עונת המלפפונים 25/26
מוחמד אבו פאני אמר לספורט 5, שכנראה יעזוב את פרנצווארוש, להתאבד הפועל , לתת את כל מה שבכם, גרזן לאמצע.
היו במצב מצויין להישאר במחזור הסיום ואיכשהו הכל התחרבש להם בתוספת לוזריות מפוארת מול מץ במשחק הגומלין.
נו טוב, ננסה להתנחם בזה שגם אם ריימס היו נשארים בליגה לא בטוח שדיארה היה מגיע.
נו טוב, ננסה להתנחם בזה שגם אם ריימס היו נשארים בליגה לא בטוח שדיארה היה מגיע.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4867 לייקים
יופי עכשיו נפסיק לשמוע את הקשקוש הזה כאילו אם ריימס יורדת ליגה דיארה הולך להיות חלק מהסגל שלהם.
אני מהמר שהוא מושאל שוב או נמכר.
אני מהמר שהוא מושאל שוב או נמכר.
-
- קיבל.ה 2084 לייקים
עכשיו בעצם ההנחה היא שריימס תרצה שהוא ישחק אצלה בליגה השניה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
לא ריאלי,אתה מדבר על שחקן שנרכש ב1.5 מליון יורו
עם חוזה עד 2027 וכיום הוא מוערך בשווי של מעל ל3 מליון יורו והוא די דומיננטי בקבוצה.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 211 לייקים
ולמה לאבו פאני לחזור לפה? הוא חווה הצלחה העונה ויכול בקלות להמשיך באירופה
-
- קיבל.ה 103 לייקים
בן הרוש ירוויח 180 אלף דולר לעונה במכבי, ללא סעיף יציאה. היו צריכים להציע כפול, עם סעיף לאירופה. הפוטנציאל שיש בשחקנים כמוהו או סדריק דון ענק
-
- קיבל.ה 186 לייקים
לא זוכר לוזריות כמו של ריימס. אחד דיארה היה יכול אולי לעזור להם.
בטח עכשיו ברדה ירצה להתאבד על ספר אפילו יותר.
@arik89 נעם בן הרוש - כל השיח עם הפועל היה מלכתחילה מנוף לחתימה במכבי. לא באמת היה לך סיכוי שם. מסכים שדון זה שחקן ששווה להתאבד עליו.
בטח עכשיו ברדה ירצה להתאבד על ספר אפילו יותר.
@arik89 נעם בן הרוש - כל השיח עם הפועל היה מלכתחילה מנוף לחתימה במכבי. לא באמת היה לך סיכוי שם. מסכים שדון זה שחקן ששווה להתאבד עליו.
- בז'רנו
- קיבל.ה 731 לייקים
השאלה היא איזה סגל בונים לנו.
אם זה שחקנים טובים- ללא כוכבי על ברמה המקומית, אז רוב השמות שנזרקים כאן לא רלוונטים.
אני עדיין חושב חייבים לפחות שם אחד גדול כדי למכור מינויים ולהיות הפנים של הקבוצה.
כל מיני ספר, צור, מאיימבו וכו הם שחקנים סבבה, אבל לא ימכרו מנוי אחד.
דסה יכול להיות כזה
אבו פאני בטוח שיכול להיות כזה
קניקובסקי
דין דוד
אלו שמות שאם מביאים אחד מהם זה יעשה באזז גדול מסביב לקבוצה.
לגבי זרים- שוב, אם רוצים להביא שם גדול
צריך לשים הרבה מאוד כסף.
מילסון יכול להיות מצויין
אם זה שחקנים טובים- ללא כוכבי על ברמה המקומית, אז רוב השמות שנזרקים כאן לא רלוונטים.
אני עדיין חושב חייבים לפחות שם אחד גדול כדי למכור מינויים ולהיות הפנים של הקבוצה.
דסה יכול להיות כזה
קניקובסקי
דין דוד
צריך לשים הרבה מאוד כסף.
מילסון יכול להיות מצויין
השווי של מילסון הוא יותר מחצי של כל התקציב שלך בתרחיש האופטימי. צריך לחפש את מילסון של לפני שנתיים וחצי. בסוף כל השמות שעולים פה זה מחזורים, מקווה גם לשמוע על כיוונים חדשים ומרענניםבז'רנו כתב: ↑30 מאי 2025, 08:01 השאלה היא איזה סגל בונים לנו.
דסה יכול להיות כזה
קניקובסקי
דין דוד
צריך לשים הרבה מאוד כסף.
מילסון יכול להיות מצויין
- בז'רנו
- קיבל.ה 731 לייקים
שאתה מכבי או חיפה ויש לך איזה 700 אלף יורו לזרוק על אלמוני מאפריקה, אז לפעמים מוצאים איזה מילסון.Piz כתב: ↑30 מאי 2025, 08:41השווי של מילסון הוא יותר מחצי של כל התקציב שלך בתרחיש האופטימי. צריך לחפש את מילסון של לפני שנתיים וחצי. בסוף כל השמות שעולים פה זה מחזורים, מקווה גם לשמוע על כיוונים חדשים ומרענניםבז'רנו כתב: ↑30 מאי 2025, 08:01 השאלה היא איזה סגל בונים לנו.
דסה יכול להיות כזה
קניקובסקי
דין דוד
צריך לשים הרבה מאוד כסף.
מילסון יכול להיות מצויין
לנו אין מרווח טעות.חייבים לפגוע בול ולכן צריך לשלם יותר על שמות מוכרים ומוכחים( גם זה לא תמיד מצליח)
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
ס5
פשכצקי
ממשיכה להתחזק. אחרי פרננדו מאיימבו ואסף צור, אליניב ברדה ממשיך לעבוד. היום (שישי) נסגרה עסקת השאלתו של דורון ליידנר מאולימפיאקוס לאדומים. המגן חתם על חוזה לעונה אחת בה הוא צפוי להשתכר בכ-130 אלף יורו, כשהשכר יגדל בהתאם לדקות המשחק שיקבל.
על המועמדות של ליידנר להפועל ת"א פורסם כאן לראשונה
ליידנר יעבור בהשאלה בחינם מהיוונים, כשהפועל תוכל לרכוש אותו בסוף העונה ב2.2 מיליון שקלים. כזכור, האדומים מכרו את ליידנר ב1.5 מיליון יורו. את המגעים ניהל סוכנו של השחקן עידן בו אבו שמייצג בין היתר גם את דור תורג'מן וגבי קניקובסקי.
הצוות המקצועי בראשות המאמן אליניב ברדה ממשיכים לחפש שחקנים זרים כשבמקביל אם מכבי חיפה תפחית בדרישה שלה על גוני נאור (2 מיליון שקלים) הוא עשוי להישאר. כפי שפורסם בערוץ הספורט האדומים החליטו לא לממש את האופציה בסך 700 אלף שקלים על איתמר שבירו והוא יפתח את העונה נכון לעכשיו במכבי נתניה.
ליידנר סגר בפעם ה34 בחודש האחרון.
השכר קצת נמוך לתחושתי אבל אי אפשר לדעת מה זה אומר לגבי סעיף הדקות משחק
פשכצקי
ממשיכה להתחזק. אחרי פרננדו מאיימבו ואסף צור, אליניב ברדה ממשיך לעבוד. היום (שישי) נסגרה עסקת השאלתו של דורון ליידנר מאולימפיאקוס לאדומים. המגן חתם על חוזה לעונה אחת בה הוא צפוי להשתכר בכ-130 אלף יורו, כשהשכר יגדל בהתאם לדקות המשחק שיקבל.
ליידנר יעבור בהשאלה בחינם מהיוונים, כשהפועל תוכל לרכוש אותו בסוף העונה ב2.2 מיליון שקלים. כזכור, האדומים מכרו את ליידנר ב1.5 מיליון יורו. את המגעים ניהל סוכנו של השחקן עידן בו אבו שמייצג בין היתר גם את דור תורג'מן וגבי קניקובסקי.
