עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
איפה נכתב משהו לגבי קני סייף?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הדר יעקבי כתבה בטוויטר
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4746 לייקים
צנציפר פרסם על שיחות איתו לפני כמה ימים, הדר יעקובי טוענת בטוויטר שלא יגיע עקב פערים כספיים.
מה לגבי סטיב טוריאל? ג'קי כבר קבע תג מחיר לתכשיט?
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
תקראו טוב מה שהיא כותבת
"היו שיחות
להבנתי הפער גדול מידי"
אני לא טוען שהוא יגיע אבל די ברור שאין לה מושג ירוק מה ואם קורה
"היו שיחות
להבנתי הפער גדול מידי"
-
- קיבל.ה 950 לייקים
זה ברור שזה מלל כדי לכתוב משהואוגוסטוס היל כתב: ↑26 יוני 2023, 15:08 תקראו טוב מה שהיא כותבת
"היו שיחות
להבנתי הפער גדול מידי"
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
מקסים פלקושצ'נקו חתם לשנתיים במכבי נתניה
חבל
חבל
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
עילאי אלמקייס שחקן חופשי - מה דעתנו על ילד הפלא התורן?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
הבלם גבי קיקי (שחקם שריף טירספול) מועמד להצטרף, לפי אופירע.
הם לא טרחו לכתוב בכתבה מאיזו מדינה הוא במקור, אבל אין ספק שהשם שלו מרגש.
https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1 ... tml?ref=hp
הם לא טרחו לכתוב בכתבה מאיזו מדינה הוא במקור, אבל אין ספק שהשם שלו מרגש.
https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1 ... tml?ref=hp
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4746 לייקים
לא יודע מה זה אומר סתם שחקן כרגע הוא המועמד הישראלי הבכיר ואולי היחיד לחזק את צד ימין.oleg neduda כתב: ↑26 יוני 2023, 15:15ממה שאני הבנתי הוא סתם שחקן.
אלמקייס זה פח לא לגעת.
פלקוצ׳נקו שחקן בינוני בעמדה שאנחנו לא צריכים להרכב אז לא אבדה גדולה.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 674 לייקים
הבלם קקי פיפי (עמכם הסליחה).
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
שימו לב שאתם מעלים ידיעות שכבר העלו פה(זאת ספציפית עלתה לאשכול הזה 3 פעמים בשעתיים)
זה כנראה גם תוצאה של היובש וולקאמים.
זה כנראה גם תוצאה של היובש וולקאמים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
ולפינת הביזאר:
מסתבר שהכינוי של גבי קניקובסקי ממכבי הוא קיקי.
אם מחתימים את הבלם,יהיו גם בהפועל וגם במכבי שחקן שיקראו לו גבי קיקי.
זה מה שנשאר לנו לעשות בימים הנפלאים הללו
מסתבר שהכינוי של גבי קניקובסקי ממכבי הוא קיקי.
אם מחתימים את הבלם,יהיו גם בהפועל וגם במכבי שחקן שיקראו לו גבי קיקי.
זה מה שנשאר לנו לעשות בימים הנפלאים הללו
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
גיא אסולין
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 949 לייקים
הפרופיל של קיקי נראה טוב, שחקן בן 29
1.94, רגל ימין (ישראלוב שמאלי), פיזי מאוד ויודע לצאת עם הכדור לפי הסרטון
מיליון יורו שווי, שיחק באופן קבוע השנה. רב עם רונאלדו במשחק נגדם ועשה עליו פנדל.
שריף משלמת המון כסף לשחקנים, לכן קשה לי להאמין שהוא ריאלי עבורנו
סרטון מ-2021
1.94, רגל ימין (ישראלוב שמאלי), פיזי מאוד ויודע לצאת עם הכדור לפי הסרטון
מיליון יורו שווי, שיחק באופן קבוע השנה. רב עם רונאלדו במשחק נגדם ועשה עליו פנדל.
שריף משלמת המון כסף לשחקנים, לכן קשה לי להאמין שהוא ריאלי עבורנו
סרטון מ-2021
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
אני לא יודע להחליט אם אני אוהב את השקט או לא.
מצד אחד, אני מבסוט כי אין את קלחת העסקנים והסוכנים שאוכלים את הראש כל יום עם כתבה אחרת.
מצד שני, השקט מחרפן אותי
מצד אחד, אני מבסוט כי אין את קלחת העסקנים והסוכנים שאוכלים את הראש כל יום עם כתבה אחרת.
מצד שני, השקט מחרפן אותי

-
- קיבל.ה 419 לייקים
יכול מאוד להיות שאלמקייס שווה הזדמנות כשחקן רוטציה. הבעיה של הפועל, שהיא צריכה יותר משחקן רוטציה, היא צריכה לעמדה הזו שחקן הרכב. אייבי בכושרו צריך להיות המחליף ולא הפותח.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 949 לייקים
לא לגעת בו עם מקל
בקישור אנחנו צריכים עוד שחקן שהוא באנקר להרכב
בנימין ואייבינדר אלה שחקני הרוטציה שלך
האידאל זה אל ים (שמקצועית הוא סימן שאלה אבל זה מעשה עשוי) , רודריגז וזר חדש
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אז גם כיאל סגר בסכנין.
בגדול שוק הישראלים כמעט סגור מבחינת שחקנים פנויים.
אז או שהם מתכננים ממש לרכוש שחקן או כמה שחקנים מהקבוצות הנוכחיות שלהם,או שהם בונים קבוצה שהגעה לפלייאוף עליון תהיה הצלחה יוצאת דופן.
אז או שהם מתכננים ממש לרכוש שחקן או כמה שחקנים מהקבוצות הנוכחיות שלהם,או שהם בונים קבוצה שהגעה לפלייאוף עליון תהיה הצלחה יוצאת דופן.
זה לא בדיוק מה שכתבתי?
ההבדל היחיד בין מה שאני אומר למה שאתה אומר, הוא מה שהוספת ואני לא כתבתי - מי יהיה באמצע.
אני די בטוח שאלטמן מיועד ל-10, אלא אם לאיוס יעזוב והוא יזוז שמאלה. רודריגס ישחק כ-6, שחקן רכש יהיה 8 (למרות שאני בכלל לא בטוח שיגיע שחקן כזה) ואלטמן 10 מתחת לחלוץ.
אל ים יהיה המחליף של רודריגס, אייבינדר המחליף של השחקן החדש (למרות ששוב, לדעתי הוא יפתח את העונה בהרכב)
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
גם שחקנים תחת חוזה מוצאים את הדרך לעזוב ולמצוא קבוצה חדשהבז'רנו כתב:אז גם כיאל סגר בסכנין.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מסתמן שפלייאוף עליון יהיה קלוש באופן יוצא דופן.בז'רנו כתב:אז גם כיאל סגר בסכנין.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 949 לייקים
אם היו מחתימים את כיאל לצד אייבינדר זה היה פשע
לא פחות מזה
ברגע שהחליטו לעשות את הטעות ולהמשיך עם אייבינדר כיאל נהפך ללא רלוונטי
חבל שלא הביאו אותו, אבל זה דברים קטנים.
הקבוצה לא פעילה בכלל בשוק הישראלי וזה מטריד
לא חבשי, לא בדש, לא סייף, לא בריהון, לא נאור סבג, לא מקסים, לא מורגן, לא מלמד, לא טננבאום.
אלו השמות שהיינו צריכים לכוון אליהם.
אחד שניים מהם היו אמורים להגיע.
אין פה שלד ישראלי לרוץ איתו לשנתיים-שלוש קדימה.
3 שחקנים גג.
שמות כמו לאיוס, אל ים ובנימין יטוסו בשנייה הראשונה אם יהיו טובים ואז נשאר בלי כלום.
בתרחיש הרע, הם לא יהיו מספיק טובים ואז צריך שחקנים ישראלים קצת יותר מנוסים ובטוחים.
מאוד מפתיע שמדברים על תכנון לשנים קדימה ולא מבינים את הדבר הזה.
לא נכון אסטרטגית שממוצע הסגל הישראלי שלנו יהיה 21-23. זה לא פלימות׳ פה ששחקנים אנגלים לא יוצאים.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
ביקם כיאל מלכתחילה לא רצה לשחק במרכז או דרומה
הוא לא היה אופציה בכלל
הוא לא היה אופציה בכלל
-
- קיבל.ה 950 לייקים
השקט קצת מחרפן אבל לשמוע את צנציפח בתכנית הרדיו היום מגמגם כי אין לו מושג מכלום, כנראה גם הספיק לשכוח שהפועל בכל זאת החתימה שני שחקנים, היה משעשע מאוד. שאר השקרים והטמטום של כל חברי הפאנל זה כבר סיפור אחר.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
עם כל הכבוד לשוק הישראלים הריאלים עבורנו שפספסנו, ההבדל האמיתי בין פלייאוף לכאן או לכאן, יהיה על איכות וחיבור הזרים
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
יש מצב גם שמחכים שמכבי ב"ש וחיפה ישחררו שחקנים.
יש לי תחושה שמסמנים כמה שחקנים שם
יש לי תחושה שמסמנים כמה שחקנים שם
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
חחחחח אתה אגדהDe Niro כתב:מסתמן שפלייאוף עליון יהיה קלוש באופן יוצא דופן.בז'רנו כתב:אז גם כיאל סגר בסכנין.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 428 לייקים
מה שקצת מעלה לי חששות בימים האחרונים זה הראיון עם חן סול כנראה שהוא יודע קצת יותר מכולם, לפי קצב ההחתמות כנראה שבאמת יהיה השיג להגיע לפליאוף עליון. הבלם הזה סייף מגן ימני טוב ועוד קשר זר אתה מוסיף 3 אלף מנויים שזה בערך העלות שלהם
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
בוא נסתכל על 3 הקבוצות שסיימו 3-6.
הפועל ירושלים - איבדה את רוי רביבו וגיא בדש הביאה את גרצ'קין . נחלשה משמעותית.
מכבי נתניה איבדה את השוער היציב שלה והביאו את פלקושצ'נקו בנתיים הייתי אומר שלא התחזקה אך תסיים בפלייאוף עליון.
אשדוד - איבדה נאור סבג וג'רפי ואת הבלם המפחיד שלה ובמקום זה הביאו את הרוש שלא שיחק מליון שנה כמו כן איבדה את הכנס הגדול ביותר שלה רן בן שמעון נחלשה משמעותית ולדעתי לא תיהיה בפלייאוף.
התחזקו ומועמדות לפיילאוף - הפועל חיפה.
בכל מקרה לדעתי הפועל עם עוד 2 רכשים לפחות תיהיה מעל הפועל ירושלים ואשדוד ותסתכל בעיניים למכבי נתניה והפועל חיפה. לכן לא רואה את השחורות שאתה רואה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
איזה ראיון שהיה לפני מעל חודש?דוגיס כתב:מה שקצת מעלה לי חששות בימים האחרונים זה הראיון עם חן סול כנראה שהוא יודע קצת יותר מכולם, לפי קצב ההחתמות כנראה שבאמת יהיה השיג להגיע לפליאוף עליון. הבלם הזה סייף מגן ימני טוב ועוד קשר זר אתה מוסיף 3 אלף מנויים שזה בערך העלות שלהם
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
התחזיות האלו הועלו גם בקיץ הקודם ע"י לא מעטים והמסקנה מהן היא אחת: כדאי שנתרכז בעצמנו. מה גם שהחלון עוד לא הסתיים והקבוצות שציינת עוד יתחזקו.Sin Queso כתב:בוא נסתכל על 3 הקבוצות שסיימו 3-6.
מכבי נתניה איבדה את השוער היציב שלה והביאו את פלקושצ'נקו בנתיים הייתי אומר שלא התחזקה אך תסיים בפלייאוף עליון.
אשדוד - איבדה נאור סבג וג'רפי ואת הבלם המפחיד שלה ובמקום זה הביאו את הרוש שלא שיחק מליון שנה כמו כן איבדה את הכנס הגדול ביותר שלה רן בן שמעון נחלשה משמעותית ולדעתי לא תיהיה בפלייאוף.
בכל מקרה לדעתי הפועל עם עוד 2 רכשים לפחות תיהיה מעל הפועל ירושלים ואשדוד ותסתכל בעיניים למכבי נתניה והפועל חיפה. לכן לא רואה את השחורות שאתה רואה.
העונה אין נס ציונה.
אנחנו צריכים לפחות עוד 4 - 5 שחקנים.הספסל שלנו חלש מאד , וההגנה זו הגנה לתחתית.
אני מבין שגוטליב צפוי לעזוב , וספק רב אם יגיע מחליף ראוי. יש לנו שני מגנים בינוניים מאד במשחק ההגנה.
אני משתדל לשמור על אופטימיות , אבל כשאני רואה הגנה חלשה בשילוב של מאמן זר אני רואה פתיחת עונה לא טובה וכדור שלג. לצערי הרב מאד.
הלוואי שאתבדה ונוכל לשמוח מעט העונה כי סבלנו המון.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מה זה שומר על אופטימיות.. ?אתה שופע אופטימיות וגם מלא במודעות עצמית ..De Niro כתב:התחזיות האלו הועלו גם בקיץ הקודם ע"י לא מעטים והמסקנה מהן היא אחת: כדאי שנתרכז בעצמנו. מה גם שהחלון עוד לא הסתיים והקבוצות שציינת עוד יתחזקו.Sin Queso כתב:בוא נסתכל על 3 הקבוצות שסיימו 3-6.
העונה אין נס ציונה.
אני מבין שגוטליב צפוי לעזוב , וספק רב אם יגיע מחליף ראוי. יש לנו שני מגנים בינוניים מאד במשחק ההגנה.
אני משתדל לשמור על אופטימיות , אבל כשאני רואה הגנה חלשה בשילוב של מאמן זר אני רואה פתיחת עונה לא טובה וכדור שלג. לצערי הרב מאד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
אני לא חושב שנסיים 4 , אבל הליגה לא כזאת חזקה בשביל שמקום 5-6 לא יהיה ריאלי. בעיקר שיש לך בסיס של זובאס-אלטמן-לאיוס-אוזבולט-רודריגז ושנה שעברה היה לך חייזר בשער שאחראי באופן ישיר להרבה איבודי נקודות שהובילו לכדור שלג.De Niro כתב: ↑26 יוני 2023, 21:07התחזיות האלו הועלו גם בקיץ הקודם ע"י לא מעטים והמסקנה מהן היא אחת: כדאי שנתרכז בעצמנו. מה גם שהחלון עוד לא הסתיים והקבוצות שציינת עוד יתחזקו.Sin Queso כתב:בוא נסתכל על 3 הקבוצות שסיימו 3-6.
העונה אין נס ציונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4746 לייקים
יש לך מקום בדיוק לשני זרים נוספים להרכב.
רודריגז שחקן טוב אבל בחיפה שהוא שיחק באמצע זה היה לרוב עם עלי מוחמד שלא מפסיק לרוץ, לעשות לחץ ולסגור שטחים. בהפועל הוא ישחק לצד צבים כמו איינבינדר ואל-ים והחולשות שלו כשחקן יחשפו.