פנייה צנועה ונרגשת לקהל ולארגון – רגע השיא של המועדון בגלגול הנוכחי
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
וואו, אתה פותח פה נושא שאפשר רק עליו לדבר שעות.
אני אחדד שוב ואגיד, אם ״הבעיה״ שלנו היתה רק שירים , אם היה בהם תתאבד ואפילו שואה עוד הייתי חי עם זה בשלום.
הנושא שמבחינתי עובר את הגבול וחייב טיפול זה המעבר של זה לאלימות פיזית.
עכשיו ניסיון להגיב ל״תתאבד כבר״ , במיוחד בהקשר של לבוא למשחקים עם ילדים.
רק תיקח לעצמך את ״התרחיש המופרך״ שילד/נער בא ליציע שלנו, שומע ש״תתאבד כבר״ זה קללה/איחול לגיטימי, ואחרי זה בביה״ס ו/או ברחוב משתמש בביטוי הספציפי הזה, ותדמיין שבצד השני של זה נמצא מישהו על הקצה ועוד יילך ויממש את האיחול הזה.
עכשיו שתי הערות:
1. התסריט הזה לא כל כך מופרך, מי שלא מבין את זה, יש לו מזל, שלא ידע מצרות.
2. כן, זה לא שזאת משוואה שמישהו יתאבד בעיקבות התגובת שרשרת הזאת, סביר להניח שבן אדם שמתאבד יגיע לשם גם בלי שישמע אותנו מאחלים את זה למזרחי.
אבל זה מספיק נושא בעייתי וקשה להתמודדות , במיוחד בבני נוער, שהביטוי הזה ספציפית, מבחינתי לפחות, מיותר לחלוטין.
אני אחדד שוב ואגיד, אם ״הבעיה״ שלנו היתה רק שירים , אם היה בהם תתאבד ואפילו שואה עוד הייתי חי עם זה בשלום.
הנושא שמבחינתי עובר את הגבול וחייב טיפול זה המעבר של זה לאלימות פיזית.
עכשיו ניסיון להגיב ל״תתאבד כבר״ , במיוחד בהקשר של לבוא למשחקים עם ילדים.
רק תיקח לעצמך את ״התרחיש המופרך״ שילד/נער בא ליציע שלנו, שומע ש״תתאבד כבר״ זה קללה/איחול לגיטימי, ואחרי זה בביה״ס ו/או ברחוב משתמש בביטוי הספציפי הזה, ותדמיין שבצד השני של זה נמצא מישהו על הקצה ועוד יילך ויממש את האיחול הזה.
עכשיו שתי הערות:
1. התסריט הזה לא כל כך מופרך, מי שלא מבין את זה, יש לו מזל, שלא ידע מצרות.
2. כן, זה לא שזאת משוואה שמישהו יתאבד בעיקבות התגובת שרשרת הזאת, סביר להניח שבן אדם שמתאבד יגיע לשם גם בלי שישמע אותנו מאחלים את זה למזרחי.
אבל זה מספיק נושא בעייתי וקשה להתמודדות , במיוחד בבני נוער, שהביטוי הזה ספציפית, מבחינתי לפחות, מיותר לחלוטין.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
היתה תקופה שהיו גדרות בין כל היציעים, כולל 4+5בני12 כתב: ↑10 יוני 2023, 15:52בשנות ה-80 ותחילת שנות ה-90 שער 4-5 היה מעורב בדרבים.האדום הצורר כתב: ↑10 יוני 2023, 13:57 יש הבדל בין לכתוב ששער 8 היה מעורב במשחק מול חיפה ללכתוב שבזמן דרבי שער 5 (אחרי המעבר מ7) היה מעורב עם אוהדים של מכבי.
אנחנו ישבנו בשער 5 ומכבי ישבו בשער 4 ללא כל הפרדה.
גם במשחקי גביע באצטדיון ר"ג אנחנו ישבנו בשער 12 ומכבי בשער 11 ללא כל הפרדה.
כמו שמרקס כתב, הדומיננטיות של ארגוני האולטראס של שתי הקבוצות יצרה את הנזק והבלאגן.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אנשים אולי אוהבים לעצום את העיניים.
אין הרבה הבדל בינינו לבין ביתר. בשתי הקבוצות יש גרעין ששולט בקבוצה, אחראי לכל הקנסות והעונשים (מרוב אהבת הקבוצה), ובשני המקומות הוא שולט גם בהנהלה ולא להיפך.
האבוקות וזריקת החפצים על ילדים זאת הדוגמא הטרייה אבל לא היחידה. האבוקות בכדורסל אגב (בניגוד לכדורגל) תמיד פגעו בקבוצה ולא עזרו לה. אבל מה זה מעניין הקבוצה. העיקר שיצאנו מגניבים ואנרכיסטים
אין הרבה הבדל בינינו לבין ביתר. בשתי הקבוצות יש גרעין ששולט בקבוצה, אחראי לכל הקנסות והעונשים (מרוב אהבת הקבוצה), ובשני המקומות הוא שולט גם בהנהלה ולא להיפך.
האבוקות וזריקת החפצים על ילדים זאת הדוגמא הטרייה אבל לא היחידה. האבוקות בכדורסל אגב (בניגוד לכדורגל) תמיד פגעו בקבוצה ולא עזרו לה. אבל מה זה מעניין הקבוצה. העיקר שיצאנו מגניבים ואנרכיסטים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
"שמעון מזרחי תתאבד כבר" זה שיר מצוין. הוא לא אלים, הוא שנון ומצחיק במידה, הוא מאוורר היטב את תחושת השנאה לדמות הכי נוראית בעולם הספורט הישראלי. לשים אותו באותה מקשה עם שירי שואה זה מצחיק
-
- קיבל.ה 645 לייקים
מה? אתה רציני? לה פמיליה שרפו מתחם אימונים, תקפו אוהד של הפועל עם פטיש בראש, באים כל שבוע לבסטות של ערבים בשוק, הורסים להם אותם ומרביצים להם. איך אתה יכול בכלל לחשוב על לכתוב דבר כזה?ranjef כתב: ↑10 יוני 2023, 20:07 אנשים אולי אוהבים לעצום את העיניים.
אולטראס הפועל בסך הכל הדליק אבוקות במשחקים וזרק קרטונים של נייר. אני מתנגד מאוד לעניין הזה, לא בעד אבוקות במקומות סגורים ונגד זריקת חפצים.
אבל איך אתה בכלל יכול להשוות בין הארגון הזה לארגון שאשכרה כמעט רצח מישהו עם פטיש לראש? ששרף מתחם אימונים שלם, תגובה הזויה.
רק מדגיש שאני נגד כל אלימות והדלקת אבוקות במקום סגור. אבל להשוות את זה לארגון טרור לכל דבר ועניין כמו לה פמיליה זאת השוואה הזויה
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
אתה מודע לכך שאוהד הפועל שרף לפני עשר שנים את בית וגן? שאוהדי הפועל תקפו אוהדים של קבוצות אחרות?
זה לא בהיקפים של לה פמיליה, אבל לא צריך להדחיק את המציאות
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אנשים פה פשוט עוצמים את העיניים או עיוורים מהאהדה לא מוסברת לארגון שכרגע בעיקר עושה נזק למועדון הזה שנקרא הפועל תל אביב
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
המכות של פואד וזהבי היו בעצם משחק בארגז חול...הפועל כתב:אתה מודע לכך שאוהד הפועל שרף לפני עשר שנים את בית וגן? שאוהדי הפועל תקפו אוהדים של קבוצות אחרות?
אין עם מי לדבר. באולטראס שלנו נמצאים ל״ו צדיקים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
פרימו לוי כתב:"שמעון מזרחי תתאבד כבר" זה שיר מצוין. הוא לא אלים, הוא שנון ומצחיק במידה, הוא מאוורר היטב את תחושת השנאה לדמות הכי נוראית בעולם הספורט הישראלי. לשים אותו באותה מקשה עם שירי שואה זה מצחיק
אל תשווה לי פרטים ספיצפיים כי זה בחיים לא יהיה שווה בשום נושא. הם ארגון טרור גזעני ואני לא רוצה להיות דומה לו בשום צורה.נייט רובינסון כתב:מה? אתה רציני? לה פמיליה שרפו מתחם אימונים, תקפו אוהד של הפועל עם פטיש בראש, באים כל שבוע לבסטות של ערבים בשוק, הורסים להם אותם ומרביצים להם. איך אתה יכול בכלל לחשוב על לכתוב דבר כזה?ranjef כתב: ↑10 יוני 2023, 20:07 אנשים אולי אוהבים לעצום את העיניים.
אולטראס הפועל בסך הכל הדליק אבוקות במשחקים וזרק קרטונים של נייר. אני מתנגד מאוד לעניין הזה, לא בעד אבוקות במקומות סגורים ונגד זריקת חפצים.
אבל איך אתה בכלל יכול להשוות בין הארגון הזה לארגון שאשכרה כמעט רצח מישהו עם פטיש לראש? ששרף מתחם אימונים שלם, תגובה הזויה.
רק מדגיש שאני נגד כל אלימות והדלקת אבוקות במקום סגור. אבל להשוות את זה לארגון טרור לכל דבר ועניין כמו לה פמיליה זאת השוואה הזויה
האולטראס אחראים לאדם שביטה, אחראים לזרוק מקלות על ילדים בדרבי, שרים שירי שואה די באופן קבוע (עם שירי התאבדות אין לי בעיה), שריפת בית וגן ועוד ועוד. אין בכלל ויכוח שהם עושים מה שהם רוצים, בלי קשר לטובת הקבוצה או לא. לפעמים זה מדהים כמו העידוד שאיתו הם מושכים את כולם, ולפעמים זה חרא שגורם לסגירת יציעים/רדיוס/מי יודע מה עוד יהיה, שפוגע בקבוצה באופן ישיר. שימון בכלל לא צריך לנסות לפגוע בהפועל. הוא רק מדליק את הגזרה עם איזה מעשה נבלה אופייני, והם כבר יפגעו בהפועל איכשהו.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רוצה או לא אתה דומה לו. ולא רק שאתה דומה לו אתה והוא שהתנהלות שלכם הופכים את המועדונים לדומים.ranjef כתב: ↑10 יוני 2023, 22:21פרימו לוי כתב:"שמעון מזרחי תתאבד כבר" זה שיר מצוין. הוא לא אלים, הוא שנון ומצחיק במידה, הוא מאוורר היטב את תחושת השנאה לדמות הכי נוראית בעולם הספורט הישראלי. לשים אותו באותה מקשה עם שירי שואה זה מצחיקאל תשווה לי פרטים ספיצפיים כי זה בחיים לא יהיה שווה בשום נושא. הם ארגון טרור גזעני ואני לא רוצה להיות דומה לו בשום צורה.נייט רובינסון כתב:מה? אתה רציני? לה פמיליה שרפו מתחם אימונים, תקפו אוהד של הפועל עם פטיש בראש, באים כל שבוע לבסטות של ערבים בשוק, הורסים להם אותם ומרביצים להם. איך אתה יכול בכלל לחשוב על לכתוב דבר כזה?ranjef כתב: ↑10 יוני 2023, 20:07 אנשים אולי אוהבים לעצום את העיניים.
האולטראס אחראים לאדם שביטה, אחראים לזרוק מקלות על ילדים בדרבי, שרים שירי שואה די באופן קבוע (עם שירי התאבדות אין לי בעיה), שריפת בית וגן ועוד ועוד. אין בכלל ויכוח שהם עושים מה שהם רוצים, בלי קשר לטובת הקבוצה או לא. לפעמים זה מדהים כמו העידוד שאיתו הם מושכים את כולם, ולפעמים זה חרא שגורם לסגירת יציעים/רדיוס/מי יודע מה עוד יהיה, שפוגע בקבוצה באופן ישיר. שימון בכלל לא צריך לנסות לפגוע בהפועל. הוא רק מדליק את הגזרה עם איזה מעשה נבלה אופייני, והם כבר יפגעו בהפועל איכשהו.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
מדהים כמה מהר הפכה ההודעה הפותחת את האשכול (אולי ההודעה עם הכי הרבה לייקים בתולדות הפורום) ללא רלוונטית.
כמה מאות ששמים זין על אלפים רבים.
כמה מאות ששמים זין על אלפים רבים.
-
- קיבל.ה 136 לייקים
הייתי שמח לכתוב גם היום הודעה צנועה ונרגשת שמבקשת לא לפוצץ את המשחק במקרה של הפסד עם זריקת חפצים בית"רית. הייתי מנסה להסביר שלעודד את הקבוצה בסיום העונה הכי טובה ומרגשת שלה מאז החזרה לתחייה זה סיום ראוי הרבה יותר מפיצוץ המשחק.
הייתי בעיקר שמח אם היה מישהו שמקשיב. אבל כמו שאמרת, איפה הפורום ואיפה המציאות. אנחנו חיים כאן בעולם מקביל כנראה
-
- קיבל.ה 419 לייקים
למה לעזאזל שיהיה בלאגן אם נפסיד? זה הדבר הכי שגרתי בעולם בערך
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 430 לייקים
לגמרי.פאזור כתב: ↑11 יוני 2023, 13:43הייתי שמח לכתוב גם היום הודעה צנועה ונרגשת שמבקשת לא לפוצץ את המשחק במקרה של הפסד עם זריקת חפצים בית"רית. הייתי מנסה להסביר שלעודד את הקבוצה בסיום העונה הכי טובה ומרגשת שלה מאז החזרה לתחייה זה סיום ראוי הרבה יותר מפיצוץ המשחק.
הייתי בעיקר שמח אם היה מישהו שמקשיב. אבל כמו שאמרת, איפה הפורום ואיפה המציאות. אנחנו חיים כאן בעולם מקביל כנראה
ובהמשך לזה, כנראה משהו שלא יתקבל פה בברכה אבל עצם העובדה שמתכננים לא לבצע הענקת אליפות במקרה וחס וחלילה מכבי תיקח אצלנו אליפות זה ביזיון בעיניי.
עם כמה שאני לא אוהב בלשון המעטה את מכבי, עם כמה שהרגע הזה ישרוף לי בעיניים ובנשמה, עם כמה שהייתי רוצה לנצח אותם היום ולפרק אותם אצלם בבית - זה פשוט נוגד כל ערך ספורטיבי להעביר חגיגות.
אני רק רוצה לתאר סיטואציה הפוכה ובה אנחנו לוקחים אליפות אצלם והם אומרים לנו שאסור לחגוג שם - האולטראס היו יוצאים מהכלים ואומרים אנחנו דווקא נחגוג פה עם מה שזה יצריך.
אין מה לעשות, זה חלק מהספורט וצריך לקבל אותו. זה שקצת שכחנו שזה ספורט והפכנו את זה לאזורי קרב גרם לאנשים לאבד פרופורציה. המשחק הזה נועד לבדר אותנו, לשמח אותנו ולמלא לנו את הפנאי. חלק מזה זה גם להתמודד עם רגעים קשים. וכמו שכתבו מעליי - גם אם נפסיד הסיום הראוי ביותר לעונה המדהימה הזאת יהיה לקבל את זה ולהודות לשחקנים שלנו על כל מה שעשו. סיום לא ראוי יהיה לפרוץ למגרש ולהפריע להענקת האליפות/לזרוק חפצים/או לבצע כל פעולה אחרת שתפגע בערך ספורטיבי של המשחק הזה.
מעבר לזה אולי גם הידיעה שהם יכולים לחגוג עלינו אליפות בבית שלנו תטריף עוד יותר את השחקנים למנוע מהם את הדבר הנורא הזה.
כמובן שלא צריך לעמוד ולמחוא כפיים למכבי. אין בעיה לשיר/לשרוק/לקלל ולעשות כל פעולה לא אלימה אחרת.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
איזה כיף שחבורת הטרחנים של הפורום נשארת חבורת הטרחנים של הפורום, וההשפעה שלה על המציאות היא אפס עגול
-
- קיבל.ה 136 לייקים
עזוב אחי, יש לי שאלה אלייך מיושב שער 5 ב15 שנה האחרונות ליושב אולי ותיק ממני ביציע.Red Or Dead כתב: ↑11 יוני 2023, 15:20 איזה כיף שחבורת הטרחנים של הפורום נשארת חבורת הטרחנים של הפורום, וההשפעה שלה על המציאות היא אפס עגול
איך אתה עם הידיעה שלקראת המשחק בית הכי גדול שלנו אנחנו רק חוששים ממה יקרה אם נפסיד והמשחק יתפוצץ במקום להיות בטירוף לקראת המשחק? זה נחמד לך?
