גלבוע - הפועל בגן נר
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הרבע האחרון היה קשה לצפיה. כדורסל ברמה של ליגת למקומות עבודה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 490 לייקים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
בתור אחד שרואה את הכדורסל בעיקר מהבית, פשוט כיף היה לראות את הקהל הענק הזה, שמראה את הפוטנציאל שיש בכדורגל.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אשכרה. עונה שעברה היינו שם אולי 100 אוהדים (הערכה שלי הרגיש ריק).Asafasraf כתב:בתור אחד שרואה את הכדורסל בעיקר מהבית, פשוט כיף היה לראות את הקהל הענק הזה, שמראה את הפוטנציאל שיש בכדורגל.
היום נראה שהייתה אווירה של דרייב-אין
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
המצחיק הוא שעל הנייר ( בלבד) במשחק הכי פחות חשוב זה הדרבי שדווקא אותו ממש חייבים לקחת הפעםאוהד כורסא כתב: ↑07 ינואר 2023, 22:34לצערי הרבה יותר משבועיים. חודש של טירוף. אבל זה המחיר של יורוקאפ.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
היה לטוקוטו גם חלק ענק בהפרש שאליו הגענו. אבל במחצית השניה בהחלט שמר מדהים.
ואני שואל את עצמי כמה כדורים מטומטמים בר יכול לאבד במשחק? הוא מנסה לשבור איזה שיא אישי או משהו?
אם ניצחנו במשחק הכי גרוע של מאנפורד בול עונה בליגה, אז באמת אפשר רק להשתפר.אני רק תוהה מתי זה יגיע. אנחנו כבר בסיבוב השני, היום גם שיחקנו בלי אונואקו כך שאין את התירוץ של זה שמתאימים את שיטת המשחק אליו ועדיין נראינו פשוט מביכים בהתקפה והכל שם היה פשוט מקרי.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
ואני שואל את עצמי כמה כדורים מטומטמים בר יכול לאבד במשחק? הוא מנסה לשבור איזה שיא אישי או משהו?
אם ניצחנו במשחק הכי גרוע של מאנפורד בול עונה בליגה, אז באמת אפשר רק להשתפר.אני רק תוהה מתי זה יגיע. אנחנו כבר בסיבוב השני, היום גם שיחקנו בלי אונואקו כך שאין את התירוץ של זה שמתאימים את שיטת המשחק אליו ועדיין נראינו פשוט מביכים בהתקפה והכל שם היה פשוט מקרי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
מה?
אנחנו במאזן 10/2 בליגה ואתה עוד מחכה לראות ״מתי זה יקרה״?
ברור שאנחנו עוד לא בשיא, השאיפה היא להיות בשיא באפריל/מאי.
נכון לשלב זה, יש לנו אחלה קבוצה שחוץ משבוע שעבר נראית אחלה כל משחק.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מסכים עם הפסימיות.רדנקו כתב:היה לטוקוטו גם חלק ענק בהפרש שאליו הגענו. אבל במחצית השניה בהחלט שמר מדהים.
המשחק היום גורם לי להיות הרבה יותר פסימי להמשך העונה בעיקר נוכח הציפיות שהיו לי.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
נראית מזעזע מול הרצליה. נראית מזעזע מול ירושלים בשלושה רבעים. נראית מזעזע מול חולון. על מכבי אני בכלל לא מדבר.מילפורד כתב:מה?
אתה מנצח כי יש לך כשרון ועומק בשתי רמות מעל כל הליגה מלבד מכבי.
ועדיין אי אפשר לראות שום שיטה וכיוון. הכל מבוסס על יום של שחקן אחד או אחר.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
מעדיף להיראות פחות טוב ולנצח מאשר להיראות טוב ולהפסיד. לא משנה לי באיזה צורה משחקים כל עוד מביאים תוצאות. יש הרבה קבוצות שמשחקות יפה לעין, עם מסירות וכדורסל קבוצתי יפה, ובסוף מפסידים. מעדיף לשחק על בידודים, משחק פחות יפה בעין, בלי ״שיטה״ כמו שאתה אומר ועם אגרסיביות ולנצח בסוף.רדנקו כתב: ↑07 ינואר 2023, 23:33נראית מזעזע מול הרצליה. נראית מזעזע מול ירושלים בשלושה רבעים. נראית מזעזע מול חולון. על מכבי אני בכלל לא מדבר.מילפורד כתב:מה?
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא יודע על מה אתה מדבר, נראינו מזעזע נגד הרצליה.
חוץ מזה , בליגה , נראינו אחלה בכל המשחקים (גם בדרבי שהפסדנו , יום סביר מהעונשין והיינו מנצחים).
נשמע לי שהפער הוא ברמת הציפיות שלך, אם כל המשחקים האלה היינו מזעזעים לטעמך, אז אני קצת מרחם עלייך כי הרבה מהכיף של העונה הזאת שרובינו חווים מדלג עלייך.
חוץ מזה , בליגה , נראינו אחלה בכל המשחקים (גם בדרבי שהפסדנו , יום סביר מהעונשין והיינו מנצחים).
נשמע לי שהפער הוא ברמת הציפיות שלך, אם כל המשחקים האלה היינו מזעזעים לטעמך, אז אני קצת מרחם עלייך כי הרבה מהכיף של העונה הזאת שרובינו חווים מדלג עלייך.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
קבוצה מזעזת יש לנו.
רק מקום שני בארץ באסיסטים למשחק (פער של 0.3 מהמקום הראשון).
מקום שלישי בליגה בנקודות למשחק (פער של 1.3 נקודות למשחק מהמקום הראשון).
האחוזים שלנו ל2 , גם מזעזעים , איך יכול להיות שאנחנו רק מקום שני בליגה? אפילו אחוזים לשלוש אנחנו מקום שני בליגה (כן , מה ששמעתם).
מדד מקום שני, פער של 1.2 נקודות למשחק מהמקום הראשון.
כל זה כמובן תוצר של קבוצה שמסתמכת רק על כישרון ובידודים.
נו באמת.
האחוזים שלנו ל2 , גם מזעזעים , איך יכול להיות שאנחנו רק מקום שני בליגה? אפילו אחוזים לשלוש אנחנו מקום שני בליגה (כן , מה ששמעתם).
נו באמת.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
העניין הוא שמתי שהפועל נראית טוב היא דורסת (לא צריך ללכת רחוק מדי אפשר לראות את המשחק נגד נס ציונה ) אני אישית מעדיף הפועל שקולעת 100 ומקבלת 80 מאשר הפועל שקולעת 80 ומקבלת 70 כמו שהיה היוםנייט רובינסון כתב: ↑07 ינואר 2023, 23:37מעדיף להיראות פחות טוב ולנצח מאשר להיראות טוב ולהפסיד. לא משנה לי באיזה צורה משחקים כל עוד מביאים תוצאות. יש הרבה קבוצות שמשחקות יפה לעין, עם מסירות וכדורסל קבוצתי יפה, ובסוף מפסידים. מעדיף לשחק על בידודים, משחק פחות יפה בעין, בלי ״שיטה״ כמו שאתה אומר ועם אגרסיביות ולנצח בסוף.רדנקו כתב: ↑07 ינואר 2023, 23:33נראית מזעזע מול הרצליה. נראית מזעזע מול ירושלים בשלושה רבעים. נראית מזעזע מול חולון. על מכבי אני בכלל לא מדבר.מילפורד כתב:מה?
- הפועל
- קיבל.ה 1709 לייקים
- יצירת קשר:
בגדול לא נראה שזה מאד מפריע לנו בינתיים. אבל כשמגיעים לסוף העונה ומשחקים לחוצים הרבה פעמים קבוצות שמסתמכות על כישרון אישי מסתדרות פחות טוב מקבוצות שמתבססות על רוטינה מסודרת וקבועה. כמו שזה נראה אנחנו מהסוג הראשון. נראה בסוף העונה איך זה מסתדר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
העניין הזה הוא הרבה על פרנקו אין סיבה שלא נראה קבוצה שמשלבת את שני הדברים כי זה לא או זה או זה
אני גם חושב שזה ממש מוגזם לומר שאין שיטה והכל מקרי. אנחנו מקום שני בליגה באסיסטים בפער זניח מנס ציונה שבמקום הראשון.
כמעט כל משחק יש שניים שלושה שחקנים שמתעלים כולל שחקנים מסוף הרוטציה.
יש עליות וירידות לכל קבוצה, ודי מרשים שאנחנו מצליחים לנצח את המשחקים הפחות טובים שלנו. חוץ מזה, היו לנו משחקי חוץ מול כמעט כל החלק העליון של הטבלה, וזה כמובן יתהפך בסיבוב השני. כך שאני ממש לא רואה מדוע להיות פסימי פה (פרט לכך שזה המצב המנטלי הטבעי והמובן של כל אוהד הפועל באשר הוא)
כמעט כל משחק יש שניים שלושה שחקנים שמתעלים כולל שחקנים מסוף הרוטציה.
יש עליות וירידות לכל קבוצה, ודי מרשים שאנחנו מצליחים לנצח את המשחקים הפחות טובים שלנו. חוץ מזה, היו לנו משחקי חוץ מול כמעט כל החלק העליון של הטבלה, וזה כמובן יתהפך בסיבוב השני. כך שאני ממש לא רואה מדוע להיות פסימי פה (פרט לכך שזה המצב המנטלי הטבעי והמובן של כל אוהד הפועל באשר הוא)
-
- קיבל.ה 194 לייקים
יש שיטה
יש כדורסל
אוהדי הפועל בכיינים
יש כדורסל
אוהדי הפועל בכיינים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
-
- קיבל.ה 229 לייקים
תגידו יש הבדל בין מקום ראשון לשני חוץ מלקבל את מקום 8 לעומת 7?
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
-
- קיבל.ה 490 לייקים
שפיות - קווים לדמותה.מילפורד כתב: ↑08 ינואר 2023, 00:35 קבוצה מזעזת יש לנו.
נו באמת.
- הפועל
- קיבל.ה 1709 לייקים
- יצירת קשר:
זה לא שהכל מקרי. ממש לא. אבל, לפחות לטעמי, יש יותר מדי הסתמכות על כישרון אישי. אנחנו מתפוצצים מכישרון אישי אז זה לא באמת בעיה בינתיים (למרבה השמחה). החשש הוא שככל שתתקדם העונה והלחץ יגבר זאת תהיה יותר בעיה. ייתכן שזאת דאגה מוגזמת ופרנויה. מקווה שכן.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
לומר שמה שחשוב זה שנגיע לשיא במאי זה טמטום, כי יש לנו עכשיו את גביע המדינה, וזה המקום שבו יש לנו באמת סיכוי לזכות בתואר. הגמר הוא בפברואר (אם נגיע אליו). לא באפריל, לא במאי ולא ביוני.
בנוסף לזה, אם יש לנו חלום לזכות באליפות השנה, אז הסיכוי היחיד זה אולי יקרה הוא אם נצליח להשיג יתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף.
כדי שזה יקרה אנחנו צריכים לסיים את העונה במקום הראשון.
הפסדים כמו זה שהפסדנו לבני הרצליה הם בדיוק אלה שבגללם הסיכוי הקטנטן הזה יכול להעלם.
אפשר לדבר עד מחר על כמות האסיסטים וכמות הנקודות, וכמה שאנחנו משחקים יפה ונהדר נגד קבוצות עם חצי מרמת הכשרון שלנו והתקציב.
אבל שם לא המבחן שלנו והממוצעים שלנו לא מעניינים כי הם תוצאה של המשחקים מול הקבוצות החלשות.
בנוסף לזה, אם יש לנו חלום לזכות באליפות השנה, אז הסיכוי היחיד זה אולי יקרה הוא אם נצליח להשיג יתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף.
הפסדים כמו זה שהפסדנו לבני הרצליה הם בדיוק אלה שבגללם הסיכוי הקטנטן הזה יכול להעלם.
אפשר לדבר עד מחר על כמות האסיסטים וכמות הנקודות, וכמה שאנחנו משחקים יפה ונהדר נגד קבוצות עם חצי מרמת הכשרון שלנו והתקציב.
אבל שם לא המבחן שלנו והממוצעים שלנו לא מעניינים כי הם תוצאה של המשחקים מול הקבוצות החלשות.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
נתת פה הצהרה מאוד חד משמעית "הסיכוי היחיד (לאליפות) אולי יקרה אם נצליח להשיג יתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף"רדנקו כתב: ↑08 ינואר 2023, 12:42אתה מוזמן לבדוק כמה פעמים בעשרים השנים האחרונות מכבי הפסידה אליפות בסדרת גמר.
זה לא קרה אפילו פעם אחת.
וגם כשמכבי הפסידה את האליפות, היו לה קבוצות נוראיות. לא כמו השנה.
אז אני מבקש נתונים שתומכים בהצהרה כזאת חותכת. יכול להביא את הנתונים?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
זה דיון שעולה פה לא מעט ואני חייב להגיד שאני לא ממש מבין את הנקודה.
בסוף קבוצות צריכות לשחק על הנקודות החזקות שלהם. קבוצות עם הרבה קלעים צריכות לבנות תרגילים לקליעה ולדאוג לריווח. לנו יש שחקני אחד על אחד מעולים אז אנחנו צריכים לתת להם את הכדור באזורים שנוח להם לייצר מהם. אין הרבה היגיון בעיני בלקחת שחקנים כמו ג'ייקובן ומקריי ולהתחיל להריץ איתם תרגילים מורכבים עם הרבה חסימות וחיתוכים לסל.
בשורה התחתונה, כמעט כל מדד אפשרי מצביע על כך שהפועל משחקת בשיטה שמתאימה לה. כמובן המאזן המצוין, אבל גם כמות הנקודות, האחוזים המעולים מכל הטווחים, מספרי האסיסטים המפלצתיים. הכל.
אם יש לי ביקורת מסוימת בהיבט ההתקפי זה פחות על שיטת המשחק ויותר על כך שבעיני יש לנו שחקני גב לסל טובים ואנחנו לא מנצלים מספיק את האספקט הזה. בעיני זה יכול להועיל לנו ולגוון את משחק ההתקפה שלנו, במיוחד במשחקים כמו אתמול שבהם אנחנו פותחים גרוע ושום דבר לא נכנס.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
בתור אחד מאלה שהעלה את הדיון הזה אני חייב להגיד שאני כבר לא רואה את הסיפור הזה של רק בידודים (והאסיסטים מחזקים את הנקודה שלי).הוקיץ' כתב: ↑08 ינואר 2023, 13:52זה דיון שעולה פה לא מעט ואני חייב להגיד שאני לא ממש מבין את הנקודה.
בסוף קבוצות צריכות לשחק על הנקודות החזקות שלהם. קבוצות עם הרבה קלעים צריכות לבנות תרגילים לקליעה ולדאוג לריווח. לנו יש שחקני אחד על אחד מעולים אז אנחנו צריכים לתת להם את הכדור באזורים שנוח להם לייצר מהם. אין הרבה היגיון בעיני בלקחת שחקנים כמו ג'ייקובן ומקריי ולהתחיל להריץ איתם תרגילים מורכבים עם הרבה חסימות וחיתוכים לסל.
בשורה התחתונה, כמעט כל מדד אפשרי מצביע על כך שהפועל משחקת בשיטה שמתאימה לה. כמובן המאזן המצוין, אבל גם כמות הנקודות, האחוזים המעולים מכל הטווחים, מספרי האסיסטים המפלצתיים. הכל.
אם יש לי ביקורת מסוימת בהיבט ההתקפי זה פחות על שיטת המשחק ויותר על כך שבעיני יש לנו שחקני גב לסל טובים ואנחנו לא מנצלים מספיק את האספקט הזה. בעיני זה יכול להועיל לנו ולגוון את משחק ההתקפה שלנו, במיוחד במשחקים כמו אתמול שבהם אנחנו פותחים גרוע ושום דבר לא נכנס.
כן, מקריי לוקח את הכדור לבד, אבל הוא עושה את זה מעולה כמעט מול כל שומר. גם טוקוטו לוקח שחקן לסל כשיש מולו שחקן חלש וגם טימור חודר כשהוא רואה אפשרות, אלה החוזקות שלהם וזה טוב שהם יכולים לעשות את זה בשטף המשחק. אבל, יש גם לא מעט חיתוכים שמגיעים אחרי חסימות ומשחק טוב בין הגבוהים ובכלל, הרבה דרכים לייצר נקודות בהתקפה שלנו ומגיע קרדיט על זה גם לאיכות השחקנים אבל גם לפרנקו.
אני כמובן מסכים שהמשחק עם הגב לסל חסר, יש מקרים שזה ממש זועק כשמולנו הרכבים עם צבע חלש. אבל אני מקווה שזה עניין של זמן וגם זה ייכנס למשחק שלנו
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
היחיד שמשחק בינתיים עם הגב לסל במשחקים האחרונים זה זלי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אפשר לקרוא את זה ולחשוב שאנחנו מדשדשים כהרגלנו על גבול הפליאוף.רדנקו כתב: ↑08 ינואר 2023, 10:09 לומר שמה שחשוב זה שנגיע לשיא במאי זה טמטום, כי יש לנו עכשיו את גביע המדינה, וזה המקום שבו יש לנו באמת סיכוי לזכות בתואר. הגמר הוא בפברואר (אם נגיע אליו). לא באפריל, לא במאי ולא ביוני.
אנחנו כרגע באופן מאוד ברור אחת משתי הקבוצות הטובות בארץ, וכן יש עוד מקום לשיפור לקראת שלבי ההכרעה של העונה , אבל בינתיים בשלב זה , ביחס ליריבות שלנו, מצבינו סבבה לגמרי.
- הפועל
- קיבל.ה 1709 לייקים
- יצירת קשר:
הנקודה היא שבפלייאוף הלחץ עולה וכולם מעלים את האינטנסיביות. ובמצבים האלו פתאום הסתמכות על אתלטיות, חדירות לסל, וללכת אחד על אחד הולך הרבה פחות טוב.כולם שומרים יותר טוב, יש הרבה פחות חורים בהגנה. במצבים כאלו אם אין לקבוצה שיגרה של תרגילים ותרגולת התקפית כfall back , זה עשוי להיות בעיה. ואני מרגיש שזה צד חלש קצת אצלנו השנה. בשורה התחתונה אנחנו מסתדרים בינתיים טוב סה"כ, אני באמת מקווה שזה חשש מוגזם ופרנויה. אבל בתור מי שמסתכל על הקבוצה הזאת ורואה בה חד משמעית מועמדת לאליפות היסטורית, הייתי שמח שהמאמן יעשה הכל כדי לוודא שזה יקרה.הוקיץ' כתב: ↑08 ינואר 2023, 13:52זה דיון שעולה פה לא מעט ואני חייב להגיד שאני לא ממש מבין את הנקודה.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
בדיוק להיפך, בפלייאוף כולם מעלים הילוך ואז הכשרון האישי מדבר, היכולת לשים סל עם יד על הפנים, לקחת שחקן לסל גם כשלא מצליחים לשחק אף תרגיל וכו'הפועל כתב: ↑08 ינואר 2023, 14:47הנקודה היא שבפלייאוף הלחץ עולה וכולם מעלים את האינטנסיביות. ובמצבים האלו פתאום הסתמכות על אתלטיות, חדירות לסל, וללכת אחד על אחד הולך הרבה פחות טוב.כולם שומרים יותר טוב, יש הרבה פחות חורים בהגנה. במצבים כאלו אם אין לקבוצה שיגרה של תרגילים ותרגולת התקפית כfall back , זה עשוי להיות בעיה. ואני מרגיש שזה צד חלש קצת אצלנו השנה. בשורה התחתונה אנחנו מסתדרים בינתיים טוב סה"כ, אני באמת מקווה שזה חשש מוגזם ופרנויה. אבל בתור מי שמסתכל על הקבוצה הזאת ורואה בה חד משמעית מועמדת לאליפות היסטורית, הייתי שמח שהמאמן יעשה הכל כדי לוודא שזה יקרה.הוקיץ' כתב: ↑08 ינואר 2023, 13:52זה דיון שעולה פה לא מעט ואני חייב להגיד שאני לא ממש מבין את הנקודה.
- הפועל
- קיבל.ה 1709 לייקים
- יצירת קשר:
הכישרון האישי מדבר כשהראש מפסיק לעבוד ואין שום דבר אחר ללכת אליו. זה מצב שעדיף להימנע ממנו, ושהקשחקנים יהיו מתורגלים לעשות דברים על אוטומט
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
זה לא קשור לאוטומט. כשהקבוצה מולך משחקת הגנה חזקה וחכמה קשה מאוד לעשות תרגילים כי המגן עבר פתאום לפני החסימה ונשאר צמוד לשחקן שלו, כי בניגוד לשאר העונה סוגרים גם את השחקן שאף פעם לא סוגרים אותו ואז התרגיל לא יכול לעבור דרכו, כי פתאום שמים לב לנתיבי החיתןך של הגארדים וכו'.
כשרון אישי לעומת זאת הוא פשוט כזה. זה הרגעים האלה שאתה מתעצבן כי נתת פוזשן הגנתי מושלם ועדיין רגלנד שם לך שלשה על הראש של השומר הכי טוב 2 מטר מחוץ לקשת.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
מסכים עם frenzy, חולון לקחו פה אליפות שנה שעברה על הכישרון של הקו האחורי שלהם וזהו, ממש אפס תרגילים חוץ מבידוד ופיק אנד רול פשוט לרגלנד ומגי.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
למה שהשחקנים יעשו דברים באוטומט וילכו על תרגילים שרק יתקעו את המשחק ויגרמו למצב קליעה יותר קשה? בהתקפה צריך לשחק על מה שיתן הכי הרבה סיכויים לסל. יש לנו כישרון התקפי בכמויות וצריך לשחק בעיקר עליו. בידודים, פיק אנד רולים פשוטים, מתפרצות בכל הזדמנות ושחקנים עם הגב לסל. במצבים כאלה השחקנים כבר ידעו מה לעשות בזכות הכישרון ההתקפי העצום שיש לנו. עד עכשיו השיטה הזאת עובדת מצוין, רק צריך שאונואקו יקבל יותר כדורים עם הגב לסל, כמו שזלי וטקוטו מקבלים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
גם מכבי הפסידה להרצליה, אן אנחנו מדברים על משחקים שנועדו בשביל להגיע למקום הראשון זה הדרבי הקרוב בליגה שם צריך לנצח ובגדול אני לא חושב שממש חייבים מקום ראשון בשביל לקחת אליפותרדנקו כתב: ↑08 ינואר 2023, 10:09 לומר שמה שחשוב זה שנגיע לשיא במאי זה טמטום, כי יש לנו עכשיו את גביע המדינה, וזה המקום שבו יש לנו באמת סיכוי לזכות בתואר. הגמר הוא בפברואר (אם נגיע אליו). לא באפריל, לא במאי ולא ביוני.