וולקאם סתיו טוריאל
-
cholo
- קיבל.ה 277 לייקים
הסריח את הדשא היום ולא בפעם הראשונה בתקופה האחרונה.
לספסל ומהר, יעשה לו טוב.
לספסל ומהר, יעשה לו טוב.
-
D&3
- קיבל.ה 1708 לייקים
הדקות המזעזעות שלו לפני שיצא השכיחו משחק לא כזה גרוע שלו בעיני, כולל כדור אדיר ללןאיזו שהיה חייב לכבוש, וזעזוע של המשקוף
-
אדום
- קיבל.ה 1181 לייקים
מי אתה מס' 11 שעלה היום למגרש ומה עשית עם סתיו טוריאל?
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 195 לייקים
לא שחקן קו זה כבר בוהק
חלוץ,אין אפשרות אחרת
חייב לשחק קרוב לשער חייב לקבל כדורי עומק
זה מתבקש
חלוץ,אין אפשרות אחרת
חייב לשחק קרוב לשער חייב לקבל כדורי עומק
זה מתבקש
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1168 לייקים
לא מאתמול.
פרימדונה שסובל מבטחון יתר ולא תורם דבר
לא סגר בהגנה מספיק טוב
לא עובר שחקן
אגואיסט
כל החופשיות שלו היום היו לא באזור חיוג בכלל של משהו.
כל מה שקיבלת ממנו זה פס נחמד ללואיזו ואיזה בעיטה למשקוף.
העיקר שיש חוזה ושהוא מוזמן על עיוור לנבחרת.
איזו בדיחה.
פרימדונה שסובל מבטחון יתר ולא תורם דבר
לא סגר בהגנה מספיק טוב
לא עובר שחקן
אגואיסט
כל החופשיות שלו היום היו לא באזור חיוג בכלל של משהו.
כל מה שקיבלת ממנו זה פס נחמד ללואיזו ואיזה בעיטה למשקוף.
העיקר שיש חוזה ושהוא מוזמן על עיוור לנבחרת.
איזו בדיחה.
- בן לוז
- קיבל.ה 618 לייקים
מקווה מאוד שנבטיח אירופה כמה שיותר מהר
ואז ברדה יוכל לעשות ניסיונות שאין לו אומץ לעשות כרגע
כמו טוריאל כחלוץ
ואז ברדה יוכל לעשות ניסיונות שאין לו אומץ לעשות כרגע
כמו טוריאל כחלוץ
בעיני היה טוב מחצית ראשונה והתעייף מחצית שניה
צריך להיות יותר מנהיג
צריך להיות יותר מנהיג
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 141 לייקים
משהו מאוד נפגם בביטחון שלו, הוא תמיד עושה את מהלך, עובר מהצד לאמצע ומרים. פעם הוא היה מגוון, עושה הטעיות, ומדי פעם גם היה עושה גיחות על הקו ככה שמגנים לא היו יודעם מה הוא היה רוצה לעשות.
-
L.S
- קיבל.ה 2159 לייקים
יש דברים שהם א', ב' - לפני כשרון, לפני יכולת. כושר משחק.
חביבי, אין דבר כזה שמדקה 70 אין לך אויר.
חייב לקחת את עצמו ברצינות ובידיים. הוא קיבל את השדרוג שבקש (ובצדק) ומאז נעלם.
קח את עצמך בידיים סתיו. זה המאני טיים של העונה ולא יכול להיות שלא תופיע
חביבי, אין דבר כזה שמדקה 70 אין לך אויר.
חייב לקחת את עצמו ברצינות ובידיים. הוא קיבל את השדרוג שבקש (ובצדק) ומאז נעלם.
קח את עצמך בידיים סתיו. זה המאני טיים של העונה ולא יכול להיות שלא תופיע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- כרובית
- קיבל.ה 1272 לייקים
אחלה טוריאל, יש פה אנשים בחיי...
עשה 2 פעולות נוראיות לפני שיצא כי היה גמור רצח ואכן היה צריך להיות חילוף מוקדם יותר בטח כשאנחנו מתחילים תקופה לחוצה
עשה 2 פעולות נוראיות לפני שיצא כי היה גמור רצח ואכן היה צריך להיות חילוף מוקדם יותר בטח כשאנחנו מתחילים תקופה לחוצה
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים
נראה כבוי ומוטרדאסון למכבי כתב: ↑26 אפריל 2026, 06:45 משהו מאוד נפגם בביטחון שלו, הוא תמיד עושה את מהלך, עובר מהצד לאמצע ומרים. פעם הוא היה מגוון, עושה הטעיות, ומדי פעם גם היה עושה גיחות על הקו ככה שמגנים לא היו יודעם מה הוא היה רוצה לעשות.
משהו בפוקוס שהיה לו בתחילת עונה השתנה אולי עצם זה שהוא הרגיש ״תקוע״ בהצעה של הפועל שינה אצלו משהו
גם שעודדו אותו בדרבי ראו שהוא לא שם ב100%
ההימור שלי זה או שהוא לא מרוצה מהחוזה שהוא חתם עליו או משהו בפן האישי אבל משום מה הירידה התחילה באזור הזמן שהוא חתם על החוזה לכן הנטייה שלי להאמין שהוא לא יצא מרוצה
אף לא צעד לאחור 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2700 לייקים
נראה שנכנס למין באסה כזאת.
ועדיין הדביק כדור למשקוף בתחילת מחצית שניה ושם את לויזו מול שוער בסוף מחצית ראשונה.
אין לו תחליף והוא שחקן ענק.
ועדיין הדביק כדור למשקוף בתחילת מחצית שניה ושם את לויזו מול שוער בסוף מחצית ראשונה.
אין לו תחליף והוא שחקן ענק.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 215 לייקים
אם המשקוף גבוה בסנטימטר ולואיזו עם רגל ימין סבירה הוא עם שער ובישול
לא משחק טוב שלו, לא צריך לדבר יותר מדי
שחקן שחקן ועוד יתרום המון להפועל
לא משחק טוב שלו, לא צריך לדבר יותר מדי
שחקן שחקן ועוד יתרום המון להפועל
-
KingZivos
- קיבל.ה 304 לייקים
החוזה שהוא חתם עליו יפה מאוד, אף אחד מאיתנו לא בתוך הראש שלו אבל הייתי מהמר שאם הוא לא מרוצה ממשהו זה אולי מהעובדה שהוא עוד בליגה שהוא חשב /חלם שישחק באירופה.RedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:37נראה כבוי ומוטרדאסון למכבי כתב: ↑26 אפריל 2026, 06:45 משהו מאוד נפגם בביטחון שלו, הוא תמיד עושה את מהלך, עובר מהצד לאמצע ומרים. פעם הוא היה מגוון, עושה הטעיות, ומדי פעם גם היה עושה גיחות על הקו ככה שמגנים לא היו יודעם מה הוא היה רוצה לעשות.
משהו בפוקוס שהיה לו בתחילת עונה השתנה אולי עצם זה שהוא הרגיש ״תקוע״ בהצעה של הפועל שינה אצלו משהו
ההימור שלי זה או שהוא לא מרוצה מהחוזה שהוא חתם עליו או משהו בפן האישי אבל משום מה הירידה התחילה באזור הזמן שהוא חתם על החוזה לכן הנטייה שלי להאמין שהוא לא יצא מרוצה
או מהתחרות עם לואיזו שממש לקחה לו פוקוס.
היום הוא כבר בן 25 ולאט לאט אירופה נראה רחוק, אתה בתור שחקן נגיד שחלם לשחק בספרד למשל מתחיל להבין שזה כבר מתרחק.
אני מאחל לו את כל הטוב שבעולם כל עוד זה לא ביריבות של הפועל, אני מקווה שהוא יבין שהוא צריך להתאפס ולתת פלייאוף מעולה כדי לקבל הצעה נורמאלית מאירופה.
אני הייתי רוצה לראות אותו בהפועל אבל ממש הייתי שמח גם בשבילו וגם בשביל הפועל שיצא לאירופה באיזה אקזיט נחמד, שיעזור לנו להתחזק עונה הבאה. מגיע לו צאנס להוכיח אם הוא שווה את הרמות האלו. זה או זה או שהוא עושה סוויצ בראש ומבין שהוא פה עכשיו, והוא יכול להיות שחקן מוביל בליגת העל.
-
L.S
- קיבל.ה 2159 לייקים
אין שום קשר בין היכולת שלו למה שכתבת כאן.KingZivos כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:03החוזה שהוא חתם עליו יפה מאוד, אף אחד מאיתנו לא בתוך הראש שלו אבל הייתי מהמר שאם הוא לא מרוצה ממשהו זה אולי מהעובדה שהוא עוד בליגה שהוא חשב /חלם שישחק באירופה.RedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:37נראה כבוי ומוטרדאסון למכבי כתב: ↑26 אפריל 2026, 06:45 משהו מאוד נפגם בביטחון שלו, הוא תמיד עושה את מהלך, עובר מהצד לאמצע ומרים. פעם הוא היה מגוון, עושה הטעיות, ומדי פעם גם היה עושה גיחות על הקו ככה שמגנים לא היו יודעם מה הוא היה רוצה לעשות.
היום הוא כבר בן 25 ולאט לאט אירופה נראה רחוק, אתה בתור שחקן נגיד שחלם לשחק בספרד למשל מתחיל להבין שזה כבר מתרחק.
אני מאחל לו את כל הטוב שבעולם כל עוד זה לא ביריבות של הפועל, אני מקווה שהוא יבין שהוא צריך להתאפס ולתת פלייאוף מעולה כדי לקבל הצעה נורמאלית מאירופה.
אני הייתי רוצה לראות אותו בהפועל אבל ממש הייתי שמח גם בשבילו וגם בשביל הפועל שיצא לאירופה באיזה אקזיט נחמד, שיעזור לנו להתחזק עונה הבאה. מגיע לו צאנס להוכיח אם הוא שווה את הרמות האלו. זה או זה או שהוא עושה סוויצ בראש ומבין שהוא פה עכשיו, והוא יכול להיות שחקן מוביל בליגת העל.
מנטלית הוא עוד חיי את הפציע שלו. זו הבעיה היחידה שלו, אפשר לראות את זה בכל טאקל שהוא נכנס אליו, מושך את הרגל והגוף משחק היריב, לא נכנס פיזית.
פיזית הוא החלים, מנטלית זה כנראה יושב לו עדיין בראש, זה קורה להרבה שחקני כדורגל.
חייב לקחת את עצמו בידיים ומהר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
KingZivos
- קיבל.ה 304 לייקים
אל תזרוק עובדה בכזו ביטחון למשהו שלא אני ולא אתה יודעים, בסך הכל שנינו מדברים ספקולציות.L.S כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:08אין שום קשר בין היכולת שלו למה שכתבת כאן.KingZivos כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:03החוזה שהוא חתם עליו יפה מאוד, אף אחד מאיתנו לא בתוך הראש שלו אבל הייתי מהמר שאם הוא לא מרוצה ממשהו זה אולי מהעובדה שהוא עוד בליגה שהוא חשב /חלם שישחק באירופה.RedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:37
נראה כבוי ומוטרד
מנטלית הוא עוד חיי את הפציע שלו. זו הבעיה היחידה שלו, אפשר לראות את זה בכל טאקל שהוא נכנס אליו, מושך את הרגל והגוף משחק היריב, לא נכנס פיזית.
פיזית הוא החלים, מנטלית זה כנראה יושב לו עדיין בראש, זה קורה להרבה שחקני כדורגל.
חייב לקחת את עצמו בידיים ומהר
יכול להיות שאתה צודק , יכול להיות גם שלא.
שורה תחתונה כמו שאמרת- הוא צריך לקחת את עצמו בידיים ומהר. במיוחד אם הוא שחקן שבונה על אירופה.
לא אוהב את שפת הגוף.
יותר מדי גוער בשחקנים אחרים.
יותר מדי גוער בשחקנים אחרים.
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 7 לייקים
אוברייטד מטורף,אם היה חלוץ נורמלי שיודע להבקיע היה לו מעמד לא יותר טוב משל לירן רוטמן...
-
Niro
- קיבל.ה 2667 לייקים
תחת ההגדרה של כפיות טובה במילון צריך להיות צילום של אוהדי כדורגל
-
CouchPotato
- קיבל.ה 102 לייקים
טוריאל לא עושה לנו טובה כשהוא מבקיע. זה אינטרס של שני הצדדים. הוא היה עושה לנו טובה הרבה יותר גדולה אם הוא היה בוחר לבשל לדאפה ב4-0 על פ"ת, או משתתף יותר במשחק הלחץ של הקבוצה, במשחק ההגנה או בהנעת הכדור בקישור. אתה יודע, המשימות הלא כיפיות וכפויות הטובה האלה שמשפרות את כל הקבוצה אבל קצת פחות מרפדות את הסטטיסטיקה האישית של השחקן.
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים