זה פלפול משפטי, אבל "הבטחת תשלום", זה לא אותו דבר כמו "תשלום". אני חושב שיש הבדל גדול מאד בין השניים (בתור עו"ד ותיק אתה יודע יותר טוב ממני).רדנקו כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:01 ועכשיו אני שם לכך ששמה שהם מציעים הרבה יותר גרוע.
הם אומרים לנו - בוא תצביעו אם אנחנו אומרים לא עכשיו או שנחכה עד שעופר ישקיע מכיסו עוד 26 מיליון ואז נצביע אם עוברים או לא.
הם אומרים במפורש - אנחנו לא נאפשר לחברים להצביע אם הם רוצים לעבור עכשיו או לא.
אנחנו החלטנו במקום חברי העמותה שהם לא יוכלו להצביע על הנושא הזה עכשיו.
איזה ברירה נותרה למי שרוצה לקדם את זה?
יד אליהו
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
לא פלפול משפטי - הוא צריך לספק ערבות בנקאית של 25 מיליון שקל. היא נועדה להבטיח את התשלום לאדריכל. כלומר - או שישלם או שיחלטו את הערבות. אז לצורך הענין זה לחלוטין אותו דבר.הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:09זה פלפול משפטי, אבל "הבטחת תשלום", זה לא אותו דבר כמו "תשלום". אני חושב שיש הבדל גדול מאד בין השניים (בתור עו"ד ותיק אתה יודע יותר טוב ממני).רדנקו כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:01 ועכשיו אני שם לכך ששמה שהם מציעים הרבה יותר גרוע.
הם אומרים לנו - בוא תצביעו אם אנחנו אומרים לא עכשיו או שנחכה עד שעופר ישקיע מכיסו עוד 26 מיליון ואז נצביע אם עוברים או לא.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
ויותר מזה - התשלום יכול להגיע עד -50 מיליון ש"ח בשלב הזה. הוא חותם על חוזה ומתחייב לשלם.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
בשורה התחתונה הוא לא מעביר את הצ'ק לאדריכל. כלומר שאם משהו משתבש ומחליט לעזוב יש את האופציה הריאלית שהוא יאמר "בואו נבטל הכל, תחזירו לי את הכסף ואני מוותר על הדרישות ממכם בלה בלה".רדנקו כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:12לא פלפול משפטי - הוא צריך לספק ערבות בנקאית של 25 מיליון שקל. היא נועדה להבטיח את התשלום לאדריכל. כלומר - או שישלם או שיחלטו את הערבות. אז לצורך הענין זה לחלוטין אותו דבר.הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:09זה פלפול משפטי, אבל "הבטחת תשלום", זה לא אותו דבר כמו "תשלום". אני חושב שיש הבדל גדול מאד בין השניים (בתור עו"ד ותיק אתה יודע יותר טוב ממני).רדנקו כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:01 ועכשיו אני שם לכך ששמה שהם מציעים הרבה יותר גרוע.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ממה שאנשי הועד המנהל מדברים בטוויטר אתה מטעה.רדנקו כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:01 ועכשיו אני שם לכך ששמה שהם מציעים הרבה יותר גרוע.
ההצבעה תיערך לפני שהוא מעביר את ה25 מליון.
ההצבעה תהיה על אישור המעבר בהינתן ועופר מעביר את 25 המליון למי שצריך
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
בשורה התחתונה זה פשוט לא נכון. בקול הקורא כתוב במפורש:
להבטחת התחייבויותיו מכח חוזה התכנון המפורט, יידרש המציע הזוכה להפקיד בידי העירייה,
במועד החתימה על החוזה, ערבות בנקאית אוטונומית לטובת העירייה בסך של 25 מיליון ,₪
בנוסח כתב הערבות שיועבר למציע על ידי העירייה. הערבות הבנקאית תוחזר למציע הזוכה לאחר
השלמת התכנון המפורט בהתאם לחוזה התכנון המפורט, ולאחר שהמציע הזוכה ישלם את מלוא
עלויות התכנון המפורט. עם ביצוע התשלומים עבור התכנון המפורט, בהתאם לאבני הדרך
שתיקבענה בחוזה התכנון המפורט – יופחת בהתאם סכום הערבות עד לתשלום מלוא עלויות
התכנון המפורט. ככל שאומדן עלויות התכנון המפורט יעלה על הסכום האמור, יגדיל המציע
הזוכה את הערבות בהתאם.
להבטחת התחייבויותיו מכח חוזה התכנון המפורט, יידרש המציע הזוכה להפקיד בידי העירייה,
בנוסח כתב הערבות שיועבר למציע על ידי העירייה. הערבות הבנקאית תוחזר למציע הזוכה לאחר
הזוכה את הערבות בהתאם.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אז?
אם לא הוא, מישהו אחר היה פותח את זה.
ההודעה של העמותה היא סימון שהעמותה מוכנה לקבל מצב שמטילים ווטו גם בלי שחברי העמותה יכריע האם הם מעוניינים בווטו הזה, ולכן עכשיו נדרש לדרוש לכנס אסיפה על הצבעה.
ולא משנה מי פותח את הטופס, משנה מי חותם עליו.
ובתור חבר עמותה ותיק, גם מי שהצטרף לעמותה לפני רגע, כל עוד הוא אוהד הפועל, הוא שווה ערך אלי ואין משמעות למתי הוא הצטרף.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 96 לייקים
מה אני מפספס?רדנקו כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:19 בשורה התחתונה זה פשוט לא נכון. בקול הקורא כתוב במפורש:
הזוכה את הערבות בהתאם.
ההצבעה תיערך לפני שהוא מעביר את הכסף. השאלה תהיה משהו כמו "בהינתן ועופר משלם לאדריכל, האם תרצה לעבור?".
יידעו את תוצאות ההצבעה לפני שהוא מעביר את הכסף.
אם יצביעו בעד והוא משלם אז הכל קורה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אני מתייחס למה שנכתב פה למעלה ואמור להיות ציטוט מההודעה של העמותה/למה זה טוב כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:19ממה שאנשי הועד המנהל מדברים בטוויטר אתה מטעה.רדנקו כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:01 ועכשיו אני שם לכך ששמה שהם מציעים הרבה יותר גרוע.
ההצבעה תיערך לפני שהוא מעביר את ה25 מליון.
ההצבעה תהיה על אישור המעבר בהינתן ועופר מעביר את 25 המליון למי שצריך
אבל גם למצב הזה התייחסתי הודעה אחת לפני.
צריך גם לזכור עוד דבר - עופר צריך להגיש הצעה לקול הקורא עד ה-7.11.
אבל עד אז לא תהיה החלטה בהצבעה כי הם אמרו שצריך להודיע על ההצבעה 30 יום מראש.
אז אומרים לעופר - בוא תוציא עוד כסף מכיסך. תכין את הקול הקורא. תשים ערבות של עוד מיליון ש"ח.
אבל אולי גם אז לא נסכים לעבור ליד אליהו.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ניראה שמנסים להבטיח את קיום החוזה על שיפוץ האולם ולא לעבור מבלי שיש משהו "יחסית" בטוח כי מכל חוזה כזה אפשר ליסוג, השאלה מה המחיר.
החליטו שהשלב שמתאים למשהו כזה, זה הבטחת התשלום של 25 המליון. סך הכל נשמע הגיוני במצב הנוכחי, אם מצביעים בעד ואז עופר שם 25 עוברים. אם מצביעים נגד זה הלך ואם מצביעים בעד ועופר בסוף לא משלם אז גם הלך.
בכל הקשור לתאריכים לא ראיתי אזכור אבל אסמוך עליך ואכן זה בעייתי, מאמין שיימצאו פתרון.
החליטו שהשלב שמתאים למשהו כזה, זה הבטחת התשלום של 25 המליון. סך הכל נשמע הגיוני במצב הנוכחי, אם מצביעים בעד ואז עופר שם 25 עוברים. אם מצביעים נגד זה הלך ואם מצביעים בעד ועופר בסוף לא משלם אז גם הלך.
בכל הקשור לתאריכים לא ראיתי אזכור אבל אסמוך עליך ואכן זה בעייתי, מאמין שיימצאו פתרון.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
איכשהו הצליחו להסיט פה את הסיפור לשאלת הבטחת ההרחבה של האולם.
קצת נשכחה העובדה שהמעבר ליד אליהו עלה בשל העובדה שנבנתה פה קבוצה אדירה בהשקעה גדולה והיה רצון לאפשר להרבה יותר אוהדים לרכוש מנוי ו/או להגיע לראות את הקבוצה הזו שיש לה פוטנציאל לקחת תארים השנה.
ואז קמו האולטראס שהודיעו שהם לא יעברו ולא יאפשרו מעבר, ואז פתאום התחילה פה ההתכופפות כי הם הרי קובעים הכל עבור כולנו, והחל הדיבור על מעבר זמני בלבד לצורך הרחבת האולם.
זה אף פעם לא היה האישיו. איכשהו עם הרבה דיבורים הצליחו להשכיח מאיפה התחיל הסיפור.
אז אני לא שכחתי וזה יופי אם הדרייב אין יוגדל, אבל לא בשביל זה רוצים לעבור ליד אליהו עכשיו.
קצת נשכחה העובדה שהמעבר ליד אליהו עלה בשל העובדה שנבנתה פה קבוצה אדירה בהשקעה גדולה והיה רצון לאפשר להרבה יותר אוהדים לרכוש מנוי ו/או להגיע לראות את הקבוצה הזו שיש לה פוטנציאל לקחת תארים השנה.
ואז קמו האולטראס שהודיעו שהם לא יעברו ולא יאפשרו מעבר, ואז פתאום התחילה פה ההתכופפות כי הם הרי קובעים הכל עבור כולנו, והחל הדיבור על מעבר זמני בלבד לצורך הרחבת האולם.
זה אף פעם לא היה האישיו. איכשהו עם הרבה דיבורים הצליחו להשכיח מאיפה התחיל הסיפור.
אז אני לא שכחתי וזה יופי אם הדרייב אין יוגדל, אבל לא בשביל זה רוצים לעבור ליד אליהו עכשיו.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
לפי מה שרדנקו אומר עופר צריך לשים ערבויות לתשלום לאדריכל עוד לפני ההצבעה כך שאם יוחלט נגד העירייה יכולה עדיין לחלט לו את הערבויות שלולמה זה טוב כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:34 ניראה שמנסים להבטיח את קיום החוזה על שיפוץ האולם ולא לעבור מבלי שיש משהו "יחסית" בטוח כי מכל חוזה כזה אפשר ליסוג, השאלה מה המחיר.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אתה משמיט כאן עוד פרט חשוב - הם קושרים את זה גם בהסכמה של ינאי להסדיר בחוזה חדש את מעמד העמותה בקבוצה. נושא חשוב בטירוף, אני מסכים, אבל שלא קשור בשום צורה לנושא האולם.למה זה טוב כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:34 ניראה שמנסים להבטיח את קיום החוזה על שיפוץ האולם ולא לעבור מבלי שיש משהו "יחסית" בטוח כי מכל חוזה כזה אפשר ליסוג, השאלה מה המחיר.
גם אם מוצאים פתרון לתאריכים (ואני לא מצליח לחשוב על פתרון שיעמוד בתנאי המנהל התקין של הודעה מראש של 30 יום לפני הצבעה), זה לא פותר את העניין הזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
רק אני חושב שהמתווה שהציגה העמותה הוא טוב ?
העמותה מבטיחה שאם עוברים ליד אליהו אכן יהיה שיפוץ בדרייב אין (מאמין שהרוב לא רוצים לעבור קבוע ליד אליהו) וכך גם בעצם היא די מעלה את אחוזי ההצבעה בעד המעבר (כאלה שמוכנים לעבור רק עם התחייבות שנחזור לדרייב אין )
מבחינת עופר הוא מקבל מעבר ליד אליהו ובכל מקרה הוא מתכנן לשפץ את הדרייב אין אז מה אכפת לו מהתנאי הזה (ההצבעה מתבצעת לפני התשלום לאדריכל כלומר אין לו סיכון בהפסד הכסף הזה והוא לא תלוי בעמותה )
העמותה מבטיחה שאם עוברים ליד אליהו אכן יהיה שיפוץ בדרייב אין (מאמין שהרוב לא רוצים לעבור קבוע ליד אליהו) וכך גם בעצם היא די מעלה את אחוזי ההצבעה בעד המעבר (כאלה שמוכנים לעבור רק עם התחייבות שנחזור לדרייב אין )
מבחינת עופר הוא מקבל מעבר ליד אליהו ובכל מקרה הוא מתכנן לשפץ את הדרייב אין אז מה אכפת לו מהתנאי הזה (ההצבעה מתבצעת לפני התשלום לאדריכל כלומר אין לו סיכון בהפסד הכסף הזה והוא לא תלוי בעמותה )
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בפסקה האחרונה של המכתב , כפי שכמה כתבו כאן כבר לפני כמה ימים , עוד לפני פרסום מכתב הסיכום , הם מעוניינים לכאורה לפתוח את ההסכם.
