אלייז'ה בראיינט

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רואה שחורות
קיבל.ה  59 לייקים

בוא, עניין המחלה זה וייב אולסי פרי של ממש. זה קצת מביך להעלות את זה כהסבר.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  4 לייקים

אדום ותיק כתב: 07 דצמבר 2025, 13:39
יותם שירן הלא מקורי כתב: 07 דצמבר 2025, 13:09
אדום ותיק כתב: 07 דצמבר 2025, 10:04
קצת הגזימה בכל הגישה אליו בראיון.
אני חושב על זה שוב- בעיית דוברות קודם כל. פופי זיהתה פער שאיטודיס מנסה לערבב (לא היה מודע שזה דלף).
כמובן החטא הקדמון שזה יצא החוצה
לא.
החטא הקדמון שלא הוצאו הודעת דוברות מסודרת ששחקן X יגיע מאוחר יותר עקב מחלה. אין כמו האמת בדווח. תמיד דברים יצאו החוצה ואינטרסנטים יערבבו לתועלתם- נגד הפועל.
אבל זה לא נכון לגמרי. הוא לא הגיע בין היתר בגלל שהיה חולה.
Nati
קיבל.ה  2437 לייקים

הוקיץ' כתב:
Mr.china כתב: 07 דצמבר 2025, 07:31 נהדר
בתור מורמונים הם דווקא צריכים לשמוח שהם באים לפה
נראה לי שאתה מדבר על אוונגליסטים. מורמונים מאמינים, I shit you not, שישו נולד וחי בארה"ב.

בכל מקרה, כצפוי, מהומה רבה על לא מאומה.
הם כנראה לא שמעו את הראיון ההזוי של הבן של בוז׳י(בוזגלו)ביום חמישי בחמש באוויר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3218 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 דצמבר 2025, 13:39
נראה לי שאתה מדבר על אוונגליסטים. מורמונים מאמינים, I shit you not, שישו נולד וחי בארה"ב.

לא לגמרי מדוייק , הם מאמינים שהם צאצאים של שני שבטים יהודיים עתיקים שהצליחו בימי התנ״ך איכשהו להגר לארצות הברית, נלחמו בינם לבין עצמם (לא זוכר כרגע את שם השבט השני) ושישו אחרי שנצלב בירושלים חזר לתחייה בארה״ב כדי לתת לבן של מורמון את התורה החדשה.
הבן שהבין שזה גדול עליו , כתב את התורה החדשה על לוחות זהב וקבר אותן בשדה פתוח באזור פנסילבניה של ימינו.
מתישהו במאה ה19 בחור בשם ג׳וזף סמית׳ טען שמצא את הספר המוזהב בשדה אחרי שנגלה אליו מורמון וסיפר לו איפה הוא נמצא, קרא אותו ובהתאם להנחיות שטען שהיו בספר השמיד אותו ככה שהוא היחיד שקרא אותו והכריז על עצמו כנביא.
זה לא התקבל טוב במיוחד באזור מגוריו אז הוא התחיל להגר מערבה ולהפיץ את תורתו , לאט לאט אסף סביבו מאמינים עד שהיה מוכן להשתקע בסופו של דבר בסולט לייק סיטי ביוטה.

מי שיוצא לו להסתובב בלונדון או ברודוויי, יש מחזה אדיר שנקרא the Book of Mormon , ממליץ ללכת לראות.
נותן פרופורציה מעולה לטעמי למקור הדת בעולמינו והתפתחותה.
הוקיץ'
קיבל.ה  7500 לייקים

אז זהו, עבר הרבה זמן מאז שראיתי את Book of Mormon ובעקבותיו קראתי על התנועה המורמונית, וחששתי שאני לא מדייק (כפי שאכן קרה).
בכל מקרה, אם מה שמילפורד מתאר פה נשמע מופרך, ההסברים האמיתיים של הדת המורמונית מופרכים הרבה יותר.

לא ששאר הדתות הן מציאה גדולה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3634 לייקים

אבא שלי ביקר בסולק לייק סיטי בשנות ה 90.
סיפר שהאדוקים באמת נמנעים מקולה למשל כי זה נחשב מנעמי החיים או משו.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3218 לייקים

אגב, ראיתי את המחזה עם אשתי בלונדון כשנסענו למשחק של הפועל.
יצאנו מהמחזה המומים ממה שלמדנו וישר פתחנו ויקיפדיה לבדוק כמה ממה שנטען שם על המורמונים נכון, ואמרנו שזה לא יאמן איזה שטויות.

למחרת במשחק עצמו, ג׳ורדן מקריי גרם לי לתהות שאולי בכל זאת יש אלוהים ושזה לא שטויות המחזה הזה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3634 לייקים

אה הצלחת לראות משהו במגרש ההוא?
המגרש הכי נוראי אי פעם.
יחד, רק יחד! :heart:
Charlie
קיבל.ה  1078 לייקים

מילפורד כתב:אגב, ראיתי את המחזה עם אשתי בלונדון כשנסענו למשחק של הפועל.
יצאנו מהמחזה המומים ממה שלמדנו וישר פתחנו ויקיפדיה לבדוק כמה ממה שנטען שם על המורמונים נכון, ואמרנו שזה לא יאמן איזה שטויות.

למחרת במשחק עצמו, ג׳ורדן מקריי גרם לי לתהות שאולי בכל זאת יש אלוהים ושזה לא שטויות המחזה הזה.
טסתי אז בלי אשתי.
שאלו אותה "לאן בעלך טס?"
והיא ענתה "לראות משחק כדורסל בלונדון".
"משחק כדורגל" מיהרו לתקן אותה
והיא התעקשה "לא, לא, משחק כדורסל"
"מי נוסע ללונדון בשביל לראות כדורסל?!" תהו
"מי?" השיבה,"אוהדי הפועל ת''א כמובן!" תמונה
Charlie
קיבל.ה  1078 לייקים

Adam כתב:אני חושש שלינאי יש יכולות קסם והוא היה איכשהו משכנע גם אותי לעשות כל דבר. כמו שירת הסירנות.
חחח החלילן מהמלין
Nati
קיבל.ה  2437 לייקים

מילפורד כתב:
הוקיץ' כתב: 07 דצמבר 2025, 13:39

לא לגמרי מדוייק , הם מאמינים שהם צאצאים של שני שבטים יהודיים עתיקים שהצליחו בימי התנ״ך איכשהו להגר לארצות הברית, נלחמו בינם לבין עצמם (לא זוכר כרגע את שם השבט השני) ושישו אחרי שנצלב בירושלים חזר לתחייה בארה״ב כדי לתת לבן של מורמון את התורה החדשה.
הבן שהבין שזה גדול עליו , כתב את התורה החדשה על לוחות זהב וקבר אותן בשדה פתוח באזור פנסילבניה של ימינו.
מתישהו במאה ה19 בחור בשם ג׳וזף סמית׳ טען שמצא את הספר המוזהב בשדה אחרי שנגלה אליו מורמון וסיפר לו איפה הוא נמצא, קרא אותו ובהתאם להנחיות שטען שהיו בספר השמיד אותו ככה שהוא היחיד שקרא אותו והכריז על עצמו כנביא.
זה לא התקבל טוב במיוחד באזור מגוריו אז הוא התחיל להגר מערבה ולהפיץ את תורתו , לאט לאט אסף סביבו מאמינים עד שהיה מוכן להשתקע בסופו של דבר בסולט לייק סיטי ביוטה.

מי שיוצא לו להסתובב בלונדון או ברודוויי, יש מחזה אדיר שנקרא the Book of Mormon , ממליץ ללכת לראות.
נותן פרופורציה מעולה לטעמי למקור הדת בעולמינו והתפתחותה.
עכשיו הבן של בוז׳י טוען שרוח האלוהים נכנסה בו,והוא המשיח החדש.או לפחות נציגו של המשיח שכבר נמצא בישראל.
gershon
קיבל.ה  318 לייקים

Charlie כתב: 07 דצמבר 2025, 20:56
מילפורד כתב:אגב, ראיתי את המחזה עם אשתי בלונדון כשנסענו למשחק של הפועל.

טסתי אז בלי אשתי.
שאלו אותה "לאן בעלך טס?"
והיא ענתה "לראות משחק כדורסל בלונדון".
"משחק כדורגל" מיהרו לתקן אותה
והיא התעקשה "לא, לא, משחק כדורסל"
"מי נוסע ללונדון בשביל לראות כדורסל?!" תהו
"מי?" השיבה,"אוהדי הפועל ת''א כמובן!" תמונה
בול :rofl:
שליחת תגובה