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
כן, כל הבעיה היא עם הטרחנים של הפורום, חוץ מזה הכל דבש.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אני בטירוף לקראת המשחקפאזור כתב: ↑11 יוני 2023, 15:59עזוב אחי, יש לי שאלה אלייך מיושב שער 5 ב15 שנה האחרונות ליושב אולי ותיק ממני ביציע.Red Or Dead כתב: ↑11 יוני 2023, 15:20 איזה כיף שחבורת הטרחנים של הפורום נשארת חבורת הטרחנים של הפורום, וההשפעה שלה על המציאות היא אפס עגול
איך אתה עם הידיעה שלקראת המשחק בית הכי גדול שלנו אנחנו רק חוששים ממה יקרה אם נפסיד והמשחק יתפוצץ במקום להיות בטירוף לקראת המשחק? זה נחמד לך?
ומעדיף את הצד שרוצה לעשות גיהנום למכבי, מיפי הנפש(קיבלתם!) שרק מודאגים כל היום שלא נעשו להם יותר מדי גיהנום
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
יאללה! בוא נדקור אותם גם!
רק תחשוב איזה גיהנום יהיה להם אז.
רק תחשוב איזה גיהנום יהיה להם אז.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
איפה הגבול עובר? דקירה לא, מה לגבי השלכת חפצים? מה לגבי יריקות?
אני אשאל אותך שאלה אחרת, אני מניח שאתה רוצה שלא נאפשר למכבי לחגוג בדרייב אין, איך אתה מציע שנעשה את זה?
אני אשאל אותך שאלה אחרת, אני מניח שאתה רוצה שלא נאפשר למכבי לחגוג בדרייב אין, איך אתה מציע שנעשה את זה?
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 22 לייקים
בדיוק. הולך להיות אסון ספורטיבי למועדון שלנו היום וזה מוציא את החשק לגמרי. ואני פה תוהה ביני לבין עצמי: אולי היינו צריכים לסגור את יציע 1 ביוזמתנו...? זה נשמע הזוי, וזה באמת הזוי. אבל זה מה שעובר לי בראש כרגע. נקווה לטובפאזור כתב: ↑11 יוני 2023, 15:59עזוב אחי, יש לי שאלה אלייך מיושב שער 5 ב15 שנה האחרונות ליושב אולי ותיק ממני ביציע.Red Or Dead כתב: ↑11 יוני 2023, 15:20 איזה כיף שחבורת הטרחנים של הפורום נשארת חבורת הטרחנים של הפורום, וההשפעה שלה על המציאות היא אפס עגול
לא כזה מסובך להרוס להם את החגיגות ברגע שהם ינצחו. (גם בלי אלימות) פשוט לכבות את האור בשריקה ונגמר הסיפור. תשאל את שחור
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
שמעו אני לא מאמין שאתם מוציאים את זה ממני כי קודם כל ודבר ראשון - אנחנו פאקינג קבוצת כדורסל מפחידה, עם קלעים שיכולים לקבור כל קבוצה ואנחנו באים לנצח היום ולקחת אליפות על הראש של שמעון ביד אליהו ושהם ישברו את הראש איך מונעים מאוהדים שלנו לפרוץ לפרקט באליפות היסטורית שנעשה שם.
מי שלא מאמין בשורות שכתבתי למעלה שיתן לעצמו כאפה ויתחיל להאמין כי הגיע הזמן שנפסיק להגיע בצורה תבוסתנית למשחקים כאלה ונתחיל לבוא כמו אנשים שלוקחים אליפות השבוע
ולגבי הסיכוי שנפסיד היום - לא צריך לפרוץ ולפוצץ את ההנפה. לא צריך לכבות את האור ולא צריך לעשות שום אקט לא ספורטיבי - להפך.
צריך לעודד כמו חולים את השחקנים שלנו שנתנו ונותנים עונה מדהימה והיסטורית. צריך שפסקול הזכייה של מכבי יהיה אדום ואם אפשר פחות שואה למכבי ויותר שירי אהבה לקבוצה שלנו.
אתם רוצים להיות משהו אחר בנוף הישראלי? רוצים להשאיר חותם בתור קהל? שאף אחד לא יצא מהאולם ויעודד כמו לפני ונציה גם אם מכבי חוגגים.
החגיגה שלהם היא פלסטיקית, מתועשת ומזויפת.
לנו יש אהבה. לנו יש הפועל תל אביב. תאמינו לי שגם בעלי ההחלטות של מכבי היו מתים לאוהדים עם רבע מהרגש שיש לנו לצבע האדום וזה בדיוק יהיה הזמן להראות להם
מי שלא מאמין בשורות שכתבתי למעלה שיתן לעצמו כאפה ויתחיל להאמין כי הגיע הזמן שנפסיק להגיע בצורה תבוסתנית למשחקים כאלה ונתחיל לבוא כמו אנשים שלוקחים אליפות השבוע
ולגבי הסיכוי שנפסיד היום - לא צריך לפרוץ ולפוצץ את ההנפה. לא צריך לכבות את האור ולא צריך לעשות שום אקט לא ספורטיבי - להפך.
צריך לעודד כמו חולים את השחקנים שלנו שנתנו ונותנים עונה מדהימה והיסטורית. צריך שפסקול הזכייה של מכבי יהיה אדום ואם אפשר פחות שואה למכבי ויותר שירי אהבה לקבוצה שלנו.
אתם רוצים להיות משהו אחר בנוף הישראלי? רוצים להשאיר חותם בתור קהל? שאף אחד לא יצא מהאולם ויעודד כמו לפני ונציה גם אם מכבי חוגגים.
החגיגה שלהם היא פלסטיקית, מתועשת ומזויפת.
לנו יש אהבה. לנו יש הפועל תל אביב. תאמינו לי שגם בעלי ההחלטות של מכבי היו מתים לאוהדים עם רבע מהרגש שיש לנו לצבע האדום וזה בדיוק יהיה הזמן להראות להם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הקהל הכי מסריח ביקום.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 939 לייקים
לחלוטין.
הגיע הזמן שיפסיק הגיבוי המוחלט מההנהלה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הגיע הזמן שיפסיק הגיבוי מהמנהלת.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
גם אם יורידו להפועל נקודות - אותם זה לא יעניין.
הם כרגע צריכים לתת תפאורה
הם כרגע צריכים לתת תפאורה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא להוריד נקודות.
כרגע הפועל קבוצה שהקהל שלה לא ראוי למשחק כדורסל.
כרגע הפועל קבוצה שהקהל שלה לא ראוי למשחק כדורסל.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
אליפות בקהל לקחנו, גם בכדורגל, מספר אחת.
אפשר לסגור שולחן ב-206 לחברי הארגון ליד השחקנים של מכבי.
אפשר לסגור שולחן ב-206 לחברי הארגון ליד השחקנים של מכבי.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אני כל כך שונא אותם
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
-
- קיבל.ה 320 לייקים
איכס
אכפת להם רק מעצמם
אם נפסיד
זה יהיה עליהם
אכפת להם רק מעצמם
אם נפסיד
זה יהיה עליהם
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
וזה ממש מזיז להםHapoel_manga כתב:איכס
אכפת להם רק מעצמם
אם נפסיד
זה יהיה עליהם
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
מה זה נותן אני לא מבין איזה ריטואל מאוס
רדיוס לבית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
מישהו מתפלא דרך אגב? שאחד מאנשי הצוות הוא איש ארגון שזרק חפצים לפרקט וכסאות על אנשי צוות של קבוצה אחרת והוא עדיין מחזיק בתפקיד אז מה הפלא שגם החברים שלו עושים ביציע כל העולה על רוחם.
רמי כהן משת״פ שלהם.
רמי כהן משת״פ שלהם.
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
סורי אבל אני לא רואה איך נלחמים בזה חוץ מלהתלונן פה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)