למה שבעל השליטה יסכים לדבר כזה? חוצפה שאין כדוגמתה.
למה שבעל השליטה יסכים לדבר כזה? חוצפה שאין כדוגמתה.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
לא יודע מה זה מינימום נזק כלכלי אבל לפי הדיווחים ומה שהוא עצמו אמר - עד כה הוציא מעל 100 מיליון בשנה אחת על הפועל....מריו פצ'אלקה כתב:מאחל לעופר ינאי להשתחרר מהמועדון הזה עם מינימום נזק כלכלי
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 96 לייקים
הם קושרים את זה כי זה מה שעלה בשיחות לנסיונות גישור עם צד שלישי. זה לא יש מעין. מסכים שבעייתי אבל גם בהסכם המקורי היה רשום שדברים ייעשו בשותפות ושהעמותה תהיה חלק מהניהול השוטף. בכל מקרה נטען שאין להם כוחנה להיות בחלק מהיום יום ולהשפיע על ניהול כספי המןעדוןred in blood כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:44אתה משמיט כאן עוד פרט חשוב - הם קושרים את זה גם בהסכמה של ינאי להסדיר בחוזה חדש את מעמד העמותה בקבוצה. נושא חשוב בטירוף, אני מסכים, אבל שלא קשור בשום צורה לנושא האולם.למה זה טוב כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 14:34 ניראה שמנסים להבטיח את קיום החוזה על שיפוץ האולם ולא לעבור מבלי שיש משהו "יחסית" בטוח כי מכל חוזה כזה אפשר ליסוג, השאלה מה המחיר.
גם אם מוצאים פתרון לתאריכים (ואני לא מצליח לחשוב על פתרון שיעמוד בתנאי המנהל התקין של הודעה מראש של 30 יום לפני הצבעה), זה לא פותר את העניין הזה.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
כל מילה בסלע!רדנקו כתב:איכשהו הצליחו להסיט פה את הסיפור לשאלת הבטחת ההרחבה של האולם.
ארנה
Here we come
-
- קיבל.ה 274 לייקים
מעניין מה העמותה רוצה להשיג בלפתוח את ההסכם?? אני מנחש שזה כמו שרשמתי בעבר יש אנשים שרוצים שעופר ישים את הכסף והם יקבלו את ההחלטות, לא מכיר פראייר אחד בעולם שיסכים לזה!
המכתב של הועד המנהל בשם כל חברי העמותה זה בושה!
המכתב של הועד המנהל בשם כל חברי העמותה זה בושה!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אייבר דה-בונלס כתב:חתמתיNati כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 13:02חתמתיnirgo כתב:טופס שנוצר במטרה לבדוק כמה חברי עמותה מעוניינים ללכת להליך משפטי שיחייב קיום הצבעה בהקדם האפשרי, וללא הצבת תנאים מיוחדים. מי שמעוניין מוזמן למלא.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 7443632716

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 274 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=485545 ראיון עם רמי כהן , בעיקר מאיים על עזיבה ומבקר את עופר ינאי , קל לדבר על שיתוף פעולה הדיי שצד אחד משקיע סכומים עצומים והצד השני בעיקר מדבר ....
-
- קיבל.ה 274 לייקים
למה הוא ממהר להתראיין ולזרוק הכל החוצה?רק הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 15:42 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=485545 ראיון עם רמי כהן , בעיקר מאיים על עזיבה ומבקר את עופר ינאי , קל לדבר על שיתוף פעולה הדיי שצד אחד משקיע סכומים עצומים והצד השני בעיקר מדבר ....
וגם מה זה אומר דברים בהסכמה? הסכמה של עופר לכל מה שיחליט? "כל צד מתבצר בצד שלו" אבל זה נכון בעיקר עליו.....
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
טוב מסתבר שגם בעמותה צריך הגבלת קדנציות. רמי והאולטראס (רמי הוא בובה של האולטראס) = שאול. יאללה לפרק את העמותה כדי שתהיה הפועלרק הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 15:42 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=485545 ראיון עם רמי כהן , בעיקר מאיים על עזיבה ומבקר את עופר ינאי , קל לדבר על שיתוף פעולה הדיי שצד אחד משקיע סכומים עצומים והצד השני בעיקר מדבר ....
-
- קיבל.ה 274 לייקים
מדהים ה"תמימות" שהוא אומר לאיזה טירוף הגענו, כל מה שהיה צריך מההתחלה לעשות הצבעה כן אוו לא בעד אוו נגד, זהו וכל אחד היה מחליט לפי דעתו במקום זה גררו את זה לתנאים ועוד תנאים ומשיכות וטירוף ברשתות.Red_man כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 15:56טוב מסתבר שגם בעמותה צריך הגבלת קדנציות. רמי והאולטראס (רמי הוא בובה של האולטראס) = שאול. יאללה לפרק את העמותה כדי שתהיה הפועלרק הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 15:42 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=485545 ראיון עם רמי כהן , בעיקר מאיים על עזיבה ומבקר את עופר ינאי , קל לדבר על שיתוף פעולה הדיי שצד אחד משקיע סכומים עצומים והצד השני בעיקר מדבר ....
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אני מת על רמי ואני חושב שהאיש הזה, עם כל המורכבויות ואי ההסכמות, הוא לא פחות ממציל הפועל. אפשר לבקר, אבל צריך לזכור שבלעדיו כנראה לא היינו פה היום ולא היה עופר ינאי. לא מקבל את ההשוואות לשאול ואני גם חושב שזה לא מתאים ולא ראוי.
יחד עם זאת, ההודעה שיצאה היום וגם הראיון הזה הם פשוט חוצפה לא נורמלית, כלפי עופר וכלפי שאר האוהדים.
להגיד לדוגמה על הרחבת הדרייב אין שעופר "לא נגד זה" זו גניבת דעת, ואני מצטער שאני חוזר על עצמי בניסוח, אבל פשוט חוצפה. האיש מוכן לשים למעלה מ-100 מיליון שקל מכיסו כדי שזה יקרה וכל מה שיש לך להגיד זה שהוא לא נגד?
עם הכספים שהוא הוציא פה יש לו את כל הלגיטימציה בעולם לבקש שנעבור ליד אליהו בכלל בלי קשר לדרייב אין ועם כל כאבי הבטן שבעולם הייתי גם מצביע בעד. בשביל להרחיב את מעגל האוהדים, בשביל להתקדם כמועדון, וכן, כדי שנוכל גם להגדיל את כמות ההכנסות והעול לא יפול על עופר לבדו. אבל עופר הבין את הרגישות ועשה מהלכים, יחד עם העמותה, כדי להרחיב את הדרייב אין כולל הבטחה לשים הרבה כסף מכיסו. אחרי שהוא הבין ש-7000 מקומות זה בעייתי הוא גם חזר לדיונים עם העירייה כדי לקבל הבטחה שההרחבה תהיה ל-10000 מקומות.
אנשים לוקחים את זה כמובן מאליו וזה פשוט צורם לי בכל כך הרבה רמות.
כן, עופר איש כוחני, כן, הוא כנראה גם נרקסיסט לא קטן, אבל בסוף הוא הביא אותנו למה שרצינו וחלמנו כל כך הרבה שנים, ואני חושב ש-95 אחוז מבעלי ההון שקונים קבוצות לא היו כל כך סבלניים וקשובים לטרלול שהוא קהילת האוהדים של הפועל תל אביב.
אני מבין את רמי, הוא כנראה חשב שדברים יתנהלו אחרת וזה קשה מאוד להרגיש שדוחקים אותך החוצה אחרי כל העבודה המדהימה וכל מה שנתת עבור המועדון. אני לא יודע אם נכונות הטענות על כך שעופר הפר את ההסכם (ואם זה המצב, הייתי מצפה מהוועד המנהל להציג את העובדות ברורה וגלויה ולא באמצעות רמיזות ומסרים של מקורבים), אבל אם זה אכן קרה זה פסול מאוד וצריך לתת את הדעת על זה. יחד עם זאת, זה לא נותן לאף אחד את הזכות להחזיק את כל העמותה כבת ערובה במסגרת מאבקי הכוח מול עופר. יש כאן התבלבלות רצינית מאוד בנוגע לתפקידה של העמותה.
יחד עם זאת, ההודעה שיצאה היום וגם הראיון הזה הם פשוט חוצפה לא נורמלית, כלפי עופר וכלפי שאר האוהדים.
להגיד לדוגמה על הרחבת הדרייב אין שעופר "לא נגד זה" זו גניבת דעת, ואני מצטער שאני חוזר על עצמי בניסוח, אבל פשוט חוצפה. האיש מוכן לשים למעלה מ-100 מיליון שקל מכיסו כדי שזה יקרה וכל מה שיש לך להגיד זה שהוא לא נגד?
עם הכספים שהוא הוציא פה יש לו את כל הלגיטימציה בעולם לבקש שנעבור ליד אליהו בכלל בלי קשר לדרייב אין ועם כל כאבי הבטן שבעולם הייתי גם מצביע בעד. בשביל להרחיב את מעגל האוהדים, בשביל להתקדם כמועדון, וכן, כדי שנוכל גם להגדיל את כמות ההכנסות והעול לא יפול על עופר לבדו. אבל עופר הבין את הרגישות ועשה מהלכים, יחד עם העמותה, כדי להרחיב את הדרייב אין כולל הבטחה לשים הרבה כסף מכיסו. אחרי שהוא הבין ש-7000 מקומות זה בעייתי הוא גם חזר לדיונים עם העירייה כדי לקבל הבטחה שההרחבה תהיה ל-10000 מקומות.
כן, עופר איש כוחני, כן, הוא כנראה גם נרקסיסט לא קטן, אבל בסוף הוא הביא אותנו למה שרצינו וחלמנו כל כך הרבה שנים, ואני חושב ש-95 אחוז מבעלי ההון שקונים קבוצות לא היו כל כך סבלניים וקשובים לטרלול שהוא קהילת האוהדים של הפועל תל אביב.
אני מבין את רמי, הוא כנראה חשב שדברים יתנהלו אחרת וזה קשה מאוד להרגיש שדוחקים אותך החוצה אחרי כל העבודה המדהימה וכל מה שנתת עבור המועדון. אני לא יודע אם נכונות הטענות על כך שעופר הפר את ההסכם (ואם זה המצב, הייתי מצפה מהוועד המנהל להציג את העובדות ברורה וגלויה ולא באמצעות רמיזות ומסרים של מקורבים), אבל אם זה אכן קרה זה פסול מאוד וצריך לתת את הדעת על זה. יחד עם זאת, זה לא נותן לאף אחד את הזכות להחזיק את כל העמותה כבת ערובה במסגרת מאבקי הכוח מול עופר. יש כאן התבלבלות רצינית מאוד בנוגע לתפקידה של העמותה.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אמל"ק: ארוך אבל צודקהוקיץ' כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 16:23 אני מת על רמי ואני חושב שהאיש הזה, עם כל המורכבויות ואי ההסכמות, הוא לא פחות ממציל הפועל. אפשר לבקר, אבל צריך לזכור שבלעדיו כנראה לא היינו פה היום ולא היה עופר ינאי. לא מקבל את ההשוואות לשאול ואני גם חושב שזה לא מתאים ולא ראוי.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
יהיה נציג לואלטראס ביחד עם בארימלייעץ לדירקטוריוןסומך כתב:
הודעות מועדון: דירקטוריון הפועל ת"א התכנס
על הפרק: שיפוץ היכל שלמה, מעבר למגרש זמני, הקמת ועדה מייעצת והצטרפות למועדון לקוחות עבור קהילת האוהדים
▬▬▬▬▬▬▬▬
• שיפוץ היכל שלמה: השיפוץ עתיד להימשך 4 שנים ובמסגרתו יורחב האולם ל-10,000 מקומות בהתאם לרצון האוהדים. בכוונת הבעלים, עופר ינאי, לגשת לקול קורא ולהפקיד את מסמכי ההגשה, ערבות בנקאית בסך מיליון ש"ח וצ׳ק אישי בסך 25 מיליון ש"ח אצל השר לשעבר יזהר שי. המסמכים יוגשו לעירייה ככל שלא תופעל זכות הוטו של העמותה.
• מעבר למגרש זמני: הוסכם (ברוב קולות) כי הקבוצה תצטרך לשחק באולם ׳מנורה מבטחים׳ החל מהעונה הנוכחית ועד להשלמת השיפוץ, לאחר שהובנו השלכות הדחייה לעונה הבאה. במידה והליך השיפוץ יתקצר, הקבוצה תקדים את חזרתה להיכל שלמה המחודש.
הדירקטוריון קורא לעמותת האוהדים (אשר לה זכות וטו) לקיים הצבעה דמוקרטית ולהגיע להחלטה בהקדם.
• הצטרפות למועדון לקוחות: הוסכם ברוב קולות, כי המועדון יבחן התקשרות עם מועדון לקוחות לניהול תכנית הטבות והנחות עבור קהילת האוהדים.
• הקמת ועדה מייעצת לדיקטוריון: אליה יצטרפו רן שחם, עמית ורדי ושחקן העבר בארי לייבוביץ, לצד שריון מקום - לראשונה - עבור נציג ארגון האוהדים (האולטראס).
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
זה הזמן גם של האוהדים השקטים להגיב ברשתות החברתיות.
קורא את התגובות של המתנגדים ופשוט נגעל מרובן.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
קל, אומרים שלמי שיש זכאות הוא אוהד מכבי. עבודה יפה עמותה.Asafasraf כתב:זה הזמן גם של האוהדים השקטים להגיב ברשתות החברתיות.
אתם הראש.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
מזעזע. גם מבחינת טיימינג וגם מבחינת תוכן.רק הפועל כתב: ↑09 אוקטובר 2024, 15:42 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=485545 ראיון עם רמי כהן , בעיקר מאיים על עזיבה ומבקר את עופר ינאי , קל לדבר על שיתוף פעולה הדיי שצד אחד משקיע סכומים עצומים והצד השני בעיקר מדבר ....
למה לתת כזה ראיון? איך זה מקדם? ועוד לספורט5...
אי אפשר לקחת ממנו את מה שנתן, אבל הוא צריך להתבייש על ההוצאת כביסה מלוכלכת הזאת. לא מבין מה עבר לו בראש.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
עברנו את יום שלישי, אנחנו על המסלול שמוביל למשפט האחרון.מילפורד כתב: ↑06 אוקטובר 2024, 00:32 הישיבת דירקטוריון ביום שלישי תהיה המבחן האמיתי לכולם האם יש איך להמשיך מפה ביחד או שאנחנו על מסלול פיצוץ.
מצד אחד, העמותה וחבריה צריכים להכיר בעבודה שכנראה נעבור לשחק ביד אליהו בשלב זה או אחר.
מצד שני, עופר צריך להבין שהוא צריך לתת זמן לתהליך הזה כי הוא לא פשוט וקל להרבה אנשים.
אם אחד מהצדדים לא יראה את הגמישות והסבלנות הזאת, נמשיך להיות קבוצה בתקציבים של 20-30 מיליון ש״ח בעונה שפעם בעשור מצליחה להרים קבוצה תחרותית.
מאוד מייאש, עד שסוף סוף ראינו את האור.
אני מקוה שהתחזית שלי היתה מוגזמת ושעוד יש תקוה שמישהו פה יתקפל.
רמי כהן בראיון אפילו לא מוכן להגיד שיגיע למשחקים ביד אליהו. פשוט מביך...
-
- קיבל.ה 802 לייקים
רמי כהן:
כן חשבנו שבדברים שאנחנו יודעים לעשות, בסוף אנחנו עמותת אוהדים ואנחנו מכירים את כל 3,000 האיש בעמותה ואנחנו יודעים לטפל בהם, חשבנו שזה כן יישאר בסמכות שלנו.
יש המון דברים שאנחנו יכולים לעזור בהם, וגם להישאר רלוונטים בדברים שחשובים בקהל".
לא כל דבר בחיים הוא רק שאלה של כן ולא. יש את הדרך, ברור שאנחנו רוצים לזכות בתארים, אבל אנחנו רוצים במקביל לדאוג לעוד נושאים.
סך הכל אמרנו שיש מנגנון לעמותה ויש תהליכים וצריך לכבד את זה. כחלק מזה..... זה הגדרות של מה כן בסמכות העמותה"
גם ככה אני לא מתעסק כמעט בניהול הקבוצה הבוגרת.
אני לא מחפש איזה טייטל של יושב ראש קבוצה שבעצם לא עושה כלום.
אנחנו רוצים לסיים תהליך שהתחלנו עוד לפני עופר של הגדלת האולם, זה חשוב לעתיד של הפועל. אחרי כל זה, אנחנו רוצים להגדיר במה אנחנו מטפלים וללכת להצבעה. לשמחתי הקהל שלנו לא מתערב ונותן לנו לנהל את הדברים.
ציטוטים מהראיון לספורט5.
בקיצור - המעבר ליד אליהו הוא רק התירוץ . זה הבייבי של האולטראס מתוך אידיאולוגיה קיצונית. הסיבה שרמי והעמותה הפכו את המעבר ליד אליהו לקרדום לחפור בו זה מאבקי כח. העמותה רוצה להישאר רלוונטית ועסקניה רוצים כח השפעה. בגדול שעופר ישלם והם ינהלו ויחליטו. זה עולה בבירור מהראיון הזה.
כן חשבנו שבדברים שאנחנו יודעים לעשות, בסוף אנחנו עמותת אוהדים ואנחנו מכירים את כל 3,000 האיש בעמותה ואנחנו יודעים לטפל בהם, חשבנו שזה כן יישאר בסמכות שלנו.
יש המון דברים שאנחנו יכולים לעזור בהם, וגם להישאר רלוונטים בדברים שחשובים בקהל".
לא כל דבר בחיים הוא רק שאלה של כן ולא. יש את הדרך, ברור שאנחנו רוצים לזכות בתארים, אבל אנחנו רוצים במקביל לדאוג לעוד נושאים.
סך הכל אמרנו שיש מנגנון לעמותה ויש תהליכים וצריך לכבד את זה. כחלק מזה..... זה הגדרות של מה כן בסמכות העמותה"
גם ככה אני לא מתעסק כמעט בניהול הקבוצה הבוגרת.
אני לא מחפש איזה טייטל של יושב ראש קבוצה שבעצם לא עושה כלום.
אנחנו רוצים לסיים תהליך שהתחלנו עוד לפני עופר של הגדלת האולם, זה חשוב לעתיד של הפועל. אחרי כל זה, אנחנו רוצים להגדיר במה אנחנו מטפלים וללכת להצבעה. לשמחתי הקהל שלנו לא מתערב ונותן לנו לנהל את הדברים.
ציטוטים מהראיון לספורט5.
בקיצור - המעבר ליד אליהו הוא רק התירוץ . זה הבייבי של האולטראס מתוך אידיאולוגיה קיצונית. הסיבה שרמי והעמותה הפכו את המעבר ליד אליהו לקרדום לחפור בו זה מאבקי כח. העמותה רוצה להישאר רלוונטית ועסקניה רוצים כח השפעה. בגדול שעופר ישלם והם ינהלו ויחליטו. זה עולה בבירור מהראיון הזה.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
רמי מאכזב מאוד.
בתור אחד שהביע את דעתו השלילית גם על דפי הפורום כאן על הסגידה האוטומטית לעופר, רמי והעמותה נלחמים בו עכשיו מכל הסיבות הלא נכונות. מרגיש כמו מאה אחוז מאבק כוח ואגו, ו0 מהות
בתור אחד שהביע את דעתו השלילית גם על דפי הפורום כאן על הסגידה האוטומטית לעופר, רמי והעמותה נלחמים בו עכשיו מכל הסיבות הלא נכונות. מרגיש כמו מאה אחוז מאבק כוח ואגו, ו0 מהות
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
כמו גבר מכה שמאיים על אישתו שרוצה להתגרש שהוא ירצח אותה ויתאבד ככה רמי והעמותה מתנהגים עכשיו. כרוניקה של רצח והתאבדות ידועים מראש.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
מי שלא עשה עדיין חברות בעמותה ורוצה להשפיע- שה בדיוק הזמן