סגל לעונה הבאה 2025-2026

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3286 לייקים

הלך המומנטום כתב:ג׳ונס, אניס, מדר, בר, יפתח זיו, בלייקני, ווקר / מיציץ׳, בראיינט.
אני יודע שנפלנו כבר שנתיים על היעדר רכז בליגה, אבל לא קצת מוגזם?
ג'ונס ומדר עם ברכיים לא להיט.
מיצ'יץ' באולימפיאקוס
בר ויפתח רק לליגה
בלייקני וווקר עמדה 2
בריינט אני מקווה מאד שישחק עמדה 3
נקווה שאניס יהיה בריא
לא רבע מוגזם.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

איש גדול
קיבל.ה  77 לייקים

גביזון כתב: 09 יולי 2025, 20:11
Niro כתב:אני שחררתי את מיציץ׳ ממחשבותיי ועברתי ללוני ווקר.
אם הוא מגיע לשנה ולא פוזל כל רגע לחזור לאןביאיי אנחנו נרוויח סקורר מעל היורוליג. אני אגזים אם אומר שהוא לא נופל מקנדריק נאן?
הבעיה העיקרית מלעבור משחקן בסגנון של מיצ'יץ' לשחקן כמו ווקר זה שאתה מוותר משמעותית על ארגון המשחק ועל האסיסטים. השחקנים העיקריים שיפגעו זה די כולם לדעתי. סנטר כמו אודיסאה שטוב בפיק אנד רול , לקבל את הכדור בעמדה נוחה ולסיים טוב, לעומת לבודד אותו שם הוא חלש, שחקנים כמו מלקולם שמצויינים בקבוצה עם כדורסל שוטף ולא בתן את הכדור לבלייקני/ווקר ושיעשו משהו, במשחק כזה הוא מתקשה. שחקן כמו מדר ושאר הגבוהים. אני חושב שצריך לכוון יותר לקומבו תותח ולא לעוד 2 שהוא רק 2 במיוחד כשהוא באירופה ולא ב.נ.ב.א.
עם כל זה, אני מאד רוצה שווקר יגיע, הלוואי!!! אבל מבין שזו לא הקבוצה שחשבתי שתהיה עם מיצ'יץ' מבחינת איך שתראה וסך היכולות שלה, שטף המשחק והאינטליגנציה הקבוצתית.
יאללה ווקר בכל הכח.

אני דווקא חושב שאם ג'ונס חותם אז אנחנו הרבה יותר צריכים מישהו כמו ווקר.
ברור שהיה עדיף שמיציץ יחתום ולא ג'ונס אבל זה כבר נחלת העבר
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1467 לייקים

גביזון כתב: 09 יולי 2025, 20:13
הלך המומנטום כתב:ג׳ונס, אניס, מדר, בר, יפתח זיו, בלייקני, ווקר / מיציץ׳, בראיינט.
מיצ'יץ' באולימפיאקוס
בר ויפתח רק לליגה
בלייקני וווקר עמדה 2
נקווה שאניס יהיה בריא
לא רבע מוגזם.

אם זה ההסבר למה להחתים רכז נוסף עם בעיות ברכיים?
lior777
קיבל.ה  218 לייקים

בהנחה ווקר בא ובנוסף שחקן איכותי בעמדה 4 יש לנו סגל ששווה פלייאוף יורוליג. ווקר זה שחקן אדיר, בהחלט יכול להיות הנאן הבא של אירופה, יחזיק לנו את הקו האחורי עם בראיינט. אין מה לעשות אי אפשר להיות מושלמים בכל עמדה.. גם לפנא עונה שעברה הייתה בעיה בעמדת הרכז שסלוקס ובראון היו חלשים מאוד, וגם לפנר אם אני לא טועה חוץ מבולדווין לא היה כלום בעמדה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 09 יולי 2025, 20:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3286 לייקים

איש גדול כתב:
גביזון כתב: 09 יולי 2025, 20:11
Niro כתב:אני שחררתי את מיציץ׳ ממחשבותיי ועברתי ללוני ווקר.
אם הוא מגיע לשנה ולא פוזל כל רגע לחזור לאןביאיי אנחנו נרוויח סקורר מעל היורוליג. אני אגזים אם אומר שהוא לא נופל מקנדריק נאן?
הבעיה העיקרית מלעבור משחקן בסגנון של מיצ'יץ' לשחקן כמו ווקר זה שאתה מוותר משמעותית על ארגון המשחק ועל האסיסטים. השחקנים העיקריים שיפגעו זה די כולם לדעתי. סנטר כמו אודיסאה שטוב בפיק אנד רול , לקבל את הכדור בעמדה נוחה ולסיים טוב, לעומת לבודד אותו שם הוא חלש, שחקנים כמו מלקולם שמצויינים בקבוצה עם כדורסל שוטף ולא בתן את הכדור לבלייקני/ווקר ושיעשו משהו, במשחק כזה הוא מתקשה. שחקן כמו מדר ושאר הגבוהים. אני חושב שצריך לכוון יותר לקומבו תותח ולא לעוד 2 שהוא רק 2 במיוחד כשהוא באירופה ולא ב.נ.ב.א.
עם כל זה, אני מאד רוצה שווקר יגיע, הלוואי!!! אבל מבין שזו לא הקבוצה שחשבתי שתהיה עם מיצ'יץ' מבחינת איך שתראה וסך היכולות שלה, שטף המשחק והאינטליגנציה הקבוצתית.
יאללה ווקר בכל הכח.

אני דווקא חושב שאם ג'ונס חותם אז אנחנו הרבה יותר צריכים מישהו כמו ווקר.
ברור שהיה עדיף שמיציץ יחתום ולא ג'ונס אבל זה כבר נחלת העבר
מצד אחד אם ג'ונס מגיע אז אני מסכים איתך לגבי סוג השחקן הנוסף, שיביאו עוד סוקרר - ווקר .מצד שני, ג'ונס כבר עבר גיל 32, שזה בסדר, אבל אם ולנסיה אמרו שהוא אמנם שיחק אבל הפציעה בברך שינתה לו את המשחק לאורך העונה אז זה כבר לא בסדר, ו2 רכזים על בעיית ברכיים נשמע לי חוויה מיותרת לעונה ארוכה ועמיסה מאד. יאללה ווקר, הלוואי.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3286 לייקים

הלך המומנטום כתב:
גביזון כתב: 09 יולי 2025, 20:13
מיצ'יץ' באולימפיאקוס
בר ויפתח רק לליגה
בלייקני וווקר עמדה 2
נקווה שאניס יהיה בריא
לא רבע מוגזם.

אם זה ההסבר למה להחתים רכז נוסף עם בעיות ברכיים?
"בשל חששות שקשורות למצבו הפיזי, ובעיקר בנוגע לברך שלו, ובשל הצורך להתחרות הן בליגה הספרדית והן ביורוליג ברמה הגבוהה ביותר, הסבירו בספרד, "העונה לא הייתה קלה עבור ג'ונס. הוא החמיץ את פתיחת העונה בעקבות תאונה שאירעה בימי החופשה האחרונים שלו, וכאשר חזר להיות כשיר, הההופעות שלו לא היו לא עקביות. לצד רגעים של כדורסל ברמה גבוהה במיוחד, הוא סבל מבעיות בברכיים, שאמנם לא תמיד השביתו אותו, אך גרמו לו לעיתים קרובות לשחק תוך כדי כאבים

Charlie
קיבל.ה  907 לייקים

מבוגר, בעל איכויות, ברכיים גמורות

זה נשמע שכריס ג׳ונס בדרך להיות ה-"שלום תקווה של הכדורסל"
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3286 לייקים

Charlie כתב:מבוגר, בעל איכויות, ברכיים גמורות

זה נשמע שכריס ג׳ונס בדרך להיות ה-"שלום תקווה של הכדורסל" תמונה
כן רק שמשלום תקווה לא ציפו להיות רצ'וניצה 90 דקות אלא לעלות ל20 דקות של הברקות...

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3286 לייקים

ידיעה מהיום בבוקר, אור שקדי:

מי שעוד עשוי להיות בסגל הרחב של האדומים הוא השחקן הצעיר איליי דולינסקי שהושאל בעונה שעברה לאליצור נתניה אך סבל מפציעות רבות. דולינסקי היה אמור להצטרף לקרית אתא, אבל בהפועל תל אביב הודיעו לו שהוא בשלב הזה חלק מהסגל.

הוקיץ'
קיבל.ה  6168 לייקים

לגבי כריס ג'ונס, עונת היורוליג האחרונה שלו הייתה מצוינת. אם הוא בריא אני חושב שזו החתמה טובה. רכז מאוד סולידי, מוסר הרבה אסיסטים, ממעט לאבד, קלעי מצוין מבחוץ, נטול אגו.
מה שכן, זה משאיר אותנו קצת אפורים בכל הנוגע לסקורינג בקו האחורי ובהחלט יש צורך בסקורר משמעותי נוסף.
אם לא לוני ווקר, הייתי מנסה אולי להחתים את לנדרי שאמט. הייתי אומר גם אולי קרסן אדוארדס, אבל יש לי הרגשה שאם זה היה אפשרי זה כבר היה קורה. זה גם ישאיר אותנו די נטולי סייז בקו האחורי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3286 לייקים

תביאו לנו את לוני
עצם זה שחושבים להביא עוד סקורר מעבר להחתמת הרכז ג'ונס זה מרגיע ומעודד מאד.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1706 לייקים

פרימו לוי כתב:כריס ג׳ונס רכז נהדר בעיני. ברור שבגלל שכבר חצי שנה מטריפים אותנו על מיצ׳יץ׳ זה מרגיש כמו אכזבה, אבל ברגע שקיבלנו את השיריון רק לשנה אחת ופורסם שקבוצות טופ יורוליג מציעות לו חוזים צפונה מ10 מיליון דולר מה יש לו לחפש כאן?
אנחנו הצענו לו יותר.
ועכשיו יש כתבה בעיתון יווני שם נאמר שהסיכוי שיגיע לאולימפיאקוס הוא אפסי.
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... anotita-na

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1706 לייקים

lior777 כתב:בהנחה ווקר בא ובנוסף שחקן איכותי בעמדה 4 יש לנו סגל ששווה פלייאוף יורוליג. ווקר זה שחקן אדיר, בהחלט יכול להיות הנאן הבא של אירופה, יחזיק לנו את הקו האחורי עם בראיינט. אין מה לעשות אי אפשר להיות מושלמים בכל עמדה.. גם לפנא עונה שעברה הייתה בעיה בעמדת הרכז שסלוקס ובראון היו חלשים מאוד, וגם לפנר אם אני לא טועה חוץ מבולדווין לא היה כלום בעמדה הזאת.
איזה שחקן איכותי בעמדה 4 אתה מכיר שיכול להגיע?

lior777
קיבל.ה  218 לייקים

רדנקו כתב: 09 יולי 2025, 23:14
lior777 כתב:בהנחה ווקר בא ובנוסף שחקן איכותי בעמדה 4 יש לנו סגל ששווה פלייאוף יורוליג. ווקר זה שחקן אדיר, בהחלט יכול להיות הנאן הבא של אירופה, יחזיק לנו את הקו האחורי עם בראיינט. אין מה לעשות אי אפשר להיות מושלמים בכל עמדה.. גם לפנא עונה שעברה הייתה בעיה בעמדת הרכז שסלוקס ובראון היו חלשים מאוד, וגם לפנר אם אני לא טועה חוץ מבולדווין לא היה כלום בעמדה הזאת.
איזה שחקן איכותי בעמדה 4 אתה מכיר שיכול להגיע?

באירופה כרגע לא חושב שיש, אבל אפשר אולי למצוא איזה פליט נביאי איכותי..
Red_man
קיבל.ה  1445 לייקים

לגבי עמדה 4 אם ברונו ישאר אנחנו לא צריכים להביא לשם עוד זר בכל מקרה? או שהזר ל4 זה במקומו?
שליחת תגובה