הצוות המקצועי בראשות המאמן אליניב ברדה ממשיכים לחפש שחקנים זרים כשבמקביל אם מכבי חיפה תפחית בדרישה שלה על גוני נאור (2 מיליון שקלים) הוא עשוי להישאר. כפי שפורסם בערוץ הספורט האדומים החליטו לא לממש את האופציה בסך 700 אלף שקלים על איתמר שבירו והוא יפתח את העונה נכון לעכשיו במכבי נתניה.
אם מילסון לא היה משחק לפני במכבי אלא בספרטה פראג כשם קוד הוא עדיין היה אלמוני מאפריקה פשוט כזה שעולה 5 מיליון יורו.בז'רנו כתב: ↑30 מאי 2025, 08:49שאתה מכבי או חיפה ויש לך איזה 700 אלף יורו לזרוק על אלמוני מאפריקה, אז לפעמים מוצאים איזה מילסון.Piz כתב: ↑30 מאי 2025, 08:41השווי של מילסון הוא יותר מחצי של כל התקציב שלך בתרחיש האופטימי. צריך לחפש את מילסון של לפני שנתיים וחצי. בסוף כל השמות שעולים פה זה מחזורים, מקווה גם לשמוע על כיוונים חדשים ומרענניםבז'רנו כתב: ↑30 מאי 2025, 08:01 השאלה היא איזה סגל בונים לנו.
דסה יכול להיות כזה
קניקובסקי
דין דוד
צריך לשים הרבה מאוד כסף.
מילסון יכול להיות מצויין
לנו אין מרווח טעות.חייבים לפגוע בול ולכן צריך לשלם יותר על שמות מוכרים ומוכחים( גם זה לא תמיד מצליח)
בטוח יש עוד הרבה שחקנים כאלו בסוף זה משחק של איזונים. יש הבדל בין הימור על טמבאדו, להימור על קטנגוואה, ולהימור של לשפוך את כל התקציב על שחקן אחד. זה עלול ליצור חוסר איזון משמעותי מכל בחינה שהיא.
אני לא רואה את ב״ש שהם באזורי התקציב שלנו קונים שחקנים במחירים האלו. והולך להם די טוב..
-
- קיבל.ה 211 לייקים
האמת? שכר ואופציה נמוכים ממה שציפיתיdino כתב: ↑30 מאי 2025, 08:55 ס5
פשכצקי
אם הוא ייתן עונה טובה ויתחיל למצות את הפוטנציאל שיש בו זאת תהיה עסקת השנה
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
כנראה שיש ספק לא קטן בכך(בגלל הפציעה והמחסור במשחקים)בן לוז כתב: ↑30 מאי 2025, 09:25האמת? שכר ואופציה נמוכים ממה שציפיתיdino כתב: ↑30 מאי 2025, 08:55 ס5
פשכצקי
אם הוא ייתן עונה טובה ויתחיל למצות את הפוטנציאל שיש בו זאת תהיה עסקת השנה
בכל מקרה זה אומר שאולי כן יש להם רצון להתחזק בעוד מגן שמאל מעבר אליו
-
- קיבל.ה 186 לייקים
אני מבסוט שליידנר חוזר, ועדיין צריך להגיד את זה, הוא סוג של בא לפה בניסיון לשקם את הקריירה. הוא אחרי פציעות קשות, לא שיחק כדורגל כמעט בשנתיים האחרונות. לסמוך עליו ועל יאזן נסאר להחזיק צד שמאל זה גובל בחוסר אחריות. חייבים להביא עוד מגן לצד הזה, בין אם זה גרופר או מישהו אחר, ואם זה אומר שצריך להיפרד מנסאר אז סו בי איט. ברור לגמרי שאם זה יישאר ככה אנחנו נחטוף מהאגף הזה, ויהיה צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר בינואר כדי להביא מגן שמאלי.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1188 לייקים
מכרנו אותו ב1.5 מיליון ובמידה ויהיה טוב נקבל אותו בקצת יותר מחצי מיליון יורו, אחלה עסקה. מקווה מאוד שהוא בסדר מבחינה גופנית עם כל הפציעות
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רווי
- קיבל.ה 772 לייקים
צריך להפרד מנאסר גם אם המגן השמאלי שלנו יהיה שמואל שיימן. בכושרו הנוכחי.קפבלנקה כתב: ↑30 מאי 2025, 10:26 אני מבסוט שליידנר חוזר, ועדיין צריך להגיד את זה, הוא סוג של בא לפה בניסיון לשקם את הקריירה. הוא אחרי פציעות קשות, לא שיחק כדורגל כמעט בשנתיים האחרונות. לסמוך עליו ועל יאזן נסאר להחזיק צד שמאל זה גובל בחוסר אחריות. חייבים להביא עוד מגן לצד הזה, בין אם זה גרופר או מישהו אחר, ואם זה אומר שצריך להיפרד מנסאר אז סו בי איט. ברור לגמרי שאם זה יישאר ככה אנחנו נחטוף מהאגף הזה, ויהיה צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר בינואר כדי להביא מגן שמאלי.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 400 לייקים
הטעות הכי גדולה שהמועדון הזה עדיין לא למד זה להביא שמות נוצצים ולא שחקנים טובים. הכוח של ליידנר זה מהירות זה לא מספיק, סביר התקפית, הגנתית לא קיים, היה לא טוב בחו״ל שזאת הרמה של הגדולות בארץ. ליידנר ונסאר לא ברמה של צמרת. אפשר היה למצוא יותר טוב.
-
- קיבל.ה 779 לייקים
לא סומך על שום הודעה של כתבלב! בטרם נתחיל לשמוח ולפנטז.dino כתב: ↑30 מאי 2025, 08:55 ס5
פשכצקי
ממתינים ל WELCOME רשמי של המועדון שלנו!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 6037 לייקים
אני מרגיש בנוח עם עמדת מגן שמאלי של ליידנר ונסאר.
- Hapolo
- קיבל.ה 836 לייקים
למה שלא נפגע פעם ב12 שנה באיזה זר או שניים ונביא את הדיארה או איזה קליי בעצמנו איך אנחנו מצליחים להביא כאלה שחקנים גרועים כל הזמן סטטיסטית זה יותר קשה מלפגוע פעם בכמה שנים בשחקן ששווה משהו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2084 לייקים
ליידנר 130 שכר.
לדאוג? זה מעט.
לדאוג? זה מעט.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
-
- קיבל.ה 209 לייקים
לא, כמו שצריך
רק צריך להבין שליידנר מגיע לשקם את הקריירה ויש סבירות לא קטנה שהוא יעביר את העונה יותר פצוע מכשיר
בגלל זה צריך לדאוג למחליף כמו שצריך
-
- קיבל.ה 6037 לייקים
אם ליידנר היה באנקר הוא כנראה הוא כנראה נשאר באירופה. מדרג השכר משקף את מצבו הנוכחי בשוק ולא את מה שהפועל חושבת עליו.
אני חי בשלום עם ההימור הזה וחי בשלום עם נסאר כגיבוי. אם יש עמדה שאפשר להמר בה זה זאת.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אל תשכחו מי אמר לכם ראשון אה...
לא יתחילו למכור מנויים בשבוע שבועיים הקרובים. אז גם אם יש מגעים רציניים עם שם ״שמביא מנויים״ ואפילו חתימה, יחכו איתה להכרזה רשמית לפתיחת מכירה לקהל הרחב.
עד אז נקווה שיביאו זרים שעולים באמת כסף ויש סיכוי שיצליחו.
בלי קשר לא רואה איזה שמות יגיעו אלינו חח עלק אבו פאני
אולי אולי דין דוד וגם בספק
ומילסון? אתם רציניים?
ומילסון? אתם רציניים?
-
- קיבל.ה 303 לייקים
כל השמות שכתבת לא יבואו אבל מה שכןKingZivos כתב: ↑30 מאי 2025, 13:31 לא יתחילו למכור מנויים בשבוע שבועיים הקרובים. אז גם אם יש מגעים רציניים עם שם ״שמביא מנויים״ ואפילו חתימה, יחכו איתה להכרזה רשמית לפתיחת מכירה לקהל הרחב.
ומילסון? אתם רציניים?
