רק הפועל בלב כתב: ↑08 ינואר 2025, 21:52
הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:09
רק הפועל בלב כתב: ↑07 ינואר 2025, 15:45
יוסי יצא סתם בפוסט מפלג ומסית. הרי ברור שאין כוונה להקים את השחקן ה12 האדום. למה זה טוב ללכת ככה נגד האוהדים של הפועל?
מה מסית במה שיוסי שטרום כתב שם? זה אירוע הפרשת חלה, לא התארגנות חדשה לעידוד? זה בדיוק מה שזה.
שלא לדבר על זה שבפוסט המקורי Money בעצמו כותב "עד שיקום ארגון חדש מסודר נצטרך לתת אקסטרה" ואחרי זה אומר "במידה ומישהו רוצה לתרום משהו לטובת הארגון".
שנדבר על מה שווינרייט כתב או שנמשיך הלאה?
אפשר להתעלם, אבל הבן אדם בא לדחוף אצבע לעין ולהתסיס. לא ברור מה האינטרס
לא מפספס הזדמנות להדליק וויכוח.
(*אין קשר לאולטראס אבל זה מתגלגל כבר באשכול פה..)
שקלתי לא להגיב, אבל מכיוון שאני חושב שאחת הטעויות הגדולות של העמותה היתה בכך שהיא לא הגיבה לדברים (וגם לא הביאה אותם להצבעה), החלטתי בכל זאת להגיב כאן, כי די נמאס לי מכל אלו שכותבים שאני בא להתסיס ו"להדליק ויכוח".
אז ככה:
את קבוצת הפייסבוק של היציע יזמתי והקמתי (עם ג'רמי דדון) כדי שיהיה מקום לדיונים יותר אינטליגנטיים ומעניינים על הפועל בפייסבוק, במשותף - כדורגל וכדורסל, כי מדובר באותה קהילת אוהדים, פחות או יותר.
בשלוש השנים האחרונות אני משתדל להביא לקבוצה כל ידיעה שיש בה עניין לנו, האוהדים, טובה ורעה כאחד, כשהסינון היחידי הוא מבחינת איכות הידיעה - האם היא 'ניוז' או סתם הנפצה של סוכן שמנסה לשווק שחקן כושל.
אני גם משתדל להביא מידע שאני חושב שהוא שימושי לחיינו כאוהדים, למשל - מה יהיה מזג האוויר במשחק הכדורגל, ואיפה כדאי לחנות כשמגיעים לנוף הגליל. אני גם עוזר לעשרות שאלות ובקשות שמופנות אליי, הן בפייסבוק והן בערוצים ישירים.
הכוונה היא בהחלט לעורר דיון, כי לשם כך קיימת הקבוצה (ממש כמו הפורום הזה).
אני משקיע בכך יותר מדי שעות, גם על חשבון העבודה שלי, כי הפועל היא חלק מהותי בחיי, מגיל 8 ועד היום. אני וג'רמי מסננים כל הזמן בקשות להצטרפות, בודקים כל פונה כדי לוודא שרק אוהדי הפועל ייכללו בקבוצה, ולהערכתי, זה מצליח לנו כמעט באופן מושלם, ואם מתגלים חריגים - הם מורחקים ונחסמים.
אני גם מביע, לא פעם את דעותיי האישיות, ויש לי דעות כמו לכל אחד אחר, ואני מתנצל, אך הן לא חד-מימדיות.
לגבי הסיפור של הפועל-סל, דעתי בתמצית היא שכולם עשו טעויות מחרידות - האולטראס, ינאי וגם העמותה. מדובר בטרגדיה יוונית, שבה כולם רוצים טוב, אך נופלים בגלל האגו שלהם.
אגב, גם אני טעיתי, מי שירצה - אני גם יכול לפרט, אבל לא כאן. גם ככה זה ייצא ארוך.
בימים האחרונים ההאשמות על 'התססה' הגיעו כבר לרמות בלתי נסבלות, כולל קללות ואיומים שנשלחו אליי בפרטי וגם בפייסבוק.
וזאת, על רקע שני אייטמים - ההתארגנות לעידוד ביד אליהו והציוץ של איש וויינרייט.
לגבי ההתארגנות - עלה פוסט כאן, ראיתי אותו, וחשבתי שהוא מספיק מעניין וחשוב כדי להביא אותו לפייסבוק. נתתי לו את הכותרת
"האם יקום ארגון חילופי לאולטראס? משתמש בכינוי money בפורום שדים יוזם התארגנות חדשה לעידוד ביד אליהו. נפתח גם ערוץ בטלגרם."
קיבלתי על כך הרבה מאד תגובות זועמות, ובעיקר - למה קראתי לזה 'ארגון חליפי' ובכך עוררתי את האולטראס.
ובכן, ראשית - אני יודע שהזועמים לא שמו לב - יש שם סימן שאלה.
שנית, האולטראס לא צריכים אותי כדי לעורר אותם. הם חיים יותר ממני כל פסיק שנכתב סביב הפועל.
שלישית, מי שלוקח גוף של מכונית, מנוע של מכונית, מערכת היגוי של מכונית, מוסיף גלגלים ודלק - בונה מכונית, גם אם הוא יגיד (אחר כך) שהיא לשימוש חד-פעמי.
ובנוגע לציוץ של וויינרייט:
ראיתי את הציוץ ברשת X. וגם ראיתי שהוא מחק והעלה נוסח אחר.
אחר כך ראיתי שדף HTA - שיש לו תפוצה גדולה משלי - הביא את הציוץ המקורי, אבל לא את המחיקה והתיקון.
חשבתי, ואני עדיין חושב, שזה לא היה מספיק חשוב כדי לעסוק בכך (בהערת אגב - אני לא חושב שעופר עומד מאחורי הציוץ, אלא זו יוזמה פרטית של וויינרייט), ולכן העליתי פוסט חצי הומוריסטי של "נראה לכם שצריך לעסוק בכך או שנמשיך בחיינו?"
ואז הבנתי שזה לא רק בכל קבוצות הוואטסאפ של האוהדים, אלא יצא גם לערוץ 5, ואין לי ברירה אלא להתייחס, ולכן הבאתי את שני הציוצים כפי שהם (וגם הוספתי שאיש חמוד, כדי קצת להרגיע את הרוחות).
אז כל מי שטוען שאני "מתסיס" ו"מה האינטרס שלו" - אז - אין לי שום אינטרס שהוא לא גלוי וידוע.
אני לא חבר של רמי כהן / עופר ינאי / האולטראס, אני לא שונא אותם וגם בקושי החלפתי יותר ממילה עם מי מהם.
אני מביא את הדברים כדי שנדבר עליהם, ושום דעה לא נחסמת, כל עוד היא נכתבת באופן מכבד.
ומי שלא מתאים לו - תמיד יש גם עמודים אחרים בפייסבוק.
יום טוב הפועל.