אלן אוז'בולט 23/24
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
שימו את אוז'בולט בקבוצה עם קישור של ממש (נניח מכבי חיפה) והוא מאיים על מלכות השערים.
הבחור חלוץ, אין פה שאלה.
השאלה היא רק אם יש איתו בקבוצה שחקנים יצירתיים בקישור, שיכולים למסור ולייצר לו מספיק מצבים. בהפועל בשנה שעברה (תכלס גם השנה) - זה לא ממש ככה.
הבחור חלוץ, אין פה שאלה.
השאלה היא רק אם יש איתו בקבוצה שחקנים יצירתיים בקישור, שיכולים למסור ולייצר לו מספיק מצבים. בהפועל בשנה שעברה (תכלס גם השנה) - זה לא ממש ככה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אוגוסטוס היל כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 15:35 אם נדייק הוא כבש 3 שערים ב 328 דקות. גיא מלמד כבש 4 שערים ב 447 דקות.
הוא מאיים פחות ומעורב פחות אבל אחוזי יעילות יפים.
7 איומים
5 למסגרת
3 גולים
לגיא מלמד 16 איומים 6 למסגרת ו 4 גולים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
כי סוס מת זה לא ״ טוב/בינוני״, אם התכוונת לזה תבחר פעם. הבאה תיאור שמתאר שחקן כזה ולא שחקן גמור שלא יביא כלום (״סוס מת״). בכל זאת אנחנו פורום, המילה הכתובה פה מלכה.וינסנט כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 15:27גם אני קונה.7even כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 15:12לא הבנתי את האנלוגיה, חבר.וינסנט כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 21:04 מול הגנת הקשישים של ביתר גם קוטליה היה תוקע אותם. תמשיכו להביא ביד על שחקנים בינוניים, רכים ואדישים.
נתפסתם על ה״סוס מת״ אה? מעניין עוד כמה תבוסות נצטרך לקבל בדרבי או חיפה או ב״ש (שהוא היה שותף ללא מעט מהן) עד שיפול לכם האסימון.
לדעתי המקסימום שאוזבולט יביא אותנו זה למקום 4-5, מגיעה לו מילה טובה על הגולים מול ביתר, ומגיעה לו מילה יותר טובה אם יעשה אותם גם מול קבוצות רציניות עם הגנות חזקות ולא מול נכים/בפנדלים.
אני קונה עכשיו מקום 4 עם אוז'בולט, אח"כ נדבר על מעבר לזה.
ואל תדאג - כשנכוון לאליפות ונשקיע כמו קבוצה שרצה לאליפות, מבטיח לך שאוז'בולט לא יהיה החלוץ האמיתי היחיד ועדיין יביא מעל 10 שערים![]()
זה בדיוק מה שניסיתי להגיד לחסרי הקשבה פה, אבל הם החליטו להיתפס על ה״סוס מת״ משום מה, הכוונה הייתה לשחקן שאני לא רואה בו יותר מטוב/בינוני.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
גם על רוקאביצה למשל אמרו ״סוס מת״. הכוונה היא שהוא גמור? לא, גם היום במצב שלו יכול לשחק בהרבה קבוצות בליגה. משתמשים בביטוי הזה הרבה לתאר שחקן בינוני או שחקן שהיה טוב ונהיה בינוני.בר קולמוסא כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 16:02כי סוס מת זה לא ״ טוב/בינוני״, אם התכוונת לזה תבחר פעם. הבאה תיאור שמתאר שחקן כזה ולא שחקן גמור שלא יביא כלום (״סוס מת״). בכל זאת אנחנו פורום, המילה הכתובה פה מלכה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
משתמשים בסוס מת על שחקן שהיה פעם X והיום גם לא מתקרב ל-X הזה.
לגבי אוז׳בולט זה לא נכון כי שום דבר לא השתנה לגביו העונה, הוא בדיוק אותו אוז׳בולט שהוא היה שנה שעברה בהפועל וכנראה גם שנה לפני בהפועל חיפה.
גם זה שאתה מחפש ממנו להוביל אותך למקום בצמרת או לכבוש נגד חיפה או מכבי כדי שהוא יוכיח את עצמו מנותק מהמציאות - מדובר בכדורגלן מוגבל מאוד שהוא טוב בדבר אחד וזה להכניס את הכדור לרשת.
זה לא סוג של שחקן שמוביל קבוצה או שיכול לנצח לך לבד משחקים נגד הגדולות.
אפשר וצריך לעיתים לבקר את אוז׳בולט (אני עושה את זה פה לא מעט ואחר כך נרדף בגלל זה ע״י אובססיבי אחד שמשווה אותי לדה נירו), אבל הביקורת שלך לא בכיוון.
לגבי אוז׳בולט זה לא נכון כי שום דבר לא השתנה לגביו העונה, הוא בדיוק אותו אוז׳בולט שהוא היה שנה שעברה בהפועל וכנראה גם שנה לפני בהפועל חיפה.
גם זה שאתה מחפש ממנו להוביל אותך למקום בצמרת או לכבוש נגד חיפה או מכבי כדי שהוא יוכיח את עצמו מנותק מהמציאות - מדובר בכדורגלן מוגבל מאוד שהוא טוב בדבר אחד וזה להכניס את הכדור לרשת.
זה לא סוג של שחקן שמוביל קבוצה או שיכול לנצח לך לבד משחקים נגד הגדולות.
אפשר וצריך לעיתים לבקר את אוז׳בולט (אני עושה את זה פה לא מעט ואחר כך נרדף בגלל זה ע״י אובססיבי אחד שמשווה אותי לדה נירו), אבל הביקורת שלך לא בכיוון.
בוודאי.וינסנט כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 14:52אז לפי מה שאתה אומר אם אתה שם את אוזבולט במכבי/חיפה הוא נותן שם מעל 20 שערים ?cholo כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 09:54כדי שהחלוץ שלך, טוב כשיהיה ייתן תצוגות מול הגנות חזקות של קבוצות צמרת הוא צריך *קבוצה* שתייצר לו מצבים.וינסנט כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 21:04 מול הגנת הקשישים של ביתר גם קוטליה היה תוקע אותם. תמשיכו להביא ביד על שחקנים בינוניים, רכים ואדישים.
נתפסתם על ה״סוס מת״ אה? מעניין עוד כמה תבוסות נצטרך לקבל בדרבי או חיפה או ב״ש (שהוא היה שותף ללא מעט מהן) עד שיפול לכם האסימון.
לדעתי המקסימום שאוזבולט יביא אותנו זה למקום 4-5, מגיעה לו מילה טובה על הגולים מול ביתר, ומגיעה לו מילה יותר טובה אם יעשה אותם גם מול קבוצות רציניות עם הגנות חזקות ולא מול נכים/בפנדלים.
חלוץ בסגנון של אלן לא מייצר לבד, הוא צריך שיזינו אותו - ובדרבי לצורך העניין לא היה לו מצב אחד אפילו.
אז במקום להגיד שאנחנו נתפסנו על ה״סוס מת״ תודה שטעית ואל תחכה לשחקן אחד הטובים שלך בפינה.
חלוץ שכובש 11 שערים בקבוצת תחתית ללא יכולת התקפית (הפועל של שנה שעברה) יכול להגיע ל20 בקבוצה כמו שציינת
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. ברור שלזה התכוונתי.
ב. למכבי צפון / דרום + ב"ש ובית"ר יש בטוח שכר שחקנים גבוהה משלך. אני לא יודע כמה יש לנתניה / הפועל חיפה אבל אני לא בטוח שיש לך יותר מלהם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא חושב ששכר השחקנים של בית״ר גבוה משלנו, של נתניה והפועל חיפה גם לא.
אבל אמרתי אולי אנחנו מקום 5 אם לאחת מהן יש איכשהו יותר אבל אני בספק גדול.
אנחנו בטח לא 6/7.
אבל אמרתי אולי אנחנו מקום 5 אם לאחת מהן יש איכשהו יותר אבל אני בספק גדול.
אנחנו בטח לא 6/7.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לפני חודש פורסם בוואלה שתקציב השחקנים של בית"ר הוא 18 מליון אני די בטוח שזה יותר משלנו. ולדעתי מאס הם גם הגדילו אותו.
במרץ השנה דווח בוואן ששכר השחקנים של כץ הוא 19 מליון שזה יותר משלנו, לדעתי הוא אפילו גדל השנה.
לנו שנה שעברה היא שכר שחקנים של 15 מליון. גם אם גדל ל 18 ( וזה גדילה של 20% לא מעט) עדין זה פחות משתי האחרות.... נתניה הגדילו תקציב השנה אבל לא יודע לכמה... לדעתי הוא גם 15+
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
תקציב שכר שחקנים שלנו הוא מעל 20 מיליון העונה.El dudernio כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 23:13לפני חודש פורסם בוואלה שתקציב השחקנים של בית"ר הוא 18 מליון אני די בטוח שזה יותר משלנו. ולדעתי מאס הם גם הגדילו אותו.
במרץ השנה דווח בוואן ששכר השחקנים של כץ הוא 19 מליון שזה יותר משלנו, לדעתי הוא אפילו גדל השנה.
לנו שנה שעברה היא שכר שחקנים של 15 מליון. גם אם גדל ל 18 ( וזה גדילה של 20% לא מעט) עדין זה פחות משתי האחרות.... נתניה הגדילו תקציב השנה אבל לא יודע לכמה... לדעתי הוא גם 15+
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
יכול להיות אבל אני סקפטי.... יש לך לא מעט שחקני סגל "בכירים" שהם על משכורת חייל. בהנחה ומה שאתה אומר נכון זה אומר שאנחנו קרובים לתקציב של 40 מליון שקל... זה לא רע בטח אם לא נסיים אותו בגרעון...רדפוקס כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 01:37תקציב שכר שחקנים שלנו הוא מעל 20 מיליון העונה.El dudernio כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 23:13לפני חודש פורסם בוואלה שתקציב השחקנים של בית"ר הוא 18 מליון אני די בטוח שזה יותר משלנו. ולדעתי מאס הם גם הגדילו אותו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אולי גם זה תקציב הסטף שמאוד גדל, כולל אימונים מיוחדים וכוEl dudernio כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 11:19יכול להיות אבל אני סקפטי.... יש לך לא מעט שחקני סגל "בכירים" שהם על משכורת חייל. בהנחה ומה שאתה אומר נכון זה אומר שאנחנו קרובים לתקציב של 40 מליון שקל... זה לא רע בטח אם לא נסיים אותו בגרעון...רדפוקס כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 01:37תקציב שכר שחקנים שלנו הוא מעל 20 מיליון העונה.El dudernio כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 23:13
לפני חודש פורסם בוואלה שתקציב השחקנים של בית"ר הוא 18 מליון אני די בטוח שזה יותר משלנו. ולדעתי מאס הם גם הגדילו אותו.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 329 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
רודריגז הוא כנראה השחקן הכי יקר בשתי הקבוצות, מצד שני לקאיונדו משלמים במסטיקים אז זה די מתאזן ואפילו למעלה מכך. שני הבלמים שלהם לדעתי חייבים להיות יותר יקרים מפאסי וגם שני הקיצוניים שלהם להערכתי לא פחות יקרים מאוז'בולט וזובאס.joshsoos כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 14:25גם הזרים שלך חוץ מהעציץ ( ושילמת לגונזלס ) פלוס איינבינדר אלטמן לאיוס וציבוטה. מניח שאנחנו באותה סביבה, לא הרבה מעל הגן חיות
בקיצור, אותו סדר גודל, לדעתי חיפה טיפה יותר.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שילמת גם לגוטליב / קלנטיס / סולליך...joshsoos כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 14:25גם הזרים שלך חוץ מהעציץ ( ושילמת לגונזלס ) פלוס איינבינדר אלטמן לאיוס וציבוטה. מניח שאנחנו באותה סביבה, לא הרבה מעל הגן חיות
זה בהחלט מנפח את ה"סעיף" אבל הם לא באמת משחקים אצלך.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הקיצוניים שלהם לא מרוויחים להערכתי יותר מאוז'בולט, בטח לא יותר מאלטמן ולאיוס שפתחת לו את החוזה ומשתכר באזור ה-200 אלף דולר ולא עם מיסוי מופחת של זר, שלא נדבר על צ'יבוטה.הוקיץ' כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 15:03רודריגז הוא כנראה השחקן הכי יקר בשתי הקבוצות, מצד שני לקאיונדו משלמים במסטיקים אז זה די מתאזן ואפילו למעלה מכך. שני הבלמים שלהם לדעתי חייבים להיות יותר יקרים מפאסי וגם שני הקיצוניים שלהם להערכתי לא פחות יקרים מאוז'בולט וזובאס.
בקיצור, אותו סדר גודל, לדעתי חיפה טיפה יותר.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
ראיתי את דמארי מיסטר אסרף.
רוב השערים שלו היו נגיעה או שתיים ברחבה, היה אמן במתפרצות ולא התמזמז יותר מידי עם הכדור.
הוא פשוט היה גולר, יותר מוכשר והיו לו יותר כלים מאוז׳בולט ועדיין הצליח בעיקר בזכות היעילות שלו באזור הרחבה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
דמארי היה יכול לקחת כדור מאזור אמצע המגרש ולהגיע איתו עד למצב הבקעה, לא דומה לאוז'בולט בכלום.הלך המומנטום כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 22:02ראיתי את דמארי מיסטר אסרף.
רוב השערים שלו היו נגיעה או שתיים ברחבה, היה אמן במתפרצות ולא התמזמז יותר מידי עם הכדור.
הוא פשוט היה גולר, יותר מוכשר והיו לו יותר כלים מאוז׳בולט ועדיין הצליח בעיקר בזכות היעילות שלו באזור הרחבה.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
סתם כמה שערים שעונים למה שכתבת:הלך המומנטום כתב:ראיתי את דמארי מיסטר אסרף.
השער הראשון ב-2-2 נגד בני יהודה בעונת 11/12.
השער נגד מכבי חיפה באותה עונה/ עונה לאחר מכן.
שער נגד רעננה ועוד כמה שלא עולים כרגע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לדמארי היו יכולות שאין לאוז׳בולט ועדיין הגדולה שלו היא בעיקר לקבל כדור באזור מסוכן ולעשות ממנו שער, מסכים שבכמה רמות מעל אוז׳בולט.
לא הייתה כוונה להשוות ביניהם, אלא עניין הקונספט של חלוץ שעיקר העבודה שלו זו יעילות מול השער, וזה רלוונטי לשניהם.
לא הייתה כוונה להשוות ביניהם, אלא עניין הקונספט של חלוץ שעיקר העבודה שלו זו יעילות מול השער, וזה רלוונטי לשניהם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
זה נכון לגבי כל חלוץ, אם הוא לא יעיל מול השער אז הוא חלוץ לא טוב...
אבל דמארי היה הרבה יותר מסתם חלוץ רחבה, שהוא היה בשיאו הוא היה שחקן על שיכול לעבור שחקנים בכוח מתפרץ, מהירות ודריבל ויכול ולייצר לעצמו ולאחרים מצבים.
נראה לי קצת שכחת איך הוא כשחקן אולי בגלל הקדנציה האחרונה שלו בה הוא נראה כמו כלום ושום דבר.
אבל דמארי היה הרבה יותר מסתם חלוץ רחבה, שהוא היה בשיאו הוא היה שחקן על שיכול לעבור שחקנים בכוח מתפרץ, מהירות ודריבל ויכול ולייצר לעצמו ולאחרים מצבים.
נראה לי קצת שכחת איך הוא כשחקן אולי בגלל הקדנציה האחרונה שלו בה הוא נראה כמו כלום ושום דבר.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
כל מילה בסלע.רדפוקס כתב:זה נכון לגבי כל חלוץ, אם הוא לא יעיל מול השער אז הוא חלוץ לא טוב...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
שיחק היום?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
כאילו, נגע בכדור ומסר להם? אתה בטוח? אני לא זוכר שהוא התקרב לכדור היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 948 לייקים
כשכבר ראו אותו עשה הכל עקום, כולל החטאה של מצב של 100%ההוא שאמרו לו כתב: ↑05 דצמבר 2023, 22:18כאילו, נגע בכדור ומסר להם? אתה בטוח? אני לא זוכר שהוא התקרב לכדור היום
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא תמיד יכול לשגע עם התחושה שהוא באין חשק וההליכה הזאת אחרי שמאבד כדור
לא נכנס לשום מגע פיזי
זה האופי כנראה
לא נכנס לשום מגע פיזי
זה האופי כנראה
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
החמצה שלא היה צריך להחמיץ וחות מזה לא נגע בכדור
אני אוהבת אותו וחושבת שהוא שחקן טוב אבל איבדנו חלוץ (שאנחנו לא ממש יודעים איך הוא אבל בכל זאת איבדנו)ואנחנו חייבים חלוץ נוסף, יש את ליעד רמות אבל זה באמת לא מספיק
אני אוהבת אותו וחושבת שהוא שחקן טוב אבל איבדנו חלוץ (שאנחנו לא ממש יודעים איך הוא אבל בכל זאת איבדנו)ואנחנו חייבים חלוץ נוסף, יש את ליעד רמות אבל זה באמת לא מספיק
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
יש לך את אלטמן וצ'יבוטה...
בגל רגע נתון לפחות 3 מ הרביעיה צריכים להיות על המגרש בחצי הראשון אתמול זה לא קרה.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
החילוף שלו היה תמוה אתמול
והעצבים שלו מעידים על החולשה המקצועית במאמן
והעצבים שלו מעידים על החולשה המקצועית במאמן
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אבל עדיין האופי שם לא משהו
זה לא שחקן שירק דם
ואני מאוהביה הגדולים של האומה הסלובנית.
זה לא שחקן שירק דם
ואני מאוהביה הגדולים של האומה הסלובנית.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אכן, חילוף לא ברור.
נכון שאוז'בולט פחות עושה הגנה, אבל הוא לא לפחות יודע לכבוש שערים וראינו כבר את השיתוף פעולה שלו עם לאיוס.
דווקא ב 10 שחקנים, שאתה יודע שאתה הולך על מתפרצות, תשאיר את אלן ואת לאיוס ואם כבר אז להוציא את אלטמן.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
משחק טוב מאוד שלו, הוריד הרבה מאוד כדורי גובה בצורה טובה לשחקני ההתקפה שלנו והוסיף בישול ענק שלו בשער הראשון.
מקווה שזה יסביר ללאמה וסול את החשיבות של עמדת החלוץ ולמה צריך אחד כזה במשחק הכדורגל.
מקווה שזה יסביר ללאמה וסול את החשיבות של עמדת החלוץ ולמה צריך אחד כזה במשחק הכדורגל.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"