פטריק בברלי
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אבל זו בעיה. אם הוא מתאזרח, נצטרך לוותר סופית על הנאס. אי אפשר להחזיק בקבוצה שני מתאזרחים חדשים.

אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
ברק חקלאי - נקודות בצבע. ממליץ מאד לעקוב אחר העמוד שלו.
סערה בכוס מים
הייתי חייב להאזין לכל 53 הדקות בפרק האחרון בפודקאסט של פטריק בברלי כדי להבין מה בדיוק נאמר שם אחרי הסערה שהייתה סביב הבדיחה על "היהודים הקמצנים", ובכלל להבין ממנו איך הוא רואה את המעבר לישראל, והאם הוא מגיע מחויב או שבא לעשות קרקס.
אתחיל קודם כל עם "הסערה". את הפוקדאסט של בברלי מפיקה חברת הענק Barstool Sports, שהבעלים שלה הוא דייויד (דייב) פורטוני. מהשם אתם יכולים הבין שמדובר באיש עסקים יהודי. אחרי שבברלי חתם בהפועל ת"א דיברו איתו הרבה אנשים ושאלו אם הוא ימשיך עם הפודקאסט? וטענו שפורטוני לא מתכוון לשלם לו. אז בברלי ציין שאנשים בכלל לא יודעים שפורטוני יהודי, עם כל ההקשר לישראל ולמעבר שלו להפועל ת"א, ושהוא לא מודאג. ולאחר מכן הגיע הציטוט שלו בצורה הומוריסטית לחלוטין על זה שלא כל היהודים קמצנים, ועובדה שעופר ינאי שילם לו לא מעט, כשהוא אומר שמדובר בבדיחה על יהודים.
לזה צריך להוסיף שעוד לפני כן המנחה הנוסף בפודקאסט שאל את בברלי אם בישראל בכלל אוהבים שחורים? ובברלי אמר לו בצחוק "מי בכלל אוהב אותם?". כאמור, הכל היה שיח הומוריסטי, ובכלל הפודקאסט הוא הומוריסטי/שטותי. אני בכלל לא הייתי דואג מהסיפור הזה, אבל בארץ אוהבים לעשות כותרות משטויות במקום לבדוק עד הסוף. ממליץ לכם להאזין לחלק הזה בפודקאסט (מדקה 26:30 עד 28:00, קישור לפרק בתגובות).
עכשיו לסיפור השני, שבעיקר פורסם באתרים בחו"ל על נושא המלחמה, ומה יקרה אם טיל יפול קרוב לבברלי? שעל זה הוא ענה שברור שיעזוב. בלי קשר לבברלי, ברגע שייפול טיל בת"א לא ישחקו פה כדורסל. ככה היה כשהמלחמה החלה, וגם במבצעים קודמים. אז לא הייתי עושה מזה סיפור גדול. ויתרה מכך, הייתי מאזין למה שבברלי אמר ביחס למלחמה. הבן אדם חקר את הנושא, דיבר עם שחקנים ששיחקו בארץ במשך שנים, וגם עם טיילר אניס, ששיחק בהפועל ת"א בחודשים האחרונים של העונה הקודמת, וקיבל רק רשמים טובים. הוא מדבר שם על שחקנים אמריקנים שסיפרו לו שהיו בים שש שעות כל יום, ושישראל היא גן עדן. עוד משהו מעניין זה שבברלי למד על המלחמה, הבין מי נגד מי, מי "הטובים" ומי "הרעים", והציטוט המדויק שלו היה "זה גרם לי לישון טוב יותר בלילה". הוא גם עקץ את מי שנהיה מומחה לכל הסכסוכים הגדולים בעולם אחרי שחתם בהפועל ת"א, למרות שמעולם לא היה בישראל ומדווח כאילו הוא כתב ב-CNN על סמך סרטונים ותמונות שמגיעות.
בקטע המקצועי-חברתי, אם אני אוהד הפועל ת"א, והייתי מודאג לגבי ההגעה של בברלי, אחרי האזנה לפרק אני יכול להיות מאוד רגוע. הוא יודע בדיוק לאן הוא מגיע, מכיר את החוקים בליגה הישראלית, יודע שהוא לא הולך לקלוע 30 נקודות בכל משחק, וגם לא 15-16. "באירופה משחקים את המשחק בצורה הנכונה. כשהייתי MVP ביורוקאפ קלעתי 13 נקודות ומסרתי 5 אסיסטים", הוא סיפר.
בברלי מגיע לנצח, וזה מה שהכי חשוב לו. הוא כן חושב שיהיה הגו-טו-גאי של הקבוצה במאני טיים, והיה לו ציטוט קצת יומרני ("אהיה לברון, יאניס, סטף של הקבוצה"), ואת זה יהיה מעניין לראות מול ג'ו רגלנד, אבל לדעתי, למרות האופי הלא פשוט של שניהם, הם יסתדרו כי שניהם רוצים שהקבוצה תנצח. בנוסף, הוא מעודכן מאוד בלו"ז של הקבוצה ויודע כל פרט קטן בנוגע להכנה.
הסיבה המרכזית שבברלי חתם בהפועל ת"א, לטענתו, היא מכיוון שהרגיש לא מוערך ב-NBA. שקבוצות היו מחתימות אותו רק על חוזה מינימום ולדעתו הוא שווה הרבה יותר ועובד קשה יותר מהרבה שחקנים. אגב, יש לו טענות מעניינות בנושא לארגון השחקנים של ה-NBA, שדאג בהסכם האחרון רק לשחקנים עם חוזי המקסימום ושכח את הווטרנים. נתן את הדוגמאות של קייל לאורי וראסטל ווסטברוק, שגם חתמו על חוזי מינימום למרות העבר המפואר שלהם בליגה. לטענתו, העובדה שמחתימים אותו על חוזה מינימום גם אומרת שהוא יהיה נמוך בהיררכיה. הוא נתן דוגמה מאחד המשחקים בפלייאוף בעונה החולפת במילווקי, כשכל הקבוצה הייתה פצועה והכדור היה בידיים שלו והוא ניצח משחק. ואז במשחק הבא כולם חזרו והוא נדחק הצידה. בשורה התחתונה הוא רוצה להרגיש מוערך, ורוצה להוביל, וזה בדיוק מה שהוא יקבל בהפועל ת"א.
עוד כמה נקודות מעניינות מהפרק:
*בברלי מתכוון לצלם סדרת דוקו על התקופה שלו בישראל, ואפילו יביא איתו מפיק מארה"ב.
*מביא איתו גם שף פרטי שיבשל לו.
*החמיא לתומר גינת, וסיפר שדיבר עם שחקנים אמריקנים באירופה שאמרו לו שעם הסגל הזה הפועל ת"א צריכה לזכות בכל התארים.
*סיפר שהפועל ת"א דאגה לו לדירה ענקית עם בריכה, וגם לשתי מכוניות.
*בברלי יגיע בלי הילדים שלו.
*כזכור, דדאס והוא מכירים מהתקופה ששיחק ברוסיה בתחילת הקריירה והיווני היה עוזר המאמן. בברלי מספר שהם כבר הספיקו לדבר, ודדאס ("אוהב לקלל ביוונית") ביקש ממנו שלא לעשות את תנועת ה-Too Small, שהוא כ"כ אוהב לבצע אחרי שהוא קולע סל על שחקן הגנה - כי הוא יקבל על זה טכניות. ואם הוא כבר עושה, אז רק כשהקבוצה מובילה ב-15 נקודות.
דבר אחד שכן הייתי דואג ממנו, זו המחשבה של בברלי שהעובדה שלא משחקים כמעט כל ביום, בניגוד ל-NBA, תאפשר לו לטייל באירופה לא מעט בימי חופש. הוא אשכרה בדק כמה עולה לשכור מטוס פרטי ("18 אלף דולר לעומת 40 אלף דולר בארה"ב"). הפועל ת"א צפויה לשחק העונה, אם הכל ילך לפי התוכנית, +20 משחקים ביורוקאפ, 30+ משחקים בליגה, עוד כמה בגביע, גביע ווינר ומשחקי אימון. כלומר בין 60 ל-70 משחקים. אמנם מעט מאשר בליגה הטובה בעולם, אבל עדיין כמות משמעותית מאוד, כשבין לבין יש לקבוצה גם הרבה טיסות. בקטע הזה הפועל ת"א תצטרך להסביר לו, או שהוא כבר יבין לבד מרוב עייפות, שזה לא כל כך ריאלי
סערה בכוס מים
הייתי חייב להאזין לכל 53 הדקות בפרק האחרון בפודקאסט של פטריק בברלי כדי להבין מה בדיוק נאמר שם אחרי הסערה שהייתה סביב הבדיחה על "היהודים הקמצנים", ובכלל להבין ממנו איך הוא רואה את המעבר לישראל, והאם הוא מגיע מחויב או שבא לעשות קרקס.
אתחיל קודם כל עם "הסערה". את הפוקדאסט של בברלי מפיקה חברת הענק Barstool Sports, שהבעלים שלה הוא דייויד (דייב) פורטוני. מהשם אתם יכולים הבין שמדובר באיש עסקים יהודי. אחרי שבברלי חתם בהפועל ת"א דיברו איתו הרבה אנשים ושאלו אם הוא ימשיך עם הפודקאסט? וטענו שפורטוני לא מתכוון לשלם לו. אז בברלי ציין שאנשים בכלל לא יודעים שפורטוני יהודי, עם כל ההקשר לישראל ולמעבר שלו להפועל ת"א, ושהוא לא מודאג. ולאחר מכן הגיע הציטוט שלו בצורה הומוריסטית לחלוטין על זה שלא כל היהודים קמצנים, ועובדה שעופר ינאי שילם לו לא מעט, כשהוא אומר שמדובר בבדיחה על יהודים.
לזה צריך להוסיף שעוד לפני כן המנחה הנוסף בפודקאסט שאל את בברלי אם בישראל בכלל אוהבים שחורים? ובברלי אמר לו בצחוק "מי בכלל אוהב אותם?". כאמור, הכל היה שיח הומוריסטי, ובכלל הפודקאסט הוא הומוריסטי/שטותי. אני בכלל לא הייתי דואג מהסיפור הזה, אבל בארץ אוהבים לעשות כותרות משטויות במקום לבדוק עד הסוף. ממליץ לכם להאזין לחלק הזה בפודקאסט (מדקה 26:30 עד 28:00, קישור לפרק בתגובות).
עכשיו לסיפור השני, שבעיקר פורסם באתרים בחו"ל על נושא המלחמה, ומה יקרה אם טיל יפול קרוב לבברלי? שעל זה הוא ענה שברור שיעזוב. בלי קשר לבברלי, ברגע שייפול טיל בת"א לא ישחקו פה כדורסל. ככה היה כשהמלחמה החלה, וגם במבצעים קודמים. אז לא הייתי עושה מזה סיפור גדול. ויתרה מכך, הייתי מאזין למה שבברלי אמר ביחס למלחמה. הבן אדם חקר את הנושא, דיבר עם שחקנים ששיחקו בארץ במשך שנים, וגם עם טיילר אניס, ששיחק בהפועל ת"א בחודשים האחרונים של העונה הקודמת, וקיבל רק רשמים טובים. הוא מדבר שם על שחקנים אמריקנים שסיפרו לו שהיו בים שש שעות כל יום, ושישראל היא גן עדן. עוד משהו מעניין זה שבברלי למד על המלחמה, הבין מי נגד מי, מי "הטובים" ומי "הרעים", והציטוט המדויק שלו היה "זה גרם לי לישון טוב יותר בלילה". הוא גם עקץ את מי שנהיה מומחה לכל הסכסוכים הגדולים בעולם אחרי שחתם בהפועל ת"א, למרות שמעולם לא היה בישראל ומדווח כאילו הוא כתב ב-CNN על סמך סרטונים ותמונות שמגיעות.
בקטע המקצועי-חברתי, אם אני אוהד הפועל ת"א, והייתי מודאג לגבי ההגעה של בברלי, אחרי האזנה לפרק אני יכול להיות מאוד רגוע. הוא יודע בדיוק לאן הוא מגיע, מכיר את החוקים בליגה הישראלית, יודע שהוא לא הולך לקלוע 30 נקודות בכל משחק, וגם לא 15-16. "באירופה משחקים את המשחק בצורה הנכונה. כשהייתי MVP ביורוקאפ קלעתי 13 נקודות ומסרתי 5 אסיסטים", הוא סיפר.
בברלי מגיע לנצח, וזה מה שהכי חשוב לו. הוא כן חושב שיהיה הגו-טו-גאי של הקבוצה במאני טיים, והיה לו ציטוט קצת יומרני ("אהיה לברון, יאניס, סטף של הקבוצה"), ואת זה יהיה מעניין לראות מול ג'ו רגלנד, אבל לדעתי, למרות האופי הלא פשוט של שניהם, הם יסתדרו כי שניהם רוצים שהקבוצה תנצח. בנוסף, הוא מעודכן מאוד בלו"ז של הקבוצה ויודע כל פרט קטן בנוגע להכנה.
הסיבה המרכזית שבברלי חתם בהפועל ת"א, לטענתו, היא מכיוון שהרגיש לא מוערך ב-NBA. שקבוצות היו מחתימות אותו רק על חוזה מינימום ולדעתו הוא שווה הרבה יותר ועובד קשה יותר מהרבה שחקנים. אגב, יש לו טענות מעניינות בנושא לארגון השחקנים של ה-NBA, שדאג בהסכם האחרון רק לשחקנים עם חוזי המקסימום ושכח את הווטרנים. נתן את הדוגמאות של קייל לאורי וראסטל ווסטברוק, שגם חתמו על חוזי מינימום למרות העבר המפואר שלהם בליגה. לטענתו, העובדה שמחתימים אותו על חוזה מינימום גם אומרת שהוא יהיה נמוך בהיררכיה. הוא נתן דוגמה מאחד המשחקים בפלייאוף בעונה החולפת במילווקי, כשכל הקבוצה הייתה פצועה והכדור היה בידיים שלו והוא ניצח משחק. ואז במשחק הבא כולם חזרו והוא נדחק הצידה. בשורה התחתונה הוא רוצה להרגיש מוערך, ורוצה להוביל, וזה בדיוק מה שהוא יקבל בהפועל ת"א.
*בברלי מתכוון לצלם סדרת דוקו על התקופה שלו בישראל, ואפילו יביא איתו מפיק מארה"ב.
*החמיא לתומר גינת, וסיפר שדיבר עם שחקנים אמריקנים באירופה שאמרו לו שעם הסגל הזה הפועל ת"א צריכה לזכות בכל התארים.
*כזכור, דדאס והוא מכירים מהתקופה ששיחק ברוסיה בתחילת הקריירה והיווני היה עוזר המאמן. בברלי מספר שהם כבר הספיקו לדבר, ודדאס ("אוהב לקלל ביוונית") ביקש ממנו שלא לעשות את תנועת ה-Too Small, שהוא כ"כ אוהב לבצע אחרי שהוא קולע סל על שחקן הגנה - כי הוא יקבל על זה טכניות. ואם הוא כבר עושה, אז רק כשהקבוצה מובילה ב-15 נקודות.
דבר אחד שכן הייתי דואג ממנו, זו המחשבה של בברלי שהעובדה שלא משחקים כמעט כל ביום, בניגוד ל-NBA, תאפשר לו לטייל באירופה לא מעט בימי חופש. הוא אשכרה בדק כמה עולה לשכור מטוס פרטי ("18 אלף דולר לעומת 40 אלף דולר בארה"ב"). הפועל ת"א צפויה לשחק העונה, אם הכל ילך לפי התוכנית, +20 משחקים ביורוקאפ, 30+ משחקים בליגה, עוד כמה בגביע, גביע ווינר ומשחקי אימון. כלומר בין 60 ל-70 משחקים. אמנם מעט מאשר בליגה הטובה בעולם, אבל עדיין כמות משמעותית מאוד, כשבין לבין יש לקבוצה גם הרבה טיסות. בקטע הזה הפועל ת"א תצטרך להסביר לו, או שהוא כבר יבין לבד מרוב עייפות, שזה לא כל כך ריאלי
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מעודד ונעים לקרוא.7even כתב:ברק חקלאי - נקודות בצבע. ממליץ מאד לעקוב אחר העמוד שלו.
סערה בכוס מים
בלי קשר לא הייתי צריך את הטור הזה בשביל להבין שערוץ רקנאטי שם לו מטרה את עופר, בברלי וכל מה שקשור בשביל להקטין מה שהולך פה.
אני מקווה מאד מאד שיביאו עוד 5 הגנתי ודדאס ידע לחבר את הקבוצה רוויית הכוכבים, ואמן אמן אמן נדע לקחת תואר כלשהו, לא משנה לי כבר איזה.
אגב, עופר זרק איזה יציאה בפודיום שחלק מהמיצוי שלו יהיה גם איזה ערוץ ספורט, כל כך הלוואי וזה יקרה, מוות לערוץ התודעה מטעם.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
וואוNati כתב:Adom_Adom כתב:עופר ינאי אמר אתמול בפודקאסט הפדיום שאשתו יהודיה מצד האמא(האבא מוסלמי)מה שאומר שהיא והילדים שלהם יהודים, אולי זה שאלה דבילית אבל אתם חושבים שיש סיכוי לאזרוח?
בכדורגל סונגרן קיבל תקן ישראלי רק על זה שהתארס עם יהודיה
כל תגובה של עופר, כל פוסט שלו, זה כאילו אריק איינשטיין ועלי מוהר התאחדו וכתבו משהו הכי חריף שהם יכולים. כל פעם הוא חובט בהם, וזה פשוט לא כוחות. גם בתגובה עם הכוסות. הוא כל כך יותר חריף מדני פדרמן, הילד כאפות שכל מה שעשה בחייו זה רק להיוולד לאבא שלו. רק שהאולטראס לא יבריחו אותו

-
- קיבל.ה 14 לייקים
אני אולי מדל''פ פה ממש, אבל צבר האירועים סביב בברלי מטריד אותי. הערוץ בני זונות ומכבי עם ביצים רועדות יפריעו בכל דרך אפשרית להפועל ובעיקר לעופר, אבל אני חושש שהוא יפר את האיזון בקבוצה
אני לא בטוח שאני רוצה את הכדור האחרון אצלו, אני לא בטוח שהוא יסיט את הצוות לטפל בעיקר בשאיפות הכדורסל שלו ואני לא בטוח שבגילו הוא לא יארוז את עצמו במשבר הראשון ויתחפף מפה
ההצלחה של דדאס והמנהל המקצועי לעטוף אותו ולרתום אותו לטובת הקבוצה תהיה האירוע המשמעותי של העונה. כישלון? ואני לא בטוח שיחד עם הורדת הנקודה אנחנו מעפילים לעוד גמר פלייאוף
אני לא בטוח שאני רוצה את הכדור האחרון אצלו, אני לא בטוח שהוא יסיט את הצוות לטפל בעיקר בשאיפות הכדורסל שלו ואני לא בטוח שבגילו הוא לא יארוז את עצמו במשבר הראשון ויתחפף מפה
ההצלחה של דדאס והמנהל המקצועי לעטוף אותו ולרתום אותו לטובת הקבוצה תהיה האירוע המשמעותי של העונה. כישלון? ואני לא בטוח שיחד עם הורדת הנקודה אנחנו מעפילים לעוד גמר פלייאוף
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
בהחלט, חשש כזה קיים גם אצלימקורב לצלחת כתב:אני אולי מדל''פ פה ממש, אבל צבר האירועים סביב בברלי מטריד אותי. הערוץ בני זונות ומכבי עם ביצים רועדות יפריעו בכל דרך אפשרית להפועל ובעיקר לעופר, אבל אני חושש שהוא יפר את האיזון בקבוצה
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מסכים שקצת מטריד כל העסק, בעיקר לשמוע אותו מדבר על לילה לבן בקזינו בבולגריה ביום חופש...
מקווה שינחת ויתחבר למה שקורה פה (ושיהיה מי שיקח עליו אחריות ויישר אותו)
מעניין זה בטוח יהיה
יאללה הפועל!! מחכה שיתחיל
מקווה שינחת ויתחבר למה שקורה פה (ושיהיה מי שיקח עליו אחריות ויישר אותו)
מעניין זה בטוח יהיה
יאללה הפועל!! מחכה שיתחיל
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
זה לא רק בברלי. גם בלעדיו יש פה מרקם חברתי וכמות אגו לא פשוטים בכלל. זו המשימה העיקרי של דדאס.מקורב לצלחת כתב:אני אולי מדל''פ פה ממש, אבל צבר האירועים סביב בברלי מטריד אותי. הערוץ בני זונות ומכבי עם ביצים רועדות יפריעו בכל דרך אפשרית להפועל ובעיקר לעופר, אבל אני חושש שהוא יפר את האיזון בקבוצה
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
נכון, אבל שחקן שאומר מראש שהוא יהיה הגו או גאי, ואחרי משחקים הוא יכול לטוס לקזינו, זו פתיחה לא פשוטה.רדנקו כתב:זה לא רק בברלי. גם בלעדיו יש פה מרקם חברתי וכמות אגו לא פשוטים בכלל. זו המשימה העיקרי של דדאס.מקורב לצלחת כתב:אני אולי מדל''פ פה ממש, אבל צבר האירועים סביב בברלי מטריד אותי. הערוץ בני זונות ומכבי עם ביצים רועדות יפריעו בכל דרך אפשרית להפועל ובעיקר לעופר, אבל אני חושש שהוא יפר את האיזון בקבוצה
Sent from my NE2215 using Tapatalk
היתרון של דדאס זה שהוא מכיר את רובם מהעבר.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
היום הקבוצה טסה לבולגריה מהארץ וכולם נפגשים שם?הוקיץ' כתב:עלה על המטוס.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
הדבר היחיד שפורסם ע"י הקבוצה זה שרגלנד ובנטיל הגיעו לארץ שבוע שעבר, והשאר יחברו לקבוצה השבוע בבולגריה.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
יש את הלוז של משחקי האימון שמסתובב פה שהביא המשתמש סבן אני חושב (אני נותן קרדיט חביבי), לא זכור לי שמצוין מתי טסים.
הטיסות מארה"ב הכי ארוכות אז יש מצב שיצא פשוט מוקדם, מי עוד מגיע מארה"ב?
איש עדיין שם אלא אם כן לא פרסם שטס, פוסטר ומוטלי לא יודע
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
בברלי העלה קודם סטורי מהשדה באיסטנבול שם הוא ישב עם וויינרייט ומוטלי.
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לפי פראש טוק של בר
הם עושים היום ומחר אימונים בארץ ובשלישי טסים למחנה אימון בבולגריה שם יפגשו לראשונה את כל הסגל.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
הפועל קלאסי. במקום לשמוח שנפל עלינו שחקן ברמה הזו עם התשוקה הזו, עסוקים בלפחד שיהרוס את הקבוצה.מקורב לצלחת כתב: ↑10 אוגוסט 2024, 00:32 אני אולי מדל''פ פה ממש, אבל צבר האירועים סביב בברלי מטריד אותי. הערוץ בני זונות ומכבי עם ביצים רועדות יפריעו בכל דרך אפשרית להפועל ובעיקר לעופר, אבל אני חושש שהוא יפר את האיזון בקבוצה
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
גם דדאס איתם כבר בבולגריה, מדברים על תזונת טווסים

- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
הנה חדות יותר מרשימה. רואים פה בסטורי זר כלשהו שהוא לא רגלנד או בנטיל:
https://www.instagram.com/stories/hapoe ... JhbGc5Mg==
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
טיילר קוק?הוקיץ' כתב:הנה חדות יותר מרשימה. רואים פה בסטורי זר כלשהו שהוא לא רגלנד או בנטיל:
https://www.instagram.com/stories/hapoe ... JhbGc5Mg==
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מי זה
מי זה
מי זה
מי זה
מי זה

- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
זה לא הורד?
סתם.
אבל יש בנוער/אקדמיה שחקן מרוגוזין , שכחתי את שמו, זה לא הוא?
סתם.
אבל יש בנוער/אקדמיה שחקן מרוגוזין , שכחתי את שמו, זה לא הוא?
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
אכן נראה מבנה גוף של שחקן נוער (עם פנים בפרופיל של ג'יילן איש קריות).
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
לא היה שחקן כזה בקבוצת הנוער הבכירה בעונה שעברה.
היה בנוער בחור בשם גד דואדו לפני שלוש שנים.
היה בנוער בחור בשם גד דואדו לפני שלוש שנים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
לא חושב שהיה בקבוצה הראשונה, אבל זוכר שדובר על זה שיש שחקן כזה שבונים עליו לעתיד…
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
זה רוני
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
מישהו יכול לעדכן איך הייתה הטיסה ? מה הביאו לבברלי לאכול ? כל פרט חיוני
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
https://www.facebook.com/share/p/BFymUJUxvEJyMJg7/?
קשוח למצוא את התיעוד הזה…
הערת הכותב , מוות לגוגל, מילות המפתח שחיפשתי היו אמורות להוביל אותי לכתבה הזאת באתר ספסל הרבה יותר מהר!
קשוח למצוא את התיעוד הזה…
הפועל ת"א - אלופת נוער לאומית
בקבוצה שיחק גם יונתן קוץ הי"ד, שנרצח עם משפחתו בכפר עזה ב-7.10. האליפות הוקדשה לו ולמשפחתו: https://safsal.co.il/?news=u18article118
מאמן: יגאל ניימן
שחקנים: עידו שביט, איתי ירון, אדם חי, ניסים תורגמן, עמית גרצמן, נועם רג׳ואן, ביל קובינה, גבריאל אבלוג, ג׳סטין מורון, איתי ורדי, רום ורטהיים, עמית רומנו ועומר חדד.
הערת הכותב , מוות לגוגל, מילות המפתח שחיפשתי היו אמורות להוביל אותי לכתבה הזאת באתר ספסל הרבה יותר מהר!
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
לפי התמונה בלינק שהבאת וצילום המסך שהבאתי זה הוא.מילפורד כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 11:04 https://www.facebook.com/share/p/BFymUJUxvEJyMJg7/?
קשוח למצוא את התיעוד הזה…הפועל ת"א - אלופת נוער לאומית
בקבוצה שיחק גם יונתן קוץ הי"ד, שנרצח עם משפחתו בכפר עזה ב-7.10. האליפות הוקדשה לו ולמשפחתו: https://safsal.co.il/?news=u18article118
מאמן: יגאל ניימן
שחקנים: עידו שביט, איתי ירון, אדם חי, ניסים תורגמן, עמית גרצמן, נועם רג׳ואן, ביל קובינה, גבריאל אבלוג, ג׳סטין מורון, איתי ורדי, רום ורטהיים, עמית רומנו ועומר חדד.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
מוטלי קולע שם שלשה, זה משהו לצפות ממנו?הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 22:14 https://x.com/PatBevPod/status/18263276 ... l0tpA&s=19
איך אפשר שלא להתרגש?
-
- קיבל.ה 192 לייקים
נראה כמו בן 26 ולא 36..הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2024, 22:14 https://x.com/PatBevPod/status/18263276 ... l0tpA&s=19
איך אפשר שלא להתרגש?