יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

למה זה טוב כתב:מרגיש שעיקר האנטי כלפי אחרים דווקא מגיע מהצד של התומכים בעופר, או יותר נכון במהלך לעבור שלעבור ליד אליהו.
בהינתן ההיסטוריה של הקהל והמועדון, הן ברגל והן בכדורסל הגיוני שאנשים יחשדו ויחששו. עיקר הבעיה של המהלכים של עופר עם היועצים האלה שאתה ממעיט בערכם הם בדיוק מה שגרמו לכל החששות להראות שיש בהן צדק. תוך כמה ימים גילינו שהאנשים הזוועתיים האלה סביבו, שהאנשים הטובים שהביאו איתו עזבו, ושהוא בסתר דוחף ומבסבסד מכתבים הזויים ועד היום לא נאמרו על הדברים האלה מילה מצידו.
לא חושב שאנשים עושים לו את המוות, אף אחד לא זרק לו תרנגולות בבית ואף אחד לא אירגן מחאת שלטים אפילו. הועד המנהת של העמותה ורוב האנשים שנכחו אתמול מבינים שנשחק ביד אליהו, פשוט אין סיבה הגיונית לעשות את זה לפני שיהיו אישורים מחייבים לשיפוץ.
אם מה שייפגע בו זה שאנשים רוצים בטחונות לעתיד הדבר שכניראה הכי חשוב להם חוץ מהמשפחה שלהם אז הוא לא מבין איך ארגון שהוא מועדון ספורט עם אוהדים עובד וזו בעיה, בטח אחרי שטען שהוא בא כדי לעבוד בשותפות עם הקהל והעמותה.
רוצה להבין
מה שאתם אומרים שאם עופר העירייה או אלוהים לא ירצו/יסכימו לשפץ את איינשטיין,אתם רוצים למרות שיש אלפי אוהד הפועל שרוצים לקנות/להגיע למשחקים של הפועל להשאר באצטדיון שמכיל רק 3500 מקומות??
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

פרימו לוי כתב:
למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 20:36 הועד המנהת של העמותה ורוב האנשים שנכחו אתמול מבינים שנשחק ביד אליהו, פשוט אין סיבה הגיונית לעשות את זה לפני שיהיו אישורים מחייבים לשיפוץ.
פוטנציאל ללמעלה מ7000 מנויים עוד העונה זאת לגמרי סיבה הגיונית לעבור לשם לפני חודש כבר בלי כל קשר לסטטוס של השיפוץ
הגבתי לפני שקראתי את התגובה שלך.
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

Asafasraf כתב:
פרימו לוי כתב:
למה זה טוב כתב: 06 אוקטובר 2024, 20:36 הועד המנהת של העמותה ורוב האנשים שנכחו אתמול מבינים שנשחק ביד אליהו, פשוט אין סיבה הגיונית לעשות את זה לפני שיהיו אישורים מחייבים לשיפוץ.
פוטנציאל ללמעלה מ7000 מנויים עוד העונה זאת לגמרי סיבה הגיונית לעבור לשם לפני חודש כבר בלי כל קשר לסטטוס של השיפוץ
אבל 4000 מהם טרמפיסטים ולהפועל כדורסל יש רק 1000 אוהדים אמיתיים, מה אתה לא מבין? ערמת הסמרטוטי ריצפה באים לספר לנו מה זה להיות אוהד אמיתי של הפועל.

Sent from my iPhone using Tapatalk
לא,הם לא טרמפיסטים .הם סתם זרקו 150 שקל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

אני נוטה להאמין שעדיין יהיה רוב למעבר, אבל הרוב הזה יהיה משמעותית יותר גדול אם יהיה ידוע שזה זמני עד שישפצו לנו את האולם.
כן , זאת המציאות (לצערי)
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

יורם כתב:
Charlie כתב: 06 אוקטובר 2024, 22:32 עופר צריך להסביר לעמותה - אנחנו לא נשארים בהיכל שלמה.
אם לא יד אליהו - הרי קיבלנו הסכמה מעיריית ירושלים לארח בארנה שזה אחלה אולם ובעוד כמה חודשים הרכבת הקלה תגיע לשם אז יהיה נגיש וקל להגיע.

בכלל, אני לא מבין את ההתעקשות על יד אליהו כשיש אלטרנטיבה לא פחות טובה.

לעמותה אין (!!) זכות וטו על מעבר לכל אולם אחר זולת יד אליהו.

אז שיהיה ארנה.

בני גילי והותיקים יותר זוכרים את עונת 86/7 בכדורגל - ביתר ירושלים זכתה אז באליפות הראשונה בתולדותיה ומה היה האיצטדיון הביתי שלה באותה עונה?

איצטדיון "הפועל" ע"ש האחים בלומפילד ביפו.

אז אם ביתר אירחה בבלומפילד הפועל יכולה לארח בארנה ולסיים את הסכסוך המיותר הזה לשביעות רצונם של עופר ושל ראשי האוהדים ונציגיהם .
יש 2 הבדלים גדולים בין בית"ר אז להפועל היום:
1) כדורגל שיחקו אז רק בשבת בצהריים/אחה"צ, כך שאוהדים לא נאלצו לעזוב את העבודה מוקדם, וילדים לא חזרו הביתה בשעות לילה מאוחרות.
2) אז לא היה בירושלים אצטדיון בגודל של בלומפילד.
ואם להמשיך את הדוגמא, אז היום הפועל ירושלים (קבוצת אוהדים!) מארחת בטדי. ובעבר בימק"א. למה האוהדים שלהם לא גוררים אותם לתל-אביב?

ובאופן כללי, רעיון לא צודק - איזו זכות יש לקבוצה לקבוע שהרגשות של חלק מהאוהדים (שלדעתי הם מיעוט דל) יותר חשובים מהעבודה, הכיס, והלימודים של אחרים?
ולא משתלם - יבריח אוהדים רבים, כולל את דור העתיד.
הפועל ירושלים שיחקו בקטמון.
העבירו אותם לאצטדיון הביתי של בית״ר.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

ניסיתי שוב לקרוא את התגובות כאן.
רוב התגובות נגד המעבר ליד אליהו פשוט לא קשורות.
אנחנו רוצים קבוצה שתצליח ותשיג תארים.אני מקווה שזה לפחות,מה שמשותף לרובנו.
בשביל שזה יקרה צריך :
1- בעלים עם כסף
2- רצון של הבעלים להשקיע כסף בקבוצה.
3- מקורות הכנסה.
חלק מהאנשים כאן,משום מה,מוכנים אשכרה לוותר על האפשרות שנפלה לנו בדרך נס( לא פחות מהשייח' הקנדי ממכבי רגל למשל)
בשביל לא לשחק עונה או שתיים ביד אליהו.
מעדיפים עוד איזה 60 שנה בלי אליפות,בשביל שינוי מיקום שנמצא בקו אווירי של 3 קילומטר.
מעניין מה ג'ים קארי עושה בימים אלה.
יש לי אחלה תסריט עבורו ל "טיפשים בלי הפסקה 3"
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

Charlie כתב: 07 אוקטובר 2024, 00:57
יורם כתב:
Charlie כתב: 06 אוקטובר 2024, 22:32 עופר צריך להסביר לעמותה - אנחנו לא נשארים בהיכל שלמה.
אם לא יד אליהו - הרי קיבלנו הסכמה מעיריית ירושלים לארח בארנה שזה אחלה אולם ובעוד כמה חודשים הרכבת הקלה תגיע לשם אז יהיה נגיש וקל להגיע.

אז שיהיה ארנה.

בני גילי והותיקים יותר זוכרים את עונת 86/7 בכדורגל - ביתר ירושלים זכתה אז באליפות הראשונה בתולדותיה ומה היה האיצטדיון הביתי שלה באותה עונה?

אז אם ביתר אירחה בבלומפילד הפועל יכולה לארח בארנה ולסיים את הסכסוך המיותר הזה לשביעות רצונם של עופר ושל ראשי האוהדים ונציגיהם .
1) כדורגל שיחקו אז רק בשבת בצהריים/אחה"צ, כך שאוהדים לא נאלצו לעזוב את העבודה מוקדם, וילדים לא חזרו הביתה בשעות לילה מאוחרות.
ואם להמשיך את הדוגמא, אז היום הפועל ירושלים (קבוצת אוהדים!) מארחת בטדי. ובעבר בימק"א. למה האוהדים שלהם לא גוררים אותם לתל-אביב?

ובאופן כללי, רעיון לא צודק - איזו זכות יש לקבוצה לקבוע שהרגשות של חלק מהאוהדים (שלדעתי הם מיעוט דל) יותר חשובים מהעבודה, הכיס, והלימודים של אחרים?
נכון, לא היה בירושלים איצטדיון גדול אבל גם בתל אביב אין אולם זולת יד אליהו שאליו האוהדים מתנגדים לעבור.
אז שיהיה ירושלים.
למה שאוהדי הפועל י-ם יגררו לתל אביב?! מישהו שם מתנגד לשחק בטדי?

עופר ינאי רוצה אולם גדול - את היכל מנורה,
האוהדים מתנגדים ויש להם זכות וטו
אז פשוט שיודיע שעוברים לארנה וכל צד הרוויח את מה שהוא רצה. אין קרע, אין חרם, יש אולם גדול וזה לא היכל מנורה .
נכון לעכשיו יש מיעוט קולני שמתנגד.
עד שלא תהיה הצבעה, לא נדע מה גודלו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

בסוף יש פה כמה סוגיות שמתערבבות אחת בשניה:
- התנהלות מעוררת חשד של עופר
- מאבק כוחות ואגו נטו בין רמי ועופר
- הזיות ושכרון כח של האולטראס

קשה להפריד ביניהן באמת. כל אחד אבל צריך להיות מודע לזה ולהחליט מה באמת נראה לי חשוב ורלבנטי, ומה זה סתם רעש מסביב, ובהתאם להחליט מה לדעתו לטובת הפועל בסיטואציה הנוכחית.
לטעמי הדבר הנכון היה שהעמותה תיסוג , תיתן לעופר מה שהוא רוצה לשנה הקרובה ולהתעסק בזה שוב אז. לחלופין, שיציעו לו 4 מיליון ש"ח פיצוי על אי מעבר השנה כדי לסגור את כל הפינות לקראת מעבר בקיץ הבא.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

פרימו לוי כתב:חייב להעיר באופן כללי לדיבור כאן בפורום אבל גם ספציפית ל[mention]Asafasraf[/mention] ו[mention]רק הפועל[/mention] שהגיבו אחרי, מאוד לא מגניב בעיני השיח הזה של סמרטוטי רצפה-הזויים-ארגון טרור-מחריבי הפועל. הלו זה אוהדי הפועל. יש כמה עשרות סמרטוטי רצפה שהם מסוג האנשים שיעשו לינץ' באוהד הפועל חיפה אבל הדיבור הזה כלפי שאר החברים ליציע, הוא אולי בבואה של איך נראה השיח במדינה, אבל יהיה נחמד שבקרב הקהל של הפועל תשאר איזושהי אחווה בסיסית גם אם השני לא רוצה לשחק ביד אליהו. במובן הזה אני מתחבר לדברים של מילפורד, שבכיוון שזה הולך אליו כרגע - לשחק מחר ביד אליהו ולאבד את האחווה הזאת או להצליח לשמר אותה ולשחק העונה בדרייב אין, אני מעדיף את הסצנריו השני. אפילו שאני חושב שההתנגדות למעבר ליד אליהו היא ילדותית וחסרת בסיס לוגי ולכן מעצבנת אותי.
הפוך איש יקר, הפוך.
חבל שלא שמעת את הפנינים שיצאו מהפה של המתנגדים בישיבת העמותה האחרונה וצורת ההתנהגות.
לגביי סמרטוטים- אתה צודק. הם יותר בכיוון של ארגון פשע. אני אתן לך חלק מ״ההישגים״ של אותם ״אוהדים״.

1. שירי שואה- כיהודי, לא מוכן לקבל את זה בשום מצב! בכל דרבי אפשר לראות את שער 5 בכדורגל ואת שער 1 בכדורסל כולו מזמר את השיר ״שתהיה שואה למכבי״, או איחולי שואה למשטרה.

2. איומים על האוהדים בדרבי של הכדורגל שמלא יכנסו למגרש ומי שמגיב פשוט חוטף.

3. בכל משחק באיצטדיון בנתניה, זרעקה של כוסות שתייה מהיציע העליון ליציע התחתון. את הבכי והמבט של אחיין שלי, ילד בן 10 בעונה שעברה אני לא אשכח בחיים.

4. התעמתות קבועה עם כוחות המשטרה- לא משנה איפה וחא משנה מתי (כמובן שגם למשטרה יש חלק). אני 40 שנה במגרשים, מתוכם כמה שנים טובות בשער 5 לפני הקמת הארגון, ומעולם לא היתה לי בעיה או חיכוך עם שוטר ביציע.

5. הדלקת אבוקות באולם סגור/ זריקת אבוקות למגרש, תוך ידיעה שזה יגרום לפגיעה בקבוצה ונזקים כלכליים. בנוסף, ההיתממות במשחקים שלאחר מכן על התנהגות המשטרה בכניסה למגרשים (בלי קשר לשמעון מזרחי החלאה).

6. הכאת אוהדי קבוצות אחרות, סתם ככה וללא שום סיבה.

7. ביזוי של טקס לזכר השוטרים שנרצחו+ שירים נגד אהובה תומר ז״ל אחרי אסון הכרמל.

8. הנפת דגלים במשחקי חוץ ללא התחשבות בשאר הקהל והכאת אוהדים שמעיזים להעיר על כך.

9. ביזוי ההמנון.

אני יכול להמשיך ולרשום עוד מלא סעיפים, אבל נראה לי שהבנת שאלה לא אחים שלי ליציע. אלה אנשים שאנחנו צריכים להקיא מתוכנו.

בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

הפועל כתב: 07 אוקטובר 2024, 09:47 בסוף יש פה כמה סוגיות שמתערבבות אחת בשניה:

קשה להפריד ביניהן באמת. כל אחד אבל צריך להיות מודע לזה ולהחליט מה באמת נראה לי חשוב ורלבנטי, ומה זה סתם רעש מסביב, ובהתאם להחליט מה לדעתו לטובת הפועל בסיטואציה הנוכחית.
לטעמי הדבר הנכון היה שהעמותה תיסוג , תיתן לעופר מה שהוא רוצה לשנה הקרובה ולהתעסק בזה שוב אז. לחלופין, שיציעו לו 4 מיליון ש"ח פיצוי על אי מעבר השנה כדי לסגור את כל הפינות לקראת מעבר בקיץ הבא.
מעוררת חשד למה ?
אבא של קידר
קיבל.ה  3 לייקים

המחלוקת היום הרבה יותר רחבה מיד אליהו - כן או לא. העמותה, שלא התנהלה נכון משפטית, מנסה להחזיר את הגלגל לאחור, על כל המשתמע מכך. מי שחשב שהוא ינהל ושולמן ישלם, טעה. אין יצור כזה בעולם. אין שני קודקודים.
וללא קשר, הן עופר והן העמותה התנהלו בחוסר תום לב או למצער, בעצימת עיניים, כבר בשנה שעברה, עובר להצבעה על כניסתו של עופר למועדון. חוסר תום לב/עצימת עיניים על שום מה? על שום שעופר, כבר מלכתחילה, היה צריך להגיד שתנאי בלעדיו אין מבחינתו הוא מעבר ליד אליהו, והעמותה, כבר מלכתחילה, היתה צריכה להגיד שתנאי בלעדיו אין מבחינתה הוא אי מעבר ליד אליהו, ועל המכלול הזה היתה צריכה להתקיים ההצבעה בשנה שעברה. שני הצדדים עצמו עיניים ואת המחיר נשלם כולנו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

בני12 כתב: 07 אוקטובר 2024, 10:02

מעוררת חשד למה ?
חוסר אמינות וחוסר חיבור למציאות. שמעתי כבר מכמה אנשים במועדון שעופר מבטיח/אומר משהו אחד ואז עושה משהו אחר לגמרי (כולל ספציפית לגבי יד אליהו), ושבמידה רבה זה מה שפוצץ את העניינים בינו לרמי. וזה כנראה משתקף במידה רבה בהתנהלות החיצונית שהיא קצת תמוהה בחודשים האחרונים (לא אחפור על זה שוב).
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

הפועל כתב: 07 אוקטובר 2024, 10:08
בני12 כתב: 07 אוקטובר 2024, 10:02

מעוררת חשד למה ?
חוסר אמינות וחוסר חיבור למציאות. שמעתי כבר מכמה אנשים במועדון שעופר מבטיח/אומר משהו אחד ואז עושה משהו אחר לגמרי (כולל ספציפית לגבי יד אליהו), ושבמידה רבה זה מה שפוצץ את העניינים בינו לרמי. וזה כנראה משתקף במידה רבה בהתנהלות החיצונית שהיא קצת תמוהה בחודשים האחרונים (לא אחפור על זה שוב).
קשה לי להאמין שיש עופר של הפועל ועופר של היום יום.
איך בן אדם חסר אמינות וחסר חיבור למציאות מצליח בעסקיו ?
מי חותם עם אדם כזה חוזים ? מי משקיע בו ?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

אני לא חושב שבעולם העסקים אמינות של ברזל זה בהכרח הדבר הכי חשוב, לא חסרות דוגמאות. אם ניקח דוגמא קיצונית, כשאני מסתכל על מישהו כמו אלון מאסק למשל הוא נראה לי בנאדם על סמים קשים שחי בהזיות והתנתק מזמן מהמציאות של בני אדם נורמליים. לא הייתי רוצה לעבוד אצלו ולעשות איתו עסקים בחיים. אבל הוא האיש הכי עשיר בעולם בערך היום, ואני עם משכנתא ענקית. אז מה אני מבין.

גם לגבי עופר קטונתי מלאמר איך הוא מצליח בעסקים, הוא מיליארדר ואני לא בסופו של דבר. יכול רק לאמר שגם אני הופתעתי מאד לשמוע את הנ"ל. אבל כאמור שמעתי את זה כבר מכמה אנשים.
גם שמעתי לאחרונה ממישהו שהיה איתו בקשר בעסקיו בעבר שיש לו אלמנט של חוסר סבלנות קיצונית וחוסר נכונות לקבל שלא הולכים בדרך שלו, שלא מאד הופתע מההתנהלות הנוכחית שלו.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

Asafasraf כתב: 07 אוקטובר 2024, 09:48
פרימו לוי כתב:חייב להעיר באופן כללי לדיבור כאן בפורום אבל גם ספציפית ל@Asafasraf ו@רק הפועל שהגיבו אחרי, מאוד לא מגניב בעיני השיח הזה של סמרטוטי רצפה-הזויים-ארגון טרור-מחריבי הפועל. הלו זה אוהדי הפועל. יש כמה עשרות סמרטוטי רצפה שהם מסוג האנשים שיעשו לינץ' באוהד הפועל חיפה אבל הדיבור הזה כלפי שאר החברים ליציע, הוא אולי בבואה של איך נראה השיח במדינה, אבל יהיה נחמד שבקרב הקהל של הפועל תשאר איזושהי אחווה בסיסית גם אם השני לא רוצה לשחק ביד אליהו. במובן הזה אני מתחבר לדברים של מילפורד, שבכיוון שזה הולך אליו כרגע - לשחק מחר ביד אליהו ולאבד את האחווה הזאת או להצליח לשמר אותה ולשחק העונה בדרייב אין, אני מעדיף את הסצנריו השני. אפילו שאני חושב שההתנגדות למעבר ליד אליהו היא ילדותית וחסרת בסיס לוגי ולכן מעצבנת אותי.
הפוך איש יקר, הפוך.
חבל שלא שמעת את הפנינים שיצאו מהפה של המתנגדים בישיבת העמותה האחרונה וצורת ההתנהגות.
לגביי סמרטוטים- אתה צודק. הם יותר בכיוון של ארגון פשע. אני אתן לך חלק מ״ההישגים״ של אותם ״אוהדים״.
לא הייתי בישיבת עמותה אבל לא קשה לי לדמיין, מכיר את הפנינים וצורת ההתנהגות מהיציע. לא בא לסנגר על האולטראס בשום צורה. אבל נגיד ה"סמרטוטי רצפה" שכתבת בה בתגובה לדברים שכתב המשתמש "למה זה טוב", לא מכיר אותו ולא יודע אם הוא אולטראס או לא אבל ההתנגדות שהוא הביע כאן למעבר מיידי היא לגיטימית ומנומקת גם אם כאמור אני חושב שהיא לא הגיונית, למה הכינוי הזה? לא בא לחנך אותך אבל נהיה שיח רעיל כזה בין אוהדים ברשתות סביב הדבר הזה שמבאס לי ת'תחת. עוד לא הייתי במשחק העונה אז אין לי מושג אם זה מחלחל גם ליציעים אבל קשה לי להאמין שלא
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

פרימו לוי כתב:
Asafasraf כתב: 07 אוקטובר 2024, 09:48
פרימו לוי כתב:חייב להעיר באופן כללי לדיבור כאן בפורום אבל גם ספציפית ל@Asafasraf ו@רק הפועל שהגיבו אחרי, מאוד לא מגניב בעיני השיח הזה של סמרטוטי רצפה-הזויים-ארגון טרור-מחריבי הפועל. הלו זה אוהדי הפועל. יש כמה עשרות סמרטוטי רצפה שהם מסוג האנשים שיעשו לינץ' באוהד הפועל חיפה אבל הדיבור הזה כלפי שאר החברים ליציע, הוא אולי בבואה של איך נראה השיח במדינה, אבל יהיה נחמד שבקרב הקהל של הפועל תשאר איזושהי אחווה בסיסית גם אם השני לא רוצה לשחק ביד אליהו. במובן הזה אני מתחבר לדברים של מילפורד, שבכיוון שזה הולך אליו כרגע - לשחק מחר ביד אליהו ולאבד את האחווה הזאת או להצליח לשמר אותה ולשחק העונה בדרייב אין, אני מעדיף את הסצנריו השני. אפילו שאני חושב שההתנגדות למעבר ליד אליהו היא ילדותית וחסרת בסיס לוגי ולכן מעצבנת אותי.
הפוך איש יקר, הפוך.
לא הייתי בישיבת עמותה אבל לא קשה לי לדמיין, מכיר את הפנינים וצורת ההתנהגות מהיציע. לא בא לסנגר על האולטראס בשום צורה. אבל נגיד ה"סמרטוטי רצפה" שכתבת בה בתגובה לדברים שכתב המשתמש "למה זה טוב", לא מכיר אותו ולא יודע אם הוא אולטראס או לא אבל ההתנגדות שהוא הביע כאן למעבר מיידי היא לגיטימית ומנומקת גם אם כאמור אני חושב שהיא לא הגיונית, למה הכינוי הזה? לא בא לחנך אותך אבל נהיה שיח רעיל כזה בין אוהדים ברשתות סביב הדבר הזה שמבאס לי ת'תחת. עוד לא הייתי במשחק העונה אז אין לי מושג אם זה מחלחל גם ליציעים אבל קשה לי להאמין שלא
השאלה היא עד מתי להתייחס אליהם בכפפות של משי? למה מי שגורם לקבוצה שאנחנו אוהדים נזקים צריך להיות חסין?

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

הפועל כתב: 07 אוקטובר 2024, 10:47 אני לא חושב שבעולם העסקים אמינות של ברזל זה בהכרח הדבר הכי חשוב, לא חסרות דוגמאות. אם ניקח דוגמא קיצונית, כשאני מסתכל על מישהו כמו אלון מאסק למשל הוא נראה לי בנאדם על סמים קשים שחי בהזיות והתנתק מזמן מהמציאות של בני אדם נורמליים. לא הייתי רוצה לעבוד אצלו ולעשות איתו עסקים בחיים. אבל הוא האיש הכי עשיר בעולם בערך היום, ואני עם משכנתא ענקית. אז מה אני מבין.

גם לגבי עופר קטונתי מלאמר איך הוא מצליח בעסקים, הוא מיליארדר ואני לא בסופו של דבר. יכול רק לאמר שגם אני הופתעתי מאד לשמוע את הנ"ל. אבל כאמור שמעתי את זה כבר מכמה אנשים.
גם שמעתי לאחרונה ממישהו שהיה איתו בקשר בעסקיו בעבר שיש לו אלמנט של חוסר סבלנות קיצונית וחוסר נכונות לקבל שלא הולכים בדרך שלו, שלא מאד הופתע מההתנהלות הנוכחית שלו.
הוא אמר את זה בעצמו כשדיבר על בברלי. אמר שלא מוכן לשמוע את המילה לא וכשאמרו לו שזה לא ריאלי להביא אותו הוא הלך על זה בכל הכוח.
לא חשבתי שזה נכון ברמה הזו גם במקומות אחרים ומה יכולה להיות המשמעות של זה.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

כל אחד שחושב שהוא יודע איך עופר אמור להתנהל, שיחשוב לאן הוא היה מביא את הפועל אם הוא היה מחזיק 81% ממנה.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

ברנדון מלכה כתב:כל אחד שחושב שהוא יודע איך עופר אמור להתנהל, שיחשוב לאן הוא היה מביא את הפועל אם הוא היה מחזיק 81% ממנה.

אני בחיים לא אתיימר לדעת.
אני גם לא יודע שום דבר על ההתנהלות שלו מלבד מה שנכתב בתקשורת שאני לוקח תמיד בערבון מוגבל ומלבד מה שהוא מספר.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

יורם
קיבל.ה  174 לייקים

Charlie כתב: 07 אוקטובר 2024, 00:57
יורם כתב:

אז שיהיה ארנה.

נכון, לא היה בירושלים איצטדיון גדול אבל גם בתל אביב אין אולם זולת יד אליהו שאליו האוהדים מתנגדים לעבור.
אז שיהיה ירושלים.
למה שאוהדי הפועל י-ם יגררו לתל אביב?! מישהו שם מתנגד לשחק בטדי?

עופר ינאי רוצה אולם גדול - את היכל מנורה,
האוהדים מתנגדים ויש להם זכות וטו
אז פשוט שיודיע שעוברים לארנה וכל צד הרוויח את מה שהוא רצה. אין קרע, אין חרם, יש אולם גדול וזה לא היכל מנורה .
מה זאת אומרת "האוהדים מתנגדים"? יש אוהדים שמתנגדים ליד-אליהו מסיבות רגשיות, ויש כאלה שמתנגדים לארנה מסיבות מהותיות של פרנסה, לימודים, הוצאות, זמן, ובימים אלה אפילו בטיחות. למה רגשות גוברים על שיקולים אלה? לפיכך לא "כל צד הרוויח":
אנשים שלא יכולים כל פעם לצאת מוקדם מהעבודה או לחזור מאוחר בלילה הביתה לא ירוויחו.
ילדים שלא יוכלו לראות משחקים בגלל השעה המאוחרת לא ירוויחו.
אנשים שאין להם כמה שעות ספייר לזרוק כל פעם לא ירוויחו.
אנשים שלא בא להם להוציא עוד כסף על נסיעות בנוסף למנוי לא ירוויחו.
אנשים שמפחדים בימים אלה לנסוע לירושלים וחזרה לא ירוויחו.
וכנראה שגם הקבוצה לא תרוויח כי היא תשחק מול מעט קהל באולם ענק, ותנתק קשר עם הדור הבא.
למעשה רק אלה שיש להם טראומות מיד-אליהו (ואני נוטה להאמין שראיתי הפסדים של הפועל שם לפני רובם) ירוויחו מהרעיון.
יורם
קיבל.ה  174 לייקים

Nati כתב: 07 אוקטובר 2024, 01:17
יורם כתב:

אז שיהיה ארנה.

נו, ולמה הם הסכימו לזה ולא ביקשו לנדוד לבלומפילד או טרנר? הם לא אוהדים אמיתיים? הם לא מבינים שטדי זה האצטדיון של היריבה המושבעת?
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

יורם כתב:
Nati כתב: 07 אוקטובר 2024, 01:17
יורם כתב: יש 2 הבדלים גדולים בין בית"ר אז להפועל היום:

נו, ולמה הם הסכימו לזה ולא ביקשו לנדוד לבלומפילד או טרנר? הם לא אוהדים אמיתיים? הם לא מבינים שטדי זה האצטדיון של היריבה המושבעת?
זה בדיוק מה שכתבתי.
אבל בטח התכוונת לימקא.
כי טדי זה האצטדיון הביתי של הפועל ובית״ר.
המשחק הרשמי הראשון בטדי היה הפועל ירושלים נגד הפועל.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 13:35 הדיון פה הוא על יד אליהו וההשפעה של האולטראס על הנושא הזה.
אבל חשוב להבין שמבחינת העמותה, הנושא המהותי פה הוא תפקידה ומקומה כמחזיקת 19% מהבעלות על הקבוצה.
יש הרבה אי שביעות רצון מאופי ההתנהלות , בניגוד לדברים שסוכמו (לפחות בעל פה למרות שיש גם טענות שהופרו הסכמים חתומים) ולראיה יש עזיבה של אנשים את המערכת (כולל אלו שעופר הביא איתו) כשהעמותה ממודרת לחלוטין מתהליך קבלת ההחלטות, אפילו ברמת הידיעה רק בדיעבד מהתקשורת.
בהסכם עם עופר יש לעמותה 4 נקודות שהיא מחזיקה בהן:
1. שם הקבוצה
2. צבע הקבוצה
3. סמל הקבוצה
4. משחקי בית ביד אליהו
כרגע בעצם העמותה מתבקשת לוותר (גם אם זה בהסכמת רוב חברי העמותה) על חלק נכבד מהכוח שלה.
ועל כן מתקיים דיון (וחשוב לציין פה שהדיון הזה מתקיים ישירות) עם עופר לגבי הגדרות תפקיד ונהלי עבודה להמשך.
יחד עם בחינת חלופות שאחת מהן ירדה מהפרק רק בימים האחרונים , זה תהליך שלוקח זמן.

אם בסופו של דבר, תהיה הצבעה , עוד השנה (לתחום בזמן נגיד עוד במהלך הסיבוב הראשון), ודעת הרוב היא שתכריע.
אני חיי בשלום עם זה שהעמותה לקחה את הזמן לבדוק כל מה שהיתה צריכה בעיקר , כדי שההמשך מפה והלאה יאופיין ביותר שיתוף פעולה ופחות אולטימטומים (משני הצדדים) ממה שהיה בחודשים האחרונים.
מאוד קשה לי עם הגישה הזאת.
קודם כל, העמותה לא מתבקשת לוותר על חלק נכבד מהכח שלה, אלא לפעול על זה. לעמותה יש זכות להטיל ווטו, לא חובה. העמותה עכשיו צריכה לממש את הכח שיש לה מהחוזה, ולהחליט אם לממש את הווטו הזה או לא.
זה ממש לא לוותר, לוותר היה לתת הסכמה מבלי לקיים דיון ולבצע הצבעה, או לחילופין לוותר היה להסכים לפתוח את החוזה ולהוציא את הסעיף הזה. לא על זה מדובר.
כל המהלך הזה הוא לא ויתור של העמותה על כח שלה, אלא המימוש של הכח הזה.

שנית, העמותה חתמה על חוזה עם ינאי, וחברי העמותה אישרו את החוזה הזה. היה ברור שמדובר בהוצאת הכח מידי העמותה באופן כמעט אבסולוטי, מלבד הסעיפים הספציפיים שנכתבו שם.
אני הצבעתי נגד, בדיוק בגלל זה, אבל ברגע שזה אושר הולכים עם זה בכל הכח, וזה לא לעניין בעיני שפתאום העמותה מתחרטת. וויתרו על השליטה במועדון בצורה מודעת ופיכחת, וצריך לעמוד בהסכם הזה, במקום להתחיל לחשוב איך מקבלים שליטה חזרה, צריך לפעול להבין מה תפקיד העמותה בניהול קהילת האוהדים עכשיו כשאין לה שליטה ממשית במועדון. כי בנתיים לא עושים את זה מספיק טוב.

ועוד יותר לא לעניין בעיני הקשירה של זה בנושא האולם. אלו שני דיונים שונים. אנחנו לא עוסקים כאן בחוק ההסדרים, לא דוחפים לנושא אחד כמה נושאים ביחד כדי שיעברו. זה גם ככה נושאים שהקהל מספיק חלוק עליהם, ולא צריך לכרוך יחד אופציות שאוהדים שמתנגדים לאחד ותומכים בשני לא יוכלו לבחור לכאן ולכאן.
צריך לבדוק לעומק דברים, אני מסכים, אבל הגישה שבה כל זה נעשה היא פשוט לא נכונה, מההתחלה ועד הסיום. וכן, גם ינאי לא נקי מטעויות, אבל היה אפשר לבוא לדרוש ממנו לפעול בצורה יותר טובה אם העמותה לא הייתה עושה את הבלגאן הזה. אני לא חבר של ינאי, אני חבר עמותה, והדרישה שלי היא קודם כל שאנחנו נפעל כמו שצריך.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

ברנדון מלכה כתב: 06 אוקטובר 2024, 17:26
מילפורד כתב:
ברנדון מלכה כתב: 06 אוקטובר 2024, 15:59 והזמן הוא בעצם הזמן שידרש לינאי להבין את טעותו, להכות על חטא, להתנצל ולתקן את דרכיו לשביעות רצונה של העמותה?
ואז, כפרעה אל משה, יתרצו האולטראס באחת ויבואו לעודד ביד אליהו?
זה הרעיון?

תמיד אפשר להקצין את העיניין לכדי גיחוך, זה לא מקדם את הדיון.
העמותה רוצה למסד עניינים שיגדירו מה סמכותה כבעלת 19% מהעמותה , דברים כמו בלעדיות על מועדון לקוחות וכדומה.
אולי בקשה ״מוגזמת״ לידע את נציגי העמותה לפני שיוצאות הודעות לתקשורת/טוויטר.
אף אחד לא משלה את עצמו שינאי ישים עשרות מיליוני שקלים לשנה והעמותה פתאום תהיה המחליטה העיקרית או משהו כזה.
אם דברים היו מתנהלים בשיתוף פעולה כמו שהוצהר באסיפה לפני שנה וקצת בה הוצג ההסכם עם עופר ועופר הציג את עצמו , כנאה שלא היתה עכשיו הסוגיה הזאת.
אבל האנשים בעמותה רואים שהדברים לא ככה ושיש צורך למסד אותם.
אז כן דייקתי. העמותה רוצה לקבל זכויות ניהול כאלה ואחרות שלא על פי ההסכם (ולכאורה ע"פ פרשנות של שיחת הכרות בעל פה) על ידי עיכוב והכשלת המהלך להגדלת האולם, כמות המנויים, ההכנסות, אירופה וכו' , ללא קשר להתנגדות העקרונית של האולטראס לעבור ליד אליהו.
מכאן מצופה מעופר ינאי להכנע לדרישות פן יבולע לו וכמחווה של רצון טוב, תינתן לו ארכה של זמן להפנים ולהתעשת.

גם לי זה נראה במידה רבה ככה, וזה כמובן מגוחך וגורם כאמור להשמדת ערך רצינית אצל העמותה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

מאז האסיפה , עוד שתי עזיבות משמעותיות את המערכת של קפלן וצחי.
עופר אמר לנו באסיפה שנה שעברה שהוא בא להפועל לעבוד בשיתוף פעולה ושיש תשתית טובה לבנות עליה.
אבל עכשיו כל התשתית הזאת פורקה לגמרי, למעשה , נראה לי שברגר הוא היחיד שנשאר מבעלי התפקידים שהיו לפני הכניסה שלו.

מצד אחד, הפעולות/שאיפות שלו מביאות אותנו לגבהים חדשים שלא חלמנו עליהם.
מצד שני, אין ספק שהוא ממרפק את העמותה החוצה.
אני באמת לא יודע אם יש משהו חתום שהוא הפר, אבל אין ספק שהמצב הוא לא כמו שהוא צייר אותו מול כולנו.

בין אם כוונותיו טובות והוא באמת ובתמים מנסה לעשות אותנו אימפריה ובין אם הוא בא כדי להרוס אותנו.
ההתנהלות הזאת לצערי מובילה אותנו למסלול התנגשות שטוב לא יצא ממנו.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

צחי שדה לא מינוי מתקופת העמותה. נכנס לתפקיד בפברואר, אחרי שעופר ינאי רכש את הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

נכון, אבל ברור שהוא הגיע מהכיוון של העמותה…
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

האולטראס אשם בעזיבות של צחי, קפלן, שחר ונדב, אבי זיידנברג ועופר רונן, או שאפשר להיות מודאגים ממה שקורה במועדון בחודשים האחרונים?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 08 אוקטובר 2024, 12:09 נכון, אבל ברור שהוא הגיע מהכיוון של העמותה…
אז הוא לא של העמותה. הוא לכל היותר מינוי מהתקופה שעופר עוד שיתף פעולה עם העמותה.
והוא בנאדם מקצועי ואיכותי ואדום בנשמה. העובדה שמישהו כמוהו עוזב אחרי זמן קצר כ"כ מדאיגה
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

כמו שניסיתי להגיד, וכמו שאמרה אתמול אישה יקרה:
לא הכל שחור ולבן, יש אדום באמצע.
עופר רואה את טובת הפועל בדרך מסויימת ואני בטוח שהוא לא מעוניין להרוס את המועדון אבל ההתנהלות הכללית היא בעייתית. אנשים טובים עוזבים אחד אחרי השני, בדגש על השניים שהביאו אותו וקירבו אותו למועדון.
לא מבין איך אפשר לעצום עיניים על הדברים האלה, גם אם אתם בטוחים שרעיון יד אליהו, מהרגע להרגע ומבלי לנסות את הבטחת השיפוץ הוא הדבר הנכון.
יש המון מורכבות בסיטואציה שאנחנו נמצאים בה ולהציג את כל מי שנגד לעבור כרגע ליד אליהו כבהכרח מחריב הפועל זה מנותק ושואף לעיוורון של מכלול הדברים.
אגב, לפני ששוב ייסכלו אותי פה באבנים וייצאו עלי, אותו הדבר תקף גם למי שאומר "לא יקרה בחיים".
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

Red Or Dead כתב: 08 אוקטובר 2024, 12:26 האולטראס אשם בעזיבות של צחי, קפלן, שחר ונדב, אבי זיידנברג ועופר רונן, או שאפשר להיות מודאגים ממה שקורה במועדון בחודשים האחרונים?
אם אתה רוצה בכוח, אפשר לטעון שהיחסים בין עופר לעמותה מתדרדרים בעקבות הגיבוי שהאולטראס מקבלים מהעמותה.
אבל אין לי מושג אם זה באמת הג׳ורדן מקריי (שורש הבעיה, למי שלא מכיר את הרפרנס).
בכל מקרה, גם אם יש חיכוכים כרגע בין עופר לעמותה, האם הם קשורים או לא לאולטראס, זה לא הופך את האולטראס ו/או את התנהלותם לתקינה.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

שחר ונדב הם לא העמותה, הם האנשים ״שלו״ מנופר והם עזבו
אבי זיידנברג הוא לא העמותה
צחי שדה הוא לא העמותה
נראה שמשהו לא טוב קורה במועדון ואני לא מבין מדוע לטמון את הראש בחול
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

אני לא טומן את הראש בחול, ממש לא.
פשוט לא שולל את האפשרות שהמשהו הלא טוב הזה סובב כולו סביב סוגיית הטיפול והיחס לאולטראס, או לפחות באלו שעושים נזק בתוך האולטראס. (אפילו נשמע לי הגיוני שמשם הבלאגן מתחיל)
ומציין , שגם אם יש משהו לא תקין בהתנהלות במועדון, זה לא הופך פתאום את האולטראס לצדיקים, ההתנהלות שלהם לא תקינה מהיסוד כבר תקופה ארוכה.

בקיצור, יש לי הרבה ביקורת כלפי ההתנהלות של עופר ושל העמותה בשבועות האחרונים.
זה עדיין כעין וכאפס לעומת הביקורת שיש לי כלפי האולטראס.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

אחלה, עזוב את האולטראס בצד
אני לא יודע יותר מדי, אבל זה נראה שיש הרבה חרא שקורה במועדון בחודשים האחרונים והעזיבות האלו מאוד מדאיגות בעיניי
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אני לא מבין.לבעל השליטה יש 81 אחוזי מניות.למה הוא צריך לספור 19 האחוזים הנותרים? יש כאן החלטות ניהוליות לגיטימיות שזכותו לקבל.
כל ניסיונות ההכחשה לא יעזרו.
יש כאן עמותה שהזיזו לה את הגבינה , וכעת היא מנסה להאחז בכל דרך במשהו שהוא מעשית כבר לא בשליטתה.
זה כל הסיפור. מאבק שליטה חסר סיכוי בנסיבות רגילות של חברה.
הבעיה שבעל השליטה הסכים לתת לעמותה וטו בנושא האולם. טעות שלו שמאפשרת לעמותה "לעשות שרירים" מולו.
אם הוא נחוש ומבין ש-99 אחוזים בקרב ציבור האוהדים הרחב איתו , אז אין להם שום סיכוי מולו.
בקיצור אם הוא קר רוח כמו גולדהאר או שחר הוא ינצח.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 08 אוקטובר 2024, 13:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

חד משמעית.
קשה לי לשים את האולטראס בצד כי אני באמת חושש שהם הגורם לבלאגן.
אחדד, זה די ברור מה הבעיה כרגע במועדון, נושא המעבר ליד אליהו.
וזה די ברור למה העמותה ואנשיה נגד המעבר, החשש שלהם מהאולטראס.

אמרתי אחרי האסיפה שהיום הוא יום המבחן האם יש מצב להרגיע את הרוחות ולנסות למצוא דרך לצאת מזה ביחד.
אני חושש שכרגע עם החדשות של קפלן , צחי ושמעתי שגם עופר רונן , זה לא הולך בכיוון טוב.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

De Niro כתב: 08 אוקטובר 2024, 13:03 אני לא מבין.לבעל השליטה יש 81 אחוזי מניות.למה הוא צריך לספור 19 האחוזים הנותרים? יש כאן החלטות ניהוליות לגיטימיות שזכותו לקבל.
יש כאן עמותה שהזיזו לה את הגבינה , וכעת היא מנסה להאחז בכל דרך במשהו שהוא מעשית כבר לא בשליטתה.
הבעיה שבעל השליטה הסכים לתת לעמותה וטו בנושא האולם. טעות שלו שמאפשרת לעמותה "לעשות שרירים" מולו.
אם הוא נחוש ומבין ש-99 אחוזים בקרב ציבור האוהדים הרחב איתו , אז אין להם שום סיכוי מולו.
בהחלט לגיטימי שיקבל
השאלה האם הוא מקבל, או שאנשים בורחים מהמועדון
ספציפית שלושה אנשים שישבו בדירקטוריון, שניים מהם אנשי שלומו(ואוהדי הקבוצה) מנופר, ואבי שהחזיק ב30% והיה בורג משמעותי מאחורי הקלעים במשך עשור+.
גם להתעלם מתמרורי אזהרה זה בסדר, אבל לספר שכל הסיפור זה מאבק שליטה מול העמותה, כאשר עוזבים בעלי תפקידים שבכלל לא קשורים אליה זה לעוות את המציאות.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

Red Or Dead כתב: 08 אוקטובר 2024, 13:27
De Niro כתב: 08 אוקטובר 2024, 13:03 אני לא מבין.לבעל השליטה יש 81 אחוזי מניות.למה הוא צריך לספור 19 האחוזים הנותרים? יש כאן החלטות ניהוליות לגיטימיות שזכותו לקבל.
בהחלט לגיטימי שיקבל
השאלה האם הוא מקבל, או שאנשים בורחים מהמועדון
ספציפית שלושה אנשים שישבו בדירקטוריון, שניים מהם אנשי שלומו(ואוהדי הקבוצה) מנופר, ואבי שהחזיק ב30% והיה בורג משמעותי מאחורי הקלעים במשך עשור+.
גם להתעלם מתמרורי אזהרה זה בסדר, אבל לספר שכל הסיפור זה מאבק שליטה מול העמותה, כאשר עוזבים בעלי תפקידים שבכלל לא קשורים אליה זה לעוות את המציאות.
העיוות היחיד כאן הוא האחזות הבלתי נלאית של מספר אוהדים בקבוצה בכל מחיר.
מה הקשר של אבי לעופר?
בכל דירקטוריון של חברה יש תחלופה של חברים מטעם בעל השליטה בחברים אחרים מטעמו זה דבר שבשגרה.
במה בדיוק עופר טועה? שהוא ממהר? שהוא לא מקשיב? ובכן בעל שליטה אמור ליישם את הדוקטרינה שלו כראות עיניו.
לא השתכנעתי שהמדיניות שלו פוגעת במועדון. להפך, לדעתי היא תוציא אותו מהבינוניות שחלק מהאנשים מוכנים לרבוץ בה לנצח נצחים.
מעניין שאותן כתבות בתקשורת נגדו צצו מייד אחרי שחלק מהאנשים לכאורה לא היו מרוצים מהתנהלותו. זה מבחינתי מוכיח את הטענה.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 08 אוקטובר 2024, 13:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

ושימו לב שכל הדיון הזה הוא בתוך דיון שאמור להיות על נושא האולם.
יכול להיות שיש בעיות בהתנהלות של ינאי, יכול להיות שלא, זה נושא חשוב שצריך לדון עליו. אבל אין קשר לנושא האולם.
ההחלטה על מעבר אולם צריך להתבצע לפי האם המהלך הזה טוב להפועל או לא, ולא האם היחסים בין העמותה לינאי היו תקינים.

אלו נושאים אחרים לגמרי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
שליחת תגובה