הקבוצה האמריקאית
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני מדבר על מה הם הציעו, לא על מה הבעלים החדשים רוצים לעשות.
אני מקווה ומאמין שיש להם שכל והם לא ימכרו עכשיו נכסים מקצועיים בכניסה שלהם למועדון, כי זה יהיה תמריץ שלילי לכל מה שקורה מסביב.
אבל מדהים לראות פעם אחר פעם איך ״מצילי״ הפועל ת״א ה״אוהדים״ מבית - שמים את טובתם האישית תמיד לפני הפועל ת״א.
אני מקווה ומאמין שיש להם שכל והם לא ימכרו עכשיו נכסים מקצועיים בכניסה שלהם למועדון, כי זה יהיה תמריץ שלילי לכל מה שקורה מסביב.
אבל מדהים לראות פעם אחר פעם איך ״מצילי״ הפועל ת״א ה״אוהדים״ מבית - שמים את טובתם האישית תמיד לפני הפועל ת״א.
צריך שחקנים ישראלים מוחכים שיש להם נכונות לבוא אבל לא יכלו בעידן הניסנובים. נאתכו , אלטמן ומרציאנו בתור שלד התחלתי ונתחיל משם
-
- קיבל.ה 530 לייקים
צנציפר מאכיל אותכם בשטויות, לא רואה שום סיבה להביא את אלטמן בסכומים שזה יעלה אלא אם כן אנחנו בתקציב של מכבי תל אביב
ומה קשור נאתכו בגיל 36 ? ?
שיבנו קבוצה צעירה נמרצת ובריאה של שחקני כדורגל.
ומה קשור נאתכו בגיל 36 ? ?
שיבנו קבוצה צעירה נמרצת ובריאה של שחקני כדורגל.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
עד שלא יוכח אחרת, אני יוצא מנק' הנחה שלכתבי הספורט כרגע אין שום מקור שיכול לתת להם מידע ממה שהרוכשים מתכננים.
ולכן כל ידיעה שיוצאת היא בגדר בלון של סוכנים או המצאות למילוי ביטים במרשתת.
ולכן כל ידיעה שיוצאת היא בגדר בלון של סוכנים או המצאות למילוי ביטים במרשתת.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 313 לייקים
דווקא למכור את אל-ים זה רעיון טוב ובזמן טוב. שחקן שלא הצליח להיות שחקן הרכב קבוע בהפועל הגרועה בהיסטוריה, שנה הבאה אני לא רואה איך הוא מקבל דקות כאן, וסתם הערך שלו ירד.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 635 לייקים
פאקינג עשו מכירת חיסל בקיץ, פאקינג לא השקיעו בהתאם להכנסות גם בקיץ וגם בינואר (היחידים שהרוויחו גם בינואר מכל הליגה!), והם עדיין בגרעון, כאילו מה נסגר, כמה טמבלים וכושלים אתם יכולים להיות.
בנוגע לרכש נורמאלי הייתי מנסה להביא את מוחמד אוסמן וגיא מלמד
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
לגמרי טמבליםshaolin232 כתב: ↑01 מרץ 2023, 10:46 פאקינג עשו מכירת חיסל בקיץ, פאקינג לא השקיעו בהתאם להכנסות גם בקיץ וגם בינואר (היחידים שהרוויחו גם בינואר מכל הליגה!), והם עדיין בגרעון, כאילו מה נסגר, כמה טמבלים וכושלים אתם יכולים להיות.
מופת לניהול
-
- קיבל.ה 370 לייקים
שזורקים את הצעירים הללו ככה להרכב, בקבוצה כל כך חלשה, בוודאי שהם לא יבואו לידי ביטוי.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑01 מרץ 2023, 10:17 דווקא למכור את אל-ים זה רעיון טוב ובזמן טוב. שחקן שלא הצליח להיות שחקן הרכב קבוע בהפועל הגרועה בהיסטוריה, שנה הבאה אני לא רואה איך הוא מקבל דקות כאן, וסתם הערך שלו ירד.
דווקא כשתהיה קבוצה מאוזנת, שהצעירים הללו ישתלבו לאט לאט בסגל ולא יצפו מהם לבוא ולהציל את המולדת, נוכל להפיק מהם הרבה יותר, אפילו אולי לשלוח לעונת השאלה שיצברו דקות משחק.
ככה מפתחים צעירים ומעלים את ערכם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
נו זה חדש? בטח שמגיע שחקן שלא מקושר לקלחת המקומית אפשר להמציא מה שרוצים, חוץ מזה שפייק ניוז זה חלק מהתוצר הרגיל של תקשורת הספורט פה בארץ וגם אם נתפסת על חם שהמצאת תוך כמה שעות כולם שוכחים.לירון האדום כתב: ↑01 מרץ 2023, 09:10 נשמע שכל עיתונאי התחיל להמציא דברים כדי למלא תוכן
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
תחשוב איך נוצר הגירעון, ואז תחשוב אם הם כאלה "כושלים" במטרה המרכזית שלהם.shaolin232 כתב: ↑01 מרץ 2023, 10:46 פאקינג עשו מכירת חיסל בקיץ, פאקינג לא השקיעו בהתאם להכנסות גם בקיץ וגם בינואר (היחידים שהרוויחו גם בינואר מכל הליגה!), והם עדיין בגרעון, כאילו מה נסגר, כמה טמבלים וכושלים אתם יכולים להיות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
בדיוק!oleg neduda כתב: ↑01 מרץ 2023, 09:28 איזה למכור? אין שום סיכוי שזה נכון. אולי הניסנובים ניסו להציע את הרעיון הזה כפשרה למחלוקות שלהם, אבל להבנתי החוזה ברור- יש גירעון? שווי הגירעון הוא שווי הדילול של ניסנובס
לפי הראיון שגרינברג ערך זה די פשוט:
ע״יפ ההסכם עליו חתמו הניסנובס עם האמריקאים, הם מוסרים להם את המועדון ללא גירעון בדיוק במצב הכלכלי בו נחתם החוזה ואם יווצר כזה, אז מדללים מהמניות של הבעלים הנוכחים.
הניסנובס טוענים שבגלל המגבלות שהאמריקאים הטילו על רכש בינואר המועדון לא הגיע לפליאוף העליון, (לי אישית זה נשמע די חרטוט, עוד הרבה לפני ינואר היה ברור שהמטרה של הקבוצה כרגע זה בכלל לשרוד בליגה..) התקציב היה מבוסס על הכנסות ממנו ולכן נוצר גרעון.
הם דורשים שהאמריקאים יספגו על עצמם את ההפסד והאמריקאים כמובן דורשים דבר פשוט, לעמוד בהסכם החתום.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
מקווה שהאמריקאים לא יתקפלו, הניסנובים כבר חושבים קדימה על איך הם מקבלים עוד כמה מאות אלפי שקלים בדילול במקום לאבד אותם בדילול על הגרעון.שחר כתב: ↑01 מרץ 2023, 13:03בדיוק!oleg neduda כתב: ↑01 מרץ 2023, 09:28 איזה למכור? אין שום סיכוי שזה נכון. אולי הניסנובים ניסו להציע את הרעיון הזה כפשרה למחלוקות שלהם, אבל להבנתי החוזה ברור- יש גירעון? שווי הגירעון הוא שווי הדילול של ניסנובס
לפי הראיון שגרינברג ערך זה די פשוט:
ע״יפ ההסכם עליו חתמו הניסנובס עם האמריקאים, הם מוסרים להם את המועדון ללא גירעון בדיוק במצב הכלכלי בו נחתם החוזה ואם יווצר כזה, אז מדללים מהמניות של הבעלים הנוכחים.
הניסנובס טוענים שבגלל המגבלות שהאמריקאים הטילו על רכש בינואר המועדון לא הגיע לפליאוף העליון, (לי אישית זה נשמע די חרטוט, עוד הרבה לפני ינואר היה ברור שהמטרה של הקבוצה כרגע זה בכלל לשרוד בליגה..) התקציב היה מבוסס על הכנסות ממנו ולכן נוצר גרעון.
הם דורשים שהאמריקאים יספגו על עצמם את ההפסד והאמריקאים כמובן דורשים דבר פשוט, לעמוד בהסכם החתום.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
אני ממש מקווה שהם יתנהלו בצורה דיסקרטית אל מול התקשורת ובמידה וכך יהיה אז אחרי שניים שלושה חלונות העברות הכתבים כבר יפסיקו עם זה, או לפחות יורידו את זה משמעותית.רדפוקס כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:25נו זה חדש? בטח שמגיע שחקן שלא מקושר לקלחת המקומית אפשר להמציא מה שרוצים, חוץ מזה שפייק ניוז זה חלק מהתוצר הרגיל של תקשורת הספורט פה בארץ וגם אם נתפסת על חם שהמצאת תוך כמה שעות כולם שוכחים.לירון האדום כתב: ↑01 מרץ 2023, 09:10 נשמע שכל עיתונאי התחיל להמציא דברים כדי למלא תוכן
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
היתרון באנשי צוות זרים זה שאין להם עם מי לדבר וזה לא מעניין אותם להדליף מידע.הלך המומנטום כתב: ↑01 מרץ 2023, 14:33אני ממש מקווה שהם יתנהלו בצורה דיסקרטית אל מול התקשורת ובמידה וכך יהיה אז אחרי שניים שלושה חלונות העברות הכתבים כבר יפסיקו עם זה, או לפחות יורידו את זה משמעותית.רדפוקס כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:25נו זה חדש? בטח שמגיע שחקן שלא מקושר לקלחת המקומית אפשר להמציא מה שרוצים, חוץ מזה שפייק ניוז זה חלק מהתוצר הרגיל של תקשורת הספורט פה בארץ וגם אם נתפסת על חם שהמצאת תוך כמה שעות כולם שוכחים.לירון האדום כתב: ↑01 מרץ 2023, 09:10 נשמע שכל עיתונאי התחיל להמציא דברים כדי למלא תוכן
נראה לי פחות אכפת לניק האדמונד אם צנציפר יכתוב בעדו או נגדו (שלא כמו בוקסה לדוג').
זה היתרון בצוות זר.
שיתפוצצו העיתונאים, אין כמו לקום יום בהיר אחד ולראות דיווח רשמי על XYZ מבלי שהיו הדלפות ושאר ירקות
-
- קיבל.ה 135 לייקים
בדיוק בגלל זה אני חושש מהכניסה של השותף הישראלי שנידמןלירון האדום כתב: ↑01 מרץ 2023, 16:57היתרון באנשי צוות זרים זה שאין להם עם מי לדבר וזה לא מעניין אותם להדליף מידע.הלך המומנטום כתב: ↑01 מרץ 2023, 14:33אני ממש מקווה שהם יתנהלו בצורה דיסקרטית אל מול התקשורת ובמידה וכך יהיה אז אחרי שניים שלושה חלונות העברות הכתבים כבר יפסיקו עם זה, או לפחות יורידו את זה משמעותית.
נראה לי פחות אכפת לניק האדמונד אם צנציפר יכתוב בעדו או נגדו (שלא כמו בוקסה לדוג').
זה היתרון בצוות זר.
שיתפוצצו העיתונאים, אין כמו לקום יום בהיר אחד ולראות דיווח רשמי על XYZ מבלי שהיו הדלפות ושאר ירקות
המשתמש על שם רז שלמה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא לא צפוי (כפי שגם הצהיר) להיות מעורב בניהול השוטף של הקבוצה הבוגרת.סנטה קלאוס כתב:בדיוק בגלל זה אני חושש מהכניסה של השותף הישראלי שנידמןלירון האדום כתב: ↑01 מרץ 2023, 16:57היתרון באנשי צוות זרים זה שאין להם עם מי לדבר וזה לא מעניין אותם להדליף מידע.הלך המומנטום כתב: ↑01 מרץ 2023, 14:33
אני ממש מקווה שהם יתנהלו בצורה דיסקרטית אל מול התקשורת ובמידה וכך יהיה אז אחרי שניים שלושה חלונות העברות הכתבים כבר יפסיקו עם זה, או לפחות יורידו את זה משמעותית.
זה היתרון בצוות זר.
השאלה היא גם אילו מניות הוא יקבל.
מניות בכירות מסוג A (בעל שליטה) או מניות נחותות מסוג B (לא כבעל שליטה).
-
- קיבל.ה 374 לייקים
עכשיו נצטרך לחכות לעדכונים השוטפים מהזום
-
- קיבל.ה 428 לייקים
חמש שנים ישבתי ופרגנתי להם בזה שחשבתי שהם טיפשים שאין להם מושג בניהול קבוצת כדורגל ושהם מחריבים לנו את המועדון. היום אני מבין שהם פשוט קומבינטורים גנבים שקיבלו פרסום על הגב שלנו מהכסף שלנו האוהדים. הם עשו קומבינות בכסף שלנו הם לא שמו שקל והם ממציאים גרעונות תגידו לי אתם איזה גרעון יש השנה מכירת שחקנים בעשרות מיליונים,עוד עשר אלף מנויים, כסף מזכויות שידור וחצי גמר גביע הטוטו. איזה סגל יש לנו שיש לנו גירעון חצי סגל הם עם משכורת חייל. הבעלים הכי גרועים שהיו בכל הקבוצות במדינת ישראל. מקווים מאוד לא לראות אותכם ביציע אפסים גנביםטכנית לארז כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:36תחשוב איך נוצר הגירעון, ואז תחשוב אם הם כאלה "כושלים" במטרה המרכזית שלהם.shaolin232 כתב: ↑01 מרץ 2023, 10:46 פאקינג עשו מכירת חיסל בקיץ, פאקינג לא השקיעו בהתאם להכנסות גם בקיץ וגם בינואר (היחידים שהרוויחו גם בינואר מכל הליגה!), והם עדיין בגרעון, כאילו מה נסגר, כמה טמבלים וכושלים אתם יכולים להיות.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם זה נכון שהם מוכנים למכור את לאיוס כדי לכסות את הגירעון שניסנוב יצרו אז גם האמריקאים יצורים הזויים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
מה קורה בזום?
יש עדכונים? הרכבים?
יש עדכונים? הרכבים?
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5
הפועל ת''א תועבר לאמריקאים ביממה הקרובה - ספורט 5
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=430825
הפועל ת''א תועבר לאמריקאים ביממה הקרובה - ספורט 5
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=430825
-
- קיבל.ה 374 לייקים
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
מה עכשיו הלחץ?
באמת יש פה מישהו מאמין שהפועל לא תעבור לאמריקאים?
באמת יש פה מישהו מאמין שהפועל לא תעבור לאמריקאים?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
אנשים פה כבר כלכך למודי סבל שהם רוצים הודעה רשמית שבשנה הבאה הניסנובס לא פה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוועדה אישרה את המינצברגים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים

- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים