נבחרת ישראל 24/25

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ונרקומן
קיבל.ה  434 לייקים

בלבלני שכל, יש שוער אחר שהייתם מעמידים בשער במקומו?
לא שאני מחזיק ממנו, אבל אנחנו בדור עם שוערים (ובעיקר בלמים) גרועים מאוד.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1454 לייקים

גלזר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  429 לייקים

ההגנה היא מסננת. גם עם שוער בכושר יותר טוב לא היה שונה. דרך אגב , גלזר איננו השוער הבכיר בכוכב האדום, משחק פה ושם. ניראון לא ברמה.
מה שכן כנראה שבן שמעון קיבל עם ההפסד "המכובד" חוזה לעוד כמה שנים.
ונרקומן
קיבל.ה  434 לייקים

סומך כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:17גלזר
די נו
אם הוא בהפועל אני נותן לאסף צור לפתוח במקומו. שוער לא טוב
אדום
קיבל.ה  1052 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:42 ההגנה היא מסננת. גם עם שוער בכושר יותר טוב לא היה שונה. דרך אגב , גלזר איננו השוער הבכיר בכוכב האדום, משחק פה ושם. ניראון לא ברמה.
מה שכן כנראה שבן שמעון קיבל עם ההפסד "המכובד" חוזה לעוד כמה שנים.
בצדק, הנבחרת עשתה קפיצת מדרגה אחרי הנפילה עם חזן
Mendelson
קיבל.ה  353 לייקים

ונרקומן כתב: 09 ספטמבר 2025, 11:18 בלבלני שכל, יש שוער אחר שהייתם מעמידים בשער במקומו?
אם אני שם בצד את הפועל ומתרכז רגע בטובת הנבחרת? ירמקוב של חיפה הוא לדעתי השוער הטוב בליגה (לדעתי ועל בסיס כמה משחקים שלו שראיתי, לא יותר). הוא שוער של נבחרת אוקראינה הצעירה, יש לו שווי שוק גבוה לא סתם. ו… הוא יהודי, קראתי איפושהו שההורים שלו גרים בחולון.

רב״ש היה צריך ועדיין צריך לשכנע אותו להוציא אזרחות ישראלית ולוותר על עתיד שיש או אין לו בנבחרת אוקראינה הבוגרת. הנבחרת בטוח תרוויח מזה.

וחוץ מהשוער, הנבחרת חייבת מגן טוב יותר מרביבו. הוא גמר אותנו אתמול.
הזקן מבלומפילד
קיבל.ה  18 לייקים

Mendelson כתב: 09 ספטמבר 2025, 15:10
ונרקומן כתב: 09 ספטמבר 2025, 11:18 בלבלני שכל, יש שוער אחר שהייתם מעמידים בשער במקומו?
אם אני שם בצד את הפועל ומתרכז רגע בטובת הנבחרת? ירמקוב של חיפה הוא לדעתי השוער הטוב בליגה (לדעתי ועל בסיס כמה משחקים שלו שראיתי, לא יותר). הוא שוער של נבחרת אוקראינה הצעירה, יש לו שווי שוק גבוה לא סתם. ו… הוא יהודי, קראתי איפושהו שההורים שלו גרים בחולון.

רב״ש היה צריך ועדיין צריך לשכנע אותו להוציא אזרחות ישראלית ולוותר על עתיד שיש או אין לו בנבחרת אוקראינה הבוגרת. הנבחרת בטוח תרוויח מזה.

וחוץ מהשוער, הנבחרת חייבת מגן טוב יותר מרביבו. הוא גמר אותנו אתמול.
השאלה אם יסכים לוותר על לייצג כביכול את המולדת שלו, מעבר לזה לדעתי גם מבחינה מקצועית אוקריאנה נבחרת יותר איכותית מאיתנו באופן משמעותי.
מדובר על נבחרת שהגיעה 4 פעמים אחרונות באופן רצוף ליורו, ב-2020 הגיענ לרבע גמר היורו, וב-2006 לרבע גמר המונדיאל.
מה יש לו לחפש בנבחרת האשפה שלנו חוץ מלשמוע את החפירות של גוטמן ואת הצרחות של שאר הליצנים בספורט 5?
.
שליחת תגובה