אדמונד ספרא
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
וכאן בפורום אומרים לי שלא צריך בקרה תקציבית שתאפשר הפעלת קבוצה עם חובות.
אז הנה- בוא נראה עכשיו איך מתמודדים עם כל החובות האלה ועוד קבוצה בלאומית עם הכנסות קטנות בהרבה.
אז הנה- בוא נראה עכשיו איך מתמודדים עם כל החובות האלה ועוד קבוצה בלאומית עם הכנסות קטנות בהרבה.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1176 לייקים
שיט איך נפלתי בזה, כל הזמן זה היה לי מול העיניים בצורה פשוטהרדפוקס כתב: ↑01 יוני 2024, 13:19ספרא צריך להגיב להצעה של תושב, לאחר מכן מינצברג יצטרך להגיב לתגובה של ספרא להצעה של תושב ואז ניסנוב וגרינברג יצטרכו להגיב לתגובה של מינצברג לתגובה של ספרא להצעה של תושב ואז ספרא יצטרך להגיב שוב לתגובה של ניסנוב וגרינברג לתגובה של מינצברג לתגובה של ספרא להצעה של תושב.ההוא שאמרו לו כתב: ↑01 יוני 2024, 12:20 צנצי מפרסם בטוויטר שספרא צריך להגיב להצעה של תושב.
מה הקשר לספרא בדיוק? זה לא עניין של תושב מול מינצברג?
יימח שמו של כל מי שהביא אותנו למצב שאין לנו מושג בכלל מי נגד מי ומי אמור לחתום על מה, מרגיש כמו הסצנה בסוף של כלבי אשמורת שהם רבים כשכל אחד עם יד על ההדק וכמו שם גם הפעם ההוא שגוסס ימות
מה לא ברור?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 108 לייקים
הכמות חובות זה פשוט הזיה מטורפת.
איך לא עיקלו למועדון הזה את כל החשבונות?
הם לא שילמו לאף אחד כלום
איך לא עיקלו למועדון הזה את כל החשבונות?
הם לא שילמו לאף אחד כלום
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
צנציפח החרטטן
ספרא מתנגד למתווה תושב ומבהיר: לא אחדש את המו"מ עד להסדרת החובות ע״י הבעלות הקודמת. מינצברג עצמו לא קיבל כל פניה מתושב, שעקף אותו מול ספרא ונזרק מהמדרגות. ״תושב לא השיב השנה לבקשות של הבעלים הנוכחיים אפילו להתחיל לשלם חלק מהחובות שהם חייבים״,נכתב מצד מינצברג שמסונכרן מול ספרא
כאילו הוא ממציא הכל. מה ספרא קשור איזה חירטוט
ספרא מתנגד למתווה תושב ומבהיר: לא אחדש את המו"מ עד להסדרת החובות ע״י הבעלות הקודמת. מינצברג עצמו לא קיבל כל פניה מתושב, שעקף אותו מול ספרא ונזרק מהמדרגות. ״תושב לא השיב השנה לבקשות של הבעלים הנוכחיים אפילו להתחיל לשלם חלק מהחובות שהם חייבים״,נכתב מצד מינצברג שמסונכרן מול ספרא
-
- קיבל.ה 230 לייקים
צנציפר מעדכן שמתווה תושב נדחה על ידי ספרא.
המועדון הזה לא יוכל לחיות בכבוד כשהוא תלוי בניסנובים תושבים ומינצברגים.
מעניין מתי ואם בכלל האסימון יפול אצל הקהל שלנו.
המועדון הזה לא יוכל לחיות בכבוד כשהוא תלוי בניסנובים תושבים ומינצברגים.
מעניין מתי ואם בכלל האסימון יפול אצל הקהל שלנו.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מה זאת אומרת מה הוא קשור? ספרא הוא מי שאמור לקנות את המועדון, והוא לא מוכן לעשות את זה עד שברור לו שכל החובות של המועדון יהיו משולמים. זה די הגיוני.אוגוסטוס היל כתב: ↑01 יוני 2024, 14:52 צנציפח החרטטן
-
- קיבל.ה 963 לייקים
אנחנו מופצצים מהבוקר בספינים. זאביק מקציף בוואן, עדי רובינשטיין טוען שיש עסקה בישראל היום והדר וצנציפר מלרלרים בטוויטר.
שחררו אותנו באמא שלכם.
שחררו אותנו באמא שלכם.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
ימים של הרבה בולשיט, ספינים ומיס-אינפורמציה לפנינו.
תהיו חזקים. מאמין שבסוף יהיה בסדר.
תהיו חזקים. מאמין שבסוף יהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 108 לייקים
אני חושב שאתה קצת מערבב פה משאלת לבאוגוסטוס היל כתב: ↑01 יוני 2024, 14:52 צנציפח החרטטן
אי אפשר לתהתעלם מזה שלצצניפר, כמה כתב שכונה שהוא לא יהיה, יש את המקורות הכי אמינים בקשר לעסקה הזאת.
-
- קיבל.ה 2408 לייקים
-
- קיבל.ה 2408 לייקים
התקווה שלי כרגע היא שעופר ינאי אוליי ישלם את החובות האלה , מעבר לזה אין אמונה באף אחד פה
-
- קיבל.ה 940 לייקים
בקיצור קרב האשמות בין הנוכלים-כושלים הנוכחיים לבין אלה הקודמים. מבין למה ספרא לא רוצה לקחת חלק בטרלול הזה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אני פסימי לגמרי איזה נשאלת לב? זה פשוט סתם קשקשת.NARKOTIKA כתב: ↑01 יוני 2024, 14:56אני חושב שאתה קצת מערבב פה משאלת לבאוגוסטוס היל כתב: ↑01 יוני 2024, 14:52 צנציפח החרטטן
אי אפשר לתהתעלם מזה שלצצניפר, כמה כתב שכונה שהוא לא יהיה, יש את המקורות הכי אמינים בקשר לעסקה הזאת.
תושב מערבב את מינצברג. זה ברור שספרא לא מוכן לזה כי אין פה הסכמה והוא רוצה לקבל מועדון נקי. אין נתונים חדשים פשוט בימים הקרובים יפרסמו הדוחות שבהן ייראו שנוכלים חייבים מלא כסף.
להערכתי תושב רק מנסה להסיט את האש של האוהדים למקומות אחרים אז משתמש בשופר הנוכחי.
חרטוט
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
מתפלל שיגיע היום שנתעסק באיזה שחקן או מאמן מחתימים ולא בבקרה, חובות וחרא.
באמת שמגיע לקהל כמונו משהו אחר.
נמאס
באמת שמגיע לקהל כמונו משהו אחר.
נמאס
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 273 לייקים
זה נראה כאילו רק אצלנו הכותרות הראשיות זה חובות והתחייביות, מה אצל קבוצות אחרות אין מס הכנסה? אין פיטורי מאמנים? אין התחייבות לחוזים? אין ביטוח לאומי?
30 מיליון שקל בשנתיים ממכירות שחקנים ועוד אומרים שיש 25 מיליון חובות? איך זה הגיוני?
30 מיליון שקל בשנתיים ממכירות שחקנים ועוד אומרים שיש 25 מיליון חובות? איך זה הגיוני?
- רווי
- קיבל.ה 758 לייקים
זה לא הגיוני, רק בגלל זה תבינו איזה נוכלים גנבים מנהלים אותנו כבר עשור. איפה העשרות מיליונים של ליגת האלופות מ2011 מישהו כבר יודע????
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 349 לייקים
המילים ״הפועל תל אביב״ ו-״חובות״ מייצרות הרבה קליקים לאתרי הספורט. אולי הכי הרבה קליקים בארץ. אחרינו זה כנראה ביתר וחובות ואז זה כבר לא מעניין, כי לכל הגדולות יש בעלים עשירים ואין חובות שמאיימים על קיומם.Adom_Adom כתב:זה נראה כאילו רק אצלנו הכותרות הראשיות זה חובות והתחייביות, מה אצל קבוצות אחרות אין מס הכנסה? אין פיטורי מאמנים? אין התחייבות לחוזים? אין ביטוח לאומי?
-
- קיבל.ה 389 לייקים
אשכרה כאילו יש גורמים מאחורי הקלעים שמנסים איך להוסיף לנו צרות ולהרוס אותנו. מאוד מוזר מאיפה זה בא.
יש קבוצות שמנוהלות על ידי עבריינים כמו אשדוד וביתר ולא שומעים שם כלום על חובות, רק אצלנו כשפתאום שיש רוכש מתחילים לשמוע כל יום על עוד עשר מיליון שקל חובות. שמעו מיליארד מנסים איך לעקוץ.
-
- קיבל.ה 443 לייקים
כל אתר מדווח משהו שונה לגמרי וזה עושה לי כאב ראש 

-
- קיבל.ה 2459 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
ב 30 שקל עלות הכל כולל הכל כולל כל הפיצויים והמניות והחובות אפשר לקנות את הפועל. ( כנראה הרבה פחות). 30 מיליון זה מה שמכרו את חלאילי לחול.
מי שלא רוצה אן לא יכול להשקיע כזה סכום צנוע עדיף שלא יבוא
מי שלא רוצה אן לא יכול להשקיע כזה סכום צנוע עדיף שלא יבוא
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
הרבה עבודה נתנו היום השופרות של מינצברג ותושב/ניסנובס...
-
- קיבל.ה 405 לייקים
אז כנראה שמתבשל הסכם שתעביר את הבעלות לספרא. לא תושב-ניסנוב ולא דוויד יתנו להזדמנות הזו לברוח.
-
- קיבל.ה 2408 לייקים
מתבשל /מתרחק ? קשה לדעת באמת מהפרסומים האלההלוטוס הלבן כתב: ↑01 יוני 2024, 21:16 אז כנראה שמתבשל הסכם שתעביר את הבעלות לספרא. לא תושב-ניסנוב ולא דוויד יתנו להזדמנות הזו לברוח.
-
- קיבל.ה 443 לייקים
אחד שיודע?הלוטוס הלבן כתב: ↑01 יוני 2024, 21:16 אז כנראה שמתבשל הסכם שתעביר את הבעלות לספרא. לא תושב-ניסנוב ולא דוויד יתנו להזדמנות הזו לברוח.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4766 לייקים
אחד שלא יודעadom4 כתב: ↑01 יוני 2024, 21:47אחד שיודע?הלוטוס הלבן כתב: ↑01 יוני 2024, 21:16 אז כנראה שמתבשל הסכם שתעביר את הבעלות לספרא. לא תושב-ניסנוב ולא דוויד יתנו להזדמנות הזו לברוח.
אף אחד חוץ מספרא או המפעילים שלו לא יודע
-
- קיבל.ה 374 לייקים
-
- קיבל.ה 1766 לייקים
לא.מייסון גרינוודאל באנדי כתב:עדיין קרן לחטאפה?
-
- קיבל.ה 302 לייקים
הפועל לא שווה 30 מיליון, ואם אתה חושב שמישהו ישים סכום כזה שמבוסס על חובות שלא קשורים אליו רק כי הוא יכול - אז אתה צריך שיעור קטן בכלכלה.
הכסף גדל על העצים ברגע שהוא לא שלך, אה? סכום צנוע עאלק.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עוד הוכחה בפעם המי יודע כמה, שקבוצת ניסנוב ותושב הם הדבר הכי גרוע שקרה להפועל ת״א מאז שאול אייזנברג.
אם זה היה אלי טביב היו מספרים שהוא גנב מהקופה, לפי הפרסומים הם הפסיקו תשלומים, יצרו תביעות וגררו חובות על הראש של כולנו.
אם לא היה לי חיים הייתי הולך להיסטוריה ועושה פה קצת ניים דרופינג לכל הגרופים שלהם בפורום ובטוויטר. גם אתכם צריך להרחיק מבלומפילד.
אם זה היה אלי טביב היו מספרים שהוא גנב מהקופה, לפי הפרסומים הם הפסיקו תשלומים, יצרו תביעות וגררו חובות על הראש של כולנו.
אם לא היה לי חיים הייתי הולך להיסטוריה ועושה פה קצת ניים דרופינג לכל הגרופים שלהם בפורום ובטוויטר. גם אתכם צריך להרחיק מבלומפילד.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
הקבוצה אמריקאית נמצאת בניהול שנה אחת. בשנה אחת יצרו חוב של 5 מיליון ש"ח.
אם ישארו 6 שנים כמה חובות יצברו?
-
- קיבל.ה 428 לייקים
כל קהל אחר מהגדולות לא היה נותן לאף אחד לדרדר את המועדון כמו שאנחנו נתנו, כבר כמה שנים שאנחנו מקבלים חמישיות וממשיכים לעודד הקבוצה יורדת ליגה וכלום לא קורה. ברור שאנחנו לא האשמים פה אבל בהחלט נתנו לאנשים אפסים לפרק לנו את המועדון לרסיסים.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
חשוב להתעכב על זה. האשימו את טביב ואת הניסנוב בניהול כושל, שוד, רשלנות פושעת ומה לאהלוטוס הלבן כתב: ↑02 יוני 2024, 09:22 הקבוצה אמריקאית נמצאת בניהול שנה אחת. בשנה אחת יצרו חוב של 5 מיליון ש"ח.
והנה גם אצל האמריקאים הכל אותו הדבר
איך מכל העיתונאים ששופכים מספרים ואינפורמציה משפטית לא קם אחד שיעשה סדר ויסביר את מה שבאמת מעניין- מה, אם בכלל, יוצא דופן בניהול הפועל שמייצר חובות שלכאורה לא קיימים בקבוצות אחרות? מה עושים אצלנו אחרת מכל הליגה והאם זה בכלל נכון?
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
ומי אמר לך מה הם היו עושים עם החוב הזה ואם הם היו סוגרים אותו ואיך(אם היו נשארים בליגה)הלוטוס הלבן כתב: ↑02 יוני 2024, 09:22 הקבוצה אמריקאית נמצאת בניהול שנה אחת. בשנה אחת יצרו חוב של 5 מיליון ש"ח.
מה גם שזה לא משהו לינארי, זה לא אומר שאם עכשיו יש חוב כזה אז יהיה ככה כל עונה.
מה שידוע זה שהניסנובים יצרו חובות של מיליונים רבים מאוד. זה מה שידוע.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
מכרו פה שחקנים בשנה האחרונה ב 15-20 מיליון שקל.
איפה הכסף??
המספרים שזורקים בתשקורת לא מדויקים.
איפה הכסף??
המספרים שזורקים בתשקורת לא מדויקים.
-
- קיבל.ה 420 לייקים
מת להבין:
1. איפה הכסף ממכירות?
2. כמה חובות יש ומה התפלגותם? (מתי נוצרו ועל ידי מי)
בחיי שעדיף למחוק את הגוף הכושל הזה ולהתחיל מאפס. אני ככה קרוב להצטרף לשחור.
1. איפה הכסף ממכירות?
2. כמה חובות יש ומה התפלגותם? (מתי נוצרו ועל ידי מי)
בחיי שעדיף למחוק את הגוף הכושל הזה ולהתחיל מאפס. אני ככה קרוב להצטרף לשחור.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
זה לא "חוב* זה כספים שהם הוציאו מעבר לתקציב,הלוטוס הלבן כתב: ↑02 יוני 2024, 09:22 הקבוצה אמריקאית נמצאת בניהול שנה אחת. בשנה אחת יצרו חוב של 5 מיליון ש"ח.
ובניגוד לבסטיונרים, מינצברג לא מתכחש לזה
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
יוצא דופן מספר דבריםברנדון מלכה כתב: ↑02 יוני 2024, 09:37חשוב להתעכב על זה. האשימו את טביב ואת הניסנוב בניהול כושל, שוד, רשלנות פושעת ומה לאהלוטוס הלבן כתב: ↑02 יוני 2024, 09:22 הקבוצה אמריקאית נמצאת בניהול שנה אחת. בשנה אחת יצרו חוב של 5 מיליון ש"ח.
והנה גם אצל האמריקאים הכל אותו הדבר
איך מכל העיתונאים ששופכים מספרים ואינפורמציה משפטית לא קם אחד שיעשה סדר ויסביר את מה שבאמת מעניין- מה, אם בכלל, יוצא דופן בניהול הפועל שמייצר חובות שלכאורה לא קיימים בקבוצות אחרות? מה עושים אצלנו אחרת מכל הליגה והאם זה בכלל נכון?
קודם כל כן, בגדול זה בגדול ובכללי ניהול כושל
דבר שני אין מי שיסגור גרעונות וחלק ניכר מקבוצות ליגת העל מגיעים לגרעונות בסיום העונה. חלק מגלגלים הלאה, חלק סוגרים הבעלים וכו
ופה מגיע ההבדל בגישה
בגלל שהפועל נחשבת מועדון גדול עדיין, הן בציפיות והקהל וסביב המועדון והתקשורת, יש עניין ציבורי גדול וזה למה זה מעניין לכתוב על זה ולא על החובות של סגל במכ נתניה שהוא סוגר חלק ומגלגל הלאה
בנוסף, באותו העניין של הדימוי והציפיה, הבעלים מנסים לייצר מקסימום תקציב בלי כמעט להביא כסף מהבית ומסתבכים. לגבי הניסנובים הם גם נוהגים להנאתם ללכת הרבה על בתי משפט ובוררויות והפסידו הרבה כסף על לא לשלם לשחקנים ולפטר אותם עם חוזים
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
מאוד יפתיע אותי אם העסקה תצא לפועל.
האשמים הראשיים- הניסנובים ושות'.
יצרו חובות אדירים וכמובן שלא חשבו או חושבים לסגור אותם.
אשם כמעט כמו הניסנובים- הדביל האמריקאי.
גם "קונה" קבוצה ( איך הוא קונה את הקבוצה והחובות הם של מישהו אחר? משמע לא קנה את הקבוצה) גם מחרב אותה לחלוטין מקצועית,גם יוצר חובות בעצמו.
לפחות הניסנובים עשו את הכל ביודעין ובמתכוון.
הדביל האמריקאי כל כך מטומטם שהוא הרס את הקבוצה בגלל חוסר המושג,הידע והיכולת שלו.
באמת שאני לא יודע מי יותר גרוע
האשמים הראשיים- הניסנובים ושות'.
יצרו חובות אדירים וכמובן שלא חשבו או חושבים לסגור אותם.
אשם כמעט כמו הניסנובים- הדביל האמריקאי.
גם "קונה" קבוצה ( איך הוא קונה את הקבוצה והחובות הם של מישהו אחר? משמע לא קנה את הקבוצה) גם מחרב אותה לחלוטין מקצועית,גם יוצר חובות בעצמו.
לפחות הניסנובים עשו את הכל ביודעין ובמתכוון.
הדביל האמריקאי כל כך מטומטם שהוא הרס את הקבוצה בגלל חוסר המושג,הידע והיכולת שלו.
באמת שאני לא יודע מי יותר גרוע