קריאה לאיחוי הקרע
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7945 לייקים
כי אתה בן אדם עלוב שמזלזל באוהדים שאשכרה באים, משלמים כסף ומעודדים, בזמן שאתה יושב בבית וממציא שקרים לגבי כמה אוהדים באו ומה הייתה האווירה.
גועל נפש.
גועל נפש.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7945 לייקים
הוא לא חסר מודעות, הוא יודע את האמת טוב מאוד.רדנקו כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:15אתה צריך להיות באמת חסר מודעות אם אתה באמת מאמין שבדרייב אין היו מגיעים יותר אוהדים למשחק בין הפועל למקום האחרון ביום גשום כזה כשיחסי הכוחות הם כמו שקיימים היום בין הפועל לשאר הליגה.Red Or Dead כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:09אני מבין שאתה מתוסכל מכך שויתרתם על הקהל הכי טוב בארץ עם האולם הכי ביתי בארץ בתמורה לגן עדן ליריבות שלנו, אבל למה להוציא את זה עליי?
אפילו אני, שגר במרחק עשרים דקות הליכה מהירה מיד אליהו, ואפשר לספור על אצבעות שתי ידיים את מספר משחקי הבית שויתרתי עליהם מאז שהפועל אוסישקין הוקמה, חשבתי להישאר בבית ורק ברגע האחרון החלטתי בכל זאת לצאת למגרש.
-
בני12
- קיבל.ה 2556 לייקים
מאז המעבר:Red Or Dead כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:09אני מבין שאתה מתוסכל מכך שויתרתם על הקהל הכי טוב בארץ עם האולם הכי ביתי בארץ בתמורה לגן עדן ליריבות שלנו, אבל למה להוציא את זה עליי?הוקיץ' כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:03לא, אני מדבר על ה-10,000 שהגיעו ליד אליהו בעונה שעברה בזמן שאתה ישבת בבית וקיבלת אורגזמה מהסל של הארפר.Red Or Dead כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:40 חצי מהאוהדים?
אתה מתכוון ל800 מתוך ה1,600 שהטריחו את עצמם אתמול למשחק ״בית״?
2 מ-2 בדרבים ביתיים ביד אליהו
0 מ-2 בדרבים עם האולטראס
או שמכבי כבר לא נחשבת יריבה בעיניך ?
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 792 לייקים
מצחיק כמה ברור מאליו שנהיינו קבוצת טופ יורוליג תוך שנתיים שהוא במועדון.Asafasraf כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:59כוונותיו המלאות היו להתעיד מועדון ספורט להישגים וזכייה בתארים.Praškevičios כתב:מספרים חגיגה אבל האם באמת ובתמים הוצגו כוונותיו המלאות של האיש אז באסיפה ההיא בהדר יוסף או שהיה מדובר שוב במצג שווא של איש שלכאורה בא לשלב ידיים עם המערכת הקיימת ולעבוד בשיתוף פעולה כשבפועל הוא דרס תוך פרק זמן קצר מאוד את כל מה ומי שהיה פה לפניו כולל את האנשים הכי קרובים אליו.מילפורד כתב: ↑14 ינואר 2026, 09:37 משלים את החוב ממקודם, בהצבעה על ההסכם הצביעו 2,116 חברי עמותה המהווים 85.91% מסך חברי העמותה שהיו זכאים להצביע על זה.
ההסכם אושר ברוב של 86.81% מקולות המצביעים.
מחילה מכל מי שנפגע מזה שעיגלתי את זה ל90%, לא תקין, מבטיח מעכשיו ולהבא לא לעגל את זה ליותר מ87%.
רק אציין, מאחר ואתם יודעים כמה אני אוהב חישובים ואחוזים, שאם כל מי שהיה רשאי להצביע ולא עשה זאת, היה מצביע נגד, זה עדיין היה עובר ברוב של 74.58%.
כנראה שהכוונות של העמותה היו אחרות, כי הם הגיעו לפשיטת רגל ואי תשלום משכורות.
איזה מטומטמים אנחנו שבחרנו בעופר ולא בעמדה של ראשי העמותה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם היו אומרים שהוא הולך להפוך אותנו לאחת הקבוצות העשירות באירופה תוך צירוף מיליארדרים מוכשרים שיבטיחו את עתיד המועדון שנים רבות והפחתת התלות באדם אחד, ובמסגרת זו יעביר אותנו ליד אליהו לא היינו מאמינים והיינו בודקים איזה חומרים הוא לקח. אם היינו מאמינים, היה לזה רוב מובהק. אבל המציאות שאנחנו חיים בה, במובן המקצועי והכלכלי לא הייתה בחלומות הכי ורודים של גדולי הפנטזיונרים והאופטימיים בקהל.
שוב, יש לי ביקורת, בעיקר בעניין הזרים, אבל היא נאמרת תוך כדי שאני מסתכל על התמונה הרחבה.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 76 לייקים
אני משוכנע שאם היו שואלים אותם לפני המעבר, רוב שחקני הפועל היו מעדיפים להמשיך לשחק את משחקי הליגה בדרייב אין לפחות בעונה שעברה ועוד יותר משוכנע שכל שחקני הקבוצות היריבות, בעיקר מכבי, שמחו לשמוע שהפועל עברה ליד אליהו הנוח והפחות מאיים.אוהד כורסא כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:22 אני לא ככ מבין את הדיון הזה. הטענה עכשיו שהמעבר היה לא נכון מקצועית?
א. אם לא היה חרם גם היכל אליהו היה מאוד ביתי. כמו שבלומפילד מאוד ביתי למרות שלא כולם שרים כמו בשער 5.
ב. ברור שיד אליהו מכניס יותר. גם לזה יש משמעות מקצועית.
ג. זו לא באמת טענה כנה. הרי אם ננצח השנה את כל משחקי הבית בפלייאוף אז הדעה על המעבר תשתנה?
לגבי סעיף ב׳ - לא בטוח בכלל שהמעבר ליד אליהו במשחקי הליגה הסדירה בשנה וחצי האחרונים הצדיק עצמו מבחינה כלכלית.
-
בני12
- קיבל.ה 2556 לייקים
מכבי כל כך שמחו, שהם הפסידו לנו ביד אליהו כדי שנשאר שםPraškevičios כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:48אני משוכנע שאם היו שואלים אותם לפני המעבר, רוב שחקני הפועל היו מעדיפים להמשיך לשחק את משחקי הליגה בדרייב אין לפחות בעונה שעברה ועוד יותר משוכנע שכל שחקני הקבוצות היריבות, בעיקר מכבי, שמחו לשמוע שהפועל עברה ליד אליהו הנוח והפחות מאיים.אוהד כורסא כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:22 אני לא ככ מבין את הדיון הזה. הטענה עכשיו שהמעבר היה לא נכון מקצועית?
א. אם לא היה חרם גם היכל אליהו היה מאוד ביתי. כמו שבלומפילד מאוד ביתי למרות שלא כולם שרים כמו בשער 5.
ג. זו לא באמת טענה כנה. הרי אם ננצח השנה את כל משחקי הבית בפלייאוף אז הדעה על המעבר תשתנה?
לגבי סעיף ב׳ - לא בטוח בכלל שהמעבר ליד אליהו במשחקי הליגה הסדירה בשנה וחצי האחרונים הצדיק עצמו מבחינה כלכלית.
ואז כדי לוודא את זה, הפסידו לנו ביד אליהו גם השנה
- 7even
- קיבל.ה 3927 לייקים
מה שאני הכי אוהב בבוטים של שאקו זה שכ"כ קל להפריך שטויות שהם רושמים כי כמות ההסתה שהם עוברים בטוויטר גרמה להם מזמן להפסיק להיצמד לעובדות או חלילה לחשובהוקיץ' כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:03לא, אני מדבר על ה-10,000 שהגיעו ליד אליהו בעונה שעברה בזמן שאתה ישבת בבית וקיבלת אורגזמה מהסל של הארפר.Red Or Dead כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:40 חצי מהאוהדים?

יחד, רק יחד! 
-
Adam
- קיבל.ה 146 לייקים
אתה צודק, הוא אכן פחות מאיים, גם בגלל שמגיעים פחות אוהדים שרופים שמעודדים חזק ועושים לחץ מסיבי על היריבה והשופט. זה פוגע בקבוצתנו האהובה.Praškevičios כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:48
אני משוכנע שאם היו שואלים אותם לפני המעבר, רוב שחקני הפועל היו מעדיפים להמשיך לשחק את משחקי הליגה בדרייב אין לפחות בעונה שעברה ועוד יותר משוכנע שכל שחקני הקבוצות היריבות, בעיקר מכבי, שמחו לשמוע שהפועל עברה ליד אליהו הנוח והפחות מאיים.
לכן צריך לשכנע כמה שיותר אוהדים של הפועל להגיע ליד אליהו, אני מניח שאתה עושה את זה כי אתה רוצה שלהפועל יהיה טוב ושהאיצטדיון הנוכחי שלנו יהיו יותר מאיים.
-
בני12
- קיבל.ה 2556 לייקים
למיטב זיכרוני זה היה משחק עם מגבלת קהל7even כתב: ↑14 ינואר 2026, 17:20מה שאני הכי אוהב בבוטים של שאקו זה שכ"כ קל להפריך שטויות שהם רושמים כי כמות ההסתה שהם עוברים בטוויטר גרמה להם מזמן להפסיק להיצמד לעובדות או חלילה לחשובהוקיץ' כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:03לא, אני מדבר על ה-10,000 שהגיעו ליד אליהו בעונה שעברה בזמן שאתה ישבת בבית וקיבלת אורגזמה מהסל של הארפר.Red Or Dead כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:40 חצי מהאוהדים?
![]()
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 792 לייקים
7000 מנויים? מה השאלה בכלל?Praškevičios כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:48אני משוכנע שאם היו שואלים אותם לפני המעבר, רוב שחקני הפועל היו מעדיפים להמשיך לשחק את משחקי הליגה בדרייב אין לפחות בעונה שעברה ועוד יותר משוכנע שכל שחקני הקבוצות היריבות, בעיקר מכבי, שמחו לשמוע שהפועל עברה ליד אליהו הנוח והפחות מאיים.אוהד כורסא כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:22 אני לא ככ מבין את הדיון הזה. הטענה עכשיו שהמעבר היה לא נכון מקצועית?
- iamgabormarton
- קיבל.ה 352 לייקים
שוב פעם .. מה אני שאלתי ומה אתה עונהRed Or Dead כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:12אני חושב שראינו פעולות מחאה חריפות הרבה יותר כנגד בעלים לאורך השנים.iamgabormarton כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:46 אני חושב שהמון פה דיי השלימו עם זה שהמחרימים לא יגיעו לפחות עד שיהיה משהו חדש עם האולם.
תגיעו לא תגיעו זה שלכם. רק תפסיקו להפיץ את הרעל הזה כלפי הקבוצה וכלפי מי שכן מגיע, אנשים פה הקימו מערך עידוד מ0 והם זוכים ל"ברכות" מהצד המחרים כאילו הם כותבים בדר שטירמר, תכבדו פעם אחת את הצד השני ששנים מנסה להשחיל בקשה ונענה באיומים
מי שלקח החלטה להחליף את הקהל ולהדיר את הגרעין הקשה, ויחד איתו עוד מאות רבות של אוהדים ממשחקי הקבוצה, היה צריך לקחת בחשבון שיהיו אנשים שיהיה להם מה להגיד על כך.
אני דיברתי על עופר?
אמרתי שלא תאיימו על חברים ביציע ואתה עונה לי אבל עופר
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2961 לייקים
אין ספק שהם שמחו כי בדרייב אין רק זכינו בתארים וניצחנו כל משחק חשובPraškevičios כתב: ↑14 ינואר 2026, 16:48אני משוכנע שאם היו שואלים אותם לפני המעבר, רוב שחקני הפועל היו מעדיפים להמשיך לשחק את משחקי הליגה בדרייב אין לפחות בעונה שעברה ועוד יותר משוכנע שכל שחקני הקבוצות היריבות, בעיקר מכבי, שמחו לשמוע שהפועל עברה ליד אליהו הנוח והפחות מאיים.אוהד כורסא כתב: ↑14 ינואר 2026, 15:22 אני לא ככ מבין את הדיון הזה. הטענה עכשיו שהמעבר היה לא נכון מקצועית?
-
Nati
- קיבל.ה 2693 לייקים
נראה לי שנמאס כבר מהוויכוחים
מי שרוצה שיבוא,מי שלא רוצה שלא יבוא.ההפסד שלו.
מבין שאלו שלא באים מחפשים את הוויכוחים.
הגיע הזמן להפסיק לענות להם.
מי שרוצה שיבוא,מי שלא רוצה שלא יבוא.ההפסד שלו.
מבין שאלו שלא באים מחפשים את הוויכוחים.
הגיע הזמן להפסיק לענות להם.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2961 לייקים
אתם מבינים כמה זה מגוחך כל הדיון הזה וכל הספקנות הבלתי נגמרת בעופר בגלל פאקינג אולם כדורסל של 4 קירות ? תראו את המצב בכדורגל הקבוצה כבר חולמת לקחת דרבי מסריח 14 שנים והספירה לא נגמרת אז עד שיש לנו משהו שבאמת גורם לנו אושר ושמחה עם הפרויקט הזה שעופר בונה פה עוד צריך לשמוע על קרע ואווירה עויינת ? מצטער אבל זה פשוט מגוחך הכל פה דפוק
-
ramig76
- קיבל.ה 167 לייקים
כמה שאתה צודק. עכשיו חזרתי מהדרבי.. איזה באסה.רק הפועל כתב: ↑14 ינואר 2026, 23:49 אתם מבינים כמה זה מגוחך כל הדיון הזה וכל הספקנות הבלתי נגמרת בעופר בגלל פאקינג אולם כדורסל של 4 קירות ? תראו את המצב בכדורגל הקבוצה כבר חולמת לקחת דרבי מסריח 14 שנים והספירה לא נגמרת אז עד שיש לנו משהו שבאמת גורם לנו אושר ושמחה עם הפרויקט הזה שעופר בונה פה עוד צריך לשמוע על קרע ואווירה עויינת ? מצטער אבל זה פשוט מגוחך הכל פה דפוק
אני יושב בשער 8. היה לפני השריקה אידיוט אחד שהתחיל לשיר ״עופר ינאי בן זונה״. שרקו לו בוז והשתיקו אותו. בחיי שהתחשק לי לבעוט לו בפרצוף היהיר והדוחה שלו. הלוואי והיה לנו עופר ינאי בכדורגל. פרס ישראל מגיע לו.
- red in blood
- קיבל.ה 657 לייקים
לא, בסוף דצמבר לא היו מגבלות על כמות, רק דרישה להציג תו ירוק.
אם תסתכל על האשכול בפורום על המשחק הזה, גם אנשים כתבו שיש כמות מאכזבת ואווירה של בית קברות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Nati
- קיבל.ה 2693 לייקים
נו,אז מה אתה מתפלא?red in blood כתב:לא, בסוף דצמבר לא היו מגבלות על כמות, רק דרישה להציג תו ירוק.
אם תסתכל על האשכול בפורום על המשחק הזה, גם אנשים כתבו שיש כמות מאכזבת ואווירה של בית קברות.
נראה לך שאוהד הפועל יציג משהו בירוק?
אפילו על מדים שקצת היה כתום בהם עשו סיפור.אז ירוק??
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 792 לייקים
אם כבר השוואות לכדורגל:רק הפועל כתב: ↑14 ינואר 2026, 23:49 אתם מבינים כמה זה מגוחך כל הדיון הזה וכל הספקנות הבלתי נגמרת בעופר בגלל פאקינג אולם כדורסל של 4 קירות ? תראו את המצב בכדורגל הקבוצה כבר חולמת לקחת דרבי מסריח 14 שנים והספירה לא נגמרת אז עד שיש לנו משהו שבאמת גורם לנו אושר ושמחה עם הפרויקט הזה שעופר בונה פה עוד צריך לשמוע על קרע ואווירה עויינת ? מצטער אבל זה פשוט מגוחך הכל פה דפוק
העונות הראשונות של גולדהאר לא היו טובות. לקח זמן עד שהביא לאליפות, אבל כשזה מתגבש זה מתגבש. אין לי ספק שבטווח הבינוני, אם עופר וחבריו לא התייאשו מאיתנו - יגיעו תארים. לא תמיד סל של הארפר מחצי מגרש ייכנס. מתישהו דברים יתחברו גם ברמת הליגה. שנתיים גג.
לאולטראס יש אפס ערך מקצועי. אפס. הדבר היחיד שהביאו ברמת המקצועית זה הפחתת נקודות ועצירת מומנטום במשחק שלישי על אליפות. 25 אלף אדומים עם אולטראס לא מביאים נקודות עם כל הצער שבדבר. אם יגיע חיזוק מקצועי ויציבות ננצח מתישהו דרבי בכדורגל. חצי מהקבוצות בליגה גנבו תארים בלי משהו קרוב לאולטראס ובלי אווירה ביתית.
עכשיו תמשיכו להגיד שהפסדנו להארפר בגלל אולם.
-
ramig76
- קיבל.ה 167 לייקים
אשכרה, לפי ההגיון של המחרימים הפסדנו את הדרבי כי זה מגרש מקולל של מכבי. בואו נחרים את הקבוצה עד שספרא יבנה לנו מגרש משלנו.
עדיף לחזור ללאומית, שם היינו הפועל האמיתית.
עדיף לחזור ללאומית, שם היינו הפועל האמיתית.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 65 לייקים
אתמול הרגע של המשחק מבחינתי היה בין המחציות בהארכה ששרו את שימון מזרחי מאפיה בן זונה בקול וברעבק.
הקהל הזה רוצה לחזור ולראות את קבוצת הכדורסל שלו.
חייבים לעשות הכול כדי שזה יקרה.
-
בני12
- קיבל.ה 2556 לייקים
כדי שזה יקרה הם צריכים לעשות את המעשה הפשוט של לקנות כרטיסיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:22 אתמול הרגע של המשחק מבחינתי היה בין המחציות בהארכה ששרו את שימון מזרחי מאפיה בן זונה בקול וברעבק.
הטכנולוגיה קיימת
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 65 לייקים
רצו לקנות בדרביבני12 כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:51כדי שזה יקרה הם צריכים לעשות את המעשה הפשוט של לקנות כרטיסיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:22 אתמול הרגע של המשחק מבחינתי היה בין המחציות בהארכה ששרו את שימון מזרחי מאפיה בן זונה בקול וברעבק.
הטכנולוגיה קיימת
לא נתנו להם. שלחו אותם לעשות מיני מנוי
-
ramig76
- קיבל.ה 167 לייקים
אז שיעשו מיני מנוי.. מה קרה? לא מגיע לקבוצה הזאת שהאוהדים השרופים שלה יחזירו לה אהבה ויקנו כרטיסים לכמה משחקים?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:54רצו לקנות בדרביבני12 כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:51כדי שזה יקרה הם צריכים לעשות את המעשה הפשוט של לקנות כרטיסיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:22 אתמול הרגע של המשחק מבחינתי היה בין המחציות בהארכה ששרו את שימון מזרחי מאפיה בן זונה בקול וברעבק.
הטכנולוגיה קיימת
-
Red_man
- קיבל.ה 2019 לייקים
חוץ מזה שממש לא שרו את זה בראבק ורק בהארכה (בכל זאת 120 דקות ונגמרו כבר השירים. טוב שלא הגענו לשירים על אישתו של דריקס) זה די סותר את הטיעון שלך.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:22 אתמול הרגע של המשחק מבחינתי היה בין המחציות בהארכה ששרו את שימון מזרחי מאפיה בן זונה בקול וברעבק.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 65 לייקים
רוצה כרטיס בודד, לא מיני מנוי.ramig76 כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:59אז שיעשו מיני מנוי.. מה קרה? לא מגיע לקבוצה הזאת שהאוהדים השרופים שלה יחזירו לה אהבה ויקנו כרטיסים לכמה משחקים?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:54רצו לקנות בדרבי
-
ramig76
- קיבל.ה 167 לייקים
כן סה״כ סיבה הגיונית להחרים ולטנף בכל מקום.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 11:14רוצה כרטיס בודד, לא מיני מנוי.ramig76 כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:59אז שיעשו מיני מנוי.. מה קרה? לא מגיע לקבוצה הזאת שהאוהדים השרופים שלה יחזירו לה אהבה ויקנו כרטיסים לכמה משחקים?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:54
רצו לקנות בדרבי
דוקא כשהלב שלי שבור ומרוסק בפעם המי יודע כמה מהדרבי האכזרי אתמול, אני כועס כל כך על כל המטנפים, המחרימים, המקללים והפריבילגים שיוצאים נגד עופר ינאי ומועדון הכדורסל.
בא בן אדם ווינר, פותח חוזים לשחקנים חזקים כדי להשאיר אותם, מחליף מאמן כשהוא לא עומד בציפיות (דדאס), לא מוותר על שחקן שרוצה לנטוש חוזה (מוטלי), מביא משקיעים חדשים ובונה אימפריה שלא העזנו לדמיין.
אבל כל זה לא טוב לכם, מכל מיני סיבות לא הגיוניות. אתם מעדיפים את תחושת הכשלון, הייאוש והלוזריות על פני הנצחון וגאוות היחידה.
תעשו טובה לכו תקימו שוב את הפועל אוסישקין / אורי / אולטראס ועזבו אותנו בשקט.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 65 לייקים
מי זה אתם? אני בא לכל משחק כמעט.ramig76 כתב: ↑15 ינואר 2026, 11:42כן סה״כ סיבה הגיונית להחרים ולטנף בכל מקום.
דוקא כשהלב שלי שבור ומרוסק בפעם המי יודע כמה מהדרבי האכזרי אתמול, אני כועס כל כך על כל המטנפים, המחרימים, המקללים והפריבילגים שיוצאים נגד עופר ינאי ומועדון הכדורסל.
בא בן אדם ווינר, פותח חוזים לשחקנים חזקים כדי להשאיר אותם, מחליף מאמן כשהוא לא עומד בציפיות (דדאס), לא מוותר על שחקן שרוצה לנטוש חוזה (מוטלי), מביא משקיעים חדשים ובונה אימפריה שלא העזנו לדמיין.
אבל כל זה לא טוב לכם, מכל מיני סיבות לא הגיוניות. אתם מעדיפים את תחושת הכשלון, הייאוש והלוזריות על פני הנצחון וגאוות היחידה.
ובאמת עןזבים בשקט- ברוך השם מול גליל עליון באו 1,600 איש. מול נתניה גם יהיה ככה.
-
ramig76
- קיבל.ה 167 לייקים
מצוין, לנו זה מספיק.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:01מי זה אתם? אני בא לכל משחק כמעט.ramig76 כתב: ↑15 ינואר 2026, 11:42כן סה״כ סיבה הגיונית להחרים ולטנף בכל מקום.
ובאמת עןזבים בשקט- ברוך השם מול גליל עליון באו 1,600 איש. מול נתניה גם יהיה ככה.
-
בני12
- קיבל.ה 2556 לייקים
פתאום זה לא מתגעגעים להגיע, זה להגיע רק לדרבי ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 11:14רוצה כרטיס בודד, לא מיני מנוי.ramig76 כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:59אז שיעשו מיני מנוי.. מה קרה? לא מגיע לקבוצה הזאת שהאוהדים השרופים שלה יחזירו לה אהבה ויקנו כרטיסים לכמה משחקים?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:54
רצו לקנות בדרבי
אתה יודע איך קוראים לאוהדים שמגיעים רק למשחקים גדולים ?
- red in blood
- קיבל.ה 657 לייקים
כמו שהראו לך, לפני 4 שנים באו אפילו פחות אוהדים למשחק בית מולם.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:01מי זה אתם? אני בא לכל משחק כמעט.ramig76 כתב: ↑15 ינואר 2026, 11:42כן סה״כ סיבה הגיונית להחרים ולטנף בכל מקום.
גם אז דיברת על זה שהאוהדים עוזבים בשקט?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7945 לייקים
יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:54רצו לקנות בדרביבני12 כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:51כדי שזה יקרה הם צריכים לעשות את המעשה הפשוט של לקנות כרטיסיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:22 אתמול הרגע של המשחק מבחינתי היה בין המחציות בהארכה ששרו את שימון מזרחי מאפיה בן זונה בקול וברעבק.
הטכנולוגיה קיימת
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 65 לייקים
אפשר בכלל להשוות את הקבוצה והרמה שלה? הפועל תל אביב צריכה להיות המופע הכי טוב בעיר עם שחקנים ברמה הזו. בפועל יש אווירת בלהות ביציעים.red in blood כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:35כמו שהראו לך, לפני 4 שנים באו אפילו פחות אוהדים למשחק בית מולם.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:01מי זה אתם? אני בא לכל משחק כמעט.ramig76 כתב: ↑15 ינואר 2026, 11:42
כן סה״כ סיבה הגיונית להחרים ולטנף בכל מקום.
ואם למשחק כזה עם קבוצה כזו מגיעים 1,600 איש, ולפני 4 שנים מול גליל עליון הגיעו אפילו פחות- אולי היה אפשר לקיים אותו בדרייב אין?
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 792 לייקים
יש 6000 מנויים לפחות. יש להם זכות להגיע גם אם לא מממשים אותה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 13:14אפשר בכלל להשוות את הקבוצה והרמה שלה? הפועל תל אביב צריכה להיות המופע הכי טוב בעיר עם שחקנים ברמה הזו. בפועל יש אווירת בלהות ביציעים.red in blood כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:35כמו שהראו לך, לפני 4 שנים באו אפילו פחות אוהדים למשחק בית מולם.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:01
מי זה אתם? אני בא לכל משחק כמעט.
ואם למשחק כזה עם קבוצה כזו מגיעים 1,600 איש, ולפני 4 שנים מול גליל עליון הגיעו אפילו פחות- אולי היה אפשר לקיים אותו בדרייב אין?
מה ההצעה? לעשות סקר לפני כל משחק לבדוק אם ממלאים?
-
joshsoos
- קיבל.ה 878 לייקים
לפחות תדייק, היו 1900. ביום חורפי, כשלמחרת יש דרבי וזה לא משחק בדיוק אטרקטיבי. סביר להניח שבתסריט אחר היו באים עוד אלף שזה בערך מה שהגיע העונה למשחקים כאלה.
לא שזה משנה, המנטרה שלך על הדרייב אין שחוקה ומטרילה, אף אחד לא יחזור לשם וכל המשך דיון איתך על הענין הזה מיותר כמו משחקים בשש בערב.
לא שזה משנה, המנטרה שלך על הדרייב אין שחוקה ומטרילה, אף אחד לא יחזור לשם וכל המשך דיון איתך על הענין הזה מיותר כמו משחקים בשש בערב.
- 7even
- קיבל.ה 3927 לייקים
אשכרה ביקשת ממנו לדייק.joshsoos כתב: ↑15 ינואר 2026, 13:28 לפחות תדייק, היו 1900. ביום חורפי, כשלמחרת יש דרבי וזה לא משחק בדיוק אטרקטיבי. סביר להניח שבתסריט אחר היו באים עוד אלף שזה בערך מה שהגיע העונה למשחקים כאלה.
אמיץ.
יחד, רק יחד! 
- porthos
- קיבל.ה 225 לייקים
וואי איזה בכיין בלתי נלאה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:54רצו לקנות בדרביבני12 כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:51כדי שזה יקרה הם צריכים לעשות את המעשה הפשוט של לקנות כרטיסיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:22 אתמול הרגע של המשחק מבחינתי היה בין המחציות בהארכה ששרו את שימון מזרחי מאפיה בן זונה בקול וברעבק.
הטכנולוגיה קיימת
-
redead
- קיבל.ה 757 לייקים
דימיינתי היום בבוקר מה היה קורה בדרבי כדורסל אם היה מתקיים באוירת של הדרבי כדורגל אתמול.
אני רק יכול לנחש ש20-30 הפרש להפועל.
אני רק יכול לנחש ש20-30 הפרש להפועל.
- הפועל
- קיבל.ה 2123 לייקים
- יצירת קשר:
הטפת מוסר מ"אוהד מהסוג הישן" שבא לעודד את הפועל בכל מצב ותחת כל בעלים. חוץ כמובן מכאשר היא בליגות הנמוכות או במרכז טבלה ובתחתית, כמו שהיה ב15 השנים שקדמו לעופר ינאי שבהן כספית בקושי הגיע למשחקים.d.k. כתב: ↑15 ינואר 2026, 13:51 כתבה מצויינת של בן כספית בנושא...
https://sports.walla.co.il/item/3808098
עדיף היה שלא יכתוב את הטור הזה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- 7even
- קיבל.ה 3927 לייקים
כמה חבל שלא קראת או שאתה סתם מפטפט שטויות כי אני זוכר אותו מגיע לא מעט.הפועל כתב: ↑15 ינואר 2026, 14:18הטפת מוסר מ"אוהד מהסוג הישן" שבא לעודד את הפועל בכל מצב ותחת כל בעלים. חוץ כמובן מכאשר היא בליגות הנמוכות או במרכז טבלה ובתחתית, כמו שהיה ב15 השנים שקדמו לעופר ינאי שבהן כספית בקושי הגיע למשחקים.d.k. כתב: ↑15 ינואר 2026, 13:51 כתבה מצויינת של בן כספית בנושא...
https://sports.walla.co.il/item/3808098
עדיף היה שלא יכתוב את הטור הזה.
יחד, רק יחד!