מיציץ׳
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8873 לייקים
מעבר לשיתוף הפעולה המצוין שלו עם ים, יש לו גם ממש תיאום עיוור עם תומר. אם תומר בכושר סביר זה נגמר בעוד כמה אסיסטים.
סגנון המשחק של תומר שמבוסס על תנועה ללא כדור בא הרבה יותר טבעי למיציץ' מאשר ההרמות להנחתות שאוטורו ואודיאסי אוהבים לקבל (סגנון משחק שדווקא יותר טבעי לבראיינט).
סגנון המשחק של תומר שמבוסס על תנועה ללא כדור בא הרבה יותר טבעי למיציץ' מאשר ההרמות להנחתות שאוטורו ואודיאסי אוהבים לקבל (סגנון משחק שדווקא יותר טבעי לבראיינט).
-
redead
- קיבל.ה 922 לייקים
זה לא עיניין של תיאום כמו זה שתומר הוא מהטובים בארץ בתנועה בלי כדורהוקיץ' כתב: ↑08 יוני 2026, 12:23 מעבר לשיתוף הפעולה המצוין שלו עם ים, יש לו גם ממש תיאום עיוור עם תומר. אם תומר בכושר סביר זה נגמר בעוד כמה אסיסטים.
ברגע שיש שחקן שיודע לעשות תנועה ולחתוך לאזורים מתים
ומצד שני יש לך מוסר בחסד עליון
התוצאות טובות
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 6 לייקים
נגד ריאל הוא היה מדהים במשחק מספר 4
הוא גם היה מדהים נגד ברצלונה, ולנסיה ומונאקו
אבל מספר המשחקים שהוא היה חלש היה משמעותית יותר גבוה.
כרגע הוא נראה מדהים נגד ירושלים במשחק 1 ומקווה שתהיה לזה המשכיות.
כנראה שהשילוב של כושר והמשכיות בארץ ללא טיסות + לשחק עם ישראלים שמשחקים יותר תנועתי ורוטציה יותר מזוקקת הביאה אותי לשיא והמחויבות שלו לא מובנת מאליה.
אבל לא הייתי משליך שום דבר ממה שקורה כאן לרמת יורוליג, אני עדיין חושב שכדי לעשות קפיצת מדריגה צריך מישהו בכיר ממנו לידו.
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 238 לייקים
אתמול חזרתי מההיכל והתיישבתי לראות את המשחק ב-catch up. כמו שאני עושה אחרי כל משחק של הפועל.
הסתכלתי על מיציץ' - אפילו לא על הסלים והאסיסטים. אלא, על שפת הגוף. על התגובות. על התקשורת בינו לבין השחקנים האחרים בקבוצה, והמאמנים, ועוזרי המאמנים (אפילו זה היה). אפילו על התגובות שלו אחרי שחזרו מההפסקה שנכפתה על המשחק וחזרו "לחימום" לקראת הרבע ה-4.
מיציץ' נראה בזון - הוא נראה מחובר לקבוצה. הוא נראה בפוקוס. הוא נראה כמו בן זונה שבא לקחת תואר. אנחנו צריכים להיות מאושרים שיש לנו בקבוצה כזה מקצוען, גבר אמיתי. אני לא יודע האם הוא יהיה כ"כ טוב גם בהמשך, אני בוודאי לא יודע אם ניקח תואר (ואם בכלל הליגה תימשך), אני כן יודע שטוב שיש לנו פיגורה כזאת בצד שלנו.
הסתכלתי על מיציץ' - אפילו לא על הסלים והאסיסטים. אלא, על שפת הגוף. על התגובות. על התקשורת בינו לבין השחקנים האחרים בקבוצה, והמאמנים, ועוזרי המאמנים (אפילו זה היה). אפילו על התגובות שלו אחרי שחזרו מההפסקה שנכפתה על המשחק וחזרו "לחימום" לקראת הרבע ה-4.
מיציץ' נראה בזון - הוא נראה מחובר לקבוצה. הוא נראה בפוקוס. הוא נראה כמו בן זונה שבא לקחת תואר. אנחנו צריכים להיות מאושרים שיש לנו בקבוצה כזה מקצוען, גבר אמיתי. אני לא יודע האם הוא יהיה כ"כ טוב גם בהמשך, אני בוודאי לא יודע אם ניקח תואר (ואם בכלל הליגה תימשך), אני כן יודע שטוב שיש לנו פיגורה כזאת בצד שלנו.
-
shaar7_12
- קיבל.ה 109 לייקים
זה לא רק שיתוף פעולה - ים הוא רכז וגם אחרי שהברגים הסתדרו לו והשלשות התחילו להכנס אז פתאום הלחץ ותשומת הלב על מיציץ יורדיםהוקיץ' כתב: ↑08 יוני 2026, 12:23 מעבר לשיתוף הפעולה המצוין שלו עם ים, יש לו גם ממש תיאום עיוור עם תומר. אם תומר בכושר סביר זה נגמר בעוד כמה אסיסטים.
מסכים לגמרי לגבי תומר , אני כל הזמון אומר שאנחנו צריכים 4 חדש תואם תומר מבחינת תנועה ואינטלגנציה התקפית עם יכולות ריבאונד והגנה משופרות .
- 7even
- קיבל.ה 4581 לייקים
כל מילה.שונא_מכבי כתב: ↑08 יוני 2026, 13:31 אתמול חזרתי מההיכל והתיישבתי לראות את המשחק ב-catch up. כמו שאני עושה אחרי כל משחק של הפועל.
מרגע שהתחיל הפלייאוף הבחור נראה מפוקס לחלוטין במשימה אחת שזה להביא אליפות.
הלוואי אמן.
יחד, רק יחד! 
- סומך
- קיבל.ה 1921 לייקים
נכון, היה גם חמוד כשצחק עם שגב אחרי שכמעט הרג בטעות שחקן של מגדל כשחגג את החטיפה והדאנק
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
בני12
- קיבל.ה 3021 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1921 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2873 לייקים
בהנחה שהוא נשאר לעונה הבאה, ובכושר הנוכחי לגמרי מגיע לו, ההישארות של איש עוד יותר לא מובנת.
מיציץ שומר כמעט תמיד על ה3 של היריבה, זה אומר שה3 שלנו חייב להיות שומר גארדים מעולה. איפה זה ואיפה ויינרייט?
מיציץ שומר כמעט תמיד על ה3 של היריבה, זה אומר שה3 שלנו חייב להיות שומר גארדים מעולה. איפה זה ואיפה ויינרייט?
-
Adam
- קיבל.ה 287 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2047 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4581 לייקים
-
Adam
- קיבל.ה 287 לייקים
במיוחד אלה ששורפים שחקנים של הפועל מהשניה הראשונה, מתקבעים ומתקשים לשנות את דעתם, ושוגים פעם אחר פעם עם ביטחון עצמי מופרז.
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 131 לייקים
די נו, הוא הסיבה העיקרית שראינו את הפיינל פור מהבית.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 619 לייקים
איך הוא הסיבה העיקרית? נפלנו מריאל כמעט בכל פרמטר ועמדה על המגרש
- iamgabormarton
- קיבל.ה 693 לייקים
18 נק, 11אסיסטים , 3 חטיפות 7 ריבאונדים במשחק האחרון שלו מול ריאל
כן, הוא הסיבה.. ברור
כן, הוא הסיבה.. ברור
- גביזון
- קיבל.ה 5151 לייקים
האמת? סטטיסטיקה וואוו במשחק הזהiamgabormarton כתב:18 נק, 11אסיסטים , 3 חטיפות 7 ריבאונדים במשחק האחרון שלו מול ריאל
כן, הוא הסיבה.. ברור
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
Nati
- קיבל.ה 3323 לייקים
הוא היה טוב בכל הסדרה נגדם.גביזון כתב:האמת? סטטיסטיקה וואוו במשחק הזהiamgabormarton כתב:18 נק, 11אסיסטים , 3 חטיפות 7 ריבאונדים במשחק האחרון שלו מול ריאל
כן, הוא הסיבה.. ברור
בכלל,מאז הסדרה נגד ריאל הוא ממש טוב.
-
Red_man
- קיבל.ה 2666 לייקים
באמת שאני חייב להעריך רגע את המחויבות שלו ברגע הזה. גם אם לא יהיה טוב הערב הבן אדם מודע לזה שהוא הובא על תקן הכוכב ונשאר כאן ובלי פרצופים וקשקושים (שאנחנו יודעים לפחות) כמו אצל הבכיינים של מידטאון וראפיד. יכל לעשות לנו הרבה פוזות סביב המצב עכשיו ולפי מה שפורסם הוא דווקא זה ששכנע שחקנים לחזור.
אני מאמין שכשהזרים רואים אותו נשאר זה משפיע עליהם
לזכותו יאמר שזה לא רק עכשיו, זה ההתנהלות שלו לאורך כל העונה, גם לפני כן היה מהראשונים לחזור לכאן.Red_man כתב: ↑09 יוני 2026, 10:26 באמת שאני חייב להעריך רגע את המחויבות שלו ברגע הזה. גם אם לא יהיה טוב הערב הבן אדם מודע לזה שהוא הובא על תקן הכוכב ונשאר כאן ובלי פרצופים וקשקושים (שאנחנו יודעים לפחות) כמו אצל הבכיינים של מידטאון וראפיד. יכל לעשות לנו הרבה פוזות סביב המצב עכשיו ולפי מה שפורסם הוא דווקא זה ששכנע שחקנים לחזור.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 619 לייקים
ונזכיר שחתם פה היה מין קטע של כמה אוהדי הפועל לכתוב "יהיה בישראל?"Red_man כתב: ↑09 יוני 2026, 10:26 באמת שאני חייב להעריך רגע את המחויבות שלו ברגע הזה. גם אם לא יהיה טוב הערב הבן אדם מודע לזה שהוא הובא על תקן הכוכב ונשאר כאן ובלי פרצופים וקשקושים (שאנחנו יודעים לפחות) כמו אצל הבכיינים של מידטאון וראפיד. יכל לעשות לנו הרבה פוזות סביב המצב עכשיו ולפי מה שפורסם הוא דווקא זה ששכנע שחקנים לחזור.
-
adom4
- קיבל.ה 887 לייקים
וואלה גבר על מיציץ'Red_man כתב: ↑09 יוני 2026, 10:26 באמת שאני חייב להעריך רגע את המחויבות שלו ברגע הזה. גם אם לא יהיה טוב הערב הבן אדם מודע לזה שהוא הובא על תקן הכוכב ונשאר כאן ובלי פרצופים וקשקושים (שאנחנו יודעים לפחות) כמו אצל הבכיינים של מידטאון וראפיד. יכל לעשות לנו הרבה פוזות סביב המצב עכשיו ולפי מה שפורסם הוא דווקא זה ששכנע שחקנים לחזור.
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 131 לייקים
מבין שזה לא ברור אבל לא היינו צריכים להגיע למצב של סדרה בלי הביתיות נגד ריאל. לא מדבר על הסדרה עצמה אלא על כל העונה.
-
Adam
- קיבל.ה 287 לייקים
אם היינו לוקחים את האליפות, אז בזמן שכולם חוגגים היית אומר שהיינו צריכים לקחת גם את הגביע?רואה שחורות כתב: ↑09 יוני 2026, 14:33 מבין שזה לא ברור אבל לא היינו צריכים להגיע למצב של סדרה בלי הביתיות נגד ריאל. לא מדבר על הסדרה עצמה אלא על כל העונה.
לא יעזור בית דין. חיית מאני טיים, קבלן תארים.
- RedDrifter
- קיבל.ה 870 לייקים
שיפור משמעותי
המשך ככה
המשך ככה
אף לא צעד לאחור 
- גביזון
- קיבל.ה 5151 לייקים
ששששששששששש
-
Red_man
- קיבל.ה 2666 לייקים
אמלה איזה שלשה הוא דפק. שלשה של וואסה הגדול ההוא זה שכולנו זכרנו. הבן אדם דפק שלשת ענק וואו
- iamgabormarton
- קיבל.ה 693 לייקים
חולה עלייך מיציץ
איזה אישיות
איזה אישיות
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2047 לייקים
שלשה גם צוף בן משה קולע,
משלמים לו להיות טוב, אבל צוף יותר טוב ממנו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8873 לייקים
I don't know score, I just shoot ball
מקעקע את זה על הצוואר.
מקעקע את זה על הצוואר.
-
Red_man
- קיבל.ה 2666 לייקים
אפילו אתה לא מאמין לעצמך שאתה כתבת את זהKingAlpaca כתב: ↑09 יוני 2026, 22:56שלשה גם צוף בן משה קולע,
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2047 לייקים
זה לא עניין של אמונה, זאת עובדה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Red_man
- קיבל.ה 2666 לייקים
תן לצוף בן משה מאה אלף פעם זריקות כאלה במצב כזה הוא קולע אולי אחת.KingAlpaca כתב: ↑09 יוני 2026, 22:59זה לא עניין של אמונה, זאת עובדה.Red_man כתב: ↑09 יוני 2026, 22:58אפילו אתה לא מאמין לעצמך שאתה כתבת את זהKingAlpaca כתב: ↑09 יוני 2026, 22:56
שלשה גם צוף בן משה קולע,
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2047 לייקים
יכול להיות, לא יודע.
זה גם לא ממש מעניין אותי.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!

ואסה מיצ׳יץץץץ