ג'ייקובן בראון
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא הבנתי, זה בגלל הקורונה שהוא לא מסוגל להתאמן או משהו אחר?
אם זה בגלל הקורונה, אז איך הוא נחשב מחלים?
אם הוא סובל ממשהו שמונע ממנו להתאמן אי אפשר להגיד שאין לו סימפטומים ועל כן הוא עדיין לא מחלים.
אם זה בגלל הקורונה, אז איך הוא נחשב מחלים?
אם הוא סובל ממשהו שמונע ממנו להתאמן אי אפשר להגיד שאין לו סימפטומים ועל כן הוא עדיין לא מחלים.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
האמת לא יודע, וואלה כתבו שהוא מחלים ובגלל זה אי אפשר להפעיל את סעיף 5
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לא טוב בכלל
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 170 לייקים
ממה שאני זוכר הוא נגד ניתוחים וכל הרפואה. אז זה בטח אומר שהוא גם נגד חיסונים ויכול להיות שזה מסביר (אל תיכנסו איתי להאם החיסונים אמיתיים או פייק ) למה לוקח לו זמן להחלים בניגוד לאחרים שמחלימים די מהר מקורונה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
לא פירסמתי לתקשורת,ולא יצאתי בהצהרות אמרתי שהבן אדם נגד ניתוחים ונגד רפואה מודרנית אז הגיוני שאולי הוא גם נגד חיסונים. לא אמרתי שאני יודע אם הוא התחסן או לא.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
שוב , ההגדרה של מחלים להבנתי (נכון להיום) זה בן אדם שהיה חיובי אחרי חמישה ימים ללא תסמינים.
חוסרת יכולת להתאמן זה חתיכת תסמין…
חוסרת יכולת להתאמן זה חתיכת תסמין…
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
התנאי להחשב מחלים זה להיות בבידוד של חמישה ימים לפחות, להיות בלי תסמינים יומיים ולצאת יום אחרי יום שלילי לאנטיגן.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
סבבה, ואם הוא סובל ממשהו שגורם לו לא להתאמן, זה נשמע לך שאין לו תסמינים?
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני ממש מקווה שזה רק כדי שההם יבואו שאננים
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
אם בדיקה לא מראה שהוא חיובי אז הוא לא חולה יותר ואי אפשר לומר שצריך לדחות בגללו. זה פשוט מאוד.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
לא בהכרח
אני הייתי חולה עכשיו. 0 תסמינים, 0 תחושה מוזרה.
אם היה חולה עם תסמינים אז יותר סביר הפגיעה. חבר שמשחק איתי כדורגל חטף את זה חזק עוד בגל הראשון, ועד היום זה משפיע. היה בכושר מעולה לפני, היום אחרי 20 דקות נגמר האוויר.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
מה שאני אומר שזה לא תסמין של המחלה אלא ההשפעה של זה שחלית.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לונג קוביד זה חתיכת בן זונה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לונג קוביד זה 12 שבועות אחרי החלמה.
עד אז זה נחשב פוסט קוביד.
קיבלתי שיעור מאשתי בנושא…
בכל מקרה, אם בכך מדובר, יהיו לזה השלכות על התיפקוד שלו לטווח הארוך, יש אנשים (ולא מעטים) שסובלים מלונג קוביד עוד מאז הגלים הראשונים.
בכל מקרה, אם בכך מדובר, יהיו לזה השלכות על התיפקוד שלו לטווח הארוך, יש אנשים (ולא מעטים) שסובלים מלונג קוביד עוד מאז הגלים הראשונים.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הוא כתב גל ראשון...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
אולי הגיע הזמן שיתחילו לבדוק את האפשרות להביא זר חמישי לפחות לתקופה קצרה בתקווה שהוא יחלים מהר. אבל צריך לקחת בחשבון גם את האפשרות שזה יקח פרק זמן לא מבוטל.מילפורד כתב:לונג קוביד זה 12 שבועות אחרי החלמה.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
אני החלמתי מקורונה לפני כשבועיים. הגוף עדיין לא אותו דבר ועדיין לא הצלחתי להתאמן (והייתי בכושר טוב)!
זה יכול להשפיע על כולם, והכי חשוב שתהיה לו בריאות איתנה
זה יכול להשפיע על כולם, והכי חשוב שתהיה לו בריאות איתנה
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
כן, הבחור ככה מאז הגל הראשון, יש עוד אחד מהחבר'ה שהוא קצין קרבי, גם היה בכושר מעולה, והוא עדיין משתעל שיעולים יבשים ומוזרים וכמובן לא חזר ל100% כושר.
ההשפעות ארוכות הטווח נוראיות.
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 673 לייקים
שיעולים מוזרים נשמעת כמו השפעה קשה מנשוא. ייתכן שאפו גם מגרד. ועוד קצין קרבי! מה יעשה צבא המולדת כעת?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
לא הבנתי, בן אדם חלה לפני שנתיים פחות או יותר ועד היום יש לו שיעול כרוני, אז אתה מלגלג עליו? למה?האדום הצורר כתב: ↑23 ינואר 2022, 17:58 שיעולים מוזרים נשמעת כמו השפעה קשה מנשוא. ייתכן שאפו גם מגרד. ועוד קצין קרבי! מה יעשה צבא המולדת כעת?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
זה הקטע שלוהוקיץ' כתב: ↑23 ינואר 2022, 18:30לא הבנתי, בן אדם חלה לפני שנתיים פחות או יותר ועד היום יש לו שיעול כרוני, אז אתה מלגלג עליו? למה?האדום הצורר כתב: ↑23 ינואר 2022, 17:58 שיעולים מוזרים נשמעת כמו השפעה קשה מנשוא. ייתכן שאפו גם מגרד. ועוד קצין קרבי! מה יעשה צבא המולדת כעת?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
יש אנשים שכבר 100 עמודים של אשכול מנסים להבין את זה בוולטון ועדיין לא ויתרוהוקיץ' כתב: ↑23 ינואר 2022, 18:30לא הבנתי, בן אדם חלה לפני שנתיים פחות או יותר ועד היום יש לו שיעול כרוני, אז אתה מלגלג עליו? למה?האדום הצורר כתב: ↑23 ינואר 2022, 17:58 שיעולים מוזרים נשמעת כמו השפעה קשה מנשוא. ייתכן שאפו גם מגרד. ועוד קצין קרבי! מה יעשה צבא המולדת כעת?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 170 לייקים
מישהו יודע מה קורה איתו ? מתאמן ? לאט לאט מחלים ?
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מצטרף לשאלה, מה קורה איתו? ישחק בשבת?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
זה שהנושא בשקט ולא מדברים על זה גורם לי להיות אופטימי. מקווה מאוד שישחק
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אני דווקא חושב ההפך ממך, שזה שיש שקט זה לא מסמן טוב..נייט רובינסון כתב: ↑03 פברואר 2022, 13:18זה שהנושא בשקט ולא מדברים על זה גורם לי להיות אופטימי. מקווה מאוד שישחק
גם אין שום סרטונים או תמונות מהאימונים האחרונים אולי בשביל לא לעצור את קצב מכירת הכרטיסים
-
- קיבל.ה 169 לייקים
או שפשוט לא רוצים שירושלים ידעו מה מצבו לטוב או לרע.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
פרנקו אמר ברדיו יום אחרי הדרבי שאם ביומיים הקרובים גייקובן לא יחזור להתאמן אז הוא יביא מחליף זמני עד שגייקובן יחזור. מחליף כזה לא בא ועברו כמעט שבועיים. גם לפני הדרבי הקודם היו כל יום כתבה אחרת על זה שהוא בספק, כרגע לא שומעים כלום ואני מאמין שזה לטובהMoney כתב: ↑03 פברואר 2022, 23:35אני דווקא חושב ההפך ממך, שזה שיש שקט זה לא מסמן טוב..נייט רובינסון כתב: ↑03 פברואר 2022, 13:18זה שהנושא בשקט ולא מדברים על זה גורם לי להיות אופטימי. מקווה מאוד שישחק
גם אין שום סרטונים או תמונות מהאימונים האחרונים אולי בשביל לא לעצור את קצב מכירת הכרטיסים
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
לא שזה אומר משהו, אבל בחמישיות אמרו אתמול בבטחון רב שישחק.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
הפועל העלו תמונות מהאימון וג׳ייקובן נמצא בשתי תמונות מתאמן ואפילו באחד מהם ניראה רץ.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
לא יודע מה המצחיק פה אבל לא הייתה לו בעיה של פציעה אלא בעיה נשימתית שבעקובתיה הוא לא יכל לרוץ ובקושי ללכת
לכן אם הוא רץ זה סימן טוב וכמובן שהתגובה נרשמה לפני שהודיעו בכל כלי תקשורת שהוא ישחק היום.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
נגמרו הסופרלטיבים. גם בחצי קלאץ׳, כשהוא לא בכושר מלא, כשפרנקו בעצמו אמר אחרי המשחק שהוא עדיין לא חזר לעצמו, הוא עדיין המלך של הפועל ומצליח להוביל אותה ולקלוע סלים חשובים ולתת הגנה והרבה מנהיגות.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
קשה להסביר את הערך שלו לקבוצה.
מעבר לכך שמדובר בשחקן מצוין כמובן, היכולת שלו לזהות את הרגעים במשחק בהם הקבוצה צריכה אותו ואז לסחוב את הקבוצה על הגב במשך דקות ארוכות, הופכת אותו לשחקן חסר תחליף.
מעבר לכך שמדובר בשחקן מצוין כמובן, היכולת שלו לזהות את הרגעים במשחק בהם הקבוצה צריכה אותו ואז לסחוב את הקבוצה על הגב במשך דקות ארוכות, הופכת אותו לשחקן חסר תחליף.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
איזה זכות שהוא אצלנו. מדהים
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
אני רק שאלה - מה קרה שם בסוף עם ההשתטחות הזו על הפרקט?
לונג שוט - ממה שקראתי פה ושם על שחקני NBA שחלו, הם דיווחו על קצת קשיי נשימה בתקופה הקצרה אחרי החזרה, במשחקים בהם נדרשו לאובר מאמץ.
יתכן וקשור?
לונג שוט - ממה שקראתי פה ושם על שחקני NBA שחלו, הם דיווחו על קצת קשיי נשימה בתקופה הקצרה אחרי החזרה, במשחקים בהם נדרשו לאובר מאמץ.
יתכן וקשור?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 06 פברואר 2022, 08:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
חד משמעית, הוא היה לגמרי בלי אויר.