its-sick כתב: ↑27 מרץ 2026, 23:15
אפשר בבקשה להפסיק לשמוע על מדר? הוא היה זוועה בכל המשחקים האחרונים כשכן שיחק, הוא לא הפתרון לכלום. אפשר לדבר עליו שעות לא בזמן המשחק.
הוא לא ישחק, תדברו על מה שכן יכול לקרות.
אתה לא חייב לקרוא כאן בזמן משחק פשוש, ובטח לא חייב להגיב.
אתה יכול גם להכניס את כל העולם לנודניקים, זה עדיין לא יהפוך את ההזיות שלך לאמת.
מדר קיבל 2 דקות רחמים, ולא ראינו ממנו כלום. הוא לא באמת רלוונטי,
לדעתי הפסדנו ביד אליהו שני משחקים רק בגלל הקהל שלחץ שמדר יכנס.
היו אשכולות שלמים של דיונים בזה שים מדר ישחק או לא ישחק, אני לא מבין את הרלוונטיות בזמן המשחק לנדנודים האלה.
אני רוצה כן לקרוא לגבי המשחק שקורה כרגע מול העיניים שלי. אני לא מבין אנשים שרואים את המשחק וכל מה שעובר להם בראש זה מדר.
בגדול, אני איתך. במשך רוב העונה האובססיה של הקהל לישראלים הייתה לא קשורה לכלום ופגעה בנו.
אלא שים שחקן טוב וככלל הוא צריך לשחק (וגם היו רגעים לא מעטים בעונה הזאת שהוא אכן שיחק). ספציפית בתקופה האחרונה קיבלנו יכולת מזעזעת משני הרכזים שלנו ואני חשבתי שים צריך לראות דקות, במיוחד היום אחרי שמיציץ' נפצע.
מצד שני, הוא כל כך עצבן אותי בשתי דקות האלו שאני כבר לא יודע מה עדיף.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
ואן גוך כתב: ↑27 מרץ 2026, 23:34
לא יודע מה עדיף לחשוב שההגנה זו שיטת משחק של איטודיס שפשוט לא מתאימה ומבוצעת נורא או שזה השחקנים על דעת עצמם (אוטורו שקופץ לעזרה על כל שחקן בערך)
לא חסרה לי ביקורת על איטודיס, אבל עם איך שהשחקנים נראים בהגנה זה בכלל לא משנה מי המאמן.
אין שחקן שלא לקחו אותו לסל בקלילות הזויה. פשוט אף אחד לא מעוניין לשמור אפילו קצת. איכס.
הוקיץ' כתב: ↑27 מרץ 2026, 23:24
ים במשהו שנראה כמו שביתה איטלקית בשתי דקות האלו.
ביזיון. ומעניין לי את התחת שאיטודיס לא היה נחמד אליו.
מה? מסר 2 אסיסטים מעולים לשחקנים פנויים מהפינה שהחטיאו. חוץ מזה שמר בסדר. קיבל שלשה בסוף שנכון שלא היתה מספיק קונטסטד, אבל שביתה איטלקית?
מסר לשני שחקנים שהיו לידו. אפשר לא להרים לשחקנים ישראלים על זה שהם הצליחו לכדרר ולרוץ בו זמנית?
חוץ מזה חדר לאמצע שום מקום ושחרר מסירה לא ברורה, שרק בזכות התאבדות של אוטורו לא נגמרה באיבוד. ואז פאקינג חטף שלשה בפנים משחקן בגובה 1.70 על הבאזר. בלי הטעייה, בלי כדרור, פשוט לא בזין שלו לצאת אליו.
אם זה מבחינתך שביתה איטלקית אז אוטורו היום מנסה להשתחרר מהחוזה או משהו
ואן גוך כתב: ↑27 מרץ 2026, 23:34
לא יודע מה עדיף לחשוב שההגנה זו שיטת משחק של איטודיס שפשוט לא מתאימה ומבוצעת נורא או שזה השחקנים על דעת עצמם (אוטורו שקופץ לעזרה על כל שחקן בערך)
לא חסרה לי ביקורת על איטודיס, אבל עם איך שהשחקנים נראים בהגנה זה בכלל לא משנה מי המאמן.
אין שחקן שלא לקחו אותו לסל בקלילות הזויה. פשוט אף אחד לא מעוניין לשמור אפילו קצת. איכס.
מצד אחד, נכון, מצד שני, יש לנו שחקני הגנה אדירים, ונתנו כבר (הרבה) משחקים עם הגנה נפלאה,
אז משהו קורה אם כולם לא שומרים אפילו קצת...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
האדום הצורר:
השדר האנגלי התלהב עכשיו מהסל של אטורו יותר מכל רגע העונה שרסקין שידר.
האדום הצורר:
האדום הצורר:
מסירה טובה של מישיש ואטורו חודר ומכדרר כמו דורנט.
יש מצב שהבעיה של מישיש הייתה השידור הישראלי?
אם זה אירן ממשיכה, אטורו מגיע לNBA?
האדום הצורר:
האדום הצורר:
האדום הצורר:
האדום הצורר:
אם מורידים את ג'ונס, כל שאר הפועל עם 5 אסיסטים ו7 איבודים.
הגיוני לגמרי.
האדום הצורר: