Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
הוא גם פרכס. לפי העדכון האחרון הוא דיבר בעצמו עם הפרמדיקים באמבולנס .Chegi כתב:מי שמסך / אתרים תעדכנו בבקשה מה קורה איתו.
זה לא היה נראה טוב הוא לא זז דקות ארוכות
כל עוד לא היתה הפרעה זרימת דם ללב או למוח או איבר אחר, נקווה שיחזור במהרה.KingAlpaca כתב:לא מדבר על הפציעה שלו ספציפית, אבל זה מסוג הדברים שנראים הרבה יותר רע ממה שהם באמת.
הודעה רשמית של הקבוצה, סובל מזעזוע מוחChegi כתב:מי שמסך / אתרים תעדכנו בבקשה מה קורה איתו.
זה לא היה נראה טוב הוא לא זז דקות ארוכות
שינשק בובות וודו!
גביזון כתב: ↑13 דצמבר 2022, 23:01 מִי שֶׁבֵּרֵךְ אֶת מַתַּן נָאוֹר, חַיִּים זְלוֹטִיקְמָן וְרַדְנְקוֹ דּוֹבְּרָאשׁ, הוּא יְבָרֵךְ אֶת הַנַּעַר הַטּוֹב גייקובן בְּרָאוּן, יְבֹרַךְ בִּבְרִיאוּת, אַסִּיסְטִים עַל עִוֵּר וּקְרוֹסְאוֹבְּרִים לָרֹב.
לתרומות להפרשת חלה, חייגו
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
כצפוי, יאללה ג'ייביפישונט כתב:בדיקת הסי.טי שעבר ג'ייקובן בראון הודגמה תקינה, והוא ישוחרר הלילה לביתו. מחר יעבור בדיקה נוספת ובימים הקרובים ישוב לאימונים לאחר שיקבל אישור מהצוות הרפואי https://t.co/Fs6huYKE7U
מרגיע.פישונט כתב:בדיקת הסי.טי שעבר ג'ייקובן בראון הודגמה תקינה, והוא ישוחרר הלילה לביתו. מחר יעבור בדיקה נוספת ובימים הקרובים ישוב לאימונים לאחר שיקבל אישור מהצוות הרפואי https://t.co/Fs6huYKE7U
ברגע הראשון מהיציע זה בכלל נראה לי שקרה לו משהו באזור המפשעה, כי הוא החזיק באזור לפני ההתמוטטות.
נכון, גם כשהוא פרכס זה היה נראה בהתחלה מאיפה שהייתי שהוא מנער את הרגל כאילו נתפס שריר. ברגע שקראו לספסל בכזה טירוף כולם תפסו את הראש.אונישנקו כתב:ברגע הראשון מהיציע זה בכלל נראה לי שקרה לו משהו באזור המפשעה, כי הוא החזיק באזור לפני ההתמוטטות.
רק כשאונואקו התחיל לכעוס שהצוות הרפואי האדיש לא מגיע, הבנתי שזה משהו באזור רציני יותר.
תהיה בריא ג'ייקובן , כפרה עליך
ממש. וכל הכבוד למי שגינה והשתיק אותם.יהלום כתב:גם דקות ארוכות אחרי המכה כשג׳ייקובן כבר היה על האלונקה היה דחוף להם להתחיל ״הגעתי שוב לקבל פניה״.
הרבה מפגרים פגשתי בחיים שלי, יותר ממי שהתחיל לשיר עדיין לא.
איזה פוינט גארד בדיוק תביא במקומו?lior777 כתב:עם כל האהבה אליו לדעתי יהיה נכון לחפש לו מחליף.. אני מת עליו, אבל מקצועית נטו זה לא אותו שחקן שהיה בירושלים ותוסיפו לזה שהוא נפצע כל שני וחמישי זה בעייתי מאוד להמשך העונה. פציעה שלו חלילה לפני משחק גמר מכריע בארץ ואכלנו אותה..
אם נתעלם רגע מהמקצועי. אין סיכוי שתביא שחקן חצי ממנו בתקציב שלנוlior777 כתב:עם כל האהבה אליו לדעתי יהיה נכון לחפש לו מחליף.. אני מת עליו, אבל מקצועית נטו זה לא אותו שחקן שהיה בירושלים ותוסיפו לזה שהוא נפצע כל שני וחמישי זה בעייתי מאוד להמשך העונה. פציעה שלו חלילה לפני משחק גמר מכריע בארץ ואכלנו אותה..
כל פעם שכתבת כאן משהו זה היה שטויות אבל לא מספיק בשביל שאני אגיב לך עליהם. עכשיו הגעת לזה, להחליף את גייקובן אמרת???
לא.רק הפועל כתב:כשיר להיום?
צדקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111