7000 מנויים. וואו.
המשך חרם המנויים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
וואי אני משקשק מפחד.
אתה חתיכת טרול שלא ברא השטן.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
גם אם היו עוד 3000 מקומות בשער חמש הם היו נמכרים !oleg neduda כתב: ↑05 יולי 2022, 18:17 אגב התור בלאן עלה לקרוב ל5000 אנשים
הזיה ולא כל כך הגיוני בלשון המעטה
לא מצליח להבין אנשים שמחפשים עדין לחמש במקום לקנות בגושים שקרובים לחמש מכיוון שער 7/2.
יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
-
- קיבל.ה 105 לייקים
זה לא אותו דברShalom14Tikva כתב: ↑06 יולי 2022, 11:41גם אם היו עוד 3000 מקומות בשער חמש הם היו נמכרים !oleg neduda כתב: ↑05 יולי 2022, 18:17 אגב התור בלאן עלה לקרוב ל5000 אנשים
הזיה ולא כל כך הגיוני בלשון המעטה
לא מצליח להבין אנשים שמחפשים עדין לחמש במקום לקנות בגושים שקרובים לחמש מכיוון שער 7/2.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 47 לייקים
שמועות על 8000 מנויים.
555 יכול לאשר?
555 יכול לאשר?
-
- קיבל.ה 428 לייקים
כנראה הלא לעשות מנוי שלי השנה שווה לכלום, אבל כמה כואב לי עלינו כל כך מגיע לנו הבעלים האלה. אם באמת המספר הוא 8 אלף מנויים מכירות שחקנים יעמדו על 14 מיליון והם לא מחתימים שחקן שהאוהדים רוצים בגלל חמש אלף דולר אז הם לא רק שלא שמים כסף הם מעלימים כסף. ללא ספק אנחנו הקהל הכי זונה בליגה הבעלים משתינים עלינו
-
- קיבל.ה 673 לייקים
דבר ראשון, אתה צודק.דוגיס כתב: ↑10 יולי 2022, 15:53 כנראה הלא לעשות מנוי שלי השנה שווה לכלום, אבל כמה כואב לי עלינו כל כך מגיע לנו הבעלים האלה. אם באמת המספר הוא 8 אלף מנויים מכירות שחקנים יעמדו על 14 מיליון והם לא מחתימים שחקן שהאוהדים רוצים בגלל חמש אלף דולר אז הם לא רק שלא שמים כסף הם מעלימים כסף. ללא ספק אנחנו הקהל הכי זונה בליגה הבעלים משתינים עלינו
דבר שני, עוד אין העברה של ליידנר, כך שאי אפשר להתייחס לזה כ14 מיליון.
אינתי עומרי, הפועל.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
עדיין לא מאוחר להתחרטדוגיס כתב: ↑10 יולי 2022, 15:53 כנראה הלא לעשות מנוי שלי השנה שווה לכלום, אבל כמה כואב לי עלינו כל כך מגיע לנו הבעלים האלה. אם באמת המספר הוא 8 אלף מנויים מכירות שחקנים יעמדו על 14 מיליון והם לא מחתימים שחקן שהאוהדים רוצים בגלל חמש אלף דולר אז הם לא רק שלא שמים כסף הם מעלימים כסף. ללא ספק אנחנו הקהל הכי זונה בליגה הבעלים משתינים עלינו
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
צריך להיות במגרש כדי להפגין נגדם ולעלות את שמם שוב ושוב בהקשר הרע
ניסנוב=גרוע
זה היה יותר אפקטיבי מחרם מנויים בעונה שבה הם מוכרים שחקנים ולא ממש צריכים להכניס יד לכיס
ההפך, חרם יתן להם שקט ולזיין את המוח שוב
ניסנוב=גרוע
זה היה יותר אפקטיבי מחרם מנויים בעונה שבה הם מוכרים שחקנים ולא ממש צריכים להכניס יד לכיס
ההפך, חרם יתן להם שקט ולזיין את המוח שוב
-
- קיבל.ה 428 לייקים
ההגיון שלי עובד קצת אחרת, הפגיעה הכי גדולה בהם זה בכיס אתה חושב שאם תקלל אותם ביציע זה יעניין אותם העיקר שתכניס להם כסף לכיס. לתת להם להמשיך לשחק בצעצוע הזה הפועל , בלי לשים שקל עוד לא הבנתם שהם מאוהבים בצעצוע הזה. הייתי בטוח שלא יהיה מנויים הם ימכרו שחקנים יביאו שחקנים בחינם ואז יהיה עליהם לחץ מהתקשורת לשחרר את הפועל בפועל הם עושים אותו הדבר רק שיש עוד שמונה אלף מנויים כואב לי שהקהל נותן לזה יד . מה יש לי להגיד שיהיה לנו בהצלחה השנה נגד מכבי חיפה תל אביב ובש. שנקבל שם רבעיות וחמישיות רק אל תבכו בפורום ותתחילו לקלל את כל העולם
-
- קיבל.ה 171 לייקים
השאלה היא באמת לאן הולך הכסף,
7000/8000 מנויים,
מכירות שחקנים במעל ל5 מליון שקלים. ופוטנציאל להרבה יותר אם ליידנר ודוידה יימכרו.
הכנסות שיא בשנה שעברה - פלייאוף עליון עם קהל, מענקי נקודות בפלייאוף, מכירות של גרופר רוסה ובואטנג.
תגידו תביעות - חוץ מעאבד ובוזגלו איזה עוד תביעות *בארץ* יש ?
בהינתן זה שניסנוב מביאים כהגדרה בעיקר שחקנים חופשיים (מלבד לאיוס שבא על תקן רז כהן/יואב תומר - פוטנציאלים מהלאומית לאקזיט)
באמת מת לדעת לאן הולך הכסף?
ןלמה 4 חבר'ה שהוכחו כמנהלים מאוד לא טובים, גרמו לתביעות מכל שחקן שעזב בערך ולא ישימו אגורה השנה הם אלו שינהלו את ההכנסות האלו?
7000/8000 מנויים,
מכירות שחקנים במעל ל5 מליון שקלים. ופוטנציאל להרבה יותר אם ליידנר ודוידה יימכרו.
הכנסות שיא בשנה שעברה - פלייאוף עליון עם קהל, מענקי נקודות בפלייאוף, מכירות של גרופר רוסה ובואטנג.
בהינתן זה שניסנוב מביאים כהגדרה בעיקר שחקנים חופשיים (מלבד לאיוס שבא על תקן רז כהן/יואב תומר - פוטנציאלים מהלאומית לאקזיט)
ןלמה 4 חבר'ה שהוכחו כמנהלים מאוד לא טובים, גרמו לתביעות מכל שחקן שעזב בערך ולא ישימו אגורה השנה הם אלו שינהלו את ההכנסות האלו?
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
הם הכניסו מספיק כסף מהמכירות, ככה שגם בלי מנויים לא תפגע להם בכיסדוגיס כתב: ↑10 יולי 2022, 17:09ההגיון שלי עובד קצת אחרת, הפגיעה הכי גדולה בהם זה בכיס אתה חושב שאם תקלל אותם ביציע זה יעניין אותם העיקר שתכניס להם כסף לכיס. לתת להם להמשיך לשחק בצעצוע הזה הפועל , בלי לשים שקל עוד לא הבנתם שהם מאוהבים בצעצוע הזה. הייתי בטוח שלא יהיה מנויים הם ימכרו שחקנים יביאו שחקנים בחינם ואז יהיה עליהם לחץ מהתקשורת לשחרר את הפועל בפועל הם עושים אותו הדבר רק שיש עוד שמונה אלף מנויים כואב לי שהקהל נותן לזה יד . מה יש לי להגיד שיהיה לנו בהצלחה השנה נגד מכבי חיפה תל אביב ובש. שנקבל שם רבעיות וחמישיות רק אל תבכו בפורום ותתחילו לקלל את כל העולם
לחץ מהתקשורת יהיה אם הפועל יהיו רלוונטים ויהיה להם קהל ותהיה נגדם מחאה
חרם רק יעלים את הרלוונטיות היחידה שיש(הקהל) ויתרום רק לגמילה של אלפי אוהדים ויוציא להם את העניין לאט לאט(גם ממחאה) עד שנהיה הפועל ירושלים של סאסי ויונה
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
אני שמעתי על 100 אלף מנויים
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
יז מצב שהכסף פשוט נשמר לתפעול המועדון לשנים הבאותכוח עליון כתב:השאלה היא באמת לאן הולך הכסף,
7000/8000 מנויים,
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 506 לייקים
א.ג.נ.
שימו גם 20,000 מנויים. לא מתחרט שלא חידשתי לחמש. כמו בסופר, כמו בשכ"ד, אנחנו הצרכנים הגרועים בעולם שיודעים רק לאיים ובסוף רצים לקנות כמו נרקומנים. תגידו שזה כמו מחירי הדלק ואין לנו ברירה. אני אומר בדיוק ההפך. מרוב שאני אוהב אני לא מוכן יותר לקחת חלק בשיט הזה. נתראה בכדורסל, בלונדון ובמשחקי חוץ.
איחלתי בהצלחה לחבר שהרוויח במקומי מקום בטריבונה.
בברכה.
שימו גם 20,000 מנויים. לא מתחרט שלא חידשתי לחמש. כמו בסופר, כמו בשכ"ד, אנחנו הצרכנים הגרועים בעולם שיודעים רק לאיים ובסוף רצים לקנות כמו נרקומנים. תגידו שזה כמו מחירי הדלק ואין לנו ברירה. אני אומר בדיוק ההפך. מרוב שאני אוהב אני לא מוכן יותר לקחת חלק בשיט הזה. נתראה בכדורסל, בלונדון ובמשחקי חוץ.
בברכה.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
סופר מדוייקURIKA כתב: ↑10 יולי 2022, 21:27 א.ג.נ.
בברכה.
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אני לא צרכן, אני אוהד הפועל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ממש חלומו של כל מנהל מותג. הפועל לא מותג כן כן בלה בלה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מי שמאמין לא ממתג
אינתי עומרי, הפועל.
גם אני יא צורר גם אני... שנים בשער חמש, שנים מאחורי הסל ולפני זה בפינה למעלה בהדר יוסף, ולפני זה בצד ליד הכניסה לחדרי הלבשה והיציאה לירקון וחזרה הביתה בקו 201 לרחובות ולמחרת ישן עם האף על השולחן בחטיבה מרוב עייפות וחולם על דובראש ות'רדקיל.
אבל כל אוהד שקונה מנוי הוא גם צרכן שמממן את העסק שהוא גם האהבה שלו. לכן, ברור שזה יותר מסובך ורגשי. ואומר לך (תקרא שוב מה כתבתי) דווקא בגלל הרגש ולא השכל הפעם הרגשתי ש-די!
-
- קיבל.ה 135 לייקים
תוצאות החרם כבר פה איזה ניצחון לאולטראס רוצו לעשות מנוי!!!!1111
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כתבת יפה. מבין אותך.URIKA כתב: ↑11 יולי 2022, 00:19גם אני יא צורר גם אני... שנים בשער חמש, שנים מאחורי הסל ולפני זה בפינה למעלה בהדר יוסף, ולפני זה בצד ליד הכניסה לחדרי הלבשה והיציאה לירקון וחזרה הביתה בקו 201 לרחובות ולמחרת ישן עם האף על השולחן בחטיבה מרוב עייפות וחולם על דובראש ות'רדקיל.
אבל כל אוהד שקונה מנוי הוא גם צרכן שמממן את העסק שהוא גם האהבה שלו. לכן, ברור שזה יותר מסובך ורגשי. ואומר לך (תקרא שוב מה כתבתי) דווקא בגלל הרגש ולא השכל הפעם הרגשתי ש-די!
אינתי עומרי, הפועל.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
אני לא מבין למה קובעים שהחרם נכשל וזורקים פה מספרים של 8000-9000. פשוט תכנסו ללאן.
שער 2 ריק, שער 7 יש המון מקומות. רק 5 התמלא. היחידים שנכשלו בחרם הם האולטראס, כי הקהל הרחב ממש לא רץ וקנה מנוי.
שער 2 ריק, שער 7 יש המון מקומות. רק 5 התמלא. היחידים שנכשלו בחרם הם האולטראס, כי הקהל הרחב ממש לא רץ וקנה מנוי.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 47 לייקים
כמעט חצי משער 7 תפוס, תוסיף את שער 5 ובודדים ב2 ויציע זהב/כסף וקיבלת את המספרים שמדברים עליהם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין.הכל שמועות.אל באנדי כתב:אין עדיין מספר רשמי?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
כשהחרם תפס תאוצה והראה יציבות ראינו איך משחררים שחקנים בכירים ומביאים במקומם פלסטרים..
לפני פיצוץ החרם התחילו השיחות של אוזבלט ועל בלם מליטא וכאלו שעולים כסף..
לאחר סוף החרם דממה מהצד המקצועי,
8000(?) מנויים ומכירות שחקנים רווחיות ומה שנקבל בסוף יהיה שי הולצמן בתור מאמן חלוצים שהלא הם יואב תומר וקייס גאנם
לפני פיצוץ החרם התחילו השיחות של אוזבלט ועל בלם מליטא וכאלו שעולים כסף..
לאחר סוף החרם דממה מהצד המקצועי,
8000(?) מנויים ומכירות שחקנים רווחיות ומה שנקבל בסוף יהיה שי הולצמן בתור מאמן חלוצים שהלא הם יואב תומר וקייס גאנם
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אני לא מאלו שחושבים שהאולטראס אשם בכל צרות המועדון. אבל התגובה שלך, גם אם הומוריסטית, מצביעה על בעיה עמוקה בתפיסה של חברי הארגון. ממתי מי שלא חבר בארגון הוא אורח במגרש? לאולטראס יש בעלות על שער 5?
-
- קיבל.ה 1039 לייקים
שנת ה100
רוצו לרכוש כבשים
רוצו לרכוש כבשים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מה שמצחיק זה שבמקום לכוון את האש לניסנובים, אנשים פה מכוונים אותה לאנשים שרוצים ללכת לראות את הקבוצה שהם אוהדים.
מעניין מי מרוויח מכל זה.
מעניין מי מרוויח מכל זה.
-
- קיבל.ה 1039 לייקים
האש מופנת למי שהתחיל חרם לגיטימי עם תמיכה שלא היתה מעולם והפסיק את אותו חרם ללא שום מטרה שהושגה.
למה בכלל יצאו לחרם אם הפסיקו אותו בלי לקבל כלום? או שכן קיבלו?
למה בכלל יצאו לחרם אם הפסיקו אותו בלי לקבל כלום? או שכן קיבלו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.