מה כבר רצינו? לנצח את אליצור השומרון חולון שלא הפסיקה לנצח וחששנו שתדפוק לנו ת'עליה.
אפילו כתבו על החשש הזה בעלון השבועי שיצא לפני כל משחק. שמועות בזמנו אמרו שאפילו שלחו סקאוטים למשחקים שלהם.
גם כן ימים אחרים שכאלה
מה כבר רצינו? לנצח את אליצור השומרון חולון שלא הפסיקה לנצח וחששנו שתדפוק לנו ת'עליה.
אני נהנה מזה בסיום של כל מחזור.

רק שאתה טענת שהמשחק לא יהיה בארץ
רגע שניה השעה והיום לא ידועים בודאות אבל זה שזה יהיה בארץ כן?
כל היום אני אומר לאשתי שאני מתרגש כמו ילד קטן לקראת שלישירדנקו כתב:שבוע יורוליג כפול להפועל ביד אליהו.
אני עוד צובט את עצמי כדי לוודא שזה אמיתי ולא חלום.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
גם ישראל היום, תומר גבעתי לפני שעה וחצי:יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑27 דצמבר 2025, 21:58 ישראל היום
המשחק עשוי להידחות בשל הסמיכות לשבת.
מי היה מאמין
שיט שואו מבאס.גביזון כתב: ↑28 דצמבר 2025, 09:32גם ישראל היום, תומר גבעתי לפני שעה וחצי:יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑27 דצמבר 2025, 21:58 ישראל היום
המשחק עשוי להידחות בשל הסמיכות לשבת.
מי היה מאמין
כפי שנחשף ב"היום", משחק היורוליג בין הפועל תל אביב לפריז באסקט, שהיה אמור להתקיים ביום שישי, 9 בינואר, בשעה 20:00, יזוז למועד חלופי. האדומים כבר הגישו בקשה רשמית בנושא להנהלת היורוליג והיא צפויה להודיע על כך בימים הקרובים.
המשחק ככל הנראה לא ישוחק בשישי בערב וצפוי להיערך באזור פגרת הנבחרות של חודש פברואר. אולם, גורמים בהנהלת הפועל ת"א טענו כי דחיית המשחק לא נובעת מסמיכותו לשבת ותקפו בחריפות את הקבוצה הצרפתית ובעליה דייוויד קאהן. ל"היום" הם טענו כי פריז מסרבת להגיע לישראל בטיסת קונקשן.
על פי חוקי היורוליג, בשבוע כפול כל קבוצה צריכה להגיע ליעדה בטיסה ישירה או בנסיעה שלא תעלה על שעה וחצי, אולם בשל העובדה כי הצרפתים ישחקו בטורקיה, יעד ממנו לא מתקיימות טיסות ישירות לישראל מאז 7 באוקטובר, הם מסרבים להגיע למשחק בטענה שהדבר מנוגד לתקנון.
גורמים בהפועל ת"א טענו כי פריז סירבה לקחת טיסת קונקשן דרך קפריסין - וזו הסיבה שתוביל לדחיית המשחק בסופו של דבר. "בעלי פריז דייוויד קאהן מתעקש על טיסה ישירה לישראל דבר שלא אפשרי מטורקיה, הוא עושה ככל שביכולתו לא להגיע לישראל", תקפו במועדון.
בנושא אחר, האדומים מנהלים בתקופה האחרונים מגעים מול שחקן הקבוצה ים מדר על הארכת חוזהו. הרכז חתום גם לעונה הבאה, אך צפוי לקבל בעתיד הצעה לחוזה חדש ומשודרג. לאחרונה הוא חזר אחרי היעדרות ממושכת וכעת הוא מפלס את דרכו ברוטציה של דימיטריס איטודיס.
במצב הנוכחי בקהילהיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑28 דצמבר 2025, 17:22 כאמור חישוב סנדלרי. אולי אני טועה.
בסוף מדובר על 8000 איש. נניח קרוב ל-9000 לקראת המשחק. בסוף זו הכמות שאפשר להביא במצב הנוכחי בקהילה.
נדחה ל 3.3.26
זו שאלה שקשה לענות עליה.