להפיל הכל על השוער זה הכי קל , אבל היינו קבוצה גרועה לפניו ואחריו.Sin Queso כתב:אני לא חושב שנסיים 4 , אבל הליגה לא כזאת חזקה בשביל שמקום 5-6 לא יהיה ריאלי. בעיקר שיש לך בסיס של זובאס-אלטמן-לאיוס-אוזבולט-רודריגז ושנה שעברה היה לך חייזר בשער שאחראי באופן ישיר להרבה איבודי נקודות שהובילו לכדור שלג.De Niro כתב: ↑26 יוני 2023, 21:07התחזיות האלו הועלו גם בקיץ הקודם ע"י לא מעטים והמסקנה מהן היא אחת: כדאי שנתרכז בעצמנו. מה גם שהחלון עוד לא הסתיים והקבוצות שציינת עוד יתחזקו.Sin Queso כתב:
בוא נסתכל על 3 הקבוצות שסיימו 3-6.
הפועל ירושלים - איבדה את רוי רביבו וגיא בדש הביאה את גרצ'קין . נחלשה משמעותית.
מכבי נתניה איבדה את השוער היציב שלה והביאו את פלקושצ'נקו בנתיים הייתי אומר שלא התחזקה אך תסיים בפלייאוף עליון.
אשדוד - איבדה נאור סבג וג'רפי ואת הבלם המפחיד שלה ובמקום זה הביאו את הרוש שלא שיחק מליון שנה כמו כן איבדה את הכנס הגדול ביותר שלה רן בן שמעון נחלשה משמעותית ולדעתי לא תיהיה בפלייאוף.
התחזקו ומועמדות לפיילאוף - הפועל חיפה.
בכל מקרה לדעתי הפועל עם עוד 2 רכשים לפחות תיהיה מעל הפועל ירושלים ואשדוד ותסתכל בעיניים למכבי נתניה והפועל חיפה. לכן לא רואה את השחורות שאתה רואה.
העונה אין נס ציונה.
אנחנו צריכים לפחות עוד 4 - 5 שחקנים.הספסל שלנו חלש מאד , וההגנה זו הגנה לתחתית.
אני מבין שגוטליב צפוי לעזוב , וספק רב אם יגיע מחליף ראוי. יש לנו שני מגנים בינוניים מאד במשחק ההגנה.
אני משתדל לשמור על אופטימיות , אבל כשאני רואה הגנה חלשה בשילוב של מאמן זר אני רואה פתיחת עונה לא טובה וכדור שלג. לצערי הרב מאד.
הלוואי שאתבדה ונוכל לשמוח מעט העונה כי סבלנו המון.
אם לא נתחזק בקשר אחורי נוסף , מגן ובלם טובים להרכב , אף שוער בעולם לא יציל אותנו.