ואל תקראו לעצמכם,הפועל או מוות.עד המ!!ת הפועל כתב:תפסיקו לשיר ״אחרייך הפועל, אני בא בכל מצב״, או שתוסיפו ״אלא אם הפועל ביד-אליהו״, אחרת אתם סתם שקרנים.
עדיף,הפועל או יד אליהו.
ואל תקראו לעצמכם,הפועל או מוות.עד המ!!ת הפועל כתב:תפסיקו לשיר ״אחרייך הפועל, אני בא בכל מצב״, או שתוסיפו ״אלא אם הפועל ביד-אליהו״, אחרת אתם סתם שקרנים.
לא צריך לכתוב מילים מגעילות נקודה.אוהד כורסא כתב:אוקי גם נגדנו לא חושב שצריך לכתוב מילים כאלה מגעילות.רדנקו כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 20:32גם החברה שמגיעים היו שם. כמוני וכמו עוד אנשים שנמצאים איתי ביד אליהו. היינו מגיעים למיציץ גם בלי אל שכבר במשחק האימון הראשון ניסו ללכת מכות עם שחקני הקבוצה היריבה שהם כולם אוהדי הפועל.אוהד כורסא כתב:טפי איזה דיבור. צריך לזכור שהחברה שלא מגיעים היה עם הפועל הקיבוץ נען ובאלקנה. בלעדיהם לא היה מיציץ ולא היה יורוליג ולא היתה הפועל (על red or dead אני יכול להעיד גם באופן אישי במשחקים האלה).
תירגעו עם המילים האלה כלפי אחים ליציע. וגם אני מבואס ועצבני מהאירוע הזה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ברור, ומה שהכי מצחיק זה שהם מקניטים ברשתות: "איפה הייתם לפני שעופר הגיע????"גילו כתב:רוב המחרימים לא היו עדיין בכתה א כשהפועל שיחקה באלקנה.
למען האמת אני דיי בטוח שאפשר לספור על יד אחת את מספר המחרימים שהיו עם הפועל בליגה ב.
לא רק זה, מכמה מהם, באמת ילדים, שמעתי שעדיף כבר את שאול על עופר.
בוטים של שאקואים ופוליטים.יהלום14אדום כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 11:43לא רק זה, מכמה מהם, באמת ילדים, שמעתי שעדיף כבר את שאול על עופר.
כששאול היה הבעלים של הפועל, ההורים שלהם היו בגיל שלהם היום, אבל הם יודעים להגיד שהוא עדיף.
כל כך הרבה התעסקות מצד אנשים שזו לא הפועל בשבילם, אז מה בדיוק איכפת לכם מה קרוה בקבוצה?