הפועל מוכנים לשלם והרבה עבור שחקנים איכותיים
אתם וגם אני נראה את זה בזרים שיבואו בהמשך
במיוחד במשכורות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4867 לייקים
מנקודת הנחה שהשכר שפורסם עם מדרג כמות משחקים נכון זה בעיקר משקף את מצבו הבריאותי ב-3 שנים האחרונות מאז עזב את הפועל -
נפצע כל עונה לפחות פעם אחת, שותף רק ב-15 משחקים בליגות בהן שיחק ועוד 17 משחקים בקבוצות המילואים של אולימפיאקוס וציריך.
כשהוא היה בריא הוא היה מגן פותח בנבחרת והיה שותף לקמפיין ליגת האומות המוצלח.
אם הוא בריא שיחקנו אותה, אם יפצע אכלנו אותה - הימור ששווה לקחת.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אומר מה שסיפרו לי
ואן אוברם אמר להפועל 450 אלף יורו חוזה ואני חותם
הפועל סירבו ובצדק
הפועל סירבו ובצדק
סירבו כי לא ישלמו לאף שחקן סכום כזה או חושבים שהוא לא שווה את זה?אנחנו בתהליך כתב: ↑30 מאי 2025, 13:47 אומר מה שסיפרו לי
הפועל סירבו ובצדק
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 958 לייקים
לא יודע איך להגיד לכם את זה אבל מי שאומר על ליידנר שהוא שגיאה קולוסאלית חסר מושג מ-2 סיבות:
1. שוק: בסך הכל יש לנו אותו ואת גרופר. תביאו לי בבקשה שחקן ישראלי אחד ריאלי שהיה אפשר להביא. לא יכולנו להביא את בן הרוש, דוידזאדה קיבל הצעה וסירב. פה נגמרים השמות. כל שם אחר לא ריאלי (למשל גורפינקל).
2. הזמן הנדרש לבניית הכוח: אני אופטימי לגבי העתיד של הפועל, אבל ייקח לנו זמן לבנות את עצמנו מחדש. בעיניי הפועל לא יכולה בשום תרחיש לעשות מעל למקום 4 שנה הבאה. ולכן הציפיות צריכות לרדת. אנחנו בנחיתות בישראלים והקבוצות יעשו לנו חיים קשים מאוד כדי למנוע מאיתנו להתברג. מכבי וחיפה בונה את עצמה מחדש, מכבי לא מתכוונות להחלש, ביתר מחזיקה ב-2 ישראלים הטובים בליגה, וב״ש עם 2 זרים בינגו ומאומנת היטב. נתניה לך תדע מה ייקרה שם. טביב בהפועל חיפה יכול לדייק.
הסיטואציה שלנו לא פשוטה.
לכן צריך להוריד ציפיות להתפלל לזרים טובים וללכת בכל הכוח על ליגיונרים שיכולים לבסס שלד מקצועי לשנים הבאות (אבו פאני וקארצב למשל).
מנגד אני חושב שהיינו יכולים להיות הרבה יותר אגרסיביים ומהירים מול השחקנים הישראלים. למשל רועי לוי היה צריך לחתום פה לפני חודש כבר. צריך היה לא לאפשר לקבוצות לייצר קואליציה נגדנו. אם ג׳קי היה מקבל את הסכום הנכון עליו לפני חודש היה מוכר.
1. שוק: בסך הכל יש לנו אותו ואת גרופר. תביאו לי בבקשה שחקן ישראלי אחד ריאלי שהיה אפשר להביא. לא יכולנו להביא את בן הרוש, דוידזאדה קיבל הצעה וסירב. פה נגמרים השמות. כל שם אחר לא ריאלי (למשל גורפינקל).
2. הזמן הנדרש לבניית הכוח: אני אופטימי לגבי העתיד של הפועל, אבל ייקח לנו זמן לבנות את עצמנו מחדש. בעיניי הפועל לא יכולה בשום תרחיש לעשות מעל למקום 4 שנה הבאה. ולכן הציפיות צריכות לרדת. אנחנו בנחיתות בישראלים והקבוצות יעשו לנו חיים קשים מאוד כדי למנוע מאיתנו להתברג. מכבי וחיפה בונה את עצמה מחדש, מכבי לא מתכוונות להחלש, ביתר מחזיקה ב-2 ישראלים הטובים בליגה, וב״ש עם 2 זרים בינגו ומאומנת היטב. נתניה לך תדע מה ייקרה שם. טביב בהפועל חיפה יכול לדייק.
הסיטואציה שלנו לא פשוטה.
לכן צריך להוריד ציפיות להתפלל לזרים טובים וללכת בכל הכוח על ליגיונרים שיכולים לבסס שלד מקצועי לשנים הבאות (אבו פאני וקארצב למשל).
מנגד אני חושב שהיינו יכולים להיות הרבה יותר אגרסיביים ומהירים מול השחקנים הישראלים. למשל רועי לוי היה צריך לחתום פה לפני חודש כבר. צריך היה לא לאפשר לקבוצות לייצר קואליציה נגדנו. אם ג׳קי היה מקבל את הסכום הנכון עליו לפני חודש היה מוכר.
- 7even
- קיבל.ה 2850 לייקים
ליידנר לא שגיאה כי הוא לא שחקן חלש אבל הוא הימור רציני.
הוא לא היה איזה סטאר בלשון המעטה כששיחק כאן ומאז לא שיחק כמעט בכלל. על מה כל ההתלהבות?
השאלה עם אופציה? סביר. אולי ברדה רואה משהו שאנחנו לא..
אני עדיין בדעה שקבוצה שמהמרת במגנים שלה תאכל אותה חזק חזק במשחקים נגד הגדולות.
אני בספק אם אפילו את דוידה ליידנר עוצר ב-2 מכל 10 אחד על אחד על הקו. כאילו, אם זה יהיה 2 אפרגן לו.
לא שכחנו את החוקן שעברו שחקנים שלנו בדרבים, בסמי עופר וב"ש שוב ושוב ושוב.
הלוואי ואתבדה.
הוא לא היה איזה סטאר בלשון המעטה כששיחק כאן ומאז לא שיחק כמעט בכלל. על מה כל ההתלהבות?
השאלה עם אופציה? סביר. אולי ברדה רואה משהו שאנחנו לא..
אני עדיין בדעה שקבוצה שמהמרת במגנים שלה תאכל אותה חזק חזק במשחקים נגד הגדולות.
אני בספק אם אפילו את דוידה ליידנר עוצר ב-2 מכל 10 אחד על אחד על הקו. כאילו, אם זה יהיה 2 אפרגן לו.
לא שכחנו את החוקן שעברו שחקנים שלנו בדרבים, בסמי עופר וב"ש שוב ושוב ושוב.
הלוואי ואתבדה.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4867 לייקים
-
- קיבל.ה 1132 לייקים

כי הוא לא שווהTOMER כתב: ↑30 מאי 2025, 14:00סירבו כי לא ישלמו לאף שחקן סכום כזה או חושבים שהוא לא שווה את זה?אנחנו בתהליך כתב: ↑30 מאי 2025, 13:47 אומר מה שסיפרו לי
הפועל סירבו ובצדק
כמו שכבר אמרו כאן, ישקיעו, אבל רק במי ששווה את הכסף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
תומר לוי מספר ששלוש קבוצות כרגע במרדף אחרי רועי לוי, שחקנה של מ.ס. אשדוד. לאתר ערוץ הספורט נודע היום (שישי) כי הפועל תל אביב הגישה הצעה על 50 אחוז מהכרטיס של השחקן.
מדובר על הצעה של כ-300 אלף יורו, אך זו נדחתה ע"י ג'קי בן זקן ואשדוד. גם בית"ר ירושלים והפועל באר שבע נמצאות חזק מאוד בתמונה ומעוניינות בשחקן, שכאמור רשם קפיצת מדרגה משמעותית במהלך העונה החולפת.
מדובר על הצעה של כ-300 אלף יורו, אך זו נדחתה ע"י ג'קי בן זקן ואשדוד. גם בית"ר ירושלים והפועל באר שבע נמצאות חזק מאוד בתמונה ומעוניינות בשחקן, שכאמור רשם קפיצת מדרגה משמעותית במהלך העונה החולפת.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.