אלייז'ה בראיינט
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 59 לייקים
בוא, עניין המחלה זה וייב אולסי פרי של ממש. זה קצת מביך להעלות את זה כהסבר.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 4 לייקים
אבל זה לא נכון לגמרי. הוא לא הגיע בין היתר בגלל שהיה חולה.אדום ותיק כתב: ↑07 דצמבר 2025, 13:39לא.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑07 דצמבר 2025, 13:09אני חושב על זה שוב- בעיית דוברות קודם כל. פופי זיהתה פער שאיטודיס מנסה לערבב (לא היה מודע שזה דלף).
כמובן החטא הקדמון שזה יצא החוצה
החטא הקדמון שלא הוצאו הודעת דוברות מסודרת ששחקן X יגיע מאוחר יותר עקב מחלה. אין כמו האמת בדווח. תמיד דברים יצאו החוצה ואינטרסנטים יערבבו לתועלתם- נגד הפועל.
-
Nati
- קיבל.ה 2437 לייקים
הם כנראה לא שמעו את הראיון ההזוי של הבן של בוז׳י(בוזגלו)ביום חמישי בחמש באוויר.
- מילפורד
- קיבל.ה 3218 לייקים
לא לגמרי מדוייק , הם מאמינים שהם צאצאים של שני שבטים יהודיים עתיקים שהצליחו בימי התנ״ך איכשהו להגר לארצות הברית, נלחמו בינם לבין עצמם (לא זוכר כרגע את שם השבט השני) ושישו אחרי שנצלב בירושלים חזר לתחייה בארה״ב כדי לתת לבן של מורמון את התורה החדשה.
הבן שהבין שזה גדול עליו , כתב את התורה החדשה על לוחות זהב וקבר אותן בשדה פתוח באזור פנסילבניה של ימינו.
מתישהו במאה ה19 בחור בשם ג׳וזף סמית׳ טען שמצא את הספר המוזהב בשדה אחרי שנגלה אליו מורמון וסיפר לו איפה הוא נמצא, קרא אותו ובהתאם להנחיות שטען שהיו בספר השמיד אותו ככה שהוא היחיד שקרא אותו והכריז על עצמו כנביא.
זה לא התקבל טוב במיוחד באזור מגוריו אז הוא התחיל להגר מערבה ולהפיץ את תורתו , לאט לאט אסף סביבו מאמינים עד שהיה מוכן להשתקע בסופו של דבר בסולט לייק סיטי ביוטה.
מי שיוצא לו להסתובב בלונדון או ברודוויי, יש מחזה אדיר שנקרא the Book of Mormon , ממליץ ללכת לראות.
נותן פרופורציה מעולה לטעמי למקור הדת בעולמינו והתפתחותה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7500 לייקים
אז זהו, עבר הרבה זמן מאז שראיתי את Book of Mormon ובעקבותיו קראתי על התנועה המורמונית, וחששתי שאני לא מדייק (כפי שאכן קרה).
בכל מקרה, אם מה שמילפורד מתאר פה נשמע מופרך, ההסברים האמיתיים של הדת המורמונית מופרכים הרבה יותר.
לא ששאר הדתות הן מציאה גדולה.
בכל מקרה, אם מה שמילפורד מתאר פה נשמע מופרך, ההסברים האמיתיים של הדת המורמונית מופרכים הרבה יותר.
לא ששאר הדתות הן מציאה גדולה.
- 7even
- קיבל.ה 3634 לייקים
אבא שלי ביקר בסולק לייק סיטי בשנות ה 90.
סיפר שהאדוקים באמת נמנעים מקולה למשל כי זה נחשב מנעמי החיים או משו.
סיפר שהאדוקים באמת נמנעים מקולה למשל כי זה נחשב מנעמי החיים או משו.
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3218 לייקים
אגב, ראיתי את המחזה עם אשתי בלונדון כשנסענו למשחק של הפועל.
יצאנו מהמחזה המומים ממה שלמדנו וישר פתחנו ויקיפדיה לבדוק כמה ממה שנטען שם על המורמונים נכון, ואמרנו שזה לא יאמן איזה שטויות.
למחרת במשחק עצמו, ג׳ורדן מקריי גרם לי לתהות שאולי בכל זאת יש אלוהים ושזה לא שטויות המחזה הזה.
יצאנו מהמחזה המומים ממה שלמדנו וישר פתחנו ויקיפדיה לבדוק כמה ממה שנטען שם על המורמונים נכון, ואמרנו שזה לא יאמן איזה שטויות.
למחרת במשחק עצמו, ג׳ורדן מקריי גרם לי לתהות שאולי בכל זאת יש אלוהים ושזה לא שטויות המחזה הזה.
- 7even
- קיבל.ה 3634 לייקים
אה הצלחת לראות משהו במגרש ההוא?
המגרש הכי נוראי אי פעם.
המגרש הכי נוראי אי פעם.
יחד, רק יחד! 
-
Charlie
- קיבל.ה 1078 לייקים
טסתי אז בלי אשתי.מילפורד כתב:אגב, ראיתי את המחזה עם אשתי בלונדון כשנסענו למשחק של הפועל.
שאלו אותה "לאן בעלך טס?"
והיא ענתה "לראות משחק כדורסל בלונדון".
"משחק כדורגל" מיהרו לתקן אותה
והיא התעקשה "לא, לא, משחק כדורסל"
"מי נוסע ללונדון בשביל לראות כדורסל?!" תהו
"מי?" השיבה,"אוהדי הפועל ת''א כמובן!"

-
Charlie
- קיבל.ה 1078 לייקים
חחח החלילן מהמליןAdam כתב:אני חושש שלינאי יש יכולות קסם והוא היה איכשהו משכנע גם אותי לעשות כל דבר. כמו שירת הסירנות.
-
Nati
- קיבל.ה 2437 לייקים
עכשיו הבן של בוז׳י טוען שרוח האלוהים נכנסה בו,והוא המשיח החדש.או לפחות נציגו של המשיח שכבר נמצא בישראל.מילפורד כתב:לא לגמרי מדוייק , הם מאמינים שהם צאצאים של שני שבטים יהודיים עתיקים שהצליחו בימי התנ״ך איכשהו להגר לארצות הברית, נלחמו בינם לבין עצמם (לא זוכר כרגע את שם השבט השני) ושישו אחרי שנצלב בירושלים חזר לתחייה בארה״ב כדי לתת לבן של מורמון את התורה החדשה.
הבן שהבין שזה גדול עליו , כתב את התורה החדשה על לוחות זהב וקבר אותן בשדה פתוח באזור פנסילבניה של ימינו.
מתישהו במאה ה19 בחור בשם ג׳וזף סמית׳ טען שמצא את הספר המוזהב בשדה אחרי שנגלה אליו מורמון וסיפר לו איפה הוא נמצא, קרא אותו ובהתאם להנחיות שטען שהיו בספר השמיד אותו ככה שהוא היחיד שקרא אותו והכריז על עצמו כנביא.
זה לא התקבל טוב במיוחד באזור מגוריו אז הוא התחיל להגר מערבה ולהפיץ את תורתו , לאט לאט אסף סביבו מאמינים עד שהיה מוכן להשתקע בסופו של דבר בסולט לייק סיטי ביוטה.
מי שיוצא לו להסתובב בלונדון או ברודוויי, יש מחזה אדיר שנקרא the Book of Mormon , ממליץ ללכת לראות.
נותן פרופורציה מעולה לטעמי למקור הדת בעולמינו והתפתחותה.
-
gershon
- קיבל.ה 318 לייקים
בולCharlie כתב: ↑07 דצמבר 2025, 20:56טסתי אז בלי אשתי.מילפורד כתב:אגב, ראיתי את המחזה עם אשתי בלונדון כשנסענו למשחק של הפועל.
שאלו אותה "לאן בעלך טס?"
והיא ענתה "לראות משחק כדורסל בלונדון".
"משחק כדורגל" מיהרו לתקן אותה
והיא התעקשה "לא, לא, משחק כדורסל"
"מי נוסע ללונדון בשביל לראות כדורסל?!" תהו
"מי?" השיבה,"אוהדי הפועל ת''א כמובן!"![]()