אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הפוך גוטה, רוצים להראות שגם שהוא שופט אותם הם מפסידים.Money כתב:מאירסון שופט את מכבי והעולם שותק
והנה הפסידו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
הסוף היה משעשע באר שבע עשו הכל בשביל להפסיד חחחח ואפילו זה לא הצליח
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
כמה אפשר לשנוא את ערוץ חמש כמההה
חופש לפורום שדים מPELEGES
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
אין כמו לפתוח את הבוקר עם מערכון כזה.
הלוואי שזה לא יהיה חד פעמי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
עזבו שהמחלה עם עבירה קבוצתית אחת ברבע רביעי במשחק צמוד, צריכה להיות טכנית לשחקן שלהם שדיבר עם ליובין. אבל השופטים מתעלמים.
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
הנה מכבי מתחילה להיות בכושר סעמעמעמק היינו חייבים לקחת את הגביע שהייתה הזדמנות
-
- קיבל.ה 372 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1321 לייקים
וואו, דסי המגעילה הזאת לא סותמת את הפה
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 490 לייקים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
יצא לי לראות קצת את המשחק שלהם מול מילאנו, היה שלב לפני המחצית שהם הובילו בבטחה ואז ווילבקין נכנס ומילאנו צמצמו את הפער ל 3. בכללי הוא בערב מזעזע של 1/9 מהשדה. אפילו אוהדי מכבי כבר לא יכולים לראות אותו הבן אדם כופה את עצמו על המשחק, אני חושב שאוהדי מכבי קמים מסיוטים בלילה מכמה שהוא מכדרדר למוות. ו״בנס״ (מבחינתם נס, לצערנו הנזק שלו לא השפיע כי מילאנו בערב שכלום לא נכנס לה) הוא לא הרס להם גם הפעם
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מדוייק
אחד השחקנים הלוזרים שראיתי אני מאחל שיחתום שם לכול החיים פלוס חיים אחרים
זה האמת די הגיוני שאם יש מישהו אחד שירוויח ממלחמה נוראית, זה יהיה מכבי
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
כל כך מתאים להם לעלות שלב בצורה כזו.. ותאכלס זה דיי מפחיד כי בסוף בטעות הם יכולים לזכות בגביע בטעות
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
נחזור אחורה ל2014 ואני בטוח שבאותו שלב אפחד לא היה אומר שיש סיכוי שיזכו אין לדעת מאיפה תגיע הרעה
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
אין לי שמץ מה קרה ב2014 אבל כמו שהם נראו נגדנו ספק אם הם לוקחים אליפות בישראל בכלל. (אני מבין מה עשיתי פה עכשיו ,הכל טוב אין צורך לגדף אותי)
It's 1991 and I refuse to come wack
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הם לא הקבוצה של לפני חודש וחצי בעיקר ביטחון ומומנטום אבל קשה לי להאמין שהם יוכלו להגיע לפיינל פור אפילו.
אגב השמחה על ווילבקין, הערב הוא התחיל לקבל שריקות בוז מהקהל שלהם.. כנראה שזה יגמר בקרוב...
אגב השמחה על ווילבקין, הערב הוא התחיל לקבל שריקות בוז מהקהל שלהם.. כנראה שזה יגמר בקרוב...
נערך לאחרונה על ידי Chegi ב 24 מרץ 2022, 22:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
אני דווקא מתחיל לראות את הניסים מתחילים להתרחש
-
- קיבל.ה 556 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
וולקביןןן תמשיך לזרוקקק אני מת עליך
-
- קיבל.ה 36 לייקים
יורוליג ואליפות קל
היה טוב כל עוד היה
היה טוב כל עוד היה
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
מעניין עד כמה זה ינחם פה אנשים שבסוף העונה נוכל להגיד שניצחנו את אלופת היורוליג 3 פעמים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הם משחקים רע מול קבוצה רעה.
הם בתקופה כזאת שהכל הולך להם.. מקווה שיגמר בקרוב.
הם בתקופה כזאת שהכל הולך להם.. מקווה שיגמר בקרוב.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
כי הכל איתם
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אני חושב שהעיניין שהוציא אתה הרוסיות באמצע העונה גם עוזר אבל עדיין לא רואה אותם לוקחים יורוליג
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
זה מדהים איך הערוץ הפרטי שלהם מדבר על זה כאילו הם פתאום נתנו רצף נצחונות שבגללו נכנסו לשמונה הראשונות. כאילו הסיפור של הקבוצות הרוסיות לא קיים. מוזכר בחצי מילה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
נו וזה מפתיע?
היה ברור שעכשיו הגבלסייה שלהם תריץ הנדסת תודעה לפיה הם עלו בזכות ולא בחסד, ושהם ראויים ל"שמינייה" גם אם הרוסיות לא היו נפסלות.
בטח עדי הרשליקוביץ' חוגג עם הכתבות גם.
היה ברור שעכשיו הגבלסייה שלהם תריץ הנדסת תודעה לפיה הם עלו בזכות ולא בחסד, ושהם ראויים ל"שמינייה" גם אם הרוסיות לא היו נפסלות.
בטח עדי הרשליקוביץ' חוגג עם הכתבות גם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני לא נכנס לחישובים כי הם לא מעניינים לי את הזרת, אבל נראה לי שגם בלי הוצאת הרוסיות בעקבות הרצף שעשו היה להם סיכוי סביר + לעבור שלב.רדנקו כתב:זה מדהים איך הערוץ הפרטי שלהם מדבר על זה כאילו הם פתאום נתנו רצף נצחונות שבגללו נכנסו לשמונה הראשונות. כאילו הסיפור של הקבוצות הרוסיות לא קיים. מוזכר בחצי מילה.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
איזה מועדון ועוד יותר איזה ערוץ ביזיוניים
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
שום סיכוי. גם הדיחו שלוש קבוצות שהיו מעליהן בטבלה, וגם ביטלו את התוצאות של כל הקבוצות הרוסיות, כשמכבי היו עם ניצחון אחד ושלושה הפסדים נגדן.Chegi כתב: ↑31 מרץ 2022, 11:36אני לא נכנס לחישובים כי הם לא מעניינים לי את הזרת, אבל נראה לי שגם בלי הוצאת הרוסיות בעקבות הרצף שעשו היה להם סיכוי סביר + לעבור שלב.רדנקו כתב:זה מדהים איך הערוץ הפרטי שלהם מדבר על זה כאילו הם פתאום נתנו רצף נצחונות שבגללו נכנסו לשמונה הראשונות. כאילו הסיפור של הקבוצות הרוסיות לא קיים. מוזכר בחצי מילה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
קבוצה זבלה, אפילו ממלחמות הם יוצאים מורווחים.יובל כתב:שום סיכוי. גם הדיחו שלוש קבוצות שהיו מעליהן בטבלה, וגם ביטלו את התוצאות של כל הקבוצות הרוסיות, כשמכבי היו עם ניצחון אחד ושלושה הפסדים נגדן.Chegi כתב: ↑31 מרץ 2022, 11:36אני לא נכנס לחישובים כי הם לא מעניינים לי את הזרת, אבל נראה לי שגם בלי הוצאת הרוסיות בעקבות הרצף שעשו היה להם סיכוי סביר + לעבור שלב.רדנקו כתב:זה מדהים איך הערוץ הפרטי שלהם מדבר על זה כאילו הם פתאום נתנו רצף נצחונות שבגללו נכנסו לשמונה הראשונות. כאילו הסיפור של הקבוצות הרוסיות לא קיים. מוזכר בחצי מילה.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
אין סימן גדול יותר מהעלייה הזו של מכבי להצלבה לזה שהיא עומדת לזכות ביורוליג ממליץ לאנשין פה לקחת את זה בחשבון מעכשיו כדי שהבאסה מדבר כזה לא תהיה גדולה מדי
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לא כדי לבאס אבל גם בשנה האחרונה שהם זכו (2014) היתה להם עונה פח ופתאום לקראת החודש האחרון הם עלו על גל.
ככה זה ביורוליג. חצי שנה אתה פח, אבל חודש טוב ואתה אלוף, כי אין ממש סדרות בסוף.
אבל אפשר להתעודד ממשהו אחר - גם אז וגם היום החודש המטורף שהיה להם הסתיר את העובדה שמדובר בקבוצה רעה, עם שחקנים רעים, וזה שם מסך על העתיד הדי שחור שצפוי להם שם. גם השנה הזו היתה בדרך לשם עד לא מזמן.
מרגיש שגם השנה. ראיתי אתמול חלק מהמשחק מול הצרפתים, בעיקר חצי ראשון. מדובר בשתי קבוצות מאד מאד רעות, פשוט הצרפתים רעים יותר(13 איבודים! באמצע רבע שני בערך).
היו שם מהלכים שאצל שאקיל אוניל נכנסים בקלות רבה לשאקטין.
רק מזכיר שאחרי שלושת המשחקים נגדינו היתה שם קריאה לחרם מנויים. ערוץ הספורט בכלל מביך.
אבל אפשר להתעודד ממשהו אחר - גם אז וגם היום החודש המטורף שהיה להם הסתיר את העובדה שמדובר בקבוצה רעה, עם שחקנים רעים, וזה שם מסך על העתיד הדי שחור שצפוי להם שם. גם השנה הזו היתה בדרך לשם עד לא מזמן.
מרגיש שגם השנה. ראיתי אתמול חלק מהמשחק מול הצרפתים, בעיקר חצי ראשון. מדובר בשתי קבוצות מאד מאד רעות, פשוט הצרפתים רעים יותר(13 איבודים! באמצע רבע שני בערך).
רק מזכיר שאחרי שלושת המשחקים נגדינו היתה שם קריאה לחרם מנויים. ערוץ הספורט בכלל מביך.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 01 אפריל 2022, 15:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2387 לייקים
בכלל לדעתי כדורסל יכול להיות ספורט קצת מוזר לנו לדוגמא יש סיכוי לנצח קבוצה כמו ריאל מדריד במשחק נתון ? עם סגל מלא כמובן) בגדול ניצחנו 3 פעמים קבוצה שניצחה אותםאז לא מרגיש לי מוזר מדי לשאול את זה משום מה בגדול מסכים שמכבי קבוצה דיי פח מרוב מה שראיתי מהם ועדיין הם צריכים לקחת פה אליפות כי מה לעשות פערי תקציב וכו' וזו תהיה הפתעה לטובה אם יפספסו את זה7even כתב: ↑01 אפריל 2022, 10:25 לא כדי לבאס אבל גם בשנה האחרונה שהם זכו (2014) היתה להם עונה פח ופתאום לקראת החודש האחרון הם עלו על גל.
אבל תאפשר להתעודד ממשהו אחר - גם אז וגם היום החודש המטורף שהיה להם הסתיר את העובדה שמדובר בקבוצה רעה, עם שחקנים רעים, וזה שם מסך על העתיד הדי שחור שצפוי להם שם. גם השנה הזו היתה בדרך לשם עד לא מזמן.