עונת המלפפונים -הפועל 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Sin Queso כתב:
De Niro כתב: 26 יוני 2023, 21:07
Sin Queso כתב:
בוא נסתכל על 3 הקבוצות שסיימו 3-6.

הפועל ירושלים - איבדה את רוי רביבו וגיא בדש הביאה את גרצ'קין . נחלשה משמעותית.
מכבי נתניה איבדה את השוער היציב שלה והביאו את פלקושצ'נקו בנתיים הייתי אומר שלא התחזקה אך תסיים בפלייאוף עליון.
אשדוד - איבדה נאור סבג וג'רפי ואת הבלם המפחיד שלה ובמקום זה הביאו את הרוש שלא שיחק מליון שנה כמו כן איבדה את הכנס הגדול ביותר שלה רן בן שמעון נחלשה משמעותית ולדעתי לא תיהיה בפלייאוף.

התחזקו ומועמדות לפיילאוף - הפועל חיפה.

בכל מקרה לדעתי הפועל עם עוד 2 רכשים לפחות תיהיה מעל הפועל ירושלים ואשדוד ותסתכל בעיניים למכבי נתניה והפועל חיפה. לכן לא רואה את השחורות שאתה רואה.
התחזיות האלו הועלו גם בקיץ הקודם ע"י לא מעטים והמסקנה מהן היא אחת: כדאי שנתרכז בעצמנו. מה גם שהחלון עוד לא הסתיים והקבוצות שציינת עוד יתחזקו.
העונה אין נס ציונה.
אנחנו צריכים לפחות עוד 4 - 5 שחקנים.הספסל שלנו חלש מאד , וההגנה זו הגנה לתחתית.
אני מבין שגוטליב צפוי לעזוב , וספק רב אם יגיע מחליף ראוי. יש לנו שני מגנים בינוניים מאד במשחק ההגנה.
אני משתדל לשמור על אופטימיות , אבל כשאני רואה הגנה חלשה בשילוב של מאמן זר אני רואה פתיחת עונה לא טובה וכדור שלג. לצערי הרב מאד.
הלוואי שאתבדה ונוכל לשמוח מעט העונה כי סבלנו המון.
אני לא חושב שנסיים 4 , אבל הליגה לא כזאת חזקה בשביל שמקום 5-6 לא יהיה ריאלי. בעיקר שיש לך בסיס של זובאס-אלטמן-לאיוס-אוזבולט-רודריגז ושנה שעברה היה לך חייזר בשער שאחראי באופן ישיר להרבה איבודי נקודות שהובילו לכדור שלג.
להפיל הכל על השוער זה הכי קל , אבל היינו קבוצה גרועה לפניו ואחריו.
אם לא נתחזק בקשר אחורי נוסף , מגן ובלם טובים להרכב , אף שוער בעולם לא יציל אותנו.

dino
קיבל.ה  2454 לייקים

רדפוקס כתב: 26 יוני 2023, 21:20
dino כתב: 26 יוני 2023, 20:44
בז'רנו כתב: 26 יוני 2023, 19:22 אז גם כיאל סגר בסכנין.
בגדול שוק הישראלים כמעט סגור מבחינת שחקנים פנויים.
אז או שהם מתכננים ממש לרכוש שחקן או כמה שחקנים מהקבוצות הנוכחיות שלהם,או שהם בונים קבוצה שהגעה לפלייאוף עליון תהיה הצלחה יוצאת דופן.
עם כל הכבוד לשוק הישראלים הריאלים עבורנו שפספסנו, ההבדל האמיתי בין פלייאוף לכאן או לכאן, יהיה על איכות וחיבור הזרים
יש לך מקום בדיוק לשני זרים נוספים להרכב.
רודריגז שחקן טוב אבל בחיפה שהוא שיחק באמצע זה היה לרוב עם עלי מוחמד שלא מפסיק לרוץ, לעשות לחץ ולסגור שטחים. בהפועל הוא ישחק לצד צבים כמו איינבינדר ואל-ים והחולשות שלו כשחקן יחשפו.
עדיין, גם העוד שניים
די ברור שזה הכוח והאיכות שאמורה להיות לנו
ונראה שבמסגרת הסבלנות והבניה, הם יתנו הרבה צאנס לשחקני המונדיאליטו שלנו

ההשקעה גם תהיה על איכות האימונים(יש בנוסף לצוות גם חברת אימון שהם ישתנשו בשירותיה) ושאר המעטפת
דברים שנאמרו גם
בתקווה שזה נותן קרקע יציבה להתפתחות
dino
קיבל.ה  2454 לייקים

אפשר גם להניח שהיו כמה ישראלים על השולחן(קנדיל) והם כנראה לא יחפשו להם אלטרנטיבה פחות טובה מה שנקרא ניסנובסטוק
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  330 לייקים

De Niro כתב: 26 יוני 2023, 19:49
בז'רנו כתב:אז גם כיאל סגר בסכנין.
אז או שהם מתכננים ממש לרכוש שחקן או כמה שחקנים מהקבוצות הנוכחיות שלהם,או שהם בונים קבוצה שהגעה לפלייאוף עליון תהיה הצלחה יוצאת דופן.
מסתמן שפלייאוף עליון יהיה קלוש באופן יוצא דופן.
תשמע אני כבר באמת לא יודע איך לאכול אותך.
כאילו כל תגובה שלך היא או קלישאה או איזו נבואה פסימית ושחורה כשהדברים לא הולכים כמו שאתה חושב שהם צריכים.
הרי ברור לכולנו שיגיעו לפחות עוד שני זרים (מגן ימני/בלם/קשר אמצע/קיצוני ימני) ותהיה לפחות עוד החתמה של ישראלי לאחת מהעמדות הנ״ל.
להוציא את חיפה/מכבי/ב״ש למי בליגה יש סגל מובהק יותר טוב משלך? כולן פחות או יותר באותו מצב מבחינת איכות הסגל.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Carajo כתב:
כאילו כל תגובה שלך היא או קלישאה או איזו נבואה פסימית ושחורה כשהדברים לא הולכים כמו שאתה חושב שהם צריכים.
הרי ברור לכולנו שיגיעו לפחות עוד שני זרים (מגן ימני/בלם/קשר אמצע/קיצוני ימני) ותהיה לפחות עוד החתמה של ישראלי לאחת מהעמדות הנ״ל.
להוציא את חיפה/מכבי/ב״ש למי בליגה יש סגל מובהק יותר טוב משלך? כולן פחות או יותר באותו מצב מבחינת איכות הסגל.
אני לא מתרגש. אני כבר רגיל.
כתבו לי את זה גם בקיץ שעבר וגם אחרי המשחק הראשון בעונה הקודמת , כשכתבתי שהמטרה העונה היא המקום ה-12.
אם לא יקרו כמה החתמות משמעותיות ובלתי צפויות , לצערי הרב , אני לא רואה חדש תחת השמש.
והאמת? לא צריך להבין יותר מידי כדורגל כדי להבין שזה מה שצפוי. כרגע לפחות.

אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

אתה סתם פחדן. הכי קל להיות במקום הזה ולא לרדת לפרטים
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  460 לייקים

Carajo כתב: 26 יוני 2023, 22:03
נתניה עם אופציה להפועל חיפה.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  330 לייקים

Sin Queso כתב: 26 יוני 2023, 22:25
Carajo כתב: 26 יוני 2023, 22:03
De Niro כתב: 26 יוני 2023, 19:49 מסתמן שפלייאוף עליון יהיה קלוש באופן יוצא דופן.
נתניה עם אופציה להפועל חיפה.
וזה בהנחה שאינו וטוואמסי נשארים בנתניה מה שסביר להניח (אפילו אצל אנשי נתניה) שלא יקרה ואז גם הם כמוך תלויים באיזה זרים יחליפו אותם.
הפועל חיפה עם סגל קצת יותר עמוק משלנו זה נכון, אבל עם רוני לוי על הקווים, שזה גם פקטור
Banshee
קיבל.ה  42 לייקים

לדעתי יש פה תמימות בקרב הרבה מהאוהדים שלנו.
הקבוצה הזאת כמעט וירדה ליגה עונה שעברה, וכרגע רק שלושה שחקנים הצטרפו לשורתינו.
יש מקום לדאגה, ובצדק מהתקדמות הרכש עד כה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Banshee כתב:לדעתי יש פה תמימות בקרב הרבה מהאוהדים שלנו.
חד משמעית.
jonati
קיבל.ה  337 לייקים

Banshee כתב: 26 יוני 2023, 22:29 לדעתי יש פה תמימות בקרב הרבה מהאוהדים שלנו.
מצד שני, הזרים שיגיעו והם יגיעו אמורים להכנס לנעליים הענקיות של קונטה ובולייביץ'.
זובאס החליף את מרינוביץ של תחילת העונה, רומארטו הוחלף ברודריגס.
קיבלת גם את אלטמן שחצי מהפורום חושב שהוא אליל כדורגל (לדעתי הוא שחקן בינוני מינוס) ועדיין יכול לתרום להתקפה הלא קיימת שהייתה לנו שנה שעברה.
אם תביא זר טוב לבלם וזר טוב לקישור ימין ותמצא מגן ימני כלשהו שיהיה סביר, או תביא את סייף ומגן ימני זר. והעונה הזאת יכולה להראות אחרת לגמרי מהעונה שעברה.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  330 לייקים

jonati כתב: 26 יוני 2023, 22:36
מצד שני, הזרים שיגיעו והם יגיעו אמורים להכנס לנעליים הענקיות של קונטה ובולייביץ'.
זובאס החליף את מרינוביץ של תחילת העונה, רומארטו הוחלף ברודריגס.
קיבלת גם את אלטמן שחצי מהפורום חושב שהוא אליל כדורגל (לדעתי הוא שחקן בינוני מינוס) ועדיין יכול לתרום להתקפה הלא קיימת שהייתה לנו שנה שעברה.
אם תביא זר טוב לבלם וזר טוב לקישור ימין ותמצא מגן ימני כלשהו שיהיה סביר, או תביא את סייף ומגן ימני זר. והעונה הזאת יכולה להראות אחרת לגמרי מהעונה שעברה.
בול הנקודה.
להגיד שהסיכויים לפלייאוף עליון קלושים באופן יוצא דופן כשבבירור הסגל עוד לא גמור (לא ספקולציה של האם יגיע עוד רכש - יגיע!), זה סתם נבואות שחורות ופסימיות מיותרת.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

1. הצטרפו 4
2. עוד לא יולי ולא שיש לנו אירופה
3. הסיבה העיקרית שכמעט ירדנו היא לא הסגל היא הניהול והאימון. לא שהסגל היה טוב אבל בהתנהלות מקצועית היינו צריכים להיות על גבול פליאוף עליון גם עונה שעברה עם הסגל ההוא
4. הדבר שאותי הכי מטריד זה המאמן. הלוואי שהוא אחלה אבל זה כרע נעלם גדול. על הסגל נדבר כשהוא יהיה סגור
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4748 לייקים

איזה 4 הצטרפו? אם אתה מחשיב את השוער שמחליף את עידו שרון ושביט מזל כשחקני חיזוק זה באמת מגוחך ואז אני גם אגיד לך שעזבו מעל 10 שחקנים הקיץ.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

De Niro כתב: 26 יוני 2023, 22:31
חד משמעית.
מה ההבדל בין הסגל של קטמון שהיה פסע מירידת ליגה לפני שנתיים וזה שסיים רביעי שנה שעברה?

הסיבה היא שהליגה מתחת לשלושת הגדולות מאוד רנדומלית. שנה שעברה הפועל נפלה בצד הלא טןב של הרנדומליות כאשר היו כמה דברים שעזרו לזה לקרות / מנעו מזה להיפסק.

אחד הדברים מרכזיים היה השוער ומשחק ההגנה דבר שתוקן על ידי סילבס מהר מאוד ועובדה שאיתו ספגת 14 שערים ב 15 משחקים. לפניו ספגת לצורך השוואה 37 שערים ב 18 משחקים.

הדבר השני שבלט הוא אחוז ניצול המצבים שהיה פחות טיב, אפשר לייחס את זה לפציעות וחוסר בטחון של החלק הקידמי (לאיוס / גאנם) ואולי לאיכות הסגל הקדמי ( שופר על ידי אלטמן כשכמעט בוודאות יגיע עוד מישהו לאגף ימין).

עכשיו אני חייב לציין הכדורגל שהצגנו לא היה כדורגל איכותי אבל ככה גם נתניה / הפ' חיפה / סכנין / ושאר קבוצות הפליאוף התחתון. היחידות ששיחקו כדורגל "טוב" היו 3 העשירות קטמון ( שהם קבוצה מסודרת שהכל הלך להם השנה) ואשדוד ששיחקה את הכדורגל של רב"ש... זהו.

אם נראה לך ששיחקנו גרוע יותר משאר הקבוצות יש לזה 2 סיבות לדעתי
1. אתה מעורב ריגשית ולכן סבלת יותר
2. ראית את הפועל יותר ולכן סבלת יותר.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

רדפוקס כתב: 26 יוני 2023, 23:39 איזה 4 הצטרפו? אם אתה מחשיב את השוער שמחליף את עידו שרון ושביט מזל כשחקני חיזוק זה באמת מגוחך ואז אני גם אגיד לך שעזבו מעל 10 שחקנים הקיץ.

אלטמן
רודריגז
אביב סאלם
אזוגי
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

El dudernio כתב:
חד משמעית.
מה ההבדל בין הסגל של קטמון שהיה פסע מירידת ליגה לפני שנתיים וזה שסיים רביעי שנה שעברה?

הסיבה היא שהליגה מתחת לשלושת הגדולות מאוד רנדומלית. שנה שעברה הפועל נפלה בצד הלא טןב של הרנדומליות כאשר היו כמה דברים שעזרו לזה לקרות / מנעו מזה להיפסק.

אחד הדברים מרכזיים היה השוער ומשחק ההגנה דבר שתוקן על ידי סילבס מהר מאוד ועובדה שאיתו ספגת 14 שערים ב 15 משחקים. לפניו ספגת לצורך השוואה 37 שערים ב 18 משחקים.

הדבר השני שבלט הוא אחוז ניצול המצבים שהיה פחות טיב, אפשר לייחס את זה לפציעות וחוסר בטחון של החלק הקידמי (לאיוס / גאנם) ואולי לאיכות הסגל הקדמי ( שופר על ידי אלטמן כשכמעט בוודאות יגיע עוד מישהו לאגף ימין).

עכשיו אני חייב לציין הכדורגל שהצגנו לא היה כדורגל איכותי אבל ככה גם נתניה / הפ' חיפה / סכנין / ושאר קבוצות הפליאוף התחתון. היחידות ששיחקו כדורגל "טוב" היו 3 העשירות קטמון ( שהם קבוצה מסודרת שהכל הלך להם השנה) ואשדוד ששיחקה את הכדורגל של רב"ש... זהו.

על כך נאמר הדבר הכי נכון בעולם הספורט:
בטווח הארוך הטבלה לא משקרת.
ומי אמר שהמאמן החדש בכלל מתקרב לרמה , ליכולות ולכשרון של סילבס?
אפילו סילבס הודה שמצב המקצועי היה קשה מאד.
ומי מבטיח לנו שהעונה זה יהיה אחרת?
יש איזה שינוי מהותי בהגנה? אני רואה רק ניסיונות לניחושים עם זרים ושחקנים צעירים בהגנה.
כפי שנאמר כבר על שחקנים זרים "זרים לכדורגל". כל זר שיגיע הוא בגדר ניחוש.

אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

מה שמשתנה זה ניהול. שינוי גדול. וזה נראה שינוי מאוד חיובי אבל נחכה ונראה.
ניהול הוא זה שיקבע לאן נגיע לטווח הארוך ולא אם נביא השנה זרתותח בינגו או לא.
בטווח הקצר יש אי וודאות כמובן. יהיו גם טעויות, יהיו שחקנים שיאכזבו. אולי המאמן לא יצליח.
בגזרת הרכש עושה רושם שמנסים להביא רכש מדויק ולא להביא 3 במאה כמו בשנים קודמות.
המבחן שאנחנו צריכים להסתכל עליו הוא איך הקבוצה מתנהלת ולא אם אביב סאלם יתגלה ככשרון או כפלופ.
המטרה היא לא להיות קבוצת צמרת שנה הבאה. זה לא ריאלי וזו לא יכולה להיות מטרה למי שחושב ניהול ארוך טווח
jonati
קיבל.ה  337 לייקים

צנציפר מפנק במלפפון חדש ובינתיים נסוג מעט מסייף, מדבר על הרצון לראות שחקן חדש בכמעט כל עמדה:
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... h100ijyodn

לא יודע מה איתכם, לי עלה ריח של וולקאם היום מעמדת הבלם הזר. מצד שני אני תתרן כבר חמש-שש שנים
אונישנקו
קיבל.ה  411 לייקים

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... h100ijyodn

פרסום ראשון | הפועל ת"א מנסה לצרף את ג'ואל אבו חנא

לאור העניין מצד קבוצות בחו"ל בסתיו למקין ואור ישראלוב, האדומים מתכוננים לעזיבה של לפחות אחד מביניהם, וצפויים לפנות לבלם ששיחק בעונה החולפת בלכיה גדנסק הפולנית. במועדון חוששים שקני סייף יעדיף לחתום במכבי ת"א
dino
קיבל.ה  2454 לייקים

חרטטן
Asafasraf
קיבל.ה  1398 לייקים

El dudernio כתב:
חד משמעית.

ההבדל הגדול היה הקפיצה של בדש ובעיקר העובדה שהקבוצה רצה כמה שנים ביחד עם אותו שלד (בינוני).
להגיד שאנחנו היינו דומים למשהו בעונה שעברה? ברוב המשחקים רציתי לעקור לעצמי את העיניים מהמקום.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asafasraf
קיבל.ה  1398 לייקים

אוגוסטוס היל כתב:מה שמשתנה זה ניהול. שינוי גדול. וזה נראה שינוי מאוד חיובי אבל נחכה ונראה.
בטווח הקצר יש אי וודאות כמובן. יהיו גם טעויות, יהיו שחקנים שיאכזבו. אולי המאמן לא יצליח.
המבחן שאנחנו צריכים להסתכל עליו הוא איך הקבוצה מתנהלת ולא אם אביב סאלם יתגלה ככשרון או כפלופ.
המטרה היא לא להיות קבוצת צמרת שנה הבאה. זה לא ריאלי וזו לא יכולה להיות מטרה למי שחושב ניהול ארוך טווח
לבינתיים, מה שהשתנה בניהול זה השקט ותחום השיווק (מקווה שגם החתמות של שחקנים איכותיים בלבד).
למה לא ריאלי להיות קבוצת צמרת בעונה הבאה? תנסה להיזכר בעונת השרוכים. גם היא באה אחרי עונה שכמעט ירדנו ושם היבול של הנוער היה פחות טוב (מתייחס לעונה הספציפית בלבד).
צריך לשאוף למקומות 4-6 ולנסות עם קצת מזל להגיע לאירופה.
נדמה שכרגע, מה שמנחה אותם זה השבחת שחקנים לחו״ל ואותי זה מדאיג.
אין שום סיבה שאל ים, למקין, ישראלוב ובנימין יזרקו להרכב, עם כל הכשרון שיש להם ברגליים.

אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

4-6 זה לא צמרת זה עלאק צמרת.
אם נזרום אז 4-6 יכול להיות צמרת כתלות בפער הנקודות ממקום 3
בכל אופן אני לא אומר שזה לא יכול לקרות בליגה כמו שלנו, אני רק חושב שזו לא צריכה ולא יכולה להיות מטרה בשנה הזאת
dino
קיבל.ה  2454 לייקים

Asafasraf כתב: 27 יוני 2023, 07:55
אוגוסטוס היל כתב:מה שמשתנה זה ניהול. שינוי גדול. וזה נראה שינוי מאוד חיובי אבל נחכה ונראה.
לבינתיים, מה שהשתנה בניהול זה השקט ותחום השיווק (מקווה שגם החתמות של שחקנים איכותיים בלבד).
למה לא ריאלי להיות קבוצת צמרת בעונה הבאה? תנסה להיזכר בעונת השרוכים. גם היא באה אחרי עונה שכמעט ירדנו ושם היבול של הנוער היה פחות טוב (מתייחס לעונה הספציפית בלבד).
צריך לשאוף למקומות 4-6 ולנסות עם קצת מזל להגיע לאירופה.
נדמה שכרגע, מה שמנחה אותם זה השבחת שחקנים לחו״ל ואותי זה מדאיג.
אין שום סיבה שאל ים, למקין, ישראלוב ובנימין יזרקו להרכב, עם כל הכשרון שיש להם ברגליים.

אתה לא יכול לעמוד עדיין על מה השתנה מלבד דברים שנראים לעין
ניהול זה כל כך הרבה דברים וזה בהחלט יכול להיות הבדל בין מיצוי הפוטנציאל
Asafasraf
קיבל.ה  1398 לייקים

אוגוסטוס היל כתב:4-6 זה לא צמרת זה עלאק צמרת.
בכל אופן אני לא אומר שזה לא יכול לקרות בליגה כמו שלנו, אני רק חושב שזו לא צריכה ולא יכולה להיות מטרה בשנה הזאת
מקומות 4-6 אומר שתשחק נגד חיפה/ מכבי/ ב״ש ואולי גם בית״ר 4 פעמים בעונה וזה משמעותי מאוד לשחקנים שלנו.
לא פעם מקום 4 הולך לאירופה ולשם צריך לכוון, חד משמעית.
אנחנו הפועל תל אביב, לא בני ריינה.

לירון האדום
קיבל.ה  2314 לייקים

אנחנו בעיקר צריכים לכוון להתחיל להיות פקטור בצמרת שזה אומר בעיקר ניצחון בדרבי

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

צנציפר גדול
אין יותר מצחיק מזה
כל יום כתבה אחרת ושמות אחרים
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 26 יוני 2023, 20:04
בז'רנו כתב: 26 יוני 2023, 19:22 אז גם כיאל סגר בסכנין.
אם היו מחתימים את כיאל לצד אייבינדר זה היה פשע
לא פחות מזה

ברגע שהחליטו לעשות את הטעות ולהמשיך עם אייבינדר כיאל נהפך ללא רלוונטי

חבל שלא הביאו אותו, אבל זה דברים קטנים.
הקבוצה לא פעילה בכלל בשוק הישראלי וזה מטריד
לא חבשי, לא בדש, לא סייף, לא בריהון, לא נאור סבג, לא מקסים, לא מורגן, לא מלמד, לא טננבאום.

אלו השמות שהיינו צריכים לכוון אליהם.
אחד שניים מהם היו אמורים להגיע.
אין פה שלד ישראלי לרוץ איתו לשנתיים-שלוש קדימה.
3 שחקנים גג.

שמות כמו לאיוס, אל ים ובנימין יטוסו בשנייה הראשונה אם יהיו טובים ואז נשאר בלי כלום.
בתרחיש הרע, הם לא יהיו מספיק טובים ואז צריך שחקנים ישראלים קצת יותר מנוסים ובטוחים.

מאוד מפתיע שמדברים על תכנון לשנים קדימה ולא מבינים את הדבר הזה.
לא נכון אסטרטגית שממוצע הסגל הישראלי שלנו יהיה 21-23. זה לא פלימות׳ פה ששחקנים אנגלים לא יוצאים.
לא מסכים לגבי כיאל.הוא יכול היה לשחק בהרכב ואייבינדר המחליף שלו.
מבחינת כושר ויכולת הוא עדיין ברמה גבוהה יותר מרוב הקשרים בליגה,מלבד אלו של חיפה ומכבי.
ואתה צודק,בשנה " רגילה" לא היה צריך להביא אותו.השנה אין כמעט אופציות ישראליות.לכן אנחנו בבעיה רצינית.אבל אולי הם יפתיעו אותנו וירכשו שחקן או שניים ישראלים.
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 27 יוני 2023, 08:02 4-6 זה לא צמרת זה עלאק צמרת.
לצערנו הרב אתה והניהול הקיים חושבים אותו דבר, בניגוד גמור לדעתם של רוב האוהדים ולכל מי שמבין משהו
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

צנציפח אכן בדיחה, אבל אם אכן יש אמת בדבריו או לפחות רבע אמת, במידה ומכב* נכנסה לתמונה על קני סייף, אכן אין לנו סיכוי, השאלה היא האם הוא רוצה גם להיות מגן מחליף?
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

joshsoos כתב: 27 יוני 2023, 08:33
אוגוסטוס היל כתב: 27 יוני 2023, 08:02 4-6 זה לא צמרת זה עלאק צמרת.
לצערנו הרב אתה והניהול הקיים חושבים אותו דבר, בניגוד גמור לדעתם של רוב האוהדים ולכל מי שמבין משהו
לא יודע מה אחרים חושבים אבל כן, אני באמת מאמין שלהיות קבוצת צמרת השנה זו מטרה משנית
dino
קיבל.ה  2454 לייקים

shaolin232 כתב: 27 יוני 2023, 08:52 צנציפח אכן בדיחה, אבל אם אכן יש אמת בדבריו או לפחות רבע אמת, במידה ומכב* נכנסה לתמונה על קני סייף, אכן אין לנו סיכוי, השאלה היא האם הוא רוצה גם להיות מגן מחליף?
במרבית המקרים, שחקן כדורגל בן 29, יבחר באופציית החוזה השמן יותר ופחות מעניין לגבי כמו ההופעות שיצליח לתת
אוהד כורסא
קיבל.ה  492 לייקים

שנים קונים פה 13 שחקנים בגרושים ועושים מהפכות בסגל שלא תורמות. קונים שלושה חלוצים אלמוניים או לא מוכחים במקום אחד מוכח.
עד עכשיו החתימו 3 שחקנים אבל שניים הם ראויים. גם ליציבות יש ערך. אם ימשיכו בדרך הזו ויחתימו עוד שלושה בסדר גודל הזה ולא יהיו שחרורי צעירים - דיינו.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  949 לייקים

אוהד כורסא כתב: 27 יוני 2023, 09:16 שנים קונים פה 13 שחקנים בגרושים ועושים מהפכות בסגל שלא תורמות. קונים שלושה חלוצים אלמוניים או לא מוכחים במקום אחד מוכח.
עד עכשיו החתימו 3 שחקנים אבל שניים הם ראויים. גם ליציבות יש ערך. אם ימשיכו בדרך הזו ויחתימו עוד שלושה בסדר גודל הזה ולא יהיו שחרורי צעירים - דיינו.
הבעיה שלי איתם לא נובעת מזה שלא החתימו זרים אלא שלא פעילים בשוק הישראלי או היהודי

למה אין פה למשל, קיצוני ישראלי בפרופיל בינוני ?!
למשל , בריהון או טוריאל ?

מישהו חושב שלאיוס, זר שיגיע ? אוזבולט (חצי מתאים לשם) , אלטמן (לא מתאים לשם) וסניור (לא מתאים בכלל)

זה דבר שיספיק?
dino
קיבל.ה  2454 לייקים

וולקאם ליום הולדת שמח גורפינקל
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

dino כתב: 27 יוני 2023, 09:57 וולקאם ליום הולדת שמח גורפינקל
לא נחשב
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

יהיה גם וולקאם היום לחוסה רודריגז שינחת כאן.

מרגיש לי היום או מחר איזה וולקאם או שניים.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כתבה מוואלה! ספורט, ולקאניס נחת בישראל, הפועל תל אביב דחתה הצעות על לאיוס

האוסטרלי מתחיל לעבוד, האדומים יעלו הילוך בכל הנוגע לצירוף שחקנים זרים. גורפינקל כנראה יישאר, הצעירים יקבלו עדיפות
https://sports.walla.co.il/item/3589588
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2682 לייקים

שחר כתב: 27 יוני 2023, 10:03 יהיה גם וולקאם היום לחוסה רודריגז שינחת כאן.

מרגיש לי היום או מחר איזה וולקאם או שניים.
יש יומהולדת מחר למישהו בקבוצה? זה כבר מבזבז לך 1.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה