בחירות 2021: הסקר התעדכן

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל

למי תצביע בבחירות הבאות?

ליכוד
7
6%
תקווה חדשה
4
3%
יש עתיד
13
11%
ימינה
6
5%
הרשימה המשותפת
16
14%
ש״ס
0
אין הצבעות
יהדות התורה
1
1%
עבודה
15
13%
מר"צ
33
29%
ציונות הדתית
3
3%
ישראל ביתנו
7
6%
כחול לבן
7
6%
רע"מ
0
אין הצבעות
המפלגה הכלכלית של זליכה
3
3%

סך הכול הצבעות: 115
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Ron.T כתב:
De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 13:02
Ron.T כתב:
על סמך מה אתה אומר את זה ?
רע"מ עם בל"ד עברו את אחוז החסימה בערך באלפיים קולות בסבב א'.
מרצ עברו ב- 15 אלף קולות בסבב א' , ויש להם מאוכזבים רבים.
אני רק מתרשם שיש המון אנשים , שחוזרים לכחול לבן בימים האחרונים , זה מתבטא מספרית בקבוצות הסגורות השונות של גנץ והמפלגה ברשתות החברתיות.
לפי רשתות חברתיות גם פייגלין היה עובר בזמנו, זה לא משהו רציני. בסבב א הייתה נפילה בהצבעה במגזר הערבי,לכל 4 המפלגות היו ביחד 10 מנדטים לעומת 15 היום. רע"מ של סבב ד היא סוג של אלטרנטיבה למשותפת, יש הרבה רנשים במגזר מתחתית החברה שלא נוהגים להצביע בדרך כלל ויצביעו לה הפעם. למר"צ יש קהל בוחרים נאמן ששוה לפחות 3 מנדטים שיצביע בכל מקרה, יש עוד 3 מנדטים בערך של אנשים עם תפיסת עולם דומה שיכולים להצביע לה, הסיכוי שלהם לעבור הוא מאוד הגיוני.
אני לא שולל שום דבר ממה שכתבת.הכל אפשרי.
לגבי רע"מ , ספק רב בעיני אם אחוזי ההצבעה יהיו מספיק גבוהים (59 אחוזים כרגע לפי הסקרים וזה יכול אף לרדת) , כדי שהיא תעבור.
חשוב לזכור שהם בקושי עברו יחד עם בל"ד.
רבים יותר במגזר לא אוהבים או מסכימים עם הגישה של רע"מ.

סמל אישי של משתמש
לירן
קיבל.ה  92 לייקים

איזה אהבל בנט הזה באלוהים
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

בני12 כתב: 22 מרץ 2021, 12:49
its-sick כתב: 22 מרץ 2021, 12:45 אני לא מסוגל בכלל לדמיין מצב בו הגנצנץ עובר. לא שמעתי על אף אחד שמצביע עבורו.
אתה גם לא שמעת על איל גולן אז זה לא אומר הרבה
שמעתי עליו ברגע שהתפרסם כפדופיל. אמרו לי אתמול בקנסו שזה פלילי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

לירן כתב: 22 מרץ 2021, 13:30 איזה אהבל בנט הזה באלוהים
לא אהבל, פחדן. בדיוק כמו ברקת, שניהם בונים על הקהל הגדול והעצום של הביביסטים ביום שאחרי ולא רוצים שיטרקו להם את הדלת לתמיד, אבל הם שוכחים שאם יש משהו שמאוד מאפיין ביביסטים זה זיכרון קצר ולאמץ מסרים של עד 4-5 מילים.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מעולם לא היה אמיץ , ובטח שהוא לא יהיה כזה מול הביביזם.
bigi37
קיבל.ה  14 לייקים

De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 13:03
מילפורד כתב:וההתצבעה האסטרגית שלך היא להצביע לזאת שאתה חושב שתעבור בטוח? מה ההיגיון? אם כבר . צריך להצביע לזאת שאתה חושש שלא תעבור...
או שלא יהיה שווה כלום.
99.99% שההצבעה שלך לא תהיה שווה כלום, לא משנה לאיזו מפלגה אתה מצביע. אני מסכים עם הניתוח כאן: https://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.9638939
בגדול הוא אומר שצריך להסתכל על תוחלת ההשפעה של ההצבעה שלך, יש הסתברות דומה (לכאורה) שתהיה בדיוק הקול שיעביר את מרצ או בדיוק הקול שיתן עוד מנדט לעבודה, אבל במקרה הראשון הרווח לגוש הוא גדול יותר, לכן התוחלת גבוהה יותר אם אתה מצביע מרצ.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2337 לייקים

De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 13:14 אז אולי אני לא מצביע אסטרטגית בראיה שלך.
אני לא מרגיש נוח להצביע למפלגה ,שלדעתי, לא תעבור את אחוז החסימה.
בראיה שלי?
בוא ננסה כמה שאלות כן או לא:
1. אתה רוצה להצביע אסטרטגית כדי לחזק את מה שנקרא גוש המרכז שמאל למקסימום שהוא יכול להגיע אליו? כן/לא
2. אתה מאמין שגנץ עובר את אחוז החסימה? כן/לא
3. אתה מאמין שמרצ על הגבול שבין לעבור ללא לעבור את אחוז החסימה? כן/לא

אם שלושת התשובות הן כן, אשמח אם תאיר את עיני איך הצבעה לגנץ נחשבת להצבעה אסטרטגית לפי הראיה שלך (עזוב את הראיה שלי...)?

בוא נדבר רגע על המתמטיקה ו/או הלוגיקה מאחורי הסיפור הזה כי איציק זרק לך פה את ההצבעה ששוה פי 4 ואני לא בטוח שהבנת את כוונתו.

ניקח תסריט שאתה מצביע לגנץ (שתחת הנחות היסוד בתסריט להלן עובר את אחוז החסימה איתך ו/או בלעדייך) , אם תצביע לו , הקול שלך יכול להיות שווה במקסימום מעבר של מנדט אחד (מ4 ל5 או מ5 ל6).
אם תצביע למרצ והקול שלך יהיה שווה ממעבר של אחוז החסימה לאי מעבר שלו (שזה המצב הגבולי כפי שאתה מתאר אותו) אז מדובר על הבדל שבין אפס מנדטים לארבעה מנדטים.
במילים אחרות , אם תצביע למרצ והקול שלך יהיה משמעותי עבורם , הקול שלך שווה 4 מנדטים ל"גוש" , אם תצביע כחול לבן והקול שלך יהיה משמעותי עבורם , הקול שלך שווה מנדט אחד לגוש.

אתה עדיין חושב שתחת ההנחה שגנץ עובר ומרצ גבולית , הצבעה לגנץ נחשבת הצבעה אסטרטגית?
אני מבין שאתה רוצה שהקול שלך יעבור בודאות את אחוז החסימה , אבל זה טיעון שהוא יותר רגשי ופחות אסטרטגי.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מילפורד כתב:
De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 13:14 אז אולי אני לא מצביע אסטרטגית בראיה שלך.
בראיה שלי?
בוא ננסה כמה שאלות כן או לא:
1. אתה רוצה להצביע אסטרטגית כדי לחזק את מה שנקרא גוש המרכז שמאל למקסימום שהוא יכול להגיע אליו? כן/לא
2. אתה מאמין שגנץ עובר את אחוז החסימה? כן/לא
3. אתה מאמין שמרצ על הגבול שבין לעבור ללא לעבור את אחוז החסימה? כן/לא

אם שלושת התשובות הן כן, אשמח אם תאיר את עיני איך הצבעה לגנץ נחשבת להצבעה אסטרטגית לפי הראיה שלך (עזוב את הראיה שלי...)?

בוא נדבר רגע על המטמתיקה ו/או הלוגיקה מאחורי הסיפור הזה כי איציק זרק לך פה את ההצבעה ששוה פי 4 ואני לא בטוח שהבנת את כוונתו.

ניקח תסריט שאתה מצביע לגנץ (שתחת הנחות היסוד בתסריט להלן עובר את אחוז החסימה איתך ו/או בלעדייך) , אם תצביע לו , הקול שלך יכול להיות שווה במקסימום מעבר של מנדט אחד (מ4 ל5 או מ5 ל6).
אם תצביע למרצ והקול שלך יהיה שווה ממעבר של אחוז החסימה לאי מעבר שלו (שזה המצב הגבולי כפי שאתה מתאר אותו) אז מדובר על הבדל שבין אפס מנדטים לארבעה מנדטים.
במילים אחרות , אם תצביע למרצ והקול שלך יהיה משמעותי עבורם , הקול שלך שווה 4 מנדטים ל"גוש" , אם תצביע כחול לבן והקול שלך יהיה משמעותי עבורם , הקול שלך שווה מנדט אחד לגוש.

אתה עדיין חושב שתחת ההנחה שגנץ עובר ומרצ גבולית , הצבעה לגנץ נחשבת הצבעה אסטרטגית?
אני מבין שאתה רוצה שהקול שלך יעבור בודאות את אחוז החסימה , אבל זה טיעון שהוא יותר רגשי ופחות אסטרטגי.
לגבי 1 ו-2 , התשובה היא כן.
לגבי 3 , התשובה האמיתית היא שאני מאמין שמרצ לא תעבור יותר מאשר שהיא כן תעבור.
נכון , זה תחושות שלי בשילוב עם ניחוש מושכל שמבוסס על מה שהיה בסבב א'.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2337 לייקים

והמסקנה ה"אסטרטגית" שלך היא שאתה צריך להצביע גנץ לאור זה?
אני באמת אשמח אם תסביר לי את ההיגיון מאחורי זה.

גנץ בסיטואציה שמרצ לא עוברת עוד יישב בממשלה עם ביבי , זה ממש נשמע לי כמו לירות לעצך ברגל.

אל תבין אותי לא נכון , אני לא מבקר או מנסה לשנות את דעתך , אני פשוט מנסה להבין את הלוגיקה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מילפורד כתב:והמסקנה ה"אסטרטגית" שלך היא שאתה צריך להצביע גנץ לאור זה?
אני באמת אשמח אם תסביר לי את ההיגיון מאחורי זה.

גנץ בסיטואציה שמרצ לא עוברת עוד יישב בממשלה עם ביבי , זה ממש נשמע לי כמו לירות לעצך ברגל.

אל תבין אותי לא נכון , אני לא מבקר או מנסה לשנות את דעתך , אני פשוט מנסה להבין את הלוגיקה.
אסטרטגית התכוונתי ביחס להצבעה ליש עתיד.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2337 לייקים

עכשיו בכלל בילבלת אותי , מה ההבדל מבחינה אסטרטגית בין יש עתיד לבין כחול לבן? (בהנחה ששתיהן עוברות את אחוז החסימה)
אם כבר , הייתי אומר שיש פחות סיכוי שיש עתיד יתקפלו לממשלה של ביבי מאשר כחול לבן, אז ההצבעה היותר נכונה אסטרטגית היא להצביע ליש עתיד.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מילפורד כתב:עכשיו בכלל בילבלת אותי , מה ההבדל מבחינה אסטרטגית בין יש עתיד לבין כחול לבן? (בהנחה ששתיהן עוברות את אחוז החסימה)
אם כבר , הייתי אומר שיש פחות סיכוי שיש עתיד יתקפלו לממשלה של ביבי מאשר כחול לבן, אז ההצבעה היותר נכונה אסטרטגית היא להצביע ליש עתיד.
כן , אבל מצד שני , בכל זאת ישנו חשש מסויים קטן אומנם שגנץ לא יעבור.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2337 לייקים

De Niro כתב: כחול לבן חד משמעית תעבור בגדול.
רע"מ לא תעבור בוודאות לדעתי.
מרצ מאד מאד גבולית , לדעתי , לא תעבור ככל הנראה.
שמע, לדעתי אתה תומך גנץ, זה מה שהיית לכך אורך הדרך, וזה בסדר גמור, זאת זכותך.
כל האשכול הזה על 40 עמודיו אתה מחפש איזה אישרור ו/או הצדקה להצבעה הזאת, והאמת? אתה לא צריך, אתה רוצה להצביע גנץ תצביע לו.
אל תסתובב סביב עצמך בשמיניות מלאות סתירות ותספר לנו ולעצמך שאתה עושה את זה מתוך איזשהי אסטרטגיה או חשיבה גושית כלשהיא.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מילפורד כתב:
De Niro כתב:
El dudernio כתב: כחול לבן חד משמעית תעבור בגדול.
שמע, לדעתי אתה תומך גנץ, זה מה שהיית לכך אורך הדרך, וזה בסדר גמור, זאת זכותך.
כל האשכול הזה על 40 עמודיו אתה מחפש איזה אישרור ו/או הצדקה להצבעה הזאת, והאמת? אתה לא צריך, אתה רוצה להצביע גנץ תצביע לו.
אל תסתובב סביב עצמך בשמיניות מלאות סתירות ותספר לנו ולעצמך שאתה עושה את זה מתוך איזשהי אסטרטגיה או חשיבה גושית כלשהיא.
זה לא נכון.
הייתי מעדיף שיפרוש.
רשמתי את זה כאן לא מעט פעמים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2337 לייקים

אני גם תומך מרצ ואומר לאור החשש שלא יעברו את אחוז החסימה שהייתי מעדיף שייפרשו , זה לא סותר.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

נכון , גם מה שרשמתי לא סותר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אני מסרב לפרישה של מרצ בכל מקרה. חייבים את מרצ, והדרך היחידה שבה מרצ בוודאות לא בכנסת היא במקרה של פרישה.
לא מוכן לקבל כזו וודאות.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2337 לייקים

בוא נדבר שבוע הבא בדיעבד.
מרצ הנוכחית לא באמת יותר מרשימה אותי (בצורה משמעותית) מעוד 3 מנדטים לעבודה/משותפת.
סמל אישי של משתמש
ff0000
קיבל.ה  45 לייקים

Ron.T כתב:
De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 12:15 כחול לבן חד משמעית תעבור בגדול.
על סמך מה אתה אומר את זה ?
אני רק מתרשם שיש המון אנשים , שחוזרים לכחול לבן בימים האחרונים , זה מתבטא מספרית בקבוצות הסגורות השונות של גנץ והמפלגה ברשתות החברתיות.
יש יותר אנשים שהצביעו לגנץ בסבב א ויצביעו מרצ בסבב ד, מאשר כאלה שישארו עם גנץ גם מחר.
החתול של שרדינגר לשעבר, ולא לשעבר
לא מלך! לא מלכה! לא לורד! לא אדון!
לא ישטו בנו שוב!
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ff0000 כתב:
Ron.T כתב: על סמך מה אתה אומר את זה ?
יש יותר אנשים שהצביעו לגנץ בסבב א ויצביעו מרצ בסבב ד, מאשר כאלה שישארו עם גנץ גם מחר.
לדעתי , זה לא נכון.
רוב מצביעי גנץ מחר הצביעו לו גם בסבבים הקודמים.
קשה לי לראות את מרצ מתקרבת בקולות לגנץ, ובוודאי שלא עוברת אותו , כך שזה לא הכי הגיוני.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

יא דינרו, אני מוכן להתערב איתך על תרומה לעמותת הכדורסל שמרצ מקבלים יותר קולות מהגולם ראש הנצנץ שלך
لا إله
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

its-sick כתב:יא דינרו, אני מוכן להתערב איתך על תרומה לעמותת הכדורסל שמרצ מקבלים יותר קולות מהגולם ראש הנצנץ שלך
אתה תפסיד:)
להערכתי , כחול לבן קרובים מאד למנדט החמישי.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אני רואה את זה כתרומה ודאית שלך לעמותה, אני לא מסכן כלום. אם אתה בטוח, אז אין לך מה להפסיד. רק נקוב בסכום.
لا إله
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

its-sick כתב:אני רואה את זה כתרומה ודאית שלך לעמותה, אני לא מסכן כלום. אם אתה בטוח, אז אין לך מה להפסיד. רק נקוב בסכום.
לא נתערב על זה , אלא מי שיפסיד ירשום הודעה באשכול כאן שמורכבת משם המשתמש המנצח , ואז המילה תותח חמש פעמים.
תתכונן:
דה נירו תותח
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  845 לייקים

De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 13:14
מילפורד כתב:
De Niro כתב: חד משמעית תעבור בגדול.
De Niro כתב: זה מתבטא מספרית בקבוצות הסגורות השונות של גנץ והמפלגה ברשתות החברתיות.
אני בכלל לא בטוח ששני הציטוטים האלה ברי קיימה ביחד.
De Niro כתב: או שלא יהיה שווה כלום.
בוא נתאפס אולי קודם על מה האסטרטגיה שלך?
אתה מצביע כדי שהכל שלך בטוח ייספר או שאתה מצביע בכוונה שה"גוש מרכז שמאל" (מה שזה לא יהיה הביטוי הזה) יהיה הכי גדול וחזק שהוא יכול להיות?

אם האסטרטגיה שלך היא לחזק את גוש המרכז שמאל בתקווה להחליף את ביבי ועוד במישהו שהוא לא סער/בנט (כמו שאני עד עכשיו הבנתי שאתה רוצה) ואם אתה באמת מאמין שגנץ עובר בודאות ומרצ מאוד גבולית , אז ההיגיון אומר שאתה צריך להצביע מרצ אם אתה הולך עם הצבעה אסטרטגית.
תסלח לי שאני אומר את זה , אבל אם אתה באמת חושב שגנץ עובר ומרצ אולי לא, ובכל זאת מצביע גנץ אז או שאתה לא מצביע אסטרטגית (לגיטימי לגמרי) או שאתה לא מצביע בהיגיון (פחות לגיטימי בעיני).
אז אולי אני לא מצביע אסטרטגית בראיה שלך.
גם אם מרצ לא יעברו זה יהיה על חודם של אלפי קולות, ולכן ההיגיון שלך פה באמת לא ברור/לא קיים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 16:44
its-sick כתב:אני רואה את זה כתרומה ודאית שלך לעמותה, אני לא מסכן כלום. אם אתה בטוח, אז אין לך מה להפסיד. רק נקוב בסכום.
לא נתערב על זה , אלא מי שיפסיד ירשום הודעה באשכול כאן שמורכבת משם המשתמש המנצח , ואז המילה תותח חמש פעמים.
תתכונן:
דה נירו תותח
אתה מספיק בטוח שמרצ לא יעברו בשביל לתת את הקול שלך למי שכבר מכר אותך ועדיין מוכר אותך (אבל מבטיח שמחר הוא פותח דף חדש) אבל לא מספיק בשביל לשים על זה מאה שקל?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

teknoboy כתב:
De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 16:44
תתכונן:
דה נירו תותח
אתה מספיק בטוח שמרצ לא יעברו בשביל לתת את הקול שלך למי שכבר מכר אותך ועדיין מוכר אותך (אבל מבטיח שמחר הוא פותח דף חדש) אבל לא מספיק בשביל לשים על זה מאה שקל?
בסוף עוד תשכנעו אותי להצביע למרצ תמונה
אני לא מתערב על כסף
אדום נחמד
קיבל.ה  331 לייקים

ofri כתב: 19 מרץ 2021, 07:26 אני חושב שהמשותפת יורדת בסקרים לא בגלל הפירוק הרי גם לפני הפירוק הם קיבלו 9-10 מנדטים אלה בעיקר בגלל אכזבה של הציבור הערבי מהנציגים שלהם להרגשה שהם לא באמת דואגים לאינטרסים שלהם.
אני חושב שאתה מקשיב יותר מדי לפרשנים יהודים לענייני ערבים.
כמה שנים עוד נסבול את השקר המטופש הזה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אם אני צודק אני תותח, אם אתה צודק זה לא אומר עליך כלום כי לא היית מספיק בטוח כדי להתערב.
لا إله
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אבל אם אתה צודק אז אני מטומטם לאללה, בעוד שאתה סתם קשקשן בכל מקרה.
لا إله
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כנראה , שקשה לך יותר לרשום שאני תותח מאשר לתרום 100 ש"ח :)?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אחת התכונות המרכזיות שלי היא שאני לא מסוגל לשקר
لا إله
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ofri כתב:אני חושב שהמשותפת יורדת בסקרים לא בגלל הפירוק הרי גם לפני הפירוק הם קיבלו 9-10 מנדטים אלה בעיקר בגלל אכזבה של הציבור הערבי מהנציגים שלהם להרגשה שהם לא באמת דואגים לאינטרסים שלהם.
הם יורדים משתי סיבות עיקריות:

1.אחוז הצבעה יורד בגלל הייאוש בחברה הערבית מהאפשרות לשינוי

2.הפירוק הכעיס רבים בציבור שם , ובגללו הם לא יגיעו לקלפי או יצביעו למפלגות אחרות
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

מצב תאורטי.

סוף הבחירות גוש הביב עם בנט 59 מנדטים.
גוש האנטי ביבי ללא הערבים 59 מנדטים.

אין ממשלה לא משנה איך מסדרים את האנשים.

הולכים לבחירות נוספות, גנץ שעבר את אחוז החסימה עושה צעד שובר שוויון וממנה שרים חדשים לממשלה הפריטטית.
בין השרים אימן עודה ומרב מיכאלי ויאיר לפיד.
סמל אישי של משתמש
ff0000
קיבל.ה  45 לייקים

De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 16:04
ff0000 כתב:

לדעתי , זה לא נכון.
קשה לי לראות את מרצ מתקרבת בקולות לגנץ, ובוודאי שלא עוברת אותו , כך שזה לא הכי הגיוני.
ברור שאין בן אדם שהשתכנע להצביע לגנץ אחרי שלא הצביע לו בסבבים הקודמים. אבל מאלה שהצביעו לו, כמעט כולם ישארו עם אותו פתק, מאוכזבי הליכוד שהצביעו לו יעברו לסער, וכל שאר המצביעים האסטרטגיים יחזרו למפלגות שהם בדרך כלל מצביעים להם.
הקולות שמרצ מקבלת עוד לפני שמכריזים על בחירות זה כפול ממה שגנץ+זליכה יקבלו מחר.
החתול של שרדינגר לשעבר, ולא לשעבר
לא מלך! לא מלכה! לא לורד! לא אדון!
לא ישטו בנו שוב!
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ff0000 כתב:
De Niro כתב: 22 מרץ 2021, 16:04
ff0000 כתב: יש יותר אנשים שהצביעו לגנץ בסבב א ויצביעו מרצ בסבב ד, מאשר כאלה שישארו עם גנץ גם מחר.
לדעתי , זה לא נכון.
ברור שאין בן אדם שהשתכנע להצביע לגנץ אחרי שלא הצביע לו בסבבים הקודמים. אבל מאלה שהצביעו לו, כמעט כולם ישארו עם אותו פתק, מאוכזבי הליכוד שהצביעו לו יעברו לסער, וכל שאר המצביעים האסטרטגיים יחזרו למפלגות שהם בדרך כלל מצביעים להם.
הקולות שמרצ מקבלת עוד לפני שמכריזים על בחירות זה כפול ממה שגנץ+זליכה יקבלו מחר.
לדעתי , אתה מעריך את כחול לבן בהערכת חסר משמעותית.
אולי אני טועה.נראה מחר בערב.
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

El dudernio כתב: 22 מרץ 2021, 17:23 מצב תאורטי.

הולכים לבחירות נוספות, גנץ שעבר את אחוז החסימה עושה צעד שובר שוויון וממנה שרים חדשים לממשלה הפריטטית.
הם לוקחים בטוח בהליכה
אין מה לצפות
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

dino כתב:
El dudernio כתב: 22 מרץ 2021, 17:23 מצב תאורטי.

הם לוקחים בטוח בהליכה
אין מה לצפות
חד משמעית
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

כוסעמק בסדר אני אצביע
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הגלמוד מלוד כתב:כוסעמק בסדר אני אצביע
כל הכבוד
מצדיע לך
שליחת תגובה