קריטריונים בוא, הם משחקים בניסוי וטעייה, במובן הזה הם לא שונים בהרבה מניסנוב השולפים מהמותן.El dudernio כתב: ↑29 ינואר 2024, 17:41להבנתי היו מספר קריטריונים שכבר ויתרו עליהם... למשל מאמן זר.לירון האדום כתב: ↑29 ינואר 2024, 13:45ועדיין, זה היה ברור לכולם שלאמה לא ימשיך אחרי משחק הגביע גם אם הינו מנצחים.El dudernio כתב: ↑29 ינואר 2024, 13:20
1. אתה יודע מה הקריטריונים לבחירת המאמן?
כאילו אם מחתימים את אופיר חיים על חוזה לשנה וחצי כשהוא מתנה את החתימה בזה ששום שחקן לא עוזב ( כולל אוזבולט ויהב) זה תקין? ואם בלבול רוצה 250 אלף לשנה וחצי זה תקין?
2. מאיפה הקביעה שהמועדון מנוהל בשכונתיות? אתה חלק מאנשי המועדון?
מתאר לעצמי שיש להם תקציב מוגדר + דרישות למאמן החדש (לדוג' חצי עונה עם אופציה להמשך במידה ומגיעים לפליאוף עליון),
לא אמור לקחת יותר מיומיים שלושה גג כדי למנות מאמן.
אני לא שופט תוצאה, התוצאה כרגע בהחלט בעיתית אבל יש לה נסיבות מקלות, צריך לראות איך יוצאים מזה, ואיך לא חוזרים על הליקויים בשנה הבאה.
המאמן הבא של הפועל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
רק להוסיף למה שנכתב כאן - החלון הנוכחי של ינואר, סביר. אבל זה לא משנה כמה הוא סביר, הקבוצה הזו צריכה אימון ומשמעת.7even כתב: ↑29 ינואר 2024, 15:43 אסור אסור להביא מאמן שאין לו ניסיון באימון קבוצת בוגרים.
עם כל הכבוד לאופיר חיים, שכאדם הוא נהדר, הוא לא יחזיק פה מעמד יותר מחודשיים לפני הקריאות לפיטורים. שיצבור ניסיון קודם ואז יבוא להפועל
במצב של הקבוצה להביא אותו זו תהיה טעות רצינית. חלאס נו, הפועל ת"א היא לא מעבדת ניסויים. מספיק הניסנובס הפכו אותנו לכאלה עם הנוער.
אני לא איזה מעריץ של בלבול אבל הוא בהחלט נראה כמו משהו ליותר מחצי עונה. כמו משהו שיכול להחזיק לא מעט ויש לו טונות של ניסיון והצלחות וגם עבודה לצד מאמנים בכירים.
שלא לדבר על זה שהפועל פלוס מינוס במצב שבלבול קיבלת את חיפה - קבוצה שיש לה סגל סביר פלוס, ולא מוצאת את עצמה כ"כ.
רק שלא יעשו את אותה טעות של לאמה שעלתה לנו בסחרור לא נורמלי.
אני לוידע אם לאמה לחלוטין אנטי כדורגל, כמו שהשחקנים פשוט לא סופרים אותו. לדעתי זה פלוס מינוס מה שיהיה עם אופיר חיים כמעט מהרגע הראשון (מישהו רואה אותו צורח על צ'יבוטה למשל?)
כבר ראינו שמונדיאליטו ואליפויות אירופה לנוער זו לרוב פיקציה ברמת השחקנים וכנראה גם המאמנים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 219 לייקים
איך לא חוזרים על הליקויים בשנה הבאה?
דבר ראשון נפרדים יפה ממעיף העפיפונים שיום אחד פגש במזל שעזר לו לעבור לשבת על כיסא המלך
אין לו את הידע והנסיון המינימלים לנהל קבוצה.
אין לו את הידע והנסיון המינימלים איזה שחקנים להביא.
אין לו את הידע והנסיון המינימלים איזה מאמן להביא.
דבר ראשון נפרדים יפה ממעיף העפיפונים שיום אחד פגש במזל שעזר לו לעבור לשבת על כיסא המלך
אין לו את הידע והנסיון המינימלים לנהל קבוצה.
אין לו את הידע והנסיון המינימלים איזה שחקנים להביא.
אין לו את הידע והנסיון המינימלים איזה מאמן להביא.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יש דברים שהוא עושה טוב, לא צריך להגזים
ההתנהלות לא מתחילה ונגמרת בהרכבת סגל ומאמן. הוא לומד, גם אם זה על חשבון אולי הצלחה יותר מהירה. טוב גם שלא מקרינים לחץ ולהיות או לחדול כמו האוהד המצוי והבעלים הקודמים
מעבר לזה הוא דומה לצ׳ירו די מרציו
ההתנהלות לא מתחילה ונגמרת בהרכבת סגל ומאמן. הוא לומד, גם אם זה על חשבון אולי הצלחה יותר מהירה. טוב גם שלא מקרינים לחץ ולהיות או לחדול כמו האוהד המצוי והבעלים הקודמים
מעבר לזה הוא דומה לצ׳ירו די מרציו
-
- קיבל.ה 230 לייקים
יהיה חבל מאוד להביא מאמן לעונה וחצי מההצע הקיים. צריך מישהו שיעזור לסיים את העונה בקרוב, ולהתחיל תהליך ארוך עם המאמן הבא.
האפשרויות הכי טובות, לדעתי, למאמן שצריך להיות כאן בעונה הבאה.
1. זיו אריה
2. רב"ש
3. אורי אוזן
עוד אפשרויות סבירות, אם יסתדר: מימר/ אבוקסיס/ ברדה/ דגן (אם אחד מהם יפוטר)
רק לא מאמן עם "נסיון" שהכדורגל של הקבוצות שלו מקרי כמו קלינגר/אביטן/חיים.
האפשרויות הכי טובות, לדעתי, למאמן שצריך להיות כאן בעונה הבאה.
1. זיו אריה
2. רב"ש
3. אורי אוזן
עוד אפשרויות סבירות, אם יסתדר: מימר/ אבוקסיס/ ברדה/ דגן (אם אחד מהם יפוטר)
רק לא מאמן עם "נסיון" שהכדורגל של הקבוצות שלו מקרי כמו קלינגר/אביטן/חיים.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
תירוצים/נסיבות מקלות תמיד יש ותמיד יהיו.
לדעתי ברביעי אחרי המשחק יודיעו על מינוי מאמן
לדעתי ברביעי אחרי המשחק יודיעו על מינוי מאמן
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
איזה דברים הוא עושה טוב?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
קודם כל חלק נכבד מהסגל הוא אחלה(יחסית) מניח שהיתה לו איזה יד בזה
דבר שייני, כל התנהלות במערכת היא שקטה יותר, יש אווירה טובה, גם בברקים ורעמים בחוץ, מצליחים לייצר שקט ותחושת אווירה מקצועית
ידוע לי על חדר הלבשה מצויין(במילים אלו, לא פחות)
כתבים לרוב לא יודעים מה קורה בהפועל ובעיקר מנחשים.
כל אחד עושה טעויות, הנה בוקסה העתיר ניסיון ביחס אליו הציג ביצועים טובים? לא עשה טעויות? לרוע מזלו של בוקסה, שרון ואיציק ניסנוב הסתובבו לו בין הרגליים, כולל על הדשא במתחם וזיינו לכולם במוח, היה ברבה פחות שקט והרבה פחות חדר הלבשה ובלי סינון רעשי רקע מבחוץ
השחקנים הטובים שיש לנו בסגל, לא צריך להיות גאון כדי להביא. רק צריך לבקש כסף ממינצברג.dino כתב:קודם כל חלק נכבד מהסגל הוא אחלה(יחסית) מניח שהיתה לו איזה יד בזה
דבר שייני, כל התנהלות במערכת היא שקטה יותר, יש אווירה טובה, גם בברקים ורעמים בחוץ, מצליחים לייצר שקט ותחושת אווירה מקצועית
כל אחד עושה טעויות, הנה בוקסה העתיר ניסיון ביחס אליו הציג ביצועים טובים? לא עשה טעויות? לרוע מזלו של בוקסה, שרון ואיציק ניסנוב הסתובבו לו בין הרגליים, כולל על הדשא במתחם וזיינו לכולם במוח, היה ברבה פחות שקט והרבה פחות חדר הלבשה ובלי סינון רעשי רקע מבחוץ
מצד שני הזרים שהוא הביא זה אחד הביזיונות הגדולים שהיו פה. הוא אשכרה לא הביא אפילו מציאה אחת. ואני לא מדבר על רודריגז ואוזבולט שכולנו מכירים.
לגבי השקט התקשורתי, זה כבר לא קשור אליו. זאת dna של הבעלים. אם הוא או שחקנים יתחילו להדליף הם יודעים שהם עפים על טיל.
קיצר הוא לא אחראי על דבר אחד חיובי במועדון.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
שטויות. לא רק בגלל יד מאיימת מהבעלים בארהב, שחקנים או בעלי תפקידים לא מדליפים. זה שילוב של סטנדרטים שלהם ודרך הביצוע היא של סול. ושקט תקשורתי לא בא לידי ביטוי רק אם מדליפים או לא מדליפיםyetsman כתב: ↑30 ינואר 2024, 07:21השחקנים הטובים שיש לנו בסגל, לא צריך להיות גאון כדי להביא. רק צריך לבקש כסף ממינצברג.dino כתב:קודם כל חלק נכבד מהסגל הוא אחלה(יחסית) מניח שהיתה לו איזה יד בזה
מצד שני הזרים שהוא הביא זה אחד הביזיונות הגדולים שהיו פה. הוא אשכרה לא הביא אפילו מציאה אחת. ואני לא מדבר על רודריגז ואוזבולט שכולנו מכירים.
לגבי השקט התקשורתי, זה כבר לא קשור אליו. זאת dna של הבעלים. אם הוא או שחקנים יתחילו להדליף הם יודעים שהם עפים על טיל.
זה גם מבחינת השקט שנשאר במערכת ובתוך חדר ההלבשה ופחות זולג כל רעשי הרקע אם קהל או תקשורת. כל המערכת עובדת יותר נקי.
מבחינת שחקנים, מה זאת אומרת לא צריך להיות גאון ויש כסף מהמינצים, ראינו כבר שהאחים חרבנוב שלכם הצליחו לפשל כמעט בכל שחקן שהם הביאו.
לגבי פאסי הוא בסדר, לא להיט אבל מתחיל להיות יציב. לא ביזיון ולא שמיזיון
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
מזתומרת לא קשור לרודריגס?yetsman כתב: ↑30 ינואר 2024, 07:21השחקנים הטובים שיש לנו בסגל, לא צריך להיות גאון כדי להביא. רק צריך לבקש כסף ממינצברג.dino כתב:קודם כל חלק נכבד מהסגל הוא אחלה(יחסית) מניח שהיתה לו איזה יד בזה
רודריגס הזר הכי טוב שדרך פה מזה תקופה ואוז'בולט בהחלט היה הימור מושכל.
גם ולקאניס היה הימור שהתברר כשלא רע. אחרי זה עם לאמה שהיה בחירה גרועה לחלוטין הכל התחרבש ואז גם חוסה ואלטמן נפצעו.
איך שאני רואה את זה, לדעתי חן סול קיבל 2 הנחיות מהמינצברגים:
1. לחפש שחקנים עם פוטנציאל השבחה (המינצברגים הודיעו מראש שזו אחת המטרות שלהם בהפועל, כך שזה לא סוד כזה גדול)
2. להביא 2-3 שחקנים עם שם שימשכו מנויים ועליהם 'לבזבז' את רוב התקציב לרכש.
אם היו לו עוד 400 אלף דולר להוציא אני לא חושב שהוא היה מביא את פאסי או רוחנא.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
לא. חבל שיוסיף הפסד לרזומה. שימונה בחמישי וינחת ישירות לתיקו הביתי מול אשדוד.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
נכון ועל סמך חלק מהדעות אני חושב שמזל שהם לא מנהלים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לאנשים זיכרון קצר, זוכרים את עמותת האוהדים שהוקמה בהפועל? (גם אני קניתי מנוי וחשבתי שמקרה הכדורסל יחזור על עצמו).
הניהול שלה אחראי מס 1 למופקרות תקציבית, הימור על העתיד והביא אותנו לפשיטת הרגל ולירידת ליגה.
לקחת מערכת חולה מאד כמו שהפועל היתה לפני שנה, ולהבריאה יקח יותר ממספר חודשים,
הגישה של מאמן וצוות זר נכונה מאד באקלים הכעיל ששולט היום בכדורגל שלנו.
הסיטואציה שנקלנו אליה בעקבות המלחמה היתה מיוחדת.
כיום ההתמודדות צריכה להיות השארות בליגה (ואולי פליאוף עליון).
זה מחייב מינוי מאמן שיודע לשלוט בשחקנים לאמן ותרגל עמידות בסיסיות, לעבוד על שיות משחק קבועה (ולא בשיטת המניה-דיפרסיה שהייתה בשבועות האחרונים ונבעה מחוסר ניסיון) ולנהל את הקבוצה במהלך המשחק. אם רפואה פנוי ומוכן לקחת קבוצה לזמן קצוב ללא הבטחות לעתיד, זה יכול להיות הפתרון המועדף.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
גם לדעתי צריך פה רק מאמן זר ואני לגמרי נגד מאמן ישראלי. מצד שני, די נוצר בהפועל מצב של איבוד שליטה וכדור שלג פסיכי.אדום ותיק כתב: ↑30 ינואר 2024, 10:01לאנשים זיכרון קצר, זוכרים את עמותת האוהדים שהוקמה בהפועל? (גם אני קניתי מנוי וחשבתי שמקרה הכדורסל יחזור על עצמו).
הניהול שלה אחראי מס 1 למופקרות תקציבית, הימור על העתיד והביא אותנו לפשיטת הרגל ולירידת ליגה.
זה מחייב מינוי מאמן שיודע לשלוט בשחקנים לאמן ותרגל עמידות בסיסיות, לעבוד על שיות משחק קבועה (ולא בשיטת המניה-דיפרסיה שהייתה בשבועות האחרונים ונבעה מחוסר ניסיון) ולנהל את הקבוצה במהלך המשחק. אם רפואה פנוי ומוכן לקחת קבוצה לזמן קצוב ללא הבטחות לעתיד, זה יכול להיות הפתרון המועדף.
צריך כרגע מישהו שגם מכיר את הכדורגל פה וגם הראה בעבר שיש לו יכולת לקחת סגל מוכשר בלי פוטנציאל ולהעיף אותו קדימה.
אני באמת לא מבין למה מרקו בלבול עוד לא הוחתם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מה זה כבר הצרות האלו אל מול למנות מאמן וותיק עם ניסיון שעבר לימודי תעודת פרו באוניברסיטת הרווארד?אדום ותיק כתב: ↑30 ינואר 2024, 10:01לאנשים זיכרון קצר, זוכרים את עמותת האוהדים שהוקמה בהפועל? (גם אני קניתי מנוי וחשבתי שמקרה הכדורסל יחזור על עצמו).
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ראיתי שהשם של דן רומן עלה ואני תוהה מי מחליט בהפועל - מינצברג את סול או דנה אשכנזי אשתו של עם הסימון של "הפועל למטה"?!
שוב פעם אי הבנה שכדור השלג עלול להסתיים במשחק נגד הירידה כמו אשתקד ולא תמיד יהיה לנו את הנס של גול עצמי הזוי.
הרי גם שנה שעברה פינטזו עד הרגע האחרון על עליה לפלייאוף העליון מבלי לקרוא את הטבלה - שהמרחק למקום ה-6 דומה למרחק למקום ה-12....
במציאות הספורטיבית שנוצרה אין מקום להימורים סטייל חיים או רומן. רק מאמן עם קילומטרז׳ כמו בלבול.
כמו כן, במציאות הביטחונית אין גם מה לחפש מאמן זר. אולי בעתיד.
לא מבין איך זה שעברו 72 שעות מאז ההדחה בגביע ובלבול עדיין לא קיבל טיוטת חוזה....
שוב פעם אי הבנה שכדור השלג עלול להסתיים במשחק נגד הירידה כמו אשתקד ולא תמיד יהיה לנו את הנס של גול עצמי הזוי.
הרי גם שנה שעברה פינטזו עד הרגע האחרון על עליה לפלייאוף העליון מבלי לקרוא את הטבלה - שהמרחק למקום ה-6 דומה למרחק למקום ה-12....
במציאות הספורטיבית שנוצרה אין מקום להימורים סטייל חיים או רומן. רק מאמן עם קילומטרז׳ כמו בלבול.
כמו כן, במציאות הביטחונית אין גם מה לחפש מאמן זר. אולי בעתיד.
לא מבין איך זה שעברו 72 שעות מאז ההדחה בגביע ובלבול עדיין לא קיבל טיוטת חוזה....
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כוונתי הייתה לניהול המקצועי של הקבוצה.אדום ותיק כתב: ↑30 ינואר 2024, 10:01לאנשים זיכרון קצר, זוכרים את עמותת האוהדים שהוקמה בהפועל? (גם אני קניתי מנוי וחשבתי שמקרה הכדורסל יחזור על עצמו).
אין לי ספק שאוהדים היו ממנים אנשי מקצוע טובים יותר.
לגבי קבוצת אוהדים זה דיון נפרד ואני חושב שזה אמור להיות מוצא אחרון. המועדון לא שם. כרגע לפחות.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
הדר יעקבי מפרסמת:
החיפוש אחר מאמן בהפועל תל אביב נמשך. עדיין לא התקיימו שיחות ישירות מול מרקו בלבול או אופיר חיים, כשבהפועל תל אביב חיכו לסימן ממאמן נבחרת הנוער כי הוא מעוניין בכלל לנהל משא ומתן,
סימן שלא הגיע עד כה. בשל כך, חן סול צפוי לפנות היום למרקו בלבול ולערוך איתו שיחה ראשונית לפני פגישת היכרות. בכל מקרה, סלים טועמה יעמוד על הקווים מחר מול הפועל חיפה.
אני רק שאלה - מה זה אומר סימן מאופיר חיים? מדורה שהוא צריך להדליק? שליחת מסר סמוי לחן סול?
מה זה השטויות האלו?!
החיפוש אחר מאמן בהפועל תל אביב נמשך. עדיין לא התקיימו שיחות ישירות מול מרקו בלבול או אופיר חיים, כשבהפועל תל אביב חיכו לסימן ממאמן נבחרת הנוער כי הוא מעוניין בכלל לנהל משא ומתן,
סימן שלא הגיע עד כה. בשל כך, חן סול צפוי לפנות היום למרקו בלבול ולערוך איתו שיחה ראשונית לפני פגישת היכרות. בכל מקרה, סלים טועמה יעמוד על הקווים מחר מול הפועל חיפה.
אני רק שאלה - מה זה אומר סימן מאופיר חיים? מדורה שהוא צריך להדליק? שליחת מסר סמוי לחן סול?
מה זה השטויות האלו?!
-
- קיבל.ה 172 לייקים
איזו אדישות מטורפת יש באנשים האלה.
פשוט לא ברור.
פשוט לא ברור.
למה כל דבר חייב להרגיש חובבני במועדון הזה
אם הידיעה נכונה, זה פשוט מביך שמיום שבת הוא לא דיבר עם אף אחד, וזה עוד אחרי ששבוע לפני הגביע כבר רמזו שלמה יפוטר אם יפסיד
אם הידיעה נכונה, זה פשוט מביך שמיום שבת הוא לא דיבר עם אף אחד, וזה עוד אחרי ששבוע לפני הגביע כבר רמזו שלמה יפוטר אם יפסיד
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אני דווקא לא סומך על הידיעה הזו, זאת למרות שמדובר בהדר האמינה יותר.
לדעתי גם לה אין מושג ויכול להיות גם שבאופן מכוון שולחים אותה אוטומטית לבלבול ואופיר חיים
אין שם היגיון גם בהסתמך על הנפשות הפועלןת בהפועל
לדעתי גם לה אין מושג ויכול להיות גם שבאופן מכוון שולחים אותה אוטומטית לבלבול ואופיר חיים
אין שם היגיון גם בהסתמך על הנפשות הפועלןת בהפועל
-
- קיבל.ה 308 לייקים
ויתרו על הגביע, עכשיו מוותרים גם על הפועל חיפה.
תוסיפו לזה את מינוס 2 הנקודות שנקבל ותקבלו עוד עונה שהשאיפה היחידה שנשארת לפני פברואר זה לא לרדת ליגה.
תוסיפו לזה את מינוס 2 הנקודות שנקבל ותקבלו עוד עונה שהשאיפה היחידה שנשארת לפני פברואר זה לא לרדת ליגה.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 228 לייקים
אומרים שבלבול סגר בהפועל
אני אישית לא מאמין לכלום עד שיש חתימה.. נקווה
אני אישית לא מאמין לכלום עד שיש חתימה.. נקווה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
זאת כתבה שהיא ממחזרת בשביל הקליקים. היא ממודרת ואין לה מה לחדש.לירון האדום כתב: ↑30 ינואר 2024, 10:43 הדר יעקבי מפרסמת:
מה זה השטויות האלו?!
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
מה שהצחיק אותי זה המשפט:רדפוקס כתב: ↑30 ינואר 2024, 13:13זאת כתבה שהיא ממחזרת בשביל הקליקים. היא ממודרת ואין לה מה לחדש.לירון האדום כתב: ↑30 ינואר 2024, 10:43 הדר יעקבי מפרסמת:
מה זה השטויות האלו?!
"שבהפועל תל אביב חיכו לסימן ממאמן נבחרת הנוער כי הוא מעוניין בכלל לנהל משא ומתן"
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
צנציפח קורא פה בפורום

אחרי שהאדומים הבינו כי אופיר חיים אינו יעזוב את תפקידו בהתאחדות לכדורגל, ניק האמונד מנסה לאתר מאמן זר שכבר הדריך בעבר בישראל

-
- קיבל.ה 2441 לייקים
צנציפר היחיד בעולם שעוד לא שמע שניק האמונד כבר לא איתנו
מצבו קשוח
מצבו קשוח
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
הלוואי מאמן זר.Red Wolf כתב:צנציפח קורא פה בפורוםאחרי שהאדומים הבינו כי אופיר חיים אינו יעזוב את תפקידו בהתאחדות לכדורגל, ניק האמונד מנסה לאתר מאמן זר שכבר הדריך בעבר בישראל
רק לא אחד מגונבי הדעת הישראלים.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
אופיר חים הודיע שנשאר בהתאחדות למוקדמות אליפות אירופה עם הנוער
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 228 לייקים