צנציפר ממציא
עונת המלפפונים -הפועל 23/24
עיליי פיינגולד סיים חוזה במכבי חיפה ושוקל לעזוב. במצבנו הנוכחי, כשהתמודדת על אליפות לא על הפרק - לא כדאי להמר על הילד שיתחרה עם אזוגי על מקום בהרכב, ולהשקיע את הכסף במקומות אחרים?
מודה שאני לא משוכנע שהוא מוכן לכך, אבל זו אופציה שראוי לשקול
מודה שאני לא משוכנע שהוא מוכן לכך, אבל זו אופציה שראוי לשקול
-
- קיבל.ה 237 לייקים
בהתחשב בזה שאזוגי ייזרק למים בקבוצה עם לחץ וקהל כמגן מוביל, הייתי מעדיף מישהו יותר מנוסה שילווה אותו בתהליך, חבל אפילו שלא השאירו את בן ביטון בחוזה נמוך וכגיבוי לאזוגי השעת צורך.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4740 לייקים
נצטרך לשלם עליו דמי השבחה אם נרצה להחתים אותו.
לכן רוב הסיכויים שהוא יאריך חוזה בחיפה והם ישאילו אותו למקום שיתן לו הרבה דקות.
בכנות, אני חושב שגם להפועל וגם לביטון היה עדיף להיפרד כמה שיותר מהר.הסבתא של הפועל כתב: ↑24 יוני 2023, 14:58בהתחשב בזה שאזוגי ייזרק למים בקבוצה עם לחץ וקהל כמגן מוביל, הייתי מעדיף מישהו יותר מנוסה שילווה אותו בתהליך, חבל אפילו שלא השאירו את בן ביטון בחוזה נמוך וכגיבוי לאזוגי השעת צורך.
אני כן תופס מאזוגי והיה חבל לי בעונה שעברה שהשאילו אותו.
אבל הוא עדיין לא התמודד כמגן פותח בליגת העל, ויש לו נטייה להיפצע. אז למה העלתי את עיליי פיינגולד? הרי עדיף שאזוגי יהיה מחליף למגן ימני זר מנוסה.
זה בהחלט מה שאני חושב. אבל יש רצוי ויש מצוי. ביחס לתקרת הפוטנציאל שעושי להיות ממומש ממאבק של שני המגנים הצעירים (אזוגי ופיינגולד) על מקום בודד בהרכב, אולי כדאי להשקיע את משבצת הזר במקום אחר, בתקווה שנזק חוסר הניסיון מהשניים לא יהיה מהותי עד כדי כך - והרווחנו מגן ימני אחד לפחות לעתיד. כך גם הרווחנו את בונדר וקנדה, גרופר וליידנר..
יהיו דמי השבחה. לא יודע עד כמה הם יהיו גבוהים, ביחס לדקות המשחק שקיבל. לא רואה סיבה למה כדאי לו לחתום בחיפה, עדיף לו לחפש מקום שיתן לו דקות ואופציה להתקדם לאירופה כמה שיותר מהר. מצד שני, גם דור תורג'מן עשה מעשה דומה...
-
- קיבל.ה 320 לייקים
מה עם שבירו?
עדיין לא חתם בשום מקום אחר
עדיין לא חתם בשום מקום אחר
-
- קיבל.ה 2313 לייקים
כי אני אישית תופס מדוידה שחקן טוב עם הרבה פוטנציאל, בקבוצה טובה לדעתי הוא יכול לפרוח ולדעתי הוא ריאלי יותר מסייףקוקאין ואלכוהול כתב:לא הבנתי למה דוידה הפך להיות שם נחשק כאן, כי הוא לגיונר?לירון האדום כתב: ↑24 יוני 2023, 11:09 קאניוק שחקן סביר, גם דור חוגי פנוי.
כיאל לדעתי בגיל שלו אוברייטד, שנה שעברה קיבל לא מעט כרטיסים אדומים.
בגילו לא צריך אותו.
צריך למצוא מגן ימני ישראלי + דוידה ולהביא קשר זר לאמצע + בלם זר.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
סתם שחקן, באמת שאין בו כלום.
עדיף להשקיע על סייף ולקבל שחקן ורסטילי שיכול לסתום כמה עמדות מאשר להביא שחקן ראש בקיר עם רגל ימין למדרגות שחימם ספסלים במשך שנה פלוס
-
- קיבל.ה 2313 לייקים
שמע, אפשר לחיות בחלום ואפשר להיות מציאותי.וינסנט כתב:כי יש לך קהל חסר מושג שהתרגל לבינוניות. בגלל זה הם מעריצים שחקנים בינוניים שהכי גבוה יביאו אותך למקום 6-8קוקאין ואלכוהול כתב: ↑24 יוני 2023, 11:49לא הבנתי למה דוידה הפך להיות שם נחשק כאן, כי הוא לגיונר?לירון האדום כתב: ↑24 יוני 2023, 11:09 קאניוק שחקן סביר, גם דור חוגי פנוי.
בגילו לא צריך אותו.
עדיף להשקיע על סייף ולקבל שחקן ורסטילי שיכול לסתום כמה עמדות מאשר להביא שחקן ראש בקיר עם רגל ימין למדרגות שחימם ספסלים במשך שנה פלוס
כמו דוידה שהכדור בורח לו בין הרגליים
כמו ליידנר ש15 גולים קיבלת כל עונה רק על חורים שעשה בהגנה וחוץ ממהירות אין לו כלום
כמו אלטמן הכבד ש70 אחוז מהגולים שכבש היו בפנדל
כמו אליאס שחוץ מפיזיות אין לו שום טכניקה ועשו ממנו צאבי
כמו אייבינדר האיטי שלא מסוגל לחזור להגנה
וכמו למקין וישראלוב שגם בזכותם ההגנה שלנו שנה שעברה הכי חלשה בליגה וקיבלנו חמש בדרבי.
בגלל השחקנים האלה נמשיך לדשדש בין פלייאוף עליון לפלייאוף תחתון ונמשיך לאכול חמישיות מחיפה ושישיות מבאר שבע ושלישיות בדרבי
בין הרצוי למצוי יש מרחק
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לאור ההתפתחויות האחרונות אולי אלי דסה מחפש מועדון לשנה הקרובה?
-
- קיבל.ה 2313 לייקים
יחזור למכבישחר כתב:לאור ההתפתחויות האחרונות אולי אלי דסה מחפש מועדון לשנה הקרובה?
עילי פיינגולד סיים חוזה במכבי חיפה.
הוא נתן טורניר מעולה במונדיאלטו, חיפה טוענים שלא בונים עליו.
למה לא לקפוץ על ההזדמנות?
הוא נתן טורניר מעולה במונדיאלטו, חיפה טוענים שלא בונים עליו.
למה לא לקפוץ על ההזדמנות?
-
- קיבל.ה 320 לייקים
-
- קיבל.ה 674 לייקים
עילי פיינגולד אחראי לאיזה 4 פנדלים במונדיאליטו לחובת ישראל. מעבר לזה, לא ראיתי שם משהו מיוחד. לא תודה.
אינתי עומרי, הפועל.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
גם אני לא מבין את ההייפ סביב השחקן הזה.
מהחלשים משחקני ההרכב במונדיאליטו.
מהחלשים משחקני ההרכב במונדיאליטו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4740 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
כי אינטר גנבה אותו למילאן.
כל כך שונא אמריקאים.
כל כך שונא אמריקאים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1398 לייקים
נראה שהחסר מושג הוא אתה.וינסנט כתב:כי יש לך קהל חסר מושג שהתרגל לבינוניות. בגלל זה הם מעריצים שחקנים בינוניים שהכי גבוה יביאו אותך למקום 6-8קוקאין ואלכוהול כתב: ↑24 יוני 2023, 11:49לא הבנתי למה דוידה הפך להיות שם נחשק כאן, כי הוא לגיונר?לירון האדום כתב: ↑24 יוני 2023, 11:09 קאניוק שחקן סביר, גם דור חוגי פנוי.
בגילו לא צריך אותו.
כמו ליידנר ש15 גולים קיבלת כל עונה רק על חורים שעשה בהגנה וחוץ ממהירות אין לו כלום
וכמו למקין וישראלוב שגם בזכותם ההגנה שלנו שנה שעברה הכי חלשה בליגה וקיבלנו חמש בדרבי.
בגלל השחקנים האלה נמשיך לדשדש בין פלייאוף עליון לפלייאוף תחתון ונמשיך לאכול חמישיות מחיפה ושישיות מבאר שבע ושלישיות בדרבי
ליידנר המגן הפותח בנבחרת ושיחק עד שנפצע בלוגה האוסטרית שהיא לפחות ברמה של הליגה כאן.
אלטמן נתן מספרים שאף אחד מהסגל בעונות האחרונות (למעט אוז׳בולט) הצקרב אליו.
אייבינדר הביא מספרים ונתונים מצוינים בעונה שהסתיימה.
דוידה שחקן קו מעולה לליגה כאן ובמידה ויירצה לחזור הוא יהיה מבוקש אצל חיפה/ ב״ש/ מכבי.
לגביי אליאס- שמחתי שהוא עזב, אבל הוא נתן עונה מצוינת והתקדם.
למקין וישראלוב עוד לא בני 20 ושחקנים מובילים בנבחרת שסיימה במקום ה-3 לגילה בעולם.
כשאין לך הרבה כסף זה הימור ששווה לקחת (בדומה לשמעון גרשון בעונת 96/97).
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אם היית עוקב אחרי ליידנר היית רואה שהמאמן שלו לא סופר אותו והוא בקושי פותח בהרכב בוינה, ואם היית עוקב אחריו בנבחרת היית רואה שכמעט בכל משחק ששיחק חטפנו גול על הצד שלו, מה שלא קורה עכשיו עם דוידזאדהAsafasraf כתב: ↑24 יוני 2023, 20:25נראה שהחסר מושג הוא אתה.וינסנט כתב:כי יש לך קהל חסר מושג שהתרגל לבינוניות. בגלל זה הם מעריצים שחקנים בינוניים שהכי גבוה יביאו אותך למקום 6-8קוקאין ואלכוהול כתב: ↑24 יוני 2023, 11:49
לא הבנתי למה דוידה הפך להיות שם נחשק כאן, כי הוא לגיונר?
ליידנר המגן הפותח בנבחרת ושיחק עד שנפצע בלוגה האוסטרית שהיא לפחות ברמה של הליגה כאן.
דוידה שחקן קו מעולה לליגה כאן ובמידה ויירצה לחזור הוא יהיה מבוקש אצל חיפה/ ב״ש/ מכבי.
למקין וישראלוב עוד לא בני 20 ושחקנים מובילים בנבחרת שסיימה במקום ה-3 לגילה בעולם.
תבדוק טוב טוב את השערים של אלטמן ותראה כמה מהם היו בפנדל
אם כל הכבוד למספרים של אייבינדר (שגם כמה מהם בפנדל), צריך להסתכל גם על הצד ההגנתי שלו שפשוט לא קיים, כבד, איטי, לא חוזר להגנה וזה בניגוד לעונה הראשונה שלו אצלנו שהיה נלחם על כל כדור, יום אחד החליט שלא בכבוד שלו ללחוץ כי הוא מפחד להיפצע. וזה הוביל לצרורות שחטפת בדרבי ומול חיפה ובאר שבע, שחקן בינוני לא יותר.
לגבי דוידה, שגם אחריו לא טרחת לעקוב (העיקר לי אין מושג) לא נספר בסטנדרד ליאז, יותר מזה כל פעם שפתח בהרכב או בחילוף תקע להם את המשחק, בדיוק כמו בהפועל, שחקן עם מהירות ודריבל שלא שווה כלום אם מגיע לרחבה ולא יודע מה לעשות.
לגבי למקין וישראלוב, לא אמרתי שהם רעים אבל בוא אני אגלה לך סוד, בלם שהוא באמת ברמה ואתה יכול לסמוך עליו לרוץ בצמרת, אתה תראה שהוא טוב כבר בגיל 20. למקין וישראלוב בלמים בינוניים + לליגה שלנו וזה בא לידי ביטוי עונה שעברה שחטפת 51 גולים, וחטפת בדרבי ומחיפה ומבש
זה לא שהשחקנים האלה לא טובים, אבל הם גם לא שוברי שוויון, לא יביאו אותך לאירופה אפילו. ומועדון כמו הפועל תל אביב צריך לשאוף למקומות הראשונים בכל מצב.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
נו בסדר
אצל וינסנט בכדורגל אליאס, ליידנר, דוידה, למקין וישראלוב שחקנים מבישים
ובכדורסל גינת, זלי והצ׳יף מוכרים
ואנחנו חסרי מושג
ואנחנו חסרי מושג
-
- קיבל.ה 387 לייקים
oleg neduda כתב: ↑24 יוני 2023, 21:54 נו בסדר
ואנחנו חסרי מושג
הציף ועוד איך, גינת וזלמנסון לא יודע מאיפה הבאת
אבל שמח שאתה עוקב טוב אחרי התגובות שלי אדון עילג, סליחה אולג
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
האמת בכלל לא זכרתי את המשתמש שלךוינסנט כתב: ↑24 יוני 2023, 22:43oleg neduda כתב: ↑24 יוני 2023, 21:54 נו בסדר
ואנחנו חסרי מושג
אז בשירותים באמצע כבדה לחצתי על היוזר שלך. עוד לא חודש בפורום ולא מפסיק לטנף
יצור מהתחת
-
- קיבל.ה 387 לייקים
חחחחח רק זכרת מה רשמתי לפני שלושה שבועות בפורום אחר. מחפש תגובות שלי בפורום כמו בלש העיקר אני היצור.oleg neduda כתב: ↑24 יוני 2023, 22:45האמת בכלל לא זכרתי את המשתמש שלךוינסנט כתב: ↑24 יוני 2023, 22:43oleg neduda כתב: ↑24 יוני 2023, 21:54 נו בסדר
ואנחנו חסרי מושג
אז בשירותים באמצע כבדה לחצתי על היוזר שלך. עוד לא חודש בפורום ולא מפסיק לטנף
יצור מהתחת
מצטער שאני לא מותיקי הפורום כמוך. ולהגיד את האמת חמוד שלי זה לא לטנף, אז קח את הכדור הרגעה היומי שלך ותתאפס
-
- קיבל.ה 5903 לייקים
מה שיפה זה שאמנם כל השחקנים האלה לא שווים כלום, אבל עדיין הניסנובים מכרו אותם במיליונים.oleg neduda כתב: ↑24 יוני 2023, 21:54 נו בסדר
ואנחנו חסרי מושג
כנראה שהם ממש אנשי עסקים ממולחים, איך נתנו להם ללכת?
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
רגע ברצינות - כמעט לא ייתכן שחקן שלם בגיל 19-20. אלה בד"כ שחקנים עם נקודות חוזקה ברורות אבל גם עם חסרונות ברורים. המבחן הוא המעבר מפוטנציאל לשחקן מוכח ולא כולם יגיעו לשם.
אישית אני חושב שבדירוג הפנימי דוידה מקום אחרון. אני מתקשה לראות אין הוא עושה קפיצה אבל הלוואי ואני טועה (אלא אם יגיע למכבי ואז הלוואי ואני צודק)
אישית אני חושב שבדירוג הפנימי דוידה מקום אחרון. אני מתקשה לראות אין הוא עושה קפיצה אבל הלוואי ואני טועה (אלא אם יגיע למכבי ואז הלוואי ואני צודק)
-
- קיבל.ה 1398 לייקים
אתה רציני?וינסנט כתב:אם היית עוקב אחרי ליידנר היית רואה שהמאמן שלו לא סופר אותו והוא בקושי פותח בהרכב בוינה, ואם היית עוקב אחריו בנבחרת היית רואה שכמעט בכל משחק ששיחק חטפנו גול על הצד שלו, מה שלא קורה עכשיו עם דוידזאדהAsafasraf כתב: ↑24 יוני 2023, 20:25נראה שהחסר מושג הוא אתה.וינסנט כתב: כי יש לך קהל חסר מושג שהתרגל לבינוניות. בגלל זה הם מעריצים שחקנים בינוניים שהכי גבוה יביאו אותך למקום 6-8
תבדוק טוב טוב את השערים של אלטמן ותראה כמה מהם היו בפנדל
אם כל הכבוד למספרים של אייבינדר (שגם כמה מהם בפנדל), צריך להסתכל גם על הצד ההגנתי שלו שפשוט לא קיים, כבד, איטי, לא חוזר להגנה וזה בניגוד לעונה הראשונה שלו אצלנו שהיה נלחם על כל כדור, יום אחד החליט שלא בכבוד שלו ללחוץ כי הוא מפחד להיפצע. וזה הוביל לצרורות שחטפת בדרבי ומול חיפה ובאר שבע, שחקן בינוני לא יותר.
לגבי דוידה, שגם אחריו לא טרחת לעקוב (העיקר לי אין מושג) לא נספר בסטנדרד ליאז, יותר מזה כל פעם שפתח בהרכב או בחילוף תקע להם את המשחק, בדיוק כמו בהפועל, שחקן עם מהירות ודריבל שלא שווה כלום אם מגיע לרחבה ולא יודע מה לעשות.
לגבי למקין וישראלוב, לא אמרתי שהם רעים אבל בוא אני אגלה לך סוד, בלם שהוא באמת ברמה ואתה יכול לסמוך עליו לרוץ בצמרת, אתה תראה שהוא טוב כבר בגיל 20. למקין וישראלוב בלמים בינוניים + לליגה שלנו וזה בא לידי ביטוי עונה שעברה שחטפת 51 גולים, וחטפת בדרבי ומחיפה ומבש
זה לא שהשחקנים האלה לא טובים, אבל הם גם לא שוברי שוויון, לא יביאו אותך לאירופה אפילו. ומועדון כמו הפועל תל אביב צריך לשאוף למקומות הראשונים בכל מצב.
ליידנר שיחק 7 משחקים בפחות מחצי עונה, עד שנפצע ולדעתי הוא פי 10 יותר טוב מדוידזאדה.
דוידה לא שיחק העונה וכששיחק לא ״תקע״ את המשחק של ליאז׳, כי היא ממש לא מסתמכת על הצד שלו בלבד. ללא קשר, לליגה הישראלית הוא מתאים ויבלוט בה.
אלטמן כבש מספיק שערים העונה שהם לא פנדלים, כנ״ל אייבינדר ואני אגלה לך סוד קטן- שער מפנדל זהה בהשפעה שלו על התוצאה כמו שער שדה.
לגביי כל ההגנה שלנו: כשהיה מאחוריהם שוער בלי בטחון. חטפנו בצרורות.
מהרגע שזובאס הגיע, היינו עם ספיגה של פחות משער למשחק (ושיחקנו נגד חיפה ובדרבי).
-
- קיבל.ה 320 לייקים
ונשאלת השאלה
האם נראה השבוע וולקאם?
האם נראה השבוע וולקאם?
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
אולי לקראת שעבס, יותר סביר בשבוע הבא
מהמר לקראת שלישי רביעי וולקאם לקני סייף.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
אני מקווה שנשמח מהחתמה של לפחות 2 זרים וזה מספיק לי (יש מקום ל-3).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
אנחנו צריכים להתחזק בעוד לפחות חמישה שחקנים אם אנחנו לא רוצים לחזור לסרט של השנים האחרונות
גם מהספסל צריכים לעלות שחקנים שיכולים לעשות שינוי לטובה ולא לרעה על המשחק שלנו.
גם מהספסל צריכים לעלות שחקנים שיכולים לעשות שינוי לטובה ולא לרעה על המשחק שלנו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים