שבה מצויה החברה."
לא צריך להיות משפטן דגול כדי לדעת שהסכמים יש לקיים, במיוחד כאשר מדובר באנשי עסקים מנוסים.
אין מה לקחת יותר מידי מזה, חוץ מאיך שקבוצת ניסנוב ובעיקר תושב (שהחזקתי מהם אנשים יקרים) רואים את המצב וזה די עצוב.
-
- קיבל.ה 273 לייקים
אבל למה יש פער של 15 מיליון שקל העונה שספרא צריך לשים? אם תצליח למכור את לאיוס ושחקן צעיר זה לא יקזז מהסכום? גם אם פתאום אלטמן מקבל הצעה והולך בל פייצוי מהפועל זה לא מקזז?
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
זה רק מראה עד כמה אין להם קייס למרות שהם מנסים להגיד שיש...שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 12:26נו, בפעם הקודמת הוא כתב ש"פתאום צץ סעיף הזוי" בחוזה שכולם עברו עליו כולל משפטנים.לירון האדום כתב: ↑03 יוני 2024, 12:21אותי תפס משפט אחד שמסכים דיי הכל:שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 12:03 השופר של ניסנובס\תושב אופטימי
אין מה לקחת יותר מידי מזה, חוץ מאיך שקבוצת ניסנוב ובעיקר תושב (שהחזקתי מהם אנשים יקרים) רואים את המצב וזה די עצוב.
אפילו בהודעת השופרות שלהם הם מפילים את עצמם
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
זה לא העניין, יש חוב של קבוצת ניסנוב שהם צריכים לשלם, הם לא רוצים לשלם, למה? כובע (יש להם שלל תירוצים).
עכשיו מינצברג מבחינתו יקח אותם למשפט, ייקח כמה שייקח.
אבל עכשיו שיש את ספרא שרוצה לרכוש 100% מהמניות, ניסנוס מנסים "לסחוט" את מינצברג שיסכים לוותר להם על חלק מהחוב ואם לא הם יתקעו את העסקה
והשופרות שלהם יסיתו את הקהל כנגדם... (יותר קל אחרי הכישלון המקצועי)
-
- קיבל.ה 302 לייקים
האמת - חותם על שת"פ מסוים של ינאי ומינצברג מאשר אופציה לא ידועה של ספרא.
אף אחד בכלל לא יודע להגיד עליו שום דבר, ובגלל שרק חרא הגיע אלינו בשנים האחרונות - הרשו לי להניח שגם פה מדובר כנראה בנוכל במקרה הרע, או במקרה הטוב בחסר מושג ללא אמצעים.
בפועל - שת"פ של ניסנוב וטביב
אף אחד בכלל לא יודע להגיד עליו שום דבר, ובגלל שרק חרא הגיע אלינו בשנים האחרונות - הרשו לי להניח שגם פה מדובר כנראה בנוכל במקרה הרע, או במקרה הטוב בחסר מושג ללא אמצעים.
בפועל - שת"פ של ניסנוב וטביב