פרשן סבבה ברמת הניר סביליה (שאני מסמפט למען הסר ספק). סולידי, לא הבריק. אולי יצבור ביטחון ויתחיל לרדת לגליצ׳ים.
אשכול גביע הטוטו 25/26
- SickleCell
- קיבל.ה 541 לייקים
-
- קיבל.ה 652 לייקים
אני לוקח שננצח כל משחק 4-0 חוץ מדרבי ששם אני רוצה לנצח 40-0 אבל זה לא יקרה. אתה בוחר להתמקד בשלישיה מנתניה, גם ביתר יכלה ב2008 להתמקד בשלישיה ששמנו לה. אבל הם לא. ולקחו דאבל. לא בונה העונה על דאבל. בונה להגיע לפלייאוף עליון.וינסנט כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:45אז נניח ומתחשבים במשחק מול פ״ת, אתה לוקח שעל כל משחק ליגה שנחטוף ראשונים ונחזור יהיה משחק שנחטוף ראשונים ונתפרק? אני לא לוקחתא מרבוטא כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:38אתה טענת שכשנחטוף ראשונים נתפרק. עכשיו אתה חוזר בך? או שאתה נדבק לנתניה?
אנחנו עלינו לפני 3 חודשים ליגה. בדרך ניצחנו בגביע 2 קבוצות ליגת על. בנוסף סיימנו מקום ראשון בבית בטוטו למרות נתניה, אחרי שניצחנו קבוצה שהורידה אותנו ליגה ועוד קבוצה שסיימה בטופ הפלייאוף התחתון. עכשיו ניצחנו קבוצה שלפני 3 חודשים הובסנו מולה והייתה כפסע מצלחת, ואם תשאל את טכנית לארז הוא יגיד לך שהם איבדו צלחת בגלל שיפוט.
באת עם טענה. הראיתי לך מקרה שסותר אותה. אולי במקום לדבר איתי על מקרי קצה כמו הקבוצות הכי עשירות בליגה, תבחן מחדש את הטיעון?
בינתיים ביחס למצב הבוררות של בוסקילה, לפציעה של קורין ולציפיה לעוד רכש התקפי אנחנו נראים סביר. בטח לקבוצה שעלתה ליגה.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
דיברו על זה שזה המשחק הראשון שהוא מפרשן. היה סבבה לגמרי לא דיבר שטויות ולא זיין בשכל. מעדיף אותו ואת שרון דווידוביץ כל יום על פני אפק ושפיגלר. בכללי הוא עדיף על שייע וג׳ימי בפער עצוםSickleCell כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:52פרשן סבבה ברמת הניר סביליה (שאני מסמפט למען הסר ספק). סולידי, לא הבריק. אולי יצבור ביטחון ויתחיל לרדת לגליצ׳ים.
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
די,דיקפבלנקה כתב:אני מעודד מאוד מאוד מהמחצית הזאת.
כל השחקנים שהגיעו בחלון הזה עשו בדיוק את מה שאני חושב שמצפים מהם.
צור בשער זה יופי.
מאיימבו אחלה.
פלקאו מקשה על החבר'ה של ב"ש ועומד מצוין.
קרייב הכי טוב שלנו, דומיננטי, חזק וחכם.
דאפה כל הזמן עובד.
אם הרכש שעוד יגיע יציג רמה כזאת, אפשר לנשום.
תפסיק להפריע לכל המומחים של הפורום.
- SickleCell
- קיבל.ה 541 לייקים
ברור. אני מת לא לשמוע יותר את ג׳ימי, שייע ומוטי חביב. אפק ושפיגלר זה פשוט כמו להקשיב לפרופגנדה, הם עסוקים בהכל חוץ מבמשחק עצמו.Red_man כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:56דיברו על זה שזה המשחק הראשון שהוא מפרשן. היה סבבה לגמרי לא דיבר שטויות ולא זיין בשכל. מעדיף אותו ואת שרון דווידוביץ כל יום על פני אפק ושפיגלר. בכללי הוא עדיף על שייע וג׳ימי בפער עצוםSickleCell כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:52פרשן סבבה ברמת הניר סביליה (שאני מסמפט למען הסר ספק). סולידי, לא הבריק. אולי יצבור ביטחון ויתחיל לרדת לגליצ׳ים.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
ואחרי שחגגנו, זה משחק שהיה באיזשהו מקום תפור על ההרכב שפתח והצליח לאפשר לכמעט כל שחקן לשחק על היתרונות שלו ולהסתיר את החסרונות שלו, כמובן כי ברדה מאמן מצוין
-
- קיבל.ה 521 לייקים
-
- קיבל.ה 403 לייקים
בלם לא צריך שיזכירו אותו הרבה אם היית מבין קצת כדורגל.רועי גווארה כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:52אמרו בשידור את השם שלו אולי פעם אחת בכל מחצית, זה אומר כמעט הכל...
![]()
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 112 לייקים
לניר סביליה יש קול לא רדיופוני, מה שמקנה יתרון אוטומטי לדן.SickleCell כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:52פרשן סבבה ברמת הניר סביליה (שאני מסמפט למען הסר ספק). סולידי, לא הבריק. אולי יצבור ביטחון ויתחיל לרדת לגליצ׳ים.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
מחמאות לברדה???SickleCell כתב:כל הביקורת שיש לכם, תעשו תרגיל כזה: שימו לב לנגיעה הבאה של כל שחקן בכדור, מבטיח שזה יראה ככה:
בנימין: משתלט על כדור רץ שני מטר, מוריד לחץ ומוסר.
פלקאו: נצמד לשחקן שמתקרב אליו עם הכדור, מתסכל אותו ומחלץ או מרחיק לחוץ.
קרייב: מגיע למקום הנכון ומחלץ עם רגל ארוכה ישר לשחקן שלנו מקדימה.
רוטמן: מקבל כדור מקדימה ומנסה להשתחרר משחקן הגנה. מצליח ורץ או מאבד ורץ ללחוץ על מי שחילץ ממנו.
למקין: מנסה לשמור על הכדור ולתת לדאפה או יזן לדבל פאס או לעבור את המגן ולרוץ על הקו.
אלה פעולות שחזרו על עצמן יותר מפעם אחת במחצית הראשונה.
כמובן שב״ש כרגע עם הרבה יותר כישרון התקפי על המגרש ויכולים בקלות להפוך את התוצאה אם הם במומנטום של עשר עד עשרים דקות.
כמו שכתבו לפני, הכינו את הקבוצה נכון עם הכלים שיש לנו בסגל הערב. יגיעו שחקני רכש טובים ונשתפר. אנחנו חסרים 3 קשרים התקפיים אם כוללים את בוסקילה כחלק מהקבוצה.
השתגעת?
מאז שהגיע,רואים קובצה שאפילו לשניה אחת לא נכנסת לפאניקה.יודעת מה היא רוצה מעצמה.
והכי חשוב במשחק היום.שהוא למד את השגיאות ממשחק הגביע נגדם.ועשה להם שחמט.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
וואלה לא יודע מה לחשוב על המשחק
מרוצה מהאופי ומזה שהקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה
משחקים כמו אלה בונים ביטחון עד כדי כך שיגיע כבר היום שננצח דרבי מזוין
אבל לא יודע אם הניצחונות האלה יעשו טוב לחלון, הקבוצה עדיין חייבת רכש רציני ואסור לעצור פה
בסוף זה גביע הטוטו וחשוב לא להתבלבל
רק לשמוח ולהתעודד, לא להסתנוור
אבל לא יודע אם הניצחונות האלה יעשו טוב לחלון, הקבוצה עדיין חייבת רכש רציני ואסור לעצור פה
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
תגיד,אתה במקרה קרוב משפחה של דרור מ13(שקראתי לו,דרור מ11) שהיה פה בפורום לפני כמה שנים?וינסנט כתב:לא מחברים 2 פסים בלי לאבד איף
-
- קיבל.ה 308 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 429 לייקים
זו אכן היתה מחמאה למורגן, ולמשחק ההגנה שלנו באופן כללי.אנחנו בתהליך כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 23:02בלם לא צריך שיזכירו אותו הרבה אם היית מבין קצת כדורגל.רועי גווארה כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:52אמרו בשידור את השם שלו אולי פעם אחת בכל מחצית, זה אומר כמעט הכל...
![]()
את רמת ההבנה שלי בכדורגל (ובהבנת הנקרא) אני אשמור לעצמי

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 423 לייקים
קישור איטי ולא תוקף זה אומר שמול הרבה קבוצות לא נשחק פתוח, משחק הגנתי עם יציאה למתפרצות וניסיון לעקוץ, אם נחטוף ראשונים לא תהיה ברירה אלא לפתוח את המשחק ואז עם הקישור האיטי שלנו זה מתכון להתפרקות, במיוחד מול הגדולות. קרייב ופלקאו לא שומרים טוב במתפרצות. ה״תזה״ שלי מתבססת על המשחקים מול פ״ת ונתניה, מול אחת הצלחנו לחזור ומול השנייה התפרקנו בקלות, מעיד על חוסר יציבות שיכול להרוס אותנו מול הגדולות.Carajo כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:50השאלה היא על סמך מה החלטת שכל פעם שנספוג ראשונים נתפרק? כי בפועל אחרי 5 משחקים ניצחת 4, ב-3 מהם שמרת על שער נקי (כולל נגד ב״ש בטרנר) וגם עשיתי מהפך אחרי פיגור.וינסנט כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:45אז נניח ומתחשבים במשחק מול פ״ת, אתה לוקח שעל כל משחק ליגה שנחטוף ראשונים ונחזור יהיה משחק שנחטוף ראשונים ונתפרק? אני לא לוקחתא מרבוטא כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 22:38
אתה טענת שכשנחטוף ראשונים נתפרק. עכשיו אתה חוזר בך? או שאתה נדבק לנתניה?
אנחנו עלינו לפני 3 חודשים ליגה. בדרך ניצחנו בגביע 2 קבוצות ליגת על. בנוסף סיימנו מקום ראשון בבית בטוטו למרות נתניה, אחרי שניצחנו קבוצה שהורידה אותנו ליגה ועוד קבוצה שסיימה בטופ הפלייאוף התחתון. עכשיו ניצחנו קבוצה שלפני 3 חודשים הובסנו מולה והייתה כפסע מצלחת, ואם תשאל את טכנית לארז הוא יגיד לך שהם איבדו צלחת בגלל שיפוט.
באת עם טענה. הראיתי לך מקרה שסותר אותה. אולי במקום לדבר איתי על מקרי קצה כמו הקבוצות הכי עשירות בליגה, תבחן מחדש את הטיעון?
זאת אומרת שהתזה הזאת שלך לא מבוססת על כלום (לא אומר שהיא לא נכונה, זה רק הזמן יגיד), אבל בנקודת הזמן הנוכחית היא פשוט מיותרת.
- Mr.china
- קיבל.ה 210 לייקים
So what???
אירגון מושחט ומגעיל ששוחה בכסף מלוכלך.
ניסוח יותר טוב היה עובר יותר בגרון כי הם לא חמאס, אבל בגדול הם זונות גדולות ולא צריך לפחד להגיד את זה
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
שבתאי יחבסאוגוסטוס היל כתב:לא אתפלא אם פלקאו יהיה בסוף העונה אחד השחקנים האהובים. לא נוצץ לא כוכב גדול אבל אחלה גרזן עם נשמה וחכמת משחלק שקטה שלא כל אחד רואה.
מתחיל לחבב אותו
איך הבן של אלוהים היה אומר עליו?
בלעדיו לא היינו מגיעים לשום מקום.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
ואתה מדינה מושחתת.
מה הקשר?
צריך לפחד מאוד ולא סתם יענקלה שחר רץ להתראיין לתקשורת בפולין ולהתנצל על השלט, כי אתה פסע מלעוף מאופ"א ודי לקבור את הכדורגל פה.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
עדיין ניסוח נוראי, רק משחק לנרטיב של שונאי ישראל,
כל שלט של מטומטם פה מקבל סיקור בעולם שמציג אותנו כ"רוצחים" ומרחיק אותנו מאירופה.
- shai.m
- קיבל.ה 123 לייקים
עוד לא לגמרי הבנתי מה אני חושב על המשחק הזה.
מצד אחד, משחק הגנתי מאוד עם שני שערים שרובם הם מטעויות של הקבוצה היריבה. מצד שני, יכולת טקטית מרשימה שבאה על חשבון כדורגל יפה.
אני כן רוצה לראות את הפועל משחקת כדורגל יפה אבל אני מאוד שמח על הצניעות והמשמעת שיש לשחקנים שזה סופר חשוב.
אם ב"ש גונבת שער בדקות הראשונות מאמין שהכול היה נראה אחרת.
כנראה שאפילו שעבר כל כך הרבה זמן, עדיין לא התרגלתי לראות את הפועל מסתגרת מול הגדולות. מחכה כבר לימים שקבוצות יבואו לשחק סגור מולנו ולא ההפך.
מצד אחד, משחק הגנתי מאוד עם שני שערים שרובם הם מטעויות של הקבוצה היריבה. מצד שני, יכולת טקטית מרשימה שבאה על חשבון כדורגל יפה.
אני כן רוצה לראות את הפועל משחקת כדורגל יפה אבל אני מאוד שמח על הצניעות והמשמעת שיש לשחקנים שזה סופר חשוב.
כנראה שאפילו שעבר כל כך הרבה זמן, עדיין לא התרגלתי לראות את הפועל מסתגרת מול הגדולות. מחכה כבר לימים שקבוצות יבואו לשחק סגור מולנו ולא ההפך.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 1601 לייקים
אני לא יודע אם זה היה נקודתי ולקח מהמשחק הקודם מול ב"ש ש2 גולים ספגנו נגדם ככה. אבל סוף סוף הפסיקו עם הנעת הכדור ברחבה בכדורי 5 ואסף צור בעט את הכדורים לחצי.
זה עבד מצויין ועם הפיזיות של הקבוצה העונה זה ממש רעיון טוב.
זה עבד מצויין ועם הפיזיות של הקבוצה העונה זה ממש רעיון טוב.
-
- קיבל.ה 722 לייקים
אם הם טורחים לעשות שלט באנגלית בשביל הצומי שלפחות יבררו קודם איך כותבים משפט תקין.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 675 לייקים
תוסיף לכך שזה משחק בית של ב״ש באצטדיון שלא ניצחת בו כבר 4 פאקינג שניםshai.m כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 23:21 עוד לא לגמרי הבנתי מה אני חושב על המשחק הזה.
כנראה שאפילו שעבר כל כך הרבה זמן, עדיין לא התרגלתי לראות את הפועל מסתגרת מול הגדולות. מחכה כבר לימים שיבואו לשחק סגור מולנו ולא ההפך.
תוסיף לכך שרק לפני כמה חודשים בודדים קיבלת חמישיה משמע הפצע עוד טרי
תוסיף לכך ששיחקת מול קבוצה שעונה שעברה היית פסע מאליפות ורוב הסגל שלה נשאר (בדגש האמצע המעולה שלה)
משחק הגנתי טקטי במצבנו שרק עלינו ליגה זה היה חובה
-
- קיבל.ה 482 לייקים
לגבי השלט, זה חתיכת שלט בזיוני.
אנחנו צריכים להתפלל שאופ"א יחוסו עלינו בשלב הזה, כאילו אוהדי כדורגל פה בכח מנסים לעצבן את כל העולם.
אם מרחיקים אותנו זה גומר פה את הענף.
אנחנו צריכים להתפלל שאופ"א יחוסו עלינו בשלב הזה, כאילו אוהדי כדורגל פה בכח מנסים לעצבן את כל העולם.
אם מרחיקים אותנו זה גומר פה את הענף.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
מהמשחק הזה הייתי לוקח את העמידה על המגרש, לא ספגנו, עמדנו מעולה בהגבהות שלהם ובסוף לא הגיעו לשום מצב ממשי של גול. עדיין הייתי שמח לראות מגן ימני זר שתורם להתקפה ו-10 שיתרום להתקפות מעבר.
אחלה הפועל
אחלה הפועל
-
- קיבל.ה 309 לייקים
בן גביר דפק לאנשים במדינה הזאת את השכל סופית
כן כן בוסים יקרים, תמשיכו ללכת עם הראש בקיר, תמשיכו להראות לעולם שאנחנו יהודים גברים וחזקים ושאי אפשר להשפיל אותנו
מתקרבים בצעדי ענק ליום שכף רגל של ישראלים לא תוכל לדרוך במדינה זרה מודרנית ושיעיפו את הישראליות לכל הרוחות מאירופה
אבל העיקר נראה לאירופאים האלה מה זה
כן כן בוסים יקרים, תמשיכו ללכת עם הראש בקיר, תמשיכו להראות לעולם שאנחנו יהודים גברים וחזקים ושאי אפשר להשפיל אותנו
מתקרבים בצעדי ענק ליום שכף רגל של ישראלים לא תוכל לדרוך במדינה זרה מודרנית ושיעיפו את הישראליות לכל הרוחות מאירופה
- shai.m
- קיבל.ה 123 לייקים
נכון מאוד.shaolin232 כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 23:26תוסיף לכך שזה משחק בית של ב״ש באצטדיון שלא ניצחת בו כבר 4 פאקינג שניםshai.m כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 23:21 עוד לא לגמרי הבנתי מה אני חושב על המשחק הזה.
כנראה שאפילו שעבר כל כך הרבה זמן, עדיין לא התרגלתי לראות את הפועל מסתגרת מול הגדולות. מחכה כבר לימים שיבואו לשחק סגור מולנו ולא ההפך.
תוסיף לכך שרק לפני כמה חודשים בודדים קיבלת חמישיה משמע הפצע עוד טרי
תוסיף לכך ששיחקת מול קבוצה שעונה שעברה היית פסע מאליפות ורוב הסגל שלה נשאר (בדגש האמצע המעולה שלה)
משחק הגנתי טקטי במצבנו שרק עלינו ליגה זה היה חובה
כמובן שיש לזה הקשר רחב וצריך לראות כאן את מגמת השיפור ולהתחשב בדרך. פשוט בהרגשה האישית שלי יש לי מעין תחושת צביטה קטנה.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 268 לייקים
פלייאןף תחתון אומרים לכם... גג
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 441 לייקים
רק להשמיד יודעים. חמאס, אופ"א. רק באלימותספרא טבא כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 23:33 בן גביר דפק לאנשים במדינה הזאת את השכל סופית
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 403 לייקים
לא רוצה להיות משבית שמחות, אבל יום שבת הבאה מול ק"ש יהיה משחק שונה לגמרי.
נראה איך הפועל מתמודדת מול קבוצה שבאה לשחק מעברים ומתגוננת נגדנו, מקווה שברדה ימצא פתרונות לאי יצירתיות בקבוצה הזאת, ועדיין זה לא מהניצחון של היום.
נראה איך הפועל מתמודדת מול קבוצה שבאה לשחק מעברים ומתגוננת נגדנו, מקווה שברדה ימצא פתרונות לאי יצירתיות בקבוצה הזאת, ועדיין זה לא מהניצחון של היום.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 541 לייקים
קפץ לי לראש דימוי בהקשר לבן גביר. מדובר בבן אדם שרואה רק בעיה אחת ואותה הוא מנסה לפתור. כמו נהג בכביש שפקק ארוך לפניו אבל הוא מתעקש כל פעם לעקוף את הרכב שמולו. אז תוקפים את אופ״א אבל לרגע לא חושבים מה יקרה אחר כך. העיקר לעקוף…הגלמוד מלוד כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 00:29רק להשמיד יודעים. חמאס, אופ"א. רק באלימותספרא טבא כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 23:33 בן גביר דפק לאנשים במדינה הזאת את השכל סופית
-
- קיבל.ה 157 לייקים
פשש לא יאומן שניצחנו בחצי הרכב
משהו משתנה בהפועל, מרגישים את זה, רואים את זה -
מאושר שהצלחנו להחזיר קצת מהכבוד מהמשחק אז בחצי הגמר, האנשים הנכונים עם הידיים על ההגה זה ניכר.
מישהו יודע במקרה מתי צפוי לנו גמר גביע הטוטו?
משהו משתנה בהפועל, מרגישים את זה, רואים את זה -
מאושר שהצלחנו להחזיר קצת מהכבוד מהמשחק אז בחצי הגמר, האנשים הנכונים עם הידיים על ההגה זה ניכר.
מישהו יודע במקרה מתי צפוי לנו גמר גביע הטוטו?
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
זה לא ישנה הרבה לחלון.ספרא טבא כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 23:04 וואלה לא יודע מה לחשוב על המשחק
כולם רואים שהפועל קבוצה לא מי יודע מה יצירתית באנדרסטייטמנט ואני בטוח שגם מקבלי ההחלטות.
הפועל בסגל הנוכחי דווקא בנויה למשחקים כאלו ותהיה לה יותר בעיה מול קבוצות מתגוננות שפתאום דוחפות לך גול מכלום.
אנחנו לא ממש בנויים ליזום מי יודע מה אם לא ינחתו פה איזה 2 שחקני התקפה יצירתיים(ומגן).
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2813 לייקים
אגב הקשר הזמבי(?) החדש של באר שבע, ההוא בכנף, שחקן. אי אפשר להביא כזה?