אמת
שאר הליגה 21/22
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
תהרגו אותי אבל אין לי מושג איך מישהו רואה ליגה ישראלית מרצונו החופשי
אם זה לא הפועל לא חושב שראיתי יותר ממחצית קרוב ל5-6 שנים
המוצר פשוט לא טוב. לא משנה איך תהפכו את זה.
אנשים שלא אוהדים אף קבוצה בישראל ורואים משחקים בליגת העל הם יותר ממזוכיסטים בעיני
אנשים שלא אוהדים אף קבוצה בישראל ורואים משחקים בליגת העל הם יותר ממזוכיסטים בעיני
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 875 לייקים
עניין של אמוציות שעליו, אין מה לעשות, בנוי הכדורגל והאהדה אליו. תחשוב שניה, למה שאני אהיה עצוב מזה שקבוצת כדורגל מפסידה?אייבר דה-בונלס כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:57 תהרגו אותי אבל אין לי מושג איך מישהו רואה ליגה ישראלית מרצונו החופשי
אנשים שלא אוהדים אף קבוצה בישראל הם לא האנשים שאתה מדבר עליהם, כי הם בכל מקרה לא רואים. בטח לא סכנין נגד מכבי
- DJSavta
- קיבל.ה 340 לייקים
יש דבר כזה? לא חושב, אולי מספר קטן מאוד.אייבר דה-בונלס כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:57 תהרגו אותי אבל אין לי מושג איך מישהו רואה ליגה ישראלית מרצונו החופשי
רוב האנשים שרואים כדורגל ישראלי יש להם זיקה לקבוצה כלשהי בארץ, או לבן/בת הזוג שלהם לפחות יש.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש רבים כאלו לא מעטים.DJSavta כתב:יש דבר כזה? לא חושב, אולי מספר קטן מאוד.אייבר דה-בונלס כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:57 תהרגו אותי אבל אין לי מושג איך מישהו רואה ליגה ישראלית מרצונו החופשי
רוב האנשים שרואים כדורגל ישראלי יש להם זיקה לקבוצה כלשהי בארץ, או לבן/בת הזוג שלהם לפחות יש.
בטח כשמדובר בצפייה בקבוצות הגדולות האחרות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- DJSavta
- קיבל.ה 340 לייקים
מאיפה הסטטיסטיקה?De Niro כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:04יש רבים כאלו לא מעטים.DJSavta כתב:יש דבר כזה? לא חושב, אולי מספר קטן מאוד.אייבר דה-בונלס כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:57 תהרגו אותי אבל אין לי מושג איך מישהו רואה ליגה ישראלית מרצונו החופשי
בטח כשמדובר בצפייה בקבוצות הגדולות האחרות.
ממה שאני מכיר, מי שרואה זה ברוב הגדול של המקרים אוהדים ונספחים אליהם מכורח הנסיבות.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני מתקן. לא ראיתי שדיברתם על אוהדי כדורגל שלא אוהדים אף קבוצה.אני כתבתי על אוהדים שכן אוהדי קבוצות בארץ.DJSavta כתב:מאיפה הסטטיסטיקה?
ממה שאני מכיר, מי שרואה זה ברוב הגדול של המקרים אוהדים ונספחים אליהם מכורח הנסיבות.
כדורגל יפה או מגעיל זה אמצעיredrony כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:48 כמו שכתבתי, יש דיבור (לא שאני מת על זה) שכדורגל ישוחק על זמן נטו. בעיניי די נורא, אבל לכו תדעו, זה עניין של הרגל.
אודי, אתה טועה בתפיסה שלך. הכדורגל המקצועני הוא בסופו של דבר מוצר בידורי. מוצר שמגלגל הרבה מאוד כסף. שאתה רואה סכנין כאלה יותא לך החשק לראות כדורגל מה שיגרום שלא תשלם על זה מה שיגרום לשחקנים ולמאמנים לא להרוויח כסף. נכון שאני מתאר שרשרת מזון שלוקחת שנים אבל זה מה שיקרה בסוף.
אני כבר לא מדבר על זה שבזבוזי זמן לא מביאים תוצאות, בטח לא בטווח הארוך. בטווח הארוך מה שמביא תוצאות זה להשתפר בכדורגל.
הדבר היחידי ששופטים יכולים לעשות זה להוסיף הרבה זמן ולא לעצור את המשחק. ואז יש את עניין פציעות הראש ששחקנים למדו לנצל וכאן צריך התקפות תקשורתיות בעיקר, אין מה לעשות.
ששחקן נוגע בכדור ביד בכוונה או נופל ברחבה מתייחסים אליו כאל רמאי. שיתייחסו ככה גם לשחקנים שמרמים (וזה בדיוק מה שהם עושים) שהם מתחזים לפצועים
המטרה בסופו של דבר זה התוצאה.
אני מגיע למשחק של הקבוצה שלי כדי לראות אותה מנצחת.
עדיין לא ראיתי את הקהל שלנו או קהל אחר חוגג בגלל ששיחקנו יפה למרות שהפסדנו.
אגב לגבי מה שנכתב כאן על הכדורגל הישראלי בכלל אני חושב שהכדורגל לא הלך אחורה.. לא יכול להיות שהכדורגל הלך אחורה אם הנבחרת הבוגרת מסיימת לפני נבחרת שמדורגת מעליה כמו אוסטריה והנבחרת הצעירה במצב טוב בבית שלה עם סיכוי גדול לעלות.
-
- קיבל.ה 875 לייקים
אתה טועה, זו ראיה צרה של אוהד כדורגל את הקבוצה שלו. אני לא מדבר על כדורגל מגעיל. כדורגל מגעיל זה מה ששיחקנו עם קלינגר. הבזבוזי זמן זה לא כדורגל. תתאר לך היית רואה כזה דבר בליגת האלופות? היית ממשיך לראות?אודיכהן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:45כדורגל יפה או מגעיל זה אמצעיredrony כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:48 כמו שכתבתי, יש דיבור (לא שאני מת על זה) שכדורגל ישוחק על זמן נטו. בעיניי די נורא, אבל לכו תדעו, זה עניין של הרגל.
אודי, אתה טועה בתפיסה שלך. הכדורגל המקצועני הוא בסופו של דבר מוצר בידורי. מוצר שמגלגל הרבה מאוד כסף. שאתה רואה סכנין כאלה יותא לך החשק לראות כדורגל מה שיגרום שלא תשלם על זה מה שיגרום לשחקנים ולמאמנים לא להרוויח כסף. נכון שאני מתאר שרשרת מזון שלוקחת שנים אבל זה מה שיקרה בסוף.
אני כבר לא מדבר על זה שבזבוזי זמן לא מביאים תוצאות, בטח לא בטווח הארוך. בטווח הארוך מה שמביא תוצאות זה להשתפר בכדורגל.
הדבר היחידי ששופטים יכולים לעשות זה להוסיף הרבה זמן ולא לעצור את המשחק. ואז יש את עניין פציעות הראש ששחקנים למדו לנצל וכאן צריך התקפות תקשורתיות בעיקר, אין מה לעשות.
ששחקן נוגע בכדור ביד בכוונה או נופל ברחבה מתייחסים אליו כאל רמאי. שיתייחסו ככה גם לשחקנים שמרמים (וזה בדיוק מה שהם עושים) שהם מתחזים לפצועים
אגב לגבי מה שנכתב כאן על הכדורגל הישראלי בכלל אני חושב שהכדורגל לא הלך אחורה.. לא יכול להיות שהכדורגל הלך אחורה אם הנבחרת הבוגרת מסיימת לפני נבחרת שמדורגת מעליה כמו אוסטריה והנבחרת הצעירה במצב טוב בבית שלה עם סיכוי גדול לעלות.
תנסה שניה לצאת מהפריזמה של אוהד שבא לראות את הקבוצה שלו. ברור שפה תצא מרוצה לפי תוצאה
אבל זה בדיוק העניין, לא צריך לצאת מהפריזמה של אוהד שבא לראות את הקבוצה שלו אלא להפך.redrony כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:49אתה טועה, זו ראיה צרה של אוהד כדורגל את הקבוצה שלו. אני לא מדבר על כדורגל מגעיל. כדורגל מגעיל זה מה ששיחקנו עם קלינגר. הבזבוזי זמן זה לא כדורגל. תתאר לך היית רואה כזה דבר בליגת האלופות? היית ממשיך לראות?אודיכהן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:45כדורגל יפה או מגעיל זה אמצעיredrony כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:48 כמו שכתבתי, יש דיבור (לא שאני מת על זה) שכדורגל ישוחק על זמן נטו. בעיניי די נורא, אבל לכו תדעו, זה עניין של הרגל.
תנסה שניה לצאת מהפריזמה של אוהד שבא לראות את הקבוצה שלו. ברור שפה תצא מרוצה לפי תוצאה
הרי התנאי של כל אוהד לשמחה בסוף המשחק זה תוצאה טובה זה אומר שהדבר הכי מעניין זה התוצאה ופחות היכולת ואיך לנצח, לכן אני לא יכול לצפות מקבוצות שאני לא אוהד לשחק יפה, כי בסוף כולם חושבים ככה גם אם מנסים להסתיר את זה.
שאני רואה ליגת האלופות או משחקים אחרים אני לא מחפש רק כדורגל יפה אני גם מחפש להרגיש את האווירה את המתח ואת האקשן לא הייתי רוצה לראות בזבוזי זמן אבל זה לא היה גורם לי לא להמשיך לראות
-
- קיבל.ה 875 לייקים
צריךאודיכהן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 14:06אבל זה בדיוק העניין, לא צריך לצאת מהפריזמה של אוהד שבא לראות את הקבוצה שלו אלא להפך.redrony כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:49אתה טועה, זו ראיה צרה של אוהד כדורגל את הקבוצה שלו. אני לא מדבר על כדורגל מגעיל. כדורגל מגעיל זה מה ששיחקנו עם קלינגר. הבזבוזי זמן זה לא כדורגל. תתאר לך היית רואה כזה דבר בליגת האלופות? היית ממשיך לראות?אודיכהן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:45
כדורגל יפה או מגעיל זה אמצעי
הרי התנאי של כל אוהד לשמחה בסוף המשחק זה תוצאה טובה זה אומר שהדבר הכי מעניין זה התוצאה ופחות היכולת ואיך לנצח, לכן אני לא יכול לצפות מקבוצות שאני לא אוהד לשחק יפה, כי בסוף כולם חושבים ככה גם אם מנסים להסתיר את זה.
שאני רואה ליגת האלופות או משחקים אחרים אני לא מחפש רק כדורגל יפה אני גם מחפש להרגיש את האווירה את המתח ואת האקשן לא הייתי רוצה לראות בזבוזי זמן אבל זה לא היה גורם לי לא להמשיך לראות

אני מדבר איתך על מוצר בידורי ואתה חוזר אליי עם אהדה לקבוצה. לא מזה נכנס הכסף לכדורגל
ואגב, ואם הפועל היו מבזבזים זמן ככה אפילו בטלויזיה לא הייתי רואה אותם ושאני רואה קבוצות אחרות עושות את זה, זה גורם לי לרצות לסגור אץ הטלויזיה, בטח במצב הנוכחי של הפועל.
בשורה התחתונה זה אסון לכדורגל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
האסון הגדול ביותר של הכדורגל הוא העדר תחרותיות וההעלמות של מועדוני עבר מפוארים בשל הכסף הפרטי הגדול.
דווקא מבחינת רמה וכדורגל התקפי , מאז השינויים שבוצעו אחרי מונדיאל 1990 , יש שיפור עצום , אם כי מי שאוהד כדורגל פחות קבוצתי ויותר של כוכבים סוליסטיים , אז בנקודה הזו הכדורגל כבר מזמן לא מה שהיה בעבר.
עוד אסון קורה ומתהווה הוא ההעלמות הצפויה של כוכבי העל , כי פחות ילדים בעולם משחקים כדורגל.
דווקא מבחינת רמה וכדורגל התקפי , מאז השינויים שבוצעו אחרי מונדיאל 1990 , יש שיפור עצום , אם כי מי שאוהד כדורגל פחות קבוצתי ויותר של כוכבים סוליסטיים , אז בנקודה הזו הכדורגל כבר מזמן לא מה שהיה בעבר.
עוד אסון קורה ומתהווה הוא ההעלמות הצפויה של כוכבי העל , כי פחות ילדים בעולם משחקים כדורגל.
הכסף לא צריך לעניין אף אוהד, מה שצריך לעניין זה המשחק עצמו.redrony כתב: ↑25 דצמבר 2021, 14:16צריךאודיכהן כתב: ↑25 דצמבר 2021, 14:06אבל זה בדיוק העניין, לא צריך לצאת מהפריזמה של אוהד שבא לראות את הקבוצה שלו אלא להפך.redrony כתב: ↑25 דצמבר 2021, 13:49
אתה טועה, זו ראיה צרה של אוהד כדורגל את הקבוצה שלו. אני לא מדבר על כדורגל מגעיל. כדורגל מגעיל זה מה ששיחקנו עם קלינגר. הבזבוזי זמן זה לא כדורגל. תתאר לך היית רואה כזה דבר בליגת האלופות? היית ממשיך לראות?
אני מדבר איתך על מוצר בידורי ואתה חוזר אליי עם אהדה לקבוצה. לא מזה נכנס הכסף לכדורגל
ואגב, ואם הפועל היו מבזבזים זמן ככה אפילו בטלויזיה לא הייתי רואה אותם ושאני רואה קבוצות אחרות עושות את זה, זה גורם לי לרצות לסגור אץ הטלויזיה, בטח במצב הנוכחי של הפועל.
בשורה התחתונה זה אסון לכדורגל
קבוצת כדורגל מחוייבות לעצמן ולקהלים שלהם, בכל העולם קבוצות נבחנות לפי מבחן התוצאה הכל נמדד לפי התוצאה הסופית והמיקום בטבלה, עדיין לא ראיתי שנתנו ניקוד לקבוצה לפי הביצועים שלה.
לפני שנתיים ניצחנו את ביתר בטדי 1-0 אלטמן כבש בדקה 8 בערך ומשם רק הסתגרנו ובזבזנו זמן אתה רוצה להגיד שיש אוהד שסגר טליווזיה באמצע המשחק? אתה רוצה להגיד שיש אוהד שלא שמח? לפני שאתה מצפה מאחרים לא לבזבז זמן ולדאוג לכסף ולבידור תדמיין שזאת הקבוצה שלך, אם הכסף והבידור אצלך קודם לתוצאה גם בקבוצה שלך אז מותר לך לדרוש את זה במשחקים אחרים שאתה רואה.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חיובי.תיקו.בז'רנו כתב:הפועל חיפה אשדוד.מה טוב לנו? תיקו?
- DJSavta
- קיבל.ה 340 לייקים
חנן ממן מנצח להפועל חיפה את המשחק 2-1.
-
- קיבל.ה 374 לייקים
ארגון האוהדים של בני סכנין מאיים שאם לא ייתנו להם להכניס את הדגלי פריסה לאצטדיון נתניה הם הולכים להשתולל ברחובות נתניה, אתם חושבים שמשהו הולך לקרות או שאלו סתם איומים ריקים מתוכן?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
עבריינים במסווה של אוהדים
ארגון כזה שמוציא הודעה כזאת צריך להיות מורחק ממגרשי הכדורגל לתמיד
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2429 לייקים
אשכרה אין בליגה הזו צמרת מעבר לחיפה ובאר שבע.. הנה אנחנו מעל סכנין שכרגע מתפרקת מול חיפה וכל זה בזמן ש99 אחוז מהעונה עד עכשיו היינו עם קלינגר על הקווים
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
אם קלינגר היה מפוטר לפני חודש, היינו עכשיו מבוססים במקום 3
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
חיפה מפרקת את סכנין
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
לא זוכר ליגה כזאת.
רק 4 קבוצות עם יחס שערים חיובי אחרי 15 משחקים. פסיכי
רק 4 קבוצות עם יחס שערים חיובי אחרי 15 משחקים. פסיכי
-
- קיבל.ה 2429 לייקים
כל כך צפוי שבמשחק הבא הם מפסידים למכבי
-
- קיבל.ה 135 לייקים
ליגה רנדומלית
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אצילי מלך השערים ומלך הבישלים של הליגה, אני מהמר שהוא גם יסיים ככזה. יש לזה תקדים?
-
- קיבל.ה 574 לייקים
אוטובוס של סכנין הותקף ליד האיצטדיון ככל הנראה עי אוהדי מכבי חיפה
אז חיפה מקבלים רדיוס?
אז חיפה מקבלים רדיוס?
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
כנ״ל. ראיתי אתמול את המחצית הראשונה של אשדוד-הפועל חיפה כי לא היה שום דבר אחר, כזאת רמה מבישה לא ראיתי בליגת העל. כל שתי נגיעות איבוד כדור.אייבר דה-בונלס כתב: ↑25 דצמבר 2021, 12:57 תהרגו אותי אבל אין לי מושג איך מישהו רואה ליגה ישראלית מרצונו החופשי
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 412 לייקים
איזה טרנד מבחיל זה של אוהדי קבוצות שדווקא במשחקים מול סכנין דואגים להציף את היציע בדגלי ישראל ולהניף אותם כדי להראות מי "האדון".
מילא אוהדי בית"ר הלאומניים או מכבי הלה פמיליה וונאביז, אבל אצל חיפה וב"ש זה כ"כ בולט לעין ומלוכלך.
מילא אוהדי בית"ר הלאומניים או מכבי הלה פמיליה וונאביז, אבל אצל חיפה וב"ש זה כ"כ בולט לעין ומלוכלך.
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
זה דוחה גם אצל לה פמיליה והוונאביז שלהם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 412 לייקים
בהחלט.
התכוונתי שאצלם עוד אפשר לראות דגלי ישראל, כאילו מדובר בטקס יום העצמאות, גם במשחקים רגילים.
אצל חיפה וב"ש זה פשוט בולט הרבה יותר במשחקים מול סכנין.
-
- קיבל.ה 875 לייקים
מדינה גזענית, למה שיהיה שונה בכדורגל?
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
הרבה מאוד מאוהדי חיפה(גם הרבה מהיציע) הם ערבים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אורי אלון(בעלי הפועל ים בכדורסל) יתמוך כלכלית גם בקבוצת הכדורגל
כמה הוא שווה במדד אשר אלון?
כמה הוא שווה במדד אשר אלון?
-
- קיבל.ה 875 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4775 לייקים
-
- קיבל.ה 2429 לייקים
אני לא בהכרח רוצה להשוות לחיפה של עכשיו אבל סתם מעניין אותי...מישהו יודע כמה שערים הפועל כבשו עד המחזור ה15 בעונת הדאבל?
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
36.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה