לא רציני.
הדיון שם על משהו שלא קורה בכלל והאמת שגם ברוח טובה.
הלוואי שככה העולם התחתון היה פועל
לא רציני.
זה רוח טובה?בוא נגיד לך את זה פה באופן שלא משתמע לשני פנים (אומנם אני לא הדובר של האולטראס) האולטראס לא יתן לאף ארגון להיכנס במקומו, גם לא בנוסף. אז בהצלחה
נראה לי שזה פחות "דעת הפורום" ויותר הדעה של כמה משתמשים, ובפרט רוב הביטויים שציטטת מגיעים ממשתמש בודד (וקצת מוזר).עידן סרור כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:27 רשמתי שאין מה להתייחס אליו והוא לא רציני ובחרת להתעלם?
אסף בא לקלל ויצא מברך.
התגובות שם מעודדות אותי וכיף לראות שרוב הפורום בדעת מיעוט ביחס לקהל הרחב כלפי אולטראס הפועל.
ארגון טרור/אנרכיסטים/ארגון פשע/אוהדי מכבי/עולם תחתון.
כל הרפש שנשפך פה נשאר סלנג בגבולות הפורום וזה עשה לי את היום.
ברור ש99% מהקהל מכיר בחשיבות של הארגון. אבל מבאס לראות שהם לא בדיוק מבינים את האירוע (אז פואד לא מייצג ולירון שכתב גם פוסט על האוהד שהעז לרצות לעודד ומחק לא מייצג... בסוף זה מה שהדמויות המוכרות שמזוהות עם הארגון בוחרות להגיב). הם חיים בפראנויה שמישהו רוצה להחליף אותם או משהו. זה מבאס.עידן סרור כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:27 רשמתי שאין מה להתייחס אליו והוא לא רציני ובחרת להתעלם?
אסף בא לקלל ויצא מברך.
התגובות שם מעודדות אותי וכיף לראות שרוב הפורום בדעת מיעוט ביחס לקהל הרחב כלפי אולטראס הפועל.
מה מסית במה שיוסי שטרום כתב שם? זה אירוע הפרשת חלה, לא התארגנות חדשה לעידוד? זה בדיוק מה שזה.רק הפועל בלב כתב: ↑07 ינואר 2025, 15:45 יוסי יצא סתם בפוסט מפלג ומסית. הרי ברור שאין כוונה להקים את השחקן ה12 האדום. למה זה טוב ללכת ככה נגד האוהדים של הפועל?
הארגון=ההתארגנות.הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:09מה מסית במה שיוסי שטרום כתב שם? זה אירוע הפרשת חלה, לא התארגנות חדשה לעידוד? זה בדיוק מה שזה.רק הפועל בלב כתב: ↑07 ינואר 2025, 15:45 יוסי יצא סתם בפוסט מפלג ומסית. הרי ברור שאין כוונה להקים את השחקן ה12 האדום. למה זה טוב ללכת ככה נגד האוהדים של הפועל?
שלא לדבר על זה שבפוסט המקורי Money בעצמו כותב "עד שיקום ארגון חדש מסודר נצטרך לתת אקסטרה" ואחרי זה אומר "במידה ומישהו רוצה לתרום משהו לטובת הארגון".
"רשמתי שאני לא דובר של האולטראס אם פספסת. זאת דעתי"מילפורד כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:47 א. מה זה לא רציני? איך אני אמור לדעת שהוא לא רציני כי אתה אמרת? ההיסטוריה מלמדת שפואד רציני בדברים האלה.
ב. כמו רבים אחרים בנושאים רבים אחרים, נראה שגם אתה שוגה פה קצת בהכללה ולוקח דעות שבודדים אך קולניים מביעים פה והסקת מזה שרוב הפורום חושב כמוהם.
לדעתי האנשים שמשתמשים פה בביטויים שהבאת הם מיעוט פה בדיוק כמו שהם מיעוט בציבור הרחב (ראינו כבר בכמה וכמה הזדמנויות שהפורום מהווה מדגם מייצג).
ואללה טקנו אני מצטער להגיד לך שזה לגמרי נראה שזה הרוב פה כבר. מאמין שכבר יצא לך לראות אבל כמה עמודים אחורה פה זה הכי מביך בהיסטוריה של הפורום הזה אי פעם.teknoboy כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:49נראה לי שזה פחות "דעת הפורום" ויותר הדעה של כמה משתמשים, ובפרט רוב הביטויים שציטטת מגיעים ממשתמש בודד (וקצת מוזר).עידן סרור כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:27 רשמתי שאין מה להתייחס אליו והוא לא רציני ובחרת להתעלם?
אסף בא לקלל ויצא מברך.
תקרא את התגובה של פואד (תמשיך לספר שלא לוקחים אותו ברצינות).עידן סרור כתב:לא רציני.
לא רק קורא. גם כותב. מזה מי יודע כמה עשרות שנים.
יש בעיה ואותה אתה לא מבין. עם כמה שלא מוצא חן בעיניך לשמוע, הוא לא טועה. זה מה שיהיה בין אם מוצא חן בעיניך ובין אם לא.Asafasraf כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:50תקרא את התגובה של פואד (תמשיך לספר שלא לוקחים אותו ברצינות).עידן סרור כתב:לא רציני.
הם לא יתנו לארגון אחר לקום. ״באיזו דרך הם לא יתנו״? ״תנחש״
החזקתי ממך (למרות אי ההסכמות בינינו) כבנאדם מבין עניין. אתה רוצה לשחק אותה טיפש? זה שלך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הנה התחילה ההתקרבנות.נורמה ג'ין כתב:ואללה טקנו אני מצטער להגיד לך שזה לגמרי נראה שזה הרוב פה כבר. מאמין שכבר יצא לך לראות אבל כמה עמודים אחורה פה זה הכי מביך בהיסטוריה של הפורום הזה אי פעם.teknoboy כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:49נראה לי שזה פחות "דעת הפורום" ויותר הדעה של כמה משתמשים, ובפרט רוב הביטויים שציטטת מגיעים ממשתמש בודד (וקצת מוזר).עידן סרור כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:27 רשמתי שאין מה להתייחס אליו והוא לא רציני ובחרת להתעלם?
אסף בא לקלל ויצא מברך.
בגלל כל מיני כאלה שכותבים "עולם תחתון" על זה שמסבירים לו שזה לא יעבור בשלום (ואף אחד שם לא איים, הוא אמר מה שעתיד לקרות ומה לעשות שהוא צודק), כי ואללה, צריך להיות חתיכת בן אדם נאיבי ופתאט להאמין שאם יוקם אצלנו ביציע עוד אירגון אוהדים זה לא יחזיק 2 משחקים והמועד לפורענות הכי גדול שהיה אצלנו.
וכל מיני NPCs פה שאין לי מושג מאיפה הוקרצו שכל מה שיוצא להם מהמקלדת זה "אנרכיסטים!" ושהאולטראס זה אירגון טרור, ובגדול נראה שהם מעתיקים את ההודעות שלהם מאיזה מחולל הודעות חולה של מצביעי ביבי. ולא מדובר רק על 7even למרות שהוא שם את כולם בכיס מבחינת מי הכי מביך.
וכאלה שמקללים את היום שבו העמותה הוקמה.
כל אחד פה חושב שהוא יכול להחליט מי אוהד הפועל ומי לא.
ועוד אדמין אחד מביך במיוחד שמגבה את כל זה. אני מדבר על [mention]מילפורד[/mention] כמובן.
אז ואללה כן, זה לגמרי נראה כמו דעת הפורום כבר.
באתי לענות לך ברצינות עד השורה האחרונה.Asafasraf כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:58הנה התחילה ההתקרבנות.נורמה ג'ין כתב:ואללה טקנו אני מצטער להגיד לך שזה לגמרי נראה שזה הרוב פה כבר. מאמין שכבר יצא לך לראות אבל כמה עמודים אחורה פה זה הכי מביך בהיסטוריה של הפורום הזה אי פעם.
בגלל כל מיני כאלה שכותבים "עולם תחתון" על זה שמסבירים לו שזה לא יעבור בשלום (ואף אחד שם לא איים, הוא אמר מה שעתיד לקרות ומה לעשות שהוא צודק), כי ואללה, צריך להיות חתיכת בן אדם נאיבי ופתאט להאמין שאם יוקם אצלנו ביציע עוד אירגון אוהדים זה לא יחזיק 2 משחקים והמועד לפורענות הכי גדול שהיה אצלנו.
וכל מיני NPCs פה שאין לי מושג מאיפה הוקרצו שכל מה שיוצא להם מהמקלדת זה "אנרכיסטים!" ושהאולטראס זה אירגון טרור, ובגדול נראה שהם מעתיקים את ההודעות שלהם מאיזה מחולל הודעות חולה של מצביעי ביבי. ולא מדובר רק על 7even למרות שהוא שם את כולם בכיס מבחינת מי הכי מביך.
ועוד אדמין אחד מביך במיוחד שמגבה את כל זה. אני מדבר על @מילפורד כמובן.
אולטראס הפועל גורם היום לא מעט נזקים להפועל תל אביב (בעיקר בכדורסל)
הארגון הזה קיבל מרוב המשתמשים כאן מילים טובות כשהוא מתרכז בעידוד, אבל אין שום סיבה בעולם שהם יהלכו אימים על מי שלא מסכים איתם, יעשו מה שבא להם (גם כשזה פוגע בקבוצה) ולצפות שהקהל הרחב יסתום את הפה.
את התשובה להתנהגות שלהם מול ינאי הם מקבלים בכל פעם שהם מקללים אותו.
סתם שאלה: איך מכנים אוהדים שעלו לקבוצת הכדורגל בעונה שעברה ב-2 נקודות (שבסוף היו ההבדל בין הישארות לירידה)?
זה איום. נקודה. אתה מוזמן להיתמם.נורמה ג'ין כתב:יש בעיה ואותה אתה לא מבין. עם כמה שלא מוצא חן בעיניך לשמוע, הוא לא טועה. זה מה שיהיה בין אם מוצא חן בעיניך ובין אם לא.Asafasraf כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:50תקרא את התגובה של פואד (תמשיך לספר שלא לוקחים אותו ברצינות).עידן סרור כתב: לא רציני.
החזקתי ממך (למרות אי ההסכמות בינינו) כבנאדם מבין עניין. אתה רוצה לשחק אותה טיפש? זה שלך.
אתה יכול לקרוא להודעה הזו איום באותה מידה. זה שזה לא יהיה נכון אתה כבר לא תבין כנראה.
גבול דק כנראה בין תמים לבין זה שלא נולדתי אתמול ואני לא מנסה לשנות סדרי עולם מבלי לצפות לשום תגובה.Asafasraf כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:00זה איום. נקודה. אתה מוזמן להיתמם.נורמה ג'ין כתב:יש בעיה ואותה אתה לא מבין. עם כמה שלא מוצא חן בעיניך לשמוע, הוא לא טועה. זה מה שיהיה בין אם מוצא חן בעיניך ובין אם לא.
אתה יכול לקרוא להודעה הזו איום באותה מידה. זה שזה לא יהיה נכון אתה כבר לא תבין כנראה.
אותי מעניין לעודד את הקבוצה שלי ואם האולטראס לא רוצים להגיע, יהיו אחרים במקומם.
בוא נתפשר על זה שזאת דעה שקיימת בפורום, אבל יש כמה יצורים רעשנים במיוחד שמנסים - ודי מצליחים - לייצר את הרושם שהיא דעת הרוב המוחץ.נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:46ואללה טקנו אני מצטער להגיד לך שזה לגמרי נראה שזה הרוב פה כבר. מאמין שכבר יצא לך לראות אבל כמה עמודים אחורה פה זה הכי מביך בהיסטוריה של הפורום הזה אי פעם.teknoboy כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:49נראה לי שזה פחות "דעת הפורום" ויותר הדעה של כמה משתמשים, ובפרט רוב הביטויים שציטטת מגיעים ממשתמש בודד (וקצת מוזר).עידן סרור כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:27 רשמתי שאין מה להתייחס אליו והוא לא רציני ובחרת להתעלם?
אסף בא לקלל ויצא מברך.
רוצה להאמין שאתה צודק.teknoboy כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:12בוא נתפשר על זה שזאת דעה שקיימת בפורום, אבל יש כמה יצורים רעשנים במיוחד שמנסים - ודי מצליחים - לייצר את הרושם שהיא דעת הרוב המוחץ.נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:46ואללה טקנו אני מצטער להגיד לך שזה לגמרי נראה שזה הרוב פה כבר. מאמין שכבר יצא לך לראות אבל כמה עמודים אחורה פה זה הכי מביך בהיסטוריה של הפורום הזה אי פעם.
מתברר שחזרה אינסופית על אותה שטות מטומטמת זה טריק שלפעמים עובד.
מאמין לך. (לא שהקמת עוד ארגון זה דבר רע בעיניי)Money כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:23הארגון=ההתארגנות.הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:09מה מסית במה שיוסי שטרום כתב שם? זה אירוע הפרשת חלה, לא התארגנות חדשה לעידוד? זה בדיוק מה שזה.רק הפועל בלב כתב: ↑07 ינואר 2025, 15:45 יוסי יצא סתם בפוסט מפלג ומסית. הרי ברור שאין כוונה להקים את השחקן ה12 האדום. למה זה טוב ללכת ככה נגד האוהדים של הפועל?
שלא לדבר על זה שבפוסט המקורי Money בעצמו כותב "עד שיקום ארגון חדש מסודר נצטרך לתת אקסטרה" ואחרי זה אומר "במידה ומישהו רוצה לתרום משהו לטובת הארגון".
אין שום כוונה להחליף שום ארגון
אה פואד בקטנה רק בן אדם שפרץ לדשא בשביל ללכת מכות עם זנבי. אם הם יבואו וירביצו לאוהדים שבחוצפתם הרבה יכנסו או רחמנא ליצלן יעודדו אז באמת שאפשר וצריך לפרק את הארגון הזה עד הייסוד.
נוטה כמובן להסכים אתך, אבל מה הפתרון?נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:08 מבחינתי עידוד זה הדבר הכי חשוב שיש. אמיתי מאחל מלא בהצלחה עם העידוד ושיצליחו להחזיק את זה במשך שעתיים מבלי לחזור 5 פעמים על אותו סט של כמה שירים ושלא ייתפסו כל השרירים בידיים אחרי רבע שעה על התוף.
לא מאחל לאף אחד שירביצו לו (כמעט), בטח לא לאוהדי הפועל כשזה אוהדי הפועל. אבל מה לעשות שאני כנראה קצת יותר ריאלי ממך ומבין שזה לא בדיוק עובד ככה.
זה לא אומר לרגע שאני תומך במשהו כזה. אני פשוט לא טיפש.
תקרא אתה את יתר התגובות, כבר התייחסתי לפואד ולתגובה.Asafasraf כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:50תקרא את התגובה של פואד (תמשיך לספר שלא לוקחים אותו ברצינות).עידן סרור כתב:לא רציני.
בהקשר הזה, כל מה שאני יכול להגיד זה שאם ״שני הצדדים״ של הויכוח כועסים עלי באותה מידה, אני כנראה עושה את התפקיד שלי בסדר.
לדעתי, כל עוד האירגון לא יגיע למשחקי "בית" בכדורסל, על הנייר לא אמורה להיות בעיה. קשה לי מאוד להאמין שיארבו לאוהדי הפועל מחוץ ליציע. אין להם איך לקטלג מי שר ומי לא. וגם אם היה.סומך כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:18נוטה כמובן להסכים אתך, אבל מה הפתרון?נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:08 מבחינתי עידוד זה הדבר הכי חשוב שיש. אמיתי מאחל מלא בהצלחה עם העידוד ושיצליחו להחזיק את זה במשך שעתיים מבלי לחזור 5 פעמים על אותו סט של כמה שירים ושלא ייתפסו כל השרירים בידיים אחרי רבע שעה על התוף.
לא מאחל לאף אחד שירביצו לו (כמעט), בטח לא לאוהדי הפועל כשזה אוהדי הפועל. אבל מה לעשות שאני כנראה קצת יותר ריאלי ממך ומבין שזה לא בדיוק עובד ככה.
זה נראה כמו מבוי סתום או כרוניקה של אסון ופיצול בקרב אוהדי הפועל.
אני מגיע בשבת למשחק, האולטראס לא מגיעים, אני רוצה לעודד וממש אשמח אם יהיו תופים וסנכרון בשירה של כל (טוב, מרבית) היציעים.
איך יוצאים מהמלכוד הזה בלי אלימות?
לא שאני חושב שאתה זה שצריך להציע פתרון, אבל באמת מנסה רגע לשנות את השיח לכיוון אחר.
לא יודע, בתור אחד שהביא פה את קול ההגיון והחיבור למציאות ההודעה שלך מרגישה לי קצת מנותקת.נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:29לדעתי, כל עוד האירגון לא יגיע למשחקי "בית" בכדורסל, על הנייר לא אמורה להיות בעיה. קשה לי מאוד להאמין שיארבו לאוהדי הפועל מחוץ ליציע. אין להם איך לקטלג מי שר ומי לא. וגם אם היה.סומך כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:18נוטה כמובן להסכים אתך, אבל מה הפתרון?נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:08 מבחינתי עידוד זה הדבר הכי חשוב שיש. אמיתי מאחל מלא בהצלחה עם העידוד ושיצליחו להחזיק את זה במשך שעתיים מבלי לחזור 5 פעמים על אותו סט של כמה שירים ושלא ייתפסו כל השרירים בידיים אחרי רבע שעה על התוף.
אני מגיע בשבת למשחק, האולטראס לא מגיעים, אני רוצה לעודד וממש אשמח אם יהיו תופים וסנכרון בשירה של כל (טוב, מרבית) היציעים.
לא שאני חושב שאתה זה שצריך להציע פתרון, אבל באמת מנסה רגע לשנות את השיח לכיוון אחר.
אולי יתפסו לשיחה את מי שמגיע עם הציוד, אני באמת לא יודע. ואולי יבהירו להם שהם לא שום אירגון אוהדים בנוסף אלא התארגנות זמנית למצב הנתון.
הבעיה תתחיל כשזה יתערבב עם משחקי החוץ. או במידה וזה יגלוש לכדורגל.
עם כמה שזה נשמע ילדותי, יש קודים מסויימים ולא כתובים בעולם הזה של אירגוני אוהדים. וכל עוד אנחנו לא קהל מביך כמו מכבי, יש מי שיעמוד על זה.
הזמן יגיד.
למה שזה יגלוש? אין לי מושג. כתבתי אופציות שלא נראה לי רחוקות מדי מהמציאות. ראינו דברים כאלה בקהלים אחרים כבר וראינו איך זה נגמר גם (מקווה שאני לא מאיים פה על אף אחד רק כשאני כותב את זה).מילפורד כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:35 למה שזה יגלוש מחוץ ליד אליהו?
גם ביד אליהו אומרים לך שמעדיפים שהאולטראס יבואו ויעשו את זה בעצמם, אף אחד פה לא מעוניין להחליף את האולטראס (ביוזמה הזאת, לא מתיימר להגיד מה משתמשים כאלה או אחרים היו שואפים, רק שהם במקסימום יודעים לכתוב פה בפורום ולא מעבר לזה).
כל העיניין פה, הוא לדאוג לעידוד ביד אליהו תחת ההנחה שהאולטראס לא מתכוונים לבוא לשם.
חייב להגיד שהתגובות נגד ההתארגנות הזאת, רק מתדלקות את אלו שמתלוננים דרך קבע על האולטראס.
האולטראס לא רוצים לבוא, זכותם , באמת שמבין את מי שזה עושה לו כל כך רע שמשחקים שם שלא מוכן לבוא.
אבל באיזה זכות תגיד משהו נגד מי שמתכוון לדאוג שכן יהיה שם עידוד?
לך זה לא נראה שמתיימרים לשום דבר כי אתה ניטרלי. אבל זה אתה לעומת אירגון של בערך 150 איש שאין לי מושג כמה מתוכם מרים על זה גבה בלשון המעטה.סומך כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:41לא יודע, בתור אחד שהביא פה את קול ההגיון והחיבור למציאות ההודעה שלך מרגישה לי קצת מנותקת.נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:29לדעתי, כל עוד האירגון לא יגיע למשחקי "בית" בכדורסל, על הנייר לא אמורה להיות בעיה. קשה לי מאוד להאמין שיארבו לאוהדי הפועל מחוץ ליציע. אין להם איך לקטלג מי שר ומי לא. וגם אם היה.סומך כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:18
נוטה כמובן להסכים אתך, אבל מה הפתרון?
אולי יתפסו לשיחה את מי שמגיע עם הציוד, אני באמת לא יודע. ואולי יבהירו להם שהם לא שום אירגון אוהדים בנוסף אלא התארגנות זמנית למצב הנתון.
עם כמה שזה נשמע ילדותי, יש קודים מסויימים ולא כתובים בעולם הזה של אירגוני אוהדים. וכל עוד אנחנו לא קהל מביך כמו מכבי, יש מי שיעמוד על זה.
הזמן יגיד.
לא חושב שמישהו פה מתיימר להתחרות באולטראס ובטח לא להגיע למשחקי חוץ ולהתחרות בהם
יש פה רצון לייצר יציע עידוד ביד אליהו ולחפות על היעדר אנשי האולטראס, אתה באמת חושב שלא יהיו נציגים של האולטראס שיחפשו אוהדים עם תופים מחוץ לאולם כדי "להסביר" להם שזה לא יפה? אני מקווה שאתה צודק, אבל ברוח ההתלהמות הנוכחית והאיומים המרומזים של פואד ודומיו, אני חושש.
ולמה דומים אותם ״קודים מסוימים״?נורמה ג'ין כתב:לדעתי, כל עוד האירגון לא יגיע למשחקי "בית" בכדורסל, על הנייר לא אמורה להיות בעיה. קשה לי מאוד להאמין שיארבו לאוהדי הפועל מחוץ ליציע. אין להם איך לקטלג מי שר ומי לא. וגם אם היה.סומך כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:18נוטה כמובן להסכים אתך, אבל מה הפתרון?נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:08 מבחינתי עידוד זה הדבר הכי חשוב שיש. אמיתי מאחל מלא בהצלחה עם העידוד ושיצליחו להחזיק את זה במשך שעתיים מבלי לחזור 5 פעמים על אותו סט של כמה שירים ושלא ייתפסו כל השרירים בידיים אחרי רבע שעה על התוף.
הזמן יגיד.
אני לא כתבתי שהאולטראס משתמש בפואד כדובר, אלא שפואד הוא בדיוק הדוגמא להתנהלות שלהם.עידן סרור כתב:תקרא אתה את יתר התגובות, כבר התייחסתי לפואד ולתגובה.Asafasraf כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:50תקרא את התגובה של פואד (תמשיך לספר שלא לוקחים אותו ברצינות).עידן סרור כתב: לא רציני.
אני לא נביא וכבר רשמתי שאין לי ערובה שזה לא יסלים.
אם אתה חושב שאולטראס הפועל:
משתמש בפואד כדובר/יכה אוהדים מחוץ לנוקיה/יכה אוהדים כי הם מעודדים/ידקור, ירצח ויחטוף או מה שלא עושים בעולם התחתון, אני לא הטיפש היחידי כאן.
ואני תמים? Do your research.Asafasraf כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:53ולמה דומים אותם ״קודים מסוימים״?נורמה ג'ין כתב:לדעתי, כל עוד האירגון לא יגיע למשחקי "בית" בכדורסל, על הנייר לא אמורה להיות בעיה. קשה לי מאוד להאמין שיארבו לאוהדי הפועל מחוץ ליציע. אין להם איך לקטלג מי שר ומי לא. וגם אם היה.סומך כתב: ↑07 ינואר 2025, 19:18
נוטה כמובן להסכים אתך, אבל מה הפתרון?
הזמן יגיד.
מזכיר לי את המרוקאי שלא התקבל לטיס ועבר לנ״מ כי אם הוא לא טייס, אף אחד לא טס.
ושוב, זה שלא נמצא בישראל יודע יותר טוב מכולם מה קורה כאן.teknoboy כתב:בוא נתפשר על זה שזאת דעה שקיימת בפורום, אבל יש כמה יצורים רעשנים במיוחד שמנסים - ודי מצליחים - לייצר את הרושם שהיא דעת הרוב המוחץ.נורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:46ואללה טקנו אני מצטער להגיד לך שזה לגמרי נראה שזה הרוב פה כבר. מאמין שכבר יצא לך לראות אבל כמה עמודים אחורה פה זה הכי מביך בהיסטוריה של הפורום הזה אי פעם.
מתברר שחזרה אינסופית על אותה שטות מטומטמת זה טריק שלפעמים עובד.
כל מילהנורמה ג'ין כתב: ↑07 ינואר 2025, 18:46ואללה טקנו אני מצטער להגיד לך שזה לגמרי נראה שזה הרוב פה כבר. מאמין שכבר יצא לך לראות אבל כמה עמודים אחורה פה זה הכי מביך בהיסטוריה של הפורום הזה אי פעם.teknoboy כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:49נראה לי שזה פחות "דעת הפורום" ויותר הדעה של כמה משתמשים, ובפרט רוב הביטויים שציטטת מגיעים ממשתמש בודד (וקצת מוזר).עידן סרור כתב: ↑07 ינואר 2025, 17:27 רשמתי שאין מה להתייחס אליו והוא לא רציני ובחרת להתעלם?
אסף בא לקלל ויצא מברך.