סגל לעונה הבאה
- 7even
- קיבל.ה 2647 לייקים
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
בלייזר לעמדות 3-4 וגארד זר במקום הנאס זו גם אופציה, אבל אנחנו נשארים מאוד דלילים בעמדה 3.נייט רובינסון כתב: ↑18 יוני 2024, 11:03 סגל זרים -
רכז (אניס/רגלנד)
2 סקורר (אקס)
3 סקורר ושומר (מקריי/זר אחר)
4-5 (הורד)
5 (טייריק/אלכסנדר תלוי במי מוכן לבוא במצב הזה)
זרים 6-7 -
קומבו גארד (בייטמון)
גבוה 4-5
סגל ישראלי -
נועם יעקב
בר
בלייזר
תומר
זלי/שגב
זה משאיר אותנו תכלס עם זר אחד שם וחצי בלייזר שהוא תכלס יותר 4 מ-3. כל השאר זה הרכבי שלושה גארדים.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2647 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1569 לייקים
אם דדאס נשאר לא יהיו לנו שחקני פנים אמיתיים. רק כאלה שקולעים מבחוץ. מיילס סטייל.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2647 לייקים
אגב מקריי אם יגיע על תקן זר לא פותח זה יהיה נהדר (אם יסכים).
בכל זאת מדובר על שחקן שקלע העונה ב 24% מחוץ לקשת...
בכל זאת מדובר על שחקן שקלע העונה ב 24% מחוץ לקשת...
יחד, רק יחד! 

רמי כהן בראיון ל"5 רדיו"
״רוצים לזכות ביורוקאפ בעונה הבאה״
על הבאת ים מדר: ״אין סיכוי, הוא רוצה יורוליג״
על הבאת רומן סורקין: ״יכול להיות שאפשר״
על הבאת נועם יעקב: ״לא סגור, יש הרגשה טובה, אנחנו מאוד אוהבים אותו״
על בריאן אנגולה: ״אין ספק שהוא כישלון השנה״
על טיילר אניס: ״די סגור בונציה״
על בר טימור וזלמנסון: ״יש להם חוזה לעונה הבאה״
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אני אתייחס רק למשפט הראשון, המודגש:barbaro כתב: ↑18 יוני 2024, 15:56 רמי כהן בראיון ל"5 רדיו"
מי שרוצה לזכות ביורוקאפ צריך להעמיד סגל של טופ יורוקאפ. זה אומר להגדיל את התקציב ב-50-60 אחוז לכל הפחות. וגם אז, ללא ביתיות, עם מנהלת שלא מתחשבת (רק במכבי) וטיסות בלי סוף - זה נראה קשה מאד להשגה. אני מציע לעופר להתחיל בקטן - אליפות ישראל. אפילו יותר קטן - גביע המדינה. כי כרגע הפועל גם את גביע ווינר לא לוקחת....
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 18 יוני 2024, 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
לא חושב שזה מופרך מדיי להגדיל את התקציב ב50 אחוז , מה שכן ברור קודם חייבים לקחת איזה תואר מקומי
-
- קיבל.ה 213 לייקים
באמת בלי לזלזל אני חייב שתסביר לי איך הדבר הזה שכתוב למעלה הוא "קבוצה יותר טובה ממכבי"רק הפועל כתב: ↑18 יוני 2024, 11:05אם אתה באמת שומר על הקיים פחות או יותר יכולה להיות פה בסבירות לא קטנה קבוצה טובה ממכבי בגלל שכמו שאמרת זרים קשה להביא במצב הזה ואותם עוזבים ארבעה שחקנים מרכזים ככל הנראההוקיץ' כתב: ↑18 יוני 2024, 10:55 כמו תמיד, צריך לנסות להסיק מסקנות מהעונה החולפת בבניית הסגל לעונה הבאה. מבחינתי הנקודות העיקריות לשיפור הן יכולת יצירה בקו האחורי (תודה פרנקו), סייז, ריבאונד וסגל ישראלי.
מבחינת סגל ישראלי הדבר המתבקש הוא להביא את נעם יעקב על חשבון גיל בני. מעבר לכל האלמנטים הנחמדים של החיבור למועדון, הוא אחד הכישרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי, הוא יתן לנו גיבוי מצוין בעמדת הרכז, וגם שחקן שיכול לרוץ איתנו שנים קדימה.
אישית הייתי שמח אם היינו יכולים להביא סנטר במקום זלמנסון, אבל צריך להגיד שאין ממש אופציות. אפשר לחשוב על איתי שגב, אבל גם הוא שחקן מוגבל וכנראה עדיף כבר להישאר עם זלי בשם ההמשכיות והחיבור למועדון.
בנוגע לזרים, בעיני צריך לעשות הכל כדי להשאיר את מנפורד והורד. אם מצליחים, צריך להביא בנוסף רכז זר, 3 סקורר, 3-4 עם קליעה שיאפשר גמישות, סנטר זר, ועוד 4-5 עם סייז, רצוי גם עם קליעה.
אני יכול לתת שמות לכל עמדה ויש לי רשימות של שחקנים רלוונטיים, אבל אני באמת לא יודע מה ריאלי בהתחשב בכל הסיטואציה מסביב.
לדעתי סביר מאוד שניאלץ "להתפשר" על זרים שכבר שיחקו בארץ ומכירים את כל הסיפור כבר. אולי רגלנד, אולי מקריי, אולי אקיל מיטשל. אף אחד מהם לא הבחירה הראשונה שלי, כל אחד מסיבותיו הוא, אבל יכול להיות שזה הכי טוב שאפשר בנסיבות הקיימות.
זה שהבטנו למכבי בלבן של העיניים עד ששוב קרסנו לא אומר שאנחנו היינו קרובים להיות טובים כמוהם
שיחקנו מול קבוצה שחוקה ששיחקה השנה 40 משחקי חוץ ביורוליג ולמזלנו נגמר לה האוויר אחרי הסדרה מול י-ם
זה לא לזלזל בהפועל זה לשים פרופורציות, דפדף 10 ימים אחורה ותראה מה חשבו פה מראש על סדרת הגמר ויחסי הכוכות בין הקבוצות
בשנה הבאה שוב לא ישתנה הרבה כי השלד הישראלי שלהם טוב בהרבה משלנו ויש להם יתרון גדול עלינו באפשרות להביא זרים
זה לא אומר שאי אפשר לקחת, זה אומר ששוב נהיה אנדרוג
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- 7even
- קיבל.ה 2647 לייקים
בינתיים עוד לא יבשה הדיו מהעונה ומכבי כבר החתימו את הזר הכי טוב ירושלים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 141 לייקים
מכבי כמעט בוודאות תהיה קבוצה פחות טובה בעונה הבאה. עוזבים אותם ארבעת הזרים הכי טובים שלהם ואולי סורקין (לא מאמין שבתוך הליגה, אבל אולי NBA).
רנדולף שחקן מצוין לירושלים, אבל בתור המחליף של ווייד בולדווין זה שנמוך עצום. מכבי בבעיה כלכלית בעונה הבאה ולמרות שתמיד יכול להיות שהם יפגעו בפחות כסף, נראה שיהיה להם מאוד קשה להעמיד קבוצה יותר טובה מהעונה. עוד משהו שלא מדברים עליו זה שגם חלק מהישראלים של מכבי כבר בגיל בעייתי (ג'ייק כהן בן 34, ג'ון דיברתלומאו בן 32).
הדבר שהכי מפחיד אותי זה שמכבי יצליחו להחתים את ים מדר, אבל אני לא רואה את זה עובד עם קטש ותמיר בלאט אז יהיה מעניין לאן הוא ילך בסוף.
יהיה קשה להביא זרים בקיץ הזה, ומכבי כנראה תצטרך להביא חמישה זרים חדשים לפחות. אם נצליח להשאיר את הורד ואלכנסדר ונפגע ברכז הזר ובסמול פורוורד שיחליף את אנגולה אנחנו לגמרי יכולים להסתכל להם בלבן של העיניים גם בעונה הבאה.
רנדולף שחקן מצוין לירושלים, אבל בתור המחליף של ווייד בולדווין זה שנמוך עצום. מכבי בבעיה כלכלית בעונה הבאה ולמרות שתמיד יכול להיות שהם יפגעו בפחות כסף, נראה שיהיה להם מאוד קשה להעמיד קבוצה יותר טובה מהעונה. עוד משהו שלא מדברים עליו זה שגם חלק מהישראלים של מכבי כבר בגיל בעייתי (ג'ייק כהן בן 34, ג'ון דיברתלומאו בן 32).
הדבר שהכי מפחיד אותי זה שמכבי יצליחו להחתים את ים מדר, אבל אני לא רואה את זה עובד עם קטש ותמיר בלאט אז יהיה מעניין לאן הוא ילך בסוף.
יהיה קשה להביא זרים בקיץ הזה, ומכבי כנראה תצטרך להביא חמישה זרים חדשים לפחות. אם נצליח להשאיר את הורד ואלכנסדר ונפגע ברכז הזר ובסמול פורוורד שיחליף את אנגולה אנחנו לגמרי יכולים להסתכל להם בלבן של העיניים גם בעונה הבאה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3073 לייקים
אלכסנדר כגבוה המוביל ואתה יכול להמשיך להסתכל להם בשרוכים.לאפה בחינם כתב:מכבי כמעט בוודאות תהיה קבוצה פחות טובה בעונה הבאה. עוזבים אותם ארבעת הזרים הכי טובים שלהם ואולי סורקין (לא מאמין שבתוך הליגה, אבל אולי NBA).
חייב כבר עונה הבאה אולם גדול יותר אם רוצים להתקדם.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
גם אם מכבי נחלשים, הם עדיין מכבי.לאפה בחינם כתב: ↑18 יוני 2024, 19:39 מכבי כמעט בוודאות תהיה קבוצה פחות טובה בעונה הבאה. עוזבים אותם ארבעת הזרים הכי טובים שלהם ואולי סורקין (לא מאמין שבתוך הליגה, אבל אולי NBA).
אל תשכח שיש עוד נתון במשוואה, וזו הקבוצה השלישית שהשנה היתה בעונה קטסטרופה מבחינתה ועדיין הצליחה להגיע לחצי גמר פלייאוף וזכתה בגביע המדינה בפעם השניה ברציפות. אדלסון הולך לשפוך שם לא מעט כסף (והוא הבעלים הכי עשיר בכדורסל הישראלי) וגם ירושלים תעבור מהפכה בסגל ועלולה להציג קבוצה חזקה מאד בעונה הבאה.
יהיה קשה להשאיר את הורד. את אלכסנדר לדעתי לא תהיה בעיה להשאיר אבל לא רוצים להשאיר. אם אכן דדאס ממשיך, הוא יחפש סנטר שמתאים לפילוסופיית המשחק שלו, ולא סנטר שמתאים לשיטה של פרנקו שהתבססה על ג'ייקובן.
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
אני בכלל לא מבין למה מישהו שחושב שים מדר יגיע להפועל?
לא כי ים מדר זה עכשיו כוכב יורוליג אבל בנינו אם הייתם במקום ים מדר, סביר להניח שלא הייתם חוזרים לשחק בישראל ביורוקאפ, הייתם קודם כל מנסים את מזלכם במועדון יורוליג אחר שבתקווה ייתן לו יותר קרדיט.
מעבר לזה, עושה רושם שים מדר לא חובב הפועל גדול, אז אפילו את זה אין.
יש דברים טובים יותר להפועל מים מדר שאנחנו יכולים להביא.
לא כי ים מדר זה עכשיו כוכב יורוליג אבל בנינו אם הייתם במקום ים מדר, סביר להניח שלא הייתם חוזרים לשחק בישראל ביורוקאפ, הייתם קודם כל מנסים את מזלכם במועדון יורוליג אחר שבתקווה ייתן לו יותר קרדיט.
- גביזון
- קיבל.ה 3073 לייקים
אך אחד לא חושב שהוא יגיע להפועל.porthos כתב:אני בכלל לא מבין למה מישהו שחושב שים מדר יגיע להפועל?
בלי קשר אין לך קומבו גארד ישראלי טוב יותר ממנו שאתה יכול להביא.
-
- קיבל.ה 190 לייקים
היידגר וליף חייבים ללכת חזק עליהם, ישראלים ברמה של זרים.. איתם הסגל הישראלי שלנו לא נופל משל מכבי.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
בינתיים כל האגדות על אדלסון שהולך לשפוך כספים לא קרובות אפילו להתממש. מאז שהוא לקח את הבעלות הם בעיקר החתימו שחקן בינוני אחרי שחקן בינוני. עכשיו מפרסמים שהם בונים על יוני אלון כמאמן ראשי לעונה הבאה ואיבדו למכבי את השחקן הכי טוב שלהם.
בקיצור, שיוכיחו שצריך לפחד מהם ואז נראה.
לגבי מכבי, המשתמש רק הפועל צודק. לא שאנחנו נהיה ברמתם, אלא שזו הזדמנות טובה מאוד לצמצם את הפערים. קל לשכוח, אבל בשנתיים האחרונות בהן חזרנו לטופ, מכבי הציגו את הקבוצה הכי טובה שהם העמידו מאז 2014. מאחר ואין להם באמת את היכולת הכלכלית להתמודד עם הטופ האירופי, הצורה שבה הם עשו את זה היא ע"י מציאת שחקנים שהם קצת מתחת לרדאר בתקווה שיעשו אצלם שדרוג. זה עבד להם מצוין עם בולדווין, ניבו וקולסון. כמובן גם הפריצה המטאורית של סורקין עזרה מאוד.
אז כן, טכנית יכול להיות שזה יצליח להם שוב עם סגל חדש לגמרי, אבל ההיסטוריה מוכיחה שזה לא התרחיש הסביר. עזיבה של סורקין (טפו טפו) בכלל תהיה מכה אדירה בשבילם.
אני לגמרי חושב שהשנה הקרובה יכולה להיות הזדמנות עבורנו.
לגבי מכבי, המשתמש רק הפועל צודק. לא שאנחנו נהיה ברמתם, אלא שזו הזדמנות טובה מאוד לצמצם את הפערים. קל לשכוח, אבל בשנתיים האחרונות בהן חזרנו לטופ, מכבי הציגו את הקבוצה הכי טובה שהם העמידו מאז 2014. מאחר ואין להם באמת את היכולת הכלכלית להתמודד עם הטופ האירופי, הצורה שבה הם עשו את זה היא ע"י מציאת שחקנים שהם קצת מתחת לרדאר בתקווה שיעשו אצלם שדרוג. זה עבד להם מצוין עם בולדווין, ניבו וקולסון. כמובן גם הפריצה המטאורית של סורקין עזרה מאוד.
אז כן, טכנית יכול להיות שזה יצליח להם שוב עם סגל חדש לגמרי, אבל ההיסטוריה מוכיחה שזה לא התרחיש הסביר. עזיבה של סורקין (טפו טפו) בכלל תהיה מכה אדירה בשבילם.
- גביזון
- קיבל.ה 3073 לייקים
הכל טוב ויפה, כל עוד לא יהיה הרכב כמו שפרנקו בנה, או מאמן הזוי כמו דדאס.הוקיץ' כתב:בינתיים כל האגדות על אדלסון שהולך לשפוך כספים לא קרובות אפילו להתממש. מאז שהוא לקח את הבעלות הם בעיקר החתימו שחקן בינוני אחרי שחקן בינוני. עכשיו מפרסמים שהם בונים על יוני אלון כמאמן ראשי לעונה הבאה ואיבדו למכבי את השחקן הכי טוב שלהם.
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
האמת שאני חושב שהמסקנה היא שאם נגיע אנדרדוג מולם לא ניקח , בעונות האחרונות היה לך סגל טוב יותר מהרבה קבוצות של מכבי טרום עונת 22 , בוא נראה מה הם יבנו פה אחרי שכל הזרים יעזבו אותםההוא מפעם כתב: ↑18 יוני 2024, 19:03באמת בלי לזלזל אני חייב שתסביר לי איך הדבר הזה שכתוב למעלה הוא "קבוצה יותר טובה ממכבי"רק הפועל כתב: ↑18 יוני 2024, 11:05אם אתה באמת שומר על הקיים פחות או יותר יכולה להיות פה בסבירות לא קטנה קבוצה טובה ממכבי בגלל שכמו שאמרת זרים קשה להביא במצב הזה ואותם עוזבים ארבעה שחקנים מרכזים ככל הנראההוקיץ' כתב: ↑18 יוני 2024, 10:55 כמו תמיד, צריך לנסות להסיק מסקנות מהעונה החולפת בבניית הסגל לעונה הבאה. מבחינתי הנקודות העיקריות לשיפור הן יכולת יצירה בקו האחורי (תודה פרנקו), סייז, ריבאונד וסגל ישראלי.
מבחינת סגל ישראלי הדבר המתבקש הוא להביא את נעם יעקב על חשבון גיל בני. מעבר לכל האלמנטים הנחמדים של החיבור למועדון, הוא אחד הכישרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי, הוא יתן לנו גיבוי מצוין בעמדת הרכז, וגם שחקן שיכול לרוץ איתנו שנים קדימה.
אישית הייתי שמח אם היינו יכולים להביא סנטר במקום זלמנסון, אבל צריך להגיד שאין ממש אופציות. אפשר לחשוב על איתי שגב, אבל גם הוא שחקן מוגבל וכנראה עדיף כבר להישאר עם זלי בשם ההמשכיות והחיבור למועדון.
בנוגע לזרים, בעיני צריך לעשות הכל כדי להשאיר את מנפורד והורד. אם מצליחים, צריך להביא בנוסף רכז זר, 3 סקורר, 3-4 עם קליעה שיאפשר גמישות, סנטר זר, ועוד 4-5 עם סייז, רצוי גם עם קליעה.
אני יכול לתת שמות לכל עמדה ויש לי רשימות של שחקנים רלוונטיים, אבל אני באמת לא יודע מה ריאלי בהתחשב בכל הסיטואציה מסביב.
לדעתי סביר מאוד שניאלץ "להתפשר" על זרים שכבר שיחקו בארץ ומכירים את כל הסיפור כבר. אולי רגלנד, אולי מקריי, אולי אקיל מיטשל. אף אחד מהם לא הבחירה הראשונה שלי, כל אחד מסיבותיו הוא, אבל יכול להיות שזה הכי טוב שאפשר בנסיבות הקיימות.
זה שהבטנו למכבי בלבן של העיניים עד ששוב קרסנו לא אומר שאנחנו היינו קרובים להיות טובים כמוהם
שיחקנו מול קבוצה שחוקה ששיחקה השנה 40 משחקי חוץ ביורוליג ולמזלנו נגמר לה האוויר אחרי הסדרה מול י-ם
זה לא לזלזל בהפועל זה לשים פרופורציות, דפדף 10 ימים אחורה ותראה מה חשבו פה מראש על סדרת הגמר ויחסי הכוכות בין הקבוצות
בשנה הבאה שוב לא ישתנה הרבה כי השלד הישראלי שלהם טוב בהרבה משלנו ויש להם יתרון גדול עלינו באפשרות להביא זרים
זה לא אומר שאי אפשר לקחת, זה אומר ששוב נהיה אנדרוג
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 19 יוני 2024, 00:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
כדי לצמצם פערים אנחנו צריכים לשמור על רמת זרים גבוהה, ודי רצוי להשתפר מהעונה.
בינתיים אניס עוזב, לא יודע מה לגבי הורד ואקס, שהם שני הזרים היחידים שנשארו פה שאתבאס אם יילכו.
מכבי בינתיים שותה את רנדולף ממתני, אבל מי אמר שאנחנו נביא זרים ברמה של רנדולף?
בינתיים אניס עוזב, לא יודע מה לגבי הורד ואקס, שהם שני הזרים היחידים שנשארו פה שאתבאס אם יילכו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 61 לייקים
מסכים. צריך לפגוע בזרים. מאמין שמנפורד ישאר. הורד זה כבר יותר מורכב, ואם הוא ילך זו מכה קשה. אבל אם כן, הייתי הולך עם ג'סטין סמית, אחלה שחקן, יעלה לא מעט אחרי מה שעשה העונה לדעתי. מדברים על רגלנד לרכז, מאוד אהבתי אותו, אבל הוא כבר לא ילד (עוד מעט 35), ואם גם נועם יעקב יסגור, זה משאיר אותנו עם שני רכזים די נמוכים. אהבתי מאוד את בייטמון לאורך העונה, פחות בפלייאוף. באסה על אניס. את הולנד לא הייתי משאיר, גם כבר מבוגר, אפשר למצוא מישהו טוב יותר. אלכסנדר בוודאות לא ישאר, מקווה שגם אנגולה. זלי ישאר, בהנחה שלא באמת נצליח להביא את סורקין, אין באמת גבוה אטרקטיבי במקומוטכנית לארז כתב: ↑18 יוני 2024, 23:38 כדי לצמצם פערים אנחנו צריכים לשמור על רמת זרים גבוהה, ודי רצוי להשתפר מהעונה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
למה לא להחזיר את גייקובן לזר 7?
ישחק ביורוקאפ 15 דקות ויגמור משחקים, ירשם בליגה רק בזמן שנעשה רוטציות וככה הוא ישמור על הבריאות שלו.
נכס לחדר הלבשה, יעזור לצוות המקצועי ויהיה על הספסל איתם בזמן שלא ירשם.
רגלנד יגיע להיות רכז ראשון וביורוקאפ שניהם ישחקו ביחד.
ככה לא נהיה תלויים בו אבל הוא יתן לנו את הדברים שהוא מדהים בהם. נוכל להכשיר אותו לעוזר מאמן עוד שנה שנתיים שיפרוש, ואחר כך למאמן שלנו.
לדעתי זה יכול להיות מדהים
ישחק ביורוקאפ 15 דקות ויגמור משחקים, ירשם בליגה רק בזמן שנעשה רוטציות וככה הוא ישמור על הבריאות שלו.
נכס לחדר הלבשה, יעזור לצוות המקצועי ויהיה על הספסל איתם בזמן שלא ירשם.
רגלנד יגיע להיות רכז ראשון וביורוקאפ שניהם ישחקו ביחד.
ככה לא נהיה תלויים בו אבל הוא יתן לנו את הדברים שהוא מדהים בהם. נוכל להכשיר אותו לעוזר מאמן עוד שנה שנתיים שיפרוש, ואחר כך למאמן שלנו.
לדעתי זה יכול להיות מדהים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מסכים.
ג'קובן ושישחק רבע מהמשחקים. יורוקאפ שלא יטוס אפילו לכל משחק.
ג'קובן ושישחק רבע מהמשחקים. יורוקאפ שלא יטוס אפילו לכל משחק.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אנשים לא מבינים כמה גייקובן הוא נכס לקבוצה ולחדר הלבשה בזכות ה iq כדורסל שיש לו. בריאל מדריד הם משאירים שחקנים כאלה עד גיל 40 בדקות מועטות כי הם מבינים מה הם נותנים לקבוצה. גייקובן חייב להגיע בתקן הזה. לא ככוכב הקבוצה שכל הקבוצה בנויה עליו, אלא כבונוס לקבוצה. זה יהיה מהלך עצום
-
- קיבל.ה 213 לייקים
או שרמי כהן טיפש (הןא לא ) או שהוא חושב שכולנו מטומטמיםbarbaro כתב: ↑18 יוני 2024, 15:56 רמי כהן בראיון ל"5 רדיו"
אנשים מתלהבים מכל המכביזם הזה וההרגשה שכאילו עכשיו אנחנו עושים להם מה שהם עשו לנו.
אם היינו שם אז סבבה, אבל כשאנחנו לא שם זה סתם יתפוצץ לו בפנים
ביורוקאפ משחקות השנה קבוצות עם תקציב כפול ומשולש משלנו ובישראל יככבו על הפרקט נסאראללה וסינואר
את ים מדר משלנו הוא טוען שאי אפשר להביא כי הוא רוצה לשחק ביורוליג ( סאב טקסט אנחנו לא יכולים לפתות אותו כלכלית )
אבל רומן סורקין הוא מספר לנו שהכל אפשרי, שחקן תחת חוזה שרוצה NBA ומשחק ביורוליג ושבשביל להביא אותו צריך להשקיע 50% מתקציב הקבוצה עם ההנחה ההזויה שהוא בכלל יסכים
למה לשקר אותנו ? למה לא להגיד פשוט את האמת
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- 7even
- קיבל.ה 2647 לייקים
טוב, זה מה שעמוד rakhapoel מפרסם באינסטה.
כמה מזה משאלות לב וכמה מבוסס?

כמה מזה משאלות לב וכמה מבוסס?

יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2647 לייקים
נראה שהורד במונקו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5884 לייקים
לא יודע מאיפה המידע, אבל ברגע שרמי סיפר שלהורד יש סעיף יציאה ליורוליג זה היה ברור שהוא לא ישאר פה.
בעיה קשה.
בעיה קשה.
- גביזון
- קיבל.ה 3073 לייקים
מקווה שאף אחד לא בונה על ג'ייקובן כרכז פותח
-
- קיבל.ה 2382 לייקים
יש סיכויי להביא את בלאט ? סורקין לא נראה ריאלי בעליל אבל אם הם יביאו את מדר (מקווה שלא בלי קשר ) אוליי אפשרי ?
-
- קיבל.ה 190 לייקים
לא מבין למה לא הולכים על היידר/ ליף? והאם מקריי זה באמת מה שאנחנו צריכים? אחת הבעיות של הקבוצה השנה זה הקליעה לשלוש ומקריי ממש לא פותר את זה
- גביזון
- קיבל.ה 3073 לייקים
100 אחוזlior777 כתב:לא מבין למה לא הולכים על היידר/ ליף? והאם מקריי זה באמת מה שאנחנו צריכים? אחת הבעיות של הקבוצה השנה זה הקליעה לשלוש ומקריי ממש לא פותר את זה
- גביזון
- קיבל.ה 3073 לייקים
עזוב אותי מבלאט והאין הגנה שלו בחייאת דינקרק הפועל כתב:יש סיכויי להביא את בלאט ? סורקין לא נראה ריאלי בעליל אבל אם הם יביאו את מדר (מקווה שלא בלי קשר ) אוליי אפשרי ?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
בלאט "פדה" את הכרטיס שלו. שילם את סעיף היציאה. כלומר, בלאט שחקן חופשי. הוא כנראה עשה את זה כדי לשמור על אופציות ובעיקר לחתום על חוזה חדש במכבי עם תוספת משמעותית ביותר לשכר, במיוחד כשכל החמישייה הראשונה עוזבת ושוק הזרים מוגבל בשל המלחמה. לשחקן כמוהו יש ערך רב עבור מכבי בקיץ הזה, והוא מגיע למו"מ מולם בחתיכת עמדה של כח.
כך שיש יותר סיכוי להביא אותו מאשר סורקין שהוא תחת חוזה. בלאט גם שיחק אצלנו. אבל זה יקרה רק אם בפועל מכבי יביאו גם את מדר וגם עוד רכז זר בכיר אחד וישאירו את קליבלנד ומנגד הפועל תציע לבלאט תפקיד בכיר (למשל, במקום בר) בהיררכיה עם שכר גבוה במיוחד.
שורה תחתונה - אפשרי אבל לא יקרה. לא ריאלי.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
ים מדר אוהב את ים מדר. והוא הלך הרבה אחורה בשנה האחרונה ולא ממש הצליח להתגבר על המינוסים במשחק שלו.
הייתי מעדיף את נועם יעקב אם אנחנו מסתכלים על השנים הקרובות, גם כי מדר תמיד בסיכון לברוח\לדפוק קטע, גם אם הוא כשרון גדול יותר, וגם כי נועם יעקב עושה רושם של הופך את הקבוצה לטובה יותר.
אבל מבחינתי נועם יעקב על ברטי. ברטי אמור להתחיל לדעוך, וכבר נמאס לי לראות אותו מחרב לנו (בחצי הראשון של העונה זה נכנס וזה היה מדהים, אבל ניכר שזה לא כושר שהוא מסוגל לשמור עליו וזאת לא הייתה הרמה שבה הוא שיחק לאורך הקריירה שלו).
ואז יש לנו מקום לעשות פלטין על גיל בני. אני לא מפסיק למצוץ לפלטין פה אבל אני ממש HIGH עליו.
ד"א לא ראיתי שזה הוזכר כאן אבל זכור לי שהוא היה אצלנו במחלקת נוער ועזב בגיל צעיר.
הייתי מעדיף את נועם יעקב אם אנחנו מסתכלים על השנים הקרובות, גם כי מדר תמיד בסיכון לברוח\לדפוק קטע, גם אם הוא כשרון גדול יותר, וגם כי נועם יעקב עושה רושם של הופך את הקבוצה לטובה יותר.
אבל מבחינתי נועם יעקב על ברטי. ברטי אמור להתחיל לדעוך, וכבר נמאס לי לראות אותו מחרב לנו (בחצי הראשון של העונה זה נכנס וזה היה מדהים, אבל ניכר שזה לא כושר שהוא מסוגל לשמור עליו וזאת לא הייתה הרמה שבה הוא שיחק לאורך הקריירה שלו).
ואז יש לנו מקום לעשות פלטין על גיל בני. אני לא מפסיק למצוץ לפלטין פה אבל אני ממש HIGH עליו.
ד"א לא ראיתי שזה הוזכר כאן אבל זכור לי שהוא היה אצלנו במחלקת נוער ועזב בגיל צעיר.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
את האליפות השנה מכבי לקחו בזכות הצוות הישראלי.
אצלם הסגל הישראלי כלל שחקנים הרבה יותר משמעותיים וטובים מאיתנו - סורקין, בלאט, גון די ברתולומיאו, גק כהן, רפי מנקו שחקנים לגיטימיים לחלוטין כמובילים בקבוצה אחרת. אצלנו היו רק 2 ברמה הזאת - גינת, בר טימור. זלמנסון, דאסטי ובני גיל - נופלים בהרבה מהמתמודדים מהצד השני שלא לדבר שגם הזרים שלהם היו הרבה יותר דומיננטיים.
לא יודע לגבי הזרים - אבל ברור שחייבים מהלך שינוי רציני בהרכב הישראלים. הוספת שחקנים בכירים שיכולים לתת מענה במשחקים עם עצימות גבוהה ושלא נגיע למצב שברבע רביעי השחקנים המובילים נופלים מהרגליים.
ברור שהוויתור על מקריי והבאת אנגולה היה מראש טעות.
כמו כן בחירת אלכסנדר כסנטר , היתה טעות כפי שחק מאיתנו כתב כבר בפתיחת העונה.
אצלם הסגל הישראלי כלל שחקנים הרבה יותר משמעותיים וטובים מאיתנו - סורקין, בלאט, גון די ברתולומיאו, גק כהן, רפי מנקו שחקנים לגיטימיים לחלוטין כמובילים בקבוצה אחרת. אצלנו היו רק 2 ברמה הזאת - גינת, בר טימור. זלמנסון, דאסטי ובני גיל - נופלים בהרבה מהמתמודדים מהצד השני שלא לדבר שגם הזרים שלהם היו הרבה יותר דומיננטיים.
לא יודע לגבי הזרים - אבל ברור שחייבים מהלך שינוי רציני בהרכב הישראלים. הוספת שחקנים בכירים שיכולים לתת מענה במשחקים עם עצימות גבוהה ושלא נגיע למצב שברבע רביעי השחקנים המובילים נופלים מהרגליים.
ברור שהוויתור על מקריי והבאת אנגולה היה מראש טעות.
כמו כן בחירת אלכסנדר כסנטר , היתה טעות כפי שחק מאיתנו כתב כבר בפתיחת העונה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)