הרצליה בחוץ, שבת ב20:00
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
יופי מדר
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בגדול זה נגמר אבל איך לעזאזל אין עבירה על מוטלי ? בדיחה
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
היו 7 פאולים על מוטלי בחייאת דינק!
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
ברגר ניגש בטיים אאוט למזכירות ברבעק ואמר שרצינו בכלל לרשום את קבוקלו במקום ישי הכרוז
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לפחות המשחק הזה גמור, יותר קשה ממה שזה צריך להיות ולא בפעם הראשונה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
ניצחנו פה משחק מאוד חשוב ומאוד קשה מול קבוצה טובה, שהציגה שחקן אחד ביום מפלצתי, וקיבלה עזרה משופטים מהגיהנום.
מפה לשם, עוד משחק צמוד שניצחנו. חשוב.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
יופי הפועל!!!
משחק מול קבוצה מצויינת ומסוכנת בחוץ, הפועל ברצף נצחונות לפרצוף.
עשינו את זה והין פה גם הרבה דברים טובים.
משחק מול קבוצה מצויינת ומסוכנת בחוץ, הפועל ברצף נצחונות לפרצוף.
עשינו את זה והין פה גם הרבה דברים טובים.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 22 מרץ 2025, 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בדיוק מה שאני חושב וכתבתי. אחלה הפועל לאור כל מה שכתבתהוקיץ' כתב:ניצחנו פה משחק מאוד חשוב ומאוד קשה מול קבוצה טובה, שהציגה שחקן אחד ביום מפלצתי, וקיבלה עזרה משופטים מהגיהנום.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
נראה לי שרוב הקבוצה עם הראש כבר ביום שלישי.
טוב שלא נפלנו פה.
ממשיכים.
טוב שלא נפלנו פה.
ממשיכים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אגב לדעתי הרצליה הזו לא פחות.מוכשרת מירושלים, קבוצה טובה יש להם באמת
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ניצחון חשוב מאוד, גם לפני ולנסיה וגם להכרעה על מיקום בפלייאוף. אולם לא קל מול קבוצה קשה מהצמרת שניצחה העונה את מכבי וירושלים.
אבל אני חייב לומר שנהניתי הערב מהמשחק, וכיף שיש לנו משחקים כאלה בליגה שלנו.
אבל אני חייב לומר שנהניתי הערב מהמשחק, וכיף שיש לנו משחקים כאלה בליגה שלנו.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
למרות ששלושת הגדולות נאבקות על מיקום לחצי גמר וגמר הפלייאוף, משחקי הרבע גמר לא יהיו טיול השנה, לא משנה אם מקבלים את הרצליה, חולון או ר"ג. כל אחת מהן יכולה לעשות צרות.רק הפועל כתב:אגב לדעתי הרצליה הזו לא פחות.מוכשרת מירושלים, קבוצה טובה יש להם באמת
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה ממש טוב שאנחנו מנצחים משחקים כאלה גם אם בשיניים , היה אפשר להפסיד את זה גם וזה לא היה אסון לדעתי אבל חשוב לנצח בשביל המורל לפניי מלחמת העולם בשלישי
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
ממתי בלייקני ירד לספסל ולא חזר?
-
- קיבל.ה 948 לייקים
עם שיפוט נורמלי זה משחק של דו ספרתי קל.
במשחקים שאצלנו מופיעים כמה שחקנים יחד, היריבה צריכה יותר מעזרה של השופטים כדי לנצח.
במשחקים שאצלנו מופיעים כמה שחקנים יחד, היריבה צריכה יותר מעזרה של השופטים כדי לנצח.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 22 מרץ 2025, 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
זה האוהדים האמיתיים אומרים לך.Nati כתב:במקום לחגוג הם מקללים
שימון מוחא להם כפיים ומנשק את החמסה שהם לא יפסיקו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אם איטודיס מאחר עוד דקה או שתיים עם ההורדה של נועם לספסל ואחר כך עם ההעפה של בר ותומר לספסל אנחנו מפסידים את זה.
מזל שהתעורר.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מזל שהתעורר.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אני אוהב את האולטראס.ranjef כתב:זה האוהדים האמיתיים אומרים לך.Nati כתב:במקום לחגוג הם מקללים
שימון מוחא להם כפיים ומנשק את החמסה שהם לא יפסיקו
אבל די,די הם כבר ממש הגזימו.
הרוע שהיה לכמה מהם בסוף המשחק זה כאילו הם פגשו את הדון המושחת.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כשכל מה שיש לך למכור כל החיים זו שנאה, זה נראה בהתאם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 140 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
הוא כבר אמר שבעברו היה חבר באולטראס
-
- קיבל.ה 752 לייקים
מסכים עם הבחנותיך. חבל כי הקבוצה במגמה חיובית מאד.
לא מגיע לעופר ההתנהגות שלהם.
התנהגות מבישה של כ 30-40 אוהדים, כשערוץ מכבי דואג כל הזמן לפמפם את "המחאה" שלהם. רק בסיום מצא לנכון אחד הכתבים לציין שמדובר בכ 20-30 אוהדים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 752 לייקים
תוצאות סוף השבוע, הפסד ירושלים ונצחון שלנו, רק מעמיקים את התיסכול מההפסד המרגיז לבאר שבע שכנראה יעלה לנו ביתרון ביתיות בפליאוף.
כן וכמובן בסיוע הצמוד של "אוהדינו" שדאגו שתופחת נקודה מהמאזן השנה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
וואלה יש לא מעט ביקרות עדיין כלפי הקבוצה של אוהדים (לגיטימי כמובן) אבל לא ברור לי , בסוף.אי אפשר לנצח כל משחק ב30 הפרש אפילו עם סגל של נבא(מה שאין לנו כמובן) , הרבה טענות שביכולת כזאת לא ננצח את החלאות אבל שכחו שניצחנו אותם לא מזמן וגם בדרבי גביע היינו עדיפים עליהם והיינו לוקחים את זה בלי שיפוט מחפיר , הנקודה היא שנוצר רושם שהיה אפשר לבנות קבוצה חזקה בהרבה בכסף שנוצל ואני לא בטוח שזה כל כך נכון, הגיוני שלולנסיה בתקציב דומה (ואפילו גבוהה יותר) תהיה קבוצה עדיפה על שלנו , בסוף הם שם הרבה יותר גדול מאיתנו באירופה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לי ברור לחלוטין שהיה אפשר (וצריך) לבנות קבוצה חזקה יותר בצורה משמעותית בתקציב שלנו.רק הפועל כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:21 וואלה יש לא מעט ביקרות עדיין כלפי הקבוצה של אוהדים (לגיטימי כמובן) אבל לא ברור לי , בסוף.אי אפשר לנצח כל משחק ב30 הפרש אפילו עם סגל של נבא(מה שאין לנו כמובן) , הרבה טענות שביכולת כזאת לא ננצח את החלאות אבל שכחו שניצחנו אותם לא מזמן וגם בדרבי גביע היינו עדיפים עליהם והיינו לוקחים את זה בלי שיפוט מחפיר , הנקודה היא שנוצר רושם שהיה אפשר לבנות קבוצה חזקה בהרבה בכסף שנוצל ואני לא בטוח שזה כל כך נכון, הגיוני שלולנסיה בתקציב דומה (ואפילו גבוהה יותר) תהיה קבוצה עדיפה על שלנו , בסוף הם שם הרבה יותר גדול מאיתנו באירופה
אנחנו הובסנו על ידי מכבי בליגה במשחק הראשון והפסדנו לה בגביע כשמכבי בהרכב לא מלא.
לולנסיה אין תקציב גדול משלנו, והוא אפילו נמוך יותר, אבל הם בנו קבוצה סופר מאוזנת שלא רק מנצחת, אלא משחקת כדורסל נהדר.
בשלב הזה של העונה, עם תקציב כל כך גדול יחסית לשאר קבוצות הליגה, היינו בהחלט אמורים לנצח כל משחק בקלות (גם אם לא ב-30 הפרש), כך שהביקורת בהחלט מובנת.
זה שולנסיה שם יותר גדול מאתנו באירופה זה דבר שאין לו שום משמעות.
מה שרלבנטי ובעל משמעות זו העובדה שהתקציב שלנו דומה (וכנראה גבוה יותר) אבל הקבוצה שלהם נראית הרבה הרבה יותר טוב (וזה בליגה חזקה יותר מזו שלנו בכמה וכמה רמות).
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
התבוסה בליגה לא משקפת משהו , מהמשחקים הראשונים של איטודיס פה ונראינו זוועה אין באמת שום סיבה להאמין שלמכבי יש קבוצה טובה מאיתנו ממה שראינו עד כה העונה (אלא אם רוצים להתייחס לניצחונות החסרי משמעות שלהם ביורוליג מה שלא נכון לדעתי , באותה מידה הם בקושי ניצחו קבוצות כמו נס ציונה ועפולה )
-
- קיבל.ה 950 לייקים
ברור שנעשו טעויות, אבל זה לא רק שם גדול יותר. יש הרבה זרים שלא רוצים להגיע למדינה שעפים בה טילים, בטח כאלו עם בנות זוג וילדים.רדנקו כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:38לי ברור לחלוטין שהיה אפשר (וצריך) לבנות קבוצה חזקה יותר בצורה משמעותית בתקציב שלנו.רק הפועל כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:21 וואלה יש לא מעט ביקרות עדיין כלפי הקבוצה של אוהדים (לגיטימי כמובן) אבל לא ברור לי , בסוף.אי אפשר לנצח כל משחק ב30 הפרש אפילו עם סגל של נבא(מה שאין לנו כמובן) , הרבה טענות שביכולת כזאת לא ננצח את החלאות אבל שכחו שניצחנו אותם לא מזמן וגם בדרבי גביע היינו עדיפים עליהם והיינו לוקחים את זה בלי שיפוט מחפיר , הנקודה היא שנוצר רושם שהיה אפשר לבנות קבוצה חזקה בהרבה בכסף שנוצל ואני לא בטוח שזה כל כך נכון, הגיוני שלולנסיה בתקציב דומה (ואפילו גבוהה יותר) תהיה קבוצה עדיפה על שלנו , בסוף הם שם הרבה יותר גדול מאיתנו באירופה
אנחנו הובסנו על ידי מכבי בליגה במשחק הראשון והפסדנו לה בגביע כשמכבי בהרכב לא מלא.
לולנסיה אין תקציב גדול משלנו, והוא אפילו נמוך יותר, אבל הם בנו קבוצה סופר מאוזנת שלא רק מנצחת, אלא משחקת כדורסל נהדר.
בשלב הזה של העונה, עם תקציב כל כך גדול יחסית לשאר קבוצות הליגה, היינו בהחלט אמורים לנצח כל משחק בקלות (גם אם לא ב-30 הפרש), כך שהביקורת בהחלט מובנת.
מה שרלבנטי ובעל משמעות זו העובדה שהתקציב שלנו דומה (וכנראה גבוה יותר) אבל הקבוצה שלהם נראית הרבה הרבה יותר טוב (וזה בליגה חזקה יותר מזו שלנו בכמה וכמה רמות).
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
יש מספיק שכן. הבעיה אצלנו לא היתה חוסר יכולת להביא שחקנים, אלא השחקנים שכן הובאו והקבוצה הבלתי מאוזנת שנבנתה.Niro כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:53ברור שנעשו טעויות, אבל זה לא רק שם גדול יותר. יש הרבה זרים שלא רוצים להגיע למדינה שעפים בה טילים, בטח כאלו עם בנות זוג וילדים.רדנקו כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:38לי ברור לחלוטין שהיה אפשר (וצריך) לבנות קבוצה חזקה יותר בצורה משמעותית בתקציב שלנו.רק הפועל כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:21 וואלה יש לא מעט ביקרות עדיין כלפי הקבוצה של אוהדים (לגיטימי כמובן) אבל לא ברור לי , בסוף.אי אפשר לנצח כל משחק ב30 הפרש אפילו עם סגל של נבא(מה שאין לנו כמובן) , הרבה טענות שביכולת כזאת לא ננצח את החלאות אבל שכחו שניצחנו אותם לא מזמן וגם בדרבי גביע היינו עדיפים עליהם והיינו לוקחים את זה בלי שיפוט מחפיר , הנקודה היא שנוצר רושם שהיה אפשר לבנות קבוצה חזקה בהרבה בכסף שנוצל ואני לא בטוח שזה כל כך נכון, הגיוני שלולנסיה בתקציב דומה (ואפילו גבוהה יותר) תהיה קבוצה עדיפה על שלנו , בסוף הם שם הרבה יותר גדול מאיתנו באירופה
אבל זה מה שיש כרגע.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מכבי ווירטוס שמות יותר גדולים באירופה בהשוואה לפריז ולמונקו.רק הפועל כתב: ↑23 מרץ 2025, 13:21 וואלה יש לא מעט ביקרות עדיין כלפי הקבוצה של אוהדים (לגיטימי כמובן) אבל לא ברור לי , בסוף.אי אפשר לנצח כל משחק ב30 הפרש אפילו עם סגל של נבא(מה שאין לנו כמובן) , הרבה טענות שביכולת כזאת לא ננצח את החלאות אבל שכחו שניצחנו אותם לא מזמן וגם בדרבי גביע היינו עדיפים עליהם והיינו לוקחים את זה בלי שיפוט מחפיר , הנקודה היא שנוצר רושם שהיה אפשר לבנות קבוצה חזקה בהרבה בכסף שנוצל ואני לא בטוח שזה כל כך נכון, הגיוני שלולנסיה בתקציב דומה (ואפילו גבוהה יותר) תהיה קבוצה עדיפה על שלנו , בסוף הם שם הרבה יותר גדול מאיתנו באירופה
השאלה היא לא השם אלא היכולת והמגמה...בינתיים ולנסיה מאד מחוברת . מצד שני, היא הודחה בגביע הספרדי ברבע גמר מול גראן קנריה. איך הלך לנו מול גראן קנריה השנה, אני בטוח שזוכרים