יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

הוקיץ' כתב:
red in blood כתב: 09 אוקטובר 2024, 10:49
בסיכום נאמר כי מאחר ובין הכוונות שהיו לצדדים בעל פה טרם חתימת ההסכם ובין המצב כיום קיימים פערים, ועקב הרצון המשותף להסדיר גם את זכויות וחובות העמותה לטובת כולנו, ההצבעה כרגע מותנית בהסדרה של עופר ינאי והעמותה לגבי מעמד העמותה ותפקידיה אל מול הקבוצה וזאת בכדי שנוכל לפעול לקיום הצבעה בנושא המעבר בהקדם האפשרי בכפוף לתקנון ולנהלי העמותה.
חוצפה.
אין קשר בין הדברים, וזה בול כמו מפלגות שדורשות תיקצוב קואליציוני בשביל לא להחרים הצבעה על חוק כלשהו.

או במילים אחרות, אם ינאי לא יסכים לדרישות שלהם, הם לא יסכימו לאפשר כלל לחברי העמותה להצביע ולהכריע בנושא הזה.
לגמרי. חוצפה מטורפת.
ושוב, הפגיעה פה היא לא רק בעופר, אלא גם ואולי בעיקר בנו.
בעיני גם העובדה שהם יאפשרו להצביע רק על מעבר לאחר תשלום לאדריכל זו חוצפה.
זו סחיטה וטרפוד ביחד, ואף אחד לא שואל אותנו.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:07
red in blood כתב: 09 אוקטובר 2024, 10:49
בסיכום נאמר כי מאחר ובין הכוונות שהיו לצדדים בעל פה טרם חתימת ההסכם ובין המצב כיום קיימים פערים, ועקב הרצון המשותף להסדיר גם את זכויות וחובות העמותה לטובת כולנו, ההצבעה כרגע מותנית בהסדרה של עופר ינאי והעמותה לגבי מעמד העמותה ותפקידיה אל מול הקבוצה וזאת בכדי שנוכל לפעול לקיום הצבעה בנושא המעבר בהקדם האפשרי בכפוף לתקנון ולנהלי העמותה.
חוצפה.
אין קשר בין הדברים, וזה בול כמו מפלגות שדורשות תיקצוב קואליציוני בשביל לא להחרים הצבעה על חוק כלשהו.

או במילים אחרות, אם ינאי לא יסכים לדרישות שלהם, הם לא יסכימו לאפשר כלל לחברי העמותה להצביע ולהכריע בנושא הזה.
לגמרי. חוצפה מטורפת.
ושוב, הפגיעה פה היא לא רק בעופר, אלא גם ואולי בעיקר בנו.
בעיני גם העובדה שהם יאפשרו להצביע רק על מעבר לאחר תשלום לאדריכל זו חוצפה.
כן, אבל במקום מסויים זו דרישה תלושה אבל לגיטימית, כי היא לפחות קשורה לנושא הדיון. אבל כן, אתה צודק.

הדגש כאן זה להבטיח שהוועד המנהל לא יבצע מחטף ויטיל ווטו בלי הצבעה באסיפה כללית. הם יכולים להציב איזה תנאי רף שהם חושבים לנכון לינאי, יכולים לבקש לבצע כמה שיותר בדיקות וכו׳,
אבל בסופו של דבר, אם הוא מציב את מחר למשל כהחלטה שלו לעבור גם אם התנאים שלהם לא נענו, והוא דורש מהם להחליט אם מפעילים את הווטו או לא, שהם לא יחליטו להטיל אותו מבלי לתת לחברי העמותה להחליט.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

קראתי את הודעת העמותה ונדהמתי.
ישבו וחשבו איך לנסח את זה בצורה קלה - אבל המשמעות היא הליכה ראש בראש עם ינאי.

לפחות העמותה הודתה בין השורות בסיבה למשבר עם ינאי - "הרצון המשותף להסדיר גם את זכויות וחובות העמותה".

כלומר, העמותה - שבפועל סיימה את תפקידה ההיסטורי כשמצאה מיליארדר שייקח על עצמו את ניהול הקבוצה - לקחה את הקבוצה כבת ערובה(!) ומשתמשת בזכות הוטו שלה כדי לסחוט(!!) מעופר כל מיני זכויות לעסקניה.

ואם לא די בכך - היא גם קובעת לוח זמנים ומחייבת את עופר להפקיד ערבויות ולשלם עשרות מיליוני שקלים מכיסו לטובת שיפוץ היכל שלמה, כתנאי למעבר.

זה נראה רע. זה נשמע רע.
ואני מקווה שעופר לא מתרגש מזה וכבר תכנן את המהלך הבא שלו כי גם יכול להיות שהוא פשוט ייקח צעד לאחור וכל החלומות והתכניות הגדולות ייגנזו לעולמים.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

בסופו של דבר הרי, אם העמותה תמשיך לפעול ככה אין סיכוי שזה יסתיים בצורה שטובה לה.
או שכל נושא האולם ייפול, ואז ינאי ישקיע משמעותית פחות או יעזוב לגמרי, מה שיהיה רע לעמותה בין השאר,
או שהם יטילו ווטו בלי אישור חברי העמותה, ואז ייאספו מספיק חתימות לבצע הצבעה על הנושא בדיעבד, ויוחלט מה שיוחלט, אבל העמותה תאבד את אמון חצי מחבריה פחות או יותר ללא קשר לתוצאות ההצבעה.

בתור חבר עמותה מיומה הראשון, בתור מי שחושב שעדיין יש לה תפקיד סופר חשוב של ניהול קהילת אוהדי הפועל, בתור מי שחשוב לו שהעמותה תמשיך - זה יהיה נוראי בעיני, אבל זה הכיוון שהם פועלים אליו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

אחלה פוליטיקה. חבל שזה על הגב של כולנו.
אם אני ינאי, אני מעביר את המשחקים לארנה, אין לעמותה וטו, ושיחנקו עם המנופים הפוליטיים הציניים שלהם.

בשולי הדברים, אני אישית חושב שאנחנו לא צריכים אולם של 10K מקומות, הייתי הרבה יותר מעדיף שהשיפוץ של איינשטיין יהיה לסביבות 7000-8000
זה אולי גם היה מרגיע חלק מאנשי העמותה שחושבים שינאי מגלומן עם שגעון גדלות (דבר שבהחלט אפשרי)
אבל מבחינתי להישאר בדרייב אין זאת אופצייה גרועה מאוד. יש יותר מדי גידול טבעי בקהל מכדי להישאר שם. לרבים מאיתנו יש ילדים שלא יכולים להגיע למשחקים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כמה חתימות צריך?
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

סומך כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:23 אחלה פוליטיקה. חבל שזה על הגב של כולנו.
אם אני ינאי, אני מעביר את המשחקים לארנה, אין לעמותה וטו, ושיחנקו עם המנופים הפוליטיים הציניים שלהם.

בשולי הדברים, אני אישית חושב שאנחנו לא צריכים אולם של 10K מקומות, הייתי הרבה יותר מעדיף שהשיפוץ של איינשטיין יהיה לסביבות 7000-8000
זה אולי גם היה מרגיע חלק מאנשי העמותה שחושבים שינאי מגלומן עם שגעון גדלות (דבר שבהחלט אפשרי)
אבל מבחינתי להישאר בדרייב אין זאת אופצייה גרועה מאוד. יש יותר מדי גידול טבעי בקהל מכדי להישאר שם. לרבים מאיתנו יש ילדים שלא יכולים להגיע למשחקים.
אולם של 7000 מקומות אומר מקום לקצת פחות מ-6,000 אוהדים שלנו.
זה הרבה ביחס לעכשיו, אבל בהתחשב בזה שזה יהיה האולם לפחות ל-15 שנים קדימה, האם זה פוטנציאל הגדילה המקסימלי של הקבוצה שאתה רואה?
10,000 יהיה יותר מדי בשנים הראשונות, אבל אנחנו צריכים לחשוב מעבר לשנים הראשונות, אלא מה יכול להיות עוד 7-8 שנים. השאיפה מבחינתי היא עד אז להגיע למצב שרוב המשחקים מגיעים באמת 6000-7000 אוהדים ובמשחקים גדולים ממלאים את כל האולם (דבר שיאפשר להביא גם ילדים ללא מנוי, ולגדל כאן דור חדש של אוהדים), ועוד 12-15 שנים למלא את האולם כל משחק.

חובה להסתכל לטווח רחוק בפרוייקטים כאלו, אחרת נסנדל את עצמנו מאוד.
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

De Niro כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:24 כמה חתימות צריך?
עשירית מכלל חברי העמותה
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אני עדיין רוצה להאמין שבשבועות הקרובים תהיה ההצבעה, ושדעת הרוב תכריע.
כמובן שהיה אידאלי אם כל הסאגה היתה כבר מאחורינו, אבל בראיה לטווח הארוך, אם נפספס משחק או שניים לפני שתתקבל ההחלטה זה לא אסון גדול , בתנאי שבסופו של דבר יעשה הדבר הנכון.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

ואפשר גם עד אז להחליף ביתיות אז אפילו לא יגרם נזק מקצועי משמעותי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

מילפורד כתב:אני עדיין רוצה להאמין שבשבועות הקרובים תהיה ההצבעה, ושדעת הרוב תכריע.
כמובן שהיה אידאלי אם כל הסאגה היתה כבר מאחורינו, אבל בראיה לטווח הארוך, אם נפספס משחק או שניים לפני שתתקבל ההחלטה זה לא אסון גדול , בתנאי שבסופו של דבר יעשה הדבר הנכון.
שבועות הקרובים???
איפה משחק בינתיים?
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

"ההצבעה כרגע מותנית בהסדרה של עופר ינאי והעמותה לגבי מעמד העמותה ותפקידיה אל מול הקבוצה וזאת בכדי שנוכל לפעול לקיום הצבעה בנושא המעבר בהקדם האפשרי בכפוף לתקנון ולנהלי העמותה."

על איזו הצבעה מדברים (גם באתרים)? ההצבעה מותנית בפתיחת ההסכם להבנתי
כרגע , זה נראה שלא הולכים לשום הצבעה להבנתי.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

השאלה המשפטית היא האם הועד המנהל יכול להטיל וטו על מעבר ללא קיום הצבעה בעמותה
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

שלאף אחד לא תהיה טעות.
רמי כהן= אולטראס מחויט.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

הדרייב אין עדיין עומד למיטב ידעתי.
אפשר לשחק שם משחק או שניים.

במיוחד אם אכן לא רלוונטי בכלל שנשחק ביד אליהו לפני ינואר (בודק את הנושא הזה).
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

בני12 כתב:השאלה המשפטית היא האם הועד המנהל יכול להטיל וטו על מעבר ללא קיום הצבעה בעמותה
כל כך מגיע להם שעופר ינאי יחליט שעוברים לשחק בב״ש. על זה אין להם וטו.
עמותה שמתנהלת בדיוק כמו בימי מפא״י.

Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

מילפורד כתב:הדרייב אין עדיין עומד למיטב ידעתי.
אפשר לשחק שם משחק או שניים.

במיוחד אם אכן לא רלוונטי בכלל שנשחק ביד אליהו לפני ינואר (בודק את הנושא הזה).
גם אם כן, צריך לשבור את הראש מה לעשות עם היציע הסגור.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

בני12 כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:52 השאלה המשפטית היא האם הועד המנהל יכול להטיל וטו על מעבר ללא קיום הצבעה בעמותה
האמת, שהשאלה המשפטית כרגע היא האם יש לעמותה זכות וטו על החלטה כזאת או שכדי לקבל אותה עופר צריך לקבל מהעמותה הסכמה מראש ובכתב.
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

מה לגבי טובת האוהדים? הקבוצה? נשמע שהם סוחטים אותו לטובת עצמם על הגב שלנו, עסקנים בגרוש.
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

סומך כתב:אחלה פוליטיקה. חבל שזה על הגב של כולנו.

כל מילה.

כתבתי את זה בשרשור הזה לפני כמה ימים.

עופר ינאי צריך להודיע לעמותה שהוא מבין את הקושי של אוהדי הפועל (שהעמותה כביכול מייצגת אותם) להעביר את המשחקים ליד אליהו.
מנגד אין מנוס מהעברת הביתיות כי צריך לשפץ את הדרייב אין ולאפשר לעוד אוהדים לבוא למשחקים.

לפיכך הפתרון הכי טוב והכי נכון גם עבור ינאי וגם עבור העמותה והאולטראס - זה לעבור לארנה.

ככה גם נמנע קרע, גם נפתור את בעיית היציע הסגור, ונמנע המשך ההתעסקות בשאלת האולם ואוהדי הפועל יוכלו להנות מאוויר צלול ללא לחות במשחקים בירושלים.

אני חייב לשלוח משהו ברוח הדברים האלו לעופר - מישהו יודע דרך התקשרות עימו?
שיעביר אותנו לארנה ונסיים עם הסאגה.

לו יהי.
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 09 אוקטובר 2024, 12:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

‏טופס שנוצר במטרה לבדוק כמה חברי עמותה מעוניינים ללכת להליך משפטי שיחייב קיום הצבעה בהקדם האפשרי, וללא הצבת תנאים מיוחדים. מי שמעוניין מוזמן למלא.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 7443632716
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

זה נורא פשוט.
ההנהלה החליטה שהם יבריחו את עופר מהקבוצה.
הם יזכרו כיורשיו של שאול אייזנברג אם עופר יעזוב.
אני מקווה שיעבור להליכים משפטיים ושישאר להם לנהל את הכדוריד של אסא.
חוצפנים.
מה עם מי שמוכן לעבור ליד אליהו בלי תנאים, חבורת מנוולים?
אתם תחייבו אותי להחליט אם אני רוצה שעופר יוציא מהכיס עוד 26 מיליון שקלים כתנאי למעבר או שנשאר בדרייב אין?
מה יקרה אם הוא יעזוב?
תספרו לנו איפה 30 מיליון השקלים שהוא שם? מי יחזיק את הקבוצה? אתם?
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

מילפורד כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:55
בני12 כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:52 השאלה המשפטית היא האם הועד המנהל יכול להטיל וטו על מעבר ללא קיום הצבעה בעמותה
האמת, שהשאלה המשפטית כרגע היא האם יש לעמותה זכות וטו על החלטה כזאת או שכדי לקבל אותה עופר צריך לקבל מהעמותה הסכמה מראש ובכתב.
אם כבר מדברים על הפרה של הסכמים בעל פה, בהצבעה כשינאי חתם זה הוצג לחברי העמותה כזכות ווטו, ולא מתן אישור מראש, ועל זה האוהדים הצביעו.
אז גם אם לפי הנוסח החתום יש שאלה משפטית, אין ספק כזה לגבי הנוסח שהוצג לחברי העמותה, וזה חוסר תום לב לוועד המנהל לפעול לפי הפרשנות של מתן אישור מראש, ולא ברור אם יש להם סמכות לפעול ככה, כשזה בניגוד להחלטה שהתקבלה באסיפה הכללית.
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

nirgo כתב: 09 אוקטובר 2024, 12:07 ‏טופס שנוצר במטרה לבדוק כמה חברי עמותה מעוניינים ללכת להליך משפטי שיחייב קיום הצבעה בהקדם האפשרי, וללא הצבת תנאים מיוחדים. מי שמעוניין מוזמן למלא.

אתה מבין שאתה מבקש בטופס פרטים שאנשים לא יכולים לתת.
אני לא אמסור את מספר תעודת הזהות שלי לאדם שאני לא מכיר.
אתם גם לא צריכים את הפרטים האלה.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  779 לייקים

רדנקו כתב: 09 אוקטובר 2024, 12:11
nirgo כתב: 09 אוקטובר 2024, 12:07 ‏טופס שנוצר במטרה לבדוק כמה חברי עמותה מעוניינים ללכת להליך משפטי שיחייב קיום הצבעה בהקדם האפשרי, וללא הצבת תנאים מיוחדים. מי שמעוניין מוזמן למלא.

בדיוק באתי להגיד את זה
אף אחד לא ישים ת.ז בטופס forms אינטרנטי ללא פיקוח בלי קשר לכתובת ושאר פרטים שלא רלוונטים לשיח

מספיק לך שם ומייל, תערוך את זה כדי שתוכל להגיע למספר רחב יותר של אוהדים שתומכים בעופר
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 09 אוקטובר 2024, 12:17

בדיוק באתי להגיד את זה
אף אחד לא ישים ת.ז בטופס forms אינטרנטי ללא פיקוח בלי קשר לכתובת ושאר פרטים שלא רלוונטים לשיח

מספיק לך שם ומייל, תערוך את זה כדי שתוכל להגיע למספר רחב יותר של אוהדים שתומכים בעופר
תודה על ההערה, העברתי ליוזם
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

עופר לא יאפשר משחקים בהיכל שלמה. נקודה

הפועל תשחק העונה באולמות זמניים עד לסיום
הסאגה או עד לעזיבתו של עופר ינאי.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

nirgo כתב:‏טופס שנוצר במטרה לבדוק כמה חברי עמותה מעוניינים ללכת להליך משפטי שיחייב קיום הצבעה בהקדם האפשרי, וללא הצבת תנאים מיוחדים. מי שמעוניין מוזמן למלא.

חתמתי
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

יש בכלל אישור מהמשטרה לשחק בדרייב אין?
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

הוסרה הדרישה להעברת מס' ת.ז..

גם אני חתמתי
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

בשם עקרונות שכיום הם לא רלוונטיים מותחים את החבל ואני מקווה מאוד שהוא לא ייקרע.
יש פה הזדמנות היסטורית לקבל אולם חדש, לראות שנה אחרי שנה קבוצות תחרותיות שיילחמו על תארים והעמותה אשכרה מבצעת צעדים שההשלכות הראליות שלהם היא עצירת הסיכוי הזה.

הקבוצה קמה ב-2007, לפני כמעט 20 שנה, בכמה תארים זכינו בתקופה הזאת?
מתי הקבוצה לקחה תואר לאחרונה (בגלגולה הקודם)? שלא לדבר על אליפות.

זה מועדון שהאנשים שמנהלים אותו יותר אכפת להם מעקרונות מטופשים מאשר מהצלחה
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

אני חבר עמותה מהשנה הראשונה או השניה בערך. לא דמיינתי בחלומות הכי פרועים שלי תסריט כזה, שהעמותה עושה לקבוצה שאול.
וזה לא המה (עליו דובר רבות) - זה האיך. סחטנות פוליטית פר אקסלנס. נסיון לצאת מהסכם חתום. יציאה מגבולות גזרת האחריות. ממש מגלומניה.
באסה רצינית. אני לא רואה איך הסיפור הזה נפתר.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

הלך המומנטום כתב: 09 אוקטובר 2024, 13:19 בשם עקרונות שכיום הם לא רלוונטיים מותחים את החבל ואני מקווה מאוד שהוא לא ייקרע.
יש פה הזדמנות היסטורית לקבל אולם חדש, לראות שנה אחרי שנה קבוצות תחרותיות שיילחמו על תארים והעמותה אשכרה מבצעת צעדים שההשלכות הראליות שלהם היא עצירת הסיכוי הזה.

הקבוצה קמה ב-2007, לפני כמעט 20 שנה, בכמה תארים זכינו בתקופה הזאת?
מתי הקבוצה לקחה תואר לאחרונה (בגלגולה הקודם)? שלא לדבר על אליפות.

זה מועדון שהאנשים שמנהלים אותו יותר אכפת להם מעקרונות מטופשים מאשר מהצלחה
שאקו יסביר לך שהיינו מרחק שלשה מאליפות ולכן קבוצה צנועה ומרגשת זה הדבר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  779 לייקים

Nati כתב: 09 אוקטובר 2024, 13:02
nirgo כתב:‏טופס שנוצר במטרה לבדוק כמה חברי עמותה מעוניינים ללכת להליך משפטי שיחייב קיום הצבעה בהקדם האפשרי, וללא הצבת תנאים מיוחדים. מי שמעוניין מוזמן למלא.

חתמתי
חתמתי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

רק שתכירו, אליאור עמר שחתום על הטופס הזה עשה חברות בעמותה לפני שבוע ואין תיעוד שלו קונה כרטיס למשחק של הפועל אי פעם.

המצב מעיק , מאוד לא נעים ואנחנו רוצים בטובת הפועל.
אני ממשיך לטעון שצריך קצת איפוק וסבלנות, הלחץ מכל הכיוונים כרגע עושה רק רע לכולנו.
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

מאחל לעופר ינאי להשתחרר מהמועדון הזה עם מינימום נזק כלכלי
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מילפורד כתב: 09 אוקטובר 2024, 13:52 רק שתכירו, אליאור עמר שחתום על הטופס הזה עשה חברות בעמותה לפני שבוע ואין תיעוד שלו קונה כרטיס למשחק של הפועל אי פעם.

המצב מעיק , מאוד לא נעים ואנחנו רוצים בטובת הפועל.
אני ממשיך לטעון שצריך קצת איפוק וסבלנות, הלחץ מכל הכיוונים כרגע עושה רק רע לכולנו.
הוא לא מעניין אותי.
אחרי האסיפה הייתי הרבה פחות נחרץ ולגמרי קיוויתי שהצדדים יצליחו להגיע להסכמות.
רמי כל הזמן דיבר על המשמעות של להשאיר את העמותה עם משהו ביד ושיד אליהו זה לא הנושא.
אבל בסופו של דבר, אחרי כל הדיבורים, אם ההחלטה שהם מוציאים היא לצאת להצבעה עם מצב שוב תומכי המעבר המיידי אפילו לא מקבלים אפשרות לומר כן, אז באמת שאין לנו כבר שום שפה משותפת.
הם לא מחפשים את טובת הפועל.
והם יורקים בפרצוף להרבה מאוד אנשים שידוע להם שמוכנים לעבור ליד אליהו עכשיו בלי שום תנאים, כי הם פשוט מונעים מהם את האפשרות לומר שזה מה שהם רוצים בהצבעה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

ועכשיו אני שם לכך ששמה שהם מציעים הרבה יותר גרוע.
הם אומרים לנו - בוא תצביעו אם אנחנו אומרים לא עכשיו או שנחכה עד שעופר ישקיע מכיסו עוד 26 מיליון ואז נצביע אם עוברים או לא.
הם אומרים במפורש - אנחנו לא נאפשר לחברים להצביע אם הם רוצים לעבור עכשיו או לא.
אנחנו החלטנו במקום חברי העמותה שהם לא יוכלו להצביע על הנושא הזה עכשיו.
איזה ברירה נותרה למי שרוצה לקדם את זה?
שליחת תגובה