חלון העברות ינואר 2026
לדעתי הוא יהיה בינגו!
כנראה יש להם אותו עכשיו זמין במקום לחכות לסוף החלון או לחפש מציאה שבסוף תהיה נפילה
חברים המשכורת שלו זה 700 אלף יורו בטורקיה זה בטח לא על העיינים היפות שלו ומתי הבאנו חלוץ ברמה הזאת??
כנראה יש להם אותו עכשיו זמין במקום לחכות לסוף החלון או לחפש מציאה שבסוף תהיה נפילה
חברים המשכורת שלו זה 700 אלף יורו בטורקיה זה בטח לא על העיינים היפות שלו ומתי הבאנו חלוץ ברמה הזאת??
כל החלוצים התותחים שהצליחו בארץ אותי מעניין מה היו לפני שבאו איפה שיחקו וכמה כבשו
שחקן כמו קטליה או כמו אולה כבשו מלא בליגות פח ופה לא הצליחו בכלל אז הכל יחסי
וכן קשה מאוד להביא מול קבוצות חזקות שאתה רק הגנה ומתפרצות
שחקן כמו קטליה או כמו אולה כבשו מלא בליגות פח ופה לא הצליחו בכלל אז הכל יחסי
וכן קשה מאוד להביא מול קבוצות חזקות שאתה רק הגנה ומתפרצות
- RedDrifter
- קיבל.ה 510 לייקים
אתה צריך להתאים בעיקר את פרופיל החלוץ לקבוצה שאתה בונה/משחק איתה
אם הקבוצה שלך משחקת רחוק מהשער(כמו שקורה כרגע בהפועל) לא הגיוני להביא חלוץ רחבה עם נוכחות בתור חלוץ ראשון. הוא לא יבקיע בחיים.
הפועל צריכה חלוץ כמו בואטנג שידע לבוא לקחת כדור לעצור להסתובב לרוץ לשטחים ישגע הגנות
דאפה למשל לדעתי לא הכי מצליח לא רק בגלל חוסר מזל אלא בגלל שהוא לא החלוץ האופטימלי לסגנון המשחק של ברדה.
אף לא צעד לאחור 
- Mendelson
- קיבל.ה 755 לייקים
בדיוק בגלל מה שכתבת הפועל צריכה לנסות לשחק עם שני חלוצים. אני יכול לדמיין איך בואטנג, אם הצלחתי להבין את סגנון המשחק שלו, משלים את דפאה ומייצר איזו סינרגיה יפה ביניהם. הבעיה היא שאני לא חושב שברדה גמיש מספיק כדי לשחק עם שני חלוצים, גם במשחקים שהוא זרק כלים התקפיים פנימה כדי לנסות להפוך תוצאה אני חושב שאחד החילופים היה תמיד חלוץ על חלוץ.RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:33אתה צריך להתאים בעיקר את פרופיל החלוץ לקבוצה שאתה בונה/משחק איתה
אם הקבוצה שלך משחקת רחוק מהשער(כמו שקורה כרגע בהפועל) לא הגיוני להביא חלוץ רחבה עם נוכחות בתור חלוץ ראשון. הוא לא יבקיע בחיים.
הפועל צריכה חלוץ כמו בואטנג שידע לבוא לקחת כדור לעצור להסתובב לרוץ לשטחים ישגע הגנות
דאפה למשל לדעתי לא הכי מצליח לא רק בגלל חוסר מזל אלא בגלל שהוא לא החלוץ האופטימלי לסגנון המשחק של ברדה.
אם ברדה מתכוון לנסות לשחק עם שני חלוצים - בואטנג ודפאה זה יהיה שילוב טוב, שאולי יעזור לדפאה לממש את הפוטנציאל. אם בונים על בואטנג שישתלב במערך הקיים וישחק כחלוץ מטרה בתוך הרחבה - זה לא אופי המשחק שלו להבנתי.
-
ר.ש
- קיבל.ה 494 לייקים
בטח יחכו עם וולקאם לשבת (אם יחתום עד אז)
רואה שחורות המקורי
- Sin Queso
- קיבל.ה 793 לייקים
חלוץ שני זה רק אלטמןMendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:42בדיוק בגלל מה שכתבת הפועל צריכה לנסות לשחק עם שני חלוצים. אני יכול לדמיין איך בואטנג, אם הצלחתי להבין את סגנון המשחק שלו, משלים את דפאה ומייצר איזו סינרגיה יפה ביניהם. הבעיה היא שאני לא חושב שברדה גמיש מספיק כדי לשחק עם שני חלוצים, גם במשחקים שהוא זרק כלים התקפיים פנימה כדי לנסות להפוך תוצאה אני חושב שאחד החילופים היה תמיד חלוץ על חלוץ.RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:33אתה צריך להתאים בעיקר את פרופיל החלוץ לקבוצה שאתה בונה/משחק איתה
אם ברדה מתכוון לנסות לשחק עם שני חלוצים - בואטנג ודפאה זה יהיה שילוב טוב, שאולי יעזור לדפאה לממש את הפוטנציאל. אם בונים על בואטנג שישתלב במערך הקיים וישחק כחלוץ מטרה בתוך הרחבה - זה לא אופי המשחק שלו להבנתי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 510 לייקים
תשמע אם תצליח להנחית פה שחקן 8 או אולי 10 דומיננטי יותר אתה תוכל לשחק הרבה יותר התקפי עם חלוץ 1 ותהיה מסוגל ללחוץ קבוצות חלשות ממך מה שיביא את דאפה למצב שהוא כן יגיע למצבים בעיקר ברחבהMendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:42בדיוק בגלל מה שכתבת הפועל צריכה לנסות לשחק עם שני חלוצים. אני יכול לדמיין איך בואטנג, אם הצלחתי להבין את סגנון המשחק שלו, משלים את דפאה ומייצר איזו סינרגיה יפה ביניהם. הבעיה היא שאני לא חושב שברדה גמיש מספיק כדי לשחק עם שני חלוצים, גם במשחקים שהוא זרק כלים התקפיים פנימה כדי לנסות להפוך תוצאה אני חושב שאחד החילופים היה תמיד חלוץ על חלוץ.RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:33אתה צריך להתאים בעיקר את פרופיל החלוץ לקבוצה שאתה בונה/משחק איתה
הנאיביות שיש לנו כרגע במרכז השדה כתוצאה של שני שחקני 6 עלתה לנו לדעתי בהמון נקודות העונה.
אף לא צעד לאחור 
- Mendelson
- קיבל.ה 755 לייקים
שירות קטן לטובת הצוות המקצועי, רשימה של שחקנים ישראליים שמסיימים חוזה בקיץ הקרוב, כי חייבים לחשוב גם על החלון הבא. עקרונית אפשר לנהל איתם מו"מ מעכשיו ולהחתים בחינם (לא אומר שצריך, רק שאפשר):
*שון גולדברג (30) - בלם, מכבי חיפה.
*מונס דאבור (33) - חלוץ, בניאס (איחוד האמירויות).
*בר לין (21) - ווינגר ימני אבל משחק גם 10/8, קריוואס (אוקראינה). קצת מורכב, הוא הושאל מהמחלה לקריוואס לשנה עם אופציית רכישה של 500 אלף יורו. אם באמת נרצה והם יזרמו אני מניח שאפשר להעביר עסקה מעל הראש של המחלה.
*סוף פודגוראנו (24) - ווינגר שמאל וחלוץ, מכבי חיפה.
*עידו שחר (24) - 8 ו- 10, המחלה. יכול להיות שיש להם אופציה עליו לשנה נוספת, לא סגור על זה. אם נרצה אני מאמין שנוכל להביא.
*אלי דסה (33) - מגן ימין, ניימכן (הולנד). מסיים חוזה אבל יש להם אופציה לשנה נוספת.
*שון וויסמן (29) - כנף ימין וחלוץ, לינץ (אוסטריה). אולי יש אופציה לשנה נוספת.
*דן גלזר (29) - קשר אחורי, קאיראט (קזחסטן).
*מאור לוי (25) - קשר מרכזי, מכבי נתניה. כתוב בטרנספרמרקט שיש להם אופציה.
*מתן בלטקסה (30) - בלם, הפועל ב"ש.
*אבו רומי (21) - כנף ימין וחלוץ, קריית שמונה.
*שי אליאס (26) - קשר אחורי, הפועל ב"ש.
*רותם קלר (23) - מגן שמאלי, מכבי נתניה.
*שחר רוזן (23) - מגן שמאלי, הפועל פ"ת.
*נדב נידם (24) - קשר אחורי/מרכזי, הפועל פ"ת. מושאל מהמחלה, אבל החוזה שלו במחלה מסתיים בקיץ.
*ירדן כהן (28) - מגן שמאלי, בית"ר.
*נועם מוצ'ה (22) - קשר מרכזי, אשדוד.
*איתי רוטמן (23) - בלם, הפועל פ"ת. אח של, לא הבן של.
*יאיר מרדכי (22) - ווינגר ימין ו- 10, קריית שמונה.
*אופק ביטון (26) - קשר מרכזי, הפועל חיפה.
----------------
מעבר לאבו-רומי ויאיר מרדכי שיש דיבור עליהם, בגזרת הצעירים נועם מוצ'ה זה שחקן שמאוד הייתי שמח אם היו מביאים לפה, הוא הרבה לפני השיא.
הייתי מנסה להביא גם את רותם קלר לקיץ כדי שיתחרה עם ליידנר, ונפרד מיזן עם הרבה אהבה (לא בציניות).
פודגוראנו זה לדעתי שחקן שרחוק מאוד מלממש את הפוטנציאל שלו בחיפה, ולדעתי יש לו כדורגל. כנף שמאל שלנו תרוויח מעוד שחקן ישראלי על העמדה שיתחרה עם בוסקילה, בהנחה ששאנדה לא יהיה פה שנה הבאה ונרצה להביא זר בעמדה אחרת.
*בר לין (21) - ווינגר ימני אבל משחק גם 10/8, קריוואס (אוקראינה). קצת מורכב, הוא הושאל מהמחלה לקריוואס לשנה עם אופציית רכישה של 500 אלף יורו. אם באמת נרצה והם יזרמו אני מניח שאפשר להעביר עסקה מעל הראש של המחלה.
*עידו שחר (24) - 8 ו- 10, המחלה. יכול להיות שיש להם אופציה עליו לשנה נוספת, לא סגור על זה. אם נרצה אני מאמין שנוכל להביא.
*אלי דסה (33) - מגן ימין, ניימכן (הולנד). מסיים חוזה אבל יש להם אופציה לשנה נוספת.
*נדב נידם (24) - קשר אחורי/מרכזי, הפועל פ"ת. מושאל מהמחלה, אבל החוזה שלו במחלה מסתיים בקיץ.
----------------
מעבר לאבו-רומי ויאיר מרדכי שיש דיבור עליהם, בגזרת הצעירים נועם מוצ'ה זה שחקן שמאוד הייתי שמח אם היו מביאים לפה, הוא הרבה לפני השיא.
הייתי מנסה להביא גם את רותם קלר לקיץ כדי שיתחרה עם ליידנר, ונפרד מיזן עם הרבה אהבה (לא בציניות).
פודגוראנו זה לדעתי שחקן שרחוק מאוד מלממש את הפוטנציאל שלו בחיפה, ולדעתי יש לו כדורגל. כנף שמאל שלנו תרוויח מעוד שחקן ישראלי על העמדה שיתחרה עם בוסקילה, בהנחה ששאנדה לא יהיה פה שנה הבאה ונרצה להביא זר בעמדה אחרת.
-
D&3
- קיבל.ה 1608 לייקים
מה עם בואטנג?
ההיי מהדרבי מתחיל להתמוגג נשמח לעוד זריקת אדרנלין קטנה
ההיי מהדרבי מתחיל להתמוגג נשמח לעוד זריקת אדרנלין קטנה
-
Niro
- קיבל.ה 2311 לייקים
ראיתי שוב את ההיילייטס של הבואטנג הזה. עם הקישור המוגבל שלנו הייתי מעדיף חלוץ כמו המתיאוס הברזילאי הזה שהוזכר אלינו. מישהו גדול שאפשר לזרוק אליו כדורים ולהשתחרר מלחץ. הגנאי הזה סוג אחר לגמרי של חלוץ.
- בן לוז
- קיבל.ה 569 לייקים
אין כאן אף אחד שאני יגיד וואו איזה החתמה (אולי חוץ מדסה, אבל עכשיו עם קוקו מניח שזה לא רלוונטי)Mendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 13:16 שירות קטן לטובת הצוות המקצועי, רשימה של שחקנים ישראליים שמסיימים חוזה בקיץ הקרוב, כי חייבים לחשוב גם על החלון הבא. עקרונית אפשר לנהל איתם מו"מ מעכשיו ולהחתים בחינם (לא אומר שצריך, רק שאפשר):
----------------
אבל יש כאן כמה שהם nice to have לרוטציה
מאור לוי
בלטסקה
אבו רומי
רותם קלר
נדב נידם
יאיר מרדכי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 812 לייקים
בלטקסה, קלר, מאור לוי, ומרדכי זה קיץ מעולה.Mendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 13:16 שירות קטן לטובת הצוות המקצועי, רשימה של שחקנים ישראליים שמסיימים חוזה בקיץ הקרוב, כי חייבים לחשוב גם על החלון הבא. עקרונית אפשר לנהל איתם מו"מ מעכשיו ולהחתים בחינם (לא אומר שצריך, רק שאפשר):
----------------
- Mendelson
- קיבל.ה 755 לייקים
צריך בעיקר לחשוב על מה העמדות שבהן יש לנו שחקן הרכב טוב מספיק, ומה הפער בינו ובין המחליף הראשון שלו.
במקרה של כנף ימין, למשל, יש לך טוריאל ---> לואיזו ---> קורין. לא ברור לי איפה אבו-רומי משתלב בכל זה, אלא אם טוריאל חלילה ימכר בקיץ (ואם יחזור לכשירות מהר, ויספק את מה שאנחנו מכירים ממנו - זה לא מופרך). גם בעונה הנוכחית, שעדיין לא צברנו מספיק רזרבות מהספסל, כנף ימין זו העמדה היחידה שתמיד היה לנו שחקן לגיטימי לשים עליה.
שאר העמדות זה כבר עניין אחר. לקראת העונה הבאה (אם לגיטימי לחשוב קדימה, ולדעתי מועדון עם שאיפות חייב לעשות את זה) אנחנו כנראה נצטרך רכש של שחקני *הרכב פותח* לעמדת המגן השמאלי, כנף שמאל, קשר 10 וחלוץ. זו נקודת פתיחה לא רעה לחלון העיקרי של הקיץ, כי לואיזו עקרונית יכול לשחק בשתי הכנפיים וב- 10, ואפשר קצת לג'נגל שם. בנוסף - נהיה חייבים חייבים חיזוק לגיטימי לסגל למרכז המגרש (בהנחה שההחלטה היא שפלקאו וקרייב זה מרכז המגרש שלנו גם בשנה הבאה) לעמדת המגן הימני, ול- 10 (עמדה שאין לנו שחקן טבעי בה). זה 4 שחקנים להרכב ו- 3 שחקנים ברמה לסגל.
אם נעשה את זה - נהיה מתמודדת לגיטימית לכל התארים, וזה בהנחה שמשחקים רק בשני מפעלים מקומיים. אם טפו חמסה נשחק גם מחוץ לגבולות ישראל, נצטרך סגל אפילו רחב יותר. כרגע מדברים בהפועל על חמישה זרים קיימים שהם באנקר, אני מאמין שגם קוקו יצטרף אליהם. ז"א שאם הבואטנג הזה נניח וסילבה לא יהיו בינגו משוגע, אפשר יהיה להביא במקומם מקסימום 2 זרים להרכב/סגל. כל ישראלי ברשימה הזאת שיכול לענות על הצורך של הסגל, ושברמה מספיק טובה (להרכב או לסגל), חייבים להסתער עליו. כל שקל שנחסוך על דמי העברה מוגזמים ומנותקים מהמציאות של שחקנים בישראל, נוכל להשקיע טוב יותר במקום אחר.
ב"ש כבר עושה את זה ומדברים שם על להחתים כבר עכשיו בחינם את איתי רוטמן ויאיר מרדכי לקיץ (מבין שגם אנחנו בתמונה על מרדכי), וזו קבוצה שיש לה סגל עם עומק משוגע מבחינת ישראלים שרעבים לדקות. במשחק נגדנו נפצע להם מגן שמאלי והעלו שם מהספסל את דוידזאדה, וזה בעיני מספר את כל הסיפור לגבי מה שצריך לכוון אליו מבחינת סגל. על המחלה וחיפה אין בכלל מה לדבר מבחינת עומק, אבל אלו שתי קבוצות שכבר נמאס להן לתכנן סגל כמו שצריך, וקונות כבר שנים כל מה שאפשר לקנות. דווקא בגלל שלנו אין את הלוקסוס הזה - חייבים כבר היום להחתים כל שחקן ישראלי לגיטימי, בעמדה שברור לנו שהוא דרוש, בכמה שפחות כסף.
במקרה של כנף ימין, למשל, יש לך טוריאל ---> לואיזו ---> קורין. לא ברור לי איפה אבו-רומי משתלב בכל זה, אלא אם טוריאל חלילה ימכר בקיץ (ואם יחזור לכשירות מהר, ויספק את מה שאנחנו מכירים ממנו - זה לא מופרך). גם בעונה הנוכחית, שעדיין לא צברנו מספיק רזרבות מהספסל, כנף ימין זו העמדה היחידה שתמיד היה לנו שחקן לגיטימי לשים עליה.
שאר העמדות זה כבר עניין אחר. לקראת העונה הבאה (אם לגיטימי לחשוב קדימה, ולדעתי מועדון עם שאיפות חייב לעשות את זה) אנחנו כנראה נצטרך רכש של שחקני *הרכב פותח* לעמדת המגן השמאלי, כנף שמאל, קשר 10 וחלוץ. זו נקודת פתיחה לא רעה לחלון העיקרי של הקיץ, כי לואיזו עקרונית יכול לשחק בשתי הכנפיים וב- 10, ואפשר קצת לג'נגל שם. בנוסף - נהיה חייבים חייבים חיזוק לגיטימי לסגל למרכז המגרש (בהנחה שההחלטה היא שפלקאו וקרייב זה מרכז המגרש שלנו גם בשנה הבאה) לעמדת המגן הימני, ול- 10 (עמדה שאין לנו שחקן טבעי בה). זה 4 שחקנים להרכב ו- 3 שחקנים ברמה לסגל.
אם נעשה את זה - נהיה מתמודדת לגיטימית לכל התארים, וזה בהנחה שמשחקים רק בשני מפעלים מקומיים. אם טפו חמסה נשחק גם מחוץ לגבולות ישראל, נצטרך סגל אפילו רחב יותר. כרגע מדברים בהפועל על חמישה זרים קיימים שהם באנקר, אני מאמין שגם קוקו יצטרף אליהם. ז"א שאם הבואטנג הזה נניח וסילבה לא יהיו בינגו משוגע, אפשר יהיה להביא במקומם מקסימום 2 זרים להרכב/סגל. כל ישראלי ברשימה הזאת שיכול לענות על הצורך של הסגל, ושברמה מספיק טובה (להרכב או לסגל), חייבים להסתער עליו. כל שקל שנחסוך על דמי העברה מוגזמים ומנותקים מהמציאות של שחקנים בישראל, נוכל להשקיע טוב יותר במקום אחר.
ב"ש כבר עושה את זה ומדברים שם על להחתים כבר עכשיו בחינם את איתי רוטמן ויאיר מרדכי לקיץ (מבין שגם אנחנו בתמונה על מרדכי), וזו קבוצה שיש לה סגל עם עומק משוגע מבחינת ישראלים שרעבים לדקות. במשחק נגדנו נפצע להם מגן שמאלי והעלו שם מהספסל את דוידזאדה, וזה בעיני מספר את כל הסיפור לגבי מה שצריך לכוון אליו מבחינת סגל. על המחלה וחיפה אין בכלל מה לדבר מבחינת עומק, אבל אלו שתי קבוצות שכבר נמאס להן לתכנן סגל כמו שצריך, וקונות כבר שנים כל מה שאפשר לקנות. דווקא בגלל שלנו אין את הלוקסוס הזה - חייבים כבר היום להחתים כל שחקן ישראלי לגיטימי, בעמדה שברור לנו שהוא דרוש, בכמה שפחות כסף.
- RedDrifter
- קיבל.ה 510 לייקים
דלפ
בקיץ צריך להביא מתחרה אמיתי לאסף צור
בקיץ צריך להביא מתחרה אמיתי לאסף צור
אף לא צעד לאחור 
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 812 לייקים
ניתוח יפה,
בהינתן שמצבת הזרים שלנו בעונה הבאה כוללת את צ'יקו, מאיימבו, קוקו, פלקאו, קרייב ולואיזו, זה משאיר לך מקום ל-2 זרים בזמן שבהרכב הפותח אתה צריך חיזוק ב-4 עמדות משמעותיות כמו שציינת: מגן שמאלי, כנף שמאל, עשר וחלוץ. 2 מתוך 4 העמדות האלו צריכות להיות מחוזקות בזרים חזקים. כרגע בשוק יש יותר קושי בלמצוא שחקני הגנה וחלוצים ישראליים מאשר קשרים התקפיים, לכן יהיה נכון בעיני להקדיש את עמדות המגן השמאלי והחלוץ לשחקנים זרים. עשר וכנף שמאל זה עמדות שאתה יכול למצוא בהם פתרונות שאתה מאלתר או נאלץ להשתמש בהם כיום כמו לואיזו ואלקוקין, אבל אם מסתדר להביא שחקנים כמו מאור לוי, רועי דוד, ויאיר מרדכי לדוגמה, זה יכול לענות על הצרכים לדעתי.
הכל תלוי בהישגים שנעשה השנה, ואם נעפיל להשתתפות באירופה - זה יכריע כמה עמוק נצטרך להיכנס לתוך הכיסים של ספרא.
אבל בגדול - הבאה של 2 זרים + ארבעה ישראלים בחלון הבא צריכה להיות מטרת המינימום.
בהינתן שמצבת הזרים שלנו בעונה הבאה כוללת את צ'יקו, מאיימבו, קוקו, פלקאו, קרייב ולואיזו, זה משאיר לך מקום ל-2 זרים בזמן שבהרכב הפותח אתה צריך חיזוק ב-4 עמדות משמעותיות כמו שציינת: מגן שמאלי, כנף שמאל, עשר וחלוץ. 2 מתוך 4 העמדות האלו צריכות להיות מחוזקות בזרים חזקים. כרגע בשוק יש יותר קושי בלמצוא שחקני הגנה וחלוצים ישראליים מאשר קשרים התקפיים, לכן יהיה נכון בעיני להקדיש את עמדות המגן השמאלי והחלוץ לשחקנים זרים. עשר וכנף שמאל זה עמדות שאתה יכול למצוא בהם פתרונות שאתה מאלתר או נאלץ להשתמש בהם כיום כמו לואיזו ואלקוקין, אבל אם מסתדר להביא שחקנים כמו מאור לוי, רועי דוד, ויאיר מרדכי לדוגמה, זה יכול לענות על הצרכים לדעתי.
הכל תלוי בהישגים שנעשה השנה, ואם נעפיל להשתתפות באירופה - זה יכריע כמה עמוק נצטרך להיכנס לתוך הכיסים של ספרא.
אבל בגדול - הבאה של 2 זרים + ארבעה ישראלים בחלון הבא צריכה להיות מטרת המינימום.
- Mendelson
- קיבל.ה 755 לייקים
אני מסכים עקרונית, למרות שצור בתקופה טובה מבחינה "הגנתית", כי המשחק רגל שלו או השחרור כדור האיטי שלו תוקע לנו את כל המשחק. הוא גם לא פרטנר מספיק טוב לשיטת הבילד-אפ הנוראית שברדה מתעקש עליה. אם ברדה היה מוותר על הבילד-אפ ובמקום זה הייתי מתחיל לעשן סיגריות - החיים שלי כנראה היו ארוכים יותר, בהשוואה למצב הקיים.
אפשר להביא את עומרי גלזר, המחלה התכוונו להביא אותו וכבר סגרו איתו, אבל התאהבו ברעיון של הנפוטיזם יותר מדי (לשמחתנו, למרות הפנדל בדרבי). הוא הישראלי היחיד שיכול לשדרג אותנו בעמדה הזאת. האלטרנטיבה היא שוער זר, אבל לא חושב שהיה בישראל שוער זר ראוי מאז אניימה (חוץ מהשוער הנוכחי של חיפה, שהוא ברמה, ויכול בקלות לקבל אזרחות ישראלית).
- RedDrifter
- קיבל.ה 510 לייקים
היה למכבי אז את ראיקוביץ שהיה שוער מעולה, היה לנו גם את שטקוס שהיה טובMendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 14:32אני מסכים עקרונית, למרות שצור בתקופה טובה מבחינה "הגנתית", כי המשחק רגל שלו או השחרור כדור האיטי שלו תוקע לנו את כל המשחק. הוא גם לא פרטנר מספיק טוב לשיטת הבילד-אפ הנוראית שברדה מתעקש עליה. אם ברדה היה מוותר על הבילד-אפ ובמקום זה הייתי מתחיל לעשן סיגריות - החיים שלי כנראה היו ארוכים יותר, בהשוואה למצב הקיים.
אפשר להביא את עומרי גלזר, המחלה התכוונו להביא אותו וכבר סגרו איתו, אבל התאהבו ברעיון של הנפוטיזם יותר מדי (לשמחתנו, למרות הפנדל בדרבי). הוא הישראלי היחיד שיכול לשדרג אותנו בעמדה הזאת. האלטרנטיבה היא שוער זר, אבל לא חושב שהיה בישראל שוער זר ראוי מאז אניימה (חוץ מהשוער הנוכחי של חיפה, שהוא ברמה, ויכול בקלות לקבל אזרחות ישראלית).
צור שוער נחמד מאוד וכנראה בין השוערים הישראלים הטובים יותר אבל זאת עמדה לדעתי שאנחנו יכולים לצריכים לשאוף להתחזק בה - צור עשה כמה מיני ׳פאדיחות׳ העונה ולא באמת הביא איתו ערך מוסף
אף לא צעד לאחור 
מהרשימה שנתת, מדובר על עידו שחר הג'ינג'י של המחלה? שחקן עם דאבל דאבל כמעט כמו טוריאל והייתי שמח אם היו מביאים אותו ומצליחים לעשות להם ג'ורדי. קשה לי להאמין שאחרי העונה שהוא עושה והעבודה שאין דיבור על הערכת חוזה איתו שם שהוא לא מסיים בקיץ.
- Mendelson
- קיבל.ה 755 לייקים
עליו מדובר, שחקן שחקן, אולי בעמדה שאנחנו הכי צריכים כרגע על המגרש.
הדרבי הכניס אותם לאירוע די דרמטי לפי הכתבה של צנציפר. בינתיים נכנס שם לעניינים המאמן נוער, ומתלבטים בין להמשיך איתו ולהביא מאמן זר בקיץ או ללכת על איזה עומר פרץ. יש דיבור בכתבה על כך שהצוות הניהולי יעזוב, ואולי אפילו לפני סיום העונה. ועולים סימני שאלה על הכוונות של גולדהאר, והחשק שלו להמשיך להשקיע, בזמן שהקהל המפגר שלהם מדבר על להעיף אותו כי יש להם חצי עונה פחות טובה. אם יש נקודת זמן בהיסטוריה בין המועדונים שבה אפשר לעשות משהו כזה - זה היום. בסופו של דבר - הם תמיד היו מועדון קטן עם כסף גדול, ואנחנו היינו מועדון פאר עם כסף קטן. הם נשארו מועדון קטן, אנחנו נשארנו מועדון פאר, אבל עניין הכסף אולי מתחיל להשתנות.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 557 לייקים
רוצה לקוות שלא ניגרר למלחמות ראש בראש מולם, בטח עם שחקנים בינוניים רק כי הם של מכבי. לא למדנו מרייכרט?
המחיר תמיד יהיה גבוה מדי כנראה, ולא לשכוח שלהם כנראה יש יותר כסף מאיתנו להציע
המחיר תמיד יהיה גבוה מדי כנראה, ולא לשכוח שלהם כנראה יש יותר כסף מאיתנו להציע
- RedDrifter
- קיבל.ה 510 לייקים
״ צ'יקו יהיה חלק מהשלד הזר שנבנה במועדון ויישאר בוולפסון גם בעונה הבאה. לצדו, האדומים מתכוונים להשאיר את הקפטן, פרנאן מאיימבו, פלקאו, אנדריאן קרייב, לויזוס לויזו ומרקוס קוקו, כשכולם מחזיקים בחוזים לעונה הבאה.״
צנצי
פייסבוק בקבוצות אדום עולה מפרסם שם איזה מישהו שהעניינים מתקדמים עם אבו רומי ובואטנג (ששכרו צפוי לנוע באזור ה300 אלף אירו) לא יודע לאמת כמובן
צנצי
פייסבוק בקבוצות אדום עולה מפרסם שם איזה מישהו שהעניינים מתקדמים עם אבו רומי ובואטנג (ששכרו צפוי לנוע באזור ה300 אלף אירו) לא יודע לאמת כמובן
אף לא צעד לאחור 
מוסיף הערות:Mendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 13:16 שירות קטן לטובת הצוות המקצועי, רשימה של שחקנים ישראליים שמסיימים חוזה בקיץ הקרוב, כי חייבים לחשוב גם על החלון הבא. עקרונית אפשר לנהל איתם מו"מ מעכשיו ולהחתים בחינם (לא אומר שצריך, רק שאפשר):
----------------
*שון גולדברג (30) - בלם, מכבי חיפה. צפוי לחדש חוזה השבוע.
*מונס דאבור (33) - חלוץ, בניאס (איחוד האמירויות). חתם על לשנה וחצי שלשום או אתמול.
*סוף פודגוראנו (24) - ווינגר שמאל וחלוץ, מכבי חיפה. בדרך להפועל חיפה ככל הנראה, (אני בעד להביא אבל כבר חפרתי על זה פה)
*מאור לוי (25) - קשר מרכזי, מכבי נתניה. כתוב בטרנספרמרקט שיש להם אופציה. אכן יש להם אופציה שכנראה תמומש.
*מתן בלטקסה (30) - בלם, הפועל ב"ש. צפוי להמשיך בב"ש.
*רותם קלר (23) - מגן שמאלי, מכבי נתניה. בדוק אין אופציה? להביא!
*נועם מוצ'ה (22) - קשר מרכזי, אשדוד. יש איזה סיפור איתו לא?
*איתי רוטמן (23) - בלם, הפועל פ"ת. אח של, לא הבן של. שחקן, להביא!
*יאיר מרדכי (22) - ווינגר ימין ו- 10, קריית שמונה. חלום!
מוסיף:
יש סעיף רכישה של 1.5 מליון אירו על ניקיטה סטויאנוב (לא יוני סטוינוב) עד הקיץ הייתי מביא אתמול. מי שלא מכיר שיגגל.
צעירים: איתי שביט מהפועל כפ"ס (18) ועומרי כהן מהפועל פ"ת עם 17 שערים בנתיים העונה בנוער.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6070 לייקים
מחזיק מצור שוער בינוני וזאת עדיין העמדה האחרונה שאנחנו צריכים בה חיזוק.RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 14:37היה למכבי אז את ראיקוביץ שהיה שוער מעולה, היה לנו גם את שטקוס שהיה טובMendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 14:32אני מסכים עקרונית, למרות שצור בתקופה טובה מבחינה "הגנתית", כי המשחק רגל שלו או השחרור כדור האיטי שלו תוקע לנו את כל המשחק. הוא גם לא פרטנר מספיק טוב לשיטת הבילד-אפ הנוראית שברדה מתעקש עליה. אם ברדה היה מוותר על הבילד-אפ ובמקום זה הייתי מתחיל לעשן סיגריות - החיים שלי כנראה היו ארוכים יותר, בהשוואה למצב הקיים.
צור שוער נחמד מאוד וכנראה בין השוערים הישראלים הטובים יותר אבל זאת עמדה לדעתי שאנחנו יכולים לצריכים לשאוף להתחזק בה - צור עשה כמה מיני ׳פאדיחות׳ העונה ולא באמת הביא איתו ערך מוסף
אפשר לחשוב לכמה קבוצות בליגה יש שוערים שעדיפים עליו.
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
זה כל שכל הזרים פרט לשאנדה אמורים להישאר זה ברור לכל בן אדם עם עיניים בראש (אלא אם יהיו הצעות אדירות עליהם).RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 16:19 ״ צ'יקו יהיה חלק מהשלד הזר שנבנה במועדון ויישאר בוולפסון גם בעונה הבאה. לצדו, האדומים מתכוונים להשאיר את הקפטן, פרנאן מאיימבו, פלקאו, אנדריאן קרייב, לויזוס לויזו ומרקוס קוקו, כשכולם מחזיקים בחוזים לעונה הבאה.״
צנצי
איזה חיבור למועדון, רק תראו אותם ואת המשפחות שלהם באמת חדר הלבשה אדיר נראה שיש!
בנוגע לאבו רומי אין לי מה להוסיף ואם באמת יגיע זה נראלי תמוה מאוד.
בנוגע לבואטנג, מרוויח היום כ700 אלף לעונה בטורקיה (ליגה עם שכר מוגזם לכל נגר ועם סיכוי אפסי שבאמת ישלמו לך הכל) כך שלא מפתיע שאין לו בעיה לוותר על בערך חצי שכר. הוא אמור להרוויח עד סוף העונה קצת פחות (בשנתי זה 280-300) לפי מה שהבנתי ואז עונה הבאה אם יהיה וישאר יגיע לאזורי ה330-350. אבל זה נתון לשינויים, בלי קשר שהוא לא סגור ולא סיכם אלא במומ מתקדם מאוד . נקווה לסוף הסאגה במהרה בימינו.
יש גם מימוש אופציה על צ׳יקו שיהיה בקרוב (450-500 אלף יורו + שדרוג בחוזה אוטומטי)
*כולל צריך לחשוב מה עושים עם ליידנר והאופציה (לדעתי לא וזה העמדה המרכזית לחיזוק לקיץ - ביחד עם כנף שמאל)
המסקנה שלי וזו דעתי האישית היא שהמועדון עולה שלב וקליבר מבחינת ההוצאות בעונה הבאה - השנה תקציב בערך של 60 מיליון שממנו הלכו אזור ה15 מיליון על העברות (דאפה,קרייב,פלקאו,לואיזו ועוד), תוסיפו עכשיו בואטנג/זר שיגיע בשכר גבוהה, שדרוג החוזה לטוריאל, מימוש האופציה על צ׳יקו ועוד דברים שיקרו בקיץ. נגיע לתקציב של 70 מיליון שזה תואם באר שבע וזה נראלי מראה על הכוונות להתחרות על אירופה בעונה הבאה בצורה משמעותית. כהשנה הנוכחית הוקדשה לשנת בנייה ורצון להתמקם בפלייאוף העליון (לא להידחף כמו אצל הניסנובים בשנייה האחרונה ואז לקבל השפלות)
-
Xavi
- קיבל.ה 1679 לייקים
הייתי מביא את עידו שחר בלי לחשוב פעמייםMendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 13:16 שירות קטן לטובת הצוות המקצועי, רשימה של שחקנים ישראליים שמסיימים חוזה בקיץ הקרוב, כי חייבים לחשוב גם על החלון הבא. עקרונית אפשר לנהל איתם מו"מ מעכשיו ולהחתים בחינם (לא אומר שצריך, רק שאפשר):
----------------
השאר,לא רואה פה שחקן שישדרג אותנו
מהרשימה לסגל אני אוהב את
שי אליאס
נועם מוצ'ה
מרדכי
מאור לוי
עידו שחר
בלטקסה?
קלר
וייסמן
אם נביא ארבע/חמש ישראלים טובים יהיה נחמד
שי אליאס
נועם מוצ'ה
מרדכי
מאור לוי
עידו שחר
בלטקסה?
קלר
וייסמן
אם נביא ארבע/חמש ישראלים טובים יהיה נחמד
- RedDrifter
- קיבל.ה 510 לייקים
לדעתי הפועל תלך על כל הקופה שנה הבאה ולא רק אירופה (ואם היא לא, היא צריכה)אדוםאדום כתב: ↑28 ינואר 2026, 17:03זה כל שכל הזרים פרט לשאנדה אמורים להישאר זה ברור לכל בן אדם עם עיניים בראש (אלא אם יהיו הצעות אדירות עליהם).RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 16:19 ״ צ'יקו יהיה חלק מהשלד הזר שנבנה במועדון ויישאר בוולפסון גם בעונה הבאה. לצדו, האדומים מתכוונים להשאיר את הקפטן, פרנאן מאיימבו, פלקאו, אנדריאן קרייב, לויזוס לויזו ומרקוס קוקו, כשכולם מחזיקים בחוזים לעונה הבאה.״
צנצי
בנוגע לבואטנג, מרוויח היום כ700 אלף לעונה בטורקיה (ליגה עם שכר מוגזם לכל נגר ועם סיכוי אפסי שבאמת ישלמו לך הכל) כך שלא מפתיע שאין לו בעיה לוותר על בערך חצי שכר. הוא אמור להרוויח עד סוף העונה קצת פחות (בשנתי זה 280-300) לפי מה שהבנתי ואז עונה הבאה אם יהיה וישאר יגיע לאזורי ה330-350. אבל זה נתון לשינויים, בלי קשר שהוא לא סגור ולא סיכם אלא במומ מתקדם מאוד . נקווה לסוף הסאגה במהרה בימינו.
יש גם מימוש אופציה על צ׳יקו שיהיה בקרוב (450-500 אלף יורו + שדרוג בחוזה אוטומטי)
*כולל צריך לחשוב מה עושים עם ליידנר והאופציה (לדעתי לא וזה העמדה המרכזית לחיזוק לקיץ - ביחד עם כנף שמאל)
המסקנה שלי וזו דעתי האישית היא שהמועדון עולה שלב וקליבר מבחינת ההוצאות בעונה הבאה - השנה תקציב בערך של 60 מיליון שממנו הלכו אזור ה15 מיליון על העברות (דאפה,קרייב,פלקאו,לואיזו ועוד), תוסיפו עכשיו בואטנג/זר שיגיע בשכר גבוהה, שדרוג החוזה לטוריאל, מימוש האופציה על צ׳יקו ועוד דברים שיקרו בקיץ. נגיע לתקציב של 70 מיליון שזה תואם באר שבע וזה נראלי מראה על הכוונות להתחרות על אירופה בעונה הבאה בצורה משמעותית. כהשנה הנוכחית הוקדשה לשנת בנייה ורצון להתמקם בפלייאוף העליון (לא להידחף כמו אצל הניסנובים בשנייה האחרונה ואז לקבל השפלות)
יש לנו שלד מעולה שחייבים לשמר מבחינת הזרים והישראלים.
תביא לי עוד 3 שחקני חיזוק בדמות מגן שמאל, קשר עם אורנטצייה התקפית ועוד איזה חלוץ/10 התקפי שיבוא להתחרות (כמובן צריך גם כנף שמאל ברמה)
ביתר ירושלים שנה הבאה תיפרד מהרבה שחקנים אצלה, ב״ש תיפרד מהרבה שחקנים ומכבי גם צריכה להתחיל לבנות מחדש - בפועל חיפה אולי היחידה שיש לה שלד מסוים לרוץ איתו לאליפות שנה הבאה.
זה באמת ריאלי לדעתי לשאוף שנה הבאה לאליפות עם חיזוקים נכונים. לדעתי.
אף לא צעד לאחור 
-
KingZivos
- קיבל.ה 240 לייקים
הלוואי. לדעתי חייב ללכת חזק העונה על מקום מוביל לאירופה כי זה מאוד מאוד ריאלי ויקדם את החזרה שלנו לפסגת הכדורגל הישראלי.RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 17:16לדעתי הפועל תלך על כל הקופה שנה הבאה ולא רק אירופה (ואם היא לא, היא צריכה)אדוםאדום כתב: ↑28 ינואר 2026, 17:03זה כל שכל הזרים פרט לשאנדה אמורים להישאר זה ברור לכל בן אדם עם עיניים בראש (אלא אם יהיו הצעות אדירות עליהם).RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 16:19 ״ צ'יקו יהיה חלק מהשלד הזר שנבנה במועדון ויישאר בוולפסון גם בעונה הבאה. לצדו, האדומים מתכוונים להשאיר את הקפטן, פרנאן מאיימבו, פלקאו, אנדריאן קרייב, לויזוס לויזו ומרקוס קוקו, כשכולם מחזיקים בחוזים לעונה הבאה.״
צנצי
יש לנו שלד מעולה שחייבים לשמר מבחינת הזרים והישראלים.
תביא לי עוד 3 שחקני חיזוק בדמות מגן שמאל, קשר עם אורנטצייה התקפית ועוד איזה חלוץ/10 התקפי שיבוא להתחרות (כמובן צריך גם כנף שמאל ברמה)
ביתר ירושלים שנה הבאה תיפרד מהרבה שחקנים אצלה, ב״ש תיפרד מהרבה שחקנים ומכבי גם צריכה להתחיל לבנות מחדש - בפועל חיפה אולי היחידה שיש לה שלד מסוים לרוץ איתו לאליפות שנה הבאה.
זה באמת ריאלי לדעתי לשאוף שנה הבאה לאליפות עם חיזוקים נכונים. לדעתי.
מקווה שהבואטנג הזה יסגור ושיהיה מה שאנחנו מצפים לו. יכול לשנות הרבה
- סומך
- קיבל.ה 1725 לייקים
בגזרת הזרים אנחנו עם מרבית העמדות נעולות ורק הצעות מפתיעות ישנו את המצבה.
השאלה איך מתחזקים בגזרת הישראלים המוגבלת מאוד בהיצע
השאלה איך מתחזקים בגזרת הישראלים המוגבלת מאוד בהיצע
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- לוסיאנו
- קיבל.ה 119 לייקים
הזר השמיני צריך להיות עם שכר של סכום מסוים ומעלה לפי המנהלת?
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 240 לייקים
לא נראה לי שלהפועל משחק תפקיד הקנס הזה
-
KingZivos
- קיבל.ה 240 לייקים
שמע, זה לא מדאגה לכיס של ספרא- אלא ממיצוי אפשרויות.
בסוף זה עלויות כוללות ואם הבאת זר שמיני נניח בחצי מיליון אירו- אתה לוקח בחשבון שיצטרף לזה 300 אלף אירו קנס, ואז להחליט- הזר שאתה מביא שווה 800 אלף אירו? אולי אם לוקחים את הקנס בחשבון, יש ישראלי מתאים שאפשר לקחת, כי הסכום כבר עולה..
יכול להיות מגיעים למסקנה שאין.
בנוסף זה פאקינג הימור על מיליון שקל, כי הסיבה היחידה להחתים זר שמיני זה אמונה שאולי סילבה יוכיח את עצמו.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 557 לייקים
אני די בטוח שהקנס הוא מינימלי מאוד במידה ולא רושמים יותר מ7 זרים בכל משחק.
-
ר.ש
- קיבל.ה 494 לייקים
אין סיבה לשלם השנה את הקנס. יש פציעה של מאיימבו וממילא אין זר שמרוויח חצי מיליון דולר (שזה תנאי לדעתי).
רואה שחורות המקורי
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
למעט צור וטוריאל, אף ישראלי בקבוצה הזאת לא באמת מרשים. דאפה אמור היה להיות, כל השאר חלשים עד בינוניים.
מקווה שהפועל תהיה עם 8 זרים על הדשא כמה שיותר מוקדם.
אני לא רואה חשבון של ספרא, מצדי שיהיו 8 כבר בשבת נגד נתניה.
מקווה שהפועל תהיה עם 8 זרים על הדשא כמה שיותר מוקדם.
אני לא רואה חשבון של ספרא, מצדי שיהיו 8 כבר בשבת נגד נתניה.
עופר מלך הפועל
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
-
Gania23
- קיבל.ה 121 לייקים
בדיוק , אי אפשר להסתמך רק על זרים חייב מספיק ישראלים טובים.
מלחמה אחת עם איראן יכולה להבריח מפה את הזרים בשניה , כרגע יש את צור טוריאל פיבן ליידנר וקורין שהם באמת נחשבים ישראלים איכותיים , כל השאר פוטנציאל
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
פיבן לא איכותי,
ליידנר וקורין רכים ואי אפשר לבנות עליהם.
עופר מלך הפועל