גביע השוקו מחזור 2 - הפועל ר"ג חוץ

פורום אוהדי הפועל תל אביב
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לירון האדום כתב: 05 אוגוסט 2024, 21:56 הפועל לא תעלה אבל בני יהודה המפחידה עשתה תיקו עם ר"ג והיום עם כפר שלם...
בואו תספרו לי עוד כמה אנחנו קבוצה חלשה
אנחנו בהחלט קבוצה חלשה , צריך לזכור באיזו ליגה אנחנו ולפי זה לשפוט , מקווה שמביא את הטוטו הזה למרות הכל כי זה נחמד תואר אחריי הרבה זמן בלי
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

כשהרמן וישראלוב יחזרו ההגנה גם תתייצב
את קופרמן צריך להחליף אתמול
חוץ מזה נחמד לראות את כל הילדים בליגה שבה הם אמורים להיות שחקנים מובילים
אולי השנה הארורה הזאת תעשה טוב מי יודע
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

נראה לי שלא פחות מבאס מירידת הליגה,זאת הבאסה של שנה עם לחמן
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Charmander כתב:
רק הפועל כתב: 05 אוגוסט 2024, 21:24 רמת גן צפוייה להיות בצמרת הליגה ?
לא, אמורים להיות קבוצת פלייאוף תחתון שאולי גם תלחם על ההשארות
מה???
לפי הגאון לחמן האלופה מ63 תרוץ חזק בצמרת.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

בני12 כתב:אשכרה לחמן התלונן עכשיו שבשביל מה הביאו את חזוט אם הוא יושב על הספסל.
איפה היית במחצית הראשונה?
זה לא מה שהוא אמר.
הוא אמר שקנצפולסקי לא יראה הרכב,כי חזוט שהוא שחקן רכש ישחק.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

אדום כתב:אחלה של בישול של גניס
זה לא רק הבישול,זאת החוכמה שהוא לקח/חטף למגן את הכדור.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

רק הפועל כתב: 05 אוגוסט 2024, 22:02
לירון האדום כתב: 05 אוגוסט 2024, 21:56 הפועל לא תעלה אבל בני יהודה המפחידה עשתה תיקו עם ר"ג והיום עם כפר שלם...
בואו תספרו לי עוד כמה אנחנו קבוצה חלשה
אנחנו בהחלט קבוצה חלשה , צריך לזכור באיזו ליגה אנחנו ולפי זה לשפוט , מקווה שמביא את הטוטו הזה למרות הכל כי זה נחמד תואר אחריי הרבה זמן בלי
חלש זה תמיד ביחס למשהו.
ביחס ללאומית אנחנו קבוצה טובה שצריכה לנצח כל משחק בליגה הזאת
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

לא יודע מה אתם מתלוננים על לחמן. הוא בתפקיד ליצן חצר שמוסיף עניין לשממה שנקראת הליגה הלאומית. גולים מבעיטות ששוער אמור לקחת כמו של ארי כהן. שגיא גניס שבליגת העל איבד כל כדור אחרי חמש שניות מבשל צמד שערים (למרות שלגביו טענתי בעבר ואני עדיין מאמין שעם קפיצת רמה הוא גילי ורמוט הבא (בתקווה מינוס המעבר לחלאות)). אל ים ממשיך להוכיח שהוא צריך ללכת אל ים. נראה איך יראה ההרכב הראשון שלנו. דודו כתוב עם פעמיים יו ושני הטמבלים התעקשו לקרוא לו דודו (כמו הציפור הנכחדת) - הגדיל לחמן לציין שהכוכבת של ברזיל באולימפיאדה נקראת דודה סמפאיו. הוא קשקשן נפלא פשוט חייבים להתייחס אליו כבדיחה ואז הוא מאוד מבדר.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

SickleCell כתב:לא יודע מה אתם מתלוננים על לחמן. הוא בתפקיד ליצן חצר שמוסיף עניין לשממה שנקראת הליגה הלאומית. גולים מבעיטות ששוער אמור לקחת כמו של ארי כהן. שגיא גניס שבליגת העל איבד כל כדור אחרי חמש שניות מבשל צמד שערים (למרות שלגביו טענתי בעבר ואני עדיין מאמין שעם קפיצת רמה הוא גילי ורמוט הבא (בתקווה מינוס המעבר לחלאות)). אל ים ממשיך להוכיח שהוא צריך ללכת אל ים. נראה איך יראה ההרכב הראשון שלנו. דודו כתוב עם פעמיים יו ושני הטמבלים התעקשו לקרוא לו דודו (כמו הציפור הנכחדת) - הגדיל לחמן לציין שהכוכבת של ברזיל באולימפיאדה נקראת דודה סמפאיו. הוא קשקשן נפלא פשוט חייבים להתייחס אליו כבדיחה ואז הוא מאוד מבדר.
תנסה להקשיב לצרחות שלו עם אוזניות
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

זו הליגה הלאומית להזויים ומרחיקי לכת, מי ציפיתם שיפרשן את הפועל? ג'יימי קראגר?
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

כשלחמן אמר ״קופרמן צריך להיות קשר 50/50״ זה היה מסמר הערב מבחינתי
ראצ'וניצה
קיבל.ה  68 לייקים

פאקינג ג'ימי טורק פרשן בליגת העל
אז אפשר לנחש מה הרמה בלאומית
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

מהליגה המצ'וקמקת הזאת צריך לעלות בהליכה
ועוד צפויים לנו 4 חיזוקים לסגל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

דודו עם כמה נגיעות יפות.
אני חושב שהיינו חייבים להביא קשר אחורי, אבל זה מה יש.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

SickleCell כתב: 05 אוגוסט 2024, 22:13 לא יודע מה אתם מתלוננים על לחמן. הוא בתפקיד ליצן חצר שמוסיף עניין לשממה שנקראת הליגה הלאומית. גולים מבעיטות ששוער אמור לקחת כמו של ארי כהן. שגיא גניס שבליגת העל איבד כל כדור אחרי חמש שניות מבשל צמד שערים (למרות שלגביו טענתי בעבר ואני עדיין מאמין שעם קפיצת רמה הוא גילי ורמוט הבא (בתקווה מינוס המעבר לחלאות)). אל ים ממשיך להוכיח שהוא צריך ללכת אל ים. נראה איך יראה ההרכב הראשון שלנו. דודו כתוב עם פעמיים יו ושני הטמבלים התעקשו לקרוא לו דודו (כמו הציפור הנכחדת) - הגדיל לחמן לציין שהכוכבת של ברזיל באולימפיאדה נקראת דודה סמפאיו. הוא קשקשן נפלא פשוט חייבים להתייחס אליו כבדיחה ואז הוא מאוד מבדר.
ליצני חצר זה ג'ימי או שייע שמבלבלים במוח ומקשקשים שטויות מצחיקות ו/או מביכות בלי להתיימר להיות גאונים טקטים.
להמציא כל משחק לשחקנים תפקידים חדשים, לפנטז על איזה הרכב לא רלוונטי עם צ'יבוטה ורוחאנא ולחזור על זה כל משחק אלף פעם זה לא מצחיק וזה מאוד מעצבן.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Niro כתב: 05 אוגוסט 2024, 21:37 פעם ראשונה בחיים שאני נאלץ לקחת כדור למיגרנה בגלל פרשן.
שספרא ייתן לו איזה ג'וב של סקאוט בגאנה וישחרר אותנו הדפקט הזה
חשבתי מיצינו סקאוטינג על שחקנים אפריקאים
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

האמת מזמן לא צחקתי ככה במשחק של הפועל.
בעיקר מהפרשן.

ערב מבדר ונעים. גם בגלל קופץ המוט השבדי.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 אוגוסט 2024, 20:43 אייל לחמן: "קופרמן צריך לשחק 50-50"
:rofl:
עם זה אני מסכים, 50% על הספסל 50% ביציע
יאללה הביתה!!!
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 אוגוסט 2024, 23:17 דודו עם כמה נגיעות יפות.
אני חושב שהיינו חייבים להביא קשר אחורי, אבל זה מה יש.
נראה שדגו הולך לשחק התקפי וישחק עם קשר אחורי אחד שגם הוא לא ממש הגנתי, אם זה חזוט/אל ים או בנימין דווקא
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

רדפוקס כתב: 05 אוגוסט 2024, 23:28
SickleCell כתב: 05 אוגוסט 2024, 22:13 לא יודע מה אתם מתלוננים על לחמן. הוא בתפקיד ליצן חצר שמוסיף עניין לשממה שנקראת הליגה הלאומית. גולים מבעיטות ששוער אמור לקחת כמו של ארי כהן. שגיא גניס שבליגת העל איבד כל כדור אחרי חמש שניות מבשל צמד שערים (למרות שלגביו טענתי בעבר ואני עדיין מאמין שעם קפיצת רמה הוא גילי ורמוט הבא (בתקווה מינוס המעבר לחלאות)). אל ים ממשיך להוכיח שהוא צריך ללכת אל ים. נראה איך יראה ההרכב הראשון שלנו. דודו כתוב עם פעמיים יו ושני הטמבלים התעקשו לקרוא לו דודו (כמו הציפור הנכחדת) - הגדיל לחמן לציין שהכוכבת של ברזיל באולימפיאדה נקראת דודה סמפאיו. הוא קשקשן נפלא פשוט חייבים להתייחס אליו כבדיחה ואז הוא מאוד מבדר.
ליצני חצר זה ג'ימי או שייע שמבלבלים במוח ומקשקשים שטויות מצחיקות ו/או מביכות בלי להתיימר להיות גאונים טקטים.
להמציא כל משחק לשחקנים תפקידים חדשים, לפנטז על איזה הרכב לא רלוונטי עם צ'יבוטה ורוחאנא ולחזור על זה כל משחק אלף פעם זה לא מצחיק וזה מאוד מעצבן.
לא נראה לי שהיית נהנה מההומור שלי אם כך (;
נערך לאחרונה על ידי SickleCell ב 06 אוגוסט 2024, 08:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

רדפוקס כתב: 05 אוגוסט 2024, 21:08
7even כתב: 05 אוגוסט 2024, 21:07 'ארי כהן הוא 50/50 שמאל'
viewtopic.php?p=298410#p298410
מתי הספר?
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

סיכום משחק קצר:

נקודות לחיוב - ארי כהן נראה מצויין. ההשאלה לכפ"ס עשתה לו רק טוב (נקווה שילמדו מזה להמשך לגבי שחקנים אחרים). גם אלקוקין הרשים אותי, שחקן שנמצא בכל מקום במגרש (גם שחקן שהיה בהשאלה בעונה שעברה להרצליה). שגיא גניס, שני בישולים מצויינים. הוא שחקן מאד מוכשר, וברגע שהוא משחק תכליתי זה נראה אחרת.

נקודות שליליות - ההגנה. בעיקר הסגירה לכדורי עומק. מה שהלך אצלנו באגף ימין זו שערורייה, 4-5 הסתננויות מאחרי הגב של המגן בכדורי עומק של קניוק שבנס לא נגמרו בעוד שערים.

אל ים - המניה בצלילה.

חלוץ נוסף - מקאריץ' נראה עם חוש להבקעה אבל כבד, לא לוחץ על הבלמים, לא מכדרר ולא מתאים למשחק מעברים. סוג של עציץ רחבה למתקדמים. חייבים עוד חלוץ בדגש על מהירות וכח מתפרץ. רצוי אחד שגם מוכן לעבוד. יכול להיות גם מאוויס צ'יבוטה מבחינתי.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מקאריץ אכן מדאיג
המון חלודה, שאני מקווה שהיא ברת ניקוי
נראה כמו חלוץ אחרי פציעה גדולה. לזכותו הוא יודע לתת גוף, בטח יחסית לאוזבולט.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

אין קישור אחורי. בליגה הלאומית צריך גרזן אחד בקישור ועוד אחד בהגנה.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

נועם שחם כתב: 06 אוגוסט 2024, 11:44 סיכום משחק קצר:

נקודות לחיוב - ארי כהן נראה מצויין. ההשאלה לכפ"ס עשתה לו רק טוב (נקווה שילמדו מזה להמשך לגבי שחקנים אחרים). גם אלקוקין הרשים אותי, שחקן שנמצא בכל מקום במגרש (גם שחקן שהיה בהשאלה בעונה שעברה להרצליה). שגיא גניס, שני בישולים מצויינים. הוא שחקן מאד מוכשר, וברגע שהוא משחק תכליתי זה נראה אחרת.

נקודות שליליות - ההגנה. בעיקר הסגירה לכדורי עומק. מה שהלך אצלנו באגף ימין זו שערורייה, 4-5 הסתננויות מאחרי הגב של המגן בכדורי עומק של קניוק שבנס לא נגמרו בעוד שערים.

אל ים - המניה בצלילה.

חלוץ נוסף - מקאריץ' נראה עם חוש להבקעה אבל כבד, לא לוחץ על הבלמים, לא מכדרר ולא מתאים למשחק מעברים. סוג של עציץ רחבה למתקדמים. חייבים עוד חלוץ בדגש על מהירות וכח מתפרץ. רצוי אחד שגם מוכן לעבוד. יכול להיות גם מאוויס צ'יבוטה מבחינתי.
צריך לזכור ששיחקנו עם השוער השני שספג שני שערים באשמתו, בנוסף ישראלוב שבטח יהיה בלם פותח לא שיחק.
במחצית השניה, החילופים של גלברד ולמקין + היציאה של צ'יליץ' ריסקו את כל ההגנה, אבל צריך לזכור שגלברד ולמקין לא אמורים לראות דשא יותר מידי.
יש את קופרמן ומורגן במשאל והרמן וארצ'ל בימין.

מקאריץ' כבש צמד (אחד נפסל), אחד החמיץ מקרוב ועוד אחד עם עקב יפה.
סה"כ נראה חלוץ שהוא גולר וזה היה חסר לנו.
בלאומית פחות נשחק על מעברים ויותר נהיה הקבוצה ששולטת במגרש, דווקא חלוץ כמו מקאריץ' נראה שידע לשמור כדור עם הגב לשער.
לא צריך מהירות, צריך להיות גולר ונראה שהוא כן כזה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מי יודע, אולי יגיע היום הזה והפועל תשחק עם 2 חלוצים כבר מהפתיחה. כבר שכחנו מה זה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

קופרמן חייב למצוא מקצוע אחר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

יכל להבקיע אתמול ולעלות על הרדאר על קבוצה כלשהי מליגה א'. חבל.
שליחת תגובה