קיירי סיים את העונה עם דאלאס ונשארה עוד החתמה אחת בלבד

מה קרה רק לג'ייקובן מותר להביא חברים?
גם דונציץ התפנה והוא אפילו לא צריך להסתגל לכדורסל האירופיKingAlpaca כתב: ↑10 אפריל 2023, 14:59 אני כמה פעמים קראתי להביא את קיירי בתחילת העונה,
עכשיו אני ממש לא בטוח שאני רוצה אותו.
נכון, אחרי החתמת אונואקוKingAlpaca כתב:אני כמה פעמים קראתי להביא את קיירי בתחילת העונה,
עכשיו אני ממש לא בטוח שאני רוצה אותו.
אפשר להגדיל ראש ולתת את הלינק לכל השחקנים שמסיימים חוזה השנה ב NBA
McRae כתב: ↑13 אפריל 2023, 00:10- מה הסיכוי שתישאר כאן עונה נוספת?
"בתחילת העונה קרו לי הרבה דברים אישיים בבית, והקבוצה הייתה מאוד סבלנית איתי. אני מודה להם מאוד על כך. זה מראה על נאמנות בתקופה קשה, וזה חשוב. מעולם לא הייתי שמח יותר בקריירה שלי, דיברתי על זה באינסטגרם. יש לי חלום לשחק במקום מסוים במשך שנתיים. יש לנו נטייה לעבור בין קבוצות, במקומות שונים, במדינות שונות. בשלב הזה של החיים שלי, לדעת שיש משהו יציב, ולחזור לכאן - זה יהיה מדהים. אבל צריך לדעת לחיות את הרגע, לא לחשוב על מה הדבר הבא, כי אז אתה לא בפוקוס. אם תהיה הזדמנות להישאר כאן, זה דבר שאשקול בחיוב ואשמח לחזור. אם נזכה ביורוקאפ זה יקל עליי, אבל בוא נראה".
לא הבנתי כלום. נראה שזה תרגום די צולע למה שהוא התכוון להגידאייבר דה-בונלס כתב:לא קיבל התחייסות מיוחדת כי בואו.. זה לא היה משחק מיוחד שלו
אבל למי שפספס פה אתמול את הריאיון שלו בוואלה ספורט:
https://sports.walla.co.il/item/3571360
McRae כתב: ↑13 אפריל 2023, 00:10- מה הסיכוי שתישאר כאן עונה נוספת?
"בתחילת העונה קרו לי הרבה דברים אישיים בבית, והקבוצה הייתה מאוד סבלנית איתי. אני מודה להם מאוד על כך. זה מראה על נאמנות בתקופה קשה, וזה חשוב. מעולם לא הייתי שמח יותר בקריירה שלי, דיברתי על זה באינסטגרם. יש לי חלום לשחק במקום מסוים במשך שנתיים. יש לנו נטייה לעבור בין קבוצות, במקומות שונים, במדינות שונות. בשלב הזה של החיים שלי, לדעת שיש משהו יציב, ולחזור לכאן - זה יהיה מדהים. אבל צריך לדעת לחיות את הרגע, לא לחשוב על מה הדבר הבא, כי אז אתה לא בפוקוס. אם תהיה הזדמנות להישאר כאן, זה דבר שאשקול בחיוב ואשמח לחזור. אם נזכה ביורוקאפ זה יקל עליי, אבל בוא נראה".
רבע אחרון מזעזע, אבל כשהפועל לא קלעה והיתה בהלם בפתיחה, הוא נתן את הנקודות באחוזים גבוהים והשאיר אותנו בחיים.Chegi כתב:כן היה לו רבע אחרון מזעזע.
אבל אם היה משהו שגרם לי להאמין שיש סיכוי זה שהוא יתפוס יום כמו הימים שלו שהכל נכנס לו. הלוואי וישאר איתנו בעונה הבאה, ראיתי איך הוא נראה בסיום זה שובר את הלב.
מסכים איתך. וכאן הטעות של פרנקו. הוא היה חייב לתת לו דקה או 2 מנוחה ולהכניס מישהו אחר גם על חשבון הקליעות. בסופו של דבר, גם לא קיבל זריקות וכניסות לסל, וגם נחלש.Charlie כתב: ↑19 אפריל 2023, 23:45רבע אחרון מזעזע, אבל כשהפועל לא קלעה והיתה בהלם בפתיחה, הוא נתן את הנקודות באחוזים גבוהים והשאיר אותנו בחיים.Chegi כתב:כן היה לו רבע אחרון מזעזע.
אבל אם היה משהו שגרם לי להאמין שיש סיכוי זה שהוא יתפוס יום כמו הימים שלו שהכל נכנס לו. הלוואי וישאר איתנו בעונה הבאה, ראיתי איך הוא נראה בסיום זה שובר את הלב.
לדעתי הוא פשוט היה גמור מעייפות ברבע האחרון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ההתקפות שהוא מוביל תקועות לחלוטין ולרוב נגמרות בחדירה קשה שלו או זריקה בלתי אפשרית. סטטיסטיקה זה טוב ויפה, אבל משחק רץ הוא לא רק נתונים יבשים על הנייר.
לא יכול להיות משחק קבוצתי כשהוא לא משחרר את הכדור מהיד.האדס כתב: ↑24 אפריל 2023, 13:47 7 אסיסטים זה קצת מעל ל״סטטיסטיקה זה טוב ויפה״. הוא פירגן מאוד אתמול לחברים.
וכן, מקריי זה שחקן שמקבל כדור ועושה סל ב1 על 1, אני לא רואה בזה שום דבר בעייתי.
המשחק הקבוצתי צריך להביא אותו למצבים נוחים מול שומרים חלשים, הקבוצה צריכה לעזור למקריי לסיים מהלכים בקלות יותר (כדי שננצח).
משחק גרוע שלו, לחלוטין, ראש בקיר ונזק, אבל,פרימו לוי כתב:הוא צריך להתבייש על היום. גם יוצא על המאמן תוך כדי משחק, גם משחק נרפה ונראה כמו כלום ושום דבר. כל דקה שלו על המגרש נזק. סגנון המשחק שלו זה בדיוק סגנון המשחק שלא עובד נגד ירושלים
לגמרי. פרנקו איבד שליטה על האגו בקבוצה. בתקשורת נותנים לזה תמיד יותר מדי משקל, אבל באמת כל הוייב ושפת הגוף בקבוצה בין השחקנים לא מבשרים טובות לאחרונה.
זה לא בהכרח בגללו , צריך מאמן שילוט על השחקנים ולא יאבד את חדר ההלבשה ופראנקו כנראה לא כזה