סטפאנוס דדאס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

שונא אותו מאמן מטומטם חירב את המשחק חמש דקות לסוף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

אם המנהל היווני משאיר אותו זה סאבוטז'.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הכין אותנו טוב למשחק. סגרנו יפה את נק' החוזקה של מכבי.

ושוב יום רגיל ל 3 ואתה מנצח את המשחק.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

קיצר שורה תחתונה אותן תוצאות כמו של פרנקו נגד פחות או יותר אותה מכבי אבל עם קבוצה יותר חלשה, לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1583 לייקים

יאללה הביתה.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

בשתי מילים- מאמן מדכא.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

שיפור לעומת מה שראינו מול אתא, ועדיין כל כך הרבה טעויות מכריעות.
הטיפול ההגנתי ברבע הראשון (לזכותו יאמר שלפחות הגיב הפעם), הקרדיט המוגזם לאנגולה, המחיקה מהרוטציה של דאסטי ובני שהביאה לנפילה מהרגליים ברבע האחרון, הספסול של אלכסנדר ברבע האחרון, התגובה האיטית ברבע האחרון. יותר מדי.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

4 דקות לסוף והוא מוריד את השחקן היחיד אצלנו שיודע להוביל התקפה ולנהל משחק. כאילו לא מדובר ב4 דקות האחרונות של המשחק ואולי הכי קריטיות של העונה. לא מבין למה אניס לא יכל לסחוב את הדקה המטופשת הזאת שהוא היה בחוץ והכניסה אותנו לבור.

הבחירת חמישיות שלו במשחק היא פשוט הדבר הכי ביזיוני שראיתי מאיש מקצוע שקורא לעצמו מאמן. כאילו הבן אדם רואה משחק אחר מכולם. היכולת שלו להגיב למשחק פשוט לא קיימת.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יאלה דדאס תעשה פה 2 1 כמו בסדרה הקודמת , יבנו לך פסל
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

מאמן לא להיט. לא ממש מגוון ועושה הרבה טעויות, עדיין, שיפור אדיר מפרנקו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
beny
קיבל.ה  263 לייקים

מאמן חלש.

צביקה שרף על לי חבריו באריס סלוניקי שהיו במו"מ עם ‏ג'ורג' הינאס: הסיבה העיקרית ש‏ג'ורג' הינאס חתם בהפועל היא כי דדאס שיכנע אותו (ועופר ינאי שילם הרבה יותר מההצעות האחרות)
זה אומר שנתקענו עם דדאס עוד עונה
זה
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

KingAlpaca כתב:מאמן לא להיט. לא ממש מגוון ועושה הרבה טעויות, עדיין, שיפור אדיר מפרנקו.
שיפור אדיר מפרנקו בדיוק כמו שאנגולה הוא שיפור ענק מג׳ייקובן בראון.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  707 לייקים

יש לי הרגשה שאם אנחנו מחתימים בשנה הבאה את יוקיץ' ודונצ'יץ גם בסוף נפסיד את הסדרת גמר
אוהד כורסא
קיבל.ה  492 לייקים

בז'רנו כתב: 14 יוני 2024, 08:13 יש לי הרגשה שאם אנחנו מחתימים בשנה הבאה את יוקיץ' ודונצ'יץ גם בסוף נפסיד את הסדרת גמר
על סמך עונה שהבאנו רכש יקר, לא מתאים וחסר מזל?

לענייננו, המסקנה המרכזית מהעונה הזו שבבחירת שחקנים עדיף כישרון מאשר התאמה לשיטה.
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

פומפה כתב: 14 יוני 2024, 00:25 4 דקות לסוף והוא מוריד את השחקן היחיד אצלנו שיודע להוביל התקפה ולנהל משחק. כאילו לא מדובר ב4 דקות האחרונות של המשחק ואולי הכי קריטיות של העונה. לא מבין למה אניס לא יכל לסחוב את הדקה המטופשת הזאת שהוא היה בחוץ והכניסה אותנו לבור.

הבחירת חמישיות שלו במשחק היא פשוט הדבר הכי ביזיוני שראיתי מאיש מקצוע שקורא לעצמו מאמן. כאילו הבן אדם רואה משחק אחר מכולם. היכולת שלו להגיב למשחק פשוט לא קיימת.
די נו בחיאת, לבן-אדם נגמר האוויר לגמרי. הטעות הגדולה היתה להגיע לזה בכלל. אפשר היה להשתמש בגיל בני לכמה דקות של האסל כדי להגיע עם אניס רענן יותר לדקות ההכרעה. לא רואה איך אנגולה (מיסטר איירבול) טוב מבני כרגע. בדיעבד, חבל מאוד שלא נלחמו יותר להשאיר את קאמינגס (ועדיין להביא את אניס), במקום להביא עגל כמו מיילס.

בגדול, אנשים פה קצת מאבדים פרופורציות. הפציעה של בר פחות או יותר גמרה לנו את המשחק. אי אפשר לשחק עם מוביל כדור אחד בודד שמתאים לרמה הזו במשך משחק שלם. זה שהחזקנו מעמד 37 דקות זה הענין פה, ולא ההתפרקות בסיום.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

אבל בר חזר לשחק, למה לא המשיך עוד בסוף? בכל מקרה היה עדיף לנסות את בני או הנאס במקום אנגולה בסוף שנראה אבוד.

לזכותו של דדאס ידע להגיב יפה אחרי הרבע הראשון. הבין שמכבי אוכלים אותנו עם פיק אנד רול אינסופי, הגיב עם טריק קלאסי של לשים את הורד על הרכז ותקענו להם את כל ההתקפה בגדול (כל עוד היה לו אויר)
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  707 לייקים

אוהד כורסא כתב: 14 יוני 2024, 08:36
בז'רנו כתב: 14 יוני 2024, 08:13 יש לי הרגשה שאם אנחנו מחתימים בשנה הבאה את יוקיץ' ודונצ'יץ גם בסוף נפסיד את הסדרת גמר

לענייננו, המסקנה המרכזית מהעונה הזו שבבחירת שחקנים עדיף כישרון מאשר התאמה לשיטה.
זה כבר יותר מחוסר מזל.נראה לי שיש לשחקנים את התסמונת של הפועל כדורגל בדרבים.אנחנו לא מסוגלים לקחת תואר כבר יותר מ30 שנה.
בתקופה הזו כל מיני הרצליה,חולון,ירושלים,חיפה!!,ראשון!! פאקינג גליל עליון ב2010.כולן לקחו אליפויות וגביעים
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

בז'רנו כתב: 14 יוני 2024, 10:53

זה כבר יותר מחוסר מזל.נראה לי שיש לשחקנים את התסמונת של הפועל כדורגל בדרבים.אנחנו לא מסוגלים לקחת תואר כבר יותר מ30 שנה.
בתקופה הזו כל מיני הרצליה,חולון,ירושלים,חיפה!!,ראשון!! פאקינג גליל עליון ב2010.כולן לקחו אליפויות וגביעים
זה בהחלט נתון משפיל ומדכא , פאקינג חולון לקחה אליפות לפניי שנתיים ולנו זה מרגיש כמו זכייה במונדיאל , ירושלים שהיא נחותה מאיתנו כבר עם שלושה תארים ב2 העונות האחרונות ואנחנו נאדה
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אתם הרבה מדברים על רכש ואנחנו דיי זועמים על זרים שהראו שנה מזעזעת כמו אנגולה ,
אבל צריך לזכור שלא כל ישראלי ובטח לא זר ישמח להיות פה בעקבות המלחמה ועוד יותר גרוע אם המלחמה בצפון תתחיל , לכן אל תבנו על זרים שירוצו לפה בשביל עוד 50 אלף יורו בשנה .
לגבי היורוקאפ הישראליות צריכות לדרוש ליותר פייר פליי ,
לכל הפחות שבלייאוף לא יהיה יתרון ליריבה אלא 2 הקבוצות יצאו ממדינתן לארח.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

בז'רנו כתב: 14 יוני 2024, 10:53

לדעתי זה לא מקרי בכלל שחצי ליגה לקחו תארים בעשור האחרון, והפועל לא.
בצל תקריות אלימות ומכוערות אי-אילו ואחרות, והיעדר פעולה אמיתית של ההנהלה נגד זה, המצב הוא שהפועל הוא המועדון השנוא בישראל, כבר הרבה עשורים. מאז שנות ה-90'.
זה מתורגם בשטח לאלימות נגד אוהדים של הפועל, אבל גם להתנכלות של שופטים נגדנו, מוטיבציה מיוחדת של קבוצות שעולות לשחק נגדנו, פרובוקציות תקשורתיות נגדנו, ועוד.
וזה מתורגם ברמה המקצועית, בסופו של דבר, להרבה מאד לחץ על השחקנים, ולזה שבמשחקים מכריעים, העולם באמת נגדנו. והרבה יותר קשה לקחת ככה תואר.
אז אפשרי שניקח בעתיד תואר במקרה פה ושם, אבל כדי באמת לשנות את ההישגיות של הקבוצה, צריך יותר מלשפוך כסף גדול כמו שעושה מר ינאי. צריך לשנות גישה ביחס אל מה שהמותג של הפועל מייצג (או נתפס בעיני רוב הציבור).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

beny כתב: 14 יוני 2024, 03:48 מאמן חלש.

צביקה שרף על לי חבריו באריס סלוניקי שהיו במו"מ עם ‏ג'ורג' הינאס: הסיבה העיקרית ש‏ג'ורג' הינאס חתם בהפועל היא כי דדאס שיכנע אותו (ועופר ינאי שילם הרבה יותר מההצעות האחרות)
זה
אוי ואבוי.
אז הינאס ישאיר את חבר שלו דדאס שישאיר את חבר שלו אנגולה.
למות עכשיו או אחר כך?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

צריך לשנות מנטליות במועדון בלי ספק.
אפשר גם להתחיל בזה אגב שהקהל בעצמו יפסיק להילחם בכל העולם, לעשות דווקא כל הזמן, ולסדר לנו רדיוסים וקנסות כל יומיים. זה כבר ייתן יתרון מקצועי מובהק, וישחרר הרבה מאד רעש מהמערכת.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

הוקיץ' כתב:

זה
אוי ואבוי.
למות עכשיו או אחר כך?
מקווה מאד מאד שלא נהיה במציאות שיש לנו את עופר ינאי יתברך, ובמקביל מנהל אינטרסנט שמביא חבר כושל לעמדת אימון כי יהיה לו נח לעבוד איתו.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

אוהד כורסא כתב:

תמונה

הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

גביזון כתב: 14 יוני 2024, 13:57
הוקיץ' כתב:

זה
אוי ואבוי.
למות עכשיו או אחר כך?
מקווה מאד מאד שלא נהיה במציאות שיש לנו את עופר ינאי יתברך, ובמקביל מנהל אינטרסנט שמביא חבר כושל לעמדת אימון כי יהיה לו נח לעבוד איתו.

בעיקרון, אני לא רואה בזה משהו לא בסדר.
הגיוני שמנהל מקצועי יביא מאמן שהוא מכיר וסומך עליו. זה גם לא מקרה אברם גרנט בצ'לסי, דדאס אימן קבוצות ברמתנו והיה עוזר מאמן בקבוצת טופ יורוליג. מאוד הגיוני מבחינת רקורד.
אני פשוט לא מאוד מחזיק ממנו, אבל אם המנהל המקצועי חושב אחרת אין מה לעשות נגד זה.

מה שכן, אני מקווה מאוד שאם דדאס ישאר אז גם יבנו קבוצה שמתאימה לכדורסל שלו, כי הוא הראה יכולת די אפסית להסתגל לדברים אחרים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

הוקיץ' כתב:
גביזון כתב: 14 יוני 2024, 13:57
הוקיץ' כתב: אוי ואבוי.
למות עכשיו או אחר כך?

בעיקרון, אני לא רואה בזה משהו לא בסדר.
הגיוני שמנהל מקצועי יביא מאמן שהוא מכיר וסומך עליו. זה גם לא מקרה אברם גרנט בצ'לסי, דדאס אימן קבוצות ברמתנו והיה עוזר מאמן בקבוצת טופ יורוליג. מאוד הגיוני מבחינת רקורד.
אני פשוט לא מאוד מחזיק ממנו, אבל אם המנהל המקצועי חושב אחרת אין מה לעשות נגד זה.

מה שכן, אני מקווה מאוד שאם דדאס ישאר אז גם יבנו קבוצה שמתאימה לכדורסל שלו, כי הוא הראה יכולת די אפסית להסתגל לדברים אחרים.
זה לא עבד לפרנקו שבנה קבוצה שתתאים לכדורסל שלו. אני אתחרפן על התקציב של ינאי מי שנביא זה פאקינג דדאס.

הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

מה הקשר לפרנקו? הוא עשה עבודה לא מספיק טובה בבניית הקבוצה ולכן (וגם בגלל קצת חוסר מזל) נכשלנו.
ואתה יכול להתחרפן, אבל לצערי גם בתור מישהו שלא מחזיק מדדאס אני חושב שאין כאן החלטה בלתי סבירה על הנייר.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

בואו נהיה כנים , אם דדאס היה /יצליח להביא פה אליפות זה אומר שהוא מאמן לטופ יורוליג לפחות , זה בלתי אפשר להביא אליפות במצב שבו הוא הגיע (בלי קשר לזה שהוא כנראה לא מספיק טוב ) לדעתי אנחנו אוכלים אותה עדיין בגלל שפרנקו ויותר על מקריי , הוא במקום אנגולה זה הבדל מאוד גדול
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

גם מיקי דורסמן לקח אליפות ממכבי ובסיטואציה הרבה יותר קשה ממה שיש עכשיו, הוא מאמן טופ יורוליג? אריק שיבק הדיח אותם עם אילת, הוא מאמן טופ יורוליג?

אני לא חושב שזה יהיה אסון שדדאס יישאר. אני כן חושב שזה מתחת לרמתנו. אחד הדברים שירושלים עשו כשהגיע הכסף הגדול והחליטו שחייבים להתקדם זה ללכת על מאמנים אירופיים מוכחים. ובצדק. גם אנחנו צריכים לעשות אותו דבר. דדאס פשוט לא כזה, מלבד ישראל הוא בעיקר אימן קבוצות תחתית ביוון וטורקיה.

ובכלל, צריך לשבת וללמוד מירושלים. הם היו באותה נקודה כמונו במשך הרבה שנים, הרבה רצון ולא מעט כסף, שלא היתרגמו בצורה עקבית לתארים. אצלנו זה לא מיתרגם בכלל, יותר גרוע מהם. הם הצליחו לשבור את המחסום הזה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הפועל כתב: 14 יוני 2024, 15:26 גם מיקי דורסמן לקח אליפות ממכבי ובסיטואציה הרבה יותר קשה ממה שיש עכשיו, הוא מאמן טופ יורוליג? אריק שיבק הדיח אותם עם אילת, הוא מאמן טופ יורוליג?

אני לא חושב שזה יהיה אסון שדדאס יישאר. אני כן חושב שזה מתחת לרמתנו. אחד הדברים שירושלים עשו כשהגיע הכסף הגדול והחליטו שחייבים להתקדם זה ללכת על מאמנים אירופיים מוכחים. ובצדק. גם אנחנו צריכים לעשות אותו דבר. דדאס פשוט לא כזה, מלבד ישראל הוא בעיקר אימן קבוצות תחתית ביוון וטורקיה.

ובכלל, צריך לשבת וללמוד מירושלים. הם היו באותה נקודה כמונו במשך הרבה שנים, הרבה רצון ולא מעט כסף, שלא היתרגמו בצורה עקבית לתארים. אצלנו זה לא מיתרגם בכלל, יותר גרוע מהם. הם הצליחו לשבור את המחסום הזה.
כנראה שלהביא תואר להפועל זו משימה הכי קשה , אף אחד לא הצליח לעשות את זה מאז המילניום הקודם
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

דדאס אימן קבוצות מרכז טבלה ומעלה בטורקיה ויוון, אימן במפעלים אירופיים, היה עוזר מאמן של אחד המאמנים הבכירים באירופה. רקורד סביר לגמרי למאמן ברמתנו.
אני גם נגד ההשארה שלו, אבל לא הרקורד הוא הבעיה פה.

לגבי ירושלים, זה סיפור נחמד אבל האמת היא שמי ששבר שם את תקרת הזכוכית זה אחד, דני פרנקו. הוא הביא להם את האליפות הראשונה. גם אחר כך קטש זכה איתם בשני גביעים למרות שלפני שהגיע הוא נכשל בכל מקום אפשרי מאז האליפות בגלבוע. לא בדיוק מאמנים אירופיים בכירים.
היה שם גם מאמן אירופי בכיר בדמות סימונה פיאנג'יאני והוא אכן זכה איתם באליפות (אגב, כדורסל כמעט זהה לזה של דדאס), אבל הסיבה היחידה שהם יכלו להחתים אותו היא שהוא קצת יצא משוק המאמנים. אגב, באותה עונה הם שיחקו בסדרת רבע הגמר מול נהריה והיו בפיגור 2-0 ועל סף הדחה. היה שם הרבה מזל ועזרה לא קטנה מצד השופטים.

בכלל, יש לי בעיה עם תארים כחזות הכל. ירושלים העונה הסריחו את הפרקט 90 אחוז מהזמן, עפו בצורה די מביכה מאירופה, סיימו רביעיים בליגה הסדירה ועפו בסוויפ בחצי הגמר, עונה שניה ברצף. בין לבין הם חיברו שלושה משחקים טובים וזכו בגביע. האם זה אומר שהם התנהלו בצורה טובה? האם יונתן אלון הוא מאמן אירופי בכיר?
חולון זכו באליפות לפני שנתיים. אחלה. הם בעיקר נהנו מכך שזו הייתה מכבי חלשה להחריד שבכלל עפה בסדרת חצי הגמר מול הרצליה. האם גודס הוא מאמן טופ אירופי?
הפועל של העונה שעברה הייתה קבוצה מעולה ולצערנו נתקלנו במכבי וירושלים הכי טובות מזה הרבה שנים. שנה אחת לפני זה והיינו זוכים באליפות כנראה, אולי אפילו בדאבל.
מה שאני מנסה להגיד זה שיש כאן הרבה מקריות ולא צריך לייחס לשפיץ של הנעל כל כך הרבה חשיבות. צריך להתנהל בצורה נכונה וחכמה, כמו שעשינו עד כה למען האמת.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

אחלה דדאס, נביא שחקנים יקרים יותר בשביל לחזות במשחק "זרוק שלשה נקווה שתכנס", עם אפס חסימות ופיק אנד רול וניהול משחק הזוי.
לגייס עוד תקציב, לא הוצאנו מספיק כסף מיותר השנה.

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוקיץ' כתב: 14 יוני 2024, 16:09 דדאס אימן קבוצות מרכז טבלה ומעלה בטורקיה ויוון, אימן במפעלים אירופיים, היה עוזר מאמן של אחד המאמנים הבכירים באירופה. רקורד סביר לגמרי למאמן ברמתנו.

לגבי ירושלים, זה סיפור נחמד אבל האמת היא שמי ששבר שם את תקרת הזכוכית זה אחד, דני פרנקו. הוא הביא להם את האליפות הראשונה. גם אחר כך קטש זכה איתם בשני גביעים למרות שלפני שהגיע הוא נכשל בכל מקום אפשרי מאז האליפות בגלבוע. לא בדיוק מאמנים אירופיים בכירים.
היה שם גם מאמן אירופי בכיר בדמות סימונה פיאנג'יאני והוא אכן זכה איתם באליפות (אגב, כדורסל כמעט זהה לזה של דדאס), אבל הסיבה היחידה שהם יכלו להחתים אותו היא שהוא קצת יצא משוק המאמנים. אגב, באותה עונה הם שיחקו בסדרת רבע הגמר מול נהריה והיו בפיגור 2-0 ועל סף הדחה. היה שם הרבה מזל ועזרה לא קטנה מצד השופטים.

בכלל, יש לי בעיה עם תארים כחזות הכל. ירושלים העונה הסריחו את הפרקט 90 אחוז מהזמן, עפו בצורה די מביכה מאירופה, סיימו רביעיים בליגה הסדירה ועפו בסוויפ בחצי הגמר, עונה שניה ברצף. בין לבין הם חיברו שלושה משחקים טובים וזכו בגביע. האם זה אומר שהם התנהלו בצורה טובה? האם יונתן אלון הוא מאמן אירופי בכיר?
חולון זכו באליפות לפני שנתיים. אחלה. הם בעיקר נהנו מכך שזו הייתה מכבי חלשה להחריד שבכלל עפה בסדרת חצי הגמר מול הרצליה. האם גודס הוא מאמן טופ אירופי?
הפועל של העונה שעברה הייתה קבוצה מעולה ולצערנו נתקלנו במכבי וירושלים הכי טובות מזה הרבה שנים. שנה אחת לפני זה והיינו זוכים באליפות כנראה, אולי אפילו בדאבל.
מה שאני מנסה להגיד זה שיש כאן הרבה מקריות ולא צריך לייחס לשפיץ של הנעל כל כך הרבה חשיבות. צריך להתנהל בצורה נכונה וחכמה, כמו שעשינו עד כה למען האמת.
מסכים שגביע זה סוג של בונוס , קשה לשפוט באמת בצורה אובייקטיבית אבל לדעתי אם היינו מסיימים מקום 8 עפים בסיבוב הראשון אבל מסיימים עם גביע לצורך העניין לא הייתי מגדיר את העונה כהצלחה (זה שלא זכינו בתואר הרבה זמן אוליי מגדיל את זה אבל עדיין ) , אליפות זה כבר משהו אחר
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

בסופו של דבר דאדס עמד המטרה היחידה שהיתה לו וזה להגיע שנה שניה ברציפות לגמר...
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

עוד קצת לגבי ירושלים, ראיתי עכשיו שזו עונה שביעית (!!!) ברציפות שהם לא מגיעים לגמר למרות התקציב השני בגודלו. זה כישלון פסיכי.
למעשה, הם הגיעו לשלושה גמרים ב-17 השנים האחרונות. ברור שזה תחת הנהלות שונות, אבל סתם קוריוז.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

הוקיץ' כתב: 14 יוני 2024, 16:09 דדאס אימן קבוצות מרכז טבלה ומעלה בטורקיה ויוון, אימן במפעלים אירופיים, היה עוזר מאמן של אחד המאמנים הבכירים באירופה. רקורד סביר לגמרי למאמן ברמתנו.

הם הצליחו בעונה מבולגנת לא פחות משלנו להביא תואר. זה בהחלט אומר משהו. גם שנה שעברה הצליחו להביא. הם עושים משהו נכון. לא רואה סיבה להתכחש לזה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הפועל כתב: 14 יוני 2024, 17:50

הם הצליחו בעונה מבולגנת לא פחות משלנו להביא תואר. זה בהחלט אומר משהו. גם שנה שעברה הצליחו להביא. הם עושים משהו נכון. לא רואה סיבה להתכחש לזה.
עונה שעברה היינו קבוצה טובה מהם בהרבה (גם העונה אנחנו עדיפים עליהם לדעתי, אם כי בפחות ) , כנראה משהו מנטלי יושב חזק בראש אצל השחקנים בכל מה שקשור לתארים אחרת אין הסבר
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

אני לא חושב שזה אומר כלום, למעט הנסיבות הספציפיות שהביאו להם תואר. בעונה שעברה רק שערורייה שיפוטית בסדר גודל של הגמר שלנו מול הרצליה נתנה להם את הניצחון בחצי הגמר על הפועל חיפה. אם הם היו מפסידים, כמו שהם היו אמורים, אז פתאום הם כבר לא מתנהלים טוב? כשאני מדבר על פרשנות השפיץ של הנעל, על זה בדיוק אני מדבר.

בכל אופן, העונה שעברה זה מילא, הם באמת היו קבוצה מעולה. העונה הם היו פשוט זוועה. עפו מאירופה במלטדאון גרוע משלנו, סיימו רק מקום רביעי את העונה הסדירה, עפו בסוויפ, פיטרו מאמן ושמו במקומו את המנהל המקצועי חסר הניסיון. מה יש ללמוד פה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

להצליח להתעלות ברגע הנכון זה ממש לא משהו שצריך לזלזל בו. היה להם בבירור תסביך רציני עם זה שלא מצליחים לזכות באליפות, גם עם המון דיבורים על שופטים, וסיפורים מסביב. ולפתע הכל התחיל להשתנות כשאורי אלון לקח פיקוד. ירושלים בעשור האחרון זכו ב-6 תארים כולל 2 אליפויות, הגיעו לגמר אירופי. אין פה מקריות. הם בעצמם שואפים להרבה יותר, אבל אנחנו אפילו לזה לא מצליחים להגיע. לא בושה להסתכל ולנסות ללמוד מה הם עשו נכון (ולא נכון)
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

אם אתה מדבר על תקופת אורי אלון אז קודם כל מדובר על בעלים אחר והנהלה אחרת לחלוטין. לא רואה איך זה קשור במשהו לשנתיים האחרונות. כאמור, המאמן שהביא אותם לשבור את תקרת הזכוכית באותה תקופה היה פרנקו ולא אף מאמן אירופי בכיר.

לגבי השנתיים האחרונות, להתעלות ברגע הנכון זה אחלה, רק מה הם עשו שהוביל לזה ואנחנו צריכים לחקות? כי מה שאני רואה העונה זה שהם פיטרו מאמן לפני גביע ושמו במקומו את יונתן אלון. זה בערך אותו דבר כמו שאנחנו נפטר את פרנקו ונישאר עם לדרר עד סוף העונה. ואם הם כל כך יודעים להתעלות ברגע האמת, למה זה לא עבד בליגה או באירופה?
אצלנו שמו הרבה כסף כדי לעשות תיקונים במהלך העונה שיביאו אותנו למצב אופטימלי במאני טיים. חלקם הצליחו יותר וחלקם פחות. מה שהם עשו זה להביא את וויליאמס שהוא סבבה, ואת טרבור לייסי ואלכס טיוס, שני שחקנים שאין להם מקום בסגל שלנו.

אני לא מאמין בכל מיני קלישאות על מנטליות או DNA של מועדון. הנוסחה להצלחה היא פשוטה בעיני - תביא הרבה כסף, תשקיע אותו באנשי מקצוע ושחקנים טובים, ותצליח. לא בהכרח בכל עונה, כי מה לעשות אתה מתמודד מול קבוצה שהיא פי 3 ממך בתקציב ועוד אחת בסדר הגודל שלך, אבל על פני כמה עונות זה יקרה. אני חושב שזה בדיוק מה שאנחנו עושים.
צריך לזכור, זה כולה שתי עונות שאנחנו בלבל הזה. בשתי העונות האלו עשינו גמר פלייאוף, מה שירושלים לא עשתה כבר שבע עונות. זה אולי לא תואר, אבל זה אינדיקטור מצוין לאיכות הקבוצה שנבנתה פה. בטח יותר מגביע בעיני.
שליחת